10 Pembangun Situs Web E-dagang Gratis Paling Apik (lan 3 Sampeyan Kudu Ngindhari)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan lagi miwiti nggawe toko online impen sampeyan, utawa sampeyan wis duwe bisnis sing sukses lan pengin adol online, nemokake pembangun situs web e-dagang sing tepat minangka langkah pertama sing penting. Kanthi kabeh pilihan sing ana ing pasar, kabeh bisa dadi akeh banget. Adhedhasar tes kita, iki minangka pembangun situs web e-dagang gratis paling apik saiki.

$0 - Gratis Rampung (Rencana Pro diwiwiti $15/bln)

Gawe toko online - GRATIS

Kanggo bisnis cilik, pengecer, lan seniman, mbuwang dhuwit tanpa watesan kanggo nggawe situs e-commerce umume ora dadi pilihan.

Begjanipun, ana sawetara pembangun situs web e-commerce gratis sing bisa miwiti kanthi sethithik utawa ora ana biaya.

  • Best rampung gratis pembangun situs web e-commerce yaiku: Square Online ⇣
  • Best nyoba gratis pembangun situs web e-commerce yaiku: Toko ⇣
  • Best free WordPress piranti lunak e-commerce yaiku: WooCommerce ⇣

 Ana telung cara sampeyan bisa miwiti toko online kanthi gratis. Aku wis narrowed mudhun ing ndhuwur 10 opsi kanggo sampeyan.

Tukang Toko Online100% Ecommerce GratisEcommerce Uji Coba GratisPiranti Lunak E-dagang Gratis
Alun-alun OnlineYa - produk tanpa watesan--
EcwidYa - winates kanggo 10 produk--
Cartel BigYa - winates kanggo 5 produk--
StrikinglyYa - winates kanggo 5 produk)--
ShopifyOra AnaYa - 14 dina - produk tanpa watesan-
WixOra AnaYa - 14 dina - produk tanpa watesan-
SquarespaceOra AnaYa - 14 dina - produk tanpa watesan-
ZyroOra AnaYa - 30 dina - produk tanpa watesan-
WooCommerce--Ya gratis WordPress plugin, sampeyan kudu hosting
Magento (Adobe Commerce)--Ya, sumber terbuka gratis, sampeyan butuh hosting web
DEAL

Gawe toko online - GRATIS

$0 - Gratis Rampung (Rencana Pro diwiwiti $15/bln)

Apa Pembangun Situs Web E-dagang Gratis Paling Apik ing 2023?

Ing kene aku mbandhingake platform e-dagang gratis sing paling apik lan paling populer kanggo miwiti toko online. Temokake pro lan kontra lan analisis sing rinci kanggo saben, supaya sampeyan bisa milih pembangun toko online gratis sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

1. Square Online

kothak online homepage

Tangan mudhun, Alun-alun Online yoiku pembangun situs web eCommerce gratis paling apik saiki ing pasar. Iki minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing wiwit cilik nanging nyoba tuwuh kanthi cepet lan nawakake luwih akeh babagan fitur gratis tinimbang pesaing.

Setup lan Desain

Nggawe toko online ora bisa luwih gampang: Square Online nggunakake a teknologi disebut ADI, utawa Artificial Design Intelligence.

Nggunakake ADI minangka pilihan karo tukang situs web liyane (Wix uga duwe teknologi iki), nanging kanthi Square Online, iku cara utama kanggo nggawe situs sampeyan munggah lan mlaku kanthi cepet. Mangkene cara kerjane ADI:

  1. sampeyan njawab sawetara pitakonan babagan bisnis sampeyan, preferensi desain sampeyan, lan jinis situs web sing pengin digawe.
  2. Adhedhasar jawaban sampeyan, Square Online ADI ngasilake situs web kanggo sampeyan.
  3. Mekaten! Mung sawetara menit, toko eCommerce sampeyan bakal disesuaikan lan siap digunakake.

Iku pancene ora njaluk luwih gampang saka iku, kang mung salah siji saka akeh alasan aku Square Online.

fitur online kothak

Sayange, sampeyan ora bisa ngatur template Square Online banget, nanging padha kurban kuwi macem-macem tema manawa sampeyan bakal nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Iki bisa dadi kekurangan yen sing dikarepake yaiku pendekatan sing bisa disesuaikan, nanging sampeyan isih bisa ngganti unsur paling kritis, kalebu font, skema warna, lan logo merek.

Yen sampeyan pengin mbangun soko saka wiwitan sing unik, Wix lan Squarespace bisa uga luwih cepet.

kothak online Cithakan

Sales

Aku ketemu Square Online dadi pilihan paling apik kanggo bisnis cilik amarga nawakake wong ing keluwesan kanggo nggedhekake cepet. Ing ngisor iki sawetara fitur dodolan sing paling penting:

  • Yen sampeyan duwe toko bata-lan-mortir lan wis nggunakake POS Square, sampeyan bisa mulus nggabungake situs web sampeyan karo dodolan pribadi supaya kabeh informasi disimpen ing panggonan sing padha.
  • Square Online ngijini sampeyan kanggo ngatur tarif pengiriman, Nyetel tarif flat, utawa nawakake free shipping.

Siji-sijine kekurangan potensial kanggo sapa wae sing ngarep-arep nawakake pilihan pembayaran luwih akeh yaiku sampeyan mung bisa nggunakake sistem Processing pembayaran Square karo situs Square Online sampeyan (tegese ora ana Apple Pay utawa Paypal).

Reregan

Square Online nawakake kamungkinan kanggo adol produk tanpa watesan kanthi rencana gratis, sing durung dadi faktor liyane sing mbedakake saka saingan.

sing rencana profesional wiwit ing $12 saben sasi, sing cukup wajar kanggo sawetara fitur sing sampeyan entuk, kalebu jeneng domain khusus gratis kanggo taun pisanan sampeyan.

dhukungan

nawakake Square Online live chat, email, lan dhukungan telpon kanggo pelanggan ing kabeh undakan pembayaran. basis kawruh uga sumber mbiyantu, karo luwih saka 150 artikel sing alamat mung bab sembarang masalah sampeyan bisa nemoni.

Media sosial

Square Online ngijini sampeyan kanggo tag produk sampeyan lan adol ing Instagram lan Facebook.

Summary

Aku peringkat Square Online nomer siji ing dhaftar amarga nomer unbeatable sawijining free fitur, ramping lan pangguna-loropaken designs, lan kamungkinan kanggo ukuran munggah tanpa mbuwang ton saka dhuwit ekstra ing app utawa Plugins.

DEAL

Gawe toko online - GRATIS

$0 - Gratis Rampung (Rencana Pro diwiwiti $15/bln)

2. Ecwid

ecwid homepage

Ecwid minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing wis mbayar web hosting lan looking kanggo nambah fitur dodolan menyang situs.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan pembangun eCommerce Ecwid yaiku ora preduli apa tingkat pembayaran sampeyan, sampeyan bisa nambah minangka plugin kanggo platform hosting web apa wae.

