Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Panyimpenan Awan Gratis Paling Apik ing 2022 (Kanthi Ruang Luwih Saka 5GB)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ayo jujur: kadhangkala dhuwit sithik, lan panyimpenan maya sing apik bisa larang. Kabar apik yaiku akeh panyedhiya panyimpenan maya paling apik ing pasar nawakake panyimpenan 5GB utawa luwih gratis. 

100% Gratis (Premium saka $49.99 / wulan)

Entuk 10GB Panyimpenan Cloud Gratis & Aman

Nalika 5GB bisa uga ora katon akeh, sawetara perusahaan ing dhaptarku nawakake luwih saka 5GB kanthi gratis, lan malah jumlah relatif cilik saka papan free menehi pangguna kesempatan kanggo nyoba metu solusi panyimpenan maya beda tanpa nggawe prasetya mbayar langsung mati bat. 

Kanggo mbantu sampeyan ngurutake kabeh pilihan sing ana ing kana lan priksa manawa sampeyan entuk papan gratis sing paling apik tanpa ana watesan, Aku wis nliti lan nyusun dhaptar panyedhiya panyimpenan awan paling apik sing nawakake ruang kosong 5GB utawa luwih ing taun 2022.

ProviderPanyimpenan onlinesitus
1. pCloud10 GB Gratiswww.pcloudsitus
2. Sync.com5 GB Gratiswww.sync.comsitus
3. es drive10 GB Gratiswww.jangkruk.net
4. Internxt10 GB Gratiswww.internxt.com
5. MEGA.nz20 GB Gratiswww.mega.nz
6. Google drive15 GB Gratiswww.googledrive.com
7. Amazon Drive5 GB Gratiswww.amazondrive.com
8. Apple iCloud5 GB Gratiswww.icloudsitus
9. Microsoft OneDrive5 GB Gratiswww.onedrivesitus
10. IDrive5 GB Gratiswww.idrive.com
11. degoo100 GB Gratiswww.degoo.com
12. Waca rangkeng-3 GB Gratiswww.nordlocker.com
13. Dropbox2 GB Gratiswww.dropboxsitus

Panyimpenan Awan endi sing menehi ruang paling gratis ing taun 2022?

Iki dhaptar panyedhiya panyimpenan awan paling apik sing nawakake ruang gratis 5GB utawa luwih ing taun 2022.

1. pCloud - 10GB Gratis

pcloud homepage

pCloud minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya paling apik kanggo 2022, lan iku gampang kanggo ndeleng apa. Aku wis ngomong babagan enkripsi sisih klien sing apik lan rega sing kompetitif ing sandi pCloud review, lan faktor kasebut, ditambah karo rencana 10GB sing "gratis selawase", mung sawetara alasan kenapa pCloud iku ing ndhuwur dhaftar sandi.

pCloud Pros & Cons

Pros:

  • Nawakake 10GB ruang panyimpenan gratis
  • Dilengkapi pamuter media khusus kanggo file musik lan video
  • Sisih klien, enkripsi AES njaga data sampeyan ing kontrol sampeyan
  • breakneck syncing kacepetan
  • Sangat terjangkau rencana urip

cons:

  • Ora ana enkripsi pengetahuan nol utawa proteksi sandhi kanggo file kanthi rencana gratis
  • Ora ana integrasi karo aplikasi produktivitas pihak katelu
  • Sampeyan kudu ngrujuk pangguna liyane kanggo mbukak kunci 10GB lengkap

Apa pCloud?

Salah siji saka pCloudFitur paling apik yaiku pamuter multimedia terpadu, sing ngidini sampeyan muter video lan musik langsung ing aplikasi kasebut tanpa didownload. Awit saking punika, pCloud paling apik kanggo panyimpenan musik lan video ing dhaftar sandi. pCloud nggampangake ngunggah, nyimpen, lan muter nganti 10GB video, acara TV, lan film kanthi gratis. 

Saliyane pamuter multimedia sing apik tenan, pCloud cepet, banget aman, lan pangguna-loropaken cukup kanggo pamula panyimpenan maya nggunakake tanpa alangan. pCloud's drive virtual, kang njupuk munggah akeh kurang papan ing hard drive lan ngilangake redundansi file, alesan liyane kanggo tresna.

Kanggo mbukak kunci 10GB lengkap, sampeyan kudu ngrampungake sawetara langkah. pCloud menehi 2GB free papan ing kawitan, lan sampeyan kudu verifikasi alamat email, download pCloud's desktop, lan app smartphone, upload file, lan ngaktifake upload otomatis kabeh file gambar ing smartphone, sawise iku sampeyan bakal diwenehi 5GB luwih.

Yen sampeyan pengin mbukak kunci ruang kosong 3GB pungkasan, sampeyan kudu sukses ngrujuk sawetara kanca kanggo nggawe akun. pCloud. 

