Alternatif Top kanggo Microsoft OneDrive kanggo Keamanan Luwih

in Cloud Storage, Cathetan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Microsoft OneDrive nyedhiyakake panyimpenan maya kanggo pangguna bisnis lan pribadi ing saindenging jagad. Nanging fitur privasi lan keamanan ora cukup apik. Ing kene luwih apik lan luwih aman Microsoft OneDrive alternatif ⇣ sampeyan kudu nggunakake.

Saka $ 8 saben wulan

Entuk panyimpenan maya aman 2TB saka $8/bln

OneDrive iku salah siji saka opsi paling populer kasedhiya, ing bagean amarga loman free rencana langgeng, kang kalebu 5 gigabyte free panyimpenan.

Nanging, Microsoft OneDrive mesthi ana cacate uga. Fitur privasi lan keamanane durung cukup kuwat, tegese data sampeyan bisa dikompromi kapan wae.

Tuladhane, enkripsi end-to-end utamane ora ana, lan data sing ditularake beresiko lan bisa dideleng kabeh wong sing pengin katon cukup hard.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Microsoft OneDrive. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Begjanipun, ana akeh Microsoft kualitas dhuwur OneDrive alternatif metu ana. Lan ing liyane pandhuan iki, aku wis mbatesi sangang favoritku.

Microsoft ndhuwur OneDrive Pesaing ing 2024 (Keamanan & Privasi sing luwih apik)

Alternatif paling apik kanggo umume wong kalebu pCloud (alternatif budget-ramah paling apik), Dropbox (alternatif free paling apik), lan Sync.com (Nilai paling apik kanggo dhuwit).

ProviderJurisdictionEnkripsi Sisih KlienPanyimpenan gratisReregan
Sync.com ?CanadaYaYa - 5 GBSaka $ 8 saben wulan
pCloud ?SwissYaYa - 10 GBSaka $49.99/taun (Rencana urip saka $199)
DropboxAmerika SerikatOra AnaYa - 2 GBSaka $ 9.99 saben wulan
NordLocker 🏆PanamaYaYa - 3 GBSaka $ 2.99 saben wulan
Icedrive 🏆InggrisYaYa - 10 GBSaka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)
Box.com 🏆Amerika SerikatYaYa - 10 GBSaka $ 5 saben wulan
Google driveAmerika SerikatOra AnaYa - 15 GBSaka $ 1.99 saben wulan
Amazon DriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 19.99 saben taun
IDrive 🏆Amerika SerikatYaYa - 5 GBSaka $ 2.95 saben taun

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyakup loro panyedhiya panyimpenan maya sing paling awon saiki sing dakkarepake supaya sampeyan ora nggunakake.

1. Sync.com (Paling apik OneDrive pesaing)

  • situs web: https://www.sync.com
  • Watesan panyimpenan lan transfer sing murah banget
  • Data otomatis syncing kanggo serep prasaja
  • Fokusake keamanan lan enkripsi kanggo nglindhungi data
sync-com-kaca ngarep

Sanajan wis sawetara taun kepungkur, Sync.com terus tuwuh kanthi cepet, cepet dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya paling populer ing sekitar.

Lan sawise nggunakake sawetara kaping, aku ngerti kanthi cepet kenapa.

Kanggo siji, Sync nawakake panyimpenan banget loman lan watesan bandwidth, sing ateges sampeyan entuk dhuwit sing apik.

SyncIntegrasi keamanan ora liya, lan ana macem-macem fitur liyane sing kudu bisa dipercaya.

sync fitur

Kajaba iku, Sync nyedhiyakake seperangkat alat kanggo mbantu sampeyan kolaborasi karo kolega lan anggota tim.

Gawe folder papan, nyetel ijin, lan nuduhake informasi penting kanthi luwih cepet, luwih aman tinimbang sadurunge.

Sync.com pro:

  • Watesan panyimpenan sing loma banget
  • Enkripsi end-to-end ilmu pengetahuan sing apik banget
  • Fitur tim lan kolaborasi sing apik
  • Kanggo dhaptar lengkap babagan fitur, priksa iki Sync.com review

Sync.com kontra:

  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan
  • Ora ana integrasi karo platform pihak katelu
  • Kacepetan pangunggahan lan undhuhan bisa uga alon

Sync.com rencana rega:

Sync.com nawakake 2 rencana individu, 2 rencana tim, siji opsi gratis-salawas-lawase, lan solusi tingkat perusahaan kanggo bisnis sing luwih gedhe.

Prices miwiti ing $8 / sasi kanggo langganan anggota tim dhasar.

Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Dhasar Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $8/wulan
Rencana Profesional Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 6 TB (6,000 GB)
  • Rencana tahunan: $20/wulan
Rencana Standar Pro Teams
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 6 / sasi saben pangguna
Rencana Unlimited Tim Pro
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 15 / sasi saben pangguna

Apa Sync.com iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Nggo aku, Sync.com iku Microsoft paling apik OneDrive alternatif amarga watesan panyimpenan sing akeh banget, keamanan sing apik, lan alat kolaborasi sing nyengsemake - ing antarane fitur liyane sing apik.