Setup lan Desain

Ecwid rada beda karo pembangun situs web eCommerce liyane sing lagi dideleng ing kene amarga ora menehi pilihan kanggo sampeyan. mbangun situs. tinimbang, iku dimaksudaké kanggo digunakake minangka plugin kanggo situs web sing wis ana.

fitur ecwid

Iki minangka plus gedhe kanggo sapa wae sing wis duwe situs web lan pengin nggawe toko online tanpa reinvent setir lan miwiti maneh.

Pro desain liyane yaiku fitur terjemahan multibahasa Ecwid sing unik, kang bonus ageng kanggo sapa planning kanggo ngedol internasional.

Sales

Ecwid nggarap luwih saka 50 pemroses pembayaran sing beda, kalebu Square, PayPal, lan Stripe. Iki nawakake keluwesan luar biasa ora ditemokake karo akeh saingan Ecwid kang.

Ecwid uga fungsi minangka sistem POS dhewe. Iki tegese yen sampeyan duwe lokasi fisik, sampeyan bisa nggabungake dodolan pribadi lan online kanthi gampang.

Reregan

Ora kaya Square Online, Ecwid ora nawakake dodolan produk tanpa watesan (pilihan free diwatesi kanggo 10 produk). Nanging, free unlimited dodolan produk kuwi tawaran mboten umum sing Square Online cantik akeh stands piyambak ing bab iki, lan prices Ecwid banget cukup.

Ecwid nawakake pilihan 'selawase-gratis' tinimbang nyoba gratis. Apa tegese iki sampeyan bisa nggunakake rencana gratis Ecwid karo kabeh tunjangan kanggo anggere sampeyan pengin sadurunge mutusake arep pindhah menyang rencana mbayar utawa ninggalake.

Sampeyan ora entuk akses menyang kabeh fitur Ecwid kanthi undakan gratis, nanging sampeyan entuk akeh, kalebu:

  • Plugin kanggo nggawe toko online, ora preduli host web apa sing sampeyan gunakake;
  • Kemampuan kanggo ngedol 10 produk;
  • Tata letak sing cocog karo seluler;
  • Nol biaya transaksi;
  • Kemampuan kanggo ngedol ing macem-macem situs ing wektu sing padha; lan
  • A siji-kaca 'situs wiwitan'.

Kabeh rencana rega Ecwid saben wulan lan ora mbutuhake sampeyan dikunci ing kontrak. Nanging, yen sampeyan yakin sampeyan bakal tetep lan pengin mbayar saben taun, sampeyan bakal entuk diskon 17%..

Media sosial

Ecwid terintegrasi karo Facebook. Uga dilengkapi karo optimasi SEO sing wis diisi, sanajan kanthi rencana gratis.

dhukungan

Dhukungan pelanggan Ecwid mundhak saben tingkat. Ing tembung liya, luwih akeh sampeyan mbayar, luwih akeh dhukungan sing ditampa. Kanthi rencana gratis, sampeyan duwe akses menyang dhukungan email lan basis pengetahuan online Ecwid.

Kekurangane? Ecwid ora dilengkapi kanggo nangani bisnis gedhe kanthi persediaan sing akeh. Iki utamane minangka alat kanggo bisnis cilik sing bakal entuk manfaat saka kesederhanaan.

Summary

Ecwid minangka pilihan sing apik kanggo bisnis cilik sing pengin nyoba platform eCommerce kanthi gratis sadurunge ngembangake. Iku super-gampang kanggo nggunakake, karo langkah-langkah dening-guide kanggo panel kontrol sing nggawe nyetel toko online breeze.

3. Cartel Gedhe

homepage cartel amba

Yen sampeyan miwiti cilik lan ora ngarahake tuwuh kanthi cepet utawa akeh fitur kustomisasi, Big Cartel minangka pilihan sing apik banget.. Ora ana sawetara fitur sing nggumunake Square Online, nanging isih dadi alternatif sing padhet.

Setup lan Desain

Cartel Big pasar dhewe khusus kanggo seniman (kaca Conto kasebut kanthi harfiah kanthi irah-irahan "Tentara seniman"), lan template kasebut jelas.

Cithakan Big Cartel duwe desain modern sing ramping (sing sejatine katon kaya Square), nanging uga kabeh sing ana ing internet saiki. Ing tembung liyane, ora akeh orisinalitas ing template desain web.

fitur kartel amba

Ana uga ora akeh keluwesan: sampeyan ora bisa ngatur tema akeh karo rencana gratis. Sampeyan uga ora bisa nambah luwih saka siji gambar kanggo saben item sing sampeyan adol.

pangaturan is bisa karo rencana mbayar, nanging sampeyan kudu ngerti carane kode, kang ndadekake iku pilihan akeh kurang pangguna-loropaken saka sawetara saingan.

Kabeh kaca Big Cartel kompatibel karo seluler, tegese bakal katon apik kanggo pelanggan nalika diakses liwat telpon utawa tablet.

Sales

Big Cartel kalebu aplikasi seluler kanggo manajemen pembayaran lan nampa pembayaran liwat 3 pemroses pembayaran: Stripe, Paypal, lan Square.

Sampeyan bisa ngetutake transaksi sampeyan ing bagean 'Pesenan', lan layar checkout lan konfirmasi bisa disesuaikan kanggo merek sampeyan. Big Cartel ora ngisi biaya transaksi, sing minangka bonus utama.

Sayange, Big Cartel ora cocog karo PCI (Industri Kartu Pembayaran)., sing tegese sampeyan mung tanggung jawab kanggo tindakake pedoman PCI kanggo nangani informasi kertu kredit pelanggan. Iki bisa dadi lara sing cukup gedhe.

Big Cartel uga ora nawakake pilihan mlebu pelanggan, tegese pelanggan ora bisa nyimpen kertu kredit utawa informasi liyane ing situs sampeyan. Pilihan mung tamu checkout, kang bisa utawa ora dadi masalah kanggo sampeyan.

Reregan

Kartel gedhe prices cukup lan sawetara saka sudhut fitur kasedhiya ing rencana free nggawe salah siji opsi paling apik saiki ing pasar. Punika sawijining 3 paket eCommerce:

  • $0 Rencana Emas. Iki minangka salah sawijining pro paling gedhe kanggo nggunakake Big Cartel: kanthi rencana gratis, nggawe toko online lan ngolah transaksi gratis. Nanging, sampeyan mung bisa ngedol nganti 5 produk karo rencana gratis.
  • Rencana Platinum $ 9.99 / wulan. Iku ngidini sampeyan ngedol nganti 50 produk lan nawakake fitur canggih kayata nambah 5 gambar saben produk lan nelusuri persediaan.
  • $ 19.99 / Plan Diamond sasi. Iku ngidini sampeyan ngedol nganti 500 produk.

dhukungan

Big Cartel nawakake ing dhukungan sing padha ing kabeh tingkat pembayaran, yaiku dhukungan email sajrone jam kerja (Senin nganti Jumuah, saka jam 9 nganti 6 sore EST).

Kajaba iku, sing basis kawruh minangka sumber banget mbiyantu karo tata letak pangguna-loropaken. Big Cartel bisa uga ora kurban a muni saka support, nanging apa padha kurban migunani lan pas wektune.

