Platform Kursus Online Paling Apik 2024

in Platform Kursus Online

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan nyoba njelajah jagad platform kursus online ing 2024? Ora kringet! Kita wis mbandhingake pesaing paling dhuwur kanggo mbantu sampeyan nemtokake pas sing cocog. Ayo nyilem nalika kita miyak platform sinau online paling apik ing pasar saiki ⇣.

Internet wis mbukak kemungkinan tanpa wates kanggo sinau, lan saiki, sapa wae bisa online lan golek kursus kanggo apa wae. Ora Matter carane niche iku; tansah ana sing gelem ngedol kawruh lan keahliane, lan tansah ana siswa potensial sing gelem sinau.

Apa sampeyan ngerti yen industri pembelajaran online ana worth $ 240 milyar ing 2022, lan kira-kira regane $ 325 milyar ing 2025 – sing 35% Tambah mung telung taun.

Kanggo nampung booming iki ing sinau online, akeh platform sing muncul, ngidini para pangripta mbangun, pasar, lan ngedol kursus makarya karo ease. 

Kaya biasane, sawetara platform iki apik tenan, lan sawetara sing kurang, nanging aku wis nyusun dhaptar iki sing dakanggep paling apik saiki.

Kepiye cara milih platform kursus online sing paling apik kanggo mbangun kursus, program pelatihan, podcast, situs web gated, komunitas, lan keanggotaan?

Ing ngisor iki sawetara rekomendasi umum:

Yen sampeyan dadi..lan sampeyan pengin..banjur sampeyan kudu..
Coach
Guru / Instruktur
Nggawe konten
Freelancer / Konsultan
contractor
* Gawe lan tuan rumah kursus online.

** Gawe lan dadi tuan rumah kursus, situs web, pemasaran email, lan corong penjualan - ing platform kabeh-ing-siji.

*** Gawe lan tuan rumah kursus sampeyan ing WordPress Situs.
* Platform kursus online (kaya Kajabi, Wigati, Lan Ditampa)

** Platform kursus kabeh-ing-siji (kaya SinauWorlds, Kajabi, Wigati)

*** WordPress Plugin LMS (kaya LearnDash, LifterLMS, TutorLMS)

Dadi, yen sampeyan arep mlebu ing jagad mesthi nggawe, sampeyan mesthi pengin maca artikel perbandingan iki.

TL; DR: Kajabi ora mangu platform paling apik #1 kanggo mbangun kursus online. Bisa uga larang, nanging nduweni fitur sing paling canggih lan macem-macem sing ngidini sampeyan nggawe kursus sing luar biasa, uga pasar lan adol kanthi sukses.

platformRencana mbayar saka..Paket gratis..Paling apik kanggo..
1. Kajabi$ 119 / sasiOra AnaWirausaha sing golek platform sing kuat sing ora kompromi babagan nggawe kursus utawa ngarep marketing. sinau liyane ⇣
2. Wigati$ 36 / sasiYaPencipta kursus sing anyar lan berpengalaman nggoleki gabungan fitur sing imbang kanthi gampang digunakake. sinau liyane ⇣
3. Ditampa$ 39 / sasiYaPendidik sing golek platform lengkap sing ora mung babagan nggawe kursus nanging uga nandheske pemasaran lan manajemen siswa. sinau liyane ⇣
4. Podia$ 33 / sasiYaCocog kanggo pendidik individu utawa tim cilik sing pengin solusi lengkap lan ora repot kanggo adol kursus, keanggotaan, lan produk digital. sinau liyane ⇣
5. LearnDash$ 25 / sasiOra Ana WordPress pangguna sing golek solusi LMS canggih sing nggabungake kanthi lancar karo situs web. sinau liyane ⇣
6. ClickFunnels$ 127 / sasiOra AnaClickFunnels paling cocog kanggo pendidik lan wirausaha online sing ngutamakake marketing lan sales funnel, kanthi pangiriman kursus minangka fitur pelengkap. sinau liyane ⇣
7. Sisteme.io$ 27 / sasiYaWirausaha lan pendidik golek solusi kabeh-ing-siji kanggo nggawe kursus, marketing, lan dodolan tanpa kerumitan platform sing luwih gedhe. sinau liyane ⇣
8. Kartra$ 99 / sasiOra AnaDigawe khusus kanggo bisnis online sing butuh platform terpadu kanggo nggawe kursus lan pemasaran digital holistik. sinau liyane ⇣
9. SinauWorlds$ 24 / sasiOra AnaLearnWorlds ditujokake kanggo penjual kursus menengah nganti maju. Yen interaktivitas, branding, lan kustomisasi mesthi dadi prioritas, platform iki minangka pesaing sing kuat. sinau liyane ⇣

Apa Platform Kursus Online Paling Apik ing 2024?

Lanskap digital 2024 wis siyap kanggo keahlian sampeyan. Kanggo nggawe lan ngirim kursus sing apik, Kajabi, Ditampa, Wigati, Lan Podia iku pilihan top-tier. Kartra nawakake platform bisnis kabeh-ing-siji, nenun kabeh saka kaca kebangkrutan kanggo kampanye email.

If WordPress iku omahmu, LearnDash iku plug-in kanggo ngowahi dadi powerhouse learning. Kanggo paling ing funnels sales lan konversi, menehi KlikFunnels 2.0 or Sisteme.io cobi.

1. Kajabi: Platform Sakabèhé Paling Apik Kanggo Nggawe Kursus

situs: www.kajabi.com

Rencana gratis: Ora kasedhiya.

Nyoba gratis: Dheweke nawakake uji coba gratis 30 dina, ngidini instruktur potensial nguji platform kasebut.

Fitur standar: Kajabi minangka solusi paling dhuwur kanggo panyipta kursus sing serius lan wirausaha online.

  • Tema sing apik lan bisa disesuaikan: Priksa manawa kehadiran online sampeyan cocog karo merek sampeyan.
  • Pipelines: Corong terpadu lan kaca kebangkrutan kanggo nuntun siswa saka minat kanggo tuku.
  • Acara: Tuan rumah webinar lan acara liyane langsung saka platform.
  • Otomatisasi lanjutan: Micu tumindak adhedhasar prilaku siswa.
  • Pelaporan sing komprehensif: Nyilem menyang metrik babagan dodolan, ngrampungake kursus, lan liya-liyane.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 149 / sasi utawa $ 119 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Wirausaha sing golek platform sing kuat sing ora kompromi babagan nggawe kursus utawa ngarep marketing.

Ringkesan cepet: Kajabi minangka solusi lengkap kanggo para pendidik online, kanthi lancar nggabungake nggawe kursus, alat pemasaran, lan fitur bangunan komunitas.

Gabung karo Kajabi, ing ngendi nggawe kursus sing canggih ketemu alat marketing sing kuat. Tingkat sabanjure nunggu!

Miwiti uji coba gratis 30 dina lengkap. Mbayar saben taun lan nyimpen 20%.

Dolan maring Kajabisitus

Yen ana platform sing duwe kabeh, iku Kajabi. Juara platform kursus online sing ora bisa dibantah iki luwih akeh tinimbang, mung platform bangunan kursus.

Iku gumunggung a kabeh Suite fitur sing ngidini sampeyan nggawe komunitas sing maneka warna lan narik kawigaten, produk digital, pelatihan, webinar, lan liya-liyane.

