NordVPN vs ExpressVPN (Layanan VPN Endi sing Luwih Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kaya sampeyan, aku wis kelangan jumlah VPN sing ana saiki. Kasunyatan manawa akeh sing nawakake fitur, rencana, lan mupangat sing padha nggawe milih VPN sing bener luwih angel. Yen sampeyan kudu milih antarane NordVPN vs ExpressVPN, artikel iki bakal ngirit wektu (lan bisa uga dhuwit).

Dadi, aku bubar tuku lan nyoba loro layanan VPN. Sawise pirang-pirang minggu riset, pungkasane aku siap mbandhingake kanthi akurat NordVPN vs ExpressVPN miturut kritéria ing ngisor iki:

  • fitur tombol
  • Keamanan & privasi
  • Reregan
  • Dhukungan pelanggan
  • Layanan ekstra

Ora duwe wektu kanggo maca kabeh? Mangkene ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan langsung:

ExpressVPN luwih cepet lan nawakake pengalaman internet sing luwih nyenengake tinimbang NordVPN. Nanging, NordVPN nyedhiyakake keamanan, privasi, lan rega sing luwih apik.

Dadi, yen sampeyan butuh VPN paling dhuwur kanggo streaming lan game, ndhaptar lan coba layanan ExpressVPN.

Yen sampeyan pengin keamanan lan privasi maksimal, kanthi rencana langganan sing luwih terjangkau, ndhaptar lan coba NordVPN.

NordVPN vs ExpressVPN: Fitur Utama - Kacepetan, Lokasi Server, lan Liyane

 NordVPNExpressVPN
kacepetanDownload: 38mbps - 45mbps
Unggahan: 5mbps - 6mbps
Ping: 5ms – 40ms
Download: 54mbps - 65mbps
Unggahan: 4mbps - 6mbps
Ping: 7ms – 70ms
stabilitasStabilRada kurang stabil
kompatibilitasAplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android

Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox
Aplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android, router, Chromebook, Amazon Fire

Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox

Layanan winates kanggo:
● TV pinter (Apple, Android, Chromecast, Firestick, Roku)
● konsol game (PlayStation, Xbox, Nintendo)
KonektivitasMaks. saka 6 pirantiMaks. saka 5 piranti
Caps DataUnlimitedUnlimited
Nomer LokasiNegara 60Negara 94
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeArang banget kanggo digunakake

Sawise mbuwang wektu karo NordVPN lan ExpressVPN, aku nyathet kepiye kinerja fitur utama.

NordVPN

Keuntungan saka Nord VPN

kacepetan

Amarga kacepetan internet saben piranti luwih alon kanthi sambungan VPN sing aktif tinimbang tanpa sambungan, sampeyan mung bisa ngarep-arep yen VPN sing dipilih ora ngrusak pengalaman browsing sampeyan.

Dadi, aku dites NordVPN kanggo kacepetan. Semalat, aku mung ngeweruhi tetes tipis nalika nyambung menyang server VPN. Kanggo mesthekake, aku nindakake tes luwih akeh nggunakake server, lokasi, lan protokol sing beda. Iki asile:

●  Kacepetan download: 38mbps - 45mbps

●  Kacepetan upload: 5mbps - 6mbps

●  Kacepetan ping: 5ms - 40ms

Kacepetan download minangka masalah gedhe kanggo aku lan pangguna internet sing paling seneng, mula, aku seneng ndeleng NordVPN ngidini aku main game high-end lan stream video 4k kanthi meh ora ana alangan. Kacepetan unggahan uga ora ala.

Sanajan aku ora duwe akeh piranti IoT, aku nemokake manawa kacepetan download lan upload NordVPN luwih saka cocok kanggo mbukak piranti IoT ing omah pinter.

Saka pengalaman, aku ngerti yen nalika nerangake ping, luwih murah, luwih apik. Lan apa wae ing ngisor 50ms apik banget. Sajrone tes karo NordVPN, pingku ora nate ngluwihi 40ms.

stabilitas

Stabilitas ing VPN nuduhake carane layanan njaga sambungan ing siji utawa sawetara piranti tanpa ngeculake. Iki uga nggambarake kemampuan VPN kanggo njaga kacepetan paling dhuwur sajrone sesi.

