Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Best pCloud Alternatif (Panyimpenan Awan Luwih Apik & Luwih Aman)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

pCloud minangka layanan panyimpenan maya sing aman lan gampang digunakake, menehi panyimpenan gratis 10GB, lan rencana umur sing terjangkau saka $ 200 nganti 2TB. Aja salah anggep aku layanan sing apik, nanging ana sing apik pCloud alternatif ⇣ ing kana kanthi fitur sing luwih apik / luwih.

Saka $ 5 saben wulan

Entuk panyimpenan aman 1TB mung $ 5 / bln

pCloud minangka salah sawijining opsi panyimpenan maya sing paling populer ing pasar. Nawakake panyimpenan 10 GB gratis nalika ndhaptar, lan akeh fitur liyane sing apik.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Sync.com ⇣ iku panyedhiya panyimpenan maya banget lan padha karo pCloud, nanging nalika nerangake keamanan, Sync.com luwih apik amarga enkripsi nul-kawruh teka klebu free , karo pCloud sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo iku.
  • Na balapan, Best sakabèhé: Kothak.com ⇣ minangka pilihan sing apik kanggo bisnis lan tim kolaborasi, amarga nawakake luwih akeh fitur kolaborasi lan keamanan tinimbang pCloud.
  • Best free alternatif kanggo pCloud: Google Pandu ⇣ iku paling free pilihan, lan integrasi karo Google Docs, Sheets lan aplikasi pihak katelu ndadekake iki pilihan sing apik kanggo pangguna pribadi.
DEAL

Entuk panyimpenan aman 1TB mung $ 5 / bln

Saka $ 5 saben wulan

pCloud minangka layanan panyimpenan maya sing aman lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nyimpen nganti 10 GB kanthi gratis. TAPI pCloud Crypto minangka tambahan sing dibayar lan umume pCloud alternatif, sampeyan njaluk enkripsi nul-kawruh klebu free .

Best pCloud Alternatif ing 2022

Kene 9 alternatif paling apik kanggo pCloud saiki kanggo nyimpen lan nuduhake file ing awan:

1. Sync.com (Alternatif umum paling apik)

sync.com

Sync.com iku panyedhiya layanan panyimpenan maya sing nggawe gampang nyimpen, nuduhake lan ngakses file saka ngendi wae. Fitur keamanan paling dhuwur yaiku enkripsi end-to-end sing njamin file sing diunggah 100% aman.

Enggo bareng file gampang karo sync.com. Pangguna bisa nuduhake file saka ukuran lan format apa wae, sanajan panrima ora duwe a Sync akun. Pangguna bisa nuduhake folder lan nggunakake fitur liyane kayata proteksi sandhi, kabar, tanggal kadaluwarsa, lan ijin kanggo njaga kontrol folder sing dienggo bareng.

sync fitur

Suntingan ing file direkam lan sampeyan bisa milih mulihake versi dokumen sing luwih dhisik. File sing mbusak uga bisa dipulihake kanthi klik tombol.

SyncRencana gratis nawakake 5GB panyimpenan gratis, sanajan jumlah transfer data diwatesi. Rencana sing dibayar uga ora larang, diwiwiti $ 49 taun, kanthi panyimpenan 500GB. Rencana premium nawakake transfer data tanpa watesan lan simpen saka 2TB, sing kudu cukup kanggo panggunaan pribadi. Dhukungan email prioritas kasedhiya karo log kegiatan kanggo rencana kasebut.

Sync app kasedhiya kanggo platform Windows, Android, iOS lan Mac. Sync kasedhiya kanggo platform apa wae sing sampeyan gunakake. Sync wis instan synchronisasi file, supaya sampeyan bisa duwe file ing ngendi wae. SyncAplikasi seluler duwe fitur kunci remot, sing ngidini pangguna ngunci piranti saka piranti liyane sing mlebu log. Sync akun.

Sync.com reregan

sing rencana gratis nawakake panyimpenan gratis 5GB nanging watesan jumlah transfer data. Rencana sing dibayar wiwit $ 60 saben taun lan nawakake 200 GB ing panyimpenan lan transfer data tanpa watesan ing antarane fitur keamanan lan privasi liyane.

