Platform Hosting Podcast populer sing kudu sampeyan pikirake

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Milih platform hosting podcast sing sampurna iku penting kanggo kasil nuduhake konten karo pamirsa. Ing artikel iki, aku menehi sampeyan ndhuwur 10 platform hosting podcast paling apik ⇣ saiki kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Key Takeaways:

Nalika milih platform hosting podcast, nimbang fitur kaya analytics, optimasi episode, lan kualitas swara kanggo ngoptimalake konten lan nambah pamirsa.

Akeh platform hosting podcast sing paling apik nawakake alat sing dibangun kanggo monetisasi lan promosi, kalebu tautan afiliasi, pasar pariwara, lan kesempatan promosi silang.

Milih platform hosting podcast sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan tegese nemokake keseimbangan ing antarane fitur, alat, lan dhukungan sing cocog karo tujuan lan prioritas sampeyan. Kanthi njupuk wektu kanggo ngevaluasi pilihan sampeyan kanthi ati-ati, sampeyan bisa nemokake platform sing nggawe podcast sampeyan sukses.

Mangkene ringkesan cepet babagan platform podcast sing wis dakdeleng lan dibandhingake ing artikel iki:

Biaya (Saben wulan) Rencana Gratis Lumbung Bandwidth (Wulan) Dhukungan RSS Analytics Podcast
transistor$19Ora AnaUnlimited20,000 undhuhanYaLinuwih
BuzzSprout$12YaUnlimited250 GBYaprasaja
Captivate$17Ora AnaUnlimited30,000 undhuhanYaLinuwih
Subbean$9YaUnlimitedUnmeteredYaprasaja
Blubrry$10Ora Ana125 MB / blnUnmeteredYaLinuwih
Spreaker$7Ya100-jam totalUnmeteredYaprasaja
Castos$19Ora AnaUnlimited20,000 undhuhanYaLinuwih
SoundCloud$8YaUnlimitedUnmeteredYaSedheng
Libsyn$5Ora Ana162 MBUnmeteredYaLinuwih
anchor (saiki Spotify.for Podcasters)freeYaUnlimitedUnmeteredYaprasaja

Yen sampeyan mbukak utawa arep mbukak podcast, mesthine sampeyan kudu nggunakake sawetara sing paling apik platform hosting podcast. Sanajan bisa dadi tuan rumah podcast langsung ing situs web sampeyan, iki ora dianjurake.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan opsi hosting podcast sing apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Podcast njupuk papan sing luwih akeh tinimbang media standar, tegese sampeyan bisa nemoni masalah bandwidth yen sampeyan ora nggunakake platform podcast khusus.

Iki pancen bener yen sampeyan duwe pamirsa gedhe sing cenderung ngakses konten sampeyan bebarengan.

Apa maneh, layanan hosting darmabakti teka karo sawetara alat lan fitur khusus podcast.

Umume kalebu sawetara jinis RSS feed endi episode sampeyan didhaptar, analytics podcast kuat, a pamuter web, lan Podcast majeng alat penerbitan lan pemasaran.

Lan asring, platform podcast nyedhiyakake sawetara cara kanggo monetisasi konten sampeyan.

Nanging, bisa uga angel milih platform podcast sing bener, utamane yen sampeyan ora ngerti.

Kanggo mbantu sampeyan, Aku wis nganalisa opsi sing ora kaetung kanggo nggawa sampeyan dhaptar 10 platform hosting podcast paling apik ing ngisor iki ing 2024, uga sawetara informasi penting sing sampeyan durung ngerti.

10 Platform Hosting Podcast paling apik

Mangkene dhaptar platform paling apik kanggo hosting Podcast sampeyan saiki:

1. Tumenggung

Host podcast paling apik kanggo pamula

homepage Buzzprout
  • Kirim kanthi otomatis menyang direktori podcast.
  • Pamuter podcast asli sing apik.
  • free WordPress plugin.
  • situs web: www.buzzsprout.com

Summary:

buzzsprout punika intuisi, platform hosting podcasting sing gampang digunakake dirancang kanggo sing duwe pengalaman sethitik.

Fokus kanggo streamline proses upload lan nuduhake, lan dilengkapi karo plugin WP supaya sampeyan bisa kanthi gampang masang podcast langsung ing situs web sampeyan.

tambahan, Buzzsprout nggawe gampang banget kanggo nuduhake podcast karo pamireng ing platform audio utama.

Yen sampeyan wis nyiyapake, episode sampeyan bakal ditambahake kanthi otomatis menyang Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bakal entuk akses menyang macem-macem analytics canggih kanggo mbantu ngoptimalake kinerja podcast kanthi sakabehe. Temokake nalika wong ngrungokake, papan pamirsa, lan liya-liyane.

