Microsoft paling apik OneDrive Alternatif ing 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Microsoft OneDrive nyedhiyakake panyimpenan maya kanggo pangguna bisnis lan pribadi ing saindenging jagad. Nanging fitur privasi lan keamanan ora cukup apik. Ing kene luwih apik lan luwih aman Microsoft OneDrive alternatif ⇣ sampeyan kudu nggunakake.

Saka $ 5 saben wulan

Entuk panyimpenan aman 1TB mung $ 5 / bln

OneDrive minangka salah sawijining pilihan sing paling populer sing kasedhiya, sebagian amarga rencana gratis gratis sing kalebu 5 gigabyte panyimpenan gratis.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Sync.com ⇣. Kanthi regane dhuwit sing apik, macem-macem fitur, lan fokus ing keamanan, angel dilewati Sync.com minangka salah siji saka panyedhiya panyimpenan maya anjog ing donya.
  • Na balapan, Best sakabèhé: pCloud ⇣. Murah ora ateges dhasar, lan pCloud mbuktekaken iki karo integrasi banget, keamanan, lan liyane.
  • Best free alternatif kanggo Google drive: Dropbox ⇣ Ora saben wong bisa mbayar langganan panyimpenan awan, nanging Dropbox's rencana free menehi alternatif gedhe.

Nanging, Microsoft OneDrive mesthi ana cacate uga. Fitur privasi lan keamanane durung cukup kuwat, tegese data sampeyan bisa dikompromi kapan wae.

Tuladhane, enkripsi end-to-end utamane ora ana, lan data sing ditularake beresiko lan bisa dideleng kabeh wong sing pengin katon cukup hard.

Begjanipun, ana akeh Microsoft kualitas dhuwur OneDrive alternatif ing kana. Lan liyane ing pandhuan iki, aku wis negesake sangang favoritku.

Microsoft paling apik OneDrive Alternatif ing 2022 (Keamanan & Privasi sing luwih apik)

Microsoft paling apik OneDrive alternatif kanggo paling wong kalebu pCloud (alternatif sing paling apik kanggo anggaran), Dropbox (alternatif gratis paling apik), lan Sync.com (regane paling apik kanggo dhuwit).

ProviderJurisdictionEnkripsi Sisih KlienPanyimpenan gratisReregan
Sync.com ?CanadaYaYa - 5 GBSaka $ 5 saben wulan
pCloud ?SwissYaYa - 10 GBSaka $3.99 saben wulan ($175 kanggo rencana seumur hidup)
DropboxAmerika SerikatOra AnaYa - 2 GBSaka $ 9.99 saben wulan
NordLocker 🏆PanamaYaYa - 3 GBSaka $ 3.99 saben wulan
Icedrive 🏆InggrisYaYa - 10 GBSaka $4.99 saben wulan ($99 kanggo rencana seumur hidup)
Box.com 🏆Amerika SerikatYaYa - 10 GBSaka $ 10 saben wulan
Google driveAmerika SerikatOra AnaYa - 15 GBSaka $ 1.99 saben wulan
Amazon DriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 19.99 saben taun
IDrive 🏆Amerika SerikatYaYa - 5 GBSaka $ 59 saben taun

1. Sync.com (Paling apik OneDrive pesaing)

  • situs web: https://www.sync.com
  • Watesan panyimpenan lan transfer sing murah banget
  • Data otomatis syncing kanggo serep prasaja
  • Fokusake keamanan lan enkripsi kanggo nglindhungi data
sync.com

Sanajan wis sawetara taun kepungkur, Sync.com terus tuwuh kanthi cepet, cepet dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya paling populer ing sekitar.

Lan sawise nggunakake sawetara kaping, aku ngerti kanthi cepet kenapa.

Kanggo siji, Sync nawakake panyimpenan banget loman lan watesan bandwidth, sing ateges ateges sampeyan entuk dhuwit kanthi akeh.

SyncIntegrasi keamanan ora liya, lan ana macem-macem fitur liyane sing kudu bisa dipercaya.

sync fitur

Kajaba iku, Sync nyedhiyakake seperangkat alat kanggo mbantu sampeyan kolaborasi karo kolega lan anggota tim.

Gawe folder papan, nyetel ijin, lan nuduhake informasi penting kanthi luwih cepet, luwih aman tinimbang sadurunge.

