Home » Manajer Sandi Paling Apik ing taun 2021 (Kanggo Aman Kabeh Akun Online Sampeyan)

Manajer Sandi Paling Apik ing taun 2021 (Kanggo Aman Kabeh Akun Online Sampeyan)

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Tembung sandhi sing aman yaiku tembung sandhi sing ora bisa dielingi. Kita kabeh ngerti manawa saben mlebu kudu duwe sandhi unik sing mokal lan bisa diretas. Nanging kepiye sampeyan ngelingi kabeh sandhi sing unik kasebut nalika duwe akeh akun? Ketik manajer sandi ⇣

Ayo, ngakoni, nyoba ngelingi sandhi kanggo KABEH akun online iku PAIN BESAR!

Ringkesan cepet:

  1. LastPass - Manajer tembung sandhi paling apik ing taun 2021 ⇣
  2. Dashlane - Fitur premium pangatur sandhi ⇣
  3. Bitwarden - Pangatur tembung sandhi gratis paling apik ⇣

Ana ing kana a manager sandi mlebu. Pangatur tembung sandhi minangka alat sing mbantu ngasilake sandhi sing kuwat, ngelingi kabeh sandhi sing kuwat, mula sampeyan bisa mlebu situs web, media sosial, lan akun online kanthi otomatis.

Manajer Sandi Paling Apik ing taun 2021

Kabar apik kanggo sampeyan, aku nyusun dhaptar manajer tembung sandhi paling apik ing taun 2021 kanggo ngatur kabeh sandhi online ing paling aman lan aman cara!

1. LastPass (Manajer tembung sandhi paling apik ing taun 2021)

lastpass

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 3 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga. Otentikasi rong faktor ekstensif kanthi rega sing apik kanggo bundel, utamane rencana kulawarga!

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS ing piranti apa wae. Paket premium saka $ 3 / bln

situs: www.lastpass.com

Titik paling dhuwur ing dhaptar manajer tembung sandhi paling apik yaiku sing sampeyan wis ngerti. LastPass wis HAPPILY dianjurake dening akeh wong ing web.

LastPass njupuk posisi paling dhuwur kanthi sudhut fitur sampeyan bisa nggunakake manajemen tembung sandhi. Bayangake, keamanan tanpa gaweyan sampeyan bisa ngakses ing endi wae!

LastPass SANGAT SIMPLE lan STRAIGHTFORWARD digunakake, plus uga duwe rencana gratis supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing sampeyan entuk!

Kanthi nggunakake mung siji sandhi utama (sing diiklanake minangka sandhi pungkasan sing sampeyan butuhake), sampeyan bisa ngakses kubah tembung sandhi sing bisa dideleng, ngatur lan nyimpen kabeh login online!

Saiki katon kaya fitur apik banget?

Priksa liyane saka apa sing ditawakake LastPass ing kene!

  • Algoritma enkripsi sing kuat karo AES-256 enkripsi bit ing méga
  • Enkripsi khusus lokal ing piranti sampeyan
  • Otentikasi multi-faktor supaya sampeyan aman
  • Generator lan panyimpenan sandhi sing aman
  • Sandi tanpa wates
  • 1GB panyimpenan file sing aman
  • Pemantauan web peteng saka akun sampeyan
  • Lan sing paling penting, dhukungan pelanggan premium kanggo mbantu sampeyan lan kabutuhan!

Ngomong babagan kesepakatan sing apik, bener?

Sisih paling apik babagan rencana premium LastPass yaiku manajemen tembung sandhi login aplikasi, nggawe email lan akun media sosial luwih aman!

Nanging mesthine, sanajan iki minangka kesepakatan paling apik, sampeyan uga kudu eling sawetara kekurangane.

LastPass bisa uga duwe sawetara hiccup server sok-sok sing bisa dadi repot REAL, lan aplikasi desktop rada ketinggalan jaman.

Pros

  • Banget gampang digunakake lan pangguna pangguna
  • Versi gratis duwe LOT fitur
  • Otentikasi multi-faktor
  • Bisa diakses sanajan ing piranti seluler sampeyan

cons

  • Piranti lunak desktop sing wis kadaluwarsa
  • Hiccup server

Rencana lan Reregan

Kanggo pangguna lan kulawarga tunggal, LastPass duwe rencana fleksibel sing bisa dipilih:

  • A Rencana Gratis sing kalebu uji coba Rencana Premium 30 dina
  • Rencana Premium sing diwiwiti $ 3 saben wulan, tagihan saben taun
  • Rencana Kulawarga sing diwiwiti $ 4 saben wulan, tagihan saben taun

Dheweke uga nawakake rencana bisnis kanggo tim lan perusahaan!

  • Rencana Tim diwiwiti saka $ 4 saben pangguna saben wulan, tagihan saben taun
  • Rencana Bisnis sing diwiwiti $ 6 saben pangguna saben wulan, tagihan saben taun

Sejatine, kanggo kabeh fitur sing sampeyan entuk yaiku rega sing kompetitif lan terjangkau, LastPass mesthine kudu dadi pilihan utama sampeyan!

mriksa situs web LastPass kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci review LastPass

2. Dashlane (Fitur pangatur sandhi paling apik lan ekstra)

mlengkung

Rencana gratis: Ya (nanging siji piranti lan maksimal 50 sandhi)

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi.

