Paling apik Fiverr Alternatif kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ekonomi freelance, uga dikenal minangka gig ekonomi, saya akeh lan Fiverr wis dadi salah sawijining pasar lepas utama ing donya. sanadyan Fiverr papan sing apik kanggo digoleki freelancers, ana sawetara alternatif luwih apik banjur Fiverr ⇣ metu ana

3% ragad proses pambayaran

Ora entuk mbayar biaya kanggo njaluk kuotasi freelancers

Fiverrsitus (lan Fiverr saben) minangka pasar freelance ing ngendi sampeyan bisa nemokake layanan wiwit saka desain grafis lan editing musik/video nganti marketing lan copywriting. Fiverr minangka papan sing apik kanggo miwiti nalika sampeyan pengin nggawe keseimbangan antarane kualitas lan keterjangkauan.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum Fiverr alternatif: Upwork ⇣ minangka salah sawijining pasar freelance online paling gedhe lan aku seneng karo kesederhanaane. Sampeyan ngandhani babagan proyek sampeyan lan cocog karo sampeyan freelancers. Banjur, sampeyan ngliwati pertandhingan lan pilih sing arep digarap.
  • Na balapan, Best sakabèhé: Freelancer. com ⇣ wis meh 57 yuta juragan lan freelancers ing pasar sawijining. Aku seneng transparansi - sampeyan nampa tawaran gratis kanggo proyek sampeyan lan sampeyan mung mbayar karya nalika manggung rampung.
  • Alternatif "premium" paling apik kanggo Fiverr: Toptal mung sarujuk 3% kabeh freelancers sing ndhaptar lan bakal biaya luwih, supaya yen sampeyan kuwatir liyane babagan budget saka kualitas karya sing kudu rampung, Toptal bisa uga ora platform paling apik kanggo sampeyan.

Sanajan sawetara Fiverr-beda freelancerNyedhiyakake layanan sing luar biasa, umume para adol ing platform kasebut ora kudu mbuwang dhuwit yen sampeyan pengin karya sing berkualitas.

DEAL

Ora entuk mbayar biaya kanggo njaluk kuotasi freelancers

3% ragad proses pambayaran

Situs web paling apik Kaya Fiverr Kanggo Nggoleki & Nyewa Freelancers

Mangkene dhaptar ing 8 paling apik Fiverr saingan sapunika. Kaya wae Fiverr, Situs iki apik kanggo nemokake lan nyewa freelancers ing rega terjangkau.

1. Upworksitus

upwork
  • Situs web resmi: www.upworksitus
  • Upwork minangka salah sawijining platform freelancing paling tuwa lan paling dipercaya ing internet.
  • Layanan kalebu pangembangan lan IT, desain, sales lan marketing, finance lan accounting, nulis lan terjemahan, engineering lan arsitektur, admin lan customer support, HR lan latihan, lan legal.
  • Boten kados Fiverr, Upwork ngijini sampeyan ngirim proyek lan ngenteni freelancers kanggo ngirim usulan-usulan. Kanggo nyedhaki sampeyan lan menehi katrangan yen dheweke kasengsem karo proyek sampeyan, freelancers lan agensi kudu nggunakake Nyambung - Upworkmata uang virtual. Upwork ngitung jumlah Sambungan sing dibutuhake kanggo ngirim proposal proyek adhedhasar nilai proyek sing digambarake uga panjaluk pasar.
  • Upwork ora duwe ragad mlebu. Sampeyan bisa gabung karo pasar kerja sing populer lan entuk kutipan saka freelancers gratis.

Napa nggunakake Upwork tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin njaluk proyek rampung dening ahli, banjur Upwork iku dalan kanggo pindhah. Sampeyan njaluk menyang milih saka atusan profesional sing wis nglamar kanggo posting proyek sampeyan. Elinga yen Upwork bakal nggayuh sethithik luwih saka Fiverr yen sampeyan pengin asil kualitas.

Thanks kanggo algoritma sing canggih, Upwork narrows mudhun pilihan kanggo calon paling apik kanggo proyek sampeyan. Upwork uga ngidini sampeyan mriksa profil, portofolio, lan review saka individu lan agensi sing sampeyan nimbang kanggo njupuk, uga kanggo nindakake wawancara video sadurunge nggawe keputusan final.