Pros:

  • Gampang digunakake.
  • Analisis sing apik.
  • Rencana gratis dhasar.

cons:

  • Mung ndhukung siji podcast saben akun.
  • Sawetara fitur canggih ora ana.

Rincian:

Buzzsprout duwe siji rencana gratis lan telung rencana mbayar, karo rega antara $ 12 nganti $ 24 saben wulan.

Kabeh duwe watesan upload, lan isi ekstra bisa ditambahake kanggo $ 2 kanggo $ 4 saben sasi (gumantung saka rencana). Rencana hosting podcast gratis duwe watesan audio 2 jam saben wulan, dadi salah sawijining layanan podcasting gratis sing paling apik.

wekasanipun, Aku nyaranake mriksa Buzzsprout yen sampeyan nggoleki platform layanan hosting podcast sing intuisi lan tanpa embel-embel kanggo miwiti..

NGERTI PORA?

Sampeyan bisa njupuk kauntungan lengkap saka Program Refer A Friend Buzzsprout. Ing program iki, sampeyan entuk hadiah khusus kanggo ngrujuk kanca, anggota kulawarga, utawa kolega. Yen wong sing sampeyan rujuk pungkasane lengganan utawa nganyarke menyang salah sawijining rencana mbayar Buzzsprout, sampeyan bakal entuk kertu hadiah Amazon kanthi rega $20. Oh, kanca sampeyan uga bakal diwenehi kertu hadiah Amazon $20.

Hadiah bakal dikirim menyang sampeyan loro liwat email. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo Rujuk program A Friend gratis, rujukan sampeyan kudu ndhaptar rencana mbayar nggunakake link rujukan pribadi sing diwenehake dening akun Buzzsprout.

Dolan maring Buzzsprout - Rencana Bebas-Bebas Kasedhiya!

2. Transistor.fm

Paling apik kanggo sing duwe pirang-pirang podcast

homepage transistor
  • Ndhukung sawetara podcast.
  • Kasedhiya karo statistik lan analytics jangka panjang sing maju.
  • Ngidini sampeyan nambah anggota tim ekstra.
  • situs web: www.pengeran.fm

Summary:

Transistor.fm liyane saka lingkungan podcast paling populer ing donya, lan target layanan ing sawetara podcast sing pengin nambah pamirsa.

Salah sawijining fitur stand-out platform yaiku dhukungan kanggo anggota tim ekstra, sing nggampangake ukuran nalika dibutuhake.

Ing sisih ndhuwur iki, Aku seneng karo gaya pamuter podcast Transistor.fm. Iku prasaja nanging atraktif, lan bisa ditempelake langsung ing situs web podcast.

Klebu tombol langganan kanggo platform audio utama, uga tombol bareng lan nyembul informasi tambahan.

lan, Analisis Transistor.fm mung luar biasa. Sampeyan bisa nglacak macem-macem metrik canggih, kalebu undhuhan saka wektu, pelanggan lan perkiraan pelanggan, tren pamireng, lan liya-liyane.

Pros:

  • Analitik podcast sing canggih.
  • Pamuter podcast sing apik banget.
  • Integrasi gampang karo platform audio utama.

cons:

  • Ora ana rencana gratis.
  • Relatif larang.

Rincian:

Sayange, Transistor.fm rada larang, kanthi rega antara $ 19 nganti $ 99 saben wulan.

Kabeh rencana teka karo 14-day trial free, lan sampeyan bakal entuk rong sasi gratis yen sampeyan mbayar setaun sadurunge.

Kabeh perkara sing dianggep, Aku nyaranake Transistor.fm kanggo sapa wae sing ngrancang mbukak macem-macem podcast kanthi visi kanggo skala ing mangsa ngarep.

NGERTI PORA?

Sampeyan bisa nggunakake alat analytics lan statistik sing dibangun ing platform layanan hosting podcast Transistor.fm. Transistor.fm kedadeyan minangka salah sawijining platform podcast sing menehi pangguna ide babagan tren pamireng. Iki ditindakake kanthi nyedhiyakake statistik sing ngukur jumlah undhuhan, stream, lan ngrungokake saka umume aplikasi ngrungokake sing ana saiki.

Ing kaca Analytics Transistor.fm, sampeyan bisa ndeleng metrik kaya rata-rata undhuhan saben episode, jumlah wong sing langganan podcast sampeyan (jumlah sing dikira adhedhasar jumlah download saben episode sajrone 24 jam pisanan), episode podcast sing paling populer, aplikasi ngrungokake sing digunakake dening pamirsa, lan lokasi pamireng.