Adol mau uga gampang, amarga Kajabi kalebu mutlak boatload saka marketing lan dodolan alat (kalebu alat AI gratis). Saka nggawe corong lengkap lan situs web kanggo nggawe kabeh alur kerja kampanye otomatis, Kajabi nggawe kabeh proses katon gampang.

Platform sing duwe akeh fitur duwe risiko dadi rumit banget, nanging Kajabi wis njupuk langkah sing apik kanggo mesthekake yen pangguna-loropaken minangka bisa. 

kanthi Cithakan kelas ndhuwur, pusat bantuan lintang, lan pituduh ing layar, malah newbies mesthi-bangunan bakal aran kaya pro ing sawetara jam.

Mung downside? Ya ampun, Kajabi larang.

Kajabi Pricing

rencana pricing kajabi

Apa aku nyebutake yen Kajabi larang? Ana telung rencana sing kasedhiya, sing kudu dibayar saben wulan utawa taunan. Mbayar saben taun entuk diskon 20%.:

  • Rencana dhasar: $ 149 / sasi utawa $ 119 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana pertumbuhan: $ 199 / sasi utawa $ 159 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana Pro: $ 399 / sasi utawa $ 319 / sasi sing dibayar saben taun

Kabeh rencana duwe a Jaminan dhuwit 30-dina. Lan sampeyan bisa nyoba sandi lengkap 30-day trial free by ndaftar ing kene.

Fitur Kajabi

fitur kajabi

Kaya sing dikarepake, Kajabi ngemas fitur lan nyedhiyakake minangka cedhak karo platform "kabeh-ing-siji" sabisa. Mangkene sing sampeyan entuk:

  • Cithakan kanggo kabeh fitur bangunan
  • Alat bangunan kursus
  • Kuis lan pambangun pambiji
  • Alat bangunan kaca web: situs web, kaca kebangkrutan, lan blog
  • AI pangripta hub kanthi alat AI gratis sing bisa nyusun kursus online, nggawe konten marketing, lan liya-liyane sajrone sawetara detik
  • Tukang gawe corong
  • Pembangun alur kerja lan otomatisasi
  • Alat pelatih
  • Live streaming pribumi
  • Tanggalan pesenan pinter
  • Alat mbangun komunitas
  • Podcasting
  • Situs Keanggotaan
  • Email marketing
  • CRM lan alat pipa
  • Dhaptar kontak
  • Analytics lan laporan
  • gateway pembayaran native
  • Upsells, nabrak pesenan, kupon, lan liya-liyane
  • Aplikasi seluler: sampeyan bisa nggunakake aplikasi pangripta kanggo ngatur produk Kajabi nalika pindhah nalika pelanggan bisa ngakses lan nggunakake konten liwat aplikasi pelanggan Kajabi
  • Dukungan swara langsung

Kajabi Pros lan Cons

kajabi pro cons

Pros:

  • Uji coba gratis 30 dina kasedhiya (biasane mung 14 dina)
  • Platform paling apik ing kelas karo fitur pinunjul
  • Saestu platform kabeh-ing-siji karo kabeh sing perlu kanggo nggawe, pasar, lan adol
  • Sumber daya pitulung sing apik banget kasedhiya
  • Cithakan out-of-the-box sing nggumunake lan cetak biru alur kerja sing dibangun kanthi lengkap 
  • Ora ana integrasi aplikasi pihak katelu sing dibutuhake (nanging sampeyan bisa yen pengin)
  • Generator konten sing didhukung AI nggawe kursus nggawe gampang

cons:

  • Regane larang banget, tanpa rencana level entri, mung uji coba gratis 14 dina
  • Watesan fitur ditrapake ing kabeh rencana - malah sing paling dhuwur

Putusan Kajabi

Ora ana sangsi manawa Kajabi ora terjangkau kanggo sawetara, nanging pungkasane sampeyan mbayar apa sing sampeyan entuk. Lan ing kasus iki, sampeyan entuk platform paling apik ing kelas sing nyedhiyakake fitur sing apik banget sing bisa mlaku kanthi lancar.

Nalika ndeleng platform kasebut, aku angel banget golek kesalahan. Apa aku pengin duwe rencana rega sing luwih terjangkau? ya wis. Apa aku mikir yen Kajabi larang regane? uga, iya.

Coba uji coba gratis 30 dina Kajabi kanthi ndaftar ing kene.

2. Wigati: Nilai Best For Money Online Course Pencipta

homepage thinkific

situs: www.thinkific.com

Rencana gratis: Thinkific nawakake rencana gratis winates kanggo 1 kursus mung rencana dhasar kanthi biaya transaksi 0%.

Nyoba gratis: Periode nyoba 30 dina kasedhiya kanggo instruktur nyoba kabeh fitur premium.

Fitur standar: Thinkific minangka platform lengkap sing cocog kanggo pamula lan pencipta kursus lanjutan.

  • Opsi Konten sing Maneka warna: Nggabungake macem-macem jinis file kalebu video, PDF, audio, lan HTML. Ningkatake kursus kanthi kuis, survey, lan alat eksternal kaya Typeform, Articulate, lan Storyline.
  • E-commerce Terintegrasi: Atur enrollment siswa lan lacak dodolan kanthi alat pelaporan sing kuat, supaya sampeyan ngerti perjalanan pamirsa.
  • Integrasi Seamless: Sambungake kanthi lancar karo alat kaya Segment.io, nggedhekake kemungkinan analisis data lan fungsi eksternal.
  • Branding label putih: Nawakake pengalaman kanthi merek kanggo para siswa, ndhelikake kasunyatan manawa Thinkific nguwasani backend.
  • Basis Kawruh Komprehensif: Ngakses sumber daya lan solusi sing akeh kanggo pitakon apa wae, njamin nggawe lan ngirim kursus tanpa gangguan.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 49 / sasi utawa $ 36 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Pencipta kursus sing anyar lan berpengalaman nggoleki gabungan fitur sing imbang kanthi gampang digunakake.

Ringkesan cepet: Thinkific tetep dadi pilihan populer ing industri LMS amarga fitur sing kuat, keluwesan, lan antarmuka sing ramah pangguna, nggawe nggawe lan manajemen kursus dadi gampang.

Ganti keahlian sampeyan dadi kursus sing menarik; ayo Thinkific nuntun dalan!

Uji coba gratis 30 dina kanggo nyoba kabeh fitur premium.

Dolan maring Thinkificsitus

Wigati bener meh padha karo Teachable lan nawakake akeh fitur sing padha. Nanging, ana sawetara beda sing kudu dicathet.

Mesthi, sampeyan bisa mbangun kursus biasanipun lan isi karo video, unggahan, gambar, lan liya-liyane. Nanging ora kaya Teachable, Thinkific duweni a fitur komunitas sing nyedhiyakake a pengalaman sosial-media-gaya kanggo pangguna.

Iki Highly terkenal nalika nggoleki cara kanggo nambah keterlibatan ing antarane basis pelanggan sampeyan lan minangka fitur sing aku pracaya dadi luwih populer ing platform sinau.

Nguciwani, Thinkfic pancen kurang ing departemen pemasaran, lan ngluwihi nyedhiyakake pembangun situs web, ora ana sing bisa mbantu adol produk sampeyan. Kanggo iku, sampeyan kudu nggabungake karo alat pihak katelu kang, ing paling kasus, biaya ekstra.