Yen sampeyan pengin nylametake dhewe kanggo nggawe kiriman kerja lan ngliwati dhaptar dhaptar calon, sampeyan bisa nelusur lan tuku proyek kanthi pangarep-arep sing cetha saka wiwitan.

Safety minangka alesan liyane sing apik kanggo diterusake Upwork. Upwork nggawe manawa sampeyan njaluk persis apa sing mbayar preduli saka jinis kontrak Panjenengan. On proyek saben jam, Upwork counts keystrokes lan njupuk gambar acak saka layar ngrekrut supaya sampeyan bisa ngawasi kemajuan sing.

On proyek rega tetep, sampeyan kudu nggawe simpenan tonggak sejarah, nanging dana iki dirilis sawise sampeyan nyetujoni karya sing dikirim dening freelancer.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Upwork

Yen sampeyan pengin sing pertama podcast episode diowahi, iku ndadekake pangertèn kanggo njaluk iku rampung kanggo rega kurang. Go karo Fiverr tinimbang Upwork yen proyek sampeyan kudu rampung kanthi apik tanpa ngrusak bank. Fiverr iku pilihan apik yen sampeyan perlu soko rampung cepet, banget.

2. Freelancersitus

freelancer
  • Situs web resmi: www.freelancersitus
  • Freelancer. com wis ngewangi jutaan bisnis kanggo nemokake freelancers kanggo meh 13 taun saiki.
  • Platform kasebut meh padha karo Upwork lan nduwe luwih saka 56 yuta pangguna freelancers lan juragan.
  • On Freelancer.com, sampeyan bisa nemokake pakar ing luwih saka 1,800 kategori set skill, kalebu arsitektur piranti lunak, desain web, desain grafis, desain logo, modeling 3D, program C++, ghostwriting, copywriting, proofreading, AWS (Layanan Web Amazon), lan liya-liyane.
  • Sampeyan bisa dadi tuan rumah kontes desain yen kabeh desainer ing platform bisa bersaing.
  • Freelancer.com gratis kanggo mlebu. Sampeyan uga bisa ngirim proyek, nampa tawaran saka freelancers, mriksa portofolio sing, lan rembugan pangarepan free.

Napa nggunakake Freelancer tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin entuk karya sing berkualitas lan tetep ing budget sampeyan, banjur sampeyan kudu lunga karo Freelancersitus.

Freelancer ngijini sampeyan proyek kirim kanggo freelancers kanggo nawarake ing (sampeyan malah bisa nerbitake proyek lokal kayata ngurus bayi, ngolah kebon, lsp). nelusuri freelancers lan nggawe hires langsung, Lan nggunakake layanan recruiter kanggo nemokake profesional nengen kanggo sampeyan.

Freelancer malah ngijini sampeyan kanggo miwiti kontes desain ngendi sampeyan maringi hadiah dhuwit kanggo siji utawa sawetara entri.

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan situs web pasar freelance iki yaiku kamungkinan kanggo mbayar karyawan liwat 39 mata uang.

Tambahan, Sistem Pembayaran Milestone ngeculake pembayaran sampeyan yen sampeyan menehi lampu ijo, yaiku konfirmasi yen sampeyan puas karo karya kasebut. Iki ndadekake Freelancer salah siji saka platform paling aman kanggo milih saka.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Freelancer

Senajan Fiverr sarwa dumadi ewu bakat freelancers sing ahli ing apa padha nindakake, platform paling cocok kanggo juragan sing pengin njaluk sawetara jenis tartamtu saka karya rampung cepet kanggo rega kurang.

3. PeoplePerHour.com

wong
  • Situs web resmi: www.situspasar.com
  • Sanajan ora populer kaya sawetara platform liyane ing dhaptar iki, PeoplePerHour wis ngewangi perusahaan ngakses para pekerja lepas sing berkualitas wiwit taun 2007.
  • Luwih saka 1 yuta bisnis ing ndonya dipercaya PeoplePerHour.
  • Kabeh freelancers ing PeoplePerHour.com wis disetujoni dening tim moderasi ing omah kanggo mesthekake kabeh panuku entuk layanan kelas paling dhuwur.
  • Sampeyan bisa gabung karo PeoplePerHour kanthi gratis. Ora ana pambayaran ngarep utawa biaya sing didhelikake.