Dolan maring Transistor.fm - Uji Coba 14-Dina Bebas Risiko!

3. Mikat

Skalabilitas host podcast paling apik lan tuwuh jangka panjang

homepage captivate
  • Analitik canggih nanging gampang dimangerteni.
  • Pamuter podcast sing apik banget sing bisa sampeyan pasang langsung ing situs web podcast sampeyan.
  • Layanan dhukungan 24/7 berkualitas tinggi.
  • situs web: www.captivate.fm

Summary:

Sanajan minangka pendatang anyar ing bidang hosting podcast, Captivate iku sawijining pilihan sing apik banget kanggo sapa wae sing pengin dadi host sing bisa diukur.

Kasedhiya macem-macem fitur canggih, kalebu tautan sing digawe kanthi otomatis menyang platform audio utama (Spotify, Podcast Apple, lsp.), Kemampuan kanggo nambah anggota tim tanpa wates, lan tombol CTA internal.

Siji bab sing katon ing situs web Captivate yaiku pratelan sing wani "Sawijining host podcast sing berorientasi pertumbuhan ing donya".

Mesthine, ora mung siji-sijine, nanging ora ana sing bisa menehi saran manawa iki dudu pilihan sing apik kanggo wong-wong sing pengin skala kanthi cepet.

Pros:

  • Pamuter podcast sing ramah seluler.
  • Tombol CTA internal.
  • Migrasi gratis menyang Captivate.

cons:

  • Ora ana rencana selawase gratis.
  • Ora ana alat optimasi audio.

Rincian:

Captivate duwe telung rencana, kanthi rega antara $ 17 nganti $ 99 saben wulan. Diskon cilik kasedhiya kanthi lengganan tahunan, lan kabeh rencana nyoba nyoba gratis pitung dina.

sakabèhé, Aku nyaranake ndeleng kanthi luwih cedhak ing Captivate yen sampeyan arep ngembangake podcast sampeyan ing mangsa ngarep, amarga kalebu alat skalabilitas jangka panjang sing apik.

NGERTI PORA?

Captivate minangka platform hosting podcast sing dilengkapi ijin pangguna sing luwih maju. Fitur khusus iki migunani banget kanggo pangguna sing nggunakake tim jaringan podcast. Kanthi tembung liyane, fitur iki penting banget kanggo sampeyan yen sampeyan kudu utusan tanggung jawab sing ana gandhengane karo podcast menyang anggota tim liyane.

Salah sawijining perkara sing nyenengake babagan Captivate yaiku ngidini sampeyan nambahake anggota tim tanpa watesan menyang akun sampeyan lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan mbayar biaya tambahan. Nambah anggota tim mung mbutuhake jeneng lan alamat email sing bisa digunakake. Undhangan email otomatis bakal dikirim menyang anggota tim kasebut supaya bisa ndhaptar akun Captivate gratis.

Dolan maring Captivate - Uji Coba 7 Dina Gratis!

4. Kacang Polong

Hosting podcast paling apik kanggo panyimpenan lan bandwidth tanpa wates

homepage podbean
  • Ngidini podcast kanggo menehi monetisasi konten kanthi pariwara internal.
  • Ayo karo pamuter sing bisa dioptimalake sing dioptimalake WordPress.
  • Rencanakake gratis kanthi wates sumber daya kanthi murah.
  • situs web: www.podbean.com

Summary:

Subbean minangka perusahaan hosting podcast liyane sing dirating banget dikenal kanggo rencana free loman lan bandwidth Unlimited lan panyimpenan klebu karo plans mbayar sawijining.

Layanan podcast iki dilengkapi karo a pamuter podcast sing bisa disesuaikan banget sing bisa diselehake meh ing endi wae.

Kajaba iku, PodBean dilengkapi pilihan alat kanggo mbantu monetisasi konten sampeyan. Kalebu iklan saka pasar iklan asli, sambung karo Patron, utawa adol konten premium langsung menyang pamirsa.

Pros:

  • Arang banget gampang digunakake.
  • Pamuter sing bisa disesuaikan banget.
  • Bandwidth lan panyimpenan Unlimited.

cons:

  • Keamanan bisa dadi masalah.
  • Ora ana jaminan uptime utawa kinerja liyane.

Rincian:

PodBean duwe rencana hosting podcast gratis sing apik sing ngijini sampeyan upload 5hrs audio karo a 100GB saben wulan watesan bandwidth.

