Best Google Alternatif Drive (Pesaing sing Luwih Apik & Luwih Aman)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Google Drive nggampangake ngakses lan nuduhake file saka ngendi wae, uga nggawe lan ngatur dokumen, spreadsheet, presentasi, lan survey. Google Drive apik banget lan free , nanging yen sampeyan pengin keamanan luwih apik, syncing, lan privasi, banjur ana sing luwih apik Google Drive alternatif ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 5 saben wulan

Entuk panyimpenan aman 1TB mung $ 5 / bln

Simpenan awan wis ngganti cara donya njupuk data. Iku wis dijupuk liwat minangka cara utama panyimpenan data: lali bab kamar kapenuhan lemantun arsip mung lungguh ana njupuk munggah spasi lan mbutuhake wektu lan tenaga kanggo sift liwat kabeh dokumen.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Sync.com ⇣. Sync.com iku favoritku maya panyimpenan panyedhiya amarga terjangkau, gampang digunakake, lan dilengkapi keamanan lan fitur sing apik. SyncPlatform lan aplikasi panyimpenan enkripsi end-to-end mesthekake yen mung sampeyan sing bisa ngakses data ing méga.
  • Pamenang kapindho: pCloud ⇣. Runner-up yaiku pCloud thanks kanggo rega mirah lan biaya siji-wektu kanggo a panyimpenan maya umur langganan. pCloud's Crypto nyedhiyakake enkripsi sisih klien, sing ngenkripsi file sampeyan ing piranti apa wae lan ndadekake ora katon kanggo wong liya.
  • Best free alternatif kanggo Google drive: Dropbox ⇣ nerangake karo 2GB saka panyimpenan lan tansah free. Dropbox nggunakake SSL / TLS kanggo nglindhungi data ing transit. SSL/TLS nggawe trowongan aman sing dilindhungi dening enkripsi Advanced Encryption Standard (AES) 128-bit utawa luwih dhuwur.

Apa sing paling apik Google Drive Alternatif ing 2022? (karo Privasi & Keamanan sing luwih apik)

Google Panyimpenan maya Drive apik banget lan gratis, nanging ana alternatif luwih apik babagan privasi lan keamanan ⇣. Mangkene 11 alternatif panyimpenan awan gratis lan mbayar sing paling apik Google Pandu.

DEAL

Entuk panyimpenan aman 1TB mung $ 5 / bln

Saka $ 5 saben wulan

ProviderJurisdictionEnkripsi Sisih KlienPanyimpenan gratisReregan
Sync.com ?CanadaYaYa - 5 GBSaka $ 6 saben wulan
pCloud ?SwissYaYa - 10 GBSaka $3.99 saben wulan ($175 kanggo rencana seumur hidup)
DropboxAmerika SerikatOra AnaYa - 2 GBSaka $ 9.99 saben wulan
Icedrive 🏆InggrisYaYa - 10 GBSaka $4.99 saben wulan ($99 kanggo rencana seumur hidup)
Internxt 🏆SpanyolYaYa - 10 GBSaka $ 1.15 / wulan
NordLocker 🏆PanamaYaYa - 3 GBSaka $ 3.99 saben wulan
Box.com 🏆Amerika SerikatYaYa - 10 GBSaka $ 10 saben wulan
Amazon DriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 19.99 saben taun
Backblaze B2Amerika SerikatYaOra AnaSaka $ 5 saben wulan
SpiderOakAmerika SerikatYaOra AnaSaka $ 6 saben wulan
Microsoft OneDriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 69.99 saben taun

1. Sync.com (Alternatif umum paling apik)

sync.com

apa Sync.com?

Sync.com mundhak dadi salah sawijining pesaing paling kuat kanggo platform panyimpenan maya kaya Google Drive lan Dropbox.

sync fitur

Sync.com wis watara kanggo sawetara taun, lan iku mbuktekaken minangka salah siji sing paling cepet lan paling aman panggonan sampeyan bisa nyimpen data online.

Kombinasi fitur panyimpenan maya sing kuat lan layanan pelanggan sing apik wis digawe Sync.com papan panguwasa saka platform panyimpenan maya sing apik kanggo panggunaan bisnis lan pribadi.

Fitur Key

  • Ruang panyimpenan sing luwih gedhe tinimbang panyedhiya awan liyane. Rencana sing luwih murah bisa nganti 2TB saka total panyimpenan, dene rencana Teams Unlimited sing ditujokake kanggo bisnis nawakake panyimpenan tanpa watesan lan pangguna 2+ wis mlebu menyang awan utama sampeyan.
  • Data diunggah lan diakses liwat pangguna klien sing bisa didownload utawa ing browser, sanajan klien data dianjurake supaya luwih cepet diunggah.
  • Pilihan data otomatis syncing kanggo mesthekake yen piranti tansah digawe serep.
  • Enkripsi end-to-end, SOC 2 Type 1, Ora ana pelacakan pihak katelu, kepatuhan HIPAA/GDPR/PIPEDA.
  • Sajarah file 180 dina nganti 365 dina lan pemulihan.
  • Sync's end-to-end panyimpenan enkripsi platform lan aplikasi mesthekake yen sampeyan mung bisa ngakses data ing awan.

Sync.com rencana

Sync.com's rencana gratis nawakake panyimpenan gratis 5GB nanging mbatesi jumlah transfer data. Rencana individu sing dibayar diwiwiti $ 6 / wulan ($ 60 saben taun) lan nawakake ruang panyimpenan 2TB lan transfer data tanpa watesan ing antarane fitur keamanan lan privasi liyane.

Rencana Gratis Pribadi

 

  • 5 GB Storage
  • Transfer 5 GB
Selawase GRATIS
Rencana Mini Pribadi

 

  • 200 GB Storage
  • Transfer 200 GB
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo

 

  • 2 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo

 

  • 3 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 10 / sasi ($ 120 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams

 

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro

 

  • 10 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)

Pros

  • Data gampang diakses saka ngendi wae, tanpa telat.
  • Dhukungan pelanggan nanggapi pitakon kanthi cepet. Panyimpenan data internasional mbutuhake dhukungan pelanggan tansah kasedhiya, lan dheweke bakal bali kanthi cepet yen ana masalah utawa pitakonan saka pangguna.
  • Fitur keamanan sing kuwat banget, kalebu enkripsi end-to-end, protokol TLS (transport layer security) sing nglindhungi sampeyan saka serangan sing ngarahake nyegat lalu lintas web, lan otentikasi rong faktor opsional.
  • Pilihan pembayaran saben wulan sing fleksibel banget.
  • Kanggo kabeh fitur, pro & cons, lan liyane, ndeleng sandi Sync.com review.

cons

  • Pangguna sing digunakake kanggo Dropbox or Google Drive bisa uga kudu nonton tutorial kanggo navigasi Sync.com antarmuka kanggo pisanan.
  • Amarga fokus ing keamanan, Sync.com kurang fitur kolaborasi sing gampang.
  • Ora ana dhukungan klien sing bisa didownload kanggo Linux.