Ringkesan singkat: Sync.com dikenal kanthi fitur privasi sing kuwat, enkripsi pengetahuan nol, lan antarmuka sing ramah pangguna, dadi pilihan sing cocog kanggo pangguna sing prioritas keamanan data. Kanthi ngilangke piranti remot lan enggo bareng sing dilindhungi sandhi, Sync.com njamin file sampeyan tansah direksa.

Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki karo Sync.com
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Solusi panyimpenan awan enkripsi end-to-end sing dipercaya lan dipercaya luwih saka 1.8 yuta bisnis lan individu ing saindenging jagad. Seneng fitur enggo bareng lan kolaborasi tim sing apik lan privasi lan keamanan nol kawruh.


2. pCloud (Alternatif murah paling apik)

  • situs web: https://www.pcloud.com
  • Lisensi umure kasedhiya
  • Nilai dhuwit sing apik banget
  • Fitur keamanan sing kuat kanggo nglindhungi file sampeyan
pcloud homepage

Sanajan aku mung nggunakake pCloud sawetara kaping, aku seneng.

Mung babagan saben aspek saka layanan panyedhiya iki stands metu minangka ngédap, saka integrasi keamanan sing kuat nganti lisensi panyimpenan umur sing unik.

Ing sisih ndhuwur iki, pCloud nawakake nilai banget kanggo dhuwit.

Jumlah fitur sing ditawakake ing kene apik banget lan kalebu kabeh saka serep otomatis nganti file syncing, alat kolaborasi, lan enkripsi kuat.

Sampeyan uga bisa ndeleng file ing pCloud antarmuka, ngakses data saka ngendi wae kanthi sambungan internet, lan liya-liyane.

pCloud pro:

  • Rencana gratis sing kuat banget
  • Pilihan langganan umur sing apik banget
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac
  • Integrasi keamanan sing kuat
  • Kesepakatan umur sing terjangkau (500 GB regane $ 175)
  • Kanggo dhaptar lengkap babagan fitur, priksa iki pCloud review

pCloud kontra:

  • Ora ana dokumen utawa editor file
  • Sistem manajemen file rada repot
  • Pilihan rega mbingungake
  • pCloud Crypto (enkripsi end-to-end) minangka tambahan sing dibayar

pCloud rencana rega:

pCloud nawakake pilihan saka opsi, kalebu lisensi umur lan lengganan tradisional saben wulan.

Ana uga rencana selawase gratis, sing kalebu panyimpenan 10 GB nalika ndaftar.

Paket 10GB Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Paket Premium 500GB
  • transfer data: 500 GB
  • Lumbung: 500 GB
  • Rega saben taun: $ 49.99
  • rega urip: $ 199 (pambayaran sapisan)
Paket Premium Plus 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rega saben taun: $ 99.99
  • rega urip: $ 399 (pambayaran sapisan)
Rencana 10TB khusus
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • rega urip: $ 1,190 (pambayaran sapisan)
Family Plan 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 595 (pambayaran sapisan)
Family Plan 10TB
  • transfer data: 10 TB (10,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 1,499 (pambayaran sapisan)
Rencana Bisnis
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1TB saben pangguna
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 9.99 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 7.99 saben pangguna
  • kalebu pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane
Rencana Bisnis Pro
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 19.98 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 15.98 saben pangguna
  • kalebu dhukungan prioritas, pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane

Apa pCloud iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan lagi nggoleki situs kaya Microsoft OneDrive sing fokus ing keamanan, ease saka nggunakake, lan keterjangkauan, banjur pCloud kudu lungguh tengen ing ndhuwur dhaftar Panjenengan.

Ringkesan singkat: pCloud mbedakake dhewe karo rencana seumur hidup, opsi enkripsi sisih klien, lan kemampuan streaming media, dadi solusi sing efektif lan serba guna. pCloudPamuter audio lan video sing dibangun, bebarengan karo organisasi file media kanthi otomatis, nyedhiyakake pangguna kanthi koleksi multimedia sing akeh.

Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki karo pCloud

Nemu sing paling apik saka panyimpenan maya karo pCloudRencana urip 10TB. Seneng privasi data kelas Swiss, enggo bareng file sing lancar, lan pilihan pemulihan data sing ora ana tandhingane. Tanpa biaya sing didhelikake, pCloud iku kunci kanggo nyimpen data tanpa sumelang.

3. Dropbox (Alternatif gratis paling apik)

  • situs web: https://www.dropbox.com
  • Rencana gratis salawas-lawase gratis banget
  • Integrasi kuat karo macem-macem platform pihak katelu
  • Alat kolaborasi lan enggo bareng file sing ramping
dropbox homepage

Kaya Microsoft OneDrive, Dropbox wis suwe dadi pimpinan industri panyimpenan cloud.

