Bisnis Online Paling Apik Kanggo Diwiwiti Ing 2022 (Biaya Murah & Berbasis Online)

ditulis dening

Yen sampeyan pengin mandheg kerja sangang nganti lima lan nyoba kabeh "dadi bos sampeyan dhewe", 2022 bisa uga dadi wektu sing cocog kanggo nindakake. kepriye? Miturut miwiti bisnis online, mesthi.

Saiki, kita kabeh kudu ngrampungake "normal anyar" COVID-19 - nganggo topeng rai ing papan njero ruangan umum, jarak fisik, mbuwang (luwih akeh) wektu ing njaba ruangan, makarya mbatalake, lan, mesthi, blanja online.

Kanggo nglindhungi awake dhewe saka coronavirus, akeh sing wis miwiti blanja luwih online, sing wis digawe kesempatan bisnis apik tenan kanggo wirausaha saka sak ndonya.

Ora pengin bisnis online sampeyan kalebu adol produk fisik? Ora masalah - Aku duwe akeh gagasan apik liyane. Maca kanggo njaluk inspirasi.

10 Ide Bisnis Online Ndhuwur kanggo Njelajah ing 2022

  1. Launch a Dropshipping Store
  2. Start a Print-on-Demand Business
  3. Sell Your Crafts Online
  4. Become a Freelance WordPress Developer
  5. Start a Food Blog Focusing on Air Fryer Recipes
  6. Bukak Podcast
  7. Sell Digital Products on Gumroad
  8. Become a Freelance SEO Consultant
  9. Become an Influencer
  10. Buy and Sell Domains

1. Bukak Toko Dropshipping

Miturut sawetara proyeksi paling anyar, dodolan e-commerce eceran global bakal tekan $ 5.4 triliun taun iki, kang dadi kanggo nuduhake sing blanja online wis dadi salah sawijining kegiatan online sing paling populer ing donya.

Bejo kanggo kita kabeh sing duwe anggaran sing sithik, ngluncurake lan mbukak toko dropshipping ora mbutuhake akeh sumber daya.

Model bisnis online iki cukup prasaja: sampeyan, ing toko, tuku barang sing sampeyan adol ing situs web saka a pabrikan pihak katelu / supplier lan ngatur proses pemenuhan pesenan.

Tugas utama sampeyan yaiku ngasilake pesenan online kanthi marketing toko dropshipping kanthi kabeh sing sampeyan duwe (iklan Facebook, Iklan TikTok, marketing influencer, isi blog SEO, Dll).

Nalika nerangake toko dropshipping, milih produk sing apik iku kunci. Ing kene sampeyan kudu nindakake riset ekstensif: analisa tren paling anyar lan priksa situs web populer ing niche sampeyan.

Yen sampeyan pengin kanggo muter aman, sampeyan bisa uga pengin milih salah siji saka Saran produk online Shopify kanggo 2022: Toys, Sepatu, lengen, botol hiasan, komputer tablet, Sistem navigasi GPS, kriya digital, lan akeh gagasan liyane.

Ide bisnis dropshipping liyane sing penting kalebu adol alat makan pring, kemasan lestari, anting polimer lempung, gua sha piranti pasuryan, serum vitamin C, Lan baget tas.

Iku dadi tanpa ngandika rega eceran sampeyan kudu luwih dhuwur tinimbang rega grosir sampeyan mbayar bisnis dropshipping dadi bathi.

Alasan kanggo mbukak toko dropshipping:

  • Iki minangka ide bisnis online sing murah lan beresiko;
  • Sampeyan ora kudu tuku produk sadurunge lan nyedhiyakake ing gudang;
  • Sampeyan ora perlu kuwatir babagan manufaktur, packing, lan ngirim pesenan;
  • Sampeyan ora tanggung jawab kanggo nangani bali lan kiriman mlebu; lan
  • Sampeyan bisa kerja saka ngendi wae sing dikarepake.

toko dropshipping

Yen sampeyan pengin sinau carane nyiyapake toko online, sampeyan bisa uga pengin maca sandi Review shopify. Shopify, sawise kabeh, platform e-commerce sing paling populer saiki, menehi daya liwat 1,700,000 bisnis ing 175 negara ing ndonya.