Rencana sing dibayar antara $ 14 nganti $ 99 saben wulan ($9 kanggo $79 karo langganan taunan) lan kalebu panyimpenan tanpa watesan lan bandwidth unmetered.

wekasanipun, Aku banget nyaranake mriksa metu PodBean yen sampeyan arep ngunggah akeh konten utawa yen watesan sumber daya sing dileksanakake dening host liyane ngganggu sampeyan..

NGERTI PORA?

Ing April 2022, Podbean resmi ngumumake yen wis ngenalake fitur kiriman siji-klik kanggo telung direktori podcast sing paling populer saiki, yaiku iHeartRadio, Player FM, lan Samsung Free. Kanthi nggunakake fungsi kiriman siji-klik anyar iki, pangguna bisa ngirim podcast kanthi gampang, kanthi siji klik tombol, menyang salah siji utawa kabeh telung direktori podcast sing kasebut sadurunge.

Fitur kasebut bisa diakses kanthi pindhah menyang dashboard podcast akun, khusus kanthi ngeklik pilihan "Distribusi - Aplikasi Podcast". Saka ing kana, mung kudu ngirim feed podcast RSS, mriksa lan konfirmasi manawa podcast sing sampeyan kirimake tundhuk karo syarat sing disetel dening direktori, banjur ngenteni kabar persetujuan email utawa konfirmasi yen podcast sampeyan wis sukses. ditambahake.

Dolan maring PodBean - Rencana Bebas-Bebas Kasedhiya!

5. Bluberry

Paling apik kanggo pilihan fitur canggih

blubrry homepage
  • Host podcast sing kuat dirancang kanggo WordPress pangguna.
  • Didhukung dening layanan pelanggan sing apik kalebu dhukungan telpon.
  • Nuju sidhang gratis sing gratis setaun suwene.
  • situs web: www.blubrry.com

Summary:

Blubrry label dhewe minangka host podcast "dirancang dening podcasters, kanggo podcasters".

Iki langsung nambah kapercayan ing layanane, uga dhukungan pelanggan sing apik lan apik banget rekaman trek 15 taun.

iku perusahaan iki WordPress kompatibilitas sing ndadekake metu saka kompetisi. Kabeh rencana kalebu akses menyang plugin Powerpress serbaguna, sing dilengkapi macem-macem fitur canggih.

Salah siji sing paling penting yaiku kemampuan kanggo upload podcast langsung liwat Panjenengan WordPress situs web.

Blubrry uga dilengkapi dashboard analytics sing kuat banget, lengkap karo laporan khusus lan ringkesan saben dina sing dikirim langsung menyang email sampeyan.

Pros:

  • Layanan pelanggan banget.
  • Bandwith tanpa wates karo kabeh rencana.
  • Plugin Powerpress sing kuat.

cons:

  • Cukup larang.
  • Bisa rumit kanggo non-WordPress pangguna.
  • Panyimpenan saben wulan winates banget.

Rincian:

Sayange, Blubrry minangka salah sawijining platform podcast sing luwih larang. Regane kanggo papat standar rencana kisaran $ 10 nganti $ 80 saben wulan, nalika rencana khusus diwiwiti $ 100 saben wulan.

Yen sampeyan lagi nggoleki host sing gampang digunakake sing nggabungake WordPress, Blubrry bisa dadi pilihan sing tepat. Nanging, priksa manawa sampeyan ngerti watesan panyimpenan saben wulan.

NGERTI PORA?

Ing situs web resmi, Blubrry duwe manual podcasting. Manual iki cukup lengkap, lan Blubrry ora nggawe rahasia babagan misi nyedhiyakake saben informasi sing migunani sing ana gandhengane karo jagad podcasting.

Pandhuan ekstensif ora mung dirancang kanggo panyipta podcast nanging uga kanggo pamireng podcast uga merek lan perusahaan sing pengin gabung karo podcaster sing wis ana kanggo ngembangake bisnis. Miturut Blubrry, manual podcasting minangka manual sing terus berkembang lan saya tambah apik, lan platform hosting podcast kanthi aktif nyengkuyung saben wong sing maca manual kanggo menehi saran lan menehi saran. 

Dolan maring Blubrry - Goleki GRATIS wulan pertama!

6. Pamungkas

Pilihan hosting podcast sing apik kanggo platform podcasting langsung

kaca ngarep spreaker
  • Ngidini sampeyan gampang nuduhake lan monetisasi konten sampeyan.
  • Kasedhiya alat podcast langsung.
  • Ndhukung impor saka platform liyane.
  • situs web: www.spreaker.com

Summary:

Spreaker iku sawijining platform podcasting menarik sing ngijini sampeyan kanggo loro nuduhake isi dhewe lan njelajah podcast wong liya.