Napa nggunakake PeoplePerHour tinimbang Fiverr

hiring freelancers punika hit-lan-miss game ngendi sampeyan kantun luwih saka sampeyan mencet. Kanggo nemokake gedhe freelancers, sampeyan biasane kudu Nihan metu sawetara ewu dolar sadurunge pungkasanipun golek calon apik kanggo proyek.

Kanthi PeoplePerHour, sampeyan bisa yakin manawa sapa sing nyewa ngerti apa sing ditindakake padha sadurunge wis vetted dening tim moderator.

Apa maneh, PeoplePerHour duwe algoritma peringkat dhewe sing diarani CERT. CERT stands for Community, Engagement, Repeat Dianggo, lan Tteyeng, lan kisaran saka 1 kanggo 5. Saben freelancer diwiwiti ing CERT1. Sepisan a freelancer wiwit nggawe dhuwit liwat PeoplePerHour, padha bakal njaluk nganyari kanggo CERT2 lan CERT3.

CERT5 minangka level CERT paling dhuwur lan dianugerahi mung kanggo freelancers karo kualifikasi ngédap lan kinerja. Minangka panuku, iki bisa mbantu sampeyan milih penawar sing sampurna.

Kanthi PeoplePerHour, sampeyan bisa yakin manawa sapa sing nyewa ngerti apa sing ditindakake.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang PeoplePerHour

Yen sampeyan pengin ngakses Highly qualified freelancers tanpa guesswork, pindhah karo PeoplePerHour. Nanging, yen sampeyan pengin nyewa luwih murah freelancers sing bisa njaluk proyek rampung ing proses marem, pindhah karo wong saka Fiverr adhedhasar tingkat lan review.

4. TopTal.com

topal
  • Situs web resmi: www.toptal.com
  • Toptal ngiklanake dhewe minangka platform ing ngendi bisnis pindhah menyang "Hire the Ndhuwur 3% saka Talent Freelance."
  • Jaringan Toptal nduweni fitur insinyur piranti lunak lan coder sing berpengalaman; ahli UI / UX, desainer visual, lan interaksi; ahli keuangan; manajer proyek digital lan teknis; lan manajer produk digital.
  • Toptal dipercaya dening raksasa industri lan startup kaya Bridgestone, Shopify, Duolingo, Cleveland Cavaliers, lan Airbnb.
  • Maca rinci Tinjauan toptal ing kene.

Napa nggunakake TopTal tinimbang Fiverr

Toptal dudu platform sing sampeyan bukak kanggo golek lan nyewa sing durung ditemtokake freelancers sing nawakake layanan mbangun situs web kurang saka $50. Yen sampeyan pengin nyewa salah siji saka ndhuwur 3% saka donya freelancers, banjur Toptal minangka pasar sing sampeyan goleki.

Jeneng Toptal asale saka Top Talent. Toptal bangga dadi sawijining jaringan elit ahli freelance saka sak ndonya. Toptal wis banget proses screening ketat lan biasane nampa kurang saka 3% saka ewu aplikasi iku nampa saben sasi.

Proses iki dumadi saka 5 langkah: 1) a evaluasi wawancara basa Inggris lengkap lan pambiji kapribadian; 2) lan review skill ing-ambane; loro) screening urip; loro) proyek test; lan 5) keunggulan terus.

Yen safety dhuwur ing dhaptar sampeyan, sampeyan bakal seneng ngerti yen proses perekrutan Toptal meh ora ana risiko. Sawise sampeyan ngomong karo a Pakar industri Toptal, sampeyan bakal dicocogake karo a tangan-milih freelancer. Sampeyan bisa nyoba kolaborasi ing a basis nyoba lan mbayar mung yen sampeyan seneng karo asil.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang TopTal

Yen sampeyan lagi miwiti lan luwih prihatin karo anggaran tinimbang kualitas karya sing kudu ditindakake, Toptal bisa uga ora dadi platform sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kana, rega diwiwiti $60 saben jam.

