Panyimpenan Awan Tanpa Batas Paling Apik Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggolek panyimpenan awan tanpa wates? Kanthi kabeh pilihan ing pasar, saiki lan akeh istilah teknis sing dibuwang, milih panyedhiya panyimpenan maya sing bener bisa katon kaya tugas sing akeh banget. 

Saka $15 saben pangguna saben wulan

Entuk panyimpenan awan tanpa watesan saka mung $15/bln

Kanggo ngresiki samubarang, Aku wis nyusun dhaptar pilihan panyimpenan awan tanpa watesan sing paling apik ing pasar saiki. Waca terus kanggo nemokake solusi panyimpenan awan tanpa watesan sing paling cocog karo kabutuhan lan anggaran sampeyan.

Top 3 Panyedhiya Cloud Storage Unlimited

  1. Sync.com ⇣ (Best sakabèhé) - antarmuka pangguna-loropaken karo fitur keamanan serius kuat, kabeh ing rega apik. 
  2. Kothak.com ⇣ - panyedhiya panyimpenan maya sing apik kanthi fokus ing fitur kolaborasi lan gampang digunakake.
  3. Dropbox ⇣ - kacepetan serius lan akeh integrasi pihak katelu.

Ndhuwur 3 Panyimpenan Cloud Unlimited kanggo Foto lan Video

  1. Google Foto ⇣ - Panyimpenan foto kanthi kualitas dhuwur kanthi antarmuka sing gampang digunakake lan rega sing cukup.
  2. Foto Amazon ⇣ - pilihan utamané apik kanggo anggota Perdana njupuk kauntungan saka.
  3. Flickr Pro ⇣ - anggota taunan teka karo ton saka tunjangan ditambahake.

TL: DR: Amarga kabeh pilihan ing pasar saiki, pitakonan paling gedhe kanggo sapa wae sing nggoleki papan panyimpenan awan tanpa wates yaiku biaya vs kinerja. Kabeh opsi ing dhaftar sandi njamin nilai gedhe kanggo dhuwit, lan saben duwe fitur unik lan wilayah kekuatan dhewe.

Mlebu ing nomer siji iku Sync, sing rencana panyimpenan tanpa watesan nawakake imbangan paling apik saka kinerja lan fitur keamanan kanggo dhuwit. Box.com minangka detik cedhak, nawakake kinerja padha ing rega rada luwih. 

Kanggo panyimpenan foto lan video, Google Foto rangking nomer siji ing dhaptarku. Sanajan teknis mung nawakake panyimpenan tanpa wates kanggo pangguna Google Telpon Pixel, nawakake ruang panyimpenan 2TB sing mung $ 9.99 / wulan.

Apa Panyimpenan Awan Tanpa Batas Paling Apik kanggo File lan Dokumen?

Sync.com (Rencana Teams Unlimited)

sync.com panyimpenan maya Unlimited

Yen sampeyan nggoleki panyimpenan awan tanpa wates, Sync's Teams Unlimited Plan nawakake fitur keamanan lan kolaborasi sing ora bisa dikalahake kanthi rega sing cukup, mulane ana ing ndhuwur dhaptar kanggo 2022.

Sync Pros

  • 5 Gigabyte panyimpenan gratis
  • fitur keamanan unbeatable
  • Rega banget (saka $5 saben wulan)
  • Fitur enggo bareng file lan kolaborasi
  • SOC-2, GDPR lan Netepi HIPAA
  • Integrasi Microsoft Office365
  • Pemulihan file 365 dina
  • Ngunggah foto lan video kamera otomatis

Sync cons

  • Tiers rega bingung
  • Rada alon syncing dibandhingake pesaing
sync rencana pricing

Sync's Teams Unlimited Plan biaya $15 saben pangguna, saben sasi. Nanging, ora ana pilihan kanggo ditagih saben wulan, dadi nalika sampeyan ndhaptar, sampeyan bakal mbayar minimal $360 (biaya kanggo pangguna minimal 2, sing sacara teknis tegese biaya saben wulan bener $30). 

