Cara Nggunakake Magnet Utama Kanggo Akeh Dhaptar Email Sampeyan (11+ Tuladhane Sing Bisa Digunakake)

ditulis dening

A magnet sing mimpin minangka cara paling cepet kanggo nambah dhaptar email kanthi cepet. Sampeyan bisa mbantu nambah atusan pelanggan email menyang dhaptar saben dina yen rampung kanthi bener. Ing kene, aku bakal nuntun sampeyan kabeh langkah sing kudu ditindakake nggawe magnet timbal sampeyan dhewe.

Umume bisnis krungu babagan magnet timah nanging sawetara ngerti cara nggawe lan nggunakake. Aku bakal nuduhake sawetara conto magnet timah rampung kanthi bener lan aku bakal nuduhake sawetara tips babagan cara nggawe magnet timbal supaya bisa digunakake.

Apa Magnet Utama?

Magnet timah yaiku apa wae sing bisa sampeyan tawakake kanggo pengunjung kanthi email. Kudu dadi masalah sing bisa ngatasi masalah kasebut.

Contone, yen sampeyan ana ing ceruk finansial pribadi, PDF sing diarani "5 Gampang Cara Entuk Pasif Penghasilan ”bisa dadi magnet timbal sing apik kanggo nawakake pamirsa.

Sanajan ebook, whitepaper, lan laporan paling umum, dudu siji-sijine jinis magnet timah sing bisa digunakake.

Apa sing bisa digunakake kanggo pamirsa lan ceruk sampeyan bakal beda banget karo sing bisa digunakake ing ceruk liyane.

Yen sampeyan pengin entuk paling akeh magnet timah, eksperimen lan nyoba macem-macem cara paling apik.

Elinga, magnet timbal sing apik bisa nambah atusan pelanggan menyang dhaptar email saben dina.

Sanajan umume bisnis nawakake magnet utama ing situs web minangka email kanggo pengunjung.

Nanging sampeyan uga bisa ningkatake magnet utama liwat iklan. Ana akeh bisnis sing nawakake magnet utama ing iklan Facebook kanggo entuk petunjuk.

Teori sing cukup!

Ayo kula nuduhake sawetara conto magnet timah sing kerjane:

Conto paling apik sing bisa dakpikirake yaiku audiobook gratis sing Marie Forleo menehi ing situs web dheweke:

Marie Forleo

Ya! Dheweke menehi audiobook kanthi gratis mung kanggo narik pelanggan.

Sapa wae sing ngunjungi situs web dheweke ndeleng iki ing saben kaca lan bisa entuk buku audio kanthi gratis dadi pelanggan email.

Tuladha magnet utama liyane sing bisa ditemokake bisa dideleng saka panulis sing laris Situs web Todd Herman:

bocah herman

Magnet utama Todd minangka bab pisanan bukune sing paling laris Efek Alter Ego. Sapa wae sing bisa melu dhaptar email lan ndownload bab gratis iki.

Saiki, sampeyan ora prelu nggawe utawa menehi buku audio kanggo entuk lengganan email. Utawa nulis sing paling laris.

Tuladha sing luwih adoh saka bumi Jon Morrow saka Smart Blogger sing menehi pandhuan gratis kanggo niche paling apik kanggo para blogger:

sesuk

Iki minangka PDF kanthi dhaptar sing paling akeh relung bathi kanggo blogger. Mung kabeh sing ana gandhengane. Magnet timbal sampeyan bisa dadi gampang kaya sing siji iki.

Saiki sampeyan wis ngerti apa magnet timah lan cara kerjane, aku arep nuntun sampeyan nggawe magnet timah pertama:

Cara Nggawe Magnetik Pisanan

Langkah 1: Identifikasi Pelanggan Ideal Sampeyan

Ngenali pelanggan sing pengin digarap minangka langkah sing paling penting. Iki biasane dadi klien utawa pelanggan sing mbayar paling akeh sing sampeyan seneng kerjo.

Sawise sampeyan ngidentifikasi pelanggan becik sing dikarepake, mula gampang banget sampeyan nggawe magnet timah sing pancen bisa narik kawigaten anyar.

Ngenali pelanggan sing becik bakal mbantu sampeyan ngerti magnet utama sing paling apik kanggo pamirsa.

Takone dhewe, "Jinis bisnis kaya apa sing bakal dakgawe?"

Yen sampeyan dadi pelatih, tingkat sukses apa sing dadi pelanggan ideal sampeyan? Yen sampeyan minangka perusahaan B2B, industri sing pengin digarap apa?