Ora kaya situs web pasar freelance liyane ing dhaptar iki (contone, Upwork), Toptal mung fitur freelancers ing sawetara kategori set skill pilih.

Ora ana panulis utawa pemasar media sosial kanggo nyewa ing platform eksklusif iki.

5. Guru.com

guru
  • Situs web resmi: www.guru.com
  • Platform Guru minangka papan kanggo 800,000 majikan saka sak ndonya.
  • Dikira-kira $250 yuta wis dibayar freelancers liwat Guru.
  • Apa sampeyan butuh artikel sing ditulis utawa logo anyar sing dirancang kanggo bisnis bata-lan-mortir utawa bisnis online, platform Guru wis nutupi sampeyan.
  • Guru nduweni tingkat kepuasan pelanggan 99%.

Napa nggunakake Guru tinimbang Fiverr

Guru menehi sampeyan akses menyang mayuta-yuta nduwe pengalaman freelancers sampeyan bisa nyewa. Yen sampeyan pengin golek bakat freelancer sampeyan bisa mbangun hubungan profesional long-term karo, pindhah karo Guru.

Guru ngidini juragan kanggo browsing 2 yuta ahli kanthi data transaksi kabeh wektu, kirim proyek gratis, ngatur macem-macem freelancers ing project padha, lan mbayar invoice mung sawise nyemak lan nyetujoni karyane.

Alasan liyane sing apik kanggo milih Guru yaiku 2.9% ragad nangani kanggo saben invoice sampeyan mbayar. Kajaba iku, yen sampeyan mbayar invoice nggunakake eCheck utawa transfer kabel, Guru bakal menehi mbalekaken awis lengkap ing ragad.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Guru

Pilih Fiverr yen biaya layanan freelance sing sampeyan butuhake minangka faktor utama, uga yen sampeyan mung pengin mbayar apa sing sampeyan butuhake.

6. Bisa dikode.io

bisa ditrapake
  • Situs web resmi: kotipak.io
  • Codeable.io minangka toko mandheg kanggo kabeh perkara WordPress. Sawetara WordPressLayanan sing gegandhengan karo Codeable kalebu pangembangan lan kustomisasi tema, pangembangan lan kustomisasi plugin, pangembangan eCommerce, desain, keamanan lan kinerja, lan ngatasi masalah lan pangopènan.
  • Ora kaya umume platform lepas liyane sing dideleng ing artikel iki, Codeable cocog karo sampeyan freelancer tinimbang sampeyan milih dhewe.
  • Codeable 100% bebas risiko amarga ora ana kewajiban kanggo nyewa sanajan sampeyan nampa perkiraan.

Napa nggunakake Codeable.io tinimbang Fiverr

Apa sampeyan pengin ndandani kesalahan sampeyan WordPresssitus -powered utawa perlu plugin adat dikembangaké, Codeable wis pangembang freelance trampil sing bisa nulungi sampeyan.

Codeable nduweni sistem matchmaking ing omah sing milih sing paling cocok WordPress pangembang kanggo sampeyan adhedhasar syarat proyek sampeyan. Codeable menehi sampeyan a daftar singkat calon supaya sampeyan bisa nyewa ahli kanthi cepet. Kajaba iku, ana a algoritma rega tunggal sing ngilangi undercutting lan overpricing.

Codeable bakal menehi sampeyan a mbalekaken sebagean utawa lengkap yen sampeyan ora puas karo freelancer's karya (jumlah mbalekaken gumantung ing jumlah karya wis rampung).

Sampeyan mung mbayar yen karya ing baris karo persetujuan antarane sampeyan lan pangembang. Sampeyan uga duwe 24/7 akses menyang tim dhukungan klien sampeyan bisa tekan liwat email.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Codeable.io

Yen sampeyan pengin njaluk soko ing Panjenengan WordPress situs tetep kanggo rega kurang, banjur Fiverr iku dalan kanggo pindhah. Yen situs web sampeyan ora mlaku WordPress, banjur Codeable ora ana gunane kanggo sampeyan.