Sync.com pro:

  • Watesan panyimpenan sing loma banget
  • Enkripsi end-to-end ilmu pengetahuan sing apik banget
  • Fitur tim lan kolaborasi sing apik
  • Kanggo dhaptar lengkap babagan fitur, priksa iki Sync review

Sync.com kontra:

  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan
  • Ora ana integrasi karo platform pihak katelu
  • Kacepetan pangunggahan lan undhuhan bisa uga alon

Sync.com rencana rega:

Sync.com nawakake papat rencana individu, telung rencana tim, siji opsi gratis-selawase, lan solusi tingkat perusahaan kanggo bisnis sing luwih gedhe.

Regane wiwit $ 5 saben wulan kanggo langganan tim dhasar.

Gratis Pribadi

  • 5 GB Storage
  • Transfer 5 GB

free

Mini Pribadi

  • 200 GB Storage
  • Transfer 200 GB

$ 5 / sasi

Pro Dhasar

  • 2 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 8 / sasi

Standar Pro

  • 3 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 10 / sasi

Pro Plus

  • 4 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 15 / sasi

Standar Tim

  • 1 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 5 / sasi

Tim Plus

  • 4 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 8 / sasi

Tim Lanjut

  • 10 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited

$ 15 / sasi

Apa Sync.com iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Nggo aku, Sync.com iku Microsoft paling apik OneDrive alternatif amarga watesan panyimpenan sing akeh banget, keamanan sing apik, lan alat kolaborasi sing nyengsemake - ing antarane fitur liyane sing apik.

2. pCloud (Alternatif murah paling apik)

  • situs web: https://www.pcloud.com
  • Lisensi umure kasedhiya
  • Nilai dhuwit sing apik banget
  • Fitur keamanan sing kuat kanggo nglindhungi file sampeyan
pcloud

Sanajan aku mung nggunakake pCloud sawetara kaping, aku seneng.

Mung babagan saben aspek layanan panyedhiya iki luar biasa, saka integrasi keamanan sing kuat nganti lisensi panyimpenan umur sing unik.

pcloud fitur

Ing sisih ndhuwur iki, pCloud nawakake nilai banget kanggo dhuwit.

Jumlah fitur sing ditawakake ing kene apik banget lan kalebu kabeh saka serep otomatis nganti file syncing, alat kolaborasi, lan enkripsi kuat.

Sampeyan uga bisa ndeleng file ing pCloud antarmuka, ngakses data saka ngendi wae kanthi sambungan internet, lan liya-liyane.

pCloud pro:

  • Rencana gratis sing kuat banget
  • Pilihan langganan umur sing apik banget
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac
  • Integrasi keamanan sing kuat
  • Kesepakatan umur sing terjangkau (500 GB regane $ 175)
  • Kanggo dhaptar lengkap babagan fitur, priksa iki pCloud review

pCloud kontra:

  • Ora ana dokumen utawa editor file
  • Sistem manajemen file rada repot
  • Pilihan rega mbingungake
  • pCloud Crypto (enkripsi end-to-end) minangka tambahan sing dibayar

pCloud rencana rega:

pCloud nawakake pilihan saka opsi, kalebu lisensi umur lan lengganan tradisional saben wulan.

Ana uga rencana selawase gratis, sing kalebu panyimpenan 10 GB nalika ndaftar.

Premium 500 GB

  • 500 GB Storage
  • Bandwidth 500 GB

$ 4.99 / sasi

Premium Plus 2TB

  • 2 Panyimpenan TB
  • 2 Bandwidth TB

$ 9.99 / sasi

Premium 500 GB Seumur Hidup

  • 500 GB Storage
  • Bandwidth 500 GB

$ 175 pambayaran siji-wektu

Premium Plus 2 Seumur Hidup TB

  • 2 Panyimpenan TB
  • 2 Bandwidth TB

$ 350 pambayaran siji-wektu

2 Seumur Hidup Kulawarga TB

  • 2 Panyimpenan TB
  • 2 Bandwidth TB
  • Nganti limang pangguna

$ 500 pambayaran siji-wektu

pCloud Bisnis

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna

Saka $ 7.99 / pangguna / wulan

Apa pCloud iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan lagi nggoleki situs kaya Microsoft OneDrive sing fokus ing keamanan, ease saka nggunakake, lan keterjangkauan, banjur pCloud kudu lungguh tengen ing ndhuwur dhaftar Panjenengan.