Iku larang sethitik dibandhingake sawetara saingan liyane, nanging rencana free munggah ana karo paling aku wis digunakake.

dropbox fitur

Liyane bab aku tresna bab Dropbox iku integrasi apik karo platform pihak katelu.

Streamline alur kerja, nggawe serep otomatis, lan njupuk kauntungan saka app seluler lan desktop kanggo ngatur file nalika sampeyan mbukak.

Dropbox pro:

  • Rencana gratis selawase gratis
  • Integrasi apik karo aplikasi pihak katelu
  • Piranti enggo bareng file sing nyengsemake

Dropbox kontra:

  • Serep piranti lengkap ora kasedhiya
  • Rencana premium larang
  • Panyimpenan winates kanthi rencana gratis

Dropbox rencana rega:

Ing mratelakake panemume, DropboxRencana gratis minangka alternatif gratis paling apik kanggo Microsoft OneDrive.

Ora duwe watesan panyimpenan 2GB, nanging iki ora bakal dadi masalah kanggo serep dokumen sing gampang. Ana uga limang plans premium, karo regane wiwit $ 9.99 saben wulan.

Plus

  • 2 Panyimpenan TB

$ 11.99 / sasi

Family

  • 2 Panyimpenan Enggo bareng TB

$ 19.99 / sasi

Professional

  • 3 Panyimpenan TB

$ 19.99 / sasi

Standard

  • 5 Panyimpenan TB

$ 15 / pangguna / wulan

Linuwih

  • Pilihan panyimpenan fleksibel

$ 25 / pangguna / wulan

Apa Dropbox iku alternatif apik kanggo Microsoft OneDrive:

Dropboxrencana gratis minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ora duwe anggaran kanggo mbayar panyimpenan maya premium.

Ringkesan singkat: Dropbox minangka pilihan populer kanggo kolaborasi wektu nyata sing mulus, integrasi pihak katelu sing ekstensif, lan adopsi sing nyebar ing macem-macem industri. Kanthi fitur kaya Smart Sync, Kertas, lan versi file, Dropbox sampurna kanggo tim kerja bareng ing proyek.

Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki karo Dropbox

Nemu fungsi unggul karo Dropbox. Seneng upload cepet lan efisien, piranti mulus syncing, lan gampang ngatur file ing kabeh piranti.

4. NordLocker

  • situs web: https://nordlocker.com
  • Panyimpenan maya sing aman banget kanthi fokus ing keamanan
  • Rencana gratis loman
  • Fokus kanggo ngontrol sapa sing bisa ngakses file sampeyan
homepage nordlocker

Waca rangkeng- minangka enkripsi lan alat panyimpenan maya sing kuat sing fokus kanggo njamin file sampeyan bisa aman.

Kabeh data dienkripsi kanthi lengkap kapan wae, lan sing paling apik yaiku sampeyan ora perlu duwe kawruh khusus kanggo nggunakake platform kasebut.

keamanan nordlocker

Ing sisih ndhuwur iki, NordLocker ngidini sampeyan nyetel aturan kontrol akses sing jelas, manawa mung wong sing nuduhake file sampeyan sing bisa ndeleng.

Sampeyan uga ngidini sampeyan nyimpen data sing dienkripsi ing piranti sampeyan tinimbang ing méga, menehi pangayoman kuat ing piranti sing dienggo bareng, lan kalebu alat serep otomatis.

Pro NordLocker:

  • Fokus banget kanggo keamanan
  • Antarmuka panganggo sing rapi
  • Rencana gratis sing apik
  • Kanggo kabeh fitur mriksa metu sandi NordLocker review

Kontra NordLocker:

  • Ora ana antarmuka web
  • Rencana premium winates
  • Ora ana aplikasi seluler

Rencana rega NordLocker:

NordLocker mung pariwara rong pilihan langganan. Rencana Gratis 3GB persis kaya sing diarani jeneng: Paket selawase gratis sing menehi 3 GB panyimpenan aman.

Yen sampeyan butuh luwih saka iki, ana rencana Business 500 GB lan Business Plus 2 TB sing regane mung saka $ 189, sing ana ing ndhuwur karo panyimpenan maya sing paling kompetitif sing dakdeleng.

Yen sampeyan butuh panyimpenan luwih saka iki, sampeyan kudu ngontak tim NordLocker.

Napa NordLocker minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Fokus NordLocker ing keamanan ndadekake alternatif banget kanggo Microsoft OneDrive, platform sing dikenal amarga prosedur keamanan data sing ora apik.

Ringkesan singkat: NordLocker ngutamakake keamanan kanthi enkripsi end-to-end, enggo bareng file pribadi, lan fokus kanggo njaga data sensitif. Dibangun dening pangripta NordVPN, NordLocker nawakake lemari maya sing aman lan dienkripsi kanggo nyimpen file, dadi pilihan utama kanggo pangguna sing mikir babagan privasi.