7. Outsourcely.com

njaba
  • Situs web resmi: www.outourcely.com
  • Outsourcely nawakake akses gampang kanggo wiwitan menyang kolam bakat luwih saka 400,000 freelancers spesialisasine ing desain lan multimedia, sales lan marketing, pangembangan web, nulis isi, layanan customer, lan support administratif.
  • Luwih saka 50,000 startup wis nggunakake Outsourcely kanggo golek lan nyewa karyawan jarak jauh sing duwe bakat.
  • Ora ana biaya komisi kanggo layanan sing diwenehake dening freelancers ing platform Outsourcely.

Napa nggunakake Outsourcely tinimbang Fiverr

Sanajan wong-wong ing mburi Outsourcely ngiklanake situs web kasebut minangka platform freelance-hiring kanggo wiwitan, Sampeyan bisa gunakake kanggo ngrampungake kabeh jinis karya sanajan sampeyan wis liwat tahap wiwitan.

Yen sampeyan pengin akses gampang lan cepet menyang wewenang lan pengalaman freelancers, Outsourcely minangka pilihan sing luwih apik saka Fiverr.

Outsourcely bisa mbantu sampeyan mbangun hubungan profesional jangka panjang karo ahli sing berpendidikan lan diverifikasi lan, minangka asil, Ngartekno nyuda payroll Panjenengan.

Outsourcely ngidini juragan kanggo komunikasi karo buruh adoh liwat chat pribadi langsung, pesen video lan swara, Lan email langsung.

Kajaba iku, bisnis bisa njupuk kauntungan saka video langsung lan fitur wawancara swara kanggo entuk wawasan sing luwih akurat babagan level basa Inggris calon, katrampilan alus (pemikiran kritis, pemecahan masalah, literasi digital, kerja tim, lan sapiturute), lan pribadine.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Outsourcely

Fiverr dikenal kanthi rega limang dolar lan, kaya ngono, platform kasebut fokus kanggo nyedhiyakake layanan murah tinimbang nyedhiyakake karya kanthi kualitas paling dhuwur. Yen budget sampeyan nyenyet lan sampeyan lagi miwiti, saranku kudu ditindakake Fiverr.

8. Truelancer.com

benerlancer
  • Situs web resmi: www.truelancer.com
  • Sanajan relatif anyar, Truelancer wis nggawe jeneng dhewe kanthi nyedhiyakake karya sing berkualitas kanthi rega terjangkau.
  • Miturut situs resmi Truelancer, luwih saka setengah yuta proyek wis rampung liwat platform kasebut.
  • Fitur Truelancer biasane freelancers saka negara-negara berpendapatan rendah kaya India, Pakistan, lan liya-liyane. Ana luwih saka 1 yuta buruh remot ing situs web iki.

Napa nggunakake Truelancer tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin njaluk sawetara karya rampung cepet lan ora preduli banget babagan kualitase, banjur platform iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan. Nalika nerangake pakaryan adat, Truelancer minangka pilihan sing luwih apik tinimbang Fiverr.

Truelancer kang freelancers bisa uga ora cocog karo standar kualitas saben wong, nanging ora ateges sampeyan kudu nglirwakake platform iki. Truelancer nduweni a 100% kabijakan mbalekaken, tegese sampeyan bakal entuk dhuwit maneh yen sampeyan ora puas karo kerjane.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Truelancer

Yen sampeyan duwe pakaryan sing ora mbutuhake karya khusus lan kudu rampung kanthi rega sing murah, banjur Fiverr. Yen sampeyan cukup sabar, sampeyan bakal nemokake calon sing cocog kanggo proyek sampeyan.

apa Fiverr?

Fiverr minangka platform / pasar kanggo tuku lan adol layanan online sing dikemas minangka "pertunjukan".

fiverr alternatif

Layanan iki kalebu desain web, desain grafis, video, voice-over, lan copywriting kanggo musik, podcast, lan editing video. Yen sampeyan mbukak bisnis online, layanan sing ditawakake ing Fiverr bisa mbantu ngrampungake masalah sampeyan.

fiverr kategori
Fiverr wis luwih saka 150 kategori kanggo milih

Fiverr miwiti minangka platform karo layanan limang dolar, mula jenenge Fiverr. Sanajan misuwur kanthi rega $5, platform kasebut wis ngluwihi tujuan asline lan saiki nawakake kabeh jinis layanan wiwit $5 nganti $1,000.