Kasedhiya karo rencana gratis sing ditujokake kanggo wong-wong sing lagi wae mlebu ing podcasting, bareng aplikasi desktop lan seluler sing kuat sing dirancang kanggo mbantu nggawe podcast.

Ing sisih ndhuwur iki, Spreaker kalebu alat sing apik kanggo podcast langsung, sing ora umum ing antarane platform podcast.

Sampeyan uga bisa ngimpor konten sing wis ana saka platform liyane, gawe jadwal nuduhake media sosial otomatis, lan nyebarake konten menyang macem-macem platform audio liwat alat distribusi siji-klik.

Pros:

  • Alat podcast langsung sing kuat.
  • Ndhukung monetisasi konten.
  • Kasedhiya karo desktop lan aplikasi seluler sing kuat.

cons:

  • Antarmuka pangguna bisa mbingungake.
  • Fitur lanjutan mung kasedhiya karo rencana sing larang.

Rincian:

Spreaker duwe rencana gratis salawas-lawase sing ngidini sampeyan ngunggah nganti limang jam audio.

ana telung rencana mbayar standar wiwit $ 7 nganti $ 50 saben wulan ($ 6 nganti $ 45 kanthi langganan taunan), uga solusi khusus wiwit saka $ 100 saben wulan.

Kabeh perkara sing dianggep, Aku banget nyaranake ndeleng Spreaker kanthi luwih cetha yen podcasting langsung penting kanggo sampeyan.

NGERTI PORA?

Nalika nerangake monetisasi konten podcast, khususe penempatan iklan, Spreaker nggunakake teknologi sing diarani Silence Detection. Apa sing ditindakake dening teknologi Deteksi Kasepen kanthi otomatis ngenali momen kasepen ing episode podcast. Liwat alat iki, podcaster banjur bisa kanthi strategis milih papan sing paling apik ing episode kasebut kanggo nglebokake iklan.

Kanthi nargetake papan sing bisu, podcaster bisa nggawe manawa penempatan iklan kurang intrusif kanggo pamireng. Alat Deteksi Kasepen njupuk langkah luwih maju kanthi menehi peringkat saben titik bisu miturut durasi lan posisi banjur menehi saran penempatan iklan. Iki uga menehi pangguna ide babagan jarak antarane papan sing sepi.

Kunjungi Spreaker - Rencana Wiwitan Gratis Kasedhiya!

7. Kasti

Hosting podcast paling apik kanggo WordPress kedhaftar

castos homepage
  • Kasedhiya karo majeng banget WordPress app.
  • Kalebu bandwidth lan panyimpenan tanpa wates.
  • Didhukung dening alat analytics sing kuat banget.
  • situs web: www.castos.com

Summary:

Castos minangka majeng host podcast sing dituju WordPress pangguna sing butuh bandwidth lan panyimpenan tanpa wates.

Situs hosting podcast iki dilengkapi karo podcasting prasaja banget kuat WordPress plugin sing streamlines paling tumindak podcasting, kalebu unggahan, pangaturan dhewe pamuter, lan liyane.

Lan ing ndhuwur, Castos ora duwe watesan panyimpenan utawa bandwidth kanthi rencana apa wae, tegese sampeyan bisa nggawe macem-macem podcast kaya sing dikarepake.

Sampeyan uga bisa nglacak kinerja podcast ing macem-macem platform liwat dasbor analytics sing kuat.

Pros:

  • Kuat banget WordPress plugin.
  • Transkrip otomatis kalebu.
  • Nyoba 14 dina gratis.

cons:

  • Rada larang kanggo pamula.
  • Biaya podcasting video luwih akeh.

Rincian:

Castos duwe telung rencana mulai $ 19 nganti $ 99 saben wulan. Kabeh rencana teka karo a 14-day trial free, lan sampeyan bisa entuk rong sasi gratis yen sampeyan mbayar setaun sadurunge.

sakabèhé, Aku banget nyaranake nyoba Castos yen sampeyan arep nuduhake podcast ing a WordPress situs web.

NGERTI PORA?

Castos minangka desainer lan pemilik saka Seriously Simple Podcasting, plugin podcasting sing populer lan ditampa kanthi apik kanggo WordPress pangguna. Perusahaan kasebut ujar manawa plugin Serius Simple wis nglumpukake luwih saka 30,000 instalasi aktif nganti saiki, lan uga nglumpukake luwih saka 200 review bintang lima ing WordPress.org.

