Zapier vs Pabbly Sambungake Comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ora bisa mutusake antarane Zapier lan Pabbly Connect? Pemikiran apa alat sing paling apik kanggo ngotomatisasi bisnis sampeyan? Artikel iki menehi perbandingan rinci antarane Zapier vs Pabbly Connect.

Saka $149 (Sawijining Pembayaran)

Entuk Pabbly Connect [PENAWARAN SEUMUR HIDUP TERBATAS]

Kemungkinan kita kabeh kudu nindakake tugas sing mboseni lan mboseni, mula kita pengin bisa metu saka mesin - aku ngerti.

Kabar apik yaiku ana alat ing pasar sing dirancang kanggo nindakake iki.

Zapier lan Sambungake Pabbly iku loro solusi dirancang kanggo ngotomatisasi tugas digital lan mbantu bisnis lan karyawan nyepetake dina tanpa macet karo karya bola-bali lan kasar.

Ringkesan cepet: Zapier lan Pabbly Connect ngidini sampeyan ngotomatisasi tugas lan mbaleni maneh ing macem-macem aplikasi. Sanajan padha bisa dibandhingake ing pirang-pirang cara, loro-lorone duwe kekuwatan individu. Bentenipun utama antarane Zapier lan Pabbly Connect iku Zapier dilengkapi integrasi liyane, Lan Pabbly Connect nawakake rega sing luwih murah.

Nanging mung amarga Zapier lan Pabbly Connect nindakake perkara sing padha, ora ateges padha ing kabeh cara.

Loro-lorone duwe pro lan cons, lan ing Zapier vs Pabbly Connect comparison iki, Aku bakal nliti carane padha mbandhingaké kanggo saben liyane lan endi alat sing luwih apik kanggo kabutuhan otomatis.

DEAL

Entuk Pabbly Connect [PENAWARAN SEUMUR HIDUP TERBATAS]

Saka $149 (Sawijining Pembayaran)

Zapier vs Pabbly Sambungake

Zapier lan Pabbly connect minangka alat otomatisasi sing ngidini sampeyan ngotomatisasi kerja ing pirang-pirang platform lan mbebasake wektu kanggo perkara sing luwih apik.

Loro-lorone ngoperasikake yen / banjur (yen iki kedadeyan, banjur tindakake iki), logika pemicu-lan-tumindak - lan loro-lorone bisa otomatis nanggapi pemicu kanthi tumindak siji utawa pirang-pirang (yen kedadeyan kasebut, banjur tindakake iki, iki lan iki. ).

Contone, nggunakake salah siji Zapier utawa Pabbly Connect, sampeyan bisa nggawe tugas kanggo otomatis balesan kanggo Google reviews sing nanggapi anyar Google review (yaiku pemicu) kanthi rong tumindak sing béda:

  1. Creating balesan ing Google Halaman Bisnisku
  2. Nyimpen wangsulan ing a Google spreadsheet.

Ayo nyilem menyang spesifik saka loro alat iki lan ndeleng carane padha tumpukan munggah marang saben liyane.

Apa Zapier?

apa iku zapier

Zapier punika alat otomatisasi papan kerja sing, miturut website, ngijini sampeyan otomatis karya kiro-kiro saka dhaptar tugas lan karya sibuk kanggo hustle sisih lan entri data.

Luwih khusus, sampeyan bisa ngotomatisasi tugas sing bakal diulang ing loro utawa luwih aplikasi sing beda tanpa perlu nulis kode kanggo ngrampungake tugas. Yen ana tugas utawa tumindak ing siji aplikasi, Zapier bakal mbaleni tugas kasebut ing kabeh aplikasi liyane sing disambung.

Zapier bisa ngotomatisasi tugas kalebu kabar saben dina lan pangeling, migrasi data antarane app, lan dhasar tugas liyane sing ora mbutuhake pamikiran kritis utawa pangerten (Begjanipun, iki durung kuwalitas otomatis).

Nanging, sanajan Zapier durung bisa mikir kritis, iku bisa tindakake logika yen / banjur. Sampeyan bisa nggawe alur kerja otomatis sing kalebu nganti 100 langkah lan nambah customizable yen / banjur isyarat sing bisa kanthi otomatis lan ngidini Zapier ngrampungake tugas sing luwih rumit.