Aku riset sethitik sadurunge aku nyoba NordVPN, mung kanggo ndeleng masalah potensial sing dialami pangguna. Stabilitas minangka salah sawijining masalah utama, ketoke. Nanging, tesku nuduhake manawa pangembang wis ngrampungake masalah sing nyebabake stabilitas piranti lunak.

Ana sawetara irungnya ing kacepetan ana kene, nanging ora ana banget abot, lan aku sante a sambungan stabil saben-saben aku nggunakake piranti lunak ing piranti apa wae.

kompatibilitas

NordVPN duwe aplikasi sing bisa digunakake karo sandi iOS (App Store), Android (Google Play Store), lan macOS piranti. Saka situs web perusahaan, sampeyan bisa nemokake aplikasi sing kompatibel karo Windows lan Linux.

Kanggo browser, NordVPN saiki nyedhiyakake ekstensi kanggo Chrome, Firefox, lan Edge. Kanthi kabeh piranti sing didhukung iki, aku percaya yen layanan kasebut nduweni kompatibilitas sing apik karo gadget umum, nanging ora luwih kaya ExpressVPN.

Konektivitas

Aku mesthi ujar manawa layanan VPN sing dibayar ora kudu mbatesi jumlah piranti sing bisa digunakake pelanggan ing akun. Sayange, kasunyatane akeh panyedhiya VPN. NordVPN minangka salah sawijining, lan mung ngidini pelanggan nyambungake maksimal 6 piranti saben akun.

Caps Data

Mesthine, aku uga percaya yen pelanggan sing mbayar kudu ora duwe watesan babagan jumlah data sing bisa digunakake sajrone proteksi VPN. Untunge, mayoritas layanan VPN setuju karo aku, kalebu NordVPN. Ana ora ana watesan data menyang akun nalika periode langganan.

Lokasi Server

Duwe VPN karo server ing puluhan lokasi menehi akses menyang konten sing ora kasedhiya kanggo sampeyan. Jumlah server saben lokasi uga mengaruhi kacepetan, stabilitas, lan pengalaman pangguna.

NordVPN wis 3200+ server VPN ing 65+ negara, kang cukup prayoga.

Interface

Aplikasi lan ekstensi dirancang kanthi apik lan kabeh katon ana. Sanajan aku ngerti teknologi, pangguna piranti lunak biasa ora duwe masalah kaya NordVPN gampang kanggo nggunakake.

ExpressVPN

fitur vpn express

kacepetan

NordVPN wis nggawe reputasi minangka salah sawijining sing paling cepet ing industri kasebut. Mula, aku kaget banget nalika nemokake iku ExpressVPN dadi jempol-kanggo-jempol karo ing aspek iki, malah ngluwihi iku.

Mangkene ringkesan data sing daktampa saka tes kacepetan ExpressVPN:

●  Kacepetan Download: 54mbps - 65mbps

●  Kacepetan Upload: 4mbps - 6mbps

●  Ping: 7ms – 70ms

Sisih paling apik saka asil kasebut yaiku kacepetan download. Aku mulus main game online paling nuntut lan stream video 4k.

Nanging ora bisa digunakake nalika nyoba nggunakake kanggo live streaming. Aku ora kaget banget amarga kacepetan upload kurang saka dianjurake 10mps.

Kanggo ping, ExpressVPN bisa luwih apik kanggo nyuda wates ndhuwur kisaran saiki.

Cepet tip:

Yen sampeyan pengin tekan ing kacepetan paling apik ing ExpressVPN, mbukak protokol Lightway. Sampeyan bakal matur nuwun mengko.

stabilitas

Sawise sawetara dina tes, aku ngerti yen ExpressVPN iku rada kurang stabil tinimbang NordVPN. Kacepetan meh ora fluktuatif nanging sambungan server VPN ilang kaping pirang-pirang, utamane nalika aku sijine laptop ing mode turu.

kompatibilitas

Sawise nindakake riset ing situs web ExpressVPN, aku nemokake manawa aplikasi kasebut bisa didownload ing macem-macem sistem. Ana aplikasi ExpressVPN kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, lan Android. Uga, padha duwe piranti lunak sing bisa diinstal langsung ing router, Chromebook, lan Amazon Fire.

Duwe sing perangkat kukuh darmabakti kanggo router sandi ana ambegan hawa seger. Aku ora kudu ngliwati set-up sing rumit kanggo nyambungake router menyang ExpressVPN.