Rada mbingungake, bener? Sanajan kekurangan pilihan pambayaran saben wulan bisa uga rada ngganggu kanggo sawetara, nanging regane apik banget kanggo kabeh fitur apik sing diwenehake dening Teams Unlimited Plan.

Salah sawijining fitur paling unik saka Teams Unlimited Plan yaiku pemulihan file, sing ngidini pangguna ngakses versi file sing wis diunggah lan / utawa dibusak sajrone 365 dina. 

Sing bener - setaun. Iki tegese yen sampeyan ora sengaja mbusak utawa dadi korban serangan ransomware, sampeyan ora perlu kuwatir: sampeyan duwe meh setaun kanggo mulihake file sing ilang. Katentreman atine iki larang regane, utamane kanggo perusahaan sing ngurusi akeh data sing potensial sensitif. 

Nalika nerangake panyimpenan maya, Manajemen pangguna iku salah siji fitur sing paling penting kanggo bisnis, lan Sync ndadekake gampang. Iki nawakake akeh fitur produktivitas sing apik, kalebu kemampuan kanggo ngatur sapa sing bisa ngakses file kanthi folder utawa pangguna. Malah ana pilihan kanggo ngunci piranti tartamtu saka adoh yen ana sing salah.

Salah siji fitur sing tenan mranata Sync Kajaba saka kompetisi yaiku kemampuan menehi pratinjau dokumen langsung ing app, sing ora biasa kanggo panyedhiya panyimpenan maya enkripsi end-to-end.

Sync uga terintegrasi karo Office365, tegese pangguna bisa gampang ngowahi file tanpa kudu ngundhuh. 

Miturut pendapatku Sync minangka panyimpenan maya tanpa watesan sing paling apik kanggo file lan foto. Kanggo luwih akeh babagan apa Sync saged, mriksa lengkap sandi Sync review kene.

DEAL

Entuk panyimpenan awan tanpa watesan saka mung $15/bln

Saka $15 saben pangguna saben wulan

Rencana Bisnis Box.com

box.com panyimpenan maya tanpa wates

Kothak.com nawakake panyimpenan awan tanpa watesan khusus kanggo bisnis.

Box.com Pros

  • 5 Gigabyte panyimpenan gratis
  • Prasaja, pangguna-loropaken antarmuka
  • Fitur keamanan banget padhet
  • Ndhukung SSO lan MFA
  • Kabeh rencana bisnis nawakake papan tanpa watesan
  • Akeh integrasi pihak katelu, kalebu Microsoft 365, Google Ruang kerja, lan Slack

Box.com Cons

  • Ukuran file diwatesi kanggo upload
  • Rencana bisnis sing larang (panyimpenan tanpa wates)
  • Enkripsi zero-knowledge mung kasedhiya kanthi biaya tambahan

Amarga Box dirancang utamane kanggo bisnis, kabeh rencana bisnise teka karo panyimpenan Unlimited. 

Rega kanggo Rencana Bisnis diwiwiti $15 saben pangguna, saben wulan (kanthi minimal 3 pangguna, tegese biaya nyata $ 45 / sasi). Pilihan sing paling populer, rencana Business Plus, biaya $25 saben pangguna saben sasi lan nerangake karo collaboration external Unlimited lan akses kanggo 10 integrasi app perusahaan tambahan.

Bisa uga kemunduran paling gedhe ing kabeh tingkat Box yaiku ukuran unggahan file sing winates. Rencana Bisnis mbatesi unggahan file dadi 5 GB, lan Rencana Bisnis Plus mbatesi nganti 15 GB. Rencana sing paling lengkap kanthi rega sing kadhaptar yaiku Rencana Perusahaan ($ 35 / pangguna / wulan), malah rencana iki mbatesi ukuran upload file nganti 50 GB. Yen sampeyan butuh luwih akeh, rencana Enterprise Plus sing anyar nawakake upload file 150 GB, nanging iki mbutuhake sampeyan hubungi Box.com kanggo penawaran khusus.