Yen iki muni kaya liyane karya saka sampeyan pengin nindakake, sampeyan bisa tansah nganyarke kanggo undakan mbayar. pCloudrencana mbayar miwiti $49.99 / taun kanggo 500GB saka panyimpenan, kang rega cukup cukup.

Dolan maring pcloud.com ing kene .. utawa mriksa metu sandi review saka pCloud

2. Sync.com - 5GB Gratis

sync.com homepage

Sync.com minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan awan favoritku, lan sanajan rencana gratis 5GB bisa uga ora kaya papan panyimpenan, iku kesempatan sing apik kanggo nyoba salah sawijining solusi panyimpenan maya sing paling apik ing pasar lan ndeleng manawa bisa digunakake kanggo sampeyan. 

Sync.com Pros & Cons

Pros:

  • 5GB ruang kosong
  • Keamanan gedhe, kalebu enkripsi nol-kawruh
  • Ora ana watesan ing ukuran file kanggo unggahan
  • GDPR lan Netepi HIPAA

cons:

  • Rada luwih larang tinimbang pCloud yen sampeyan milih nganyarke menyang rencana mbayar (pirsani my Sync vs pCloud comparison)
  • Yen sampeyan milih nganyarke, ora ana pilihan pembayaran saben wulan.

Apa Sync.com?

Sync minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget sing nyoba ngimbangi fitur keamanan sing paling dhuwur lan pengalaman pangguna sing lancar. Nerangake karo kawruh nol, enkripsi bit AES-256, uga otentikasi rong faktor, lan fitur mundur 365 dina. sing nglindhungi file sampeyan yen bakal rusak utawa rusak. 

Paling apik kabeh, ora ana fitur keamanan iki mbutuhake pembayaran ekstra utawa gaweyan kanggo nyetel. Sync.com metu saka kothak siap kanggo nglindhungi data sampeyan. 

amarga Sync.com dadi fokus keamanan, ora ana sawetara fitur kolaborasi sing ditawakake panyedhiya panyimpenan maya liyane. Nanging, iku Integrasi karo Office 365, tegese sampeyan bisa ngowahi dokumen Office langsung ing app tanpa kudu ndownload dhisik. 

Sync.com nawakake pengalaman pangguna utamané Gamelan nalika nerangake app seluler lan iku salah sawijining solusi panyimpenan maya paling apik kanggo Android. Yen sampeyan arep ngakses data awan kanthi rutin saka telpon, Sync.com bisa uga dadi pilihan sing pas kanggo sampeyan.

Dolan maring sync.com kene .. utawa mriksa metu sandi review saka Sync.com. Sync uga salah siji saka layanan panyimpenan maya tanpa watesan paling apik.

3. Icedrive - 10GB Gratis

homepage icedrive

es drive mung wiwit taun 2019, nanging perusahaan kasebut wis entuk reputasi minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan awan sing paling apik.

Sanajan ora duwe sawetara fitur kolaborasi sing ditawakake panyedhiya liyane, mula bisa ditindakake privasi lan keamanan fitur gedhe, super cepet synckacepetan ing, lan ramping, pengalaman panganggo intuisi. 

Kanggo ringkesan lengkap babagan apa sing ditawakake Icedrive, mriksa metu review Icedrive sandi.

Icedrive Pros & Cons

Pros:

  • Rawuh karo Panyimpenan gratis 10GB, ora ana strings
  • fitur keamanan gedhe, kalebu Enkripsi Twofish
  • Panyimpenan awan paling cepet ing pasar saiki
  • Rencana umur sing terjangkau kasedhiya, lan murah Rencana panyimpenan awan 1TB
  • Pengalaman pangguna sing prasaja lan langsung kanthi antarmuka sing apik

cons:

  • Kurang sawetara fitur utama

Kenapa Icedrive?

Icedrive mranata dhewe loro saka kompetisi utamané ing syarat-syarat sawijining fitur keamanan unbeatable. Iku nggunakake Protokol enkripsi Twofish, protokol enkripsi sing kurang dikenal sing angel banget kanggo peretas nyusup. 

Ing babagan privasi, Icedrive minangka a panyedhiya nul-kawruh, tegese sampeyan lan sampeyan mung bisa ndeleng data sampeyan. Kajaba iku, perusahaan nawakake kesempatan sing ora biasa kanggo ndeleng lan ndownload kabeh data pribadhi sing wis direkam babagan sampeyan, sing ndadekake dheweke paling maju ing transparansi ing industri kasebut.

Icedrive uga panyedhiya maya paling cepet ing syarat-syarat synckacepetan ing, lan nawakake 10GB ruang kosong karo pancen ora perlu ekstra efforts (liyane saka nggawe akun).