Kesepakatan saiki: Mulai uji coba premium 30 dina gratis

situs: www.dashlane.com

Kemungkinan gedhe, sampeyan wis nate krungu babagan manajer tembung sandhi iki sadurunge, lan iki kanggo ALASAN sing BISA.

Nglindhungi data nganggo fitur keamanan TOP-NOTCH, Dashlane nggawe keamanan tembung sandhi kaya PIECE OF CAKE! Kasedhiya fitur-fitur ing ngisor iki:

  • Ganti sandhi otomatis
  • VPN kanthi data tanpa wates
  • Nuduhake sandhi
  • Penggawe sandi
  • Akses darurat
  • Panyimpenan file sing dienkripsi
  • Pemantauan web peteng
  • Windows, iOS lan Android kompatibel

Lan iku mung lapisan cilik ing ndhuwur jajan penake!

Fitur-fitur kasebut INTUITIF, utamane sing ngganti tembung sandi otomatis sing nganyari kabeh tembung sandhi sampeyan kanthi siji klik tombol.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti manawa Dashlane nawakake VPN sing dienggo CEPAT!

Sampeyan bisa pamitan repot nglanggar data lan ora dikarepake phishing kanggo informasi kertu kredit sampeyan! Pangguna yaiku Dijamin SAFETY LENGKAP kanthi solusi manajemen sandhi iki.

Nalika Dashlane njupuk kesempatan kanggo milih manajer tembung sandhi, sampeyan isih kudu eling sawetara kemunduran cilik…

Layanan kasebut bisa uga larang banget kanggo sawetara pangguna, kanthi akun premium pribadi regane $ 59! Kangge, versi gratis nawakake mung 50 kapasitas tembung sandhi.

Pros

  • Nyinkronake piranti sing gampang
  • Kasedhiya karo VPN internal
  • Pemantauan web peteng

cons

  • Sandhi winates ing rencana gratis
  • Rencana gratis mung dikunci ing siji piranti
  • Panyimpenan maya winates

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing mung duwe fitur ASAS
  • An Rencana Penting kanggo $ 2.49 saben wulan, utawa langganan tahunan kanggo $ 1.99 saben wulan sajrone setaun
  • Rencana Premium kanggo $ 3.99 saben wulan, utawa langganan tahunan kanggo $ 3.33 saben wulan sajrone setaun
  • Rencana Nuduhake Kulawarga kanggo $ 5.99 saben wulan, utawa langganan tahunan kanggo $ 4.99 saben wulan sajrone setaun

Nalika layanan larang regane, Dashlane dadi temtunipun regane kabeh repes sing digunakake, lan prelu dipriksa nganggo fitur manajemen sandhi sing ditawakake!

mriksa situs web Dashlane kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci rinci Dashlane

3. Bitwarden (Pangatur tembung sandhi gratis paling apik ing taun 2021)

bitwarden

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 1 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: 100% manager tembung sandhi gratis kanthi panyimpenan login tanpa wates. Rencana sing mbayar nawakake 2FA, TOTP, dhukungan prioritas lan 1GB panyimpenan file sing dienkripsi. Nyinkronake sandhi ing macem-macem piranti lan rencana undakan gratis sing apik tenan!

Kesepakatan saiki: Sumber gratis & open. Rencana mbayar saka $ 1 / bln

situs: www.bitwarden.com

Yen sampeyan nggoleki manajer sandhi sumber terbuka gratis sing JAM-PACKED karo fitur, Bitwarden mesthi kanggo sampeyan, mula luwih becik maca!

Diluncurake ing 2016, manajer tembung sandi duwe versi gratis sing tanpa wates lan layanan premium INEXPENSIF paling apik sing njamin keamanan sandhi sampeyan.

FAKTA sing MENARIK: Sampeyan bisa nyelarasake kabeh login menyang KABEH KABEH LANJUTAN karo Bitwarden!

Lan uga dikemas nganggo BANYAK tombol lan keamanan fitur sing sampeyan ora cukup:

  • Nuduhake sandhi sing aman ing antarane tim
  • Aksesibilitas lintas platform saka lokasi, browser web, lan piranti apa wae
  • Opsi adhedhasar awan utawa host otomatis
  • Dhukungan pelanggan sing bisa diakses
  • Otentifikasi rong faktor
  • Panyimpenan item tanpa wates kanggo mlebu, cathetan, kertu, lan identitas

Lan elinga, fitur kasebut mung TOP OF ICING!

Nalika Bitwarden mesthi dadi salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik ing kana, isih ana kekurangane, kayata dhukungan iOS winates lan masalah karo ekstensi browser Edge.

Nanging kajaba iku, isih mesthi akeh, utamane kanggo Rencana Gratis!

Pros

  • Sandi tanpa wates
  • Piranti sinkronisasi
  • Dibukak lan aman kanggo digunakake kanggo sandhi

cons

  • Ora intuisi kaya manajer tembung sandhi liyane ing dhaptar
  • Ora dianjurake kanggo pangguna non-teknis

Rencana lan Reregan

  • Akun Gratis Dhasar sing duwe kabeh FITUR UTAMA Bitwarden
  • Akun Premium kurang saka $ 1 saben wulan, mung $ 10 saben taun
  • Rencana Organisasi Kulawarga $ 3.33 saben wulan, mung $ 40 saben taun

Kasedhiya ing macem-macem piranti lan platform, wiwit Windows, Mac, iOS, lan Android, mesthine kudu dipriksa keamanan data lan keamanan!

mriksa situs web Bitwarden kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review Bitwarden

4. 1Password (Pilihan paling apik kanggo pangguna Mac lan iOS)

1Password

Rencana gratis: Ora (nyoba gratis 14 dina)

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Mon petir web peteng Menara Pengawal, Mode lelungan, Panyimpenan data lokal. Rencana famili sing apik banget.