Rega Thinkific

plans thinkific lan rega

Thinkific nyedhiyakake papat rencana utama. Sampeyan bisa nganyarke utawa mudhun kapan wae:

  • Rencana gratis: Gratis kanggo urip nanging winates
  • Rencana dhasar: $ 49 / sasi utawa $ 36 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana wiwitan: $ 99 / sasi utawa $ 74 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana ngembang: $ 199 / sasi utawa $ 149 / sasi sing dibayar saben taun

Thinkific nyedhiyakake a Jaminan dhuwit 30-dina lan yen sampeyan seneng nganyarke rencana, iku bisa kanggo njaluk a 30-day trial free pisanan kanggo ndeleng yen sampeyan seneng.

Yen sampeyan mikir babagan menehi Thinkific dijupuk, sampeyan bisa nyoba iku free kene.

Fitur Thinkific

fitur thinkific

Maneh, kaya Teachable, Thinkific nduweni fitur tartamtu mung kasedhiya ing rencana tartamtu, dadi manawa mriksa dhaptar fitur lengkap kanggo saben rencana rega.

  • Pembangun kursus sing ramah pamula
  • Kuis kursus, tugas, lan survey
  • Pembangun situs web lan tema
  • Alat nggawe komunitas
  • E-commerce gateway pembayaran asli
  • Alat pembukuan dhasar
  • Kupon, upsells, lan diskon
  • Situs Keanggotaan
  • Live streaming
  • Emailer mahasiswa
  • Laporan lan analytics
  • Dukungan swara langsung

Pros lan Cons Thinkific

thinkific pro cons

Pros:

  • Rencana gratis sing kasedhiya
  • Rencana mbayar sing terjangkau
  • Yen sampeyan mbayar saben taun, sampeyan entuk Program Akselerator (kanggo mbantu miwiti) worth $499 free
  • Alat bangunan komunitas sing komprehensif
  • Ora ragad transaksi dileksanakake ing dodolan
  • Akeh integrasi aplikasi pihak katelu langsung kasedhiya

cons:

  • Akeh fitur mung kasedhiya ing rencana sing paling larang
  • Kekurangan alat marketing sing serius

Putusan Thinkific

Yen ora kanggo fitur komunitas, Aku yakin Thinkific bakal meh padha karo Teachable. Mesthi, wis fitur lan alat mbangun kursus sing apik, nanging ora ana sing katon ing platform sing wis kita bahas. Lan ora ana alat marketing sing nyata yaiku kekecewaan nyata.

Nanging, fitur komunitase pancen prayoga, lan apa liyane, sampeyan bisa nyoba metu ing rencana gratis, dadi super terjangkau uga. Iki, mratelakake panemume, sing ndadekake platform iki bisa digunakake.

3. Ditampa: Tukang Kursus Online Paling Murah

homepage sing bisa diwulang

situs: www.ajar.com

Rencana gratis: Teachable nawakake 1 produk utawa kursus mung rencana dhasar kanthi biaya transaksi $1 + 10%.

Nyoba gratis: Periode uji coba 14 dina kasedhiya kanggo nguji fitur premium sing canggih.

Fitur standar: Teachable nyedhiyakake pengalaman sing lancar saka nggawe kursus nganti dodolan, mesthekake para pendidik bisa monetisasi kawruh kanthi efektif.

  • Isi kursus sing serbaguna: Gunakake video, kuis, tugas teks, lan uga latihan coding kanggo nggawe pengalaman sinau sing dinamis.
  • Dashboard sales lan analytics sing komprehensif: Entuk wawasan babagan sales kursus, keterlibatan siswa, lan liya-liyane.
  • Integrasi langsung karo alat marketing: Gampang nyambung menyang layanan kaya Mailchimp, ConvertKit, lan liya-liyane kanggo jangkauan sing luwih apik.
  • Kaca kursus sing bisa disesuaikan: Priksa manawa merek sampeyan tetep konsisten lan beda.
  • Kapabilitas manajemen siswa: Nyilem menyang kemajuan siswa individu, ngetokake pembayaran maneh, lan liya-liyane.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 59 / sasi utawa $ 39 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Pendidik sing golek platform lengkap sing ora mung babagan nggawe kursus nanging uga nandheske pemasaran lan manajemen siswa.

Ringkesan cepet: Teachable nandheske babagan piwulang lan aspek bisnis pendidikan online. Kanthi macem-macem alat lan integrasi, iki minangka pilihan sing kuat kanggo para pendidik sing pengin monetisasi konten kanthi efektif.

Mbukak kunci kekuwatan nggawe kursus sing lancar; miwiti lelampahan mulang karo Teachable dina!

Uji coba gratis 14 dina - ora ana kertu kredit sing dibutuhake.

Dolan maring Teachablesitus

Bisa diwulang yaiku a platform bangunan kursus sing dihormati sing duwe rencana terjangkau, kalebu a rencana free winates. 

Tinimbang nyoba nindakake kabeh, Teachable mung fokus kanggo nyedhiyakake alat sing apik kanggo mbantu sampeyan nggawe produk sinau sing efektif. Dadi, platform kasebut ora duwe akeh fitur marketing utawa dodolan sing kasedhiya.

Kaya Kajabi, Teachable duwe gateway pembayaran dhewe ngilangi kabutuhan pihak katelu, lan rencana tingkat sing luwih dhuwur sing sampeyan pilih, biaya transaksi sing luwih murah.

Apa sampeyan pengin nggawe kursus adhedhasar kohort, produk pembinaan, utawa mung modul lan pelajaran sing prasaja, Teachable duwe alat kanggo mbantu sampeyan entuk.

Rega bisa diwulang

plans mulang lan rega

Teachable nawakake papat rencana sing beda kanggo para pelanggan:

  • Rencana gratis: Gratis nanging kanthi biaya transaksi dhuwur
  • Rencana dhasar: $ 59 / sasi utawa $ 39 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana Pro: $ 159 / sasi utawa $ 119 / sasi sing dibayar saben taun
  • Pro + rencana: $ 249 / sasi utawa $ 199 / sasi sing dibayar saben taun

Teachable uga nyedhiyakake a 14-day trial free kanggo plans mbayar, lan yen sampeyan mbayar lan arep iku ora-go, sampeyan njaluk a Jaminan dhuwit 30-dina.

Yen Teachable menehi centhang ing kothak sampeyan, mlebu ing kene kanggo nyoba gratis utawa kanggo rencana gratis.

Fitur Teachable

fitur sing bisa diwulang

Iki kabeh fitur Teachable. Elinga yen ora kabeh kasedhiya ing undakan rega tartamtu. Kanggo ndeleng apa sing kasedhiya ing saben tingkat, priksa kaca rega Teachable:

  • Alat bangunan kursus
  • Alat pelatih
  • Alat mbangun kaca web
  • Kuis, sertifikasi, lan penilaian
  • Generator kurikulum sing didhukung AI
  • Jual download digital
  • Gerbang pembayaran asli - Ajar: mbayar
  • Rega kalebu tax
  • Upsells, pesenan bumps, lan kupon
  • Otomatis tugas admin
  • Email marketing
  • Dukungan swara langsung

Pros lan Cons bisa diwulang

bisa diajari Pros cons

Pros:

  • Rencana gratis sing layak kasedhiya
  • Rencana mbayar sing terjangkau
  • Alat bangunan seret lan selehake lan antarmuka intuisi
  • Penanganan pajak penjualan otomatis 
  • gateway pembayaran native
  • Gunakake AI kanggo nggawe konten kursus kanthi cepet

cons:

  • Biaya transaksi pancen dhuwur banget ing rencana gratis
  • Kurang alat marketing sing layak
  • Sawetara fitur mung kasedhiya ing rencana tingkat sing luwih dhuwur

Putusan sing bisa diwulang

Nalika aku nemokake kekurangan alat marketing nguciwani, Teachable isih dadi pilihan sing kuat kanggo mbangun kursus. Lan aku utamané kaya iku otomatis nangani biaya tax sales – soko sing Kajabi ora bener nindakake.