Rencana Gratis Pribadi

 

  • 5 GB Storage
  • Transfer 5 GB
Selawase GRATIS
Rencana Mini Pribadi

 

  • 200 GB Storage
  • Transfer 200 GB
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo

 

  • 2 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo

 

  • 3 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 10 / sasi ($ 120 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams

 

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro

 

  • 10 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)

Sync.com Untung lan rugine

Pros saka nggunakake Sync yaiku nduweni sistem enkripsi end-to-end sing njamin data pangguna tetep pribadi lan aman ing kabeh wektu. Sync uga nyimpen versi dokumen sadurunge sing nggampangake pangguna kanggo mulihake versi sadurunge utawa file sing wis dibusak.

Cons saka nggunakake Sync iku sing luwih larang saka pCloud. Uga, siji entuk 10GB panyimpenan gratis pCloud, nalika Sync mung nawakake 5GB.

Apa Sync luwih saka pCloud

Kauntungan utama saka Sync liwat pCloud iku Sync nduweni enkripsi end-to-end minangka standar kanggo kabeh pangguna. Sync uga nduweni fitur lockout remot kanggo nglindhungi akun yen sampeyan curiga ana kegiatan sing ora biasa ing piranti sing wis mlebu. Loro-lorone fitur nggawe Sync alternatif gedhe kanggo pCloud. Bukak kene kanggo maca rincianku Sync.com review.

2. Dropbox (Alternatif gratis paling apik)

dropbox

Dropbox uga panyedhiya layanan panyimpenan maya sing wis ngluwihi layanan kanggo nyakup kolaborasi lan akses terus-terusan menyang bahan sing disimpen ing ngendi wae ing donya. Iki minangka ruang kerja cerdas pertama ing donya. Dropbox ngijini sampeyan kanggo fokus ing bab sing penting.

Dropbox dirancang kanggo nggawe pangguna tetep diatur. Owah-owahan sing digawe saka siji piranti bakal synced ing kabeh piranti, ngilangi kabutuhan kanggo nindakake piranti utawa file.

Dropbox nawakake Dropbox dokumen kertas sing ngidini pangguna nggawe lan ngowahi dokumen - Microsoft Office lan format liyane langsung ing Dropbox akun. Iki nyuda wektu sing bisa digunakake kanggo nggoleki utawa ngalih ing antarane aplikasi sajrone kerja. Fitur iki uga ngidini kolaborasi sing apik, tegese loro utawa luwih bisa nyunting dokumen.

Dropbox nganalisa aktivitas pangguna kanggo nggawe pengalaman desktop sing cerdas, menehi saran konten kanggo sampeyan, lan mbantu sampeyan tetep teratur. Saran cerdas uga ngidini sampeyan mlumpat menyang file sing sampeyan butuhake, kanthi tetep kabeh siap kanggo sampeyan.

Dropbox's free rencana nawakake 2GB saka free panyimpenan lan mung bisa synced ing telung piranti. Rencana profesional diwiwiti $ 10 saben wulan kanthi ruang panyimpenan 2TB.

Dropbox Untung lan rugine

Pro utama nggunakake Dropbox yaiku nduweni fitur kanggo nggawe lan nyunting dokumen sing ngidini kolaborasi lancar ing dokumen. DropboxTanggalan 's uga cerdas nyaranake isi rapat karo cithakan cathetan-njupuk sing nggawe proses hosting rapat gampang.

The cons saka nggunakake Dropbox iku ora minangka mirah minangka pCloud. Iku uga kurang aman saka pCloud. Nawakake mung 2GB panyimpenan gratis.

Apa Dropbox luwih saka pCloud

Dropbox minangka alternatif sing apik kanggo pCloud amarga ngidini pangguna nggawe lan ngowahi dokumen bebarengan. Uga, senadyan akeh fitur, Dropbox tetep gampang banget kanggo digunakake, sing apik kanggo para siswa sing luwih seneng sinau sing gampang.

3. Icedrive (Pilihan aman paling apik)

homepage icedrive

es drive didegake ing 2019 nanging sanajan anyar ing pasar, dheweke wis nggawe kesan pertama sing apik banget. Icedrive dilengkapi fitur sing apik kayata file syncopsi hronization, desain antarmuka intuisi, keamanan Fort-Knox-kaya, lan prices mirah.

fitur icedrive

Salah sawijining fitur paling apik ing Icedrive yaiku panyimpenan maya lan integrasi hard drive fisik. Iki ndadekake maya panyimpenan rasane kaya a fisik hard drive, ngendi ora syncing dibutuhake utawa bandwidth ora digunakake.

