Panyimpenan Awan 1TB paling apik ing taun 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nalika sampeyan ana ing pasar kanggo panyedhiya panyimpenan maya, bisa uga katon kaya ora ana tengah: saben rencana sing ditawakake katon sithik banget utawa akeh banget. Sampeyan ora pengin kehabisan papan lan kudu nganyarke ing pertengahan taun, nanging sampeyan uga ora pengin mbayar ton papan sing ora sampeyan butuhake. 

Saka $ 1.67 saben wulan

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Yen 1TB ruang panyimpenan kayane pas kanggo sampeyan, sampeyan bisa uga luwih angel golek rencana sing apik.

Ora akeh panyedhiya sing nawakake rencana panyimpenan 1TB saiki, nanging ana sawetara pilihan sing apik ing pasar saka sawetara panyedhiya panyimpenan maya paling apik ing lapangan.

Ayo padha ndeleng iki.

TL; DR: Mung ana rong panyedhiya panyimpenan awan sing berkualitas tinggi ing pasar saiki sing nawakake 1 terabyte saka papan.

  1. es drive - Icedrive rangking minangka panyedhiya panyimpenan awan 1TB sakabèhé sing paling apik kanggo fitur sing apik, keamanan sing padhet, lan rega terjangkau ($ 4.17 / wulan).
  2. Sync.com - Salah sawijining panyedhiya panyimpenan awan sing paling disenengi, Sync.com nawakake panyimpenan 1TB plus sawetara fitur unik lan keterjangkauan ($ 10 / sasi kanggo rong pangguna).

Telu panyedhiya panyimpenan maya liyane ing dhaptarku (pCloud, Internxt, Lan Waca rangkeng-) ora teknis nawakake rencana 1TB. Nanging, padha kurban plans 2TB ing biaya terjangkau - lan sing bakal ngomong ora kanggo papan ekstra sethitik? 

Apa Panyedhiya Panyimpen Awan 1TB lan 2TB paling apik ing taun 2022?

1. Icedrive (Panyimpenan Cloud 1TB Paling Murah)

icedrive 1tb panyimpenan maya

Peringkat ing nomer 1 ing dhaptar panyedhiya panyimpenan maya 1TB paling apik yaiku es drive, kang nawakake fitur apik ing rega cantik akeh unbeatable.

Icedrive debut sawijining panyimpenan maya gratis plans ing 2019, nanging mung amarga lagi pemain relatif anyar ora ateges padha ora duwe sawetara game serius.

Icedrive Pros & Cons

Pros:

  • Antarmuka sing apik, pangguna-loropaken
  • Kacepetan upload lan download super cepet
  • Fitur keamanan sing nyenengake banget
  • Ora njupuk akeh papan ing hard drive
  • Sangat terjangkau

cons:

  • Fitur kolaborasi winates
  • Ora ana integrasi karo aplikasi pihak katelu sing populer kaya Google Docs utawa Microsoft 365

Fitur Icedrive

Icedrive bisa uga dadi pendatang anyar, nanging isih nggawe kesan pertama sing apik banget. Salah sawijining fitur paling apik Icedrive yaiku enkripsi: nggunakake protokol Twofish sing kurang umum kanggo ndhelik file tinimbang protokol AES standar industri.

Twofish minangka cipher blok kunci simetris sing ora dingerteni para peretas. Dadi, Icedrive ngaku yen data sampeyan luwih aman tinimbang yen nggunakake protokol enkripsi sing luwih kondhang.

Icedrive nawakake nol-kawruh, enkripsi end-to-end, tegese sampeyan mung wong sing bisa ngakses data sampeyan. Sanalika sampeyan miwiti ngunggah file, Icedrive miwiti proses enkripsi.

Iki nglindhungi data saka dicolong nalika lagi diunggah, soko dikenal minangka "man-in-the-middle" serangan.

Yen kabeh iki isih ora cukup keamanan, Icedrive uga nawakake otentikasi rong faktor opsional kanggo lapisan keamanan liyane (sampeyan bisa ngaktifake fitur iki nggunakake Google Authenticator).