Apa Sync.com luwih saka Google drive

nalika Google Drive bisa dianggep standar, Sync.com iku donya loro ing syarat-syarat kapasitas panyimpenan, fungsi, lan dhukungan teknis. Apa sampeyan tau nyoba njaluk jawaban cepet saka sawetara perusahaan awan liyane? Akèh wong nggawe sampeyan ngenteni, nalika Sync.com sesambungan karo pelanggan ing pigura wektu prayoga - utamané yen sampeyan duwe masalah.

Ora ana alesan kanggo tetep karo fungsi winates saka Google Drive nalika sampeyan bisa duwe paling apik loro fungsi lan panyimpenan karo Sync.com kanggo ngganti.

Info liyane babagan Sync … Utawa waca rinci Sync.com review

2. pCloud (Alternatif anggaran paling apik)

pcloud

apa pCloud?

pCloud minangka salah sawijining panyedhiya awan anyar sing mung teka ing pasar sajrone 10 taun kepungkur.

pcloud fitur

Wutah gedhine saka pCloud pangguna kudu pratondo cetha sing fungsi dadi luwih apik karo pCloud - lan sapa wae sing mriksa kudu kesengsem karo antarmuka sing luwih gampang dilayari.

Fitur Key

  • Pamuter media lan pamirso dokumen sing dibangun ngidini sampeyan mbukak, ndeleng, lan stream file langsung saka awan sampeyan ora preduli ing ngendi wae. Kanggo wong sing pengin film favorit lan kenangan ing pucuk driji, iki minangka fitur sing apik tenan.
  • Ngunggah file otomatis ing antarane piranti lan langsung menyang awan.
  • Pilih sync ngijini sampeyan kanggo milih folder PC tartamtu lan mung sync apa sing ana ing kono. Iki apik kanggo sapa wae sing ora pengin kabeh informasi ing awan kanthi otomatis.
  • pCloud njupuk keamanan kanggo tingkat sing luwih dhuwur karo sing pCloud Crypto. Iki ngidini sampeyan ndhelik file ing komputer utawa seluler dhisik sadurunge dikirim kanggo panyimpenan. Kanggo mbukak kunci, sampeyan kudu nggunakake kunci sing digawe disebut CryptoPass.
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac.
  • Kanggo kabeh fitur, pro & cons, lan liyane, ndeleng sandi pCloud review.

pCloud rencana

The rencana free nawakake 10GB saka papan panyimpenan. pCloudRencana premium diwiwiti $3.99 saben wulan. Premium Plan nawakake panyimpenan 500GB lan dilengkapi bandwidth transfer data 500GB kanggo enggo bareng. Ora kaya umume panyedhiya panyimpenan awan liyane, pCloud uga nawakake a rencana umur mung $ 175. Iku biaya siji-wektu lan sampeyan entuk 500GB kanggo kabeh urip.

Rencana Gratis

 

  • 10 GB Storage
Selawase GRATIS
Rencana Premium

 

  • 500 GB Storage
Rencana Premium Plus

 

  • 2 Panyimpenan TB
Rencana Bisnis

 

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna
Rencana Kulawarga

 

  • 2 Panyimpenan TB (nganti 5 pangguna)
Rencana seumur hidup: $ 500 (pambayaran sapisan)

Pros

  • pCloud's free rencana nawakake 10GB saka panyimpenan, karo liyane, plans abot kasedhiya kanggo sapa waé sing mbutuhake liyane metu saka iku.
  • Dheweke nawakake rencana seumur hidup, sing kalebu pembayaran siji-sijine lan akses menyang awan lengkap sajrone urip sampeyan.
  • Ngunggah lan otomatis syncIng proses sing cukup gampang kanggo sapa wae sing pengin kontrol total (lan akses cepet) menyang barang online.
  • Enkripsi end-to-end kasedhiya kanggo file sing sampeyan pilih - mung pindhah menyang folder sing dienkripsi.
  • pCloud adhedhasar ing Swiss, tegese padha tundhuk marang hukum keamanan lan privasi sing ketat banget. Ing tembung liyane, data sampeyan aman karo wong-wong mau.

cons

  • pCloud's opsi panyimpenan maya bisa uga ora cukup kanggo bisnis gedhe. Akeh sing mbutuhake panyimpenan luwih saka 2TB, yaiku jumlah maksimal sing ditawakake.
  • Ana biaya tambahan kanggo enkripsi.
  • Ana biaya tambahan kanggo enkripsi. Iki tegese sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo enkripsi zero-knowledge. Kabeh rencana kalebu proteksi saluran TLS/SSL, enkripsi AES 256-bit, lan 5 salinan file ing server sing beda-beda. Nanging, yen sampeyan pengin nul kawruh, enkripsi sisih klien, sampeyan kudu mbayar pCloud enkripsi. Sampeyan bisa nyoba gratis kanggo 14 dina, sawise iku biaya $ 4.99 / sasi (utawa $ 59.88 / taun).
  • pCloudRega bisa uga dhuwur yen sampeyan ora milih rencana seumur hidup, nanging langganan seumur hidup bisa dadi investasi gedhe yen sampeyan mung pangguna pribadi.

Apa pCloud luwih saka Google drive

Google Drive wis akeh geni kanggo panyimpenan maya. Kekuwatan keamanan lan privasi ana ing antarane keluhan paling dhuwur. Liyane kalebu kekurangan dhukungan pelanggan, kemungkinan ngunci dhewe saka akun Drive yen sampeyan kelangan piranti, lan papan panyimpenan sing ora cukup sanajan rencana mbayar. pCloud paling ndhuwur masalah sing pangguna bisa duwe babagan Google Nyopir lan nyedhiyakake platform sing luwih aman lan luwih gampang digunakake.

Info liyane babagan pCloud … Utawa waca rinci pCloud review

3. Dropbox (Paling apik Google alternatif drive gratis)

dropbox

apa Dropbox?

Dropbox biasane salah siji saka alternatif pisanan bisnis lan individu nimbang nalika nggoleki panyedhiya maya sing kuat. Dheweke wis suwe banget, lan umume wong bakal ngerti rencana panyimpenan "gratis" sing winates.

Sawetara bisa uga wis ngalih menyang salah sawijining rencana sing dibayar. Dropbox.com utamané kuat yen sampeyan pengin ngunggah ing Go lan sync kabeh piranti sampeyan.

Fitur Key

  • Rencana gratis kanthi ruang panyimpenan 2GB.
  • Kasempatan kanggo nganyarke menyang rencana pribadi utawa bisnis, gumantung saka jumlah data sing pengin disimpen.
  • Ngunggah lan ngakses data liwat aplikasi, klien desktop sing bisa didownload, utawa ing browser.
  • Kapasitas edit lan tampilan sing gampang kanggo jinis dokumen lan file media sing paling umum.