NordLocker Cloud Storage

Ngalami keamanan paling dhuwur kanthi cipher canggih lan enkripsi nol kawruh NordLocker. Seneng otomatis syncing, serep, lan enggo bareng file gampang karo ijin. Miwiti rencana 3GB gratis utawa jelajahi opsi panyimpenan liyane wiwit $2.99 ​​/ wulan / pangguna.

5. Icedrive

  • situs web: https://icedrive.net
  • Rencana umur loman
  • Fitur kabeh-lingkungan sing apik banget
  • Dhukungan Windows, Mac, lan OS Linux
icedrive

es drive minangka panyedhiya panyimpenan maya sing populer regane banget kanggo dhuwit ing papan.

Layanan kasebut didhukung dening keamanan gedhe, kompatibilitas lintas platform, watesan panyimpenan loman, lan liya-liyane.

fitur icedrive

Siji bab sing paling apik kanggo aku yaiku Enkripsi sisi klien nul kawruh Icedrive, sing nggawe file sampeyan ora bisa ndeleng kanthi mripat.

File sing dituduhake bisa dilindhungi sandhi, lan sampeyan uga bisa nyetel aturan wektu entek bareng kanggo keamanan ekstra.

Pro Icedrive:

  • Keamanan utama industri
  • Rega sing kompetitif banget
  • Enkripsi sisih klien kanthi nol
  • Fitur hard drive awan

Kontra Icedrive:

  • Dhukungan bisa diwatesi
  • Ora ana pilihan bandwidth sing tanpa wates
  • Aplikasi seluler bisa luwih apik

Rencana rega Icedrive:

Icedrive nawakake telung rencana premium, kanthi opsi pembayaran saben wulan, tahunan, lan seumur hidup. Ana uga rencana selawase gratis kanthi panyimpenan awan 10GB sing aman.

Rencana Gratis
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $6/wulan ($19.99 ditagih saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $189 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 59 / taun
  • Rencana tahunan: $4.17/wulan ($49.99 ditagih saben taun)
Pro + Rencana
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $15/wulan ($179.99 ditagih saben taun)
Pro III (mung seumur hidup)
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana seumur hidup: $399 (pambayaran sapisan)
Pro X (mung seumur hidup)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana seumur hidup: $999 (pambayaran sapisan)

Napa Icedrive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan peduli karo keamanan, enkripsi, lan privasi, sampeyan kudu luwih becik mikir Icedrive minangka salah sawijining sing paling apik Microsoft OneDrive pesaing.

Ringkesan singkat: Icedrive disenengi banget amarga antarmuka modern, rega sing kompetitif, lan macem-macem pilihan panyimpenan, nyedhiyakake layanan panyimpenan maya sing ramah pangguna lan biaya-efektif. Kanthi fitur kaya enkripsi sisih klien, Icedrive minangka pilihan sing nyenengake kanggo individu lan bisnis cilik.

Ngamanake Urip Digital Sampeyan Dina iki nganggo Icedrive

Entuk panyimpenan awan tingkat paling dhuwur kanthi keamanan sing kuat, fitur sing apik, lan antarmuka hard drive sing ramah pangguna. Temokake macem-macem rencana Icedrive, sing cocog kanggo panggunaan pribadi lan klompok cilik.

6. Kothak

  • situs web: https://www.box.com
  • Cathetan trek sing apik ing industri
  • Antarmuka pangguna sing ramah pemula
  • Integrasi aplikasi canggih
kothak.com

Box wis kerja ing industri panyimpenan maya sajrone rong dekade, lan pengalaman iki ditampilake.

sawijining solusi panyimpenan antarane paling aku wis katon, lan dheweke misuwur amarga duweke fitur canggih, integrasi keamanan, lan reputasi apik banget.

fitur kothak

Miturut pendapat saya, salah sawijining perkara paling apik babagan Box yaiku integrasi streamline.

Sambungake karo luwih saka 1500 aplikasi pihak katelu kanggo nglancarake alur kerja lan nggawe kerja saben dina luwih gampang tinimbang saiki.

Kothak kothak:

Kothak kontra:

  • Konfigurasi aplikasi bisa dadi angel
  • Sawetara rencana rada larang
  • Pilihan pribadi winates

Rencana rega kothak:

Kothak nawakake a rencana gratis gratis sing kuat, Bebarengan karo limang opsi langganan premium. Rega diwiwiti saka $ 5 / wulan saben pangguna, kanthi diskon 25% kasedhiya kanggo langganan taunan.

Rong rencana sing paling murah diwenehake kanthi watesan panyimpenan 100GB, nanging telung opsi sing luwih larang yaiku panyimpenan tanpa wates lan fitur liyane.