Coba luangake wektu kanggo ngenali pelanggan sing ideal amarga bisa tegese bedane magnet utama sing bisa ngonversi tikel utawa tikel telu lan magnet utama sing ora dikarepake.

Langkah 2: Temokake Masalah Sing Pelanggan Ideal Sampeyan Paling Kudu Ngatasi

Apa masalah paling penting sing pengin ditanggulangi pelanggan ideal sampeyan?

Ing sawetara ceruk, bakal jelas. Contone, yen sampeyan ana ing niche penurunan bobot, para pelanggan jelas pengin ngilangi bobot awak. Nanging ora ateges dheweke kabeh duwe masalah sing padha.

Kanggo sawetara wong, dheweke ora duwe rencana diet. Kanggo wong liya, dheweke ora bisa ngetutake babagan pola diet.

Pramila langkah sadurunge penting banget.

Sawise ngerti pelanggan sing ideal, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe magnet timah sing bakal nggawe situs web sampeyan dadi mesin gen utama.

Mangkene conto sing apik, maneh saka Jon Morrow Blog Blogger sing cerdas:

blogger sing cerdas

Amarga dheweke ngerti pelanggan ideal, dheweke uga ngerti apa sing dikarepake.

Aja ngobrol babagan topik umum sing dicritakake kabeh para pesaing, coba coba luwih jero kanggo nemokake cara sampeyan bisa ngrewangi para pamaca.

Langkah 3: Gawe Magnet Utama Sampeyan

Sawise sampeyan nemokake masalah sing paling penting sing pengin ditanggulangi pelanggan ideal, wayahe nggawe magnet timah sampeyan.

Magnet utama sampeyan kudu ngatasi masalah sing paling gedhe saka pelanggan ideal. Jinis magnet timah sing sampeyan lakoni bakal gumantung sejatine jinis masalah sing pengin ditanggulangi pembaca.

Yen maca sampeyan angel ngatasi bobot amarga ora bisa ngetrapake pola makan, sampeyan bisa uga kudu nggawe pandhuan kanggo nancepake karbohidrat.

Yen sampeyan macet, priksa bagean sabanjure kanggo sawetara ide magnet timbal sing wis bisa digunakake.

Saliyane, yen pelanggan ideal sampeyan ora bisa ngilangi bobot amarga ora duwe rencana diet sing terstruktur, mula sampeyan bisa uga nggawe sheet cheat panganan sing bisa lan ora bisa dipangan.

Conto apik iki yaiku Peta Situs Diet Peluru Dave Asprey nawakake ing BulletProof.com:

kalajengking

Iki minangka sheet cheat babagan sing sampeyan bisa lan ora bisa mangan ing Diet Bulletproof.

Kanggo magnet timbal sing digawe, sampeyan kudu rong prekara: Sampul, lan konten.

Mangkene gampang sampeyan bisa entuk kalorone:

Panutup

Nggawe sampul iku gampang. Sampeyan bisa nggunakake alat kayata Canva utawa Beacon.by. Kaloro alat kasebut bebas digunakake lan kasedhiya karo puluhan template.

Aku nyaranake lunga karo Beacon.by amarga dirancang khusus kanggo nggawe magnet timbal lan dilengkapi atusan template profesional sing bisa dipilih.

Konten

Umume wong mikir kudu nggawe konten anyar kanggo magnet timah utawa ngenteni pirang-pirang jam kanggo riset. Sanajan bisa uga bener kanggo sawetara relung sing mbutuhake spesialisasi, umume niche ora bener.

Cara sing gampang kanggo entuk konten kanggo magnet timbal yaiku isi repurpose sing wis ana ing situs web sampeyan. Iki bisa uga kalebu postingan blog lan postingan blog liyane sing wis diterbitake ing blog sampeyan.

Bisa uga mung siji postingan blog utawa bisa uga sawetara postingan blog sing gegandhengan sing bisa mbantu sampeyan maca tugas.

Cara liya sing cepet kanggo entuk konten sing apik yaiku wawancara karo ahli ing ceruk sampeyan. Iki bisa dadi wong sing kondhang ing ceruk utawa wong ing tim sampeyan sing ahli utawa ahli babagan masalah kasebut.

Cukup wawancara lan nerbitake transkrip kasebut.

Sepisan maneh, Aku nyaranake sampeyan nyoba Beacon.by kanggo nggawe magnet timah.