3. Dropbox (Alternatif gratis paling apik)

  • situs web: https://www.dropbox.com
  • Rencana gratis salawas-lawase gratis banget
  • Integrasi kuat karo macem-macem platform pihak katelu
  • Kolaborasi streamline lan alat enggo bareng file
dropbox

Kaya Microsoft OneDrive, Dropbox wis suwe dadi pimpinan industri panyimpenan cloud.

Pancen larang regane dibandhingake karo sawetara pesaing liyane, nanging rencana gratis kasedhiya karo sing paling apik sing wis digunakake.

dropbox fitur

Liyane bab aku tresna bab Dropbox iku integrasi apik karo platform pihak katelu.

Streamline alur kerja, nggawe serep otomatis, lan njupuk kauntungan saka app seluler lan desktop kanggo ngatur file nalika sampeyan mbukak.

Dropbox pro:

  • Rencana gratis selawase gratis
  • Integrasi apik karo aplikasi pihak katelu
  • Piranti enggo bareng file sing nyengsemake

Dropbox kontra:

  • Serep piranti lengkap ora kasedhiya
  • Rencana premium larang
  • Panyimpenan winates kanthi rencana gratis

Dropbox rencana rega:

Ing mratelakake panemume, DropboxRencana gratis minangka alternatif gratis paling apik kanggo Microsoft OneDrive.

Wis watesan panyimpenan 2GB, nanging iki ora bakal dadi masalah kanggo nggawe serep dokumen sing gampang. Uga ana limang rencana premium, kanthi regane wiwit $ 11.99 saben wulan.

Plus

  • 2 Panyimpenan TB

$ 11.99 / sasi

Family

  • 2 Panyimpenan Enggo bareng TB

$ 19.99 / sasi

Professional

  • 3 Panyimpenan TB

$ 19.99 / sasi

Standard

  • 5 Panyimpenan TB

$ 15 / pangguna / wulan

Linuwih

  • Pilihan panyimpenan fleksibel

$ 25 / pangguna / wulan

Apa Dropbox iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Dropboxrencana gratis minangka pilihan sing cocog kanggo sing ora duwe anggaran kanggo mbayar panyimpenan maya premium.

4. NordLocker

  • situs web: https://nordlocker.com
  • Panyimpenan maya sing aman banget kanthi fokus ing keamanan
  • Rencana gratis loman
  • Fokus kanggo ngontrol sapa sing bisa ngakses file sampeyan
kunci nordic

Waca rangkeng- minangka enkripsi lan alat panyimpenan maya sing kuat sing fokus kanggo njamin file sampeyan bisa aman.

Kabeh data dienkripsi kanthi lengkap kapan wae, lan sing paling apik yaiku sampeyan ora kudu duwe ilmu spesialis kanggo nggunakake platform kasebut.

keamanan nordlocker

Ing sisih ndhuwur iki, NordLocker ngidini sampeyan nyetel aturan kontrol akses sing jelas, manawa mung wong sing nuduhake file sampeyan sing bisa ndeleng.

Sampeyan uga ngidini sampeyan nyimpen data sing dienkripsi ing piranti sampeyan tinimbang ing méga, nyedhiyakake proteksi kuat ing piranti sing dituduhake lan kalebu alat serep otomatis.

Pro NordLocker:

  • Fokus banget kanggo keamanan
  • Antarmuka panganggo sing rapi
  • Rencana gratis sing apik
  • Kanggo kabeh fitur mriksa metu sandi NordLocker review

Kontra NordLocker:

  • Ora ana antarmuka web
  • Rencana premium winates
  • Ora ana aplikasi seluler

Rencana rega NordLocker:

NordLocker mung pariwara rong pilihan langganan. Rencana Gratis 3GB persis kaya sing diarani jeneng: Paket selawase gratis sing menehi 3 GB panyimpenan aman.

Yen sampeyan butuh luwih saka iki, rencana 500 GB regane mung $ 3.99 saben wulan, sing ana ing ndhuwur kasebut kanthi panyimpenan awan sing regane paling kompetitif sing dakdeleng.

Yen sampeyan butuh panyimpenan luwih saka iki, sampeyan kudu ngontak tim NordLocker.

Napa NordLocker minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Fokus NordLocker ing keamanan ndadekake alternatif banget kanggo Microsoft OneDrive, platform sing dikenal amarga prosedur keamanan data sing ora apik.