Icedrive nerangake karo nuduhake cantik standar lan syncing fitur, sanajan ngidini pangguna kanggo pratinjau file ndhelik, soko sing ora umum karo paling panyedhiya panyimpenan maya.

Amarga Icedrive ora tau ndownload file menyang komputer sampeyan, iku ora njupuk munggah kakehan papan ing hard drive.

Mung rong wilayah sing kurang saka Icedrive yaiku fitur kolaborasi lan layanan pelanggan. Ora ana integrasi pihak katelu kanthi fitur kolaborasi umum kaya Microsoft 365, tegese Icedrive bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo bisnis sing pengin kolaborasi ing file sing diunggah.

Ing babagan layanan pelanggan, siji-sijine cara kanggo njaluk bantuan yaiku ngirim tiket lan ngenteni telpon saka perwakilan, sing bisa uga rada alon. 

Rega Icedrive

prices icedrive

Rencana Pro Icedrive dilengkapi ruang panyimpenan 1TB mung $4.17 / wulan, utawa $49.99 mbayar saben taun.

Iki minangka rega sing luar biasa kanggo kabeh fitur sing apik tenan lan minangka salah sawijining sebab kenapa Icedrive ana ing ndhuwur dhaptar. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap ing rinci review Icedrive kene.

2. Sync.com (Rencana Panyimpenan Awan 1TB paling apik)

sync.com

Salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya paling apik ing pasar yaiku Sync.com, sing nyedhiyakake solusi panyimpenan awan sing dipercaya lan aman kanggo luwih saka 1.8 yuta bisnis lan individu ing saindenging jagad.

Sync.com Pros & Cons

Pros:

  • Keamanan sing apik (sanajan kalebu sertifikasi HIPAA kanggo nyimpen cathetan medis)
  • Rega sing wajar
  • Recovery file 365 dina lan versi
  • Fitur enggo bareng banget

cons:

  • Ora ana pilihan pangguna individu 1TB
  • Sync kacepetan rada alon

Sync.com fitur

Sync.com nawakake imbangan Fantastic antarane keamanan ndhuwur-kedudukan lan fitur collaboration sing hard kanggo nggoleki ngendi wae liya. 

Ing babagan keamanan, Sync.com nggunakake enkripsi end-to-end lan minangka panyedhiya nul-ilmu, tegese perusahaan dhewe ora bisa ndeleng utawa ngakses data sampeyan. Kunci enkripsi sampeyan wis ana ing tangan sampeyan, tegese sanajan peretas ndeleng data sampeyan, dheweke ora bakal bisa dekripsi. 

Kaya Icedrive, penekanan iki kanggo keamanan lan enkripsi tegese Sync.com ora bisa kurban sawetara fitur kolaborasi sing liyane, kurang keamanan-fokus panyedhiya maya.

Nanging, wis terintegrasi karo Microsoft Office 365, tegese sampeyan bisa ndeleng lan ngowahi file .doc lan .docx langsung ing app, tanpa kudu mbuwang wektu ngundhuh, nyunting, banjur ngunggah file maneh.

Iku uga gampang kanggo sync lan nuduhake file, sanajan Sync.com's synckacepetan ing (ironis) rada alon. Nanging, padha nggawe apa sing kurang kacepetan kanthi nawakake fitur enggo bareng sing unik, kalebu kemampuan kanggo link enggo bareng nglindhungi sandi, nyetel watesan download, lan ngakses statistik enggo bareng.

Senajan Sync.com ora kurban urip support chatting, sampeyan bisa nyana nampa cepet, respon mbiyantu saka tim nalika sampeyan ngisi formulir bantuan online kasedhiya liwat website. Situs web uga nawakake basis kawruh banget lengkap sing kamungkinan bakal njawab pitakonan sampeyan duwe.

Sync.com Reregan

sync reregan

Sync.comRencana Standar Tim nawakake panyimpenan 1TB kanggo $5 saben pangguna, saben wulan. Nanging, mbutuhake minimal rong pangguna, tegese sampeyan bakal mbayar paling sethithik $10 saben sasi.