Yen sampeyan mutusake pengin luwih saka 10GB, rencana mbayar Icedrive miwiti ing biaya luar biasa kurang saka $1.67/wulan ($19.99 ditagih saben taun) kanggo panyimpenan 150GB lan munggah menyang $ 15 / sasi ($ 179.99 ditagih saben taun) kanggo spasi 5TB.

Icedrive uga nawakake rencana urip, sing menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe siji pembayaran gampang lan duwe akses menyang panyimpenan maya ing salawas-lawase - ora luwih sumelang ing bab nganyari maneh langganan perlu. Rega kanggo rencana seumur hidup cukup wajar, saka $99 kanggo 150GB nganti $599 kanggo 5TB. 

Dolan maring icedrive.net kene .. utawa mriksa metu sandi review saka Icedrive

4. Internxt - 10GB Gratis

panyimpenan maya gratis internxt

Internxt ora pilihan flashiest ing dhaftar, nanging sawijining fitur keamanan ngalangi, antarmuka gampang kanggo nggunakake, lan loman 10GB papan free nggawe pilihan atraktif kanggo sapa wae sing ora looking for kakehan fitur ekstra.

Internxt Pros & Cons

Pros: 

  • Fitur keamanan lan privasi sing padhet
  • Intuisi, antarmuka pangguna-loropaken
  • Dhukungan pelanggan gedhe

cons:

  • Sawetara rencana mbayar ora menehi nilai paling apik kanggo dhuwit sampeyan.

Kenapa Internxt?

Internxt punika solusi panyimpenan maya paling apik ing dhaftar sandi. Bisa uga ora ana akeh fitur kolaborasi lan integrasi pihak katelu sing ditawakake panyedhiya panyimpenan maya liyane, nanging yen iki ora dadi masalah kanggo sampeyan, Internxt minangka panyedhiya panyimpenan maya sing padhet sing ngrampungake tugas lan menehi panyimpenan gratis 10GB gratis. 

Sampeyan bisa ngakses data saka piranti apa wae, lan kabeh aplikasi kasebut dirancang kanthi apik lan intuisi kanggo digunakake. Internxt ngidini sampeyan milih antarane "full sync” lan opsi “mung upload”, uga nemtokake interval wektu tartamtu kanggo folder sing bakal diunggah. Sampeyan bisa ngirim pranala sing bisa dienggo bareng, nanging sampeyan ora bisa nindakake akeh babagan nyetel paramèter utawa ijin tartamtu kanggo pranala kasebut. 

Ing babagan keamanan, Internxt njupuk pendekatan unik. Iki mbagi data sampeyan lan disimpen minangka fragmen ing macem-macem server fisik ing macem-macem negara, tegese file sampeyan ora mung dilindhungi kanthi enkripsi nanging uga kanthi jarak fisik.

By pamisah data dadi 10,000 operator simpul kapisah lan ngamanake nggunakake teknologi blockchain, Internxt nggawe manawa ora mungkin kabeh data sampeyan bisa ilang bebarengan.

Saliyane jaringan server desentralisasi, Internxt uga a panyedhiya nul-kawruh lan nawakake enggo bareng file ndhelik lan otentikasi rong faktor opsional.

Yen sampeyan mutusake sampeyan butuh papan liyane, rencana mbayar Internxt miwiti ing $ 1.12 / sasi (utawa $ 12.12 yen sampeyan mbayar saben taun) kanggo 20GB lan munggah menyang $11.33/wulan (utawa $122.40 saben taun) kanggo 2TB. (Wigati: Internxt ndhaptar prices ing euro, lan jumlah dollar aku wis klebu kene nuduhake kurs nalika nulis). 

Bukak situs web internxt.com .. utawa mriksa metu sandi review saka Internxt

5. MEGA.NZ - 20GB gratis

mega.nz

MEGA rangking minangka salah siji saka panyedhiya panyimpenan maya paling loman ing dhaftar, nawakake a gedhe 20GB panyimpenan free (siji-sijine panyedhiya panyimpenan maya sing nawakake papan sing luwih bebas yaiku Degoo, sing bakal dakkarepake). 

MEGA Pros & Cons

Pros: 

  • Njupuk privasi serius
  • banget rencana free loman
  • Persiyapan sing gampang lan pengalaman pangguna sing ora repot

cons:

  • Ngundhuh lan ngunggah bisa rada alon

Kenapa MEGA?

MEGA ngadeg metu saka komplotan ing rong wilayah utama: privasi lan papan panyimpenan. 

MEGA nyebutake dhewe minangka "Perusahaan Privasi, "lan nindakake pakaryan sing apik kanggo urip kanthi hype dhewe. Saliyane dadi a panyedhiya nul-kawruh, MEGA nambah lapisan enkripsi ekstra kanggo nglindhungi file sampeyan ing panyimpenan lan nalika lagi ditransfer. 