Media sosial

Kanggo bisnis cilik lan seniman, nggayuh pamirsa iku kabeh. Iki minangka salah sawijining titik adol Big Cartel, lan salah sawijining sebab kenapa dadi nomer telu ing dhaptarku: sampeyan bisa adol lan menehi tag produk ing Instagram lan Facebook. Opsi iki kalebu sanajan ing rencana gratis.

Summary

Nalika nerangake pembangun situs web eCommerce gratis, Big Cartel nawakake akeh. Ora gampang digunakake minangka Square Online lan nawakake fitur sing luwih sithik, nanging rencana gratis lan template sing nyenengake kanthi estetis ndadekake pilihan sing apik kanggo bisnis cilik sing ora duwe rencana ngembangake kanthi cepet..

Big Cartel uga nawakake titik rega sing cukup cukup yen sampeyan mutusake kanggo njupuk langkah sabanjure lan miwiti mbayar kanggo fitur-fitur canggih.

4. Strikingly

homepage strikingly

Strikingly minangka pilihan liyane sing apik kanggo sapa wae sing nggoleki macem-macem template situs web eCommerce gratis.

Setup lan Desain

Wiwit Strikingly diarahake menyang total pamula, ora akeh ruang kanggo kontrol kreatif. Pangguna bisa milih cithakan adhedhasar industri utawa niche. Sawise sampeyan wis milih cithakan, emphasis diselehake ing ease saka nggunakake lan kacepetan editing tinimbang kustomisasi.

Sanajan iki bisa uga ngganggu kanggo sawetara, mesthine minangka titik jual utama kanggo sapa wae sing pengin nyiyapake situs web kanthi cepet tanpa pengalaman sadurunge. Cithakan Strikingly dudu sing paling apik, nanging apik banget, trendi, lan - sing paling penting - gampang digunakake.

Sales

sales strikingly

Fitur 'Simple Store' Strikingly ngidini sampeyan nambah unsur eCommerce menyang situs web kanthi gampang, nanging ana sing bisa ditindakake: kanthi rencana gratis, sampeyan mung bisa ngedol siji produk. Kanggo ngedol luwih akeh, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar.

Siji produk ora nggumunake dibandhingake karo sawetara pembangun situs web eCommerce liyane ing dhaptar iki. Nanging, gampang digunakake lan kacepetan platform bangunan situs web iki isih bisa ditindakake

Pilihan sing paling apik kanggo bisnis cilik, seniman, lan freelancers sing mung miwiti metu lan looking for cara kanggo nambah visibilitas ing budget nyenyet.

Reregan

Rencana gratis Strikingly ora winates (yaiku gratis ing salawas-lawase) lan ngidini sampeyan ngedol nganti 5 produk, duwe jeneng domain sing diakhiri karo 'strikingly.com', lan layanan pelanggan sing apik. Nanging yen sampeyan wis siyap kanggo soko sethitik liyane canggih, padha kurban 3 rencana mbayar kanthi rega sing cukup.

  • Rencana Terbatas $ 8 / wulan. Nerangake karo domain khusus gratis lan 5 produk saben situs.
  • Rencana Pro $ 16 / wulan. Nerangake karo opsi liyane kanggo pangaturan dhewe lan 300 produk saben situs.
  • $ 49 / Plan VIP sasi. Nerangake karo support telpon lan 500 produk saben situs.

Media sosial

Kabeh template Strikingly responsif seluler. Dheweke uga kalebu bagean feed sosial sing bisa disambungake menyang akun media sosial, lan bakal nganyari saben sampeyan ngirim sing anyar ing salah sawijining sosial sampeyan.

Ana uga pilihan kanggo nyambungake situs menyang Facebook Messenger lan nampa pesen langsung kanthi cara kasebut, nanging iki mung kasedhiya karo Pro Plan.

dhukungan

Dhukungan pelanggan ing ngendi Strikingly pancen sumunar. Nduwe basis pengetahuan sing apik, kanthi artikel, video, lan gambar sing nggawe pemecahan masalah dadi gampang. Nawakake uga dhukungan obrolan langsung 24/7, karo teknisi IT sing nyebut awake dhewe "Petugas Kebahagiaan" (rada serem, nanging isih mbiyantu!).

Summary

Strikingly angel dikalahake nalika nerangake layanan lan dhukungan pelanggan. Kajaba iku, rega kanggo rencana sing dibayar cukup wajar yen sampeyan entuk kabeh. Pungkasan, kamungkinan nggunakake Strikingly kanthi gratis sajrone wektu sing ora winates bisa mbantu sampeyan mutusake manawa pindhah menyang rencana mbayar minangka pilihan sing pas kanggo sampeyan.

Pembangun Situs Web E-commerce Paling Apik Kanthi Uji Coba Gratis

5. Shopify

homepage shopify

Shopify minangka pembangun situs web eCommerce sing paling populer ing pasar, lan kanggo alesan apik. Nduwe kerumitan sing dibutuhake kanggo ndhukung bisnis gedhe, nanging isih cukup ramah pangguna kanggo dadi pilihan sing apik kanggo bisnis cilik..

Setup lan Desain

fitur shopify

Sanajan dudu pilihan sing paling ramah pangguna ing dhaptar iki, Shopify tetep gampang digunakake amarga kekuwatan alat kasebut. Nduwe antarmuka sing prasaja sing kalebu tips sing migunani kanggo mbantu sampeyan kenal karo dasbor.

tema shopify

Shopify dilengkapi 9 gratis, tema sing dirancang kanthi apik, saben sing dilengkapi karo macem-macem opsi gaya. Akses menyang tema 64 liyane kasedhiya kanthi biaya tambahan saka $ 140 nganti $ 180, sing bisa uga dadi masalah kanggo sawetara.

Tema kasebut dirancang kanthi ati-ati kanthi macem-macem estetika sing kasedhiya, lan sampeyan bisa nelusuri miturut industri, popularitas, utawa rega. Kabeh tema teka karo:

  • SEO (Search Engine Optimization);
  • Nganyari tema gratis;
  • Palet warna sing siap digunakake;
  • Dhukungan navigasi gulung mudhun; lan
  • Foto stok gratis.

Salah sawijining fitur Shopify sing paling apik yaiku dhukungan manajemen inventaris, sing ora perlu banget kanggo bisnis cilik nanging penting kanggo bisnis sing luwih gedhe.

Sales

Shopify duwe salah sawijining dhaptar alat dodolan sing paling akeh ing antarane pilihan sing wis dakdeleng ing kene. Tanpa ado maneh, ayo langsung menyang sawetara:

  • Aplikasi. nawakake Shopify luwih saka 1,200 aplikasi - iki kabeh fitur sing bisa ditambahake menyang situs web yen tema sing sampeyan pilih ora ana sing sampeyan goleki.
  • Shipping. Kuwatir golek kurir dhewe? Ora perlu! Shopify wis kemitraan karo sawetara perusahaan kapal utama, kalebu UPS, USPS, lan DHL, lan nawakake diskon nganti 88%, gumantung saka tingkat pembayaran sampeyan.
  • Pembayaran. Shopify punika PCI tundhuk, sing nylametake sampeyan saka kudu kuwatir babagan njamin kepatuhan PCI dhewe. Dheweke uga ndhukung macem-macem mata uang, kalebu (nanging ora winates) euro, dolar Kanada, dolar Australia, yen Jepang, lan pound sterling.
  • POS. Shopify uga nawakake POS dhewe, sing ndadekake nggabungake dodolan bata-lan-mortir karo dodolan online sampeyan gampang.