Aku nyoba pilihan MediaStreamer ing smartTV Android. Kanthi iku, aku bisa mbukak kunci konten Netflix ing smartTV sanajan ora nyambung langsung menyang VPN. Sayange, iki nambah jumlah piranti sing nyambung ing akunku.

Sampeyan uga bisa nggunakake MediaStreamer ing konsol game.

Konektivitas

Yen aku pegel ing NordVPN amarga mbatesi akun nganti maksimal 6 piranti, ExpressVPN ora mbantu masalah. Layanan mung ngidini a maksimal 5 piranti saben akun.

Caps Data

ana ora ana watesan data karo ExpressVPN. Sampeyan bisa nggunakake bandwidth lan data tanpa watesan ing rencana langganan apa wae.

Lokasi Server

ExpressVPN ngaku duwe 3000+ server VPN ing 94 negara. Sanajan aku wis ndeleng VPN ing jaringan server sing luwih gedhe, mung sawetara sing nawakake nganti 94 negara sing bisa dipilih - malah ora NordVPN.

Interface

Antarmuka iki spektakuler prasaja. Sapa wae bisa navigasi. Aku nemokake meh kabeh aplikasi ExpressVPN gampang banget digunakake.

? Pemenang yaiku: ExpressVPN

Kanthi kacepetan sing luwih cepet, luwih akeh lokasi, kompatibilitas sing luwih apik, lan antarmuka sing luwih gampang, ExpressVPN ngalahaken NordVPN soundly ing babak iki.

NordVPN vs ExpressVPN: Keamanan & Privasi - Enkripsi Server VPN, Kabijakan Industri VPN, lan Liyane

 NordVPNExpressVPN
Teknologi EnkripsiStandar AES - Enkripsi Ganda

Protokol: IKEv2/IPsec, OpenVPN, NordLynx
Standar AES - Campuran Lalu Lintas

Protokol: Lightway, OpenVPN, L2TP/IPsec, lan IKEv2
Kebijakan Tanpa LogSaklawasé 100%Ora 100% - log ing ngisor iki: 

Data Pribadi: alamat email, info pembayaran, lan riwayat pesenan

Data Anonim: Versi aplikasi sing digunakake, lokasi server sing digunakake, tanggal sambungan, jumlah data sing digunakake, laporan kacilakan, lan diagnostik sambungan 
IP MaskingYaYa
Kill SwitchSistem-sudhut lan selektifSistem-wide
Blok-adBrowser mungAna
Proteksi MalwareSitus web lan fileAna

Keamanan lan privasi ing VPN padha pentinge karo keuntungan liyane. Wong kaya aku ndownload aplikasi kasebut supaya luwih aman babagan data lan sambungan internet.

NordVPN

Nordvpn Enkripsi lan keamanan

Teknologi Enkripsi

Sadurunge aku mbukak rincian Enkripsi NordVPN, ayo deleng peta dalan enkripsi VPN dhasar:

● Sampeyan nyambungake VPN

● Piranti lunak nggawe trowongan sing dienkripsi

● Data sampeyan ngliwati trowongan iki

● Mung server VPN sampeyan sing bisa ngerteni enkripsi kasebut, lan ora ana pihak liya (malah panyedhiya layanan internet sampeyan)

NordVPN wis AES 256-dicokot teknologi enkripsi standar, yaiku tingkat keamanan internet paling dhuwur. Iki uga minangka enkripsi kelas militer. Dheweke njupuk langkah luwih maju kanthi nawakake fitur sing diarani Double VPN. Iki ngarahake maneh lalu lintas menyang server khusus liyane sadurunge dikirim menyang tujuan asline. Mula, server NordVPN menehi sampeyan kaping pindho enkripsi.

Masalah cilik:

Fitur Double VPN mung kasedhiya kanthi otomatis ing aplikasi Android. Kanggo iOS, aku kudu ngalih menyang protokol OpenVPN kanggo ndeleng.

Kebijakan Tanpa Log

Kanthi VPN, ora ana kabijakan log sing angel. Dheweke ujar manawa ora nyimpen log data pribadhi, nanging luwih gampang ditindakake. Biasane, kanthi ati-ati maca kabijakan privasi kasebut bakal nuduhake manawa dheweke pancen nyathet sawetara data sampeyan.