Kaya Sync, Box.com uga nawakake riwayat versi, nanging ora anggere Sync's (maksimal 100 dina karo Rencana Perusahaan). 

Nalika nerangake integrasi pihak katelu, Box.com duwe paling akeh kompetisi. Iki nggabungake karo Office365, Google Ruang kerja, Zoom, lan Slack, sing menehi kesempatan gedhe kanggo kolaborasi (tanpa perlu ngundhuh file). 

Kanggo dhaptar lengkap aplikasi sing bisa digunakake lan liya-liyane, mriksa review Box.com sing jero.

Dropbox Bisnis (Rencana Lanjut)

dropbox panyimpenan maya Unlimited

Dropbox Rencana Lanjut Bisnis minangka pilihan liyane sing apik kanggo sapa wae sing golek panyimpenan awan tanpa wates. Iki minangka salah sawijining pilihan sing luwih larang ing dhaptar nanging nawakake akeh mupangat.

Dropbox Pros

  • # 1 pimpinan industri
  • Gampang kanggo miwiti lan nggunakake
  • Kacepetan transfer cepet-cepet
  • Integrasi pihak katelu sing apik

Dropbox cons

Dropbox'S Business Advanced Plan iku mung rencana karo rega kadhaptar sing nawakake papan panyimpenan Unlimited (Rencana Enterprise uga, nanging sampeyan kudu njaluk penawaran rega individu). Rencana Lanjut Bisnis biaya $ 25 saben pangguna, saben wulan. Kanthi minimal 3 pangguna sing dibutuhake nalika ndhaptar, iki tegese regane $ 75 / wulan. Yen sampeyan milih ditagih saben taun, sampeyan bisa ngirit 20% (kanggo rega total $720).

Salah siji saka Dropbox'S fitur paling standout punika kacepetan. Iku luwih adoh tinimbang kompetisi babagan ngunggah data sing akeh banget ing wektu sing sithik, tegese sampeyan ora bakal mbuwang wektu ngenteni upload file.

Nanging, sawetara pangguna bisa uga duwe uneg-uneg keamanan. Dropbox ora nawakake enkripsi nul-kawruh, sing tegese - kudu padha pengin - perusahaan bisa ngakses data sampeyan. 

Yen iki dudu pemecah kesepakatan kanggo sampeyan, mula sampeyan bisa yakin Dropbox nduweni fitur keamanan liyane sing menarik, kalebu enkripsi AES 256-bit lan fitur ngilangke remot sing bisa digunakake yen piranti sampeyan dicolong.

Uga dilengkapi akeh fitur integrasi pihak katelu, kalebu Google Docs, Slack, lan Zoom.

Ngomong carane Dropbox tumpukan munggah marang kompetisi? Priksa sandi Dropbox vs Kothak comparison.

Rencana Pribadi OpenDrive

opendrive

Kanthi klien saka T-Mobile nganti Michigan State University, jelas OpenDrive minangka pilihan sing nyenengake kanggo macem-macem bisnis.

OpenDrive Pros

  • Diregani kanthi larang
  • Dibangun ing cathetan-njupuk lan fitur manajemen tugas
  • Fitur editing dokumen lan kolaborasi
  • Keamanan gedhe, kalebu enkripsi nol-kawruh

Kekurangan OpenDrive

  • Relatif alon synckacepetan ing lan transfer
  • Antarmuka kikuk, kikuk

Kanthi OpenDrive, sampeyan bisa ngowahi file lan kolaborasi ing dokumen tanpa kudu ngundhuh dhisik. 