Iki mung sawetara saka akeh fitur apik tenan sing ditawakake Shopify. Nalika nerangake pilihan, ana jumlah sing meh akeh sing bisa sampeyan pilih karo Shopify.

Reregan

reregan shopify

Shopify nawakake tria gratis 14 dinal lan ora mbutuhake sampeyan ngetik informasi kertu kredit nganti wektu uji coba gratis wis rampung.

Sawise uji coba gratis kadaluwarsa, rega Shopify dadi rada rumit. Ana macem-macem opsi tingkat pembayaran:

  • $29 / wulan Basic Shopify. Nawakake produk tanpa watesan, kode diskon, lan nganti 4 lokasi inventaris.
  • $79 / wulan Shopify. Nawakake produk tanpa watesan, kertu hadiah, lan ragad transaksi 1% kajaba sampeyan nggunakake Mbayari Shopify.
  • $ 299 / wulan Advanced Shopify. Utamane digawe kanggo bisnis gedhe sing pengin tuwuh kanthi cepet. Nawakake alat marketing lan analitis canggih, lan biaya transaksi 0.5% kanggo transaksi Pembayaran non-Shopify.

Saliyane iki 3 opsi dhasar, ana 2 rencana liyane: Shopify Lite lan Shopify Plus.

  • $9 / wulan Shopify Lite. Ngidini sampeyan nambah tombol 'tuku' menyang situs web utawa kaca Facebook sing wis ana, nanging ora bisa digunakake kanggo mbangun toko online. Uga nawakake POS seluler lan aksesoris hardware, manajemen pesenan, laporan keuangan, lan liya-liyane. Iki ngisi ragad transaksi 2% (maneh, tanpa Pembayaran Shopify).
  • Shopify Plus kanthi rega khusus. Iki khusus ditrapake kanggo bisnis gedhe kanthi anggaran sing luwih gedhe. Ora ana rega sing ditemtokake; Nanging, sampeyan duwe konsultasi karo agen Shopify babagan kabutuhan bisnis sampeyan lan entuk penawaran khusus.

Ngerteni pinten biaya kanggo miwiti toko Shopify

Media sosial

Shopify ngidini sampeyan nggabungake akun media sosial karo toko online. Kabeh template kasebut dioptimalake kanggo seluler lan dilengkapi lambang media sosial.

dhukungan

Nalika nerangake dhukungan pelanggan, Shopify angel dikalahake. Kabeh tingkat pembayaran menehi dhukungan live chat 24/7. Ana uga dhukungan email, dhukungan telpon, forum komunitas, tutorial video, lan liya-liyane.

Summary

Titik adol paling gedhe ing Shopify yaiku skalabilitas lan fitur lan aplikasi sing canggih. Nalika kabeh pilihan kasebut bisa uga akeh banget kanggo wong sing lagi miwiti lelungan eCommerce, Shopify minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing pengin nambah kanthi cepet.

Biaya fitur tambahan kayata app bisa nambah ragad saben wulan, sing bisa dadi downside, nanging iki uga menehi pangguna kesempatan kanggo ngatur kanthi cepet. Sinau luwih lengkap ing artikel review Shopify iki.

6. Wix

Wix minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling misuwur ing pasar saiki, lan uga nduweni opsi mbangun situs web e-dagang sing kuat.

wix e-dagang

Wix eCommerce cocog kanggo pamula lan pamilik bisnis sing berpengalaman, Wix nawakake macem-macem fitur sing nggawe toko online sampeyan cepet lan gampang.

Setup lan Desain

kanthi liwat 800 free Cithakan milih saka, meh ora bisa nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nelusuri miturut kategori, lan yen sampeyan nggawe pilihan, kustomisasi gampang lan langsung.

fitur e-dagang wix

Wix nggunakake editor seret lan selehake sing nggawe gampang ngatur unsur ing kaca web sampeyan kaya sing dikarepake.

Sales

Iku penting kanggo dicathet Wix gratis kanggo mbangun, nanging ora bisa didol. Ing tembung liyane, sampeyan bisa njupuk akeh wektu kanggo nyiyapake toko online, lan ndeleng apa Wix cocok kanggo merek sampeyan. Sawise sampeyan mutusake manawa Wix cocog kanggo sampeyan, kabeh rencana bisnis lan eCommerce bakal ngidini sampeyan adol produk tanpa watesan.

Reregan

Siap miwiti adol? Banjur sampeyan kudu milih salah siji saka ing ngisor iki 3 tingkat pembayaran:

  • $ 23 / sasi Business Basic. Nawakake domain khusus gratis sajrone setahun, akun pelanggan, produk tanpa watesan, lan layanan pelanggan 24/7.
  • $ 27 / sasi Bisnis Unlimited. Nawakake langganan pelanggan, opsi pengiriman sing luwih maju, lan nganti 1,000 review produk dening KudoBuzz.
  • $ 49 / sasi Bisnis VIP. Nawakake perawatan pelanggan prioritas, 50 GB ruang panyimpenan, lan review nganti 3,000 produk.

Media sosial

Kabeh 3 rencana bisnis lan eCommerce ngidini sampeyan nggawe dodolan saka akun media sosial sampeyan.

wix persiyapan e-dagang

dhukungan

Yen ana masalah, Wix wis dijamin sampeyan. Iku nawakake macem-macem formulir dhukungan ing macem-macem media, kalebu:

  • email;
  • media sosial;
  • Telpon;
  • Dhukungan editorial 24/7 (ing kaca); lan
  • A basis kawruh lengkap lan video tutorial.

Summary

Wix minangka salah sawijining pilihan sing paling disenengi kanggo nggawe situs web, lan pembangun situs web eCommerce ora nguciwani.

Sanajan ora menehi pilihan gratis kanggo adol produk, nanging ngidini sampeyan mbangun situs kanthi gratis lan tetep kaya ngono nganti sampeyan pengin sadurunge nindakake rencana mbayar..

Nawakake sing paling apik ing loro-lorone: cukup ramah pangguna kanggo pamula nanging cukup canggih kanggo bisnis sing luwih gedhe. Priksa review Wix lan sinau luwih lengkap babagan pembangun situs web sing paling populer ing donya saiki.

7. Squarespace

homepage kothak

Sapa sing durung nggulung menyang sisih ngisor situs web lan ndeleng logo 'Powered by Squarespace' klasik? Squarespace wis cepet dadi salah siji saka platform bangunan situs web paling populer, lan iku ora misteri kok.

Kanthi sawetara cithakan sing paling estetis ing pasar, persiyapan sing ramah pangguna, lan piranti inventaris sing kuat, Squarespace angel dikalahake.

Setup lan Desain

Nalika nerangake desain, Squarespace misuwur ing antarane para pesaing. Nawakake macem-macem nyengsemaken saka Cithakan sing dirancang kanthi apik, sing bisa ditelusuri miturut jinis utawa topik. Sawise sampeyan milih cithakan, bakal ana akeh ruang kanggo kustomisasi.