Masang maya + panyimpenan fisik iku gampang. Sampeyan ndownload piranti lunak desktop (ing Windows, Mac & Linux), banjur akses lan atur ruang panyimpenan cloud kaya hard disk fisik utawa USB stick langsung ing sistem operasi sampeyan.

Fitur Icedrive:

  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Panyimpenan maya mulus + integrasi hard drive fisik
  • Enkripsi twofish (luwih aman tinimbang AES / Rijndael)
  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Kanggo kabeh fitur mriksa rinci iki Review Icedrive

Rencana Icedrive:

Icedrive nawakake rencana gratis 10 GB gratis, lan telung rencana premium; Lite, Pro, lan Pro +.

Rencana Gratis

 

  • 10 GB panyimpenan
  • Watesan bandwidth 3 GB
Rencana Lite

 

  • 150 GB panyimpenan
  • Watesan bandwidth 250 GB
Rencana Pro

 

  • 1 panyimpenan TB
  • Watesan bandwidth 2 TB
Pro + Rencana

 

  • 5 panyimpenan TB
  • Watesan bandwidth 8 TB

4. NordLocker

homepage nordlocker

Waca rangkeng- minangka layanan panyimpenan maya ndhelik saka mburi nganti kasedhiya ing Windows lan macOS. NordLocker dikembangake dening Nord Security (perusahaan ing mburi NordVPN).

fitur nordlocker

NordLocker nggunakake sing ketat kabijakan nol-kawruh lan didhukung dening enkripsi canggih. Kanggo njamin keamanan data sampeyan, mung cipher canggih lan kriptografi kurva elips (ECC) sing digunakake karo XChaCha20, EdDSA, lan Poly1305, plus Argon2, lan AES256.

Fitur NordLocker:

  • Waca rangkeng- syncs file liwat maya pribadi, supaya bisa diakses saka ngendi wae.
  • NordLocker ndhelik lan nggawe serep data locker cloud kanthi otomatis.
  • Algoritma enkripsi sing paling dipercaya lan cipher canggih (AES256, Argon2, ECC).
  • Kebijakan nul-ilmu sing ketat, ora ana logging.
  • Kanggo kabeh fitur mriksa rinci iki Review NordLocker

Rencana NordLocker:

The rencana gratis nawakake 3 GB papan panyimpenan. Rega taunan yaiku $ 3.99 sewulan kanggo 500 GB panyimpenan, utawa $ 7.99 / bln yen sampeyan ora seneng prentah sajrone setaun.

5. Kothak.com

kothak.com

Kothak.com minangka manajemen konten cloud lan layanan nuduhake file kanggo bisnis. Box nawakake siji panggonan kanggo ngamanake, ngatur lan nuduhake konten. Fitur proteksi data end-to-end, kanthi 2FA lan watermark kanggo nyegah bocor data.

Kothak uga ndhukung kolaborasi. Kanthi Box, sampeyan bisa nggawe ruang kerja pusat ing ngendi file disimpen, lan tim bisa ngowahi, ngomentari, nuduhake file uga menehi tugas.

Aliran kerja Box menehi pangguna kanggo ngotomatisasi ulang tugas ing sawetara menit. Iki mbebasake pangguna supaya mbuwang luwih akeh babagan sing paling penting. Kothak uga nyedhiyakake macem-macem integrasi ing luwih saka 1,400 aplikasi.

Rencana gratis dilengkapi karo 10GB gratis nalika rencana premium nawakake 100GB $ 10 saben wulan.

Pros lan Kontra Box.com

Pro paling gedhe nggunakake Kothak yaiku macem-macem integrasi. Iki tegese apa wae sumber dokumen sampeyan, sampeyan bisa nggabungake kanthi becik ing kothak kasebut. Konsep utama nggunakake Box yaiku sing larang amarga dirancang kanggo bisnis.

Apa Box.com luwih apik pCloud

Box.com minangka alternatif sing apik kanggo pCloud amarga nawakake macem-macem integrasi sing ora bisa ditemokake pCloud. Yen sampeyan bakal nggarap macem-macem dokumen, banjur Box bakal dituju. Bukak kene kanggo maca rincianku Ulasan Box.com

6. Google drive

google drive

Google drive iku layanan panyimpenan maya sing diwenehake dening Google. Saben uwong sing duwe akun Gmail kanthi otomatis duwe a Google Drive, kanthi ruang panyimpenan 15GB. Kajaba iku, Google bakal nyimpen gambar kanggo sampeyan kanthi gratis, sanajan kualitase ora bakal dadi sing paling apik.