Rencana gratis Teachable ndadekake platform sing cocog kanggo wong anyar sing ora pengin nglakoni finansial, nanging pangguna sing berpengalaman bisa nemokake fitur sing winates.

4. Podia: Pilihan Ramah Wiwitan Paling Apik

podia homepage

situs: www.podia.com

Rencana gratis: Podia nawakake 1 produk utawa kursus mung rencana dhasar kanthi biaya transaksi 8%.

Nyoba gratis: Uji coba gratis 14 dina nyedhiyakake wektu sing cukup kanggo para instruktur kanggo ngukur kemampuan platform kasebut.

Fitur standar: Podia minangka platform sing ramah pencipta ing ngendi kabeh saka kursus online, keanggotaan nganti unduhan digital bisa didol.

  • Ora ana biaya transaksi: Maksimalake penghasilan saka dodolan kursus.
  • Pemasaran email: Melu karo pamirsa langsung saka platform.
  • Olahpesen: Obrolan nyata-wektu karo siswa, nuwuhake rasa komunitas.
  • Bundling: Nawakake kursus, keanggotaan, lan unduhan digital bebarengan.
  • Kursus sadurunge diluncurake: Gawe minat lan pamirsa sadurunge kursus kasebut langsung.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 39 / sasi utawa $ 33 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Cocog kanggo pendidik individu utawa tim cilik sing pengin solusi lengkap lan ora repot kanggo adol kursus, keanggotaan, lan produk digital.

Ringkesan cepet: Podia ngutamakake kesederhanaan tanpa kompromi babagan fitur. Iku solusi kabeh-ing-siji sing dirancang kanggo wong-wong sing luwih seneng pendekatan langsung lan ora rumit kanggo pendidikan online.

Saka kursus online nganti dadi anggota, Podia minangka toko siji-mandeg; teka onboard lan ndeleng dhewe!

Miwiti rencana gratis sampeyan saiki. Mbayar saben taun lan nyimpen 17%.

Dolan maring Podiasitus

Podia iku prayoga platform nggawe kursus online sing ngemot smattering saka alat marketing banget. 

Pembangun kursus cukup komprehensif, ngidini sampeyan nggawe macem-macem produk sinau, kalebu pembinaan, webinar, lokakarya, lan undhuhan digital. Platform kasebut uga duwe pembangun situs web lan pemasaran email, dadi sampeyan duwe dhasar kanggo promosi tawaran sampeyan.

Kajaba iku, Podia duwe fitur komunitas, nanging cukup dhasar dibandhingake karo liyane.

Siji fitur sing aku seneng banget ing kene yaiku Podia duwe widget obrolan ing kaca ngidini sampeyan melu pengunjung situs kanthi nyata, mangkono ngurangi kamungkinan timbal dropped.

Rega Podia

rega podia

Podia menehi pilihan saka telung rencana:

  • Rencana gratis: Gratis kanggo urip nanging winates
  • Rencana pindah: $ 39 / sasi utawa $ 33 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana Shaker: $ 89 / sasi utawa $ 75 / sasi sing dibayar saben taun

Yen sampeyan mbayar lan mutusake yen ora kanggo sampeyan, sampeyan mung duwe 72 jam ing ngendi sampeyan bisa njaluk mbalekaken lengkap. Ana uga 14-day trial free kasedhiya kanggo rencana mbayar.

Iku gampang kanggo miwiti karo Podia. Cukup klik kene kanggo ndhaptar rencana gratis.

Fitur Podia

fitur podia

Podia ngemas fitur kanthi rega terjangkau banget. Lan sing paling akeh ing rencana mbayar yaiku ora winates:

  • Tukang kursus
  • Situs web pembangun
  • Mrikso
  • Unggah video
  • Jual download digital
  • Pambangun komunitas
  • Alat Webinar (integrasi karo aplikasi pihak katelu kanggo live-streaming)
  • Fitur Coaching lan alat
  • Upsells, pesenan bumps, lan kupon
  • Email marketing
  • Automation
  • Widget obrolan langsung
  • Dhukungan pelanggan live chat

Podia Pros lan Cons

podia pros cons

Pros:

  • Rencana gratis sing kasedhiya
  • Rencana mbayar super murah
  • Kabeh fitur ora winates ing rencana mbayar
  • Antarmuka sing apik, gampang digunakake
  • Widget obrolan langsung kanggo situs web sampeyan yaiku ace
  • Kalebu alat marketing dhasar 

cons:

  • Kanggo nggunakake platform kanthi lengkap, sampeyan kudu nggabungake akeh aplikasi pihak katelu
  • Ora ana alat analytics utawa gateway pembayaran asli
  • Pangguna majeng bakal nemokake platform iki banget dhasar 

Putusan Podia

Podia prayoga, nanging ora bakal ngobong jagad sampeyan. Nanging apa sing ditindakake kanthi becik, lan aku rumangsa iki pilihan banget kanggo sing ing budget super nyenyet. 

Sakabèhé, iki minangka platform paling murah ing dhaptar kita, Dadi yen sampeyan seneng nolak kecanggihan platform sing luwih larang kanggo milih barang sing terjangkau, Podia bakal cocog sampeyan mudhun menyang lemah.

5. LearnDash: Paling apik WordPress Plugin LMS

homepage learningdash

situs: www.learndash.com

Rencana gratis: Ora kasedhiya.

Nyoba gratis: Ora, sampeyan tuku plugin kasebut, nanging duwe wektu garansi dhuwit bali 15 dina.

Fitur standar: Minangka a WordPress LMS, LearnDash kanggo wong sing pengin kebebasan lan keluwesan platform sing bisa disesuaikan.

  • Kuis lanjut: Wolung jinis pitakonan, pesen khusus, bank pitakonan, lan liya-liyane.
  • Proteksi konten kursus: Jadwal lan piwulang drip-feed adhedhasar jadwal sing disetel.
  • Gamifikasi sing nyenengake: Poin penghargaan, lencana, sertifikat, lan liya-liyane.
  • Kaya Integrasi: Dadi WordPress-based, bisa nggabungake karo akeh plugins lan alat.
  • Forum dinamis: Nggawe komunitas lan diskusi ing antarane siswa.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 39 / sasi utawa $ 25 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: WordPress pangguna sing golek solusi LMS canggih sing nggabungake kanthi lancar karo situs web.

Ringkesan cepet: LearnDash minangka frontrunner ing WordPress ruang LMS, nawakake fitur majeng karo keluwesan lan kakuwatan saka WordPress.

Nganggo keluwesan saka WordPress lan elevate game e-learning karo LearnDash saiki!

Miwiti saiki! Jaminan dhuwit bali 15 dina tanpa resiko.