2. Miwiti Bisnis Print-on-Demand

Bukak toko online print-on-demand yaiku ide bisnis liyane sing murah lan beresiko. Sing dadi amarga kene sampeyan bisa karo a pemasok produk while-label sing customizes sing produk karo desain dhewe lan ngisi sampeyan sawise sampeyan nggawe Advertisement.

sampeyan adol produk merek khusus sampeyan (biasane t-shirts, topi baseball, tas tote, cangkir, stiker, Dll) ing basis saben pesenan (kang nerangake jeneng).

Layanan print-on-demand ngidini sampeyan coba tangan sampeyan ing e-commerce tanpa kudu kuwatir babagan nepaki pesenan minangka tanggung jawab supplier sampeyan.

Aside saka wiwitan, model print-on-demand uga cocok kanggo nduweni pengalaman bisnis sing pengin nyoba ide bisnis utawa lini produk anyar minus risiko sing digandhengake karo persediaan tuku.

Paling ora, nanging paling, desainer grafis misuwur bisa njupuk kauntungan saka layanan print-on-demand kanggo monetize pamirsa tanpa kudu nglampahi wektu kurang nggawe.

Nalika nerangake dhaptar produk merek khusus sampeyan, sampeyan duwe rong pilihan dhasar kanggo milih saka:

  1. Nggawe toko online nggunakake Shopify, Wix utawa Squarespace, utawa liyane pembangun situs web e-commerce gratis; utawa
  2. Adol ing pasar online seneng Etsy lan Amazon.

nyithak

Ana akeh layanan print-on-demand kanggo nggawe produk unik, nanging sing paling populer yaiku, tanpa mangu, Cetak (paling apik kanggo sandhangan), Gooten (kolaborasi karo vendor internasional lan dropshippers kanggo nyetak produk), lan Cetakan (nawakake luwih saka 300 produk kanggo dicithak).

Alasan kanggo miwiti bisnis print-on-demand:

  • Nilai pasar percetakan t-shirt khusus global samesthine bakal tekan $ 3.1 milyar dening 2025;
  • Sampeyan ora kudu tuku produk akeh utawa terus inventaris;
  • Sampeyan ora mbayar supplier nganti sawise sampeyan wis adol produk; lan
  • Pemasok sampeyan ngurus kabeh sing kedadeyan sawise adol, kalebu percetakan digital, pemenuhan pesenan, lan pengiriman.

3. Adol Kerajinan Panjenengan Online

Pandemi koronavirus lan kabeh larangan sing ditindakake ing saben dinane wis nggawe wektu lan ruang kanggo akeh wong kanggo njelajah kreatifitas lan (maneh) nemokake kegiatan sing ndadekake kita bungah.

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong iki lan pengin monetize skills artisanal lan passion, adol kreasi sampeyan kanthi online bisa dadi taruhan sing paling apik.

gawenan tangan amazon

Sandhangan gawenan tangan, Aksesoris, perhiasan, Sabun, lilin, bingkai gambar, Lan Furnitur - iki mung sawetara saka akeh item sampeyan bisa ngedol online. sampeyan bisa Nggawe toko online dhewe ing platform bangunan situs web sing dipercaya kaya Shopify, Wix, utawa Squarespace.

Yen sampeyan ora pengin repot ngrancang situs web kanggo kerajinan sampeyan, sampeyan bisa adol ing pasar online seneng Etsy, Amazon Handmade, Storenvy, eBay, Lan iCraftGifts. Pilihan liyane sing apik yaiku adol produk gawean tangan kanthi grosir menyang bisnis liyane.

Kapan nyetel prices Panjenengan (ritel or borongan, gumantung saka model bisnis sampeyan), sampeyan kudu nliti nomer sampeyan, yaiku biaya sampeyan. Prices sampeyan kudu cukup dhuwur kanggo tutup kabeh biaya sampeyan (variabel lan tetep) lan faktor ing bathi.

Aja kuwatir, sampeyan bisa ngganti rega kanggo nambah dodolan utawa nambah bathi.

Alasan kanggo ngedol kerajinan online:

  • Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngowahi kerajinan dadi bisnis sing ngasilake dhuwit;
  • Sampeyan bakal bisa kerja akeh utawa sethithik sing dikarepake (gumantung saka tujuan sampeyan);
  • Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngisi rega dhuwur kanggo kreasi unik sampeyan.

4. Dadi Freelance WordPress Developer

Saiki, luwih akeh bisnis lan organisasi sing ngerti ora duwe ngarsane online ing abad 21 praktis padha lampus.