Saliyane ruang panyimpenan 1TB, sampeyan entuk transfer file tanpa watesan, akun administrator, pemulihan file 180 dina, lan liya-liyane kanthi rencana Teams Standard.

Nanging, yen sampeyan nggunakake panyimpenan maya minangka individu tinimbang perusahaan utawa bisnis, Sync.comRencana Dasar Solo bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. Rencana iki $ 8 / sasi kanggo pangguna siji lan dilengkapi ruang 2TB.

Sinau luwih lengkap babagan aku review saka Sync.com kene.

3. pCloud (Panyimpenan Cloud 2TB paling apik)

pcloud 2tb panyimpenan maya

pCloud iku salah siji saka panyedhiya panyimpenan maya favorit, lan sanajan ora nawakake rencana 1TB, dheweke nawakake rencana panyimpenan 2TB sing dilengkapi akeh fitur sing apik.

pCloud Pros & Cons

Pros:

  • Umume rega cukup
  • Rencana urip
  • File cepet syncIng
  • Zero-kawruh, enkripsi end-to-end & protokol keamanan sing umume ketat
  • Pamuter media terintegrasi kanthi lengkap

cons:

  • Sawetara jinis enkripsi biaya ekstra
  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan
  • Periode pemulihan file sing luwih cendhek tinimbang liyane ing dhaptarku.

pCloud fitur

pCloud minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget sing menehi keseimbangan antarane keamanan lan ramah pangguna. sing antarmuka sing gampang dilayari makes pCloud pilihan apik kanggo pamula panyimpenan maya, sanajan iku dudu pilihan sing paling estetis ing pasar. 

pCloud'S aplikasi seluler kanggo iOS lan Android utamané Gamelan saka perspektif pangguna-pengalaman, nggawe wong salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo sapa wae sing pengin ngakses data kanthi rutin saka piranti seluler.

pCloudberkas-synckacepetan ing banget, lan sampeyan bisa ngakses lan sync file apa wae ing komputer menyang drive virtual, pCloud drive, tanpa njupuk spasi ekstra ing hard drive.

Enggo bareng file uga gampang, lan bisa ditindakake saka komputer utawa liwat aplikasi apa wae.

Ana uga sawetara fitur unik, kalebu pamuter media terpadu sing ngijini sampeyan kanggo muter musik lan video langsung ing pCloud aplikasi web utawa smartphone.

Kemampuan kanggo ngundhuh lan ngekspor media kanthi gampang tanpa watesan ukuran file minangka alasan liyane pCloud minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan paling apik kanggo panyimpenan musik lan video.

amarga pCloud adhedhasar ing Swiss, kudu tundhuk karo hukum Swiss sing ketat babagan privasi data. Iki mupangati gedhe kanggo klien, sing bisa ngaso kanthi ngerti manawa file kasebut aman. 

Saiki kanggo downsides: pCloud mung nawakake fitur mundur / versi 30 dina, kang noticeably luwih cendhek saka opsi liyane ing dhaftar sandi. Sampeyan bisa ngluwihi wektu iki kanggo 365 dina, nanging extension bakal biaya tambahan $39. 

Kajaba iku, ana biaya tambahan yen sampeyan pengin enkripsi nul-kawruh (sing pCloud Telpon pCloud Crypto). Iku mung $ 4.99 / sasi ekstra (utawa $ 3.99 yen sampeyan mbayar saben taun), nanging isih rada ngganggu yen kudu mbayar ekstra kanggo fitur sing panyedhiya panyimpenan maya liyane nawakake gratis.

pCloud Reregan

pcloud reregan

pCloudRencana Premium Plus nawakake panyimpenan 2TB kanggo pembayaran tahunan $99.99 utawa pembayaran seumur hidup $350. 

Yen sampeyan yakin manawa sampeyan bakal nggunakake papan panyimpenan kanggo jangka panjang, rencana seumur hidup minangka kesempatan sing ora bisa dikalahake. Sampeyan ora bakal kuwatir babagan nganyari langganan (utawa babagan biaya sing mundhak nalika nganyari, kaya sing asring ditindakake karo panyedhiya panyimpenan awan).