MEGA uga nawakake sawetara fitur privasi unik, kalebu platform chatting terpadu karo enkripsi end-to-end. Ing tembung liyane, MEGA ora bakal bisa ndeleng file utawa data pribadhi, lan uga wong liya.

Ing babagan panyimpenan, MEGA nawakake sing ora bisa dikalahake 20GB ruang kosong tanpa tali. Sampeyan bisa nggedhekake iki kanthi ngrampungake apa sing diarani perusahaan minangka "prestasi." 

Prestasi kalebu ngrujuk pangguna anyar lan nginstal aplikasi MEGA ing macem-macem piranti sampeyan. Saben prestasi mbukak kunci 5GB luwih akeh ruang, lan sampeyan malah entuk 5GB kanggo saben pelanggan sing bisa dirujuk.

Nanging, kudu digatekake ekstra iki, gigabyte adhedhasar prestasi kadaluwarsa sawise setahun. 

Yen sampeyan mutusake manawa 20GB ora cukup ruang, sampeyan bisa ndhaptar rencana mbayar. MEGA serius babagan panyimpenan, lan rencana paling gedhe nerangake karo massive Ruang 16TB kanthi rega $33.99 / wulan, Nilai cukup prayoga kanggo dhuwit.

Dolan maring mega.nz kene .. utawa mriksa metu sandi Review Mega.nz kanggo katrangan luwih

6. Google Drive - 15GB Gratis

google drive

Salah sawijining solusi panyimpenan awan paling gedhe lan paling populer saiki, Google drive nerangake karo pasukan lengkap lan ajining diri saka Google ing mburi.

Ubiquity saka Google minangka email lan layanan collaboration panggonan makaryo ndadekake pilihan ketok kanggo akeh wong sing wis duwe a Google akun, lan loman 15GB papan free cukup kanggo akeh wong.

Google Drive Pros & Cons

Pros:

  • Integrasi karo lengkap Google ekosistem, kalebu Google Docs lan Gmail.
  • Fitur kolaborasi sing apik tenan
  • Dhukungan serep

cons:

Apa Google nyopir?

Google Drive rangking minangka panyedhiya awan paling apik kanggo kolaborasi ing papan kerja ing dhaftar sandi. Yen sampeyan wis duwe a Google akun, Panjenengan 15GB rawuh klebu tanpa ekstra efforts utawa persiyapan perlu. 

Google Drive minangka panyimpenan kanggo dokumen sing digawe Google Docs, sistem kolaborasi sing apik banget sing digunakake dening bisnis ing saindenging jagad. Ing tembung liyane, yen sampeyan ajeg makarya ing Google Docs, sampeyan wis njupuk kauntungan saka 15GB ruang panyimpenan gratis. Google Docs - lan extension Google Drive - nggawe gampang kanggo nuduhake file, nyetel ijin, nglacak owah-owahan, lan ngowahi dokumen bebarengan. 

Where Google Drive tiba cendhak minangka kabijakan privasi sing curiga. Google dudu panyedhiya kawruh nol, lan perusahaan wis ngritik kanggo mindhai dokumen pangguna.

Boten ing urip sampurna, lan kabeh nerangake karo tradeoff: karo Google Drive, iki tegese dagang sawetara hak privasi kanggo lancar, fitur kolaborasi Versatile. 

Yen iki kaya perdagangan sing adil kanggo sampeyan, sampeyan bisa kanthi gampang nganyarke menyang rencana mbayar, kanthi rega diwiwiti $ 1.99 / wulan sing cukup ($ 19.99 / taun, kanthi diskon 16% yen sampeyan setuju prepay saben taun) kanggo 100GB.

Rencana paling gedhe sing Google Penawaran Drive yaiku Rencana Premium, sing dilengkapi 2TB kanthi rega $ 9.99 / wulan ($ 99.99 / taun, diskon 17% yen sampeyan wis mbayar).

7. Amazon Drive - 5GB Gratis

drive nggumunake

Didhukung dening salah sawijining jeneng paling gedhe ing jagad teknologi, Amazon Drive nawakake panyimpenan maya kanthi rega sing apik. Iku dudu panyedhiya panyimpenan maya paling apik ing dhaptar, nanging panyimpenan foto tanpa watesan, kualitas dhuwur, Foto Amazon, ndadekake pilihan sing apik kanggo pangguna sing nggoleki akeh ruang kanggo nyimpen kenangan sing ditresnani.

Amazon Drive Pros & Cons

Pros:

cons:

  • Ora minangka nyengsemaken jumlah panyimpenan free minangka akeh liyane ing dhaftar sandi
  • Kabijakan privasi sing ora jelas

Napa Amazon Drive?