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

situs: www.1sandi.com

nggunakake 1Password yaiku definisi keamanan sandhi sing Gampang kaya BREEZE, utamane kanggo pangguna Mac lan iOS!

  • Perlindhungan sandhi kanggo kulawarga
  • Rencana Bisnis uga nawakake keamanan kanggo tim sing kerja jarak adoh
  • Login kanthi dilindhungi kanthi dilindhungi

Pangatur tembung sandhi iki nduwe PRISTINE fitur layanan lan keamanan kanggo sampeyan lan piranti!

  • Otentikasi rong faktor kanggo keamanan panyimpenan sandhi lan lapisan proteksi ekstra
  • Aplikasi pangatur sandhi kanggo piranti Mac, Windows, Linux, Android, lan iOS
  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Mode plancongan kanggo keamanan nalika sampeyan mlaku
  • Dhukungan email sing bisa diakses 24/7
  • Pulih sandhi sing wis dihapus suwene 365 dina
  • Enkripsi canggih kanggo keamanan ekstra
  • Dompet digital sing aman kanggo informasi Paypal, debit, lan kertu kredit

Yen sampeyan ora yakin karo fitur kasebut, sampeyan kudu mriksa apa sing ditawakake rencana kulawarga!

Dheweke nawakake kabeh fitur sing wis kasebut sadurunge, kanthi tambahan GRATIS kanggo wong sing dikasihi kaya:

  • Panganggo manajer sandhi nganti 5 anggota kluwarga
  • Nuduhake sandhi kanggo wong sing sampeyan tresnani
  • Manajemen kegiatan
  • Pemulihan akun kanggo anggota sing dikunci

Sanajan 1Password dudu pangatur sandhi gratis, nanging isih ana PRETTY regane terjangkau, luwih-luwih yen sampeyan pengin njaga piranti tresnamu supaya aman saka data sing ora dikarepake!

Pros

  • Mode Plancong kanggo katenangan kanthi informasi online nalika lelungan
  • Cocog kanggo nuduhake sandhi ing kulawarga lan bisnis, utamane kanggo tim terpencil
  • Layanan platform kaping pirang-pirang kanthi login biometrik kanggo keamanan ekstra
  • Bisa ngundang anggota kulawarga ekstra kanthi tambahan $ 1 saben wulan

cons

  • Ora ana versi gratis kanggo nyoba sadurunge tuku
  • Nuduhake sandhi diwatesi mung kanggo rencana kulawarga

Rencana lan Reregan

  • The Rencana pribadi regane $ 2.99 saben wulan, tagihan saben taun
  • The Rencana Kulawarga regane $ 4.99 saben wulan kanggo 5 anggota, tagihan saben taun
  • The Rencana Bisnis regane $ 7.99 saben wulan saben pangguna, tagihan saben taun
  • An Rencana Enterprise uga ditawakake kanggo pengalaman sing disesuaikan, kasedhiya miturut panjaluk

1Password Luwih Apike Dianjurake, utamane yen sampeyan wis nggoleki manager sandhi aman kanggo tim lan piranti kulawarga lan login online!

mriksa situs web 1Password kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review 1Password

5. Keeper (Pilihan keamanan paling apik)

keeper

Rencana gratis: Ya (nanging mung siji piranti)

Price: Saka $ 2.91 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pesen aman (KeeperChat). Keamanan nol-kawruh. Panyimpenan maya sing dienkripsi (nganti 50 GB). Ngawasi web peteng BreachWatch®.

Kesepakatan saiki: Entuk 20% rencana Keeper Keeper setahun

situs: www.keepersecurity.com

keeper nglindhungi sampeyan, kulawarga, lan bisnis saka pelanggaran data sing gegandhengan karo tembung sandhi lan ancaman cyber.

  • Fitur keamanan sandhi canggih, cocog kanggo langkah keamanan perusahaan!
  • Rencana manajer tembung sandhi sing fleksibel kanggo bisnis sing cocog karo kabutuhane!

INFISITIF lan NGAMALake banget.

Kaloro tembung kasebut muni lonceng nalika sampeyan nggoleki manager sandi sing paling apik kanggo sampeyan?

Banjur munggah terus lan priksa iki. Iki sing mesthi dijaga, pun sedya!

Duwe keamanan tingkat dhuwur kanggo informasi sensitif kaya tembung sandhi kanggo macem-macem piranti, SANGAT penting kanggo bisnis. Ngalami pelanggaran data sing ora dikepengini bisa dadi PAIN NYATA!

Yen sampeyan kepengin weruh apa Pinnacle saka KEAMANAN PASSWORD TINGGI katon kaya, priksa fitur manajemen sandhi:

  • Kolong sandhi sing dienkripsi kanggo pangguna
  • Folder tim sing dienggo bareng lan panyimpenan file sing aman
  • Akses kanggo nomer piranti tanpa wates
  • Manajemen tim
  • Pemantauan web peteng
  • Pemantauan nglanggar keamanan
  • Kompatibilitas aplikasi kanggo Windows, Mac, Linux, Android lan iOS

Yakin? Ana liyane!