Kanggo sing ora kenal karo plugin iki, iki minangka alat kabeh-ing-siji kanggo nggawe konten podcast lan ngatur rilis episode. Nalika diinstal, plugin bisa diakses dening pangguna langsung ing WordPress dashboard. Antarane fitur-fitur kasebut, sing paling penting yaiku impor podcast siji-klik lan fungsi pamuter podcast sing ditingkatake.

Dolan maring Castos - Uji Coba 2 Minggu Gratis. Ora Perlu CC!

8.SoundCloud

Paling apik kanggo mbangun pamirsa kanthi jutaan pamirsa

homepage soundcloud
  • Kalebu aspek sosial sing kuwat kanggo mbantu sampeyan nggayuh popularitas.
  • Ngidini sampeyan nuduhake konten kanthi langsung karo platform audio utama.
  • Nyedhiyakake analitis nyata-wektu.
  • situs web: www.soundcloud.com

Summary:

SoundCloud rada beda karo host podcast liyane ing dhaptar iki amarga iku pasangan minangka platform media sosial.

Iki tegese asring luwih gampang kanggo nuduhake podcast yen sampeyan nggunakake SoundCloud, utamane yen sampeyan pamula tanpa kehadiran online sing signifikan.

Ing sisih ndhuwur iki, SoundCloud dilengkapi dashboard pemantauan wektu nyata. Iki tegese sampeyan bisa nganalisa persis sapa sing ngrungokake, lan kapan.

Sampeyan uga bisa ngatur pamuter podcast, embed ing situs web pihak katelu, lan jadwal kiriman kanthi rencana mbayar.

Pros:

  • Aspek sosial platform.
  • Rencana gratis sing apik.

cons:

  • Ora bisa ngimpor podcast sing ana kanthi otomatis.
  • Analytics ora mesthi akurat.

Rincian:

SoundCloud duwe rencana Sabanjure gratis sing apik sing ngidini sampeyan ngunggah nganti telung jam audio.

Ana uga Rencana Pro sabanjure $ 8 saben wulan. Kaloro rencana kasebut dilengkapi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Kabeh perkara sing dianggep, aspek sosial SoundCloud nggawe pilihan apik kanggo wong sing nyoba nggawe pamirsa lan tuwuh ngarsane online.

NGERTI PORA?

Ing 2020, SoundCloud wiwit kerja sama karo layanan streaming langsung populer Twitch. Kanthi nggawe kemitraan iki, SoundCloud ngidini pangguna, utamane kabeh sing ndhaptar SoundCloud Premier, SoundCloud Pro lan Report dening SoundCloud, kanggo ngasilake bathi tambahan kanthi stream Twitch liwat pelacakan status Afiliasi kanthi cepet.

Dolan maring SoundCloud - Tekan Jutaan Pamirsa!

9. Libyn

Hosting podcast murah saka raksasa industri

libsyn homepage
  • Integrasi karo kabeh platform audio utama.
  • Dhukungan monetisasi liwat macem-macem aliran.
  • Akses menyang analytics kuat lan statistik canggih.
  • situs web: www.libsyn.com

Summary:

Libsyn is salah sawijining platform hosting podcast paling tuwa lan paling populer ing donya.

Tujuane kanggo menehi kontrol lengkap kanggo saben aspek podcast, saka monetisasi kanggo layanan distribusi podcast lan kabeh ing antarane.

Salah sawijining fitur sing ditemtokake yaiku kemampuan kanggo gawe aplikasi smartphone khusus kanggo podcast sampeyan. Sampeyan bakal duwe akses menyang statistik lan analytics sing kuat, lan sampeyan uga bakal entuk manfaat saka uptime industri lan kinerja sing wis kabukten.

Pros:

  • Dhukungan pelanggan berkualitas tinggi.
  • Gampang banget kanggo miwiti.
  • Piranti merek sing apik.

cons:

  • Panyimpenan banget winates.
  • Aplikasi khusus mung kasedhiya kanthi rencana canggih.

Rincian:

Libsyn wis enem rencana kanthi rega mulai $ 5 nganti $ 150 saben wulan.

Iki teka karo watesan panyimpenan banget kurang, sanajan ana rencana khusus kasedhiya ing panyuwunan.

Kabeh perkara sing dianggep, watesan panyimpenan kurang Libsyn bakal badhan kanggo paling. Nanging, sampeyan bisa uga pengin mriksa yen sampeyan lagi nggoleki hosting podcast sing dipercaya saka raksasa industri sing wis kabukten.

NGERTI PORA?