Fiverr saben minangka salah sawijining tambahan paling anyar ing situs web pasar freelance sing populer. Ing kene, sampeyan bisa nemokake lan nyewa Fiverrndhuwur freelancers.

Kanggo entuk status pro, saben pelamar kudu ngliwati a proses sing ketat sak iki Fiverr's tim mriksa sing informasi latar mburi, ngevaluasi dheweke keahlian, lan ngawasi sing kinerja terus-terusan.

Iki carane Fiverr njamin panuku nampa kualitas lintang lan layanan nalika nggawe ngrekrut liwat Fiverr Pro.

keuntungan Fiverr

Yen sampeyan duwe business online, sampeyan wis ngerti manawa umume tugas ing dhaptar sampeyan (kaya nulis kaca Babagan Kita kanggo situs sampeyan) ora cocog karo wektu sampeyan. Umume tugas kasebut ora perlu rampung kanthi sampurna; padha mung kudu rampung.

Iku bakal wicaksana kanggo outsource tugas iki kanggo wong ing internet sing nindakake iku kanggo urip lan kanthi mangkono ngirit wektu larang regane. Iki ngendi app seneng Fiverr teka ing.

Fiverr nawakake imbangan antarane kualitas lan terjangkau. Yen sampeyan pengin kerja cepet, murah rampung, Fiverr sampeyan kudu lunga menyang ngendi.

Nanging yen sampeyan minangka pemilik bisnis sing serius karo sawetara kabutuhan rumit sing kudu diurus, Fiverr bisa uga dudu platform freelance sing paling apik kanggo sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

apa Fiverr lan carane kerjane?

Fiverr minangka pasar ing ngendi panyedhiya layanan adol produk lan layanan ing bundel cilik sing fungsional. Saben "manggung" ing Fiverr diwiwiti saka $5, mula jenenge "Fiverr”. Bakul duwe kontrol lengkap babagan apa sing didol. Kajaba iku, dheweke bisa mutusake suwene wektu kanggo nindakake tugas kasebut, pirang-pirang revisi sing dikarepake, lan bisa milih manawa dheweke gelem nindakake karya tambahan sawise $ 5 dhisikan dibayar. Iki apik kanggo para panuku amarga tegese sampeyan bisa nemokake wong sing bakal ngrampungake tugas cilik kanthi cepet lan gampang.

Apa pros Fiverr?

Fiverr minangka pasar utama sing nyambung freelancers (bakul) karo pelanggan (buyers). Iku arang banget mirah; sampeyan bisa nyewa freelancers kanggo minangka sethitik minangka $5. Ana sawetara ageng saka freelancers kasedhiya kanggo gigs (proyek) ing meh wae kategori sampeyan bisa mikir. Kajaba iku, tim dhukungan pelanggan mbiyantu lan tansah njupuk sisih panuku.

Apa kontra saka Fiverr?

Penting kanggo elinga yen sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar. Aja ngarepake kualitas karya sing sampeyan bayar $5 bakal luar biasa (utamane kanggo tugas sing rumit lan tantangan). Sawetara adol nyetel tenggat wektu sing ora wajar lan sampeyan kudu mbayar ekstra supaya karya dikirim luwih cepet.

Apa alternatif sing paling apik kanggo Fiverr ing 2022?

Yen sampeyan pengin sawetara karya rampung kanthi cepet lan kanthi rega murah, Fiverr minangka pasar freelance sing sampeyan butuhake. Nanging yen sampeyan pengin njaluk proyek rampung dening pakar industri, banjur freelance pasar situs web padha Fiverr seneng Upwork lan Toptal alternatif luwih apik kanggo Fiverrsitus.

Best Fiverr alternatif 2022 - Ringkesan

Is Fiverr apik kanggo nemokake freelancers?

Ya, perusahaan kaya Fiverr dadi tujuane minangka papan kanggo golek sing murah freelancers.

