Pinten Spasi Dropbox Nyedhiyani Gratis (+ Hacks kanggo Njaluk Panyimpenan Liyane)?

ditulis dening

Dropbox pisanan diluncurake ing 2008, dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya OG. Nanging aja nganti umur tuwa bisa ngapusi sampeyan: Dropbox wis tetep relevan sajrone pirang-pirang taun kanthi nambahake fitur kolaborasi anyar sing inovatif lan sawetara integrasi sing nyengsemaken.

Nalika mlebu a Dropbox Akun dhasar, sampeyan entuk ruang panyimpenan gratis 2GB. Akun gratis uga ngidini sampeyan kanggo nuduhake file nganti 3 piranti lan mulihake versi file sing sadurunge disimpen (disebut file-versioning) nganti 30 dina.

Nanging 2GB ora ana apa-apa lan bakal ngisi kanthi cepet. Plus saingan kaya pCloud lan es drive loro nawakake 10GB saka papan, free .

Nanging, ana trik: Dropbox menehi sampeyan cara kanggo entuk luwih saka 16GB papan free tambahan.

Waca terus kanggo ngerteni sepira sejatine panyimpenan 2GB lan kepiye sampeyan bisa mbukak kunci ruang panyimpenan gratis Dropbox.

Ringkesan: Pinten papan Dropbox menehi gratis?

  • Nalika mlebu karo Dropbox, sampeyan entuk ruang panyimpenan 2 Gigabyte kanthi gratis.
  • Nanging, ana sawetara perkara gampang sing bisa ditindakake kanggo mbukak kunci papan sing luwih bebas.

Apa Tegese Panyimpenan Gratis 2GB?

dropbox akun dhasar

DropboxRuang kosong 2GB bisa uga ora akeh, lan terus terang, ora: utamane yen ana saingan sing nawakake panyimpenan maya gratis sing luwih akeh.

Kanggo menehi sampeyan idea babagan jumlah sing bener bakal bisa kanggo nyimpen ing 2GB, ayo kang break mudhun dening sawetara jinis file populer beda.

Ruang panyimpenan 2TB bisa nampung:

  • 20,000 kaca dokumen (basis teks).
  • 1,000 file gambar resolusi tengah (kurang yen resolusi dhuwur)
  • 3.6 - 7.2 menit file video

Kaya sing sampeyan ngerteni, kajaba sampeyan mung ngrancang nyimpen sawetara file, Dropbox's free 2GB mbokmenawa ora bakal Cut.

Kepiye Sampeyan Bisa Nambah Spasi Gratis?

Kanthi umume panyedhiya panyimpenan maya, sampeyan entuk jumlah papan gratis, lan yen sampeyan pengin luwih akeh, sampeyan kudu mbayar. 

Nanging beda karo kompetisi, Dropbox nawakake kesempatan unik kanggo nambah papan free.

kepriye? Ana sawetara cara sing beda. Kene sing paling populer "hacks" kanggo njaluk ekstra free Dropbox panyimpenan

1. Ngrampungake Dropbox Dhaptar Priksa Miwiti

Yen sampeyan wis mlebu munggah kanggo a Dropbox Akun dhasar, sampeyan bisa nambah papan panyimpenan gratis kanthi ngrampungake limang langkah ing Dropbox Priksa dhaptar "Miwiti".

Langkah-langkah kasebut kalebu tugas sing gampang lan gampang ditindakake kaya sijine folder menyang Panjenengan Dropbox panyimpenan, nuduhake file karo kanca-kanca, lan nginstal Dropbox ing luwih saka siji piranti.

Ngrampungake kabeh tumindak ing dhaptar mriksa Miwiti bakal entuk sampeyan 250MB ruang kosong.

2. Rujuk Kanca, Kulawarga, lan Rekan Kerja

dropbo ngrujuk kanca lan kulawarga kanggo entuk papan liyane

Ngrampungake dhaptar mriksa Miwiti ora bakal entuk sampeyan sing papan luwih akeh, nanging referring kanca, kulawarga, lan rekan kerja mesthi bisa.

Nyatane, Dropbox ngidini sampeyan entuk nganti 16GB liwat referral piyambak.

Punika cara kerjane: 

  1. Mlebu menyang Dropbox akun.
  2. Klik ing profil sampeyan (avatar ing sisih ndhuwur layar apa wae).
  3. Klik ing "Setelan," banjur "Rencana."
  4. Banjur pilih "Ajak Kanca".

Nanging, yen sampeyan ngundang wong, sampeyan ora bakal entuk ruang panyimpenan bonus nganti dheweke uga wis ngrampungake sawetara langkah. Dheweke kudu:

  1. Klik ing link ing email rujukan.
  2. Nampa undhangan kanggo ndhaptar akun gratis.
  3. nginstal Dropboxapp ing desktop.
  4. Mlebu saka app desktop, lan verifikasi alamat email liwat app.

Yen sampeyan duwe Dropbox Akun dhasar, sampeyan entuk 500MB ruang bebas saben rujukan lan bisa entuk nganti 16GB (yen sampeyan sukses ngrujuk 32 kanca).

Yen sampeyan duwe Dropbox Akun plus, saben rujukan menehi sampeyan 1GB papan panyimpenan bonus (katutup ing 32GB).

Kajaba iku, wong sing sampeyan deleng ora kudu ndhaptar Dropbox akun nggunakake alamat email sing dikirim referral kanggo.

Anggere padha nggunakake link undhangan sing dikirim, sampeyan bakal oleh kredit (lan papan free!) kanggo rujukan preduli saka alamat email sing digunakake kanggo akun.

3. Gunakake Fiverr kanggo Njaluk Rujukan

fiverr dropbox pitunjuk hack

Yen sampeyan mikir, "Hmm, 32 referral kaya a akèh kanca lan rekan kerja sing diganggu," sampeyan bisa uga bener.

Untunge, ana hack sing kurang dikenal kanggo njupuk referral kasebut lan gigabyte gratis sing kasedhiya.

Ing situs freelancing populer Fiverr, sampeyan bisa nemokake freelancers sing bakal njaluk pitunjuk sing perlu kanggo entuk papan panyimpenan bonus.

Sampeyan kudu mbayar ragad pesawat (biasane antarane $10-$20, gumantung saka pinten pitunjuk sampeyan pengin), lan bakal njaluk sampeyan nanging akeh pitunjuk sing perlu kanggo mbukak kunci jumlah papan sing disepakati.

Mesthi, sampeyan kudu tansah mriksa reviews a freelancer sadurunge nggunakake layanan sing.

Biso dipercoyo freelancers ora njaluk informasi pribadi utawa data pribadhi lan bakal njamin pitunjuk ing wektu tartamtu.

Summary

Yen kita jujur, Dropbox's 2GB ruang panyimpenan gratis cukup ora nyenengake, utamané dibandhingake saingan kaya pCloud (10GB free , plus keamanan gedhe lan fitur kolaborasi) lan Google drive (15GB gratis).

Nanging, yen sampeyan pengin nggawe sethitik gaweyan lan kreatifitas, sampeyan bisa nggunakake Dropbox's tawaran unik kanggo majorly nggedhekake Panjenengan Dropbox free akun lan ninggalake kuwatir panyimpenan winates konco.

Cathetan Suku

https://help.dropbox.com/accounts-billing/space-storage/get-more-space

Home » Cloud Storage » Pinten Spasi Dropbox Nyedhiyani Gratis (+ Hacks kanggo Njaluk Panyimpenan Liyane)?

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.