Ing Mei 2022, Apple resmi ngumumake fitur anyar sing diarani Delegated Delivery. Libsyn kadhaptar ing antarane layanan hosting podcast sing bakal nyedhiyakake dhukungan kanggo fitur kasebut, bebarengan karo Blubrry lan Buzzsprout. Apa Delegated Delivery bakal nindakake minangka alat kabeh sing bisa digunakake podcasters nalika ngunggah, ngatur, lan nyebarake konten menyang Apple Podcast.

Nalika diluncurake, fitur iki kudu ngidini pangguna ngirim konten menyang Apple Podcast langsung saka platform hosting podcast Libsyn tanpa ID Apple. Kajaba iku, proses biasane ngirim menyang Apple Podcast uga bakal disederhanakake, ngilangi langkah-langkah sing rumit.

Dolan maring Libsyn - Saka Cukup $ 5 Sasi!

10. Anchor (saiki Spotify.for Podcasters)

Platform hosting podcast gratis 100% paling apik

spotify kanggo podcasters
  • Kasedhiya karo editor podcast sing apik.
  • 100% gratis, selawase tanpa watesan panyimpenan utawa bandwidth.
  • Kalebu pilihan alat analitik sing apik.
  • situs web: podcasters.spotify.com

Summary:

Spotify.for Podcasters minangka host podcast sing unik amarga iku 100% gratis, ing salawas-lawase.

Kabeh pangguna duwe akses menyang panyimpenan lan bandwidth tanpa watesan, uga distribusi podcast otomatis menyang platform audio utama lan liya-liyane. Temtunipun, iki salah siji saka platform podcast gratis paling apik.

Kabeh pangguna uga duwe akses menyang aplikasi seluler gratis sing bisa digunakake kanggo nggawe podcast anyar. Iki kalebu alat panyuntingan sing kuat kayata penyusun audio lan transcriber video, uga modul desain grafis dhasar.

Lan, kinerja kabeh podcast Spotify.for Podcasters bisa dilacak nganggo modul analytics platform sing apik.

Pros:

  • Akses kabeh fitur kanthi gratis ing kabeh wektu.
  • Piranti nggawe podcast sing apik.

cons:

  • Ukuran file maksimum 250MB.
  • Layanan pelanggan winates banget.

Rincian:

Spotify.for Podcasters 100% gratis, selawase. Ora ana rencana premium utawa biaya liyane sing didhelikake.

Ing ngisor iki: Yen sampeyan lagi nggoleki host podcast gratis tanpa watesan panyimpenan utawa bandwidth, Anchor wis dijamin.

NGERTI PORA?

Ing April 2022, Spotify, sing duwe Anchor (Anchor sejatine alat podcasting gratis Spotify), ngumumake manawa podcaster ing Anchor saiki bisa nggunakake podcast video ing Spotify minangka sumber penghasilan tambahan anyar.

Iki ditrapake kanggo pangguna Anchor sing adhedhasar ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris Raya, Australia, lan Selandia Baru. Siji bab sing apik babagan podcast video ing Spotify yaiku nyedhiyakake keluwesan kanggo pamireng - dheweke bisa nggunakake podcast mung minangka audio utawa ndeleng minangka video. 

Kunjungi Jangkar - 100% Bebas-Selawase!

Apa Platform Podcast Hosting?

Singkat, platform hosting podcast minangka host sing khusus kanggo hosting podcast. Amarga podcast mbutuhake panyimpenan lan bandwidth sing akeh, host web normal biasane ora apik banget kanggo nyedhiyakake.

lan Kanthi popularitas podcast sing saya tambah akeh, platform hosting spesialis kaya sing wis dakkandhakake ing pandhuan iki..

ana luwih saka siji yuta podcast aktif saiki, kanthi luwih saka 30 yuta episode ing luwih saka 100 basa. Iki meh kaping pindho 550,000 podcast aktif lan 18.5 yuta episode kacarita ing 2018.

Statistik kasebut mung nuduhake kepiye pentinge platform hosting podcast spesialis. Nanging yen ora cukup, Google Tren nuduhake manawa kapentingan ing hosting podcast wis tikel kaping telu ing limang taun kepungkur.

Long crita cekak: Platform hosting podcast dilengkapi alat khusus lan fitur sing dirancang khusus kanggo hosting podcast.

Napa aku ora bisa dadi tuan rumah Podcast ing situs webku?

Sanajan bisa nggodha kanggo dadi tuan rumah podcast ing situs web podcast sampeyan dhewe, ana akeh sebab kenapa sampeyan ora kudu.

Utamane yaiku podcast ukuran file gedhe biasane duwe, sing bisa mengaruhi situs web podcast sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan duwe bandwidth utawa watesan panyimpenan.

