Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

20 Statistik Token Non-Fungible (NFT) paling dhuwur ing taun 2022

ditulis dening

NFT utawa "token sing ora bisa dienggo" ngemot data sing disimpen utawa dicatat ing buku besar digital lan nuduhake sing spesifik. NFT dadi populer lan entuk perhatian utama lan adopsi, mula ana statistik NFT kanggo taun 2022 supaya sampeyan ngerti

Apa sampeyan pengin mlebu NFT minangka investor utawa seniman sing pengin nggawe NFT dhewe, iki sawetara sorotan sing kalebu statistik sing gegandhengan karo NFT sing paling penting sing dilindhungi ing artikel iki supaya sampeyan bisa ngrampungake:

  • NFT "5,000 Dina Pertama" sing paling larang regane $ 69.3 yuta
  • Volume penjualan NFT mundhak dadi $ 2.5 milyar ing paruh pertama 2021
  • Siji NFT sing dicithak ngetokake nganti 211 kg CO2
  • Ing wulan Juli 2021, rata-rata Bosen Ape NFT adol $ 36,000
  • CryptoPunks minangka seni digital non-jamur pisanan ing donya

Nanging pisanan… Apa sing ora bisa dienggo? Apa NFT?

"Non-fungible" tegese ana sing unik lan ora bisa diganti karo sing liya. Contone, bitcoin bisa ditrapake - perdagangan siji karo bitcoin liyane, lan sampeyan bakal duwe bab sing padha. Saliyane, potongan seni digital utawa kertu dagang siji-sijine bisa ora bisa dienggo. Yen sampeyan perdagangan kertu liyane, sampeyan duwe sing beda.

www.theverge.com/22310188/nft-explainer-what-is-blockchain-crypto-art-faq

Ledger digital, sing fungsine padha karo teknologi sing ana ing mburi mata uang crypto, diarani Blockchain. Potongan seni, musik, utawa file digital, kalebu video, foto, utawa barang ing game, kabeh kalebu conto macem-macem jinis entitas digital sing bisa diowahi dadi NFT lan bakal dilelang. 

Sanajan bledosan NFT ing taun 2022, fenomena kasebut tetep dadi sub-kasunyatan tanpa makna kanggo umume wong sing isih durung yakin.

21 Statistik & Tren Token Ora Fungible (NFT) Kanggo 2022

Babak statistik 21 NFT online kunci bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan kegilaan crypto paling anyar lan apa sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep:

Volume penjualan NFT mundhak dadi $ 2.5 milyar ing paruh pertama 2021

Sumber: Reuters ^

Pasar NFT mundhak nganti tekan puncak anyar ing kuartal kaping 2021, kanthi transaksi regane $ 2.5 milyar taun iki.

Data pasar nuduhake lompatan gedhe saka mung $ 13.7 yuta sing kacathet ing paruh pertama taun 2020.

Karya seni "The 5,000 69.3 Pertama" dening Beeple, didol nganti $ XNUMX yuta, yaiku NFT sing paling larang saka jinis apa wae,

Sumber: Verge ^

Ing adol rekor beeple kanggo Beeple, kompilasi karya seniman legendaris didol kanthi akeh $ 69.3 yuta, negesake jabatane minangka salah sawijining seniman digital paling laris ing saindenging jagad. 

Milyuner crypto lan wirausahawan serial sing berbasis ing Singapura Vignesh Sundaresan tuku ing lelang ing Christie tanggal 11 Maret 2021, rega 42,329 ETH ($ 69,346,250 nalika semana).

Gunky's Uprising sing adol $ 1.33 yuta, minangka lagu NFT sing paling larang

Sumber: Nifty Gateway ^

Sing tuku anonim tuku lagu sing didadekake kanggo lelang SlimeSunday lan 3LAU kanggo ngarani lagu kasebut miturut kekarepane dhewe.

Meme 'Doge' ikonik ngilangi kabeh rekor nalika adol $ 4 yuta, dadi meme NFT sing paling larang.

Sumber: NBC News ^

Meme populer sing nggambarake asu saka jenis Shiba Inu, sing wis cepet nggayuh statistik ikonis, dadi meme NFT sing paling larang nganti saiki.

Pemenang lelang, @pleasrdao, sing tuku meme Doge, mbayar liwat Ethereum.

Ing adol lemah; sebidhang tanah virtual didol $ 913,228.20, dadi tanah virtual / properti NFT paling larang

Sumber: Keuangan Yahoo ^

Penjualan kedadeyan sacara rutin ing game adhedhasar Blockchain Decentraland. Isih, saklawasé $ 1 yuta tuku sak plot tanah virtual dening firma investasi real estate Republic Realm ing 2021 nyebabake permintaan properti virtual utawa digital.

Kanggo kajelasan, jumlah penjualan cukup kanggo tuku macem-macem properti ing kasunyatan.

CryptoPunk sing dituku miliarder Shalom Mechenzie kanthi rega $ 11.7 yuta minangka CryptoPunk sing paling larang

Sumber: Reuters ^

CryptoPunk sing nuduhake punk asing nganggo anting emas, nganggo topi rajutan abang, lan topeng rai medis dadi CryptoPunk sing regane paling dhuwur sawise didol kanthi rega $ 11.7 yuta liwat omah lelang Sotheby.

NFT sing makili kode sumber asli web dadi kode sumber NFT sing paling larang sawise didol $ 5.4 Yuta ing omah lelang Sotheby

Sumber: Wall Street Journal ^

Pencipta web ing saindenging jagad - Sir Tim Berner-Lee, lelang potongan kode sumber asline 30 taun ing adol kontroversial, dadi kode sumber NFT sing paling larang.