Nanging, ora akeh pamilik bisnis lan manajer sing duwe kawruh teknis sing dibutuhake kanggo ngrancang lan mbukak situs web sing apik lan fungsional. Iki ngendi sampeyan mlebu.

Yen sampeyan lagi pangembang web berpengalaman, sampeyan bisa miwiti a studio desain web khusus ing WordPress* situs. Kok mung WordPress situs?

Inggih, mung amarga WordPress punika CMS (sistem manajemen isi) sing daya 43% web.

upwork pasar lepas

Sanajan ana akeh koleksi cepet WordPress tema lan gratis WordPress plugins, akeh perusahaan lan organisasi ngupaya bantuan profesional kanggo ngatur situs.

Yen nandur modal ing hosting web sing dipercaya durung dadi pilihan kanggo sampeyan, sampeyan bisa nawakake layanan sampeyan situs web pasar freelance seneng Upwork, Fiverr, lan PeoplePerHour.

Alasan kanggo dadi freelance WordPress pangembang:

  • 43% kabeh situs web WordPress-powered, tegese sampeyan bakal duwe target pasar sing amba;
  • Freelancing ngidini sampeyan milih proyek sing cocog karo jadwal lan kerja ing omah;
  • Freelancing minangka cara sing apik kanggo mbangun portofolio lan ngasah katrampilan sampeyan.

* Tuan rumah WordPress.org, ora WordPresssitus.

5. Miwiti Blog Pangan Fokus ing Resep Air Fryer

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, air fryer wis njupuk donya dening badai.

Piranti masak iki ngidini kita nikmati panganan favorit tanpa nggunakake lenga, mula ora kaget yen ana liwat 2 yuta saben wulan Google nggoleki'fryer udhara' lan luwih saka setengah yuta saben wulan Google nggoleki'resep fryer udhara'ing AS.

Yen sampeyan lagi chef profesional utawa pangembang resep, Miwiti blog panganan kanthi fokus ing resep-resep penggorengan udara bisa uga cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa nyoba kompor tanpa lenga lan mbantu para pamaca mangan luwih sehat.

blog wix

Nalika nerangake blogging, ana akeh platform sing apik kanggo dipilih. Kajaba saka WordPress, Sampeyan bisa miwiti blog gratis lelungan ing Wix, Squarespace, Weebly, Site123, lan Zyro uga.

nulis konten informatif, migunani, narik kawigaten, lan SEO-optimized minangka potongan paling penting saka teka-teki bisnis online iki.

Oke, kabeh iki muni apik tenan, nanging kepiye carane golek dhuwit? Sampeyan bisa monetisasi blog panganan liwat affiliate marketing, Google iklan, Lan konten sing disponsori. Yen blog sampeyan tuwuh dadi sukses gedhe, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngasilake penghasilan kanthi ngetrapake model langganan mbayar.

Alasan kanggo miwiti blog panganan fokus ing resep-resep air fryer:

  • 'Air fryer' lan 'air fryer recipes' minangka topik sing populer banget ing AS, kanthi luwih saka 2 yuta lan luwih saka 500,000 saben wulan. Google nggoleki mungguh;
  • Blog sing sukses menehi kesempatan kanggo ngembangake usaha bisnis online liyane, kalebu eCommerce, kursus, lan, mesthi, pemasaran afiliasi; lan
  • Blogging mbantu sampeyan nambah tulisan, yaiku katrampilan sing bisa migunani ing macem-macem kahanan bisnis lan saben dinten.

Supaya ora nggawe kesalahan larang regane, maca sandi pandhuan pamula langkah-langkah kanggo miwiti blog.

6. Bukak Podcast

Podcast wis dadi salah sawijining jinis konten web sing paling populer, utamane ing antarane wong enom. Para ahli prédhiksi manawa bakal ana 140 yuta pamireng podcast ing AS ing 2022. Ora nggumunake, jumlah kasebut samesthine bakal tuwuh ing mangsa ngarep, tekan 164 yuta ing 2024.

Yen sampeyan yakin karo sampeyan komunikasi, editing audio, lan katrampilan manajemen media sosial, miwiti podcast bisa uga cocog kanggo sampeyan.

Kanggo nambah kasempatan kanggo sukses, sampeyan kudu nandur modal ing peralatan audio kualitas, piranti lunak ngrekam, lan hosting podcast, Uga ngembangake konsep niche mikro.