Tumindak ing Zapier diarani "Zaps.” Saben Zap bisa kalebu nganti 100 tumindak individu lan bisa dijadwal kanggo mbukak ing wektu tartamtu utawa kanggo nanggepi kahanan tartamtu.

Ing babagan migrasi data, Zapier nggawe tugas sing mboseni kanthi gampang. Sampeyan ora mung bisa kanthi otomatis, nanging sampeyan bisa malah nambah langkah format menyang Zap.

Supaya nalika data lagi ditransfer saka siji app liyane, iku ngganti format dadi kompatibel karo app anyar sadurunge ngimpor.

Rega Zapier

rega zapier

Zapier nawakake limang rencana mbayar sing nawakake macem-macem variasi saka fitur dhasar. Ayo goleki apa sing kalebu ing saben rencana kasebut.

free

Rencana langgeng gratis Zapier ngidini sampeyan ngotomatisasi 100 tugas saben wulan. Sampeyan bisa nggawe 5 Zaps siji-langkah (karo siji pemicu lan siji tumindak) karo nganyari mriksa wektu disetel kanggo saben 15 menit.

wiwitan

kanggo $19.99 saben wulan (ditagih saben taun) utawa $29.99 saben wulan ditagih saben wulan, sampeyan bisa ngotomatisasi 750 tugas saben wulan, nggawe 20 multi-langkah Zaps, lan entuk akses menyang 3 aplikasi premium.

Sampeyan uga entuk akses menyang saringan lan pemformat, Uga sambungan liwat Webhooks, alat sing ngidini sampeyan mbangun integrasi khusus sampeyan dhewe. Kaya rencana gratis, sampeyan bisa nyetel wektu mriksa nganyari nganti 15 menit.

Professional

kanggo $49.99 saben wulan ditagih saben taun utawa $73.50 ditagih saben wulan, sampeyan bisa ngotomatisasi nganti 2,000 tugas saben wulan, mbangun Unlimited multi-langkah Zaps, nyetel kaping nganyari kanggo saben 2 menit, lan entuk akses menyang aplikasi premium tanpa watesan.

Sampeyan uga entuk muter maneh otomatis lan fitur sing diarani adat logika-paths, sing ngidini sampeyan nggawe alur kerja sing luwih maju sing nanggapi kahanan sing sampeyan setel lan nindakake macem-macem tumindak nggunakake logika cabang.

Team

Kanggo lompat rega cantik serius saka $299 saben wulan ditagih saben taun utawa $448.50 saben wulan ditagih saben wulan, Sampeyan bisa ngotomatisasi nganti 50,000 tugas saben sasi, nggawe Unlimited multi-langkah Zaps, atur a Wektu mriksa nganyari 1 menit, Lan entuk akses menyang aplikasi premium tanpa watesan.

Sampeyan uga bisa duwe kedhaftar Unlimited, nggawe rencana iki (minangka jeneng kasebut) minangka pilihan sing paling apik kanggo bisnis kanthi akeh anggota tim. Sampeyan bisa nggawe a ruang kerja sing dienggo bareng lan sambungan app sambungan lan nyetel ijin folder kanggo ngatur sapa sing bisa ngowahi Zaps sing dienggo bareng lan ngakses folder tartamtu. 

Company

Ing tingkat paling-mbayar saka $599.99 saben wulan ditagih saben taun utawa $895.50 ditagih saben wulan, rencana perusahaan mung realistis kanggo bisnis sing luwih gedhe sing nggoleki opsi otomatisasi sing serius.

Kanthi rencana perusahaan, sampeyan bisa ngotomatisasi nganti 100,000 tugas saben wulan, nggawe Unlimited multi-langkah Zaps, atur a Wektu mriksa nganyari 1 menit, lan entuk akses menyang kabeh fitur liyane.

Plus sampeyan entuk ijin admin lanjutan, retensi data khusus, konsolidasi akun, penyediaan pangguna, lan liyane.

Cathetan: Kabeh rencana sing dibayar uga duwe pilihan kanggo nambah jumlah tugas saben wulan (kanthi kenaikan rega sing sithik) tanpa kudu nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur. 

Contone, rencana Starter ngidini 750 tugas saben wulan kanthi rega $19.99, utawa sampeyan bisa milih upgrade dadi $39 saben wulan kanggo ngotomatisasi nganti 1,500 tugas.

Iki minangka fitur apik sing ngidini sawetara keluwesan, nanging sakabèhé, Rencana Zapier mesthi rada larang dibandhingake karo pesaing utama, Pabbly Connect (liyane mengko).