Sampeyan uga bisa njaluk PESAN CHAT ENCRYPTED kanggo pangatur tembung sandhi iki. Saiki iku mesthi nggumunake.

Keeper nawakake rencana gratis SANGAT BAREBONES lan ora duwe pin akses cepet, mula manajer tembung sandhi iki mesthine diwenehake kanggo pangguna lan tim sing luwih maju sing mbutuhake KESELAMATAN EKSTRA

Pros

  • Keamanan lanjutan kanggo sandhi
  • Antarmuka sing resik lan efisien kanggo aplikasi kasebut
  • Versi sing mbayar ora larang

cons

  • Ora ana fitur informasi otomatis
  • Versi gratis diwatesi banget

Rencana lan Reregan

Keeper nawakake rencana pribadi, kulawarga, lan bisnis kanggo layanan manajer sandhi!

  • Rencana pribadi regane $ 2.91 sewulan, tagihan $ 35.99 saben taun
  • PlusBundle Pribadi regane $ 4.87 sewulan, tagihan $ 58.47 saben taun
  • A Rencana Kulawarga regane $ 6.24 sewulan, tagihan $ 74.99 saben taun
  • Family PlusBundle regane $ 8.62 sewulan, tagihan $ 103.48 saben taun
  • Rencana Bisnis regane $ 3.75 sewulan, tagihan $ 45 saben taun
  • An Rencana Enterprise uga ditawakake kanggo pengalaman sing disesuaikan, kasedhiya miturut panjaluk

Keeper nawakake KEAMANAN maju kanggo individu lan bisnis sing paling mbutuhake informasi sandhi lan online kanthi maksimal, lan regane saben dolar ing langganan!

mriksa situs web Keeper Security kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

6. RoboForm (Fitur ngisi formulir paling apik)

roboform

Rencana gratis: Ya (nanging ing siji piranti ora ana 2FA)

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pilihan 2FA kaping. Auditing keamanan sandhi. Sandhi sing aman lan enggo bareng cathetan. Panyimpenan tetenger sing aman. Akses darurat Fungsi ngisi formulir sing luar biasa kanthi rega sing murah!

Kesepakatan saiki: Diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

situs: www.roboform.com

RoboForm njupuk papan kasebut minangka salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik ing pasar saiki amarga GAMPANG lan GAMPANG.

Sampeyan entuk kesepakatan sing apik karo manajer tembung sandhi iki amarga nduweni kabeh prekara kosong sing sampeyan butuhake, lan nindakake tugas sing apik tenan!

Layanan RoboForm dilengkapi:

  • Auditing sandhi kanggo keamanan
  • Sandhi lan enggo bareng login sing aman
  • Panyimpenan tetenger
  • Otentikasi multi-faktor
  • Kasedhiyan kanggo Windows, Mac, iOS, lan Android

Nanging sorotan Roboform lan layanane sing jelas yaiku fungsi ngisi formulir sing duwe!

Bayangake wae…

Formulir kompleks bisa diisi kanthi penet tombol siji.

Kanthi ngisi identitas ing formulir web, sampeyan kanthi instan bisa ngisi informasi ing ngisor iki, kanthi PRESISI:

  • Login lan registrasi media sosial
  • Rincian paspor
  • Rincian kertu kredit
  • Registrasi kendharaan
  • Lan uga formulir akuntansi online

Nanging mesthine sampeyan kudu eling yen RoboForm durung sampurna minangka manajer tembung sandhi amarga isih durung cocog karo para pesaing nalika nerangake fitur tambahan.

Elinga uga yen tingkatan gratis bisa digunakake kanthi apik, ora sinkronisasi karo macem-macem piranti.

Yen sampeyan nggoleki pengalaman manajemen sandhi kabeh-fungsi kanthi fungsi mewah, sampeyan bisa uga bakal nemokake RoboForm kurang.

Pros

  • Fungsi ngisi formulir sing apik tenan
  • Murah dibandhingake karo pesaing
  • Antarmuka pangguna apik kanggo aplikasi web lan seluler

cons

  • Antarmuka app desktop bisa uga kurang
  • Kurang fitur, nanging duwe kabutuhan penting kanggo ngatur tembung sandhi

Rencana lan Reregan

  • RoboForm kanggo Individu miwiti $ 17.90 kanggo langganan 1 taun
  • RoboForm kanggo Kulawarga diwiwiti saka $ 35.80 kanggo langganan 1 taun
  • RoboForm kanggo Bisnis diwiwiti saka $ 25.95 saben pangguna kanggo lengganan 1 taun

Dadi, yen sampeyan nggoleki manajer sandhi sing terjangkau sing bisa mbantu sampeyan nggunakake formulir sing paling kompleks, RoboForm bakal duwe punggung, lan regane uga larang!

mriksa metu situs web RoboForm kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca rinci Review RoboForm

7. NordPass (Panyimpenan Cloud kabeh-ing-siji, VPN, lan Pangatur Sandi) paling apik

nordpass

Rencana gratis: Ya (winates kanggo siji pangguna)

Price: Saka $ 1.49 saben wulan

enkripsi: Enkripsi XChaCha20

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR. Piso tentara swiss saka manajer tembung sandhi sing nduweni kabeh prekara online sing sampeyan butuhake supaya tetep aman ing web!