Kasedhiya alat sederhana sing ngidini sampeyan nggawe kiriman blog ing blog dadi PDF sing wis polesan lengkap karo sampul profesional. Ora butuh wektu uga.

beacon.dening

Langkah 4: Nyengkuyung Pengunjung Ngganti Alamat Email Kanggo Magnet Utama

Saiki yen wis duwe magnet timbal, saiki sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo narik pelanggan sing becik. Yen ora ana sing weruh magnet utama sampeyan, dheweke ora bakal bisa ndhaptar.

Ana akeh cara kanggo promosi magnet timbal. Sampeyan bisa promosi liwat iklan ing Facebook lan situs media sosial liyane.

Mangkene sawetara cara sing disaranake sampeyan promosi magnet timah ing situs web sampeyan:

Gawe Bar Sambutan

Bar sambutan yaiku a bilah pilihan horisontal sing bisa ditambahake ing sisih ndhuwur situs web.

It nggulung karo sampeyan nalika nggulung kaca. Nempel ing sisih ndhuwur layar lan narik kawigaten sing maca.

Mangkene conto bar sambutan saka Cepet Blogger:

sambutan bar

Tambahake menyang Sidebar Sampeyan

Yen blog sampeyan duwe sidebar, sampeyan mesthine kudu nggunakake papan kasebut kanggo njaluk para nonton lengganan kanthi ganti magnet utama sampeyan.

Umume plugin sing milih WordPress ngidini sampeyan nindakake. Ora kudu dadi barang sing mewah.

Punika conto saka Blog Prolifically Criminally:

sidebar

Nggawe Mat Welcome

Tikar sambutan njupuk layar pengunjung sampeyan lan bisa nampilake pesen utawa takon supaya ndhaptar dhaptar email sampeyan.

Nambahake tikar sambutan ing situs web sampeyan minangka cara sing apik supaya kabeh wong bisa ndeleng magnet utama minangka sing pertama lan siji-sijine pengunjung bakal weruh nalika ngunjungi situs web.

Sanajan njupuk kabeh layar, pengunjung bisa nggulung mudhun kanggo maca konten sampeyan.

Sawise sampeyan nggulung ing ngisor kasur sambutan, ilang. Iki minangka cara non-intrusif kanggo promosi magnet timah sing digunakake para pemasar profesional.

Mangkene conto Mat Welcome saka Blog Neil Patel:

sugeng rawuh mat

Iki minangka perkara pertama sing bakal sampeyan deleng ing situs web, preduli saka kaca sing dikunjungi.

Ekstra Pucuk-Upaya

Nambahake a metu-niyat nyembul menyang situs web sampeyan bisa nggandaake kaping pindho saben pelanggan sing entuk saben dina.

Iku jinis saka nyembul sing ditampilake nalika ana wong sing nyoba lunga situs web sampeyan utawa ngalih menyang tab browser liyane.

Mangkene conto apik popup popup sing metu nalika nyoba metu Cepet Blogger:

metu niat nyembul

Nawakake minangka Upgrade Konten

Kurban Panjenengan magnet timbal minangka upgrade konten minangka cara sing gampang kanggo mbujuk para pelanggan kanggo ngganti email.

Nganyarke konten mung minangka magnet utama sing nglengkapi kaca utawa postingan blog sing maca.

Mangkene conto sing apik saka Blog Ramit Sethi Aku Bakal Nglatih Sampeyan Kanggo Sugih:

Nganyari isi

Amarga meh kabeh postingan bloge ana ing babagan finansial pribadi, sampeyan bakal bisa ndeleng link iki menyang Pandhuan Ultimate kanggo Keuangan Pribadi ing meh kabeh postingan blog sing diterbitake. Yen sampeyan ngeklik link, mbukak popup.

Floating Overlay

A overlay ngambang kayata sing bisa dideleng ing gambar ngisor iki minangka cara sing gampang kanggo narik kawigaten sing maca tanpa ngganggu utawa ngganggu sing ditindakake.

Sampeyan bakal bisa ndeleng overlay iki ing meh kabeh kaca Blog Hubspot:

ngambang overlay

Cara paling gampang kanggo Nggawe lan Promosi Magnet Utama Sampeyan

Sampeyan bisa nyoba nggawe lan promosi magnet timah dhewe, sing bakal mbutuhake wektu puluhan jam, utawa sampeyan bisa nggunakake alat kayata Beacon.dening.

Aku nyaranake sampeyan nyoba. Iki minangka alat gratis dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe magnet timah lan mupangatake paling akeh.

Bisa mbantu nggawe lan nggunakake nyembul, bar horisontal, upgrade konten, lan kunci link kanggo promosi magnet timah.

wesi sembrani timah

Iki uga integral karo alat pemasaran email sing paling populer kayata Netes, MailChimp, MailerLite, lan ConvertKit.