OpenDrive kompatibel karo Linux, Windows, lan Mac, lan dilengkapi alat cathetan lan manajemen tugas sing dibangun, soko sampeyan bakal arang nemokake ing panyedhiya panyimpenan maya.

rega opendrive

liyane fitur mboten umum punika Rencana Pribadi OpenDrive ($ 9.95 / wulan), sing uga dilengkapi ruang panyimpenan tanpa watesan. Rencana Pribadi malah ngidini pangguna nuduhake akun siji, sing ndadekake regane dhuwit sing apik banget.

Kanggo bisnis, Rencana Bisnis Unlimited OpenDrive yaiku $ 29.99 / sasi ($ 299 / taun, tanpa caveats pangguna minimal sing ngganggu). Tingkat regane langsung (ora ana biaya sing didhelikake) lan kalebu pilihan sing luwih terjangkau ing dhaptar iki.

Nanging, OpenDrive rada berjuang nalika nerangake pengalaman pangguna. Antarmuka desktop ora paling gampang pangguna, lan kecepatan transfer sing relatif alon ndadekake kerugian dibandhingake karo pesaing. Nanging, yen kacepetan ora dadi masalah kanggo sampeyan, OpenDrive bisa dadi solusi sing menarik kanggo kabutuhan panyimpenan awan sampeyan.

Apa Panyimpenan Awan Tanpa Batas Paling Apik kanggo Foto lan Video?

Nalika kamera smartphone kanthi kualitas sing luwih dhuwur terus nggawe kita kabeh dadi fotografer amatir, panjaluk kanggo panyimpenan foto lan video ora tau saya dhuwur.

Ana macem-macem panyedhiya panyimpenan maya foto lan video ing pasar saiki, lan aku wis nyakup sawetara pilihan sing paling apik ing kene. Kanggo tampilan sing luwih jero, priksa lengkapku dhaptar panyimpenan maya paling apik kanggo foto lan video.

Google Foto (Panyimpenan Tanpa wates Gratis kanggo pangguna Pixel)

google foto

kanthi liwat 4 triliun foto disimpen ing Google Photos lan 28 milyar luwih diunggah saben minggu, ora ana sangsi Google Photos - saiki dikenal minangka Google Siji - minangka alat sing apik kanggo njaga kenangan sing berharga. 

Google Foto Pro

  • Panyimpenan awan tanpa watesan gratis kanggo foto lan video yen sampeyan duwe telpon Pixel 5 utawa luwih lawas.
  • Gawe serep kabeh foto lan video kanthi otomatis
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Diregani kanthi larang

Google Foto Kontra

  • Masalah privasi
  • Mung Unlimited kanggo Google Pamilik telpon Pixel

Sayange, ing Juni 2021, Google wis mbusak pilihan panyimpenan tanpa wates kanggo kabeh wong Kajaba pangguna karo a Google Telpon piksel. Yen sampeyan duwe Google Piksel, panyimpenan sampeyan ora ana watesan.

Yen ora, Google Siji nawakake panyimpenan gratis 15 GB. Ngluwihi tingkat gratis, rega diwiwiti ing cukup $ 1.99 / sasi kanggo 100 GB. Panyimpenan paling Google saiki nawakake ing tingkat individu 2 TB kanggo $9.99 / sasi. 

Privasi punika badhan amba karo Google amarga perusahaan dikenal kanggo nggunakake data pangguna kanggo marketing algoritma. Ora ana enkripsi zero-knowledge, tegese perusahaan bisa ngakses apa wae sing sampeyan upload.

Senadyan iki, Google Foto duwe akeh fitur sing menarik, kalebu geo-tagging lan pangenalan rai (fitur iki bisa dipatèni yen sampeyan ora pengin) sing ngijini sampeyan kanggo ngatur foto karo sethitik efforts .

Pangguna-loropaken punika GooglePrioritas utama, lan gampang nyiyapake akun sing dienggo bareng utawa nuduhake tautan supaya wong liya bisa ndeleng foto utawa file sampeyan. Lan, yen sampeyan duwe Android, sampeyan bisa nyetel foto supaya otomatis diunggah menyang Google akun, sing ngirit sampeyan kudu ngelingi gawe serep kanthi manual.