Kesepakatan saiki: Entuk diskon premi 70 taun 2%!

situs: www.nordpass.com

Waca rangkeng- minangka definisi sejatine NILAI WAYAH, entuk judhul minangka salah sawijining pilihan pangatur sandhi paling apik ing dhaptar iki!

Pangguna NordVPN bakal nemokake fitur sing ALAMAT NGGUNAKE! Kanggo kuwi regane terjangkau, entuk mupangate AMAZING iki:

  • Sandi tanpa wates
  • Cathetan aman lan rincian kertu kredit
  • Otentikasi multi-faktor kanggo keamanan mlebu ekstra
  • Sandhi lan enggo bareng informasi sing aman
  • Audit lan optimisasi sandhi
  • Keamanan informasi nganggo algoritma enkripsi paling anyar
  • Login biometrik kanggo kenyamanan lan keamanan

Nitpick suntingan sing dakwenehake karo layanan iki yaiku ora duwe fitur manajemen tim, lan rega paling murah bisa uga prentah banget kanggo sawetara wong!

Pros

  • Antarmuka sing intuisi lan atraktif piranti lunak manager sandhi
  • Fitur lan fungsi lintang minangka piranti lunak kabeh-kanggo-siji kanggo kabutuhan keamanan online
  • Nyakup akeh platform

cons

  • Ora ana fitur manajemen tim
  • Rega paling murah kanggo rencana kasebut mbutuhake komitmen rong taun

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing nawakake fitur ASAS
  • Rencana Premium sing diwiwiti saka $ 1.49 saben wulan
  • Rencana Kulawarga sing diwiwiti saka $ 3.99 saben wulan

Kanthi FITUR sing AMAZING sing bisa digunakake kanthi apik, lan ing rega sing apik, NordPass mesthi minangka salah sawijining manajer tembung sandhi sing kudu dipikirake kanggo piranti sampeyan!

mriksa situs web NordPass kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review NordPass

8. Sandi Boss (Pilihan fitur canggih paling apik)

bos sandhi

Rencana gratis: Ya (nanging mung ing siji piranti)

Price: Saka $ 2.50 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Panyimpenan tanpa wates. Nyinkronake ing pirang-pirang piranti. Nuduhake sandhi sing aman. Auditing keamanan sandhi. Akses darurat Alat sandhi sing intuisi kanthi PLENTY fitur sing migunani!

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.50 / bln

situs: www.passwordboss.com

Sandi sandi yoiku EPITOM FUNGSI lan EASE! Antarmuka pangguna yaiku intuisi banget sing bakal nggawe wong sing duwe latar mburi non-teknis rumangsa olèh.

Priksa fitur ing kene:

  • Nuduhake aman kanggo sandhi
  • Otorisasi dhasar 2 faktor
  • Kuat audit kanggo sandhi
  • Panyimpenan maya sing aman
  • Pemindaian web peteng

Nalika mupangat dhasar kasebut apik tenan, Cherry ing sisih ndhuwur kue kasebut pancen EXTRAS sing NGANGGO, kayata akses darurat sing bisa disesuaikan lan belanja online sing disederhanakake!

Nitpick cilik sing dakwenehake kanggo layanan iki yaiku layanan pelanggan bisa uga kurang amarga mung duwe email lan ora ana kontak langsung karo agen, lan ora ana update tembung sandi otomatis.

Pros

  • Dhasar lan fitur canggih sing migunani banget
  • Gampang digunakake, utamane kanggo pangguna non-teknis

cons

  • Kurang ing layanan teknis, ora ana kontak langsung menyang agen kanggo njaluk bantuan
  • Ora ana nganyari sandi otomatis

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing nduweni kabeh fitur standar
  • Rencana Premium regane $ 2.50 saben wulan, tagihan saben taun
  • Rencana Kulawarga regane $ 4 saben wulan, tagihan saben taun

Yen sampeyan pangguna biasa sing nggoleki fitur AMAZING sing dibungkus antarmuka sing gampang digunakake, sandhi Boss iku sing cocog kanggo sampeyan!

Priksa situs web Boss Sandi kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

9. Enpass (Pangatur tembung sandhi offline paling apik)

nglangkungi

Rencana gratis: Ya (nanging mung 25 sandhi lan ora ana login biometrik)

Price: Saka $ 2 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Antarmuka sing gratis lan ramah pangguna sing nyimpen informasi sensitif sampeyan kanthi lokal, dadi salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling dipercaya ing pasar!

Kesepakatan saiki: Entuk rencana premium OFF nganti 25%

situs: www.enpass.io

Enpass nawakake TOTAL PEACE OF MIND kanthi layanan sing khas kanggo manajer tembung sandhi liyane ing dhaptar iki. Nyimpen kabeh informasi larang regane LOCALLY, ing piranti sampeyan!

Kanthi iki, nglanggar data online bisa ngomong SELAMAT!

Cukup kanthi nggunakake siji MASTER PASSWORD, Enpass ngurus sisan kanggo sampeyan nyimpen kabeh sandhi kanthi aman kanggo macem-macem platform lan akun online.

Yen sampeyan kepiye kepiye Enpass dibandhingake karo manajer tembung sandhi liyane ing pasar, coba deleng kabeh fitur sing ditawakake dhewe!