Sampeyan bisa nyambung magnet utama menyang alat sing didhukung iki lan pelanggan email bakal ditambahake kanthi otomatis menyang dhaptar email.

11 Jinis Magnet timah sing wis kabukten bisa digunakake (Tuladhane)

Nggawe ide magnet timbal minangka tugas sing angel sanajan kanggo pro. Supaya luwih gampang sampeyan nggawe ide magnet timah sing apik kanggo bisnis sampeyan, iki kalebu sawetara ide magnet timbal supaya jus kreatif sampeyan bisa mili:

1. Dhaptar dhaptar

Dhaptar priksa ora mung ngirit wektu nanging uga mbantu para pelanggan supaya ora ana kesalahan. Sisih paling apik babagan nggunakake a magnet timbal priksa yaiku makarya ing meh kabeh industri sing bisa dibayangake.

Apa sampeyan ana ing niche finansial pribadi utawa industri asuransi, iki bisa digunakake!

Mangkene conto apik saka dhaptar priksa saka blog SEO sing diarani ClickMinded:

Priksa

Dheweke nawakake magnet utama iki minangka bonus ing artikel Daftar Priksa SEO.

Magnet timah iki bisa digunakake banget yen sampeyan nawakake minangka bonus ing pungkasan artikel kepiye ing blog sampeyan. Ora mbutuhake wektu kanggo nggabungake, utamane yen kalebu artikel kepiye.

Sampeyan mung bisa milih langkah-langkah utama saka pandhuan cara, bundelake ing PDF lan sampeyan luwih becik mbukak.

2. Lembar Ngapusi

Lembar ngapusi bisa digunakake kanthi apik ing relung, yen referensi sing migunani bakal migunani kanggo para pelanggan. Nurunake bobot lan diet kalebu sawetara conto paling apik ngapusi sheet minangka magnet timbal.

Tuladha liyane yaiku coding. Mangkene tuladhane a Lembar ngapusi HTML:

ngapusi sheet

Sampeyan bisa nggampangake supaya para pamaca referensi sintaks kode lan prentah kanthi menehi sheet cheat babagan apa sing bisa lan ora bisa digunakake.

3. Pandhuan Sumber Daya

Magnet timbal iki minangka salah sawijining sing paling gampang kanggo nggabungake. Iki minangka dhaptar sumber paling apik ing industri sampeyan. Sampeyan ora prelu nawakake pandhuan sumber sing padha kanggo saben pengunjung ing situs web sampeyan.

Sampeyan bisa (lan nyaranake) nggawe macem-macem pandhuan kanggo personas pelanggan ing ceruk.

Contone, sampeyan bisa nawakake magnet timbal sing diarani "Top 100 WordPress Sumber ” ing kaca lan postingan blog kanggo WordPress pangembang ing situs web sampeyan.

pandhuan sumber daya

Sampeyan uga bisa nggawe macem-macem pandhuan kanggo macem-macem jinis pelanggan. Contone, yen sampeyan makelar, sampeyan bisa uga nggawe pandhuan sumber daya sing beda kanggo investor lan liyane kanggo pembeli liyane.

4. Sinau Kasus

Sinau kasus minangka salah sawijining cara paling apik kanggo narik klien. Mbusak kabeh keraguan sing bisa diduweni klien babagan apa sampeyan ora bisa ngirim utawa ora.

Yen sampeyan bisa nuduhake klien sing wis ngasilake asil sing dikarepake kanggo salah sawijining klien sadurunge, sampeyan bakal gampang menang.

Mangkene conto ing sembrani timbal magnet rampung bener:

studi kasus

Matt Diggi nawakake magnet utama saka 3 studi kasus ing akeh postingan blog ing blog babagan nambah lalu lintas SEO situs web sampeyan.

Kesalahpahaman paling gedhe babagan bisnis babagan nggunakake studi kasus yaiku sampeyan butuh studi kasus sing luar biasa sing bisa saingan karo pesaing utama sampeyan. Iki ora bisa adoh saka kasunyatan.

Sanajan duwe studi kasus megahit mbantu sampeyan, studi kasus sampeyan mung kudu nuduhake sampeyan apa sing sampeyan lakoni kanggo menang klien.

5. Tuladha

Apa wae ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga dhaptar sawetara conto wong liya utawa bisnis sing entuk asil sing padha sing dikarepake para pamaca.

Iki bisa uga minangka conto desain logo jinis utawa wujud tartamtu ing industri desain grafis utawa macem-macem jinis sweter sing bisa ditrapake.

conto logo

6. Webinars

Webinar bisa digunakake kanthi meh ing kabeh industri. Dheweke bisa kerja kanthi apik nalika sampeyan nyoba adol sing larang.