Kritikus babagan keputusan kanggo adol kode kasebut; ujar manawa bisa nglawan sifat desentralisasi web.

"Forever Rose" dening Kevin Abosch, sing adol $ 1 yuta, minangka gambar NFT sing paling larang

Sumber: CNN ^

Karya seni "Forever Rose" didol nganti $ 1 yuta nalika Dina Valentine taun 2018, dadi seni NFT paling larang ing donya nalika semana.

Foto digital, sing nggambarake mawar abang, dituku dening sepuluh kolektor sing mbagi biaya merata ing mata uang kripto.

Luwih saka $ 100 Yuta NFT wis didol ing taun 2021 nganti saiki

Sumber: bitcoinke ^

Token Non-Fungible (NFTs) ngalami ledakan gedhe sawise ditampa cryptocurrency kanthi wiyar. Lonjakan jumlah crypto-jutawan sing pengin nglampahi koin crypto minangka pendhiri utama liyane.

Pendiri Twitter - tweet pertama Jack Dorsey didol minangka NFT $ 2.9 yuta ing taun 2021, dadi meme NFT paling larang nganti saiki

Sumber: BBC ^

Ing adol sing nyumbang kanggo mainstreaming NFT, pangadeg Twitter adol Tweet kaping pisanan sing dikirim menyang investor sing berbasis ing Malaysia. Luwih akeh selebriti sing wis nate nuli wiwit nggunakake bandha NFT lan adol aset digital.

Beeple's Crossroad sing adol $ 6.6 yuta ing omah lelang - Christie's, minangka Video NFT paling larang sing Didol

Sumber: Reuters ^

Animasi 10 detik, sing didol wulan Februari 2021, nuduhake raksasa, Donald Trump, tiba ing lemah.

Volume bersih perdagangan NFT ing blok Ethereum luwih saka $ 400 yuta

Sumber: Reuters ^

Perdagangan non-jamur wis tuwuh kanthi cepet lan duwe volume perdagangan total $ 431 yuta, miturut riset paling anyar.

NBA Top Shot nyumbang $ 500 yuta saka volume dagang NFT $ 1.5 milyar ing taun 2021

Sumber: Forbes ^

NBA Top Shots - pasar sing nggawe perdagangan momen sejarah NBA - wis berkembang kanthi cepet dadi pasar NFT paling gedhe kanthi jumlah volume perdagangan.

Luwih saka 45,000 dompet unik tuku NFT saka pasar populer ing taun 2021

Sumber: Non-jamur ^

Ing periode sing diarani "post-boom" dening perusahaan analisis NFT- Non-fungible, luwih saka 45,000 dompet crypto anyar sing melu dagang NFT kaping pisanan ing antarane Mei lan Juni.

Grime adol seni digital $ 6 yuta liwat NFT

Sumber: Verge ^

Sensasi musik Kanada, sing misuwur minangka Grime, dadi seniman paling anyar sing ngasilake dhuwit emas NFT kanthi adol udakara 10 karya seni digital. Potongan sing paling laris ing koleksi kasebut yaiku video siji-sijine diarani “Pati Lawas.”

Kapitalisasi pasar global NFTs mundhak saka $ 40.96 yuta ing 2018 dadi $ 338.04 yuta ing taun 2020

Sumber: Marketplacefairness ^

Tren kasebut nduduhake kenaikan NFT sing durung pernah ana sadurunge, panrima sing global kanthi cepet, lan kepiye maneh dhuwit sing dikepungake kanthi tingkat eksponensial saben taun.

Volume dagang kanggo NFT ing Ethereum ngluwihi $ 400 yuta ing Maret 2021

Sumber: Inlea ^

Ethereum dadi basis kanggo kabeh token sing ora bisa dienggo nggawe volume perdagangan munggah ing level sing mentas ditetepake. Token sing ora bisa dienggo yaiku token kriptografi sing bisa uga unik lan ora bisa dibaleni maneh. Siji sing ora bisa dipisahake nanging bisa digunakake kanggo makili obyek ing kasunyatan.

Ing wulan Juli 2021, rata-rata Bosen Ape NFT adol $ 36,000 ing OpenSea

Sumber: Aljazeera ^

Bored Ape Yacht Club - koleksi 10,000 koleksi digital unik ing blok Ethereum wis ngalami kenaikan 1,574% saka rega peluncuran $ 215 ing wulan April.

CryptoPunks minangka seni digital non-jamur pisanan ing donya

Sumber: Riset lan Pasar ^

CryptoPunks pisanan diluncurake ing wulan Juni 2017 lan dikembangake dening tim loro, pungkasane dadi seni digital paling anyar sing ora bisa dienggo ing donya. CrryptoPunks uga minangka salah sawijining proyek NFT asli.

Siji NFT sing dicithak ngetokake nganti 211 kg CO2

Sumber: qz ^

Sanajan ngasilake jutawan pirang-pirang yuta, crypto-art mbebayani tumrap lingkungan amarga proses komputasional sing ana gandhengane.

Token Non-Fungible (NFT) Statistik: Ringkesan

NFTs wis cepet dadi nesu amarga revolusi teknologi pamblokiran terus. Nanging, kaya cryptocurrency, umume para ahli finansial lan ahli seni ora percaya. Kabeh perkara bisa dadi gelembung ing jangka panjang yen ana wong sing pengin tuku barang sing ora ana.

sumber

Home » Research » 20 Statistik Token Non-Fungible (NFT) paling dhuwur ing taun 2022

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.