5. Icedrive

  • situs web: https://icedrive.net
  • Rencana umur loman
  • Fitur kabeh-lingkungan sing apik banget
  • Dhukungan Windows, Mac, lan OS Linux
icedrive

es drive minangka panyedhiya panyimpenan maya sing populer regane banget kanggo dhuwit ing papan.

Layanan kasebut didhukung dening keamanan gedhe, kompatibilitas lintas platform, watesan panyimpenan loman, lan liya-liyane.

fitur icedrive

Siji bab sing paling apik kanggo aku yaiku Enkripsi sisih klien pengetahuan Icedrive, sing nggawe file sampeyan ora bisa ndeleng kanthi mripat.

File sing dituduhake bisa dilindhungi sandhi, lan sampeyan uga bisa nyetel aturan wektu entek bareng kanggo keamanan ekstra.

Pro Icedrive:

  • Keamanan utama industri
  • Rega sing kompetitif banget
  • Enkripsi sisih klien kanthi nol

Kontra Icedrive:

  • Dhukungan bisa diwatesi
  • Ora ana pilihan bandwidth sing tanpa wates
  • Aplikasi seluler bisa luwih apik

Rencana rega Icedrive:

Icedrive nawakake telung rencana premium, kanthi opsi pembayaran saben wulan, tahunan, lan seumur hidup. Uga ana rencana selawase gratis kanthi panyimpenan cloud aman 10GB.

Lite

  • 150 GB Storage
  • Bandwidth 250 GB

$ 1.67 / sasi

saben

  • 1 Panyimpenan TB
  • 2 Bandwidth TB

$ 4.17 / sasi

Pro +

  • 5 Panyimpenan TB
  • 8 Bandwidth TB

$ 14 / sasi

Napa Icedrive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan peduli karo keamanan, enkripsi, lan privasi, sampeyan kudu luwih becik mikir Icedrive minangka salah sawijining sing paling apik Microsoft OneDrive pesaing.

6. Kothak

  • situs web: https://www.box.com
  • Cathetan trek sing apik ing industri
  • Antarmuka pangguna sing ramah pemula
  • Integrasi aplikasi canggih
kothak.com

Box wis kerja ing industri panyimpenan maya sajrone rong dekade, lan pengalaman iki ditampilake.

sawijining solusi panyimpenan kalebu sing paling apik sing dakdeleng, lan dheweke misuwur amarga duweke fitur canggih, integrasi keamanan, lan reputasi apik banget.

fitur kothak

Miturut pendapat saya, salah sawijining perkara paling apik babagan Box yaiku integrasi streamline.

Sambungake karo luwih saka 1500 aplikasi pihak katelu kanggo nglancarake alur kerja lan nggawe kerja saben dina luwih gampang tinimbang saiki.

Kothak kothak:

Kothak kontra:

  • Konfigurasi aplikasi bisa dadi angel
  • Sawetara rencana rada larang
  • Pilihan pribadi winates

Rencana rega kothak:

Kothak nawakake a rencana gratis gratis sing kuat, Bebarengan karo limang opsi langganan premium. Regane kalebu $ 7 nganti $ 47 saben pangguna, saben wulan, kanthi diskon 25% kanggo lengganan taunan.

Rong rencana sing paling murah diwenehake kanthi watesan panyimpenan 100GB, nanging telung opsi sing luwih larang yaiku panyimpenan tanpa wates lan fitur liyane.

Napa Box minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya panyimpenan maya bisnis sing didhukung kanthi reputasi gedhe, fitur keamanan terkemuka ing industri, lan integrasi karo luwih saka 1500 aplikasi pihak katelu, sampeyan ora bisa liwat Box.

7. Google drive

google drive

Googlesolusi panyimpenan maya asli, Google Drive, kalebu gratis karo saben Gmail utawa Google akun ing donya.

Iku trep pilihan kanggo wong-wong sing ora butuh apa-apa sing maju banget, nanging mesthi ana pilihan sing luwih kuat ing kana.

Sing apik, sampeyan bakal entuk panyimpenan 15GB kanthi gratis, ndeleng offline lan dhukungan editing dokumen, lan antarmuka sing ramah pangguna sing rapi lan intuisi.