Kabeh template Squarespace dioptimalake kanggo seluler lan bakal katon apik yen dideleng saka piranti seluler.

Squarespace rada ketinggalan saingan kaya Square Online lan Strikingly babagan pangguna-loropaken, nanging yen sampeyan ngerti babagan perkara kasebut, ora angel banget (ora ana coding, aku janji).

perdagangan squarespace

Nalika wektune adol, produk sampeyan bisa diunggah kanthi individu utawa akeh, sing bisa ngirit wektu.

Sales

Tingkat pembayaran Business, Basic Commerce, lan Advanced Commerce Squarespace nawakake dodolan produk tanpa watesan. Squarespace ngolah pembayaran pelanggan liwat Stripe lan Paypal, loro-lorone dipercaya, layanan pembayaran sing cocog karo PCI.

Alat promosi Squarespace minangka salah sawijining fitur dodolan sing paling apik. Dheweke ngidini sampeyan nambah diskon kanggo macem-macem produk utawa malah kanggo tuku pelanggan individu. Uga duwe alat inventaris sing kuat, sing nggawe nglacak saham sampeyan gampang lan gampang.

Reregan

Squarespace kasedhiya karo telung rencana rega sing beda kanggo situs web eCommerce. Rencana loro kasebut bisa dibayar saben wulan utawa tahunan (lan loro-lorone duwe diskon yen sampeyan tuku langganan tahunan):

  • $ 18 / sasi Bisnis. Iki kalebu fitur SEO, bandwidth lan panyimpenan tanpa watesan, lan ngidini kontributor tanpa watesan. Nanging, ngisi ragad transaksi 3% kanggo kabeh tuku.
  • $ 30 / sasi Dagang Dasar. Iki kalebu jeneng domain khusus (kalebu ing kaca checkout), kertu hadiah, akun login pelanggan, lan analytics dagang.
  • $ 46 / sasi Advanced Commerce. Iki kalebu diskon otomatis, pengiriman sing diwilang operator, lan langganan pelanggan.

dhukungan

Kaloro tingkat pembayaran kasebut dilengkapi dhukungan pelanggan 24/7 liwat Twitter lan email. Nalika nerangake dhukungan obrolan langsung, Squarespace nawakake saka 4 am nganti 8 pm EST ing dina kerja.

Yen sampeyan duwe masalah sing paling diterangake liwat telpon, mula sampeyan ora beruntung: Squarespace ora nawakake dhukungan pelanggan liwat telpon, amarga dheweke ngaku manawa dhukungan online ngidini dheweke menehi pitulungan sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan.

Summary

Squarespace minangka pilihan sing apik kanggo pengecer online sing luwih cilik lan luwih gedhe. Rega bisa uga luwih dhuwur tinimbang sawetara kompetisi, nanging uga worth iku, utamané nalika njupuk menyang akun kualitas designs Cithakan lan alat.

Apa sampeyan pengin miwiti cilik utawa nambah ukuran toko, Squarespace duwe kabeh sing dibutuhake. Delengen review Squarespace rinci sandi kanggo sinau luwih lengkap babagan alat mbangun situs web sing populer iki.

8. Zyro

Kanggo bisnis cilik sing pengin nggawe toko online kanthi cepet, Zyro iku pilihan becik.

zyro homepage

Setup lan Desain

Saka perspektif desain, ZyroCithakan sing cukup standar. Dheweke nampilake desain millennial-chic sing bisa ditelusuri miturut kategori banjur disesuaikan.

wiwit Zyro nggunakake editor gaya kothak, cithakan ora cocog kanggo kustomisasi sing luwih maju. Nanging, iki bisa dadi mupangati kanggo sapa wae sing pengin nggawe toko online kanthi cepet.

Yen sampeyan nggoleki persiyapan sing luwih cepet, Zyro menehi pilihan kanggo nggunakake generator situs web AI-powered. Cukup mangsuli sawetara pitakon babagan bisnis lan pilihan gaya sampeyan, lan lungguhan nalika situs web sampeyan urip sadurunge.

zyro fitur

Zyro responsif seluler lan rangking banget amarga fitur SEO, tegese toko online sampeyan duwe kesempatan gedhe kanggo nggayuh pamirsa sing akeh.

Sales

Zyro nggampangake ngunggah produk menyang situs web lan nambah informasi produk sing rinci kayata varian, SKU, lan biaya pengiriman. Sampeyan bisa rumangsa kaya ana akeh informasi sing kudu dilebokake ing wiwitan, nanging yen sampeyan wis ngerti, Zyro nggampangake ngatur lan nglacak kabeh produk sampeyan.

Zyro nawakake pajak otomatis lan petungan biaya pengiriman lan duwe tawaran karo UPS, USPS, lan FedEx.

Nalika wektune kanggo nampa pembayaran, Zyro wis entuk sampeyan nutupi. Iku nampa luwih saka 70 layanan pembayaran, kalebu:

  • PayPal;
  • Square;
  • Stripe; lan
  • Sawetara opsi manual (transfer bank, pambayaran pribadi, lsp).

Reregan

Sanajan ora ana rencana gratis, Zyroregane murah iku angel kanggo ngalahake. Mangkene rencana sing dibayar:

  • $ 8.01 / sasi Toko Online. Iki kalebu domain gratis setaun, dhukungan pelanggan 24/7, lan kemampuan kanggo adol nganti 100 produk.
  • $ 14.31 / sasi Toko Lanjut. Iku kalebu Recovery cart nilar, saringan produk, kemampuan kanggo ngedol nganti 2,500 produk, lan kamungkinan kanggo ngedol ing Amazon lan eBay.

Media sosial

Facebook, Twitter, Instagram, lan Google Shopping kabeh bisa ditambahake menyang situs web sampeyan. Zyro uga ngidini sampeyan nambahake WhatsApp, Messenger, utawa Jivochat menyang toko online supaya sampeyan bisa ngobrol langsung karo pelanggan.

dhukungan

Zyro nawakake 24/7 dhukungan pelanggan liwat email lan manggon chatting. Lambang obrolan langsung uga minangka bar telusuran sing menehi akses menyang Pusat Bantuan, Zyrobasis kawruh lengkap.

Summary

Zyro minangka pilihan sing apik kanggo bisnis cilik sing nganggep gampang panggunaan lan efektifitas biaya tinimbang keluwesan lan kustomisasi sing luwih maju. Priksa sandi lengkap Zyro review kanggo informasi luwih lengkap.

Platform Piranti Lunak E-dagang Gratis Paling Apik

9. WooCommerce

WooCommerce iku gratis WordPress plugin sing ngijini sampeyan kanggo ngedol produk ing ana WordPress Situs.

kaca ngarep woocommerce

Kaya sing wis dingerteni, WordPress minangka CMS (sistem manajemen konten) sing paling akeh digunakake saiki, lan kanthi WooCommerce, sampeyan bisa adol produk fisik, digital, lan malah afiliasi saka pasar tartamtu, kalebu Amazon lan eBay.

WooCommerce bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sapa wae sing anyar WordPress - utawa kanggo game eCommerce umume - minangka alat canggih kanthi akeh pilihan sing butuh sawetara wektu kanggo sinau.