Amazon Drive iku salah siji saka panyedhiya panyimpenan maya paling apik kanggo nyimpen foto, utamane kanggo sing wis duwe akun Amazon Prime. Anggota Perdana entuk panyimpenan foto tanpa watesan kanthi gratis, sing regane apik kanggo dhuwit sampeyan, utamane yen sampeyan nimbang kabeh fitur liyane sing kasedhiya karo anggota Perdana. 

Amazon Drive nyimpen foto sampeyan ing program kapisah nanging ditempelake sing diarani Amazon Photos, sing nduweni pratinjau gambar berkualitas tinggi sing bisa nyimpen lan ngolah sawetara jinis file gambar, kalebu file JPEG, RAW, lan HEIC.. Foto saka pirang-pirang akun Amazon Drive bisa digabung dadi "kubah kulawarga" lan disimpen ing folder siji ing méga. 

Sampeyan uga bisa nggawe suntingan dhasar kanggo gambar sing disimpen ing Foto Amazon tanpa kudu ngundhuh dhisik. Amazon Drive kalebu a pamuter video native uga, nanging sampeyan ora bisa ngowahi video nang app.

Amazon Drive ora dilengkapi fitur enkripsi, lan Amazon dudu panyedhiya pengetahuan nol. Iki tegese data sampeyan bisa dideleng yen dheweke milih, fitur sing cocog karo umume Amazon laku marketing lan ndjogo pitakonan

Nanging, yen iki dudu kesepakatan kanggo sampeyan, mula nggunakake panyimpenan foto tanpa watesan lan ruang kosong 5GB minangka tawaran sing ora bisa ditolak. Yen sampeyan mutusake sampeyan butuh papan luwih akeh, rencana mbayar Amazon Drive diwiwiti kanthi cukup $ 19.99 / taun kanggo 100GB lan munggah menyang massive 30TB kanggo $1799.70/taun. 

8 Apple iCloud - 5GB Gratis

apple icloud

Raksasa teknologi liyane ing dhaptarku, Apple iCloud, uga nawakake ruang panyimpenan awan gratis 5GB kanggo pangguna Apple. 

Apple iCloud Pros & Cons

Pros:

  • 5GB panyimpenan gratis kanggo pangguna Apple
  • Integrasi apik karo produk Apple liyane
  • prices cukup kanggo nginggilaken

cons:

Kenapa Apple iCloud?

Salah sawijining fitur sing paling menarik saka kabeh solusi panyimpenan awan sing didukung teknologi gedhe yaiku integrasi: apa Google, Amazon, utawa Apple, kabeh sistem sing dirancang kanggo bisa bebarengan flawlessly lan nggawe urip luwih gampang ing proses. Amarga integrasi sing mulus, iCloud minangka panyimpenan maya gratis paling apik kanggo pangguna Apple ing dhaptarku. 

Kanggo pangguna Apple, ora ana proses ndhaptar ekstra sing dibutuhake. Sampeyan bisa nemokake drive panyimpenan ing fitur Mac Finder ing laptop utawa minangka solusi serep ing piranti iOS. Sampeyan bisa nyetel komputer Apple, telpon, utawa piranti tablet kanggo nggawe serep kanthi otomatis iCloud, sanajan iki tegese 5GB sampeyan bakal digunakake kanthi cepet. 

Sampeyan bisa nganyarke kanthi gampang menyang salah sawijining rencana sing dibayar, sing diwiwiti kanthi cukup $0.99 / wulan kanggo panyimpenan 50GB. Apple uga nawakake rencana 200TB ($ 2.99 / wulan) lan rencana 2TB ($ 9.99 / wulan), loro-lorone bisa digunakake minangka rencana kulawarga. 

Kaya umume raksasa teknologi, ing endi Apple pancen kurang yaiku privasi. Senajan iCloud ora ndhelik data sampeyan ing transit lan ing panyimpenan, perusahaan kasebut dudu panyedhiya nol-ilmu. 

9. Microsoft OneDrive - 5GB Gratis

microsoft onedrive

Kathah kaya Google Pandu, Microsoft OneDrive minangka solusi panyimpenan maya terpadu Microsoft kanggo pangguna Microsoft 365. Pangguna entuk panyimpenan gratis 5GB, sing rada sithik dibandhingake Google Rencana gratis 15GB Drive.

Nanging, OneDriveFitur kolaborasi sing luar biasa entuk papan sing terhormat ing dhaptarku.

Microsoft OneDrive Pros & Cons

Pros:

  • 5GB ruang gratis kanggo pangguna Microsoft
  • Integrasi lancar karo Microsoft 365
  • Alat kolaborasi sing apik banget
  • Dipercaya lan cepet

cons:

Kenapa Microsoft OneDrive?