Lan yen sampeyan gugup babagan prasetya gedhe, sampeyan bisa nyoba pCloud kanggo free (rencana langgeng free sing nerangake karo panyimpenan 10GB lan ora ana watesan wektu). Temokake luwih akeh ing my pCloud review kene.

Internxt (Panyimpenan Cloud 2TB paling murah)

internxt

Internxt minangka panyedhiya liyane sing mung nawakake rencana panyimpenan 2TB nanging minangka pilihan sing kuat kanggo kabutuhan panyimpenan maya sampeyan.

Internxt Pros & Cons

Pros:

  • Prasaja, antarmuka intuisi
  • Keamanan lan privasi gedhe
  • Dhukungan pelanggan responsif
  • Rega sing wajar

cons:

  • Ora akeh cemlorot ekstra sing bisa ditemokake ing kene
  • Ora ana integrasi pihak katelu utawa versi file
  • alon synckacepetan ing lan ngundhuh

Fitur Internxt

Internxt minangka definisi panyedhiya panyimpenan awan workhorse. Iki nindakake tugas sing apik kanggo nyimpen data kanthi aman lan menehi akses gampang, tanpa akèh kabèh fitur ekstra ing ndhuwur dhasar.

Antarmuka pangguna-loropaken lan cukup gampang kanggo navigasi, nggawe upload lan enggo bareng file gampang. Nanging, dheweke kekurangan integrasi pihak katelu lan kolaborasi majeng / fitur enggo bareng tegese Internxt punika ora pilihan sing paling apik kanggo sapa waé sing pengin nggunakake panyimpenan awan kanggo tujuan kerja utawa bisnis. 

dasbor internxt

Keamanan lan privasi ing ngendi Internxt pancen sumunar. Kabeh rencana kasebut duwe kawruh nol, enkripsi end-to-end lan otentikasi rong faktor. Iki uga nyimpen data sampeyan sing disebar ing antarane sawetara server ing macem-macem negara, sing nambah lapisan keamanan ekstra sing ora ditawakake panyedhiya panyimpenan maya liyane.

Sampeyan bisa milih manawa sampeyan pengin Internxt ngunggah kabeh file kanthi otomatis utawa mung pengin ngunggah file tartamtu kanthi manual. Sampeyan uga bisa milih folder tartamtu kanggo diunggah menyang server ing wektu biasa.

Ing babagan fitur, cukup akeh. Internxt mesthi dudu pilihan sing paling apik utawa paling serbaguna ing pasar, nanging nyimpen data kanthi aman lan ngidini sampeyan ngakses kapan lan ing ngendi sampeyan butuh. Pungkasane, apa sing kudu ditindakake panyedhiya panyimpenan awan? 

Internxt Rega

Pla panyimpenan 2TB Internxtn dilengkapi karo jaminan dhuwit bali 30 dina, panyimpenan lan enggo bareng file sing dienkripsi, lan akses saka piranti apa wae. Pangguna bisa mbayar $11.36 / sasi sing ditagih saben wulan, utawa $10.23 / sasi ditagih saben taun.

Yen sampeyan ora duwe rencana 1TB, Internxt nawakake 1TB kanthi biaya flat seumur hidup $112.61. Gampang banget: siji pembayaran lan panyimpenan 1TB dadi duweke sampeyan ing salawas-lawase. Priksa sandi Internxt review kanggo informasi luwih lengkap.

Cathetan: Yen sampeyan kepingin weruh kenapa rega kasebut katon aneh, amarga Internxt nampilake kabeh rega ing euro. Rega kasebut minangka terjemahan euro-dollar nalika nulis lan kanthi mangkono bisa owah rada amarga owah-owahan kurs. 

NordLocker (Panyimpenan Awan 2TB sing dienkripsi)

kunci nordic

Waca rangkeng- iku pilihan alternatif 2TB liyane sing worth mriksa metu, utamané yen sampeyan prioritize keamanan.