Integrasi Zapier

integrasi zapier

Zapier nyawiji karo liwat 4,000 app lan piranti lunak, kalebu sawetara alat produktivitas paling gedhe kayata:

  • Google Lembar
  • Gmail
  • Google Calendar
  • MailChimp
  • slack
  • Twitter
  • Trello

… lan secara harfiah ewonan liyane. Apa tegese tumindak rutin sampeyan ing aplikasi kasebut otomatis lan duplikat ing kabeh aplikasi liyane, ngirit wektu lan kerumitan kudu nindakake fungsi kasebut dhewe.

Zapier Pros lan Cons

Pros:

  • Nomer integrasi app sing nggumunake (luwih saka 4,000)
  • Nggampangake nindakake tugas sing bola-bali ing pirang-pirang platform
  • Antarmuka sing ramah pangguna tanpa kawruh babagan coding utawa pangembangan web sing dibutuhake

cons:

  • Jumlah tugas sing relatif cilik sing diidini saben langganan
  • Akses menyang aplikasi "premium" tartamtu diwatesi kanggo rencana Profesional lan munggah.
  • Larang dibandhingake karo Pabbly Connect

Apa Pabbly Connect?

apa iku pabbly connect

Kaya Zapier, Pabbly Connect minangka alat otomatisasi tugas sing ngidini pangguna mbaleni tugas ing macem-macem aplikasi kanthi gampang.

Kanthi Pabbly Connect, sampeyan bisa nggawe alur kerja kanggo ngotomatisasi enggo bareng data ing macem-macem aplikasi lan mbebasake dhewe saka jinis kerja sibuk tanpa pikiran sing disengiti.

Pabbly Connect uga dianggo nggunakake yen / banjur logika, lan bisa digunakake kanggo nindakake tugas multi-langkah kanggo nanggepi pemicu beda. Iku alat dhasar pangguna-loropaken sing gampang kanggo nyiyapake lan ora mbutuhake kawruh babagan coding kanggo digunakake.

DEAL

Entuk Pabbly Connect [PENAWARAN SEUMUR HIDUP TERBATAS]

Saka $149 (Sawijining Pembayaran)

Rega Pabbly Connect

pabbly nyambung reregan

Pabbly Connect nawakake patang tingkat pembayaran, diwiwiti kanthi rencana gratis.

free

Kanthi rencana gratis Pabbly Connect sampeyan bisa nggawe nganti 100 tugas saben sasi karo operasi tanpa watesan, tugas internal, lan otomatisasi.

Iki minangka rencana gratis sing cukup murah, lan bisa uga cukup kanggo freelancers lan pangguna liyane looking kanggo ngotomatisasi nomer relatif cilik saka tugas.

Standard

Biaya rencana Pabbly Connect Standard $10 sasi yen sampeyan ndhaptar langganan 36 sasi, lan nerangake karo 12,000 tugas saben wulan lan operasi lan alur kerja tanpa wates.

saben

kanggo $ 20 sasi (kanthi prasetya 36 sasi), sampeyan entuk 24,000 tugas saben wulan karo operasi lan alur kerja tanpa wates.

Ultimate

Iki minangka rencana paling populer Pabbly Connect, lan ana alesan sing apik: wiwit mung $40 saben sasi, sampeyan entuk skala geser tugas saben wulan wiwit 50,000 lan munggah menyang 6,400,000 (pilihan iki biaya $5120 saben sasi, nanging iku adoh ngluwihi apa sing paling bisnis utawa individu bakal tau).

Cathetan: Kabeh rega sing kadhaptar ing ndhuwur minangka pilihan paling murah sing ditawakake Pabbly Connect lan mbutuhake sampeyan ndhaptar komitmen 36 wulan.

Rega mundhak luwih sithik wektu sing sampeyan lakoni: contone, rencana Standar kanthi komitmen siji wulan regane $19 / wulan.

DEAL

Entuk Pabbly Connect [PENAWARAN SEUMUR HIDUP TERBATAS]

Saka $149 (Sawijining Pembayaran)

pabbly nyambung urip siji wektu menehi hasil pembayaran

Pabbly Connect Lifetime Deal

Pabbly Connect uga nawakake pilihan pembayaran seumur hidup sing luar biasa ing kabeh rencana.