Google Pros drive:

  • Solusi gratis sing apik banget
  • Integrasi karo kabeh liyane Google Aplikasi
  • Rapi, pilihan sing apik kanggo pamula
  • Paling mirip karo OneDrive

Google Cons drive:

  • Fitur winates
  • Kacepetan upload lan unduh alon-alon
  • Privasi data sing kurang apik

Google Rencana rega drive:

Google Drive 100% gratis, ing salawas-lawase yen sampeyan ora butuh panyimpenan luwih saka 15GB. Panyimpenan liyane bisa ditambahake yen dibutuhake, kanthi rega wiwit $ 1.99 nganti 100GB.

Apa Google Drive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan wis nggunakake Gmail utawa liyane Google layanan, kemungkinan sing sampeyan wis nggunakake Google drive. Yen sampeyan ora butuh sing mewah, umume sing paling penting pilihan sing trep kanggo kabutuhan, lan paling padha OneDrive.

8. Amazon Drive

drive nggumunake

Amazon Drive pancen dudu favoritku pribadi utawa panyimpenan maya paling apik panyedhiya, nanging iku pilihan sing kudu dikatutake.

kanthi panyimpenan sing terjangkau banget, aplikasi iOS lan Android sing serbaguna, lan fitur keamanan sing layak, sejatine ana akeh sing disenengi ing kene.

Kabeh pangguna Amazon sing ana bakal duwe akses menyang 5GB panyimpenan awan gratis, nalika anggota Perdana bisa ngakses panyimpenan foto Unlimited.

Akses file sampeyan saka endi wae, lan yakin manawa dilindhungi dening kekuwatan ekosistem Amazon.

Pros Amazon Drive:

  • Pilihan langganan sing terjangkau banget
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Panyimpenan foto tanpa wates

Kontra Amazon Drive:

  • Enkripsi ing istirahat utamane ora ana
  • Kurang aplikasi produktivitas
  • Antarmuka pangguna sing mbingungake

Rencana rega Amazon Drive:

Yen sampeyan butuh sing luwih maju tinimbang Rencana gratis 5GB Amazon Drive, sampeyan bisa nganyarke menyang rencana panyimpenan 100GB mung $ 19.99 saben taun.

Rega mundhak amarga luwih akeh panyimpenan, nggayuh $ 1800 saben taun kanggo rencana panyimpenan 30TB.

Napa Amazon Drive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Amazon Drive minangka salah sawijining Microsoft sing paling apik OneDrive alternatif kanggo sapa ing budget nyenyet.

9. Idrive

  • situs web: https://www.idrive.com
  • Solusi tingkat perusahaan sing apik banget
  • Kasedhiya kanggo piranti Windows, Mac, iOS, lan Android
  • Fitur kolaborasi sing apik
idrive

IDrive iku pilihan sing cocog kanggo sing mbutuhake solusi panyimpenan maya ing dhuwur.

Iki nawakake opsi langganan pribadi, nanging mayoritas layanane ditargetake kanggo pangguna bisnis lan profesional.

fitur idrive

Fitur penting kalebu macem-macem serep piranti, Pengambilan data fisik IDrive Express, lan versi file.

Kajaba iku, ana uga sing apik banget alat kanggo mbantu sampeyan ngatur tim gedhe.

Pros IDrive:

  • Pengambilan data fisik IDrive Express
  • Alat manajemen tim sing apik banget
  • Gawe serep piranti kaping pirang-pirang

Kekurangan IDrive:

  • Serep bisa dadi akeh wektu
  • Majeng banget kanggo pangguna dhasar
  • Antarmuka pangguna bisa dadi bingung

Rencana rega IDrive:

Ana akeh kasedhiya opsi langganan iDrive. Ing pungkasan spektrum sing paling murah, rencana gratis dilengkapi panyimpenan 5GB. Rencana pribadi diwiwiti saka $ 52.12 saben taun kanggo panyimpenan 5TB.

Rencana tim mulai saka $ 74.62 saben taun kanggo limang komputer, limang anggota tim, lan panyimpenan 5TB nganti $ 749.63 saben taun kanggo 50 komputer, 50 pangguna, lan panyimpenan 50TB.

Lan pungkasane, rencana Bisnis diwiwiti kanthi $ 74.62 saben taun kanthi panyimpenan 250GB. Sanajan iki katon larang, ndhukung pangguna, piranti, basis data tanpa wates, lan liya-liyane.