  • Panyimpenan file lokal sing dienkripsi kanggo informasi pribadi lan sandhi kanggo keamanan liyane
  • Isi otomatis rincian mlebu, formulir entitas, lan kertu kredit supaya gampang diakses
  • Aksesibilitas lintas platform kanggo piranti apa wae sing ana ing omah lan omah
  • Sinkronisasi data karo akun panyimpenan cloud lan sawetara piranti
  • Generator sandhi internal kanggo sandhi sing kuwat lan unik
  • Fitur audit sandhi kanggo mbukak sandhi sing lawas lan ringkih
  • Aplikasi desktop gratis kanggo Windows, Linux, lan Mac
  • Login biometrik kanggo akun sampeyan
  • Gunakake sandhi utama kanggo gampang lan bisa diakses kabeh sandhi lan info sensitif
  • Sandhi tanpa wates kanggo layanan premium

Saiki, Enpass pancen katon kaya salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling apik ing piranti sampeyan, bener?

Nanging elinga, yen isih duwe kekurangan sing padha, sing bisa mateni sawetara pangguna.

Pangatur tembung sandhi iki ora kalebu FITUR UTAMA kaya nuduhake tembung sandhi lan otentikasi rong faktor, lan pancen ora ana enggo bareng sandhi sing aman kanggo layanan iki.

Pros

  • Aplikasi desktop gratis kanggo platform sing cocog
  • Kemampuan kanggo nyelarasake karo akun panyimpenan maya ing piranti sampeyan

cons

  • Aplikasi pangatur sandhi kanggo piranti seluler mbutuhake akun mbayar
  • Ora ana otentikasi rong faktor

Rencana lan Reregan

  • Rencana Individu regane $ 2 saben wulan, tagihan saben taun
  • Rencana Keluarga regane $ 3 saben wulan, tagihan saben taun
  • Rencana Pembayaran Siji-wektu khusus regane $ 79.99, kanggo akses umure pribadi

Fungsi Enpass minangka AMAZING opsi offline ing dhaptar manajer sandhi paling apik ing kana.

Iki bisa dadi DRIVER HARIAN kanggo kabeh piranti yen sampeyan ora prelu mbayar biaya langganan kanggo ngakses keamanan seluler uga!

Priksa situs web Enpass kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

10. Manajer Sandi Google (Pilihan sing paling populer nanging paling ora aman)

google sandi manager

Rencana gratis: Ya (bagean Chrome)

Price: $0

enkripsi: Ora ana enkripsi 256-bit AES

Login biometrik: Ora ana login biometrik

Auditing sandhi: Ora

Pemantauan web peteng: Ora Ana

fitur: Salah sawijining manajer tembung sandhi gratis sing paling umum digunakake kanthi kabeh fitur penting sing bisa digunakake saben dina!

Kesepakatan saiki: GRATIS lan dibangun ing Akun Google

situs: passwords.google.com

The Pangatur Sandi Google yaiku prekara sing mbok gunakake ON THE HARI, apa sampeyan ngerti utawa ora.

Yen sampeyan wis browsing web ing browser Chrome nganggo akun Google, sampeyan bisa uga bakal weruh njaluk nggawe formulir otomatis lan nyimpen sandhi kanggo LOGIN KHUSUS.

Pangguna ora diwajibake ndownload piranti lunak khusus kanggo iki, lan uga duwe ALL FITUR ASAS sing sampeyan butuhake kanggo info lan sandhi sampeyan:

  • Isi otomatis lan fitur jupuk formulir kanggo informasi pangguna
  • Ngirit sandhi kanggo mlebu
  • Kasedhiya ing kabeh piranti lan platform kanthi akses akun Chrome lan Google, tanpa watesan piranti kanggo pangguna

Nanging amarga bisa dadi barebones, iki ora bisa saingan karo manajer tembung sandhi liyane ing dhaptar kanggo fitur tambahan lan keamanan ekstra kaya ing ngisor iki:

  • Kasedhiyan offline
  • Ora nganggo enggo bareng sandhi
  • Enkripsi sing aman kanggo informasi lan sandhi sing sensitif
  • Ora ana otentikasi rong faktor utawa otentikasi multi-faktor

Pros

  • Fungsi minangka manajer sandi level entri kanthi kabeh dhasar sing dibutuhake
  • Bisa diakses ing macem-macem piranti lan platform
  • Nduwe fitur nyimpen sandhi lan isi otomatis kanggo formulir kanggo pangguna

cons

  • Ora lengkap karo fitur kaya manajer sandhi liyane ing dhaptar
  • Kurang langkah otentikasi kanggo sandhi lan keamanan data kanggo pangguna

Rencana lan Reregan

Manajer Sandi Google ora regane mbayar sampeyan! Sampeyan mung butuh akun Google lan Chrome kanggo ngakses kepenak cepet lan gampang!

Sanajan ora fungsi kanthi komprehensif kaya manajer sandhi liyane ing dhaptar, iki dadi tugas yen sampeyan butuh solusi cepet kanggo nyimpen info!

Apa Manajer Sandi?

Saiki aku wis ngrembug babagan MANAGER PASSWORD TERBAIK, saiki wis wayahe diskusi jero babagan layanan sing sampeyan lakoni!

manajer sandi paling apik

Ana wong sing duwe MULTITUDE akun online, lan nggunakake sandhi sing padha kanggo dheweke. Pakulinan ala, lan diarani lemes tembung sandi! Sampeyan bisa uga gampang hacking.

Tampilake studi kabiasaan sandhi sing ora apik nggawe sampeyan gampang ngalami PUTIH! Saiki iku sing ora dikarepake, bener?