Mupangate entuk kesepakatan seumur hidup Pabbly Connect ing taun 2022 yaiku sampeyan ora kudu mbayar biaya langganan saben wulan utawa tahunan. Siji pembayaran kanggo akses seumur hidup!

Deal Umur Standar

Rencana iki regane $149 (bayaran sepisan) lan menehi 3,000 tugas saben wulan, Operasi tanpa watesan, lan 10 alur kerja.

Pro Urip Deal

Rencana iki regane $298(bayaran sepisan) lan menehi 6,000 tugas saben wulan, Operasi tanpa watesan, lan 20 alur kerja.

Pabbly Connect Ultimate Lifetime Deal

Iki tanpa mangu rencana seumur hidup karo nilai paling apik kanggo dhuwit! Biaya rencana iki $447 (bayaran sepisan) lan menehi 10,000 tugas saben wulan, Operasi tanpa wates, lan alur kerja tanpa watesan.

Biaya kanggo fitur sing padha ing Zapier yaiku $1,548 Saben taun. Kanthi Pabbly, iku pembayaran siji $447.

pabbly nyambung vs rega zapier

Kabeh plans Pabbly Connect, kalebu rencana free, teka karo Jaminan dhuwit 30-dina lan akeh fitur apik kayata:

  • telpon multi-langkah
  • Formatter
  • Tundha lan jadwal
  • Instant Webhook (alat sing ngidini sampeyan ngirim data ing wektu nyata saka aplikasi siji menyang aplikasi liyane kanggo nanggepi acara tartamtu)
  • Kemampuan kanggo nglakokake alur kerja maneh 
  • Manajemen folder
  • Otentifikasi rong faktor 

lan akeh liyane. Iku aman kanggo ngomong sing Pabbly Connect nempatno Nilai kanggo dhuwit ing ngarep prioritas sawijining, kanggo entuk manfaat saka pelanggan.

Integrasi Pabbly Connect

integrasi nyambungake pabbly

Ing wektu nulis, Pabbly Connect digabungake karo sekitar 800 aplikasi. Nomer iki luwih cilik tinimbang Zapier, nanging Pabbly Connect ujar manawa ngembangake integrasi aplikasi kanthi tingkat 3 nganti 5 integrasi anyar saben dina.

Lan, considering sing wis Integrasi karo sawetara saka app sing paling umum digunakake, kemungkinan sing sampeyan bakal nemokake sing app sing perlu lan nggunakake ajeg wis Integrasi lan siap kanggo mbukak. Iki kalebu:

  • Gmail
  • Google drive
  • Google Calendar
  • Google Lembar
  • WordPress
  • Twitter, Facebook, lan Instagram
  • MailChimp
  • WooCommerce
  • Zoom
  • Stripe
  • slack
  • PayPal

… Lan liya-liyane. 

Punika conto alur kerja Aku wis digawe ing Pabbly Connect.

conto alur kerja pabbly connect

Alur kerja iki nggawe kiriman kaca Facebook kapan wae a WordPress kiriman wis dianyari, iku nindakake ing ngisor iki:

Kapan ING kedadeyan: a WordPress kirim dianyari [iku TRIGGER]
Banjur apa iki: nggawe wektu tundha 2 menit [iku AKSI]
lan Banjur nindakake iki: nggawe kiriman kaca Facebook (nggunakake judhul WP - WP permalink - WP kutipan) [iku AKSI liyane]

Pabbly Connect Pros lan Cons

Pros:

cons:

  • Mung terintegrasi karo 800+ aplikasi nalika nulis

FAQ

Apa sing diarani Zapier?

Zapier minangka alat sing ngidini sampeyan ngotomatisasi tugas lan mbaleni maneh ing macem-macem aplikasi. Kanthi ngotomatisasi karya sing bola-bali, sampeyan bisa ngirit wektu lan repot.

Sampeyan bisa mbangun "Zaps" (tugas individu) sing ditindakake kanggo nanggepi pemicu sing sampeyan nemtokake. Nggunakake logika if/then, Zapier bisa ngotomatisasi tugas siji lan multi-langkah sing bakal ditindakake kanthi rutin lan tanpa sampeyan kudu campur tangan.

Apa Pabbly Connect?

Kaya Zapier, Pabbly Connect ngijini sampeyan kanggo ngotomatisasi tugas bola-bali supaya sampeyan ora kudu nglampahi wektu ngetik data lan informasi padha menyang macem-macem app. 