Iku ora njaluk luwih gampang saka Google Foto, mula dadi pilihan sing disenengi jutaan pangguna. 

Foto Amazon (Panyimpenan Cloud Unlimited Gratis kanggo Anggota Perdana)

foto amazon

kanthi Foto Amazon, sampeyan bisa ngunggah foto lan video, ngowahi, lan nggawe album kanggo enggo bareng karo kanca lan kulawarga. Foto Amazon kompatibel karo piranti Amazon uga browser web lan duwe aplikasi kanggo desktop, iOS, utawa telpon Android. 

Foto Amazon Pros

  • Anggota Perdana entuk free panyimpenan maya Unlimited kanggo foto lan video
  • Aplikasi sing ramah pangguna kanggo iOS, Android, lan desktop.
  • Telusuri foto kanthi tembung kunci

Cons Foto Amazon

  • Sawetara masalah keamanan
  • Foto wiwitan sync butuh wektu suwe 

Foto Amazon nawakake panyimpenan foto tanpa watesan kanggo anggota Perdana, tambahan gedhe kanggo matèni keuntungan liyane sing teka karo anggota Perdana. (cathetan: tawaran free mung ditrapake kanggo foto. Yen sampeyan pengin panyimpenan video tanpa watesan, sampeyan kudu mbayar ekstra.)

Kanggo pelanggan Amazon sing ora duwe anggota Perdana, Foto Amazon nawakake panyimpenan gratis 5 GB. Yen sampeyan pengin luwih akeh (nanging ora pengin ndhaptar Perdana), rega diwiwiti $ 1.99 / wulan kanggo 100 GB ruang panyimpenan.

Kaya Google, Foto Amazon nawakake fitur serep otomatis ing kabeh aplikasi, supaya sampeyan ora perlu kuwatir lali. 

Iku uga gampang kanggo nuduhake foto lan album liwat teks utawa email, lan app malah wis dibangun ing fitur olahpesen. Bisa uga salah sawijining fitur sing paling keren yaiku kemampuan kanggo nggoleki foto kanthi tembung kunci: contone,, sampeyan bisa nggoleki tembung 'grojogan' lan app bakal narik munggah kabeh gambar diunggahaké saka grojogan. Pamit kanggo nggulung tanpa wates kanggo foto sing sampeyan goleki! 

Kaca privasi Amazon Photos pratelan manawa perusahaan nggunakake "pengamanan fisik, elektronik, lan prosedural" kanggo nglindhungi privasi sampeyan, nanging ora njlentrehake kanthi rinci babagan apa wae proteksi prosedural kasebut. Dheweke uga nggunakake piranti lunak pangenalan rai sing bisa dipateni, nanging sing bisa dideleng sawetara pangguna minangka masalah keamanan.

Kanggo sapa wae sing wis nggunakake Amazon Prime, pilihan panyimpenan foto tanpa watesan minangka mupangat keanggotaan sing apik banget. Sanajan tanpa akun Perdana, Foto Amazon minangka pilihan sing murah lan gampang digunakake kanggo nyimpen foto kanthi aman ing méga. 

Flickr Pro

flickr pro

Flickr iku salah siji saka opsi paling tuwa ing dhaftar, lan karo liwat 100 yuta kedhaftar donya, iku wis mesthi ngadeg test wektu. 