Nanging, yen sampeyan wis ngentekake sawetara wektu kanggo mbangun WordPress situs web lan wis ngerti dalan sampeyan, banjur nambah WooCommerce minangka plugin mesthine ora angel.

fitur woocommerce

Setup lan Desain

Sanajan paling WordPress tema kompatibel karo plugin WooCommerce, ana uga akeh tema WooCommerce tartamtu sing bisa sampeyan pilih. Dirancang khusus kanggo eCommerce, iki bisa uga dadi taruhan sing luwih apik yen sampeyan nggawe toko online sapisanan.

Ana akeh tema gratis sing bisa dipilih, lan yen sampeyan ora ngerti arep miwiti saka ngendi, WooCommerce nawakake rating lan ulasan pangguna sing migunani sing bisa sampeyan priksa kanggo pandhuan.

price

Plugin dhasar gratis, nanging sampeyan bisa uga kudu nambah ekstensi kanggo nggedhekake jangkauan apa sing bisa ditindakake situs eCommerce sampeyan. Sinau babagan biaya nyata nggunakake WooCommerce.

Sawetara ekstensi kasebut, kayata mbiyantu WooCommerce Google Analytics plugin, gratis. Nanging liyane, rada larang. Kuwi WooCommerce Freshdesk plugin ($79).

Sales

WooCommerce kompatibel karo macem-macem gateway pembayaran, kalebu (nanging ora winates ing):

  • belang;
  • Paypal;
  • Sawise mbayar;
  • kothak; lan
  • AmazonPay.

Ana uga sing migunani Plugin ngalih mata uang sing ngidini toko sampeyan ngalih ing antarane rong mata uang.

Yen sampeyan fokus ing basis pelanggan internasional lan pengin toko sampeyan ndhukung macem-macem basa, sampeyan butuh rong plugin: umume Pencet Multilingual plugin lan WooCommerce Multilingual plugin.

Summary

WooCommerce minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing wis ana WordPress situs sing pengin nyiyapake toko ing situs. Ing plugin utama gratis, nanging sampeyan mbokmenawa bakal nglampahi dhuwit ing plugin liyane perlu supaya toko sampeyan bisa mlaku kanthi lancar. Kaya saben piranti lunak e-commerce, ana pro lan kontra. Kene saperangan saka Alternatif WooCommerce sing kudu dipikirake.

10. Magento

Magento

Saiki dikenal minangka Adobe Commerce, Magento punika gratis, platform eCommerce open-source lan salah sawijining pembangun eCommerce sing paling populer digunakake saiki. Iki minangka alat gratis sing luar biasa sing nawakake akeh potensial kanggo skalabilitas, nanging mesthi dudu sing paling gampang digunakake.

Mbutuhake sawetara kawruh coding lan kekarepan kanggo nyurung kurva sinau, nanging menehi keuntungan utama yen sampeyan pengin ngetrapake wektu kasebut.

Setup lan Desain

Pancen angel golek platform piranti lunak eCommerce sing dilengkapi fitur luwih akeh tinimbang Magento. Nanging, mung amarga gratis ora ateges sampeyan ora kudu mbuwang dhuwit.

Magento minangka platform open-source, tegese sampeyan kudu nemokake host web, tema situs web, lan tambahan liyane sing dibutuhake..

Magento ora teka karo tema utawa template gratis, nanging Pasar Magento sadean apik-dirancang, opsi customizable saka perusahaan liyane, sawetara kang gratis.

price

Sanajan piranti lunak open-source Magento gratis, supaya bisa ngakses macem-macem fitur Magento, sampeyan butuh rencana premium. Iki pancene mung pilihan kanggo bisnis gedhe amarga kudu ngubungi Magento lan entuk penawaran rega individu. Kaya menyang restoran tanpa rega sing kadhaptar ing menu, sampeyan bisa nemtokake manawa bakal larang.

Sales

Magento menehi kasempatan kanggo adol produk tanpa watesan, fisik lan digital. Sampeyan uga ngidini sampeyan adol ing situs pihak katelu, kalebu Amazon lan eBay, lan dilengkapi piranti sing kuat kanggo ngatur persediaan, nawakake dodolan, diskon, tombol tuku cepet, lan liya-liyane. Kanthi Magento, langit minangka watesan babagan apa sing bisa sampeyan lakoni karo inventaris sampeyan.

Summary

Magento minangka alat sing apik kanggo bisnis sing luwih gedhe kanthi anggaran gedhe utawa individu sing duwe pengalaman nggawe situs web sing cukup kanggo nggedhekake toko online kanthi cepet.

Nanging, yen sampeyan pamula utawa mbukak bisnis cilik kanthi anggaran winates, Magento bisa uga ora cocog kanggo sampeyan.

Pembangun Situs Web Paling Elek (Ora Patut Wektu utawa Dhuwit Sampeyan!)

Ana akeh pembangun situs web ing kana. Lan, sayangé, ora kabeh padha digawe padha. Ing kasunyatan, sawetara wong sing downright elek. Yen sampeyan nimbang nggunakake pembangun situs web kanggo nggawe situs web, sampeyan kudu ngindhari ing ngisor iki:

1. Doodlekit

Doodlekan

Doodlekan minangka tukang situs web sing nggawe sampeyan gampang mbukak situs web bisnis cilik. Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe kode, pembangun iki bisa mbantu nggawe situs web kurang saka jam tanpa ndemek baris kode siji.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web kanggo nggawe situs web pertama, iki tip: Pembangun situs web apa wae sing ora duwe templat desain modern sing katon profesional, ora cocog karo wektu sampeyan. DoodleKit gagal banget babagan iki.

Cithakan kasebut bisa uga katon apik banget sepuluh taun kepungkur. Nanging dibandhingake karo template liyane, sing ditawakake tukang situs web modern, template kasebut katon kaya digawe dening bocah umur 16 taun sing lagi wae sinau desain web.

DoodleKit bisa uga migunani yen sampeyan lagi miwiti, nanging aku ora nyaranake tuku rencana premium. Pembangun situs web iki wis suwe ora dianyari.

Waca liyane

Tim sing ana ing mburi bisa uga wis ndandani bug lan masalah keamanan, nanging kayane wis suwe ora nambah fitur anyar. Cukup katon ing situs web. Iki isih ngomong babagan fitur dhasar kayata upload file, statistik situs web, lan galeri gambar.

Ora mung template sing lawas banget, nanging salinan situs web uga katon umure puluhan taun. DoodleKit minangka pembangun situs web saka jaman nalika blog diary pribadi saya populer. Blog-blog kasebut wis mati saiki, nanging DoodleKit isih durung maju. Coba deleng situs web lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkarepake.

Yen sampeyan pengin nggawe situs web modern, Aku bakal menehi saran supaya ora nganggo DoodleKit. Situs web dhewe macet ing jaman kepungkur. Iku pancene alon lan ora kejiret karo praktik paling modern.