Dropbox plans

Dropbox nawakake macem-macem rencana kanggo individu lan tim. Dropbox nawakake rencana gratis, Dropbox dhasar, sing dilengkapi panyimpenan 2GB, nanging umume pangguna pengin nganyarke menyang tingkat mbayar kanthi papan sing luwih akeh.

PlanLumbungprice
Rencana Profesional3TB$ 16.58 / sasi
Profesional + eSign3TB$ 24.99 / sasi
Standard5TB$ 12.50 saben pangguna saben wulan
Standar + DocuSign5TB$ 50 saben pangguna saben wulan
LinuwihPanyimpenan Cloud Unlimited$ 20 saben pangguna saben wulan

Pros

  • Kerjane cepet lan bisa digunakake kanthi apik, manawa nggunakake PC utawa smartphone kanggo nindakake pangunggahan.
  • Nawakake integrasi karo Google Ruang Kerja lan Kantor 365.
  • File gampang diatur, digoleki, lan dipindhah ing awan kanthi mung sawetara klik.
  • Rencana gratis minangka pilihan standar kanggo akeh wong lan dadi alternatif sing apik kanggo sapa wae sing durung duwe akeh data kanggo disimpen ing awan.

cons

  • Nuduhake pranala bisa nggawe kabeh folder gampang dirusak dening sapa wae sing duwe link nalika sampeyan mung pengin nuduhake siji file.
  • Ora ana akses offline menyang cloud sampeyan kanggo kahanan darurat.
  • Ora ana enkripsi pengetahuan nol. Iki tegese Dropbox bisa ngakses data pangguna sawijining, kang menehi resiko privasi lan bisa dadi deal-breaker kanggo sawetara.

Napa nggunakake Dropbox tinimbang Google drive

Yen wis biasa Google Drive, banjur Dropbox bakal krasa kaya ngimpi kanggo sampeyan Dropbox punika free paling Google Drive alternatif.

DropboxFungsionalitas luwih apik, lan sanajan ora ana sing apik "Google Docs" editor sing bakal sampeyan temokake Google Drive, kemampuan kanggo ndeleng file ing-browser, ing-app, utawa liwat klien desktop jenis nggawe kanggo iki.

4. Icedrive (tawaran seumur hidup paling apik)

homepage icedrive

es drive didegake ing taun 2019, nanging sanajan anyar ing pasar, dheweke wis nggawe kesan pertama sing apik tenan. Icedrive dilengkapi fitur sing apik kayata file synchronization, desain antarmuka intuisi, keamanan Fort-Knox-kaya, lan prices mirah.

fitur icedrive

Salah sawijining fitur paling apik ing Icedrive yaiku panyimpenan maya lan integrasi hard drive fisik. Iki ndadekake maya panyimpenan rasane kaya a fisik hard drive, ngendi ora syncing dibutuhake utawa bandwidth ora digunakake.

Nginstal panyimpenan maya+fisik iku gampang. Sampeyan ndownload piranti lunak desktop (ing Windows, Mac, utawa Linux), banjur ngakses lan ngatur ruang panyimpenan maya langsung ing sistem operasi kaya-kaya hard disk fisik utawa USB stick.

Yen sampeyan nggunakake Windows, Icedrive uga ngidini sampeyan ndeleng, ngowahi, ngunggah, mbusak, lan ngganti jeneng file saka drive virtual, lan kabeh owah-owahan bakal otomatis. synced menyang awan.

Fitur Icedrive:

  • Pengalaman pangguna sing ramping lan ora repot.
  • Enkripsi sisi klien, nol kawruh (ora ana siji, kajaba sampeyan (malah panyedhiya layanan) bisa ngakses data kasebut)
  • Panyimpenan maya + integrasi hard drive fisik
  • Pratinjau file (sanajan file sing dienkripsi) lan pemulihan versi sadurunge tanpa watesan.
  • Enkripsi Twofish (simetris blok kunci cipher sing luwih aman tinimbang AES/Rijndael)
  • My Review Icedrive dhaptar kabeh fitur, pro, lan cons

Rencana Icedrive:

Icedrive nawakake telung rencana premium; Lite, Pro, lan Pro +.

Rencana Gratis
10 GB panyimpenan
3 GB watesan bandwidth saben dina
FREE
Rencana Lite
150 GB panyimpenan
Watesan bandwidth 250 GB
Enkripsi sisih klien
$ 19.99 saben taun
$ 99 umur (pembayaran siji-mati)
Rencana Pro
1 panyimpenan TB
Watesan bandwidth 2 TB
Enkripsi sisih klien
$ 4.99 saben sasi
$ 49.99 saben taun
$ 229 umur (pembayaran siji-mati)
Pro + Rencana
5 panyimpenan TB
Watesan bandwidth 8 TB
Enkripsi sisih klien
$ 17.99 saben sasi
$ 179.99 saben taun
$ 599 umur (pembayaran siji-mati)

Pros:

  • Fitur privasi lan keamanan sing apik.
  • Rencana gratis kanthi panyimpenan 10GB.
  • Rencana premium sing regane cukup.
  • Antarmuka sing ramah pangguna

cons:

  • Kurang fitur kolaborasi lan produktivitas.
  • Ora ana integrasi karo aplikasi pihak katelu kaya Google Pandu.
  • Dhukungan pelanggan winates.

Icedrive vs Google Drive:

Padha ditrapake kanggo host panyimpenan maya sing kadhaptar ing ndhuwur: sampeyan kudu nimbang milih es drive liwat Google Drive yen keamanan, privasi, lan enkripsi iku preduli. Nanging, nalika nerangake alat kolaborasi, Google Drive ngalahake Icedrive. Google Drive uga nyedhiyakake papan panyimpenan luwih akeh.

Sinau luwih lengkap babagan Icedrive… Utawa waca rinci Review Icedrive

5. Internxt

homepage internxt

Internxt minangka layanan panyimpenan awan open-source sing dienkripsi kanthi lengkap dirancang kanggo njaga data sampeyan kanthi aman lan apik, ora bisa digayuh peretas lan pengumpul data.

Alternatif maya modern, etika, lan luwih aman kanggo layanan Big Tech kaya Google Pandu.