Kita ora bisa nyoba kabijakan tanpa log langsung, lan layanan VPN ngerti iki. Sing tulus ngirim audit keamanan lan privasi pihak katelu kanthi rutin.

Aku nindakake sawetara riset jero menyang NordVPN lan nemokake manawa pratelan sing meh 100% tanpa log duwe bebener. Dheweke minangka perusahaan sing adhedhasar Panama, lan kaya ngono, ora duwe undang-undang panyimpen data sing padha karo layanan VPN liyane (kayata ExpressVPN ing British Virgin Island).

Uga, dheweke wis ngirim rong audit dening PricewaterhouseCoopers AG (PwC) - loro-lorone apik.

Dadi, putusanku yaiku dheweke pancen bener Aja log informasi pangguna kajaba email lan jeneng pangguna.

IP Masking

IP masking minangka fitur VPN dhasar sing kudu sampeyan entuk nalika sampeyan mbayar. NordVPN ndhelikake alamat IP nyata kanggo kabeh pangguna sing disambungake.

Kill Switch

Yen sampeyan ora ngerti, Kill Switch minangka fitur VPN sing mateni aktivitas internet nalika sambungan VPN sampeyan mandheg. Fitur iki njaga piranti supaya ora ngalami wektu sing mbebayani.

NordVPN wis mateni ngalih sing nawakake loro sistem-wide lan selektif pilihan. Milih saklar ing sudhut sistem bakal mateni kabeh piranti lan aplikasi saka akses internet.

Nanging kanthi selektif, sampeyan bisa milih aplikasi sing njaga akses menyang internet nalika piranti kelangan sambungan VPN. Saklar selektif mbantu supaya aplikasi bank seluler tetep mlaku, sanajan sambunganku ilang.

Perlindhungan Ancaman

Fitur Perlindungan Ancaman NordVPN yaiku blocker iklan lan malware. Aku nyoba ing browser lan ora nampa iklan nalika iku ing, kang ana owah-owahan sumilir kanggo kula.

Kanggo nyoba proteksi malware, aku sengaja ngunjungi sawetara situs sing ora jelas lan nyoba ndownload konten kasebut (ya, Aku iki kanggo sampeyan, nanging aku ora nyaranake). Perlindhungan Ancaman diwiwiti kanthi peringatan penting kaping pindho.

ExpressVPN

Enkripsi lan keamanan Expressvpn

Teknologi Enkripsi

ExpressVPN uga duwe AES 256-bit standar teknologi enkripsi. Minangka lapisan keamanan ekstra, padha nyampur lalu lintas sampeyan karo pangguna liyane ing server khusus malah panyedhiya VPN ora bisa nemtokake data sing sampeyan duwe.

Kebijakan Tanpa Log

Adhedhasar ing Kapuloan Virgin Inggris, ExpressVPN ujar manawa dheweke ora nyimpen log informasi pangguna sing sensitif. Aku nindakake sawetara ngeduk kanggo ndeleng apa pratelan sing bener. Pranyata dheweke cukup mbukak babagan apa sing dilebokake ing kabijakan privasi.

Padha tetep:

● Data Pribadi: alamat email, info pembayaran, lan riwayat pesenan

● Data Anonim: Versi aplikasi sing digunakake, lokasi server sing digunakake, tanggal sambungan, jumlah data sing digunakake, laporan kacilakan, lan diagnostik sambungan

Miturut Techradar, ExpressVPN bubar ngalami audit dening PwC. Dadi, sampeyan bisa dipercaya pratelan kasebut.

IP Masking

ExpressVPN mbantu kanggo ndhelikake alamat IP kabeh pelanggan nalika disambungake.

Kill Switch

Layanan kasebut nawakake Kunci Jaringan, yaiku switch mateni sistem-wide. Kaping pirang-pirang sambungan VPN saya kedhip, aku ora bisa ngakses internet nganti urip maneh.

Pamblokir iklan lan Proteksi Malware

ExpressVPN ora duwe pamblokiran iklan. Aku nyoba golek siji ing piranti lunak, nanging ora bisa. Uga, dheweke ora duwe fitur proteksi malware.

? Pemenang yaiku: NordVPN

NordVPN minangka pemenang sing jelas ing babak iki, kabeh amarga ana kabijakan ora ana log sing meh 100%, switch mateni selektif, lan blocker iklan/malware.