NordLocker Pros & Cons

Pros:

  • Keamanan gedhe, kalebu enkripsi nol-kawruh
  • Ora ana watesan ing ukuran file utawa data
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Gampang digunakake saka macem-macem piranti
  • Integrasi karo panyedhiya panyimpenan maya liyane

cons:

  • Rada larang
  • Ora nampa PayPal

Fitur NordLocker

NordLocker minangka alat enkripsi sing paling penting, sanajan ana uga ruang panyimpenan maya. Iki tegese sampeyan bisa nyimpen file ing komputer ing folder NordLocker ndhelik banjur upload menyang panyedhiya maya beda, UTAWA sampeyan bisa nggunakake panyimpenan maya NordLocker dhewe. 

Proses enkripsi unik Nordlocker kalebu scrambling metadata sampeyan - data ing mburi file sing kalebu informasi kaya lokasi akses lan pemilik - supaya dadi ora bisa dingerteni kanggo kabeh wong kajaba sampeyan.

sampeyan mung seret lan selehake file menyang lemari (jeneng NordLocker kanggo folder ndhelik) lan bakal langsung ndhelik, tanpa gaweyan luwih perlu. Yen sampeyan pengin data disimpen ing méga, sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake menyang lemari maya.

Kanthi NordLocker, sampeyan lan sampeyan mung nyekel kunci enkripsi. Iki minangka fitur sing menarik saka perspektif privasi, anggere sampeyan ora kelangan kunci!

Yen sampeyan nemoni masalah, NordLocker nawakake dhukungan pelanggan liwat email, utawa sampeyan bisa mriksa Pusat Bantuan lan telusuran nganggo tembung kunci liwat basis pengetahuan.

Rega saka NordLocker

rega nordlocker

Rencana 2TB NordLocker wiwit ing $ 9.99 / wulan yen sampeyan mbayar saben taun. Iki mesthi pilihan sing luwih cerdas amarga yen sampeyan mbayar saben wulan, regane nganti $19.99 / wulan! 

Kaloro pilihan pembayaran kasebut duwe garansi dhuwit bali 30 dina, supaya sampeyan bisa nyoba tanpa resiko lan priksa manawa sampeyan wareg karo produke. Sinau luwih lengkap ing review sandi NordLocker kene.

FAQs

Pira regane 1TB Cloud Storage?

Sanajan rega beda-beda miturut panyedhiya, sampeyan bisa nyana udakara $ 4- $ 5 / wulan kanggo panyimpenan 1TB. 

Ing endi aku bisa nyimpen 1TB Data Online?

Nalika nggoleki panyimpenan maya, keprihatinan pisanan sampeyan yaiku keamanan. Nyimpen data ing méga tetep aman saka hard drive lan kegagalan hardware liyane, nanging isih bisa rentan kanggo peretas.

Mulane iku penting kanggo milih panyedhiya panyimpenan maya sing wis vetted dening reviewers, tundhuk karo standar keamanan industri, lan wis rekaman trek buktiaken minangka ngarep dipercaya kanggo data.

Kepiye Cara Entuk Panyimpenan Awan 1TB Gratis?

Sampeyan ora bisa, minangka ora ana opsi panyimpenan maya 1TB gratis ing pasar saiki. Sampeyan bisa nggoleki, nanging percaya marang aku, sampeyan ora bakal nemokake. Kenging punapa? Amarga larang banget kanggo panyedhiya nawakake panyimpenan awan gratis 1TB.

Pira Panyimpenan 1TB?

Jumlah file sing bisa disimpen ing ruang 1TB gumantung saka jinis file kasebut. Kanggo menehi gagasan kasar, panyimpenan 1TB bisa nampung:

- 250,000 foto
- 250 film
- 500 jam video definisi dhuwur UTAWA 
- 6.5 yuta kaca dokumen sing disimpen minangka file Microsoft Office, PDF, lan / utawa presentasi

Kanggo njlentrehake, iki ora kabeh bebarengan. Umume wong kudu nyimpen campuran saka macem-macem jinis file, mula 1TB ora bisa nampung 250,000 foto yen sampeyan wis nyimpen 1 yuta kaca dokumen. Iki mung perkiraan kasar, nanging aman yen 1TB luwih saka cukup kanggo umume pangguna individu.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.