Napa IDrive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan lagi golek solusi panyimpenan cloud bisnis mewah, aku nyaranake ngelingi iDrive minangka alternatif kuat kanggo Microsoft OneDrive.

Menyang kene kanggo maca sandi review IDrive rinci.

Apa Microsoft OneDrive?

paling apik Microsoft onedrive alternatif

Kaya para raksasa teknologi, Microsoft nggawe solusi panyimpenan cloud dhewe, Microsoft OneDrive.

Kasedhiya kanggo kabeh pangguna Microsoft, menehi kebebasan lan keluwesan kanggo nyimpen file lan data penting kanthi aman, kanthi gampang diakses.

Salah siji alasan aku seneng OneDrive iku kompatibilitas lintas platform sing apik banget.

Sampeyan ora mung bisa nggunakake serep file standar saka laptop utawa komputer desktop, nanging uga bisa digunakake karo kabeh piranti Android lan iOS nganti konsol Xbox lan liya-liyane.

Opo meneh, OneDrive nggawe serep meh kabeh file ing komputer.

Cekakipun, iki tegese sampeyan bisa ngakses dokumen, foto, lan liya-liyane sing penting saka ngendi wae ing saindenging jagad, kapan wae.

Microsoft onedrive

Microsoft OneDrive fitur lan rega

Ana macem-macem opsi tuku kasedhiya yen sampeyan pengin nggunakake OneDrive's solusi panyimpenan maya.

Pangguna pribadi bisa njupuk kauntungan 5 GB panyimpenan gratis utawa upgrade kanggo 100 GB mung $ 1.99 saben wulan.

Utawa, tuku rencana Microsoft 365 Pribadi ($ 69.99 saben taun) utawa Microsoft 365 Family ($ 99.99 saben taun) kanggo total panyimpenan 1TB utawa 6TB.

Ing sisih bisnis, sampeyan bisa ngakses 1TB panyimpenan kanggo $ 5 saben pangguna, saben wulan or panyimpenan tanpa wates regane $ 10 saben pangguna, saben wulan.

Utawa, goleki rencana Microsoft 365 Business Basic ($5 saben pangguna, saben wulan) utawa Microsoft 365 Business Standard ($12/50 saben pangguna, saben wulan) 1TB panyimpenan lan akses menyang macem-macem app lan fitur liyane.

Pros lan cons saka Microsoft OneDrive

Kanggo kula, bab standout babagan OneDrive iku kemampuan nuduhake file sing apik banget.

Amarga nggawe serep otomatis file, sampeyan bakal bisa ngakses saka ngendi wae, ing piranti apa wae - kajaba sampeyan mbatalake kanthi otomatis. syncing, mesthi.

Sampeyan bisa nggunakake OneDrive ing meh wae piranti, lan aplikasi seluler intuisi lan gampang digunakake.

Kajaba iku, aku seneng banget kesengsem karo alat editing kolaborasi dokumen, sing dirancang kanggo mbantu anggota tim utawa kolega nggarap proyek sing padha, sekaligus.

Nanging, sayang, Microsoft OneDrive pancen tiba mudhun nalika nerangake keamanan lan privasi.

Utamane, iku ora nggunakake enkripsi ilmu nol, sing ateges tegese file sampeyan kasedhiya lan bisa dideleng saka mripat.

Pitakonan Paling Sering

Apa Microsoft OneDrive?

Microsoft OneDrive yaiku solusi panyimpenan awan asli Microsoft. Kanthi alat kolaborasi sing apik, kompatibilitas multi-platform, lan rega terjangkau, nawakake solusi panyimpenan awan sing kompetitif.

Apa kaluwihan saka Microsoft OneDrive?

Antarmuka pangguna sing ramah pamula. Kompatibilitas lintas-platform karo piranti iOS, Android, Windows, lan Mac. Nilai gedhe kanggo dhuwit. Didhukung dening ekosistem Microsoft. Ing OneDrive Rencana gratis dhasar nawakake panyimpenan 5 GB.

Apa cons saka Microsoft OneDrive?

Panyimpenan gratis luwih murah tinimbang sing ditawakake sawetara pesaing. Mung bisa nyetel syncmenyang folder sing wis ditemtokake. Ora nawakake enkripsi nul-kawruh lan fitur keamanan rata-rata, paling ora.

Apa sing paling apik Microsoft OneDrive alternatif?