Google Drive uga nawakake editing dokumen online, liwat Google Docs kanggo kolaborasi langsung. Nawakake uga integrasi karo Microsoft Office kanggo interfacing rapi saka kantor lan google dokumen.

GoogleRencana premium diwiwiti $1.95 saben wulan kanthi panyimpenan 100GB.

Keuntungan lan Kekurangan saka Google drive

Pro paling gedhe saka nggunakake Google Drive yaiku sampeyan entuk panyimpenan gratis 15GB gratis. Google Drive uga ngidini akses offline. Salajengipun, nggunakake Google Drive menehi alat enggo bareng lan kolaborasi sing apik banget.

Utama con saka nggunakake Google drive yaiku watesan ukuran file. Gambar semat ing dokumen liyane ora kudu ngluwihi 2MB, lan karakter ing dokumen teks diwatesi dadi 1,024,000.

Apa Google Drive luwih apik tinimbang pCloud

Google Drive minangka alternatif sing apik kanggo pCloud amarga menehi collaboration luwih liwat Google Docs saka pCloud. Google Drive uga luwih murah tinimbang pCloud.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

OneDrive diduweni lan dilakokno dening Microsoft. Layanan maya apik banget, lan akun gratis kasebut dilengkapi panyimpenan gratis 5GB. OneDrive Rencana premium uga menehi langganan gratis menyang kantor Microsoft.

OneDrive uga nawakake integrasi gedhe ing macem-macem aplikasi. Aplikasi kasebut uga kasedhiya ing kabeh platform, Android, iOS lan Mac. Rencana premium diwiwiti kanthi $ 1.99 saben wulan kanthi panyimpenan gratis 100GB.

Keuntungan lan Kekurangan saka OneDrive

A pro utama saka OneDrive iku sing murah. Uga, rencana premium menehi langganan gratis menyang kantor Microsoft. Conto saka nggunakake OneDrive iku ora nawakake enkripsi end-to-end.

Apa OneDrive luwih saka pCloud

OneDrive luwih saka pCloud amarga luwih murah. Iki uga nawakake integrasi lancar karo MS Office.

8. Mega.nz

Mega

Layanan awan Mega teka karo enkripsi kanggo mungkasi enkripsi nganggo AES 128 kanggo kabeh file. Dheweke nyedhiyakake panyimpenan awan, organisasi konten, kolaborasi lan enggo bareng. Aplikasi sing kasedhiya ing platform Android, iOS, Windows, lan Linux. Akun gratis Mega dilengkapi simpenan gratis 15GB, nanging kanthi kuota transfer winates saben wulan.

Pros lan Cons

Mega nyedhiyakake enkripsi end-to-end kanggo transfer file. A con utama iku ana watesan ing transfer saben sasi.

Apa Mega luwih saka pCloud

Mega alternatif gedhe kanggo pCloud amarga nawakake enkripsi end-to-end déné pCloud's Crypto mung kasedhiya minangka tambahan mbayar.

Bukak kene kanggo maca rincianku Review Mega.nz.

9. Idrive

idrive

Layanan awan IDrive fokus ing perusahaan, profesional, lan bisnis. Rencana gratis kasedhiya karo 5GB gratis nalika rencana mbayar diwiwiti $ 59.12 setaun karo panyimpenan 2TB. Dheweke nawakake alat kolaborasi lan pilihan kuwarasan kanggo file sampeyan. Aplikasi kasedhiya ing kabeh platform.

IDrive Pros lan Cons

iDrive murah amarga papan panyimpenan gedhe 2TB kanthi rega $ 59.12 taun. Kelemahan utama iDrive yaiku ora duwe watesan tanpa watesan.

Napa IDrive luwih apik tinimbang pCloud

iDrive minangka alternatif sing apik kanggo pCloud amarga iku luwih murah considering panyimpenan gedhe saka papan 2TB kasedhiya kanggo $50.12.