Solusi? MANAGER PASSWORD!

Cukup, manajer tembung sandhi ngasilake kombinasi karakter sing kompleks digunakake minangka sandhi kanggo akun online kanggo pangguna!

Pikirake layanan manajer sandhi kaya kubah sing mung diakses dening pangguna sing ditunjuk, nanging kanggo data!

MINAT NGERTI: Dheweke nyimpen sandhi ing papan sing dienkripsi supaya informasi sensitif sampeyan AMAN lan Aman!

Dheweke asring duwe fitur kaya MASTER PASSWORD kanggo ngakses kabeh panyimpenan sandhi, lan kadang duwe prosedur otentikasi kanggo verifikasi identitas pangguna.

Manajer tembung sandhi minangka cara sing HEBAT lan gampang diakses supaya kabeh login pribadi sampeyan dipriksa, lan supaya data ora dilanggar!

Kanthi manajer tembung sandhi, sampeyan bisa duwe LEMEN MINANG liyane kanthi informasi online!

Nggawe sandhi sing aman lan ngelingi kabeh bisa dadi tantangan, lan 2019 sinau saka Google negesake iki.

wong nggunakake maneh sandhi

Panliten kasebut nemokake 13 persen wong nggunakake sandhi sing padha ing kabeh akun, 35% responden ujar manawa nggunakake tembung sandhi liyane kanggo kabeh akun.

Fitur Manajer Sandi sing Bakal Deleng?

Ease

Pangatur tembung sandhi sing apik yaiku kabeh: Trep kanggo nggunakake.

Pangguna kudu duwe WAKTU Luwih gampang kanggo ngerti kepiye fungsi dhasar piranti lunak, amarga akun online sampeyan dilindhungi karo layanan semacam iki pancen Bener!

Faktor liya sing uga kudu dipikirake yaiku kompatibilitas piranti.

Manajer sandhi sing paling becik digunakake yaiku sing bisa digunakake ing macem-macem piranti kayata Mac, Windows, iOS, lan Android.

Enkripsi End-to-end

Intine, enkripsi end-to-end minangka FITUR PENTING supaya tembung sandhi sampeyan aman!

Kanggo ngerti carane enkripsi bisa digunakake kanthi gampang, pikirake kanthi cara iki…

Manajer sandhi ENCRYPT data sampeyan dadi sesuatu sing mung bisa diakses sampeyan! Sandi utama sampeyan minangka kunci, lan data sing dienkripsi yaiku kubah sing mung KAMU duwe akses menyang.

Otentikasi multi-faktor

Nduwe langkah otentikasi kanggo manajer tembung sandhi sampeyan uga paling apik. Iki minangka lapisan keamanan sing ditambahake sing menehi EKSKLUSIF kanggo data sing diduweni sing disimpen.

Prosedur kaya otentikasi rong faktor lan otentikasi multi-faktor ngamanake data penting kaya tembung sandhi sing disimpen ing layanan!

  • Iki negesake identitas nalika ngakses sandhi lan data liyane
  • Minangka solusi keamanan cyber sing efektif kanggo menehi hacker wektu sing luwih angel kanggo break-in
  • Lan gampang banget digunakake!

Pikirake minangka lawang sing ora dikunci menyang lawang liyane sing dikunci. Pangguna luwih yakin keamanan amarga fitur iki!

Ngimpor & Ngekspor Sandhi

Fitur sing apik karo manajer tembung sandhi yaiku duwe kemampuan ngimpor lan ngekspor sandhi sampeyan!

Duwe kemampuan menehi sampeyan luwih akeh FLEXIBILITY lan CONVENIENCE nalika nyiyapake sandhi lawas utawa ngunggah menyang layanan panyimpenan maya kanggo aman.

Sampeyan uga bisa mbantu yen sampeyan pengin ngirim sandhi lan data menyang manajer sandhi liyane!

Aplikasi & Ekstensi Browser

Duwe app lan ekstensi browser kanthi GAMPANG GAMPANG lan INTERFACE FUNGSI bisa ngirit wektu kanggo sampeyan.

Aplikasi lan ekstensi kasebut mbantu pangguna nglacak data lan sandhi sing penting lan uga mbantu STREAMLINING data kanggo panggunaan saben dinane kaya…

  • Log-klik siji
  • Formulir IsiOtomatis
  • Simpen sandhi anyar
  • Otentifikasi rong faktor
  • Nyinkronake piranti, lan liya-liyane!

Rega lan Regane Dhuwit

Nalika entuk manajer tembung sandhi sing bener, prekara sing kudu dipikirake yaiku NILAI rega sing dibayar!

Kabar apik kanggo sampeyan, ana akeh saka manager sandi gratis ing dhaptar iki sing prelu dipriksa uga!

Pangguna bakal nemokake fitur garis dhasar sing migunani banget kanggo ngukur sing dadi MANAGER PASSWORD TERBAIK kanggo dheweke.

Paling apik uga mriksa manajer tembung sandhi sing dibutuhake kanggo piranti lan platform, manawa nggunakake Windows, Mac, iOS, utawa Android.

dhukungan

Mesthine, nalika nerangake piranti lunak serius kayata alat manajemen kanggo sandhi lan data sensitif, sampeyan butuh dhukungan teknis sing paling apik, mung yen sampeyan nemoni masalah!

Priksa manawa sampeyan mesthi nimbang manawa duwe dhukungan terus kanggo produke. Bisa nggawe utawa ngrusak pengalaman sampeyan, eling sampeyan!