Napa Box minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan lagi looking for a panyedhiya panyimpenan maya bisnis sing didhukung kanthi reputasi gedhe, fitur keamanan terkemuka ing industri, lan integrasi karo luwih saka 1500 aplikasi pihak katelu, sampeyan ora bisa ngliwati Box.

Ringkesan singkat: Box.com dirancang kanggo bisnis, nawakake alat kolaborasi canggih, kontrol akses granular, lan fitur keamanan lengkap. Integrasi karo alat produktivitas populer lan fokus ing keamanan tingkat perusahaan nggawe Box.com dadi solusi kanggo bisnis kabeh ukuran.

Ngamanake Urip Digital Sampeyan Dina iki karo Box.com

Nemu penak panyimpenan awan tanpa wates karo Box.com. Kanthi fitur keamanan sing kuat, antarmuka sing intuisi, lan integrasi sing lancar karo aplikasi kaya Microsoft 365, Google Ruang kerja, lan Slack, sampeyan bisa nyelarasake karya lan kolaborasi. Mulai lelungan karo Box.com dina iki.

7. Google drive

google drive ngarep

Googlesolusi panyimpenan maya asli, Google Drive, kalebu gratis karo saben Gmail utawa Google akun ing donya.

Iku trep pilihan kanggo sing ora perlu apa-apa banget majeng, nanging mesthi ana pilihan sing luwih kuat ing kana.

Kajaba iku, sampeyan bakal entuk panyimpenan 15GB kanthi gratis, ndeleng offline lan dhukungan panyuntingan dokumen, lan antarmuka sing ramah pangguna sing rapi lan intuisi.

Google Pros drive:

  • Solusi gratis sing apik banget
  • Google Drive nyawiji karo kabeh liyane Google Aplikasi
  • Rapi, pilihan sing apik kanggo pamula
  • Paling mirip karo OneDrive

Google Cons drive:

  • Fitur winates
  • Kacepetan upload lan unduh alon-alon
  • Privasi data sing kurang apik

Google Rencana rega drive:

Google Drive 100% gratis, ing salawas-lawase yen sampeyan ora mbutuhake panyimpenan luwih saka 15GB. Panyimpenan liyane bisa ditambah yen dibutuhake, kanthi rega diwiwiti saka $1.99 kanggo 100GB.

Apa Google Drive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan wis nggunakake Gmail utawa liyane Google layanan, kemungkinan sing sampeyan wis nggunakake Google drive. Yen sampeyan ora butuh apa-apa sing apik banget, mesthine sing paling apik pilihan sing trep kanggo kabutuhan, lan paling padha OneDrive.

Ringkesan singkat: Google Drive nawakake integrasi rapi karo Google Ruang kerja, fitur kolaborasi sing kuat, lan tingkat gratis sing akeh. Kapabilitas panyuntingan wektu nyata, aplikasi produktivitas sing dibangun, lan kompatibilitas karo macem-macem format file nggawe Google Pandu pilihan populer kanggo panggunaan pribadi lan profesional.

8. Amazon Drive

drive nggumunake

Amazon Drive mesthi ora favorit pribadi utawa panyimpenan maya paling apik panyedhiya, nanging iku pilihan worth mentioning pancet.

kanthi panyimpenan sing terjangkau banget, aplikasi iOS lan Android sing serbaguna, lan fitur keamanan sing layak, ing kene pancen akeh sing seneng.

Kabeh pangguna Amazon sing ana bakal duwe akses menyang 5GB panyimpenan awan gratis, nalika anggota Perdana bisa ngakses panyimpenan foto Unlimited.

Akses file sampeyan saka endi wae, lan yakin manawa dilindhungi dening kekuwatan ekosistem Amazon.

Pros Amazon Drive:

  • Pilihan langganan sing terjangkau banget
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Panyimpenan foto tanpa wates

Kontra Amazon Drive:

  • Enkripsi ing istirahat utamane ora ana
  • Kurang aplikasi produktivitas
  • Antarmuka pangguna sing mbingungake

Rencana rega Amazon Drive:

Yen sampeyan butuh sing luwih maju tinimbang Rencana gratis 5GB Amazon Drive, sampeyan bisa nganyarke menyang rencana panyimpenan 100GB mung $ 19.99 saben taun.

Rega mundhak amarga luwih akeh panyimpenan, nggayuh $ 1800 saben taun kanggo rencana panyimpenan 30TB.

Napa Amazon Drive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Amazon Drive minangka salah sawijining alternatif sing paling apik kanggo sapa wae kanthi anggaran sing sithik.

Ringkesan singkat: Amazon Drive diakoni amarga integrasi karo ekosistem Amazon, nyedhiyakake panyimpenan foto tanpa watesan kanggo anggota Perdana lan rega kompetitif kanggo tingkat panyimpenan liyane. Kanthi fokus ing panyimpenan multimedia lan opsi enggo bareng sing gampang, Amazon Drive minangka pilihan sing padhet kanggo pangguna Amazon.