Aman banget lan pribadi, kabeh file sing diunggah menyang awan Internxt dienkripsi end-to-end lan kasebar ing jaringan desentralisasi massive. 

fitur tombol

  • Ora ana akses sing ora sah menyang informasi sampeyan. Pancen ora ana akses pisanan utawa pihak katelu menyang data pangguna.
  • Kabeh data sing diunggah, disimpen, lan dienggo bareng dienkripsi end-to-end liwat protokol enkripsi AES-256 kelas militer. 
  • Desentralisasi lan dibangun ing pamblokiran, fragmen layanan awan Internxt lan nyebarake data ing jaringan peer-to-peer sing jembar. 
  • Layanan internxt 100% mbukak sumber. Kabeh kode sumber perusahaan digawe umum ing Git-Hub lan bisa diverifikasi kanthi mandiri.
  • Tautan enggo bareng sing digawe ngidini pangguna mbatesi kaping pirang-pirang file dienggo bareng.
  • Gampang kanggo nyiyapake lan fungsi serep otomatis. 
  • Internext kompatibel karo kabeh piranti lan sistem operasi.
  • Super terjangkau saben GB lan pangguna uga entuk akses menyang Foto lan Kirim Internxt.
  • Kacepetan transfer cepet lan ora ana watesan upload utawa download.
dashboard

rencana Internxt

Internxt nawakake a free rencana 10GB, rencana 20GB kanggo $ 1.15 / sasi, rencana 200GB kanggo $ 5.15 / sasi, lan rencana 2TB kanggo $ 11.50 / sasi. Kabeh rencana Internxt (kalebu rencana gratis) wis aktif kabeh fitur, tanpa throttling! Rencana taunan lan bisnis uga kasedhiya.

Paket 10GB Gratis
10GB gratis ing salawas-lawase
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
GRATIS selawase
Plan individu 20GB
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 1.15 / wulan ($ 11.25 / taun)
Plan individu 200GB
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 5.15 / wulan ($ 44.15 / taun)
Paket 2TB individu
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 11.50 / wulan ($ 113.70 / taun)
Bisnis 200GB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 4.75 / pangguna / wulan ($ 44.15 / pangguna / taun)
Bisnis 2TB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 10.55 / pangguna / wulan ($ 113.65 / pangguna / taun)
Bisnis 200TB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 100.10 / pangguna / wulan ($ 1,188.50 / pangguna / taun)

Pros

  • Ora ana akses sing ora sah menyang informasi sampeyan
  • 100% mbukak-sumber lan transparan
  • Kabeh data sing diunggah, disimpen, lan dienggo bareng dienkripsi end-to-end
  • Kemampuan kanggo matesi jumlah kaping file bisa dienggo bareng
  • Klebu akses menyang Foto Internxt tanpa biaya tambahan
  • Paket premium 10GB gratis

cons

  • Layanan enom, kurang sawetara fitur kualitas urip

Apa nggunakake Internxt tinimbang Google nyopir?

Internxt minangka alternatif sing apik banget lan enkripsi kanggo layanan Big Tech. Dirancang kanggo Web3 lan dibangun nggunakake teknologi pamblokiran, layanan progresif lan desentralisasi Internxt ndadekake hak pangguna kanggo privasi pisanan lan paling penting. Transparan lan open-source, Internxt minangka pengganti sing bisa dipercaya banget Google Pandu.

Sinau luwih lengkap babagan Internxt ing kene… Utawa waca rinci Internxt review

6. NordLocker

homepage nordlocker

Waca rangkeng- iku layanan panyimpenan maya enkripsi end-to-end sing kasedhiya kanggo piranti Windows lan macOS. NordLocker dikembangake dening Nord Security (perusahaan ing mburi NordVPN).

fitur nordlocker

NordLocker wis ketat kabijakan nol-kawruh lan didhukung dening enkripsi canggih. Kanggo njamin keamanan data utama, NordLocker mung nggunakake cipher paling canggih lan kriptografi kurva eliptik (ECC), kalebu XChaCha20, EdDSA, lan Poly1305, ditambah Argon2, lan AES256.

Fitur NordLocker:

  • Waca rangkeng- syncs file liwat maya pribadi, supaya bisa diakses saka ngendi wae.
  • NordLocker ndhelik lan gawe serep data lemari maya kanthi otomatis.
  • NordLocker nggunakake algoritma enkripsi sing paling dipercaya lan cipher paling canggih (AES256, Argon2, ECC).
  • NordLocker nduweni kabijakan nul-kawruh sing ketat; ora logging tau.
  • Kanggo kabeh fitur, pro, lan cons, mriksa rincian sandi Review NordLocker.

Rencana NordLocker:

The rencana free nawakake 3GB saka papan panyimpenan. Rega taunan yaiku $ 3.99 saben wulan kanggo 500GB saka panyimpenan, utawa $7.99 sasi yen sampeyan ora kaya kanggo laku kanggo kabèh taun.

Rencana sing paling populer nawakake panyimpenan 2TB kanthi rega $ 19.99 / wulan, utawa ing tingkat diskon generously $ 9.99 / sasi ($ 119.88 / taun) yen sampeyan mbayar upfront kanggo taun lengkap.

Pros:

  • Banget pangguna-loropaken.
  • Ora ana watesan ing unggahan ukuran file.
  • Rencana gratis sing komprehensif.
  • Enkripsi zero-knowledge (tegese ora prying mata ing data).
  • Serius babagan keamanan.
  • Enggo bareng file sing prasaja lan aman.

cons:

  • Pilihan pembayaran winates (ora PayPal).
  • Rada larang.

Apa Gunakake NordLocker tinimbang Google drive

Pilih Waca rangkeng- liwat Google Drive yen sampeyan peduli karo enkripsi canggih sing nglindhungi file sing disimpen sacara lokal utawa ing méga. NordLocker nggunakake algoritma lan cipher sing paling maju: Argon2, AES256, ECC (karo XChaCha20, EdDSA, lan Poly1305).

7. Kothak

kothak.com

Apa Box?

Akeh pangguna sing uga ora krungu Kothak.com sadurunge, nanging iku pilihan panyimpenan maya gedhe kanggo sapa wae sing bisa nggunakake panyimpenan online aman.

Box.com nawakake rencana free lan mbendel mbayar, kabeh sing cukup kuat kanggo njaga a data bisnis utawa wong sing aman. Box.com uga nyedhiyakake cara sing gampang kanggo ngunggah lan ngakses data iki.

Fitur Key

  • Box.com nawakake rencana gratis sing nyedhiyakake panyimpenan awan nganti 10GB, lan rencana mbayar wiwit $ 10 / sasi, kanthi tarif mundhak adhedhasar jumlah pangguna lan papan.
  • Box.com dianggo kanthi nyetel folder tartamtu ing desktop. Sembarang file utawa dokumen sing diseret lan dicelupake menyang folder kasebut kanthi otomatis diunggah menyang awan, lan owah-owahan apa wae sing ditindakake ing file kasebut uga kanthi otomatis. synced.
  • Box.com nawakake pilihan kanggo ngunggah lan ndownload file menyang lan saka awan ing browser kanthi siji klik.
  • Ana setelan akses file winates sing ngidini sampeyan milih sapa sing bisa ndeleng file tartamtu lan kapan.