Bukak kene kanggo maca rincianku review IDrive.

apa pCloud?

pCloud iku panyedhiya layanan panyimpenan basis maya sing ngidini sampeyan nyimpen data digital ing awan.

pcloud

pCloud nyedhiyakake papan panyimpenan pribadi ing ngendi kabeh file lan folder sampeyan bisa disimpen. Layanan kasebut bisa diakses liwat piranti lunak arupa aplikasi desktop lan seluler.

pCloud kasedhiya kanggo iOS, Android, Windows, MacOSX, lan Linux. Ruang panyimpenan bisa diakses ing kabeh piranti, tegese yen aku ngunggah file nggunakake komputer, file bakal kasedhiya ing telpon utawa tablet.

pCloud uga nyedhiyakake keamanan kanggo file sing diunggah. Padha mesthekake yen file aman saka peretas lan cybercriminals liyane. Kanthi fitur keamanan paling anyar, diarani pCloud Crypto, file ndhelik ing komputer sampeyan malah sadurunge padha diunggahaké.

Enkripsi rampung nggunakake kunci pribadi sing digawe lan mung dikenal dening komputer sampeyan. Iki tegese malah pCloud ora ngerti jinis file sing sampeyan upload. Enkripsi iku end-to-end.

pCloud fitur

pCloud nyedhiyakake pangguna kanthi kemampuan kanggo nyimpen file ing méga, kanthi jaminan manawa file kasebut bakal tetep utuh lan aman.

File-file kasebut bisa diakses saka ngendi wae ing donya, kanthi mung mlebu menyang file pCloud akun. enggal synchronisasi mesthekake yen file sing diunggah ing siji komputer kasedhiya ing kabeh komputer liyane kanggo digunakake.

pcloud antarmuka

pCloud ngidini enggo bareng file lan kolaborasi. Nuduhake file bisa ditindakake kanthi telung cara, pisanan kanthi nggawe link lan nuduhake menyang sapa wae sing bisa nggunakake link kasebut kanggo ngundhuh file kasebut.

Cara liya kanggo nuduhake file yaiku ngundang wong liya pCloud pangguna menyang folder. Kontrol folder sing dienggo bareng mung ana ing tangan sing ngajak. Pengundang bisa menehi akses suntingan kanggo ngidini kolaborasi ing dokumen.

pCloud Untung lan rugine

Kauntungan paling gedhe saka nggunakake pCloud iku sing njaluk Ruang panyimpenan gratis 10GB kanggo ndhaptar. Sampeyan uga bisa nambah papan panyimpenan gratis kanthi nginstal aplikasi seluler lan ngrujuk kanca lan kulawarga. Iki minangka salah sawijining panyimpenan maya paling murah panyedhiya Sawijining rencana premium diwiwiti $ 4.99 saben wulan kanthi 500GB.

pCloud nawakake rencana akses seumur hidup ing $200. Iki uga nawakake integrasi karo Facebook, Instagram, OneDrive lan liya-liyane supaya file sing diunggah ing kana bisa langsung digawe serep pCloud. pCloud uga nawakake enkripsi kelas militer kanggo keamanan. pCloud uga nduweni antarmuka sing gampang lan intuisi kanggo digunakake.

Kontra saka pCloud kalebu ora ana fitur editing online kaya Google Docs. Uga, iku Crypto, fitur enkripsi end-to-end, mung kasedhiya minangka mbayar nambah. Nganyari sing terus-terusan bisa dadi akeh banget lan akeh data kanggo pangguna. alternatif gedhe kanggo pCloud sing dibahas ing ngisor iki.

Kanggo rincian liyane, deleng detilku pCloud review.

Pitakonan Paling Sering

apa pCloud?

pCloud minangka panyedhiya layanan panyimpenan maya sing aman lan gampang digunakake sing menehi 10GB panyimpenan maya gratis, lan nawakake rencana umur terjangkau nganti 2TB.

Apa sing diarani pro lan kontra pCloud?

pCloud nawakake antarmuka sing gampang digunakake, dhukungan 24/7, rencana akses seumur hidup sing terjangkau lan akeh ruang panyimpenan gratis 10GB. pCloudKekuwatan utama yaiku enkripsi end-to-end mung minangka tambahan sing dibayar.

Apa sing paling apik pCloud alternatif?

Alternatif paling mbayar kanggo pCloud sing Sync.com lan Box.com sing nawakake fitur sing padha karo pCloud. Gratis sing paling apik pCloud alternatif yaiku Google Pandu.