Uga dianggo kanggo nanggepi pemicu, nggunakake logika yen / banjur kanggo nindakake tugas siji utawa multi-langkah.

Pira regane Zapier?

Zapier nawakake siji rencana gratis lan papat rencana mbayar, sing paling murah (rencana Starter) diwiwiti kanthi $ 19.99 saben wulan. 

Rega munggah saka ing kana adhedhasar pirang-pirang tugas sing sampeyan pengin bisa ngotomatisasi saben wulan, uga kecanggihan alat sing sampeyan butuhake.

Zapier mesthi minangka salah sawijining alat otomatisasi tugas sing luwih larang ing pasar, lan kanthi mangkono bisa uga ora dadi pilihan sing realistis kanggo anggaran saben wong.

Apa ana alternatif sing luwih murah kanggo Zapier?

Alternatif paling murah kanggo Zapier yaiku Pabbly Connect. Pabbly Connect minangka solusi otomatis sing bisa dibandhingke ing kabeh cara, lan regane luwih murah - ora kanggo sebutno sampeyan entuk luwih akeh tugas lan fitur liyane kanggo dhuwit.

Pabbly Connect nawakake rencana gratis sing cukup prayoga, lan rencana sing dibayar diwiwiti kanthi cepet $ 10 saben sasi yen sampeyan mlebu kontrak 36 sasi.

Apa Pabbly Connect lifetime deal (LTD)?

Kesepakatan umur Pabbly Connect minangka tawaran paling apik. Sampeyan mung mbayar sapisan, lan sampeyan bisa ngotomatisasi tugas ing Pabbly Connect kanggo sisa urip - utawa suwene sampeyan milih. 

Prices kanggo menehi hasil urip Pabbly Connect miwiti mung $ 149 dolar kanggo rencana Standard lan munggah $ 449 kanggo rencana Ultimate.

Ringkesan: Endi sing Luwih Apik, Pabbly Connect vs Zapier?

Pabbly Connect lan Zapier minangka alat sing bisa dibandhingke ing pirang-pirang cara. Loro-lorone minangka alat otomatisasi alur kerja sing mbantu sampeyan ngotomatisasi tugas sing bola-bali, mboseni ing antarane rong aplikasi utawa luwih lan ngirit wektu lan tenaga sajrone proses kasebut.

Loro-lorone ngoperasikake logika pemicu-lan-tumindak, lan loro-lorone bisa otomatis nanggapi pemicu kanthi tumindak siji utawa pirang-pirang.

Contone, nggunakake salah siji Zapier utawa Pabbly Connect, sampeyan bisa nggawe tugas kanggo otomatis balesan kanggo Google reviews sing nanggapi anyar Google review (yaiku pemicu) kanthi rong tumindak sing béda:

  1. Creating balesan ing Google Halaman Bisnisku
  2. Nyimpen wangsulan ing a Google spreadsheet.

Loro-lorone uga nawakake tawaran ndhaptar lan diskon adhedhasar pirang-pirang wulan sampeyan pengin langganan.

Ing tembung liyane, Pabbly Connect lan Zapier meh padha karo apa sing bisa ditindakake, sanajan Zapier duwe sawetara fitur sing luwih canggih.

Pabbly Connect pasar dhewe minangka sing luwih murah, alternatif umum-pangertèn kanggo Zapier, lan ing akeh cara, sing karakterisasi adil.

Sanajan ora teka kanthi jumlah integrasi sing nggumunake Zapier, Pabbly Connect minangka alat sing cukup kanggo kabutuhan umume nalika nerangake otomatisasi tugas.

Nanging, yen sampeyan bisnis sing pengin nggawe skala kanthi cepet utawa mbutuhake macem-macem kustomisasi sing luwih dhuwur nalika nerangake tugas sing bola-bali otomatis, Zapier bisa uga luwih cocog kanggo sampeyan.

Pungkasane, gumantung karo kabutuhan individu lan watesan anggaran. Yen sampeyan duwe dana lan golek integrasi liyane, Zapier iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Nanging, yen sampeyan nggoleki alat otomatisasi sing padhet ing a rega siji-pembayaran gedhe, Pabbly Connect mesthi pilihan sing paling apik.

DEAL

Entuk Pabbly Connect [PENAWARAN SEUMUR HIDUP TERBATAS]

Saka $149 (Sawijining Pembayaran)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.