Apa ora nyoba kanggo pasar kanggo Kabeh? Mung amarga topik podcast umum ora bakal mbantu sampeyan mbangun pengikut amarga sampeyan ora bakal bisa nyedhaki akeh wong liwat kabeh gangguan ing web.

Nemokake topik sing tepat kanggo podcast sampeyan ora tugas sing gampang amarga kudu cukup sempit kanggo nyedhot wong, nanging cukup amba kanggo ngidini sampeyan ngrekam akeh episode.

Yen sampeyan ora bisa nggawe ide sing apik, sampeyan bisa uga pengin miwiti karo dhaptar umum banjur pilih topik favorit lan panah menyang mikro-niche.

tutorial DIY, review tech, review video game, nutrisi lan diet khusus, sesi latihan sing dipimpin tuan rumah, meditasi dipandu, rekomendasi buku lan kritik, Lan urip alternatif (urip, omah-omahé cilik, urip ing njaba kothak, lsp) mung sawetara topik podcast sing ora kaetung sing bisa dianggep minangka spesialisasi.

Oke, nanging kepiye carane entuk dhuwit? Inggih, nganti sampeyan entuk kapercayan para pamireng, affiliate marketing bakal dadi cara paling aman kanggo monetisasi podcast sampeyan. Sawise pamirsa tekan ewonan pamireng, sampeyan bakal bisa entuk dhuwit kanthi nggawe a kaca Patreon.

Alasan kanggo miwiti podcast:

  • Miturut Statista, 57% saka Amerika wis ngrungokake podcast audio;
  • Yen rampung kanthi bener, podcasting nggawe macem-macem kesempatan bisnis online sing nggumunake, kalebu entuk sponsor lan pengiklan, ngowahi episode dadi postingan blog, adol produk / layanan sampeyan dhewe, lan nggawe sambungan sing terkenal; lan
  • Pamirsa podcast sampeyan ora bakal krungu pesen saka pesaing sampeyan (eksklusivitas podcast).

7. Adol Produk Digital ing Gumroad

produk digital gumroad

Kaya sing sawetara sampeyan wis ngerti, Gumroad iku sawijining platform online sing ngidini pangguna kanggo adol kursus lan produk digital liyane, kalebu lambang, emoji, C4D pemandangan, Procreate paket sikat, buku komik, buku masak, Plugins, cithakan, ndhuwur 10 dhaptar, Lan tips crypto.

Yen sampeyan ahli materi apa wae, sampeyan bisa Ngonversi kawruh lan pengalaman menyang income substansial kanthi nawakake kelas online kanggo siswa lan sapa wae sing pengin sinau. Gumroad ngijini sampeyan nyetel toko online kanggo produk digital sampeyan ing platform lan sematake ing situs sampeyan.

Kajaba iku, Gumroad ngidini para pelanggan ngedol lan njaluk mbayar cepet. Fitur Gumroad a editor halaman fleksibel sing mbantu sampeyan mbangun storefront ayu mung sawetara menit.

Nalika nerangake nampa pembayaran, ngidini Gumroad sampeyan nggawe anggota prasaja (pelanggan sampeyan bakal duwe akses menyang konten sampeyan sajrone langganan), nyetel langganan (wulan, triwulan, tahunan, lsp), lan menehi kesempatan kanggo pamirsa kanggo menehi jeneng regane.

Alasan kanggo ngedol produk digital ing Gumroad:

  • Gumroad nawakake a rencana gratis kanggo pencipta apa wae (biaya transaksi ora dianggep);
  • Gumroad ngidini sampeyan nampa pembayaran ing macem-macem mata uang, uga pembayaran PayPal lan kertu kredit;
  • Gumroad ngidini sampeyan nggawe kode diskon kanggo produk sampeyan; lan
  • Gumroad menehi kasempatan kanggo nambah pamirsa kanthi ngirim nganyari, ngirim email, lan nggunakake alur kerja otomatis.

Gumroad kayane ora dadi platform sing cocog kanggo sampeyan online wae? Aja kuwatir, ana akeh pilihan liyane sing bisa sampeyan gunakake. Sampeyan bisa miwiti lelungan mulang ing Teachable, SkillShare, Udemy, ClickBank, lan JVZoo.