Pinten ora pCloud biaya?

pCloudRencana 500GB Premium yaiku $ 49.99 / taun utawa $ 4.99 / wulan utawa $ 200 kanggo urip (pembayaran sepisan). Rencana Premium Plus 2TB yaiku $ 99.99 / taun utawa $ 9.99 / wulan utawa $ 400 seumur hidup (pembayaran sepisan).

Best pCloud alternatif 2022 - Ringkesan

Awan minangka istilah sing wiyar sing umume nuduhake akses lan panggunaan layanan komputer sing adoh liwat Internet. Iki kalebu sesambungan karo piranti lunak komputer fisik ing lokasi sing adoh liwat piranti lunak khusus liwat Internet.

Yen sampeyan ngunggah file menyang layanan panyimpenan awan kaya pCloud vs Sync.com, file kasebut disimpen ing lokasi fisik ing pusat data ing saindenging jagad.

Lokasi pusat data ora relevan amarga kabeh pusat data gegandhengan karo internet lan bisa diakses saka endi wae ing jagad iki.

pCloudsitus nawakake layanan panyimpenan awan gedhe, nanging panyedhiya panyimpenan awan liyane saingan karo dheweke. Yen sampeyan nggoleki ruangan panyimpenan gratis lan gampang, banjur goleki Google drive, kanthi Panyimpen gratis 15GB.

Yen sampeyan anyar lan pengin sesuatu sing gampang banget kanggo digunakake Dropbox karo antarmuka panganggo sawijining simplified. Kanggo panyimpenan maya enkripsi end-to-end sing aman kanggo karya lan bisnis, Aku menehi saran Sync.com kanggo fitur ekstensif lan kesederhanaan.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.sync
www.sync.com
  • Privasi nol-enkripsi lan enkripsi sisih klien
  • Luwih murah tinimbang Dropbox
  • Nawakake panyimpenan gratis 5 GB kanggo rencana gratis
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
2.dropbox
www.dropboxsitus /
  • Rencana gratis, pribadi & bisnis gumantung saka data sing pengin disimpen
  • Ngunggah lan ngakses data liwat aplikasi, klien desktop sing bisa didownload utawa ing browser
  • Kapasitas panyuntingan lan tampilan sing gampang kanggo jinis file lan file media sing paling umum
Mangerteni liyane
3.icedrive
www.jangkruk.net
  • Panyimpenan gratis 10 GB
  • Panyimpenan maya + integrasi hard drive fisik
  • Enkripsi twofish (luwih aman tinimbang AES / Rijndael)
  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Aplikasi kanggo web, seluler, lan desktop (Windows, Mac & Linux)
Mangerteni liyane
4.kunci nordic
www.nordlocker.com
  • Saka produsen NordVPN
  • Entuk 3 GB panyimpenan maya gratis
  • Enkripsi end-to-end tanpa wates
  • Gawe serep data otomatis
  • Nuduhake file lan enkripsi jeneng file
Mangerteni liyane
5.google drive
nyopir.googlesitus
  • Puluhan alat kolaborasi lan fitur sing gampang digunakake
  • Nawakake layanan panyimpenan gratis 15 GB
  • Gawe serep kabeh gambar kanthi gratis Google foto
Mangerteni liyane
6.kothak
www.box.com
  • Nawakake panyimpenan 10 GB ing rencana gratis
  • Aplikasi kanggo kabeh piranti
  • Integrasi MS Office 365 ing omah
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
7.microsoft onedrive
onedrive.live.com
  • Nawakake panyimpenan file gratis 5 GB
  • Entuk langganan gratis menyang Office 365 babagan rencana mbayar
  • Aplikasi kanggo panyimpenan file cloud sing aman, manajemen file lan enggo bareng file ing kabeh piranti
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
8.Mega
www.mega.nz
  • Mega.nz nyedhiyakake panyimpenan cloud, organisasi konten, kolaborasi, lan enggo bareng
  • Aplikasi kasebut kasedhiya ing platform Android, iOS, Windows, lan Linux
  • Mega nyedhiyakake enkripsi end to end kanggo transfer file
Mangerteni liyane
9.idrive
www.idrive.com
  • IDrive nduwe aplikasi kanggo iOS, Mac, Android, lan Windows
  • Nuduhake file lan alat kolaboratif lan fitur
  • Gawe serep utawa dapatkan kabeh data kanthi wujud fisik saben taun kanthi gratis
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.