Sync.com minangka alternatif sakabèhé paling apik kanggo Microsoft OneDrive. pCloud nawakake solusi banget competitive diregani, lan Dropbox iku salah siji sing paling free alternatif aku wis digunakake.

Microsoft paling apik OneDrive Alternatif 2022: Ringkesan

Senajan Microsoft OneDrive tetep dadi panyedhiya panyimpenan maya sing populer, aku percaya tenan ana akeh Microsoft Onedrive alternatif ing pasar.

Iki utamané amarga OneDrive mung wis ora katahan munggah nalika nerangake keamanan lan privasi.

Fitur keamanan sing winates tetep akeh sing dikarepake, lan file sampeyan ora bakal dilindhungi kanthi cukup nalika ngaso utawa ngirim.

Amarga iki, Aku banget nyaranake nimbang salah siji saka sangang Microsoft OneDrive alternatif Aku wis mbatesi ing dhaftar iki.

  • Sync.com lungguh ing ndhuwur dhaptar amarga regane kanggo dhuwit, integrasi keamanan sing kuat, lan fitur canggih.
  • pCloud minangka pilihan sing apik yen sampeyan golek panyedhiya anggaran.
  • Dropbox duwe salah sawijining rencana gratis paling apik sing digunakake.

Nanging iki ora ateges ora ana opsi liyane sing kudu dipikirake.

Meh kabeh platform ing Microsoft Onedrive alternatif duwe sawetara Urut saka free rencana, lan aku pancene nyaranake muter-muter karo wong-wong mau sadurunge dumunung ing sembarang panyedhiya siji.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.sync
www.sync.com
  • Privasi nol-enkripsi lan enkripsi sisih klien
  • Luwih murah tinimbang Dropbox
  • Nawakake panyimpenan gratis 5 GB kanggo rencana gratis
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
2.pcloud
www.pcloudsitus
  • Rencana gratis menehi panyimpenan 10 GB
  • Perusahaan Swiss, kanthi privasi zero-knowledge Swiss lan enkripsi sisi klien
  • pCloud dilengkapi puluhan fitur kanggo nggawe kolaborasi gampang
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
3.dropbox
www.dropboxsitus /
  • Rencana gratis, pribadi & bisnis gumantung saka data sing pengin disimpen
  • Ngunggah lan ngakses data liwat aplikasi, klien desktop sing bisa didownload utawa ing browser
  • Kapasitas panyuntingan lan tampilan sing gampang kanggo jinis file lan file media sing paling umum
Mangerteni liyane
4.kunci nordic
www.nordlocker.com
  • Saka produsen NordVPN
  • Entuk 3 GB panyimpenan maya gratis
  • Enkripsi end-to-end tanpa wates
  • Gawe serep data otomatis
  • Nuduhake file lan enkripsi jeneng file
Mangerteni liyane
5.icedrive
www.jangkruk.net
  • Panyimpenan gratis 10 GB
  • Panyimpenan maya + integrasi hard drive fisik
  • Enkripsi twofish (luwih aman tinimbang AES / Rijndael)
  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Aplikasi kanggo web, seluler, lan desktop (Windows, Mac & Linux)
Mangerteni liyane
6.kothak
www.box.com
  • Nawakake panyimpenan 10 GB ing rencana gratis
  • Aplikasi kanggo kabeh piranti
  • Integrasi MS Office 365 ing omah
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
7.google drive
nyopir.googlesitus
  • Puluhan alat kolaborasi lan fitur sing gampang digunakake
  • Nawakake layanan panyimpenan gratis 15 GB
  • Gawe serep kabeh gambar kanthi gratis Google foto
Mangerteni liyane
8.drive nggumunake
https://www.amazon.com/drive/
  • Rencana gratis sing nawakake gratis simpenan 5 GB
  • iOS lan aplikasi Android kanggo ngakses file kanthi terus
  • Pangunggahan siji utawa wektu sing wis dijadwal
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
9.idrive
www.idrive.com
  • IDrive nduwe aplikasi kanggo iOS, Mac, Android, lan Windows
  • Nuduhake file lan alat kolaboratif lan fitur
  • Gawe serep utawa dapatkan kabeh data kanthi wujud fisik saben taun kanthi gratis
Mangerteni liyane

Sampeyan bisa uga mriksa sawetara pandhuan liyane:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.