Rencana kothak

PlanLumbungprice
Rencana Individu10GB Storage
Watesan upload file 250MB
free
Rencana Pro Pribadi100GB Storage
watesan upload file 5GB
$ 10 / sasi
Wiwitan Bisnis100GB Storage
watesan upload file 2GB
$5 saben pangguna saben wulan (min. 3 pangguna)
Bisnis 
Panyimpenan Cloud Unlimited
watesan upload file 5GB
$15 saben pangguna saben wulan (min. 3 pangguna)
Bisnis PlusStorage Unlimited
watesan upload file 15GB
$25 saben pangguna saben wulan (min. 3 pangguna)
EnterpriseStorage Unlimited
watesan upload file 50GB
$35 saben pangguna saben wulan (min. 3 pangguna)
Perusahaan PlusStorage Unlimited
watesan upload file 150GB
Rega khusus

Pros

  • Box.com nawakake awan sing aman sing nawakake njamin hacker-tahan, lan salah siji saka sawetara layanan maya sing nindakake.
  • Akeh opsi kanggo integrasi pihak katelu, kalebu Office 365 lan Google Ruang kerja.
  • Fitur enggo bareng lan kolaborasi sing prasaja lan gampang.
  • Fitur manajemen tim sing luar biasa, nggawe Box.com dadi pilihan sing apik kanggo bisnis.
  • Ngunggah file kanthi cepet saka umume papan ing ndonya.
  • Kemampuan kanggo matesi akses menyang file.
  • Saben file ndhelik nggunakake enkripsi AES 256-bit ing macem-macem lokasi.
  • Kanggo luwih akeh fitur, pro, lan kontra, deleng rincianku Ulasan Box.com.

cons

  • Ora ana alat panyuntingan sing pinter utawa fungsi pratinjau file. Ana mung jeneng file lan kemampuan kanggo ngeklik kanggo ngundhuh. Iku ora pinter kanggo panyedhiya panyimpenan maya.
  • Ana tutup otomatis kanggo ngunggah file sing luwih gedhe tinimbang 250MB ing rencana gratis.
  • Box ngrasa luwih maju tinimbang sing dibutuhake, sanajan pangguna sing nganggep awake dhewe ngalami.

Apa nggunakake Box tinimbang Google nyopir?

Yen sampeyan pamilik bisnis nggolek alat sing luwih canggih kanggo ngatur data ing méga, utawa sampeyan mung frustasi karo Google Drive lan kabeh sing sampeyan goleki yaiku awan utawa ruang pribadi kanggo nuduhake sawetara foto lan video karo anggota kulawarga, Box iku pilihan apik kanggo nimbang.

Nanging, masalah fungsionalitas Box (kayata kekurangan pratinjau file) minangka alasan sing apik kanggo dideleng Sync.com kanggo ngganti.

8. Amazon Drive

drive nggumunake

Apa Amazon Drive?

Amazon Drive minangka aplikasi panyimpenan awan sing dikelola dening raksasa e-commerce Amazon. Dheweke nawakake serep file sing aman, enggo bareng file, panyimpenan awan, lan cetakan foto sing dikarepake liwat layanan Amazon Prints. Iki minangka layanan panyimpenan awan sing apik kanggo kabeh kenangan sing apik.

Kabeh sing dibutuhake kanggo nikmati panyimpenan awan sing ora ana tandhingane yaiku akun Amazon. Yen perlu, sampeyan bisa ngakses video, foto, lan file kanthi gampang ing macem-macem piranti, kalebu komputer lan ponsel. Dheweke nawakake macem-macem rencana saka 100GB nganti 30TB, tegese ana akeh pilihan kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan sampeyan.

Fitur Pandu Amazon

  • Rencana gratis kanggo kabeh pangguna Amazon Prime lan rencana premium wiwit $ 19.99 saben taun
  • Aplikasi iOS lan Android kanggo ngakses file nalika lelungan.
  • Pangunggahan file siji-wektu utawa dijadwal.
  • Proses persiyapan sing gampang.
  • Kemampuan kanggo ngunggah kabeh folder.
  • Panyimpenan foto tanpa wates karo anggota Amazon Prime.
  • Integrasi karo Fire TV, supaya sampeyan bisa ndeleng slideshow foto ing televisi.
  • Akeh opsi enggo bareng file, kalebu liwat link, email, Facebook, lan Twitter.
  • Album foto lan kenang-kenangan khusus.

plans

Yen panyimpenan maya 5GB sing kasedhiya karo rencana gratis ora cukup kanggo sampeyan, sampeyan bisa nganyarke menyang rencana premium apa wae. Amazon Drive nawakake munggah 13 plans mbayar. Rencana mbayar sing paling gampang nyedhiyakake ruang panyimpenan 100GB lan biaya mung $19.99 saben taun, utawa $1.99 saben wulan.

Paket paling gedhe dilengkapi ruang panyimpenan awan 30TB lan bakal ngasilake sampeyan udakara $1,800 saben taun. Kanggo entuk dhuwit paling akeh, aku nyaranake nganggo rencana $ 59.99 / taun sing nawakake sampeyan 1TB saka panyimpenan.

Pros:

  • Fantastic kanggo nggawe serep akeh foto.
  • Pangguna-loropaken kanggo wiwitan.
  • Multiple TCTerms rega kanggo milih saka.
  • Gambar berkualitas tinggi kanthi pratinjau gambar.

cons:

  • Ora ana enkripsi nol-kawruh, ing antarane masalah privasi liyane.
  • Ora bisa ngowahi dokumen langsung ing Amazon Drive.

Napa Amazon Drive minangka GDrive sing apik alternatif

Kanggo wiwitan, Amazon Drive nawakake luwih akeh rencana tinimbang Google Drive, tegese sampeyan duwe luwih akeh kesempatan kanggo milih solusi panyimpenan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kapindho, Amazon Drive luwih murah lan luwih serbaguna, menehi sampeyan cara sing luwih apik kanggo nyimpen lan ngakses file sampeyan.

Katelu, Amazon Drive cukup gampang lan gampang diatur, ditambah sampeyan entuk ruang kosong 5GB kanggo nyimpen foto.

Sanajan bisa uga dudu pilihan sing paling apik kanggo bisnis sing golek alat kolaborasi sing luwih maju, Amazon Drive pancen apik Google Drive alternatif kanggo individu sing pengin nyimpen foto kanthi gampang lan aman.

9. Walik

backblaze

Apa sing Backblaze?

Backblaze minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing luwih anyar sing mung ana sajrone sepuluh taun kepungkur.

Backblaze wis bisa dadi salah sawijining pesaing sing paling kuat Google Nyopir thanks kanggo jumlah panyimpenan sing ditawakake (lan tarif komparatif saben GB yen sampeyan njupuk kalkulator lan nemtokake endi saka loro panyedhiya panyimpenan maya sing menehi nilai luwih).