Dolan maring LearnDashsitus

LearnDash ngoperasikake rada beda tinimbang platform liyane. Iku a WordPress plugin sing ngidini sampeyan nggabungake kabeh sistem manajemen pembelajaran (LMS) menyang sampeyan WordPress Situs. Senajan, ana uga versi basis maya sing ngijini sampeyan miwiti tanpa gadhah a WordPress Situs.

Kajaba iku, nduweni fitur sing cocok kanggo institusi akademik, kayata perguruan tinggi lan universitas online. Mulane, iku uga cocog minangka a solusi sinau kanggo bisnis. 

Iki ora ateges ora cocog kanggo individu uga. Iku yaiku, anggere sampeyan duwe a WordPress Situs. 

Solusi mbangun kursus kasebut rinci, lan sing paling apik, sampeyan bisa nggawe nomer Unlimited saka wong-wong mau. Biaya rencana sampeyan mung mundhak yen sampeyan pengin nggunakake plugin kanthi pirang-pirang WordPress Camping.

Tetep wonten ing pikiran sing LearnDash mung kanggo kursus lan ora liya. Ora ana alat dodolan utawa fitur CRM sing bisa diduweni ing kene.

Rega LearnDash

sinau rega

LearnDash duwe rong opsi rega sing kudu dipilih, lan gumantung apa sampeyan wis duwe a WordPress Situs:

  • Plugin LMS LearnDash (kanggo ana WordPress situs): Saka $ 199 / taun
  • LearnDash Cloud: (Solusi metu saka kothak): Saka $ 29 / sasi utawa $ 25 / sasi sing dibayar saben taun

Kabeh alat tambahan sing dicathet ing dhaptar fitur biaya tambahan $ 49 / taun saben.

Ora ana uji coba gratis, nanging LearnDash duwe situs demo sandbox sing ngidini sampeyan muter kabeh fitur sadurunge nindakake finansial. Sawise sampeyan langganan, sampeyan duwe Jaminan dhuwit 15-dina.

Coba LearnDash kanthi mriksa situs demo.

Fitur LearnDash

fitur learningdash

Ana akeh fitur sing kalebu karo LearnDash, kalebu fitur tambahan kanthi biaya tambahan:

  • Tema lan cithakan
  • Tukang kursus
  • Kuis, penilaian, lan sertifikat
  • Ujian lan tantangan
  • Assignments
  • Kupon
  • iThemes Security Pro kanggo keamanan situs
  • Tambah ing ProPanel kanggo analytics lan laporan majeng
  • Tambah ing GradeBook kanggo menehi biji, menehi skor, lan nglaporake
  • Tambah Cathetan kanggo ngidini siswa nulis cathetan babagan isi kursus lan diskusi rong arah karo tutor
  • Tambah ing Grup kanggo organisasi sing luwih gedhe sing pengin kegiatan sinau kelompok

LearnDash Pros lan Cons

Pros: 

  • Mode kothak wedhi kasedhiya sing ngidini sampeyan nyoba platform tanpa risiko
  • Mung platform kursus-bangunan digawe kanggo WordPress
  • SCORM tundhuk
  • Ngatur rencana kanthi milih fitur tambahan
  • Serep otomatis saben dina kalebu
  • Cithakan lan tema sing luar biasa
  • Cocog kanggo organisasi gedhe lan fasilitas akademik sing serius

cons:

  • Mbutuhake kurva learning lan kawruh WordPress kanggo miwiti
  • Fitur khusus kanggo kursus lan bangunan kursus; ora ana alat sales utawa marketing sing bisa ditemokake

Putusan LearnDash

Given carane akeh situs web powered by WordPress, Aku kaget ora ana platform liyane kaya LearnDash.

Iki minangka plugin sing apik kanggo tukang kursus lan bisnis sing luwih serius sing pengin ngetrapake solusi sinau kanggo karyawan. Lan yen sampeyan butuh kursus sing mbutuhake biji, tes, penilaian, lsp, iki bisa uga minangka platform paling maju kanggo proyek kasebut.

Nanging, yen sampeyan nggoleki fitur sing luwih maneka warna, kalebu alat dodolan, bisa uga LearnDash dudu solusi sing cocog kanggo sampeyan.

6. ClickFunnels: Pembangun Kursus Paling apik Kanggo Corong

homepage clickfunnels

situs: www.clickfunnels.com

Rencana gratis: Ora kasedhiya.

Nyoba gratis: Uji coba gratis 14 dina + garansi dhuwit bali 30 dina kanggo para instruktur nyoba nyopir platform kasebut.

Fitur standar: Dikenal amarga kemampuan corong, ClickFunnels kanggo para pangripta mesthi sing prioritas marketing.

  • Editor seret lan selehake intuisi: Nggawe kaca kebangkrutan kanthi gampang.
  • Cithakan konversi dhuwur: Gunakake desain sing wis dicoba kanggo nambah dodolan.
  • Corong Tindakake: Pemasaran email terpadu kanggo tindak lanjut sing efektif.
  • Wilayah Keanggotaan: Ngirim kursus ing komunitas gated.
  • Integrasi ekstensif: Sambungake karo macem-macem alat lan platform pihak katelu.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 147 / sasi utawa $ 127 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: ClickFunnels paling cocog kanggo pendidik lan wirausaha online sing ngutamakake marketing lan sales funnel, kanthi pangiriman kursus minangka fitur pelengkap.

Ringkesan cepet: ClickFunnels minangka pusat pemasaran, paling cocog kanggo wong-wong sing ngutamakake corong penjualan lan pengin ngirim kursus minangka bagean saka strategi bisnis sing luwih jembar.

Ngluwihi kursus - nguasai seni corong lan nggedhekake pengaruh sampeyan nganggo ClickFunnels!

Mulai nyoba gratis 14 dina sampeyan saiki!

Kunjungi ClickFunnelssitus

ClickFunnels wis ana ing pirang-pirang abad, lan kaya sing bisa ditebak, ClickFunnels 2.0 minangka reinkarnasi kaping pindho ing platform kasebut. 

ClickFunnels utamane minangka platform mbangun corong, lan nindakake iki kanggo tingkat Highly majeng. Nanging iku uga akeh liyane, lan aku bakal ngomong iku mbokmenawa Saingan paling cedhak Kajabi babagan fitur lan kualitase.

Napa ClickFunnels ora munggah ing dhaptar, banjur? 

Inggih, sampeyan bisa mbangun kursus lan produk sinau ing platform, nanging dudu fokus utama. Mulane, ana platform liyane sing luwih apik. Oh, lan iku blimmin 'larang.

tambahan, kabeh getaran ClickFunnels krasa cultish sethitik lan ing pasuryan. Cukup nonton sawetara video YouTube Russell Brunson (pendiri ClickFunnel) lan priksa "Two Comma Club" kanggo ngerti apa sing dakkarepake. Temenan, iki minangka pendapat pribadi, lan aku yakin akeh wong sing ora bakal keganggu.

Rega ClickFunnels

rega clickfunnels

ClickFunnels duwe telung rencana kanggo dipilih:

  • Rencana dhasar: $ 147 / sasi utawa $ 127 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana Pro: $ 197 / sasi utawa $ 157 / sasi sing dibayar saben taun
  • Rencana Peretas Corong: $ 297 / sasi utawa $ 208 / sasi sing dibayar saben taun

A 14-day trial free kasedhiya PLUS sampeyan uga njaluk a Jaminan dhuwit 30-dina (dadi tenan, sampeyan entuk 44 dina kanggo nyoba platform situs anggota ClickFunnels).