Sisih paling ala babagan DoodleKit yaiku regane diwiwiti $ 14 saben wulan. Kanggo $ 14 saben wulan, tukang situs web liyane bakal ngidini sampeyan nggawe toko online lengkap sing bisa bersaing karo raksasa. Yen sampeyan wis ndeleng saingan DoodleKit, aku ora perlu ngandhani sepira larang rega kasebut. Saiki, dheweke duwe rencana gratis yen sampeyan pengin nyoba banyu, nanging mbatesi banget. Malah ora duwe keamanan SSL, tegese ora ana HTTPS.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web sing luwih apik, ana puluhan liyane sing luwih murah tinimbang DoodleKit, lan nawakake cithakan sing luwih apik. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis ing rencana sing dibayar. Pembangun situs web liyane uga nawakake puluhan lan puluhan fitur modern sing ora DoodleKit. Dheweke uga luwih gampang sinau.

2. Webs.com

webs.com

Webs.com (sadurunge freewebs) minangka tukang situs web sing dituju kanggo pamilik bisnis cilik. Iku solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk bisnis cilik online.

Webs.com dadi populer kanthi nawakake rencana gratis. Rencana gratis dheweke biyen pancen loman. Saiki, iku mung nyoba (sanajan tanpa watesan wektu) rencana karo akeh watesan. Iku mung ngidini sampeyan mbangun nganti 5 kaca. Umume fitur dikunci ing mburi rencana mbayar. Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web gratis kanggo mbangun situs hobi, ana puluhan pembangun situs web ing pasar sing gratis, loman, lan luwih apik tinimbang Webs.com.

Pembangun situs web iki dilengkapi puluhan template sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web sampeyan. Cukup pilih cithakan, atur nganggo antarmuka seret lan selehake, lan sampeyan siyap mbukak situs sampeyan! Senajan prosese gampang, designs tenan outdated. Dheweke ora cocog karo template modern sing ditawakake dening tukang situs web liyane sing luwih modern.

Waca liyane

Sisih paling awon babagan Webs.com yaiku kayane padha mandheg ngembangake produk kasebut. Lan yen isih berkembang, iku bakal ing jangkah bekicot kang. Kaya-kaya perusahaan ing mburi produk iki wis nyerah. Pembangun situs web iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan biyen dadi salah sawijining sing paling populer.

Yen sampeyan nggoleki review pangguna saka Webs.com, sampeyan bakal weruh yen kaca pisanan saka Google is kapenuhan reviews elek. Rating rata-rata kanggo Webs.com ing saindhenging internet kurang saka 2 bintang. Paling review babagan carane elek layanan dhukungan pelanggan.

Nyingkirake kabeh perkara sing ala, antarmuka desain gampang digunakake lan gampang sinau. Sampeyan butuh kurang saka jam kanggo sinau tali. Iki digawe kanggo pamula.

Rencana Webs.com diwiwiti saka $5.99 saben wulan. Rencana dhasar ngidini sampeyan nggawe kaca tanpa watesan ing situs web sampeyan. Mbukak kunci meh kabeh fitur kajaba eCommerce. Yen sampeyan pengin miwiti adol ing situs web, sampeyan kudu mbayar paling ora $12.99 saben wulan.

Yen sampeyan minangka wong sing duwe kawruh teknis sing sithik, pembangun situs web iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik. Nanging mung bakal katon nganti sampeyan mriksa sawetara pesainge. Ana akeh pembangun situs web liyane ing pasar sing ora mung luwih murah nanging nawakake luwih akeh fitur.

Dheweke uga nawakake template desain modern sing bakal mbantu situs web sampeyan katon. Ing taun-taun nggawe situs web, aku wis ndeleng akeh tukang situs web sing teka lan lunga. Webs.com digunakake minangka salah sawijining sing paling apik ing jaman saiki. Nanging saiki, aku ora bisa menehi saran marang sapa wae. Ana akeh banget alternatif sing luwih apik ing pasar.

3. Yola

Yola

Yola minangka pembangun situs web sing mbantu sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh babagan desain utawa kodhe.

Yen sampeyan nggawe situs web pisanan, Yola bisa dadi pilihan sing apik. Iki minangka pembangun situs web seret lan selehake sing ngidini sampeyan ngrancang situs web sampeyan dhewe tanpa kawruh babagan program. Proses kasebut gampang: pilih salah siji saka puluhan template, atur tampilan lan rasa, tambah sawetara kaca, banjur pencet nerbitake. Alat iki digawe kanggo pamula.

Regane Yola pancen larang banget kanggo aku. Rencana mbayar sing paling dhasar yaiku rencana Perunggu, sing mung $ 5.91 saben wulan. Nanging ora mbusak iklan Yola saka situs web sampeyan. Ya, sampeyan krungu bener! Sampeyan bakal mbayar $5.91 saben wulan kanggo situs web sampeyan nanging bakal ana iklan kanggo pembangun situs web Yola. Aku pancene ora ngerti keputusan bisnis iki ... Ora ana tukang situs web liyane sing ngisi sampeyan $ 6 saben wulan lan nampilake iklan ing situs web sampeyan.

Sanajan Yola bisa dadi titik wiwitan sing apik, yen sampeyan miwiti, sampeyan bakal nemokake dhewe kanggo nggawe situs web sing luwih maju. Yola duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe situs web pisanan sampeyan. Nanging kurang akeh fitur sing sampeyan butuhake nalika situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik.

Waca liyane

Sampeyan bisa nggabungake alat liyane menyang situs web kanggo nambah fitur kasebut menyang situs web, nanging akeh banget. Pembangun situs web liyane dilengkapi alat marketing email sing dibangun, tes A/B, alat blogging, editor canggih, lan template sing luwih apik. Lan alat-alat kasebut regane padha karo Yola.

Titik adol utama pembangun situs web yaiku ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kudu nyewa desainer profesional sing larang. Dheweke nindakake iki kanthi nawakake atusan template sing bisa sampeyan atur. Cithakan Yola pancen ora ana inspirasi.

Kabeh padha katon padha karo sawetara beda cilik, lan ora ana siji stands metu. Aku ora ngerti yen dheweke mung nyewa desainer lan njaluk dheweke nindakake 100 desain sajrone seminggu, utawa yen ana watesan alat gawe situs web dhewe. Aku bisa dadi sing terakhir.

Siji bab sing dakkarepake babagan rega Yola yaiku rencana Bronze sing paling dhasar ngidini sampeyan nggawe nganti 5 situs web. Yen sampeyan pengin nggawe akeh situs web, amarga sawetara alasan, Yola minangka pilihan sing apik. Editor gampang sinau lan dilengkapi puluhan template. Dadi, nggawe akeh situs web kudu gampang banget.

Yen sampeyan pengin nyoba Yola, sampeyan bisa nyoba rencana gratis, sing ngidini sampeyan nggawe rong situs web. Mesthi, rencana iki dimaksudake minangka rencana uji coba, saengga ora ngidini nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, lan nampilake iklan kanggo Yola ing situs web sampeyan. Iku apik kanggo nyoba banyu nanging ora duwe akeh fitur.

Yola uga ora duwe fitur penting sing ditawakake kabeh tukang situs web liyane. Ora duwe fitur blogging. Iki tegese sampeyan ora bisa nggawe blog ing situs web sampeyan. Iki mung nggawe aku ora percaya. Blog mung sakumpulan kaca, lan alat iki ngidini sampeyan nggawe kaca, nanging ora duwe fitur kanggo nambah blog menyang situs web sampeyan. 