9. Idrive

  • situs web: https://www.idrive.com
  • Solusi tingkat perusahaan sing apik banget
  • Kasedhiya kanggo piranti Windows, Mac, iOS, lan Android
  • Fitur kolaborasi sing apik
idrive homepage

IDrive iku pilihan sing cocog kanggo sing mbutuhake layanan panyimpenan maya dhuwur-mburi.

Iki nawakake opsi langganan pribadi, nanging mayoritas layanane ditargetake kanggo pangguna bisnis lan profesional.

fitur idrive

Fitur penting kalebu macem-macem serep piranti, Pengambilan data fisik IDrive Express, lan versi file.

Kajaba iku, ana uga sing apik banget alat kanggo mbantu sampeyan ngatur tim gedhe.

Pros IDrive:

  • Pengambilan data fisik IDrive Express
  • Alat manajemen tim sing apik banget
  • Gawe serep piranti kaping pirang-pirang

Kekurangan IDrive:

  • Serep bisa dadi akeh wektu
  • Majeng banget kanggo pangguna dhasar
  • Antarmuka pangguna bisa dadi bingung

Rencana rega IDrive:

Ana akeh kasedhiya opsi langganan iDrive. Ing pungkasan spektrum sing paling murah, rencana gratis dilengkapi panyimpenan 10GB. Rencana pribadi diwiwiti saka $ 2.95 / taun kanggo panyimpenan 100 GB.

Nalika rencana Bisnis bisa uga katon larang, nanging ndhukung pangguna, piranti, database, lan liya-liyane tanpa watesan.

Napa IDrive minangka alternatif sing apik kanggo Microsoft OneDrive:

Yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan awan bisnis sing paling dhuwur, aku bakal menehi saran banget ngelingi iDrive minangka alternatif kuat kanggo Microsoft OneDrive. Menyang kene kanggo maca sandi review IDrive rinci.

Ringkesan singkat: IDrive unggul ing solusi serep, nawakake dhukungan multi-piranti, versi file, lan manajemen data sing aman. Kanthi fitur kaya serep wektu nyata, serep gambar disk, lan proteksi data sing terus-terusan, IDrive minangka pilihan sing cocog kanggo pangguna sing mbutuhake solusi serep lan panyimpenan lengkap.

Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki nganggo iDrive

Temokake kekuwatan panyimpenan awan modern kanthi IDrive. Manfaat saka langkah-langkah keamanan sing ditingkatake, antarmuka sing ramah pangguna, lan rencana rega sing fleksibel. Nglindhungi data saka serangan ransomware kanthi Recovery point-in-time lan nikmati penak syncing sawetara piranti saka akun siji.

Panyimpenan Awan Paling Elek (Ngeri banget & Diganggu Kanthi Masalah Privasi lan Keamanan)

Ana akeh layanan panyimpenan maya ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing bisa dipercaya karo data sampeyan. Sayange, ora kabeh padha digawe padha. Sawetara wong pancen nggegirisi lan ngalami masalah privasi lan keamanan, lan sampeyan kudu ngindhari kabeh. Mangkene loro layanan panyimpenan awan sing paling ala:

1. JustCloud

mungcloud

Dibandhingake karo pesaing panyimpenan awan, Rega JustCloud mung ora masuk akal. Ora ana panyedhiya panyimpenan maya liyane sing kurang fitur nalika duwe hubris sing cukup ngisi $10 sasi kanggo layanan dhasar kuwi sing ora malah bisa setengah wektu.

JustCloud adol layanan panyimpenan awan sing prasaja sing ngijini sampeyan kanggo nggawe serep file menyang maya, lan sync antarane sawetara piranti. Mekaten. Saben layanan panyimpenan maya liyane duwe soko sing mbedakake saka saingan, nanging JustCloud nawakake mung panyimpenan lan syncing.

Siji bab sing apik babagan JustCloud yaiku dilengkapi aplikasi kanggo meh kabeh sistem operasi kalebu Windows, MacOS, Android, lan iOS.

JustCloud kang sync kanggo komputer mung elek. Ora kompatibel karo arsitektur folder sistem operasi sampeyan. Boten kados panyimpenan maya liyane lan sync solusi, karo JustCloud, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu kanggo ndandani syncing masalah. Kanthi panyedhiya liyane, sampeyan mung kudu nginstal sync app sapisan, banjur sampeyan ora kudu nutul maneh.

Bab liyane sing aku sengit babagan aplikasi JustCloud yaiku ora duwe kemampuan kanggo ngunggah folder langsung. Dadi, sampeyan kudu nggawe folder ing JustCloud UI elek banjur upload file siji-siji. Lan yen ana puluhan folder kanthi puluhan liyane sing pengin diunggah, sampeyan kudu ngenteni paling ora setengah jam mung nggawe folder lan ngunggah file kanthi manual.