Fitur Key

  • Panyimpenan data tanpa watesan kanthi rega sing cukup.
  • Unggahan cepet saka aplikasi seluler, browser, utawa desktop.
  • Opsi kanggo milih saka sawetara rencana, kanthi rencana mbayar nyedhiyakake sawetara panyimpenan sing kasedhiya (sing luwih akeh tinimbang sing ditawakake panyedhiya maya liyane kanthi rega sing padha).
  • Pilihan mulihake file kanggo sumber daya sing bisa uga ora sengaja dibusak lan pengin bali menyang awan ing tahap sabanjure.
  • Kanggo fitur liyane, pro, lan cons, maca sandi Backblaze B2 review.

plans

Backblaze nawakake 3 pilihan pembayaran sing prasaja, kabeh dilengkapi panyimpenan data tanpa watesan.

Rencana Saben wulan$7
Rencana Tahunan $ 70
Lifetime Plan$ 130

Pros

  • Panyimpenan file tanpa wates ing kabeh tingkat pembayaran.
  • Proses upload cepet lan gampang nganggo antarmuka sing gampang diakses.
  • Ora ana watesan ukuran file kanggo unggahan.
  • Rega sing cukup terjangkau wiwit $ 7 / wulan.
  • Keamanan: Backblaze njamin yen data sampeyan ora bakal dicolong, didol, utawa dicenthang dening sapa wae sing ora duwe wewenang.
  • Opsi pembayaran sing prasaja lan ora ana gunane.
  • Antarmuka pangguna sing apik.
  • Kalebu alat pelacak unik kanggo nemokake komputer yen dicolong.

cons

  • Mbalekake file bisa sawetara wektu.
  • Fungsi .zip otomatis kanggo kompresi data tegese sampeyan bisa ngalami kerugian kualitas kanthi file audio.
  • Luwih angel navigasi kanggo pangguna sing ora duwe kawruh teknis sing luwih maju.
  • Mung bisa digunakake kanggo nggawe serep komputer; Backblaze durung kompatibel karo piranti seluler. Backblaze uga ora ngidini serep basis gambar utawa hibrida.

Apa nggunakake Backblaze tinimbang Google nyopir?

Diwenehi pilihan kanggo tuku rencana kanthi panyimpenan tanpa wates, sapa wae sing kudu nyimpen data sing akeh banget kudu milih Backblaze liwat Google Drive – utamané yen wis ngluwihi watesan panyimpenan maya Google wis ana nanging duwe file luwih akeh kanggo mbukak awan.

10. Laba-laba

spideroak

Apa SpiderOak?

SpiderOak minangka panyedhiya panyimpenan maya sing kurang kondhang, nanging iki ora ateges kompromi babagan kacepetan, papan, utawa keamanan. SpiderOak bisa dadi alternatif sing apik kanggo sapa wae sing pengin mudhun Google Nyopir lan pindhah menyang papan sing luwih aman.

Fitur Key

  • SpiderOak nawakake nyoba 21 dina karo panyimpenan maya 250GB.
  • Rencana mbayar tingkat entri SpiderOak regane $ 6 / wulan lan kalebu ruang panyimpenan 150GB.
  • Kompatibel karo Windows, Mac, lan Linux.
  • SpiderOak ngidini sampeyan ngunggah file langsung liwat app lan pratinjau.

plans

SpiderOak nawakake struktur pambayaran sing gampang adhedhasar jumlah papan panyimpenan sing dibutuhake.

Rencana 150GB$ 6 / wulan (utawa $ 69 / taun)
Rencana 400GB $ 11 / wulan (utawa $ 115 / taun)
Rencana 2TB$ 14 / wulan (utawa $ 149 / taun)
Rencana 5TB $ 29 / wulan (utawa $ 320 / taun)

Pros

  • Kecepatan kanthi cepet kanthi cepet nalika ngunggah utawa ngakses perpustakaan online.
  • Gampang digunakake, sanajan kanggo sapa wae sing durung biasa cloud upload platform.
  • Saperangan platform upload, ramah kanggo Mac, PC, Linux utawa mobile.

cons

  • Akeh kekurangan apa sing ditawakake gratis.
  • Rencana mbayar luwih larang tinimbang sing dibutuhake; panyedhiya liyane (contone, Sync.com) nawakake tawaran komparatif sing luwih apik.

Apa nggunakake SpiderOak tinimbang Google nyopir?

Yen frustasi karo Google Drive kalebu kekurangan dhukungan pelanggan lan ngunggah utawa ngundhuh lag, SpiderOak bisa dadi alternatif sing apik - nanging mung yen sampeyan ora duwe akeh data kanggo disimpen, lan ora ngelingi kekurangan tambahan "ndeleng" sing tepat. ing app. Kabar apik yaiku pilihan pamulihan nggawe kabeh.

11. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Apa Microsoft OneDrive?

Yen PC nganggo Windows, sampeyan kudu ndeleng pilihan kanggo nggawe a OneDrive akun nang endi wae ing komputer saiki; sampeyan bisa uga wis ngeweruhi sing PC wis gawe serep file kanggo OneDrive lan nemokake dalan menyang méga kanthi mikir kenapa.

OneDrive iku jawaban Microsoft kanggo maya, lan iku dadi alat cantik kuat kanggo bisnis lan individu.

Fitur Key

  • Unggahan file sing lancar lan cepet saka aplikasi seluler, klien desktop, utawa langsung saka browser sampeyan.
  • Proteksi virus otomatis lan mriksa spyware kanggo kabeh file sing diunggah lan dienggo bareng.
  • A rencana gratis sing nawakake pangguna 5GB ruang panyimpenan.
  • Sawetara rencana mbayar wiwit $ 1.99 / wulan kanggo panyimpenan awan 100GB.

plans

Microsoft OneDrive nawakake sawetara banget saka sudhut prices lan plans.

PlanLumbungprice
OneDrive Dhasar 5GBPanyimpenan 5GBfree
OneDrive Mandhiri 100GBPanyimpenan 100GB$ 1.99 / sasi
Microsoft 365 Pribadi1TB panyimpenan$ 6.99 / wulan utawa $ 69.99 / taun
Kulawarga Microsoft 3656TB panyimpenan$ 9.99 / wulan utawa $ 99.99 / taun
Uji coba gratis siji wulan
Maksimal 6 pangguna
Microsoft 365 Standar Bisnis Panyimpenan 1TB saben pangguna$ 12.50 saben pangguna saben wulan
Uji coba gratis siji wulan
Microsoft 365 Bisnis DhasarPanyimpenan 1TB saben pangguna$ 5 saben pangguna saben wulan
OneDrive kanggo Bisnis (Plan One)Panyimpenan 1TB saben pangguna$ 5 saben pangguna saben wulan
OneDrive kanggo Bisnis (Rencana Loro)panyimpenan Unlimited$ 10 / sasi dikenani biaya saben taun