Vs. Gratis Manajer Sandi sing Dibayar

Manajer sandhi dadi luwih akeh kabutuhan, luwih-luwih ing umur CYBERSPACE iki! Akeh wong sing ngandelake informasi online kanggo nindakake urusan bisnis lan pribadi.

Nalika sawetara wong bisa nemokake manawa manajer tembung sandhi gratis nindakake tugas nyimpen lan ngamanake info sensitif, pancen ana FITUR ADVANCED sing menehi versi mbayar versi anyar.

Managers Sandi Gratis

Pangatur tembung sandhi gratis bisa diakses dening mayoritas panyedhiya layanan! Piye wae dadi TEASER kanggo layanane, kanthi menehi pangguna a inti cepet babagan produk sing diarani.

Versi gratis biasane duwe kabeh ESSENTIALS sing dibutuhake pangguna saben dina kanggo keperluan pribadi, kayata sandhi utama kanggo mbukak kunci kubah tembung sandhi, enkripsi, lan akses multi-platform.

Kanggo versi gratis, Nanging, asring ana watesan, kayata kapasitas winates ing lemari sandi, fungsi audit, lan fitur mewah liyane sing sampeyan butuhake!

Manajer Sandi sing Dibayar

Rencana tembung sandhi sing mbayar menehi sampeyan keamanan sing luwih apik kanthi luwih akeh KOMPLEKS lan KOMPENSEN set fitur sing kudu ana, kaya ing ngisor iki

  • Simpenan awan
  • Manajemen tim
  • Pemantauan web peteng
  • Sandi otomatis ganti

Nalika kabeh swara kaya CONVENIENT EXTREMELY, bisa uga kakehan utawa mung pangguna biasa sing pengin sandhi lan dokumen kanthi aman.

Nanging, kanggo bisnis lan organisasi, iki bisa uga kudu dipikirake!

Tabel Comparison

Manager Pangguna Sandi 2FA / MFA Nuduhake Sandi Rencana Gratis Auditing Sandi
LastPass
Bitwarden
Dashlane
1Password
keeper
Roboform
Waca rangkeng-
SandiBoss
Enpass
Pangatur Sandi Google

FAQ

Apa Aku Perlu Pangatur Sandi?

Yen sampeyan wong sing asring surfing web lan duwe akeh informasi larang ing akun online, ya. Sampeyan mesthi nggawe!

Nduwe manajer tembung sandhi njamin sampeyan FLEXIBILITY lan SAFETY sing nggumunake ing ngisor iki:

Sandhi sing disimpen lan dienkripsi ing sak panggonan sing mung sampeyan bisa ngakses nggunakake piranti bisa dadi migunani banget lan tetep teratur!

Ndhuweni macem-macem akun lan nyoba ngelingi sandhi kanggo kabeh bisa uga beboyo! Yen dikamanake ing manajer tembung sandhi kanthi tembung sandhi sing unik, mesthi bisa mbantu.

Apa Manajer Sandi Bisa Nggoleki Sandhi lan Data Kula?

Ora ana.

Perusahaan manajer tembung sandhi duwe protokol tanpa pengetahuan sing njamin keamanan sampeyan saka wong liya, kalebu perusahaan sing nyedhiyakake layanan kasebut!

Sandhi lan data kasebut banjur dienkripsi, lan mung bisa diakses sampeyan liwat piranti Windows, Mac, Android, utawa iOS.

Apa Manajer Sandi Paling Aman ing Dhaptar Iki?

Yen sampeyan nggoleki KEAMANAN PALING ADVANCED ing layanan manajemen tembung sandhi ing dhaptar iki, aja luwih adoh saka Penjaga

Dheweke nawakake layanan manajemen data canggih lan aman kanggo para klien lan uga duwe fitur sing apik tenan.

Sing paling apik yaiku layanan sing gampang diakses iki bisa diakses saka endi wae, kayata laptop Windows utawa telpon Android, SECUREL!

Apa Bisa Peretas Ngakses Pangatur Sandi Aku?

Amarga manajer tembung sandhi ora nate nyimpen tembung sandhi, nanging versi sing ndhelik, wangsulane SANGAT-SINGHING UNGGUH kajaba kajaba duwe BEAST LUAR BIASA ing komputer, lan malah ora cukup!

Mung sampeyan duwe akses menyang file sing disimpen, dadi aja padha sumelang ing peretas pesky wiwit saiki!

Summary

Saiki yen wis mbukak dhaptar MANAGER PASSWORD TERBAIK sing ana ing kana, aku nyaranake LastPass minangka pilihan nilai sakabèhé kanggo KONVENSI lan KEAMANAN sampeyan!

Wis kabeh fungsi dhasar sing sampeyan butuhake lan luwih. Ditambah uga regane sing regane larang banget!

Kanthi macem-macem lapisan keamanan kayata enkripsi sing kuat kanggo Mac, Windows, iOS, lan Android, sampeyan mesthi bakal entuk keamanan sing dibutuhake nilai tambah gedhe.

Nanging aja lali pilihan liyane ing dhaptar! Aku yakin manawa duwe salah sijine sing cocog kanggo sampeyan lan kabutuhan keamanan data.

Muga-muga pandhuan tuku kanggo ngatur tembung sandhi iki mbantu sampeyan! Tetep SAFE lan MINDFUL!

Cathetan Suku