Iki sababe sampeyan bisa uga ngelingi manawa webinar kabeh nesu karo perusahaan B2B sing adol piranti lunak larang.

Webinar bisa digunakake kanthi apik ing sawetara industri lan relung perusahaan kaya SEMRush do webinar saben minggu:

xing

Webinar sampeyan ora kudu istimewa. Sampeyan mung bisa ngomong babagan kesalahan sing ditindakake para pamula ing ceruk utawa sampeyan bisa nuntun pamirso supaya nindakake apa-apa.

Contone, sampeyan bisa uga nggawe webinar babagan cara supaya bisa adol luwih akeh yen sampeyan adol piranti lunak kanggo salesman lan bisnis.

7. Gesek File

File geser bisa ngirit wektu nonton lan bisa menehi inspirasi. Apa sing sampeyan tawakake ing file geser bakal beda ing saben industri.

Yen sampeyan minangka agensi pemasaran digital, sampeyan bisa uga nawakake file geser kanthi iklan sing paling apik.

File geser minangka papan sing apik kanggo nampilake karya sampeyan dhewe lan nuduhake marang para klien sampeyan ngerti carane entuk asil.

Mangkene conto a geser magnet timbal file saka Hub Pemasaran Roket:

geser file

8. Kursus Mini

Sampeyan ora kudu nggawe kabeh kursus mung kanggo entuk sawetara pelanggan email. Nggawe kursus minimal sing kasusun saka sawetara video utawa artikel wis cukup.

Sampeyan malah ora kudu nggawe video anyar; sampeyan bisa nggawe kursus sing dituju kanggo pamula sing nyambungake utawa nyisipake umum sampeyan Video YouTube. Luwih saka kabeh, sing paling penting sing sampeyan butuhake yaiku struktur.

Mangkene conto a mini-course minangka magnet utama saka CopyHackers:

mini kursus

9. Mini-Ebook

Mini-Ebook bisa dadi pandhuan cara utawa laporan babagan industri sampeyan. Bisa uga laporan babagan tren ing industri sampeyan. Sampeyan ora prelu nulis kabeh ebook kanggo nggawe magnet timah iki.

Sampeyan bisa nyusun sawetara postingan blog paling apik menyang ebook. Nilai nawakake yaiku sing penting, ora nggawe konten sing anyar lan unik.

Mini-Ebook bisa dipromosikake nggunakake Facebook Ads lan bisa digunakake kanthi apik Hubspot wis perpustakaan luwih saka 100 Mini-Ebook sing sampeyan bisa ndownload kanthi gratis minangka ganti email sampeyan:

ebook mini

10. Cithakan

Cithakan bisa uga bisa ngirit wektu para nonton. Ing ceruk finansial pribadi, bisa uga dadi spreadsheet kanggo nglacak biaya utawa spreadsheet kanggo penganggaran.

Mangkene tuladhane a magnetik salinan salinan iklan saka blog sing diarani Corong Dash:

cithakan

11. Skrip

Sampeyan bisa nggampangake supaya para pamiarsa entuk sing dikarepake nggunakake skrip. Tuladha sing apik yaiku skrip penjualan tembung-kanggo-tembung. Utawa skrip sing mbantu para pamiarsa nyuda nyewa utawa entuk kenaikan dhuwit.

PipeDrive nawakake skrip panggilan adhem ing blog minangka magnet utama:

skrip

Ringkesan lan Langkah Sabanjure!

cara nggunakake magnet timah kanggo nambah dhaptar email

Magnet timah minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nambah ukuran dhaptar email kanthi cepet lan akibate, tambahake penghasilan bisnis sampeyan.

Babagan sing paling apik babagan nduwe dhaptar email yaiku sampeyan bisa nyambung karo pelanggan lan pelanggan kapan wae sampeyan pengin tanpa kudu mbayar wong tengah kayata Facebook saben sampeyan pengin nyambungake.

Pengin miwiti saiki? banjur Aku nyaranake sampeyan mriksa Beacon.by.

Iki minangka alat gratis sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe magnet timbal sing apik lan bisa ngonversi, lan nggabung karo kabeh sing paling populer alat marketing email.

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nggawe lan nggawe magnet timbal dhewe. Yen ana utawa yen sampeyan duwe pitakon, wenehake komentar.

Home » email Marketing » Cara Nggunakake Magnet Utama Kanggo Akeh Dhaptar Email Sampeyan (11+ Tuladhane Sing Bisa Digunakake)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.