Kanggo njaluk diwiwiti karo uji coba gratis ClickFunnels 2.0, klik ing kene.

Fitur ClickFunnels 2.0

fitur clickfunnels

Dadi apa sing sampeyan entuk kanggo rega rencana sampeyan? Mangkene fitur platform kasebut:

  • Tukang corong adol
  • Situs web, landing page, lan pembangun blog
  • Tukang kursus online
  • Email marketing
  • Situs Keanggotaan
  • Setelan pusat pelanggan
  • Alur kerja lan otomatisasi
  • CRM lan alat pipa
  • Analytics
  • Payments AI (gateway pembayaran asli)
  • toko e-Commerce lan kranjang blanja uga bakal teka

ClickFunnels 2.0 Pros lan Cons

Pros:

  • Wis paling alat mbangun corong majeng ing dhaptar iki
  • Wide sawetara fitur kasedhiya
  • Cithakan sing apik lan alat bangunan sing gampang digunakake
  • Otomasi canggih
  • gateway pembayaran native

cons:

  • Rencana larang banget
  • Fitur ing kabeh rencana diwatesi
  • Budaya ClickFunnels 2.0 rada akeh

Putusan ClickFunnels 2.0

Yen artikel iki diarani "Platform Bangunan Corong Paling Apik," banjur ClickFunnels 2.0 bakal menang.. Mesthine ing ndhuwur nalika nerangake alat marketing sing diwenehake.

Lan nggawe kursus lan sinau alat nggawe produk apik banget. Yen ora, luwih becik tinimbang apik, nanging kanggo aku, titik tancep punika reregan lan watesan rencana. Yen aku arep kanggo forking metu liwat $140 saben sasi kanggo platform, Aku kudu bisa nggawe luwih saka telung kursus ing.

Kabeh-ing-kabeh, yen marketing minangka prioritas lan sampeyan duwe kanthong jero, ClickFunnels 2.0 dudu pilihan sing ala. Priksa rincian sandi review saka ClickFunnels 2.0.

7. Sisteme.io: Bintang Rising Platform Kursus Online

homepage systeme.io

situs: www.systeme.io

Rencana gratis: Ya, Systeme.io nawakake rencana dhasar gratis nanging winates.

Nyoba gratis: Saliyane rencana gratis, kadhangkala uga nawakake uji coba kanggo fitur premium.

Fitur standar: Systeme.io nduweni tujuan kanggo nyederhanakake proses nggawe kursus online kanthi pendekatan kabeh-ing-siji.

  • Pemasaran email sing dibangun: Melu karo pamirsa tanpa mbutuhake alat liyane.
  • Corong penjualan: Ngonversi siswa potensial kanthi template corong sing dioptimalake.
  • Blogging: Ningkatake visibilitas sampeyan kanthi kemampuan blogging sing dibangun.
  • Manajemen afiliasi: Ayo wong liya promosi kursus sampeyan kanthi komisi.
  • Aturan otomatisasi: Gampang tugas lan tumindak adhedhasar prilaku pangguna.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 27 / sasi utawa $ 228 nalika dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Wirausaha lan pendidik golek solusi kabeh-ing-siji kanggo nggawe kursus, marketing, lan dodolan tanpa kerumitan platform sing luwih gedhe.

Ringkesan cepet: Systeme.io minangka platform holistik sing dirancang kanggo para pendidik sing pengin kesederhanaan tanpa kompromi babagan fitur penting. Iki nggabungake nggawe kursus kanthi alat pemasaran sing efektif, dadi pilihan sing apik kanggo para pengusaha solo.

Kabeh-ing-siji, nanging langsung - streamline usaha kursus online sampeyan karo Systeme.io saiki!

Entuk akun systeme.io gratis sampeyan saiki!

Dolan maring Systeme.io

Ora akeh wong sing wis krungu Sisteme.io. Iki amarga platform Prancis lan, nganti saiki, mung kasedhiya ing pasar Prancis. Durung suwe, padha dirilis platform kanthi ing Inggris, lan wiwit iku, wis mundhak ing popularitas.

ateges Systeme.io nawakake kabeh sing ditindakake Kajabi, sanajan ing basis kurang canggih. Sampeyan entuk fitur bangunan kursus lengkap lan akeh fitur dodolan lan marketing. Kajaba iku, ndhukung otomatisasi, lan sampeyan bisa nindakake prekara sing nyenengake kaya tes pamisah A/B.

Nanging ana watesan. Contone, platform saiki ora duwe kemampuan streaming langsung asli, lan sakabèhé pirantine mesthi luwih dhasar tinimbang Kajabi. Nanging yen sampeyan pengin sing kaya Kajabi nanging tanpa rega Kajabi, aku mikir sampeyan bakal seneng Systeme.io.

Rega Systeme.io

rega sisteme.io

Iki ngendi platform stands metu. Papat rencana sing terjangkau banget nunggu sampeyan:

  • Rencana gratis: Gratis kanggo urip
  • Rencana wiwitan: $ 27 / wulan utawa $ 228 / taun
  • Rencana webinar: $ 47 / wulan utawa $ 396 / taun
  • Rencana Unlimited: $ 97 / wulan utawa $ 828 / taun

Pangguna sing mbayar bisa entuk dhuwit maneh yen mbatalake ing 14 dinas lan yen sampeyan pengin upgrade rencana, sampeyan bisa nyoba metu karo Nyoba 14 dina gratis.

Deleng dhewe carane Systeme.io tumpukan munggah kanthi mlebu ing kene.

Fitur Systeme.io

fitur systeme.io

Fitur Systeme.io akeh lan umume kasedhiya ing kabeh rencana nanging kanthi watesan sing dileksanakake gumantung sing sampeyan tindakake:

  • Tukang kursus online
  • Alat mbangun komunitas
  • Pembangun situs web lan blog
  • Pembuat corong penjualan
  • Email marketing
  • Cithakan kanggo kabeh fitur
  • Alur kerja lan otomatisasi
  • Dropshipping lan alat penjualan produk
  • Unggahan webinar Evergreen
  • Upsells, nabrak pesenan, kupon, lan liya-liyane
  • Integrasi gerbang pembayaran pirang-pirang
  • Dhukungan email 24/7
  • Laporan lan analytics

Pros lan Cons Systeme.io

systeme.io pros cons

Pros:

  • Rencana gratis loman
  • Rencana mbayar sing murah banget - malah rencana tingkat paling dhuwur kurang saka $ 100 / sasi
  • Set lengkap fitur sales lan marketing
  • Platform gampang digunakake lan ramah pamula
  • Akeh fitur sing ora ana watesan
  • Otomasi kalebu plus wis pamisah A / B testing

cons:

  • Ora ana fitur live-streaming
  • Ora ana gateway pembayaran asli - sampeyan kudu nggabungake karo pihak katelu
  • Ora ana dhukungan langsung (mung email)

Putusan Systeme.io

Oke, saiki, Systeme.io rada kasar ing pinggir lan ora duwe kecanggihan lengkap saka platform sing luwih mantep. 

Ing sisih liyane, iku saestu platform kabeh-ing-siji sing bisa digunakake kanggo nggawe lan adol produk sampeyan. Lan iku luar biasa mirah!