8. Dadi Konsultan SEO Freelance

SEO (optimasi mesin telusur) yaiku kunci sukses bisnis online. Praktek SEO sing apik mbantu ningkatake visibilitas merek ing web, lan visibilitas sing luwih dhuwur tegese luwih akeh kunjungan situs web lan luwih akeh kesempatan kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan sing setia.

Saiki, akeh pamilik bisnis lan manajer sing kenal karo keuntungan SEO. Nanging, ora akeh sing ngerti seluk beluk riset tembung kunci, optimasi on-page, Google Analytics, lan pemasaran digital umume. Mulane padha nyewa profesional SEO.

Yen sampeyan kepengin banget babagan SEO lan ora kepikiran sinau babagan anyar kabeh wektu (Google terus ngganti algoritma telusuran), sampeyan kudu nimbang nawakake layanan konsultasi SEO ing pasar freelance kaya Upwork, Fiverr, Lan PeoplePerHour.

miturut Upwork, spesialis SEO ing platform entuk antarane $15 lan $35 saben jam, sing ora elek. Yen sampeyan bisa mbangun lan njaga hubungan klien sing kuwat, sampeyan bakal bisa nambah tarif saben jam kanggo $75-$100 saben jam utawa ngatur punggawa saben wulan.

Lan sapa ngerti, bisa uga ing sawijining dina sampeyan bakal miwiti agensi SEO lan nawakake layanan sampeyan menyang luwih akeh perusahaan lan organisasi.

Alasan kanggo dadi konsultan SEO freelance:

  • Iku pilihan karir karo potensial ganjaran financial gedhe;
  • Sampeyan bisa kerja minangka akeh lan minangka asring sampeyan pengin; lan
  • Sampeyan bisa kerja saka ngendi wae sing dikarepake.

9. Dadi Influencer

Apa sampeyan seneng nggawe konten kanggo akun media sosial sampeyan? Apa kiriman sampeyan cenderung nyolong sorotan? Apa sampeyan wong wong? Yen sampeyan mangsuli 'ya' kanggo kabeh pitakonan kasebut, mula nyoba dadi influencer bisa uga dadi ide sing kudu dipikirake.

Miturut Statista, nilai pasar marketing influencer global wis tekan $ 13.8 milyar ing 2021, kang dadi kanggo nuduhake sing Pemasaran influencer wis dadi salah sawijining bentuk pemasaran online sing paling populer.

Nalika sampeyan wis ngerti, sampeyan kudu a pengikut gedhe ing media sosial dianggep minangka influencer utawa pakar ing niche tartamtu. Kanggo njaluk ana, sampeyan bisa uga pengin miwiti minangka mikro-influencer utawa pakar ing antarane kanca lan kanca-kanca.

banjur, ngembangake strategi isi (nada lan swara saka penulis, frekuensi posting, unsur isi, etc.), pilih saluran sampeyan, nggawe situs web utawa blog, jaringan ing industri sampeyan, bales komentar, tindakake pengaruh liyane, Lan tetep asli.

Unsurprisingly, Instagram minangka platform media sosial utama kanggo marketing influencer, nanging YouTube lan TikTok digunakake, uga, supaya sampeyan bisa uga pengin fokus ing telung iki.

Alasan kanggo dadi influencer:

  • Kolaborasi karo merek banget nguntungake;
  • Promosi merek lan produk utawa layanan minangka cara sing luar biasa kanggo kenal karo dhasar marketing, sing menehi kesempatan kanggo miwiti karir utawa bisnis liyane;
  • Ngaruhi cukup gampang; lan
  • Dadi influencer menehi kesempatan kanggo nemokake lan nggarap merek lan perusahaan sing apik banget.

10. Tuku lan adol Domain

Aku ngerti, aku ngerti, dagang jeneng domain dadi 2009. Nanging, model bisnis kuna-kanggo-akeh-wong iki durung mati. Isih ana perusahaan lan pengusaha looking kanggo tuku jeneng domain tartamtu.

Jeneng domain penting banget amarga nambah kesadaran merek lan narik kawigaten para pelanggan, sing nerangake kenapa akeh perusahaan lan individu gelem mbayar dolar ndhuwur kanggo domain sing dikarepake.

Proses flipping domain gampang banget: sampeyan mung tuku domain lan adol kanggo entuk bathi. Cara paling aman kanggo sukses yaiku tuku jeneng domain luwih cendhek sing duwe potensial kanggo ngedol mengko karo hosting murah rencana. Pendaftar domain paling apik kanggo tuku jeneng domain yaiku GoDaddy or NameCheap.