Yen sampeyan pengin cara sing cepet lan gampang kanggo mbangun lan mbukak situs web, Yola minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin mbangun bisnis online sing serius, ana akeh pembangun situs web liyane sing nawakake atusan fitur penting sing kurang Yola. Yola nawakake pembangun situs web sing gampang. Pembangun situs web liyane nawakake solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun lan ngembangake bisnis online sampeyan.

4. WijiProd

SeedProd

SeedProd yaiku a WordPress plugin sing mbantu sampeyan ngatur tampilan lan rasa situs web sampeyan. Iki menehi antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo ngatur desain kaca sampeyan. Nerangake luwih saka 200 template sing bisa dipilih.

Pembangun halaman kaya SeedProd ngidini sampeyan ngontrol desain situs web sampeyan. Pengin nggawe footer sing beda kanggo situs web sampeyan? Sampeyan bisa nindakake kanthi gampang kanthi nyeret lan nyelehake unsur menyang kanvas. Pengin ngrancang ulang kabeh situs web sampeyan dhewe? Iku uga bisa.

Sisih paling apik babagan pembuat kaca kaya SeedProd yaiku dibangun kanggo wiwitan. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman nggawe situs web, sampeyan isih bisa nggawe situs web sing katon profesional tanpa ndemek kode siji wae.

Sanajan SeedProd katon apik ing sepisanan, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nggawe keputusan tuku. Kaping pisanan, dibandhingake karo tukang kaca liyane, SeedProd duwe sawetara unsur (utawa pamblokiran) sing bisa digunakake nalika ngrancang kaca situs web sampeyan. Pembangun kaca liyane duwe atusan unsur kasebut kanthi tambahan anyar saben sawetara wulan.

SeedProd bisa uga luwih ramah pemula tinimbang tukang kaca liyane, nanging ora duwe sawetara fitur sing sampeyan butuhake yen sampeyan pangguna sing berpengalaman. Apa sing drawback sampeyan bisa manggon karo?

Waca liyane

Bab liyane sing aku ora seneng babagan SeedProd yaiku versi free sawijining winates banget. Ana plugin pembangun kaca gratis kanggo WordPress sing nawakake Welasan fitur sing versi gratis SeedProd kurang. Lan sanajan SeedProd dilengkapi luwih saka 200 template, ora kabeh template kasebut apik banget. Yen sampeyan pengin desain situs web katon metu, deleng alternatif kasebut.

Rega SeedProd minangka pemecah kesepakatan gedhe kanggo aku. Regane diwiwiti mung $79.50 saben taun kanggo siji situs, nanging rencana dhasar iki ora duwe akeh fitur. Kanggo siji, ora ndhukung integrasi karo alat marketing email. Dadi, sampeyan ora bisa nggunakake rencana dhasar kanggo nggawe kaca kebangkrutan njupuk timbal utawa ngembangake dhaptar email sampeyan. Iki minangka fitur dhasar sing gratis karo akeh tukang kaca liyane. Sampeyan uga mung entuk akses menyang sawetara template ing rencana dhasar. Pembangun kaca liyane ora mbatesi akses kanthi cara iki.

Ana sawetara perkara liyane sing aku ora seneng babagan rega SeedProd. Kit situs web lengkap dikunci ing mburi rencana Pro yaiku $ 399 saben taun. Kit situs web lengkap ngidini sampeyan ngganti tampilan situs web sampeyan.

Ing rencana liyane, sampeyan bisa uga kudu nggunakake campuran macem-macem gaya kanggo macem-macem kaca utawa ngrancang template sampeyan dhewe. Sampeyan uga mbutuhake rencana $399 iki yen sampeyan pengin bisa ngowahi kabeh situs web kalebu header lan footer. Sawise maneh, fitur iki dilengkapi karo kabeh tukang situs web liyane sanajan ing rencana gratis.

Yen sampeyan pengin bisa nggunakake WooCommerce, sampeyan butuh rencana Elite sing $ 599 saben wulan. Sampeyan kudu mbayar $599 saben taun kanggo bisa nggawe desain khusus kanggo kaca checkout, kaca cart, kothak produk, lan kaca produk tunggal. Pembangun kaca liyane nawakake fitur kasebut ing meh kabeh rencana, sanajan sing luwih murah.

SeedProd apik yen sampeyan entuk dhuwit. Yen sampeyan nggoleki plugin pembuat kaca sing terjangkau WordPress, Aku nyaranake sampeyan ndeleng sawetara pesaing SeedProd. Dheweke luwih murah, nawakake template sing luwih apik, lan ora ngunci fitur sing paling apik ing mburi rencana rega paling dhuwur.

FAQ

Apa aku bisa mbangun toko online kanthi gratis?

Yen sampeyan mikir babagan mbangun toko online, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bisa nindakake kanthi gratis. Jawabane ya!

Ana macem-macem pembangun toko online sing ngidini sampeyan nggawe situs web e-dagang tanpa biaya ngarep. Mesthi, ana sawetara trade-off kanggo nimbang nalika arep mudhun rute free.

Contone, sampeyan bakal duwe kontrol kurang babagan desain lan merek situs web sampeyan tinimbang yen sampeyan nggunakake alat sing dibayar. Lan, sampeyan bisa uga kudu nganyarke menyang rencana mbayar supaya bisa nampa pembayaran lan njupuk kauntungan saka fitur canggih liyane kayata marketing lan manajemen persediaan.

Apa pembangun situs web e-dagang gratis sing paling apik?

Alun-alun Online minangka pembangun situs web e-dagang gratis paling apik saiki. Iki menehi situs e-commerce sing bisa digunakake kanthi lengkap tanpa kudu mbayar rencana, sampeyan mung kudu mbayar ragad transaksi 1.9% kanggo dodolan online.

Apa alat sing paling gampang digunakake kanggo mbangun toko online?

Ana sawetara platform sing gampang digunakake kanggo mbangun toko online kanthi gratis. Aku nyaranake Wix minangka alat sing paling gampang digunakake kanggo mbangun toko online. Iku platform e-dagang sing dadi tuan rumah sing kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe lan mbukak toko online. Ora ana piranti lunak sing bisa didownload utawa diinstal, lan sampeyan bisa miwiti Wix sajrone sawetara menit.

Ringkesan - Platform E-dagang Gratis Paling Apik ing 2023

Saka kabeh pembangun situs web eCommerce sing saiki ana ing pasar, sawetara sing ana ing ndhuwur kompetisi. Square Online rangking nomer siji ing dhaptar pembangun situs web e-dagang gratis ing taun 2023.

Square Online minangka alat sing ora bisa dikalahake kanggo bisnis cilik sing pengin mbangun kehadiran online kanthi cepet lan gampang. Pangguna bisa njupuk kauntungan saka situs web e-commerce gratis nganti suwe, lan duwe akses menyang opsi sing regane cukup yen milih nganyarke..

Kanthi Square Online, apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk: ora ana biaya sing didhelikake utawa alangan liyane kanggo mbukak toko online kanthi cara sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

DEAL

Gawe toko online - GRATIS

$0 - Gratis Rampung (Rencana Pro diwiwiti $15/bln)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.