Yen sampeyan mikir yen JustCloud bisa uga kudu dicoba, mung Google jenenge lan sampeyan bakal weruh ewu ala 1-star reviews plastered kabeh liwat internet. Sawetara panemu bakal ngandhani kepiye file kasebut rusak, liyane bakal menehi pitutur marang sampeyan sepira ala dhukungan kasebut, lan umume mung sambat babagan rega sing larang banget.

Ana atusan review saka JustCloud sing sambat babagan pirang-pirang kewan omo layanan iki. Aplikasi iki duwe akeh kewan omo sing sampeyan mikir yen dikode dening bocah sekolah tinimbang tim insinyur piranti lunak ing perusahaan sing wis kadhaptar.

Deleng, aku ora ujar manawa ora ana kasus panggunaan sing bisa ditindakake dening JustCloud, nanging ora ana sing bisa dakpikir dhewe.

Aku wis nyoba lan dites meh kabeh layanan panyimpenan maya populer loro gratis lan mbayar. Sawetara iku pancen ala. Nanging isih ora ana cara aku bisa nggambar dhewe nggunakake JustCloud. Iku mung ora kurban kabeh fitur aku perlu ing layanan panyimpenan maya kanggo dadi pilihan sregep kanggo kula. Ora mung iku, regane larang banget yen dibandhingake karo layanan sing padha.

2. FlipDrive

flipdrive

Rencana rega FlipDrive bisa uga dudu sing paling larang, nanging ana ing kana. Padha kurban mung 1 panyimpenan TB kanggo $ 10 sasi. Saingan kasebut nawakake papan kaping pindho lan puluhan fitur sing migunani kanggo rega kasebut.

Yen katon watara sethitik, sampeyan bisa kanthi gampang golek layanan panyimpenan maya sing nduweni fitur liyane, keamanan luwih, support customer luwih, wis app kanggo kabeh piranti, lan dibangun karo profesional ing atine. Lan sampeyan ora kudu katon adoh!

Aku seneng rooting kanggo underdog. Aku tansah nyaranake alat sing dibangun dening tim lan startup sing luwih cilik. Nanging aku ora mikir aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive kanggo sapa wae. Ora ana apa-apa sing ndadekake dheweke katon. Liyane saka, mesthi, kabeh fitur ilang.

Kanggo siji, ora ana aplikasi desktop kanggo piranti macOS. Yen sampeyan nggunakake macOS, sampeyan bisa ngunggah lan ndownload file menyang FlipDrive nggunakake aplikasi web, nanging ora ana file otomatis. syncing kanggo sampeyan!

Alasan liyane kenapa aku ora seneng FlipDrive yaiku amarga ora ana versi file. Iki penting banget kanggo aku kanthi profesional lan minangka pemecah kesepakatan. Yen sampeyan ngowahi file lan ngunggah versi anyar ing FlipDrive, ora ana cara kanggo bali menyang versi pungkasan.

Panyedhiya panyimpenan maya liyane nawakake versi file kanthi gratis. Sampeyan bisa ngowahi file banjur bali menyang versi lawas yen sampeyan ora seneng karo owah-owahan kasebut. Iku kaya batalaken lan baleni kanggo file. Nanging FlipDrive malah ora nawakake ing rencana mbayar.

Panyegahan liyane yaiku keamanan. Aku ora mikir FlipDrive peduli babagan keamanan. Apa wae layanan panyimpenan maya sing sampeyan pilih, priksa manawa ana 2-Factor Authentication; lan ngaktifake! Iki nglindhungi peretas supaya ora entuk akses menyang akun sampeyan.

Kanthi 2FA, sanajan peretas entuk akses menyang sandhi sampeyan, dheweke ora bisa mlebu menyang akun sampeyan tanpa tembung sandhi sepisan sing dikirim menyang piranti sing ana gandhengane karo 2FA (telpon sampeyan paling kamungkinan). FlipDrive malah ora duwe 2-Factor Authentication. Uga ora nawakake privasi Zero-kawruh, sing umum karo layanan panyimpenan maya liyane.

Aku nyaranake layanan panyimpenan maya adhedhasar kasus panggunaan sing paling apik. Contone, yen sampeyan mbukak bisnis online, Aku nyaranake sampeyan pindhah karo Dropbox or Google drive utawa sing padha karo fitur enggo bareng tim paling apik ing kelas.

Yen sampeyan wong sing banget peduli babagan privasi, sampeyan bakal pengin golek layanan sing duwe enkripsi end-to-end kayata Sync.com or es drive. Nanging aku ora bisa mikir babagan kasus panggunaan nyata ing ngendi aku bakal menehi rekomendasi FlipDrive. Yen sampeyan pengin dhukungan pelanggan sing elek (meh ora ana), ora ana versi file, lan antarmuka pangguna buggy, mula aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive.

Yen sampeyan mikir nyoba FlipDrive, Aku nyaranake sampeyan nyoba sawetara layanan panyimpenan maya liyane. Iku luwih larang tinimbang umume pesaing nalika nawakake meh ora ana fitur sing ditawakake pesaing. Iku buggy minangka neraka lan ora duwe app kanggo macOS.