Microsoft OneDrive rawuh karo sawetara fitur kolaborasi paling apik salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya ing pasar saiki. Digabungake kanthi lancar karo kabeh alat Office 365,

kalebu Word, Excel, Skype, lan Outlook, lan mulane minangka pilihan paling apik ing dhaptar kanggo siswa utawa profesional sing ajeg nggunakake Office 365 kanggo kolaborasi kerja.

OneDrive bisa digunakake liwat aplikasi desktop utawa seluler, uga liwat integrasi langsung karo program Office 365, sing bisa disetel kanggo nyimpen kabeh dokumen kanthi otomatis menyang OneDrive. 

Kaya Google Pandu, OneDrive pangguna bisa nyunting lan kolaborasi bebarengan ing dokumen sing disimpen ing méga, lan kabeh owah-owahan dilacak lan katon ing wektu nyata.

Senadyan Sajarah keamanan sing rada diragukan, Microsoft wis nyoba kanggo ngresiki munggah tumindak, kalebu kurban Enkripsi file AES-256-bit (sanajan isih ora panyedhiya nul-kawruh). 

Salah sawijining fitur keamanan sing unik yaiku OneDrive"Vault Pribadi", sing ngidini pangguna kanggo nyimpen data sing paling terkenal utawa sensitif ing "vault" sing mung bisa diakses nganggo kode utawa bekas driji. Nanging, pangguna gratis mung bisa nyimpen nganti telung file ing lemari besi. 

Paling kedhaftar bakal cepet golek sing padha wis digunakake munggah 5GB, lan OneDrive nggampangake kanggo nambah papan panyimpenan. Yen sampeyan milih tuku langganan Office 365, sampeyan bakal entuk akses menyang panyimpenan 1TB kanthi rega $69.99 / taun. Kanthi rencana kulawarga, tawaran dadi nganti 6TB panyimpenan kanggo $99.99 / taun. 

10. IDrive - 5GB Gratis

idrive

Didegaké ing 1995, IDrive iku panyedhiya panyimpenan maya paling tuwa ing dhaftar sandi, nanging ora ateges sing lagi metu saka tutul. Dheweke wis nganyarke panyimpenan awan sajrone pirang-pirang taun kanggo nyakup akeh fitur sing apik tenan sing saingan karo sawetara panyedhiya panyimpenan awan sing luwih cerah. 

IDrive Pros & Cons

Pros:

  • Panyimpenan gratis 5GB
  • Layanan panyimpenan awan hibrida / serep awan
  • Ton saka fitur gedhe
  • Aplikasi seluler lan desktop sing solid kanggo Windows, Mac, iOS, lan Android
  • Enkripsi sing kuwat

cons:

  • Ora ana pilihan kanggo mbayar saben wulan

Kenapa IDrive?

IDrive ora mung panyedhiya panyimpenan maya nanging uga layanan serep maya. Wong loro iki asring disalahake kanggo perkara sing padha, nanging sejatine beda.

Panyedhiya panyimpenan maya nawakake cara kanggo mbusak spasi ing hard drive lan ngakses data saka ngendi wae kanthi nyimpen online ing méga. Layanan serep maya dirancang kanggo nglindhungi data kanthi terus-terusan nggawe salinan file lan nggawe serep ing méga. 

Ora mung IDrive minangka panyedhiya panyimpenan awan / serep awan hibrida, nanging uga dilengkapi fitur sing apik banget. Saliyane aplikasi seluler kanggo iOS lan Android lan aplikasi desktop kanggo Linux, Windows, lan Mac, IDrive uga nduweni alat manajemen sing ngidini sampeyan ngatur serep online. 

Luwih apik, ora kaya panyedhiya serep awan liyane, karo IDrive, sampeyan bisa nggawe serep data saka telpon. Aplikasi seluler IDrive uga dilengkapi fitur "garis wektu" sing ngidini sampeyan ndeleng foto sing wis digawe serep ing galeri. 

IDrive nawakake versi, lan nalika sampeyan mbusak file, IDrive nyimpen versi file kasebut sajrone 30 dina, sing dadi aman banget kanggo mbusak kanthi ora sengaja. 

Ing babagan keamanan, IDrive nggunakake enkripsi AES 256-bit kanggo njaga data sampeyan kanthi aman. Sampeyan mung ngontrol kunci kanggo dekripsi data sampeyan (perusahaan ora duwe akses menyang), kang bisa dadi apik utawa ala, gumantung carane kamungkinan sampeyan mikir sing bisa ilang tombol. 