NordVPN vs ExpressVPN: Rencana Rega

 NordVPNExpressVPN
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Setaun, Rong TaunSewulan, Nem Wulan, Setaun
Plan paling murah$ 3.99 / sasi$ 8.32 / sasi
Rencana Bulanan Paling Larang$ 11.99 / sasi$ 12.95 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 95.76 kanggo rong taun (51% tabungan)$99.84 kanggo SATU taun (ngirit 35%)
Diskon paling apik15% mahasiswa, magang, 18 kanggo 26 taun-lawas diskonRencana Bayar 12 Sasi + 3 Sasi Gratis
Privasi mbalekakendina 30dina 30

Sabanjure, aku bakal ngandhani sepira regane aku nggunakake ExpressVPN lan NordVPN.

NordVPN

Rencana rega NordVPN

Dheweke duwe telu rencana pricing:

⮚ 1 Wulan ing $11.99/wulan

⮚ 12 Wulan ing $4.99/wulan

⮚ 24 Wulan ing $3.99/wulan

Aku milih kanggo ngirit 51% kanthi tuku rencana 24 wulan. NordVPN uga duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

Kanggo diskon, aku nemokake mung siji. Iku diskon 15% khusus kanggo siswa, magang, lan 18 nganti 26 taun.

ExpressVPN

Rencana rega ExpressVPN

Layanan uga nawakake telung rencana pricing:

  • 1 Sasi ing $ 12.95 / sasi
  • 6 Sasi ing $ 9.99 / sasi
  • 12 Sasi ing $ 8.32 / sasi

Aku bakal milih Rencana 12 wulan langsung saka kaca rega kanggo ngirit 35%. Nanging matur nuwun, aku mriksa diskon dhisik ...

Panelusuranku nemokake siji tawaran diskon. Dheweke nawakake kupon sing menehi tambahan 3 wulan gratis nalika tuku rencana 12 wulan. Iku tawaran winates, nanging sampeyan bisa mriksa ing Kaca kupon ExpressVPN kanggo ndeleng yen isih ana.

? Pemenang yaiku: NordVPN

Senadyan kupon, ExpressVPN luwih larang tinimbang NordVPN. Mula, NordVPN menang babak keterjangkauan.

NordVPN vs ExpressVPN: Dhukungan Pelanggan

 NordVPNExpressVPN
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponAnaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimGoodbanget

Aku bakal nyritakake pengalaman pribadi karo fasilitas dhukungan VPN loro, uga pengalaman wong liya.

NordVPN

Dhukungan NordVPN

The NordVPN nawakake situs 24/7 live chatting support lan bantuan email, sing aku nemokake banget mbiyantu nalika navigasi setelan router. Agen langsung nanggapi sajrone 30 menit lan 24 jam.

Nanging, aku ora bisa njupuk pengalamanku minangka khas. Dadi, aku lunga menyang Trustpilot kanggo ndeleng layanan pelanggan lan dhukungan dhukungan paling anyar saka NordVPN. Saka 20 review, aku nemokake 5 ala, 1 rata-rata, lan 14 apik banget. Saka iki, aku bisa ujar manawa umume, NordVPN dhukungan pelanggan apik nanging ora apik banget.

Aku uga nemokake sawetara FAQs mbiyantu lan tutorial ing situs, nanging ora support telpon.

ExpressVPN

Dhukungan ExpressVPN

The ExpressVPN situs web uga ditawakake 24/7 live chatting support lan bantuan email, lan agen-agen kasebut duwe wektu respon sing padha karo NordVPN. Situs uga wis bagean FAQ lan tutorial VPN, nanging ora ndhukung telpon.

Nalika mriksa layanan pelanggan lan review dhukungan ing Trustpilot, aku nemokake sing nggumunake. Saka 20 review, 19 apik banget lan 1 rata-rata - ora ana review sing ala. Aman kanggo ujar nawakake ExpressVPN dhukungan pelanggan banget.

? Pemenang yaiku: ExpressVPN

Saka sentimen umum, dheweke jelas duwe tim dhukungan sing luwih apik.

NordVPN vs ExpressVPN: Ekstra

 NordVPNExpressVPN
Mecah TunnelingYaYa
Nyambung PirantirouterAplikasi Router lan MediaStreamer
Platform Streaming sing Bisa Dikunci20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu
IP khususYa (pilihan mbayar)Ora Ana

Iki minangka layanan VPN premium, mula mung entuk tunjangan tambahan. Mangkene carane dheweke nindakake ing aspek iki.