Yen sampeyan pengin privasi lan keamanan, sampeyan ora bakal nemokake ing kene. Uga, dhukungan elek amarga meh ora ana. Sadurunge nggawe kesalahan tuku rencana premium, coba rencana gratis kanggo ndeleng sepira elek.

Apa Microsoft OneDrive?

Kaya para raksasa teknologi, Microsoft nggawe solusi panyimpenan cloud dhewe, Microsoft OneDrive.

Iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna Microsoft, menehi kebebasan lan keluwesan kanggo nyimpen file lan data penting kanthi aman lan bisa diakses.

Salah siji alasan aku seneng OneDrive iku kompatibilitas lintas platform sing apik banget.

Sampeyan ora mung bisa nggunakake serep file standar saka laptop utawa komputer desktop, nanging uga bisa digunakake karo kabeh piranti Android lan iOS nganti konsol Xbox lan liya-liyane.

Opo meneh, OneDrive nggawe serep meh kabeh file ing komputer.

Cekakipun, iki tegese sampeyan bisa ngakses dokumen, foto, lan liya-liyane sing penting saka ngendi wae ing saindenging jagad, kapan wae.

onedrive fitur

Microsoft OneDrive fitur lan rega

Ana macem-macem opsi tuku kasedhiya yen sampeyan pengin nggunakake OneDrivesolusi panyimpenan.

Pangguna pribadi bisa njupuk kauntungan 5 GB panyimpenan maya gratis utawa upgrade kanggo 100 GB mung $ 1.99 saben wulan.

Utawa, tuku rencana Microsoft 365 Personal utawa Microsoft 365 Family kanggo panyimpenan total 1TB utawa 6TB.

Ing sisih bisnis, sampeyan bisa ngakses 1TB panyimpenan kanggo $ 5 saben pangguna, saben wulan or panyimpenan tanpa wates regane $ 10 saben pangguna, saben wulan.

Utawa, goleki rencana Microsoft 365 Business Basic utawa Microsoft 365 Business Standard 1TB panyimpenan lan akses menyang macem-macem app lan fitur liyane.

Pros lan cons saka Microsoft OneDrive

Kanggo kula, bab standout babagan OneDrive iku kemampuan enggo bareng file banget.

Amarga nggawe serep otomatis file, sampeyan bakal bisa ngakses saka ngendi wae, ing piranti apa wae - kajaba sampeyan mbatalake kanthi otomatis. syncing, mesthi.

Sampeyan bisa nggunakake OneDrive ing meh wae piranti, lan aplikasi seluler intuisi lan gampang digunakake.

Kajaba iku, aku seneng banget kesengsem karo alat editing kolaborasi dokumen, sing dirancang kanggo mbantu anggota tim utawa kolega nggarap proyek sing padha, sekaligus.

Nanging, sayang, Microsoft OneDrive pancen tiba mudhun nalika nerangake keamanan lan privasi.

Utamane, iku ora nggunakake enkripsi nul-kawruh, sing ateges tegese file sampeyan kasedhiya lan bisa dideleng saka mripat.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Senajan Microsoft OneDrive tetep dadi panyedhiya panyimpenan maya sing populer, aku yakin ana akeh alternatif kanggo Microsoft Onedrive ing pasar sing luwih apik.

Iki utamané amarga OneDrive mung wis ora katahan munggah nalika nerangake keamanan lan privasi.

Fitur keamanan sing winates ninggalake akeh sing dikarepake, lan file sampeyan ora bakal dilindhungi kanthi cukup nalika lagi ngaso utawa transmisi.

Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki karo Sync.com
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Solusi panyimpenan awan enkripsi end-to-end sing dipercaya lan dipercaya luwih saka 1.8 yuta bisnis lan individu ing saindenging jagad. Seneng fitur enggo bareng lan kolaborasi tim sing apik lan privasi lan keamanan nol kawruh.


Amarga iki, Aku banget nyaranake nimbang salah siji saka sangang Microsoft OneDrive saingan aku wis mbatesi ing dhaftar iki.

  • Sync.com lungguh ing ndhuwur dhaptar amarga regane kanggo dhuwit, integrasi keamanan sing kuat, lan fitur canggih.
  • pCloud minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki panyedhiya anggaran.
  • Dropbox wis salah siji sing paling free plans aku wis digunakake.

Nanging iki ora ateges ora ana pilihan liyane sing kudu dipikirake.

Meh saben situs kaya Microsoft Onedrive wis sawetara Urut saka free rencana, lan aku pancene nyaranake muter-muter karo wong-wong mau sadurunge penyelesaian ing sembarang panyedhiya siji.

Carane Kita Nguji Panyimpenan Awan: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Sampeyan bisa uga mriksa sawetara pandhuan liyane:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...