Yen sampeyan mutusake sampeyan butuh papan liyane, rencana mbayar IDrive miwiti ing $59.62 kanggo taun pisanan kanggo panyimpenan 5TB (rega munggah kanggo $79.50 / taun yen sampeyan gawe anyar). Regane rada mbingungake, nanging dheweke nawakake macem-macem rega rega kanthi fitur sing beda-beda, dadi sampeyan mesthi bakal nemokake pilihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Dolan maring idrive.com kene .. utawa mriksa metu sandi review IDrive kanggo katrangan luwih

11. Degoo - 100GB Gratis

degoo 100gb panyimpenan maya gratis

Ya, sampeyan maca sing bener. Panyedhiya paling loman ing dhaptarku, degoo nawakake 100GB saka papan free. Sayange, Degoo rada kompromi ing sawetara wilayah liyane. Iku ora teka karo akèh fitur, lan iku bisa dadi dicokot bingung kanggo nggunakake.

Amarga iku panyedhiya serep maya, ora duwe produktivitas lan alat kolaborasi sing kalebu akeh liyane ing dhaptarku. Nanging, 100GB hard kanggo mbantah, lan iku menehi hasil gedhe kanggo sapa looking kanggo papan free ndhuwur kabeh.

Degoo Pros & Cons

Pros:

  • 100GB ruang kosong
  • Aplikasi seluler sing prayoga
  • Rega apik saben nilai gigabyte

cons

  • Rencana gratis nampilake iklan
  • Rencana mbayar rada larang
  • Enkripsi biaya ekstra
  • Ora paling pangguna-loropaken

Kenapa Degoo?

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, dheweke dudu panyedhiya panyimpenan maya sing paling apik, nanging ana dening adoh paling loman karo papan free. Kabeh pangguna kanthi otomatis entuk 100GB panyimpenan maya gratis, lan bisa entuk akses menyang luwih akeh kanthi ndhaptar email lan ngrujuk kanca.

Lan, supaya adil, padha duwe app seluler cantik prayoga sing kompatibel karo iOS lan Android lan menehi kabeh-mubeng liyane pengalaman pangguna-loropaken saka web app, kang mbutuhake proses upload manual tedious (padha ora duwe app desktop).

Degoo teka karo swara fitur enggo bareng file, uga becik alat maximizer panyimpenan foto sing ngidini sampeyan ndeleng gambar kanthi resolusi dhuwur ing aplikasi seluler nalika nyimpen versi sing luwih murah ing piranti, saéngga ngirit papan. Nanging, iki minangka tambahan sing mung bisa digunakake karo rencana Ultimate Degoo.

Degoo ngiklanake awake dhewe minangka layanan serep maya, nanging yen sampeyan nggunakake kanggo nggawe serep maya (yen sampeyan nggawe serep kanthi otomatis saben file ing komputer), mula 100GB ora bakal cukup, lan sampeyan bakal kehabisan ruang. cukup cepet. Nanging, iku isih tawaran loman yen sampeyan nggunakake kanggo nyimpen file tartamtu mung. 

Yen sampeyan mutusake kanggo golek papan liyane, Kesepakatan paling apik Degoo yaiku Rencana Ultimate, sing dilengkapi ruang 10TB kanggo pambayaran sepisan $99.99 (kang, minangka perusahaan ngandika, apik kanggo 100 taun layanan.) 

Bukak situs web degoo.com ing kene

Mentri Kehormatan

Rong panyedhiya maya pungkasan ing dhaptarku ora menehi akeh babagan ruang kosong, nanging fitur sing luar biasa lan rega sing apik uga entuk sebutan sing mulya. 

12. NordLocker - 3GB Gratis

kunci nordic

Waca rangkeng- bisa uga ora menehi akeh babagan ruang bebas, nanging isih dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing paling apik 2022. 

NordLocker Pros & Cons

Pros:

  • 3GB ruang panyimpenan gratis
  • Enkripsi pengetahuan Zero
  • Pangguna-lestari
  • Enggo bareng file gampang
  • Kompatibel karo macem-macem piranti

cons:

  • Relatif larang
  • Ora nampa pembayaran liwat PayPal
  • Kurang panyimpenan gratis

Kenapa NordLocker?

Sanajan Nordlocker utamane minangka layanan enkripsi, dheweke uga nawakake panyimpenan maya. Iki menehi pangguna akeh pilihan babagan carane dheweke pengin nyimpen data amarga NordLocker uga kompatibel karo panyedhiya panyimpenan maya liyane.

Contone, sampeyan bisa nyimpen file penting langsung ing panyimpenan maya NordLocker, utawa sampeyan bisa nyimpen file kasebut ing file NordLocker sing dienkripsi lan disimpen ing host panyimpenan awan sing beda, kayata pCloud or Sync.com. 

Nalika nerangake keamanan, NordLocker tenan stands metu. Sampeyan mung nyekel kunci enkripsi sampeyan, lan NordLocker nglindhungi metadata kanthi scrambling supaya ora bisa diwaca wong liya kajaba sampeyan, sing nyekel kunci.