Rega jeneng domain GoDaddy diwiwiti saka $0.01 kanggo domain .com kanggo taun pisanan yen sampeyan tuku 2 taun (sampeyan bakal dikenani biaya $18.99 kanggo taun kapindho).

NameCheap, ing tangan liyane, duwe promosi khusus kanggo pelanggan anyar - padha bisa entuk domain .com kanggo $5.98 kanggo taun registrasi pisanan (rega biasa $ 8.98 saben taun).

flippa

Nalika nerangake sade domain, sampeyan bisa:

  1. Dhaptar domain sampeyan sing didol ing platform kaya Flippa (padha bakal tetep persentasi saka Advertisement); utawa
  2. Adol domain sampeyan kanthi pribadi kanthi nggawe landing page karo info kontak lan rega domain sing dimaksud (iki bisa dadi angel yen sampeyan ora duwe sambungan).

Alasan kanggo tuku lan adol domain:

  • Domain flipping minangka usaha bisnis sing kurang stres;
  • Domain flipping relatif gampang; lan
  • Miwiti dagang domain bisa regane kurang saka $10 saben taun.

Cathetan: Sanajan ide bisnis online sing menarik, dagang domain bisa mbebayani, utamane yen sampeyan tuku atusan jeneng domain ing wektu sing cendhak.

Industri bisnis apa sing bakal berkembang ing 2022 

Pandemi COVID-19 wis ngganti jumlah wong sing kerja lan kepiye karyawan ndeleng urip kerja. Akibaté, ana omongan babagan "pengunduran diri gedhe" teka. Kanthi akeh wong sing dipecat utawa ninggalake pakaryan apa wae, bisa uga ana luwih akeh pengusaha sing pengin entuk penghasilan kanthi syarat dhewe. 

Ana akeh industri lan jinis bisnis sing bakal berkembang ing 2022. Akeh bisnis kasebut bakal dadi digital lan ngidini para pengusaha bisa kerja kanthi jarak jauh lan ngontrol jam kerja. 

Acara virtual lan webinar 

Sajrone pandhemen COVID-19, nganakake acara online utawa rapat karo kolega liwat Zoom dadi norma. Ana kaluwihan tartamtu kanggo hosting acara online tinimbang ing urip nyata. 

Thanks kanggo iki, hosting acara virtual (kayata webinar) lan konferensi duwe kabeh industri dhewe. Mesthine ana kemungkinan acara virtual bakal tetep, sanajan kedadeyan "bali normal." 

Kanthi acara virtual, luwih akeh wong sing bisa melu. Yen sampeyan nemokake acara virtual, yen sampeyan manggon ing New York, sampeyan bisa nekani acara ing London utawa Beijing. Tanpa aplikasi kayata Zoom, Microsoft Teams, lan liya-liyane, luwih sithik wong sing bakal melu acara apa wae. 

The co-pendiri Twine, Coburn Lawrence, nyatakake yen rawuh kanggo acara virtual ana papat utawa lima luwih saka acara pribadi. Ana kesempatan kerja kanggo ngrancang, hosting, lan narik konferensi lan acara virtual iki kanthi jumlah pengunjung sing dhuwur kanggo acara virtual. 

Kesehatan lan fitness

Industri kesehatan lan kesehatan wis mapan sadurunge pandemi COVID-19. Miturut McKinsey & Company, industri kesehatan yaiku regane luwih saka $ 1.5 triliun, isih akeh. 

Nanging pandemi COVID-19 ngganti cara wong mikir babagan kesehatan lan kesejahteraan. Owah-owahan iki dilapurake dening Bloomberg ing Januari 2021 taun iki. Wong-wong wiwit fokus ing luwih saka mung "awak pantai". 

Wong kudu golek cara anyar kanggo tetep sehat nalika ana ing omah. Ing Lapuran Washington Post sing wong weruh kauntungan saka olahraga ing ngarep. 

Riset lan Konsultasi Acumen nyatakake yen industri fitness ngarep bakal tuwuh 4.7% ing 2027. Potensi wutah iki kira-kira $ 14.8 milyar nalika iku. 

Pertumbuhan sing bisa ditindakake iki nggawe kesempatan kanggo aplikasi kesehatan lan fitness. Ing Forum Ekonomi Donya nglaporake manawa sajrone separo pisanan taun 2020, download aplikasi kesehatan lan fitness mundhak meh 50%. 