Pros

  • Kacepetan upload lan download luwih saka cukup kanggo panggunaan pribadi lan bisnis.
  • Gawe serep otomatis kabeh file (utawa mung folder tartamtu) ndadekake alat iki migunani banget.
  • Tingkat integrasi sing dhuwur banget: OneDrive terintegrasi karo Skype, Office, Outlook, lan OneNote. Iki minangka bonus serius kanggo perusahaan sing nggoleki kemampuan kolaborasi sing lancar.
  • Kolaborasi dokumen bebarengan, wektu nyata - fitur apik liyane kanggo tim.
  • "Kolong Pribadi” Opsi ngijini sampeyan kanggo sandi utawa bekas driji-nglindhungi dokumen paling terkenal.
  • Recovery file kasedhiya karo kabeh mbayar OneDrive utawa akun Microsoft 365.

cons

  • Digawe dening Microsoft, OneDrive ora menehi dhukungan kanggo Linux.
  • Opsi gratis winates banget, lan pangguna lan bisnis sing maju bisa uga ora nemokake OneDrive cukup apik kanggo kabutuhan panyimpenan.
  • Pangguna anyar angel sinau babagan nggunakake OneDrive lan akeh sing nyerah sadurunge ngerti.
  • Ora ana enkripsi nol-kawruh, sing menehi kerugian serius babagan privasi.
  • Luwih apik lan luwih aman Microsoft OneDrive alternatif neng kene

Napa nggunakake OneDrive tinimbang Google nyopir?

OneDrive ndadekake alternatif kuat kanggo Google Nyopir ing dina sing dipilih. Iku gampang kanggo nggunakake, prayoga aman, lan cepet – lan iku kabeh sing Google Drive mandheg kira-kira sepuluh taun kepungkur. Malah Dropbox pangguna bisa uga nimbang ngalih menyang OneDrive. Nanging nalika nerangake sing paling apik babagan fungsi, Sync.com isih katon dadi pilihan sing jelas.

Apa Panyedhiya Awan?

Kanthi panyimpenan "ing awan" utawa file, dokumen, gambar, lan sumber daya liyane sing disimpen saka jarak adoh ing server sing diwenehake dening perusahaan panyimpenan maya, nyimpen informasi sing akeh banget ora butuh energi lan papan maneh kaya sadurunge awan. komputasi dadi mainstream.

Panyimpenan awan uga dianggep luwih aman tinimbang alternatif panyimpenan utama. Nawakake akses cepet menyang kabeh sing dibutuhake, tetep aman saka sapa wae sing pengin nyelehake driji menyang data sampeyan.

Umume perusahaan (lan pamrentah) nyimpen data ing méga. Platform awan uga minangka papan panyimpenan kanggo jinis data liyane, kalebu kenangan lan foto pribadi.

Ora kudu ujar manawa sampeyan pengin milih panyedhiya awan sing paling apik, lan faktor kaya keamanan lan privasi penting banget.

Mupangate Panyimpen Awan

Panyimpenan awan prasaja: gampang kanggo ngunggah, ngundhuh, lan nuduhake file. Kabeh sing dibutuhake yaiku akses internet.

Umume panyedhiya panyimpenan awan nawakake rencana gratis kanthi jumlah panyimpenan tartamtu tanpa biaya. Ruang panyimpenan luwih akeh tegese sampeyan kudu nganyarke menyang paket premium.

Panyimpenan awan njamin panyimpenan file sing gampang lan aman (lan liya-liyane sing bisa dilebokake ing data online mentah).

Kanthi gampang, mula panyimpenan awan luwih apik tinimbang solusi panyimpenan data liyane. Nanging apa panyedhiya panyimpenan maya sampeyan saiki cocog karo kabutuhan sampeyan?

apa Google nyopir?

Google drive minangka pilihan panyimpenan maya sing sampeyan entuk karo sampeyan Google utawa akun Gmail. Gratis kajaba sampeyan milih salah sawijining rencana mbayar kanggo nambah jumlah panyimpenan sing sampeyan gunakake.

google drive

  • Panyimpenan maya 15GB pisanan gratis.
  • Nawakake offline ndeleng lan editing karo GoogleAlat Kantor (Dokumen, Lembar, Slide, lsp).
  • Dhukungan pangguna-loropaken lan lintas-platform.
  • 2-faktor otentikasi lan versi file.

Wiwit teka bundled bebarengan karo a Google akun, Google Drive wis dadi pilihan panyimpenan awan sing populer banget sing disenengi dening akeh wong amarga ana ing kana.

Apa sampeyan (utawa perusahaan) nggunakake Google nyopir?

Yen wangsulane yaiku ya, bisa uga wektu kanggo nimbang sawetara alternatif. Nalika Google Drive gratis, trep, lan dilengkapi Google Docs, Sheets, Slides, lan alat panyuntingan praktis liyane, nduweni sawetara kelemahan sing ndadekake wong nimbang saklar.

Apa Pindhah saka Google nyopir?

Keprigelan privasi lan mokal "Aku wis dikunci metu saka sandi Google akun ing salawas-lawase" kahanan wis nggawe akeh wong ngalih menyang alternatif panyimpenan maya kaya Sync.com lan Box.

Apa sampeyan kudu nggoleki a Google Ganti drive?

Ana loro utama, lan banget serius, shortcomings nalika nerangake nggunakake Google Drive kanggo nyimpen lan nuduhake file.

Google Drive uneg-uneg privasi

Google minangka perusahaan $2 triliun dolar sing peduli karo milyaran privasi pribadi pangguna. Mesthi wae, nanging data gedhe uga tegese dhuwit gedhe.

Kanthi layanan gratis kaya Google Drive (utawa layanan gratis apa wae), yen sampeyan ora mbayar produk kasebut, mula sampeyan minangka produk kasebut.

Google ngumpulake lan mindai data kanggo nambah layanan:

"Kita ngumpulake informasi kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo kabeh pangguna - saka ngerteni perkara dhasar kaya basa sing sampeyan gunakake, nganti perkara sing luwih rumit kayata iklan sing paling migunani, wong sing paling penting kanggo sampeyan online, utawa YouTube video sing mbok senengi” https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Google bisa outsource data menyang pihak katelu:

"Kita nyedhiyakake informasi pribadhi menyang afiliasi lan bisnis utawa wong sing dipercaya liyane kanggo ngolah kanggo kita, adhedhasar pandhuan kita lan tundhuk karo Kebijakan Privasi lan langkah-langkah rahasia lan keamanan liyane sing cocog. Contone, kita nggunakake panyedhiya layanan kanggo nulungi dhukungan pelanggan. https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Google nduweni hak kanggo nyerahake data sampeyan menyang panguwasa:

"Kita bakal nuduhake informasi pribadhi ing njaba Google yen kita duwe kapercayan sing apik yen akses, panggunaan, pengawetan, utawa pambocoran informasi kasebut perlu kanggo nyukupi hukum, peraturan, proses hukum, utawa panjaluk pemerintah sing bisa ditrapake. https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Dadi, ana biaya serius kanggo nyerahake privasi sampeyan nalika nggunakake layanan panyimpenan awan gratis.

Google Drive uneg-uneg keamanan

Kaping pisanan lan kudu jelas, data sing sampeyan simpen, sanajan ing komputer pribadi sampeyan, ora bakal aman 100%.