Nanging, ana akeh layanan freelance sing unggul Fiverr ing njobo kono.

Yen sampeyan pengin njaluk sawetara karya rampung ing budget tanpa compromising kualitas, sampeyan kudu pindhah karo a situs kaya Upwork or Freelancersitus. Loro-lorone nawakake akses menyang jutaan freelancers karo macem-macem saka sudhut set skill lan minangka platform paling apik kaya Fiverr saiki.

Yen dhuwit ora dadi masalah utama kanggo sampeyan, Aku banget suggest arep karo Toptal. Toptal ngiklanake dhewe minangka platform sing mbantu sampeyan nyewa 3% freelance paling dhuwur bakat ing internet.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.upwork
www.upworksitus
  • Upwork minangka salah sawijining platform freelancing paling tuwa lan paling dipercaya ing Internet
  • Layanan kalebu saka Desain Grafis nganti Pangembangan Aplikasi lan kabeh sing ana antarane
  • Boten kados Fiverr, ing Upwork, sampeyan ngirim proyek banjur freelancers ngirim proposal kanggo kerja kanthi tawaran
Mangerteni liyane
2.Freelancer
www.freelancersitus
  • Freelancer. com wis ngewangi jutaan bisnis kanggo nemokake freelancers suwene banget
  • Platform kasebut padha karo Upwork lan nduwe luwih saka 32 yuta pangguna freelancers
  • Sampeyan bisa dadi tuan rumah kontes desain sing kabeh desainer ing platform bisa saingan
Mangerteni liyane
3.Toptal
www.toptal.com
  • TopTal ngiklanake awake dhewe minangka platform kanggo wong-wong menyang "Nyewa Bakat Freelance 3% Top."
  • Dipercaya dening raksasa industri kaya Hewlett Packard lan Airbnb lan liya-liyane.
  • Ora kaya platform liyane ing dhaptar iki Upwork, TopTal mung nawakake freelancering sawetara skillet sing beda-beda
Mangerteni liyane
4.wong
www.situspasar.com
  • Sanajan ora populer kaya sawetara platform liyane ing dhaptar iki, PeoplePerHour wis ana wiwit taun 2007
  • Kabeh freelancering platform pisanan diwawancarai sadurunge ditambahake ing platform
  • Yen sampeyan pengin gedhe freelancertanpa ngira-ngira, pindhah menyang PeoplePerHour
Mangerteni liyane
5.Guru
www.guru.com
  • Platform Guru menehi akses luwih saka 3 Yuta freelancers saka sak ndonya
  • Apa sampeyan butuh artikel sing ditulis utawa butuh logo anyar sing dirancang kanggo bisnis bata lan mortir, platform Guru nggawe sampeyan dijamin
  • Guru nawakake akses menyang jutaan wong sing duwe pengalaman freelancers sampeyan bisa nyewa
Mangerteni liyane
6.bisa ditrapake
kotipak.io
  • Codeable.io minangka toko mandhiri kanggo kabeh perkara WordPress
  • Beda karo platform liyane, Tim Codeable cocog karo sampeyan freelancer tinimbang sampeyan milih dhewe
  • Dheweke nawakake kabijakan mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pakaryan kasebut
Mangerteni liyane
7.Waca rangkeng
www.outourcely.com
  • Outsourcely nawakake akses wiwitan sing gampang menyang kolam bakat sing luwih saka 400 ewu freelancers
  • Ora ana biaya markup kanggo layanan sing diwenehake dening freelancers ing platform
  • Yen sampeyan pengin akses sing gampang lan cepet menyang nyata, pengalaman freelancers, Outsourcely luwih apik tinimbang Fiverr
Mangerteni liyane
8.Truelancer
www.truelancer.com
  • Sanajan relatif anyar, Truelancer wis misuwur kanthi nyediakake kualitas kanggo rega murah
  • Umume nawakake freelancers saka negara kaping 3 kaya India, Pakistan, lan sapanunggalane
  • Yen sampeyan pengin ngrampungake kanthi cepet lan ora peduli karo kualitase, platform iki bisa dadi pilihan sing apik
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.