Lan sanajan sampeyan duwe bandwidth sing ora ditemtokake lan panyimpenan sing cukup kanggo sawetara episode podcast, pamirsa isih bisa nandhang sangsara marga saka kacepetan download alon lan ora dipercaya utawa kualitas streaming kurang.

Iki bisa nyebabake sampeyan ngrungokake lan meh mesthi bakal ngganggu tuwuh sampeyan.

Sejatine, sampeyan kudu njaga situs web hosting kanggo situs sampeyan lan konten liyane sing sampeyan duwe. Host podcast ing papan liya, banjur lebokake langsung ing situs web sampeyan yen pengin.

Fitur Apa sing kudu Goleki ing Host Podcast?

Milih host podcast sing bener bisa dadi angel banget yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan goleki. Ana akeh pilihan ing kana, tegese sampeyan kudu duwe kritéria sing jelas sadurunge miwiti nggoleki lingkungan podcast sing paling dhuwur.

Kanggo miwiti, host podcast sing paling apik kudu duwe sawetara fitur khusus sing ora bakal ditemokake karo host situs web standar. Utamane, yaiku nduwe panyimpenan lan bandwidth sing cukup kanggo para pamirsa.

A host podcast sing apik uga bakal duwe feed RSS dadi wong bisa langganan konten sampeyan, pamuter media sing bisa sampeyan lebokake ing situs web, lan kemampuan kanggo push konten sampeyan menyang Apple Podcast, Spotify, lan platform audio utama liyane.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang jinis lan kekuwatan analitik sing ditawakake, opsi monetisasi apa wae, lan manawa host podcast kalebu editor apa wae.

Lan pungkasane, priksa manawa host sampeyan nawakake sawetara pilihan download yen sampeyan butuh.

Neng akhir, host podcast paling apik nggawe gampang banget nggawe lan nuduhake konten audio berkualitas nalika nambah pamirsa lan merek sampeyan.

Apa Liyane sing Perlu Aku Luwih saka Hosting Podcast?

Bebarengan karo hosting podcast berkualitas tinggi, andal, ana sawetara layanan penting liyane sing kudu sampeyan pikirake.

Sanajan akeh host ngidini sampeyan nggawe situs web dhasar kanggo nampilake podcast, sampeyan umume luwih becik ndhaptar layanan hosting web sing beda lan mbangun situs web WordPress.org.

Banjur, sampeyan bakal bisa masang pamuter podcast lan enggo bareng konten kanthi langsung liwat situs web sampeyan.

Yen sampeyan milih host web sing bener (mikir Bluehost, DreamHost, Iono, BigScoots, utawa GreenGeeks), sampeyan uga bakal oleh jeneng domain gratis.

Yen ora, sampeyan uga kudu tuku jeneng domain, sing kudune ora luwih saka $10-$15 saben taun.

uga coba ndaftar kanggo layanan pemasaran email kaya Convertkit, Getresponse, Mailchimp, utawa Brevo (Sedinblue), bebarengan karo layanan transkripsi yen dibutuhake.

Pitakonan Paling Sering

Ringkesan - Hosting paling apik kanggo Podcast ing 2024

Ing perbandingan hosting podcast iki, kita wis nutupi sepuluh platform penerbitan podcast paling apik sing kasedhiya ing 2024. Platform distribusi podcast sing beda-beda cocog karo kabutuhan sing beda-beda, nanging sakabèhé, Aku banget nyaranake mriksa Buzzsprout, Transistor.fm, lan Captivate.

Telung platform kasebut duwe rekam trek sing kuat, nawakake fitur sing apik banget, lan menehi keluwesan sing dibutuhake para pencipta podcast.

Yen sampeyan pengin nggawe keputusan cepet endi platform podcast paling apik, iki 3 pilihan paling apik, saiki!

  • Pamula lan grapyak - Buzzsprout podcast hosting
    Aku nyaranake mriksa Buzzsprout yen sampeyan nggoleki platform paling apik kanggo podcast. Iki minangka platform hosting podcast sing intuisi lan tanpa embel-embel kanggo miwiti.
  • Podcast macem-macem lan podcast pribadi - Transistor.fm
    Aku nyaranake Transistor.fm kanggo sapa wae sing ngrancang mbukak sawetara podcast kanthi visi kanggo skala ing mangsa ngarep.
  • Multiple podcast lan alat pangembangan pamirsa Captivate
    Aku nyaranake supaya luwih tliti Captivate yen sampeyan arep nambah podcast ing mbesuk, amarga kalebu alat skalabilitas jangka panjang.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...