Google Drive nggunakake Enkripsi SSL/TLS 256-bit kanggo file ing transit lan kunci AES 128-bit kanggo file sing isih ana. AES-256 minangka metode enkripsi standar saiki, lan aman, nanging kanggo panyimpenan awan, ora cukup.

Google Enkripsi Drive iku sisih server, iku ndhelik ing Googleservere. Tegese Google nduweni kunci enkripsi, lan duweni potensi dekripsi kabeh file yen pengin.

Cara enkripsi sing luwih aman yaiku enkripsi sisih klien, uga disebut nul-kawruh. Kanthi enkripsi sisih klien, data kasebut dienkripsi sacara lokal sadurunge ditransfer menyang server, lan ora ana wong liya kajaba sampeyan (malah panyedhiya layanan) sing bisa ngakses data kasebut.

Enkripsi sisih klien minangka alternatif sing luwih aman Google Drive kaya Sync.com, pCloud, Lan es drive nggunakake.

Pitakonan Paling Sering

apa Google nyopir?

Google Drive minangka solusi panyimpenan basis awan gratis sing ngidini sampeyan nyimpen file online lan ngakses saka ngendi wae nggunakake smartphone, tablet, utawa komputer.

Apa pros Google nyopir?

Google Drive gratis kanggo panyimpenan 15GB pisanan, lan regane sawise iku cukup cukup. Iku alat sing apik kanggo kolaborasi, synckronisasi, lan enggo bareng. Gampang digunakake lan dilengkapi integrasi sing migunani kayata Google Dokumen, Lembar, Slide, Gambar, Survei, Formulir, lan liya-liyane.

Apa kontra saka Google nyopir?

alon syncing uga kacepetan upload lan download alon. Privasi uga wis badhan, minangka Google Drive wis disambung menyang proyek PRISM Badan Keamanan Nasional AS.

Apa sing paling apik Google Drive alternatif?

Alternatif mbayar paling apik kanggo Google Drive iku Sync.com lan pCloud.com. Panyimpenan gratis paling apik kaya Google Drive yaiku Dropbox.

apa Google Enkripsi drive kaya?

Google Drive nggunakake enkripsi SSL/TLS AES256-bit kanggo file ing transit, lan tombol AES128-bit AES kanggo file sing isih ana. Otentikasi rong faktor minangka fitur keamanan liyane sing apik. Nanging ana kekurangan sing gedhe: ora ana enkripsi sisi klien sing ditawakake.

Best Google Alternatif Drive 2022: Ringkesan

Aman yen ana panyedhiya panyimpenan maya sing cukup kanggo nggawe sirahmu muter nalika wektune milih kanggo sampeyan utawa perusahaan sampeyan. Panyimpen awan wis dadi luwih murah, luwih cepet, lan luwih apik - lan saiki, ana akeh perusahaan liyane saka mung telung megalits maya sing digunakake kanggo dominasi industri.

Saka 10 panyedhiya panyimpenan maya sing dideleng ing artikel iki, Sync.com iku salah siji opsi paling aman. Nganti saiki, dheweke durung nate disusupi utawa ndeleng data pangguna dikompromi - lan iki minangka panyedhiya maya liyane (malah sing paling gedhe) ora bisa bangga.

Sync.com uga nduweni peringkat paling dhuwur ing babagan fungsi, kacepetan, lan panggunaan panggunaan sing luwih maju lan pangguna anyar.

Microsoft 365 nawakake sing paling apik Google Salah sawijining alternatif kanthi program kantor lengkap lan terintegrasi OneDrive panyimpenan maya.

Liyane apik banget Google Drive pesaing punika pCloud. Aman lan gampang digunakake lan menehi panyimpenan gratis 10GB. Uga nawakake rencana seumur hidup sing terjangkau nganti ruang panyimpenan nganti 2TB.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.sync
www.sync.com
  • Privasi nol-enkripsi lan enkripsi sisih klien
  • Luwih murah tinimbang Dropbox
  • Nawakake panyimpenan gratis 5 GB kanggo rencana gratis
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
2.pcloud
www.pcloudsitus
  • Rencana gratis menehi panyimpenan 10 GB
  • Perusahaan Swiss, kanthi privasi zero-knowledge Swiss lan enkripsi sisi klien
  • pCloud dilengkapi puluhan fitur kanggo nggawe kolaborasi gampang
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
3.dropbox
www.dropboxsitus /
  • Rencana gratis, pribadi & bisnis gumantung saka data sing pengin disimpen
  • Ngunggah lan ngakses data liwat aplikasi, klien desktop sing bisa didownload utawa ing browser
  • Kapasitas panyuntingan lan tampilan sing gampang kanggo jinis file lan file media sing paling umum
Mangerteni liyane
4.icedrive
www.jangkruk.net
  • Panyimpenan gratis 10 GB
  • Panyimpenan maya + integrasi hard drive fisik
  • Enkripsi twofish (luwih aman tinimbang AES / Rijndael)
  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Aplikasi kanggo web, seluler, lan desktop (Windows, Mac & Linux)
Mangerteni liyane
5.kunci nordic
www.nordlocker.com
  • Saka produsen NordVPN
  • Entuk 3 GB panyimpenan maya gratis
  • Enkripsi end-to-end tanpa wates
  • Gawe serep data otomatis
  • Nuduhake file lan enkripsi jeneng file
Mangerteni liyane
6.microsoft onedrive
onedrive.live.com
  • Nawakake panyimpenan file gratis 5 GB
  • Entuk langganan gratis menyang Office 365 babagan rencana mbayar
  • Aplikasi kanggo panyimpenan file cloud sing aman, manajemen file lan enggo bareng file ing kabeh piranti
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
7.kothak
www.box.com
  • Nawakake panyimpenan 10 GB ing rencana gratis
  • Aplikasi kanggo kabeh piranti
  • Integrasi MS Office 365 ing omah
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
8.drive nggumunake
https://www.amazon.com/drive/
  • Rencana gratis sing nawakake gratis simpenan 5 GB
  • iOS lan aplikasi Android kanggo ngakses file kanthi terus
  • Pangunggahan siji utawa wektu sing wis dijadwal
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
9.spideroak
www.spideroak.com
  • Nuduhake file dibangun kanthi privasi
  • SpiderOak Siji serep kanggo nglindhungi file saka ilang data lan ransomware
  • Aplikasi kanggo Linux, Mac, Windows, Android, lan iOS
Mangerteni liyane
10.backblaze
www.backblaze.com
  • Luwih terjangkau tinimbang Dropbox
  • Uji coba 15 dina gratis kanggo nyoba banyu
  • iOS lan aplikasi Android kanggo ngakses file ing piranti mobile sampeyan
Mangerteni liyane

Home » Cloud Storage » Best Google Alternatif Drive (Pesaing sing Luwih Apik & Luwih Aman)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.