Aku uga wis ngeweruhi sing Systeme.io seneng banget nampa lan ngetrapake saran perbaikan saka pelanggan. Mula, aku mikir yen platform iki minangka bintang sing munggah lan bisa dadi pesaing serius kanggo Kajabi.

8. Kartra: Paling apik kanggo CRM Tools

kartra homepage

situs: www.kartra.com

Rencana gratis: Ora kasedhiya.

Nyoba gratis: Uji coba gratis 14 dina kanggo nyoba fitur + jaminan dhuwit bali 30 dina tanpa resiko.

Fitur standar: Kartra ora mung LMS; iku platform bisnis online lengkap.

  • Platform kabeh-ing-siji: Saka marketing email menyang hosting video lan kaca checkout, kabeh ana ing sak panggonan.
  • Pemasaran adaptif prilaku: Kirim pesen sing ditargetake adhedhasar prilaku pangguna.
  • Hosting video sing dibangun: Semat langsung menyang kursus tanpa platform pihak katelu.
  • Otomatisasi majeng: Rampungake proses penjualan, pemasaran, lan uga pangiriman kursus.
  • Analitik komprehensif: Ngerti saben aspek bisnis lan kursus kanthi metrik sing rinci.

Rencana lan reregan: Rencana dhasar diwiwiti kanthi $ 119 / sasi utawa $ 99 / sasi sing dibayar saben taun

Paling apik kanggo: Digawe khusus kanggo bisnis online sing butuh platform terpadu kanggo nggawe kursus lan pemasaran digital holistik.

Ringkesan cepet: Kartra minangka pusat tenaga kanggo bisnis online. Iku ora mung platform pendidikan nanging solusi terpadu kanggo marketing, sales, lan pangiriman kursus.

Nguatake bisnis online sampeyan kanthi kaprigelan kabeh-ing-siji saka Kartra. Nyilem ing dina iki!

Mulai nyoba gratis dina iki! Coba fitur premium.

Dolan maring Kartra.com

Kartra minangka platform liyane sing ngaku minangka "kabeh-ing-siji" lan aku percaya yen ngono. Kartra pancen dikempalken karo fitur, kalebu kemampuan kanggo nggawe macem-macem kursus lan situs anggota.

Nanging, aku bakal ngomong yen Kartra luwih fokus ing nyedhiyakake alat manajemen hubungan pelanggan (CRM). bebarengan karo fitur sales lan marketing. Dadi, platform kasebut ora duwe fitur kanggo nggawe produk sinau, kayata komunitas utawa paket pelatihan.

Uga, amarga ana akeh fitur, rata-rata wong sing mung pengin nggawe siji utawa loro kursus bisa nemokake iku kakehan - lan larang banget - kanggo kabutuhan.

Karta Pricing

rega kartra

Kartra menehi papat opsi kanggo milih:

  • Rencana wiwitan: $ 119 / sasi utawa $ 99 / sasi ditagih saben taun
  • Plan perak: $ 229 / sasi utawa $ 189 / sasi ditagih saben taun
  • Rencana Platinum: $ 549 / sasi utawa $ 429 / sasi ditagih saben taun

Ora ana uji coba gratis nanging sampeyan bisa nyoba platform kanggo 14 dina lan yen sampeyan mbayar langganan lengkap, sampeyan njaluk a Jaminan dhuwit 30-dina.

Kanggo menehi Kartra whirl, njaluk dollar siap lan mlebu kene.

Fitur Kartra

fitur kartra

Kartra busting ing lapisan karo fitur. lan akeh sing ora winates ing kabeh rencana nanging sing paling murah:

  • Alat nggawe kaca kanggo situs web, landing page, formulir, lan liya-liyane
  • Tukang gawe corong
  • Tukang kursus
  • Portal anggota
  • Survey lan kuis
  • Video interaktif
  • Kampanye email
  • Automation
  • CRM, pipa, lan alat manajemen timbal
  • Checkout pribumi
  • Portal helpdesk lan tiket dhukungan (kanggo pelanggan)
  • Tanggalan asli lan jadwal
  • Konsol terpusat kanggo agensi

Kartra Pros lan Cons

Pros: 

  • Ton saka fitur lan umume ana tanpa watesan ing rencana tingkat sing luwih dhuwur
  • Akeh template sing apik banget kanggo dipilih
  • Fitur CRM canggih, kalebu helpdesk
  • Fasilitas checkout asli, cocok kanggo e-Commerce volume rendah
  • Alat streaming video interaktif

cons:

  • Kurang alat nggawe produk sinau sing canggih
  • Rencana sing paling murah diwatesi dadi ora larang regane
  • Ora ana kesempatan kanggo nyoba platform kasebut kanthi gratis

Putusan Karta

Kartra kang mesthi-bangunan fitur tenan ramping lan modern, nanging iku ora duwe keragaman sing sampeyan temokake ing platform sing luwih khusus. Mulane, aku bakal milih Kartra yen aku nggoleki a "Apa kabeh" solusi ing ngendi kursus-bangunan ora dadi fokus utama.

Aku pancene seneng sing paling rencana duwe fitur Unlimited. Iki asring arang banget ing platform rega premium. Nanging, aku ora yakin apa rencana Mulai $ 99 / sasi - iku dadi winates lan mesthi ora worth dhuwit!

Mentri Kehormatan

1. LearnWorlds

Sinau minangka platform kursus online kabeh-ing-siji sing ningkatake pengalaman e-learning. Kanthi alat kanggo nggawe video interaktif, tukang eBook, lan kompatibilitas SCORM, LearnWorlds nyengkuyung sinau aktif nalika nggawe kursus intuisi.

Awake dhewe Paling apik kanggo: Pendidik ngarahake lingkungan sinau online sing sugih, interaktif, lan komprehensif.

2. SkillShare

SkillShare minangka komunitas kreator lan siswa sing berkembang maju, SkillShare nyedhiyakake akses menyang ewonan kursus kualitas dhuwur sing kalebu desain, fotografi, bisnis, lan liya-liyane. Saben kelas nandheske sinau adhedhasar proyek, mesthekake katrampilan praktis dipikolehi.

Awake dhewe Paling apik kanggo: Para kreatif lan hobi sing seneng sinau lan nuduhake keahliane babagan pelajaran sing ringkes lan migunani.

3. Guru wilangan

guru minangka platform sing ora ngerti nggawe kursus online, Teachery nawakake kursus tanpa watesan, siswa, lan biaya transaksi nol. Kanthi pilihan pembayaran sing ambalan lan editor kursus sing resik lan ora ana kode, dirancang kanggo para pangripta sing nganggep kesederhanaan.

Awake dhewe Paling apik kanggo: Instruktur sing ngupaya platform sing resik, tanpa repot kanthi rega transparan.

4. PengangkatLMS

LifterLMS punika kuwat WordPress plugin sing dirancang kanggo ngowahi situs web dadi platform pembelajaran fungsional. LifterLMS ndhukung kursus multi-tier, opsi keanggotaan, lan fitur keterlibatan kaya lencana lan sertifikat, nyedhiyakake pengalaman LMS sing lengkap.

Awake dhewe Paling apik kanggo: WordPress pangguna sing pengin nggabungake fitur e-learning kelas dhuwur karo situs sing wis ana.