NordVPN

Kadhangkala sampeyan mbutuhake aplikasi tartamtu (contone, aplikasi bank, aplikasi ruang kerja, lsp.) supaya bisa digunakake tanpa proteksi VPN, sanajan disambungake. Iki ngendi tunneling pamisah rawuh menyang muter. NordVPN nawakake tunneling pamisah kanggo saben piranti.

Layanan kasebut uga mbukak kunci layanan streaming. Aku digunakake ing 20+ platform, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu.

Uga, aku nyambungake VPN menyang routerku nggunakake iki kiriman NordVPN. Aku bisa nggunakake Playstation karo VPN thanks kanggo fitur iki.

NordVPN uga nawakake layanan ekstra sing diarani IP khusus, sing menehi alamat IP sampeyan dhewe ing negara apa wae. Yen situs kerja sampeyan mung ngidini sampeyan nggunakake IP tartamtu, mula sampeyan kudu nyoba. Sanajan biaya tambahan $ 70 / taun, aku seneng yen pilihan kasebut kasedhiya kanggo pelanggan sing mbutuhake.

ExpressVPN

ExpressVPN nawakake uga tunneling pamisah. Aku nyoba ing 20+ situs streaming, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu. Kabeh padha makarya kanthi lancar.

sampeyan bisa nyambungake piranti liwat app router utawa MediaStreamer. Loro-lorone gampang diatur, nanging app luwih apik amarga ngidini aku nyambungake piranti tanpa watesan menyang VPN routerku lan lulus 5 max. aturan.

? Pemenang yaiku: NordVPN

Split tunneling apik, nanging duwe alamat IP darmabakti bisa larang regane ing kahanan sing bener. Mula, NordVPN nawakake tambahan sing luwih apik.

Isih bingung? sampeyan bisa mriksa kita nordvpn lan Expressvpn alternatif pandhuan kanggo milih pilihan sing luwih apik.

FAQ

Apa ExpressVPN luwih apik tinimbang NordVPN?

NordVPN minangka pilihan VPN sing luwih apik tinimbang ExpressVPN. NordVPN nduweni fitur sing apik nalika nawakake keamanan, privasi, lan keterjangkauan sing luwih apik.

Endi sing luwih murah, NordVPN utawa ExpressVPN?

NordVPN luwih murah tinimbang ExpressVPN amarga rencana paling murah, $3.99/wulan, luwih murah tinimbang ExpressVPN, yaiku $8.32/wulan.

Napa ExpressVPN luwih larang tinimbang NordVPN?

ExpressVPN luwih larang tinimbang NordVPN amarga nawakake luwih cepet, lokasi, lan piranti sing didhukung.

Apa sampeyan bisa mbukak kunci platform streaming nganggo ExpressVPN lan NordVPN?

Ya, ExpressVPN lan NordVPN bakal menehi akses menyang konten saka platform streaming sing ora kasedhiya kanggo negara sampeyan.

VPN endi sing luwih apik kanggo Netflix antarane NordVPN vs ExpressVPN?

ExpressVPN dianggo luwih apik kanggo streaming ing Netflix amarga iku VPN luwih cepet. Iki uga kalebu luwih akeh lokasi server tinimbang NordVPN.

Summary

Senajan loro VPN sing Fantastic, kanggo marga saka NordVPN vs ExpressVPN debat, sampeyan kudu ngerti sing luwih apik. Inggih, NordVPN minangka VPN sing luwih apik ing panemuku. Iku ngluwihi ExpressVPN ing babagan keamanan lan privasi.

Sing penting yaiku rencana rega terjangkau sing ditawakake NordVPN amarga ExpressVPN luwih larang (meh $100 setaun). Nanging, aku ora bisa nolak manawa ExpressVPN duwe kinerja sing ora ana tandhingane.

Yen sampeyan nggoleki VPN sing murah lan aman kanthi fitur kinerja sing apik, coba NordVPN. Lan yen sampeyan ora mikir biaya amarga sampeyan butuh VPN sing cocog kanggo game lan streaming, sampeyan kudu nyoba ExpressVPN.

Loro-lorone layanan menehi jaminan dhuwit bali 30 dina, supaya sampeyan ora bakal kelangan!

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.