Flickr Pros

  • Super gampang digunakake
  • Panyimpenan tanpa wates kanggo biaya saben wulan sing murah
  • Siji tingkat mbayar sing prasaja
  • Fitur tagging
  • Keanggotaan Pro dilengkapi tunjangan ekstra kanggo anggota taunan

Kontra Flickr

  • 1000 watesan gambar kanggo akun free
  • Ora bisa ngunggah gambar RAW

Nalika Flickr nawakake undakan gratis, mbatesi pangguna nganti 1000 foto. Ngelingi carane akeh gambar sing umume kita sworo seru saben dina, iki ora kaya tawaran sing akeh banget. Yen sampeyan pengin panyimpenan tanpa watesan, sampeyan kudu pindhah menyang tingkat mbayar Flickr, Flickr Pro.

Sampeyan bisa milih kanggo ndhaptar saben wulan ($8.25) utawa saben taun ($6/wulan, ditagih $72). Yen sampeyan ndhaptar rencana taunan, sampeyan entuk akses menyang tunjangan sing apik banget kalebu rong wulan gratis keanggotaan Adobe Creative Cloud. 

Flickr Pro dilengkapi spasi tanpa watesan lan kompatibel karo iOS, Android, lan browser web ing PC. Ing babagan gambar, Flickr ngidini sampeyan ngunggah file JPEG, PNG, lan GIF non-animasi, nanging ora gambar RAW, sing bisa dadi kuciwane kanggo fotografer profesional.

Yen watesan iki ora ngganggu sampeyan, Flickr luwih akeh ngrampungake karo fitur sing ditambahake. Salah sawijining fitur sing paling keren yaiku alat unggahan sing diarani AutoUploadr, sing ngidini sampeyan ngunggah koleksi foto saka macem-macem sumber. 

Sakabèhé, Flickr Pro minangka pilihan sing apik kanggo panyimpenan foto tanpa watesan. Iku pangguna-loropaken lan gampang kanggo ndhaptar, lan keuntungan tambahan sing teka karo anggota taunan kesempatan gedhe kanggo fotografer tunas lan profesional padha. 

Google Bisnis Drive / G Suite

Google Drive digunakake kanggo nawakake papan panyimpenan tanpa watesan, nanging sayangé, iki ora dadi pilihan. Yen sampeyan ndhaptar rencana sadurunge tanggal 1 Juni 2021, sampeyan isih duwe akses menyang ruang panyimpenan tanpa watesan, nanging pilihan iki ora kasedhiya kanggo ndhaptar anyar. 

Google dikutip kabutuhan kanggo ngimbangi panjaluk sing saya tambah lan nyedhiyakake kualitas layanan sing terus-terusan kanggo para pelanggan minangka alasan kanggo keputusan kasebut.

Pilihan panyimpenan paling gedhe sing saiki ditawakake Google Drive punika 30 TB, kang biaya $300 / sasi.

FAQs

Apa Panyimpenan Cloud Tanpa Batas Paling Apik?

sakabèhé, SyncPro Teams Unlimited Rencana rangking nomer siji saka kabeh opsi panyimpenan awan tanpa wates ing pasar saiki. Iku cukup diregani, gampang kanggo nggunakake, wis fitur keamanan gedhe, lan menehi paling Nilai kanggo dhuwit. 

Apa Panyimpenan Cloud Unlimited sing Paling Murah?

Opsi paling murah ing dhaptarku yaiku OpenDrive, sing nawakake Rencana Unlimited Pribadi sing unik kanggo $ 9.99 / wulan. Iku tiba konco Sync rada saka segi pangguna-loropaken, nanging bisa uga dadi pilihan sing paling apik kanggo pangguna individu sing golek tawaran ing papan panyimpenan tanpa wates.

Kepiye Cara Njaluk Panyimpenan Tanpa wates Gratis?

Sayange, ora ana pilihan kasebut ing pasar saiki (kajaba kanggo Google Foto, sing mung gratis yen sampeyan duwe telpon Pixel 5). Yen sampeyan pengin papan panyimpenan tanpa watesan, sampeyan kudu mbayar - nanging ora kudu ngilangi anggaran sampeyan.

DEAL

Entuk panyimpenan awan tanpa watesan saka mung $15/bln

Saka $15 saben pangguna saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.