Ana uga tren sing saya akeh ing wong sing seneng outing lan aktivitas fisik sing ora mung kanggo olahraga. Iki bakal kalebu climbing, hiking, lan seni bela dhiri. 

Bisnis freelance 

Ana wektu nalika Senin nganti Jumuah, 9 - 5 kerja minangka norma. Nanging kanthi kemajuan sambungan online lan pandhemen sing meksa kabeh wong bisa kerja saka omah wis ngganti cara wong ndeleng karya. 

A Artikel perkawis Forbes kacarita sing buruh wis temen maujud sing perusahaan mbutuhake wong luwih saka padha perlu wong. Kesadaran iki nyebabake luwih akeh wong sing nahan proyek sing dikarepake utawa malah mandheg kanthi mandiri. 

Owah-owahan iki nyebabake paningkatan freelancing. Ing 2020, NPR nglaporake sing "mayuta-yuta" nguripake kanggo freelance karya. The Upwork Maju Freelance nyatakake yen 59 yuta wong Amerika duwe karya freelance. 

Kanthi mayuta-yuta Amerika dadi freelancers, sawetara bisnis mbantu buruh golek dalan ing lingkungan kerja anyar. Ana platform kayata Upwork ngendi freelancers bisa nggawe portofolio lan profil iklan layanan sing. 

Kanthi luwih akeh wong dadi freelancers, bakal ana tambah dikarepake kanggo situs web kanggo nangani portofolio lan bantuan freelancers golek karya. Situs web portofolio kasebut kudu ngadeg ing pasar sing kompetitif. 

Renovasi omah lan desain interior 

Ing 2021, Statista ketemu sing akeh Amerika tuku omah anyar. Tuku omah anyar nyebabake peningkatan drastis ing desain interior lan industri renovasi omah. Malah nalika wong durung tuku omah anyar wis nambah industri iki kanthi dekorasi omah. 

Ana mundhak ing dodolan dandan omah antarane Mei lan Juni 2020. Ana akeh layanan sing mbantu pelanggan karo renovasi omah lan proyek DIY. 

Ing 2021, sinau Houzz & Home nemokake yen mbuwang kanggo dandan omah tambah 15%. Ana uga sing nambah renovasi ruangan ruangan. Peningkatan iki minangka asil saka wong sing pengin nglampahi wektu luwih akeh ing njobo. 

Ana akeh kesempatan kanggo sampeyan lan bakal pengusaha liyane kanggo nggawe platform online kanggo adol peralatan dandan omah utawa malah nyedhiyani layanan kanggo klien. Ana potensial kanggo menehi tutorial online babagan desain interior lan perbaikan omah. 

Layanan perawatan kewan 

Pandemi meksa akeh wong dadi sepi lan luwih akeh wektu ing tangane. Kesepian nyebabake luwih akeh wong Amerika nggunakake pets ing taun kepungkur. Miturut ASPCA, siji saka limang wong ngadopsi asu utawa kucing antarane Mei 2020 lan Mei 2021. 

Tambah ing adopsi pet nyebabake mundhak drastis ing belanja sing gegandhengan karo pet. Ing American Pet Products Association (APPA) nemokake yen mbuwang pets mundhak saka $ 97.1 milyar dadi $ 103.6 milyar ing wektu sing padha. 

Ana kabutuhan drastis kanggo layanan perawatan kewan kayata dandan, mlaku-mlaku, latihan, lan malah dipakani. Keperluan iki menehi kesempatan sing cukup kanggo para pengusaha anyar kanggo mlebu industri pet online. 

Ana toko online khusus kanggo pets, kayata Tuft lan Pawlan Ngemut. Malah platform online kayata Watchdog Labs bantuan wong tuwa pet golek panganan pet paling apik kanggo kanca wuluné.

Malah ana sing nulungi wong sing kelangan kanca. Sawetara situs web bisa mimpin wong tuwa pet sing sedhih layanan konseling lan terapi. Perusahaan kayata Eterneva bisa nggawe berlian digawe lab saka awu kewan pungkasan. 

Produk lan layanan kelestarian

NYU Stern nindakake riset pasar sing nuduhake "produk sing dipasarake kelestarian tansaya 7.1x luwih cepet tinimbang produk sing ora dipasarake kanthi lestari." Saiki, luwih akeh wong sing ngerti yen tumindake bakal mengaruhi