5. TutorLMS

TutorLMS iku solusi LMS kabeh-ing-siji kanggo WordPress, TutorLMS dilengkapi pembangun kursus frontend, pencipta kuis lanjutan, lan opsi monetisasi liwat WooCommerce. Platform kasebut ndhukung persiyapan multi-instruktur, dadi serbaguna kanggo upaya e-learning sing luwih gedhe.

Awake dhewe Paling apik kanggo: Wirausaha lan institusi pendidikan ing WordPress looking kanggo nggawe lan skala penawaran sinau online.

Platform Kursus Online Paling Elek (Sing Mesthi Sampeyan Ngindhari)

1 Udemy

Udemy minangka pasar kursus online sing ekspansif sing dikenal kanthi jangkauan lan macem-macem penawaran. Skala massive, Nanging, kadhangkala bisa dadi pedhang pindho.

  • Pros:
    • Pamirsa Ageng: Udemy gumunggung mayuta-yuta pangguna ing saindenging jagad, nawakake para pangripta kursus minangka pamirsa potensial sing akeh.
    • Macem-macem Kursus: Platform ndhukung macem-macem topik, saka teknologi lan bisnis kanggo seni lan pangembangan pribadi.
    • Ora ana biaya ngarep: Instruktur bisa nggawe lan ngunggah kursus kanthi gratis.
  • cons:
    • Distribusi Pendapatan: Model enggo bareng revenue Udemy akeh banget ndukung platform, utamané nalika enrollments kelakon liwat efforts promosi sing. Iki bisa nyuda penghasilan instruktur kanthi signifikan.
    • Strategi Promosi: Platform kasebut misuwur amarga diskon sing asring lan agresif, sing bisa nyuda regane kursus sing dirasakake lan ngrusak penghasilan potensial.
    • Over-Saturated: Amarga akeh kursus sing kasedhiya ing Udemy, instruktur anyar utawa sing kurang dikenal bisa uga angel entuk visibilitas lan daya tarik tanpa upaya pemasaran sing signifikan.

2. Ruzuku

Ruzuku pasar dhewe minangka platform kabeh-kalebu, nggabungake isi kursus, pangolahan pembayaran, lan komunikasi siswa dadi sistem terpadu. Nanging, sawetara aspek platform bisa uga ora cocog karo pangarepan saben wong.

  • Pros:
    • Platform Kabeh-ing-Siji: Ruzuku nangani isi kursus, pembayaran, lan komunikasi email kabeh ing sak panggonan.
    • Piranti Engagement: Platform kasebut nawakake alat kaya kuis, tugas, lan forum komunitas kanggo nambah keterlibatan siswa.
    • dhukungan: Padha kurban support customer apik, karo macem-macem opsi kalebu manggon chatting.
  • cons:
    • Antarmuka Tanggal: Desain lan antarmuka platform, dening sawetara akun, ketinggalan ing estetika modern lan pandhu arah intuisi dibandhingake pendatang anyar ing pasar.
    • Regane larang: Model rega Ruzuku bisa uga katon dhuwur, utamane kanggo pamula utawa sing duwe basis siswa sing winates, utamane yen dibandhingake karo fitur sing ditawakake.
    • Fitur Lanjut winates: Nalika nangani dhasar, Ruzuku bisa uga ora duwe alat canggih, integrasi, utawa kustomisasi sing kasedhiya ing platform sing luwih maju.

3. Klik4Kursus

Klik4Kursus posisi dhewe minangka solusi langsung kanggo nggawe mesthi, iku caters kanggo loro pendidik individu lan kabutuhan latihan perusahaan. Nanging, kesederhanaan kasebut bisa uga ana gandhengane.

  • Pros:
    • Antarmuka Sederhana: Dirancang kanggo gampang digunakake, Click4Course nawakake proses nggawe kursus sing gampang.
    • SCORM Compliant: Ndhukung SCORM, sing penting kanggo sawetara bisnis lan pendidik.
    • Pelatihan Internal Perusahaan: Platform kasebut ora mung kanggo adol kursus nanging uga kanggo latihan internal ing perusahaan.
  • cons:
    • Fungsi winates: Platform kasebut bisa uga ora kaya fitur kaya pesaing, bisa uga mbatesi kemampuan adaptasi kanggo macem-macem kabutuhan.
    • Visibilitas Platform: Ora duwe karakteristik pasar sing rame kaya Udemy, Click4Course nawakake visibilitas utawa panemuan organik sing winates kanggo kursus umum.
    • Value rencana: Rega platform bisa uga ora selaras karo set fitur, ndadékaké pangguna potensial takon babagan nilai sakabèhé dibandhingake karo opsi liyane ing pasar.

Napa Gunakake Platform Kursus Online?

Napa Pilih Platform Kursus Online?

Kita kabeh duwe kawruh sing disimpen ing mburi otak kita ing endi wae. lan kawruh iku aji. Wong pengin ngerti apa sing sampeyan ngerti lan luwih-luwih yen sampeyan duwe katrampilan utawa bakat tartamtu.

Platform kursus online ndadekake bisa monetize kawruh sampeyan, lan bisa uga duwe bathi banget.

Bayangake nggawe kursus online sing sampeyan bisa ngedol kaping tanpa wates. sing kemungkinan tanpa wates kanggo MediaWiki! Maksudku, ana mung pitung-ish milyar wong ing planet, supaya sampeyan diwatesi ing bab, nanging sampeyan njaluk drift sandi.

ateges, produk learning online bisa Highly duwe bathi. Apa sampeyan adol ebook sepuluh kaca sing ngemot tips babagan ngolah kebon utawa kursus skala lengkap sing diisi video lan dokumen sing mulang wong carane muter gitar, wong bakal gelem mbayar kanggo sinau saka sampeyan.

Lan kepiye carane nggawe kursus kasebut? Kanthi an platform mbangun kursus online, mesthi! Lan ana kathah kanggo milih saka.

Pitakonan Paling Sering

Platform Kursus Online Paling Apik ing 2024: Ringkesan Singkat

Supaya sampeyan duwe, sangang platform gedhe, saben karo kekiyatan lan kelemahane dhewe, nanging kabeh iku pilihan ngalangi kanggo mesthi bangunan.

Sing ngomong, kudu ana sing menang, lan aku didol ing Kajabi. Ya, iku larang, lan aku ngerti yen akeh wong ora bakal bisa mbayar langsung. Nanging fitur sing paling apik, lan iku worth dhuwit. Ing cendhak, sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar.

Nanging, platform liyane wiwit nyekel munggah nalika nawakake tarif luwih terjangkau, Aku kasengsem kanggo ndeleng carane dhaftar iki évolusi liwat taun teka, utamané minangka AI dadi ngarep lan tengah.

Yen sampeyan pengin…Banjur pindhah karo…
* Gawe lan tuan rumah kursus online.

** Gawe lan dadi tuan rumah kursus, situs web, pemasaran email, lan corong penjualan - ing platform kabeh-ing-siji.

*** Gawe lan tuan rumah kursus sampeyan ing WordPress Situs.
Platform kursus online (kaya KajabiWigati, Lan Ditampa)

** Platform kursus kabeh-ing-siji (kaya SinauWorldsKajabiWigati)

*** WordPress Plugin LMS (kaya LearnDashLifterLMSTutorLMS)

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Home » Platform Kursus Online Paling Apik 2024

Nuduhake ...