Kanggo ndhelik data, seret wae menyang salah sawijining "loker" NordLocker. Banjur lebokake lemari sing dienkripsi iki menyang lemari maya kanggo nyimpen ing méga. 

Yen sampeyan mutusake kanggo nganyarke, rencana NordLocker kang miwiti ing $3.99 / sasi kanggo 500GB panyimpenan. Rencana sing paling populer teka karo Panyimpenan 2TB kanthi rega $ 9.99 / wulan.

Kanggo luwih lengkap babagan kenapa NordLocker minangka panyedhiya panyimpenan awan sing apik kanggo njaga data sampeyan, mriksa metu sandi NordLocker review.

13. Dropbox - 2GB Gratis

dropbox

Dropbox bisa dadi dicokot stingy karo papan free sawijining, nanging pantes disebutake kinurmatan kene kanggo sawijining prasetya kanggo nyedhiyakake tingkat layanan sing luar biasa dhuwur kanggo para pelanggan.

Dropbox Pros & Cons

Pros:

  • Salah sawijining perusahaan panyimpenan awan sing paling populer ing kana
  • Integrasi rapi karo Microsoft 365 lan Google Ruang kerja
  • “Cerdas Sync” fitur antarane komputer lan méga

cons:

Apa Dropbox?

Sanadyan Ruang kosong 2GB mesthi ora bisa dibanggakake, Aku isih menehi saran menehi Dropbox cobi.

Dropbox kalebu fitur pemulihan / mundur sing layak, lan, saliyane kanggo integrasi karo Google Workspace lan Office 365, uga nduweni workstation virtual dhewe, sing diarani "spasi."

Nggunakake spasi, sampeyan bisa nyiyapake rapat, nuduhake file, lan kolaborasi ing rencana proyek Dropbox. Umumé, iki minangka pilihan sing apik kanggo perusahaan sing pengin ngakses macem-macem program papan kerja ing panyedhiya panyimpenan awan sing padha.

Kanthi mung 2GB ruang kosong, sampeyan mesthi kudu nganyarke. Dropboxrencana mbayar miwiti karo Rencana Plus, yaiku $ 9.99 / wulan kanggo ruang 2TB.

FAQs

Awan endi sing duwe panyimpenan paling gratis?

degoo nawakake 100 GB saka panyimpenan kanggo free, kang ing kertas muni apik nanging layanan kurang privasi lan fitur keamanan, lan, sampeyan bakal kebanjiran karo iklan.

Pilihan sing luwih apik yaiku Mega.nz (free 20 GB) lan pCloud lan es drive (loro 10 GB ruang bebas), sing njupuk keamanan lan privasi luwih akeh.

Pira papan panyimpenan sing cukup?

Iki gumantung banget marang apa sing pengin digunakake panyimpenan maya. Yen sampeyan nggawe serep kabeh komputer utawa nyimpen file gedhe kayata video kanthi rutin, sampeyan butuh ruang sing cukup.

Nanging, yen sampeyan nggunakake sampeyan maya panyimpenan mung kanggo mbusak sawetara papan ing hard drive utawa nyimpen sawetara file penting, sampeyan ora perlu minangka akeh. 

Deleng kanthi cara iki: 1GB bisa nampung udakara 65,000 kaca Microsoft Word, nanging mung udakara 3 menit video definisi tinggi. 

Iki tegese 2GB panyimpenan gratis sing ditawakake Dropbox, contone, bisa ngemot jumlah kaca dokumen sing cukup nanging mung udakara 6 menit video paling akeh.

Ing tembung liyane, mung sampeyan bisa ngerti carane akeh panyimpenan cukup, amarga iku gumantung carane rencana nggunakake gigabyte Panjenengan.

Apa luwih akeh ruang kosong tegese layanan sing luwih apik sakabèhé?

Ora mesthi. Yen sampeyan ngutamakake ruang kosong ing ndhuwur kabeh pertimbangan liyane, mula sampeyan pengin golek panyedhiya sing nawakake paling akeh (Degoo). 
Nanging, gigabyte ora mung sing penting kanggo pangguna panyimpenan awan.

Anggit liyane, kalebu keamanan, pangguna-loropaken, lan fitur kolaborasi, bisa uga padha penting. Kanggo fitur kabeh-mubeng paling apik kanthi ruang paling bebas, priksa pCloud, Icedrive, utawa MEGA.

Apa ana panyimpenan maya tanpa watesan gratis?

Ora Ana ora ana. Yen sampeyan pengin papan panyimpenan tanpa watesan, sampeyan kudu mbayar, nanging kabar apik yaiku ora kudu ngilangi anggaran sampeyan. Sampeyan bisa entuk panyimpenan awan tanpa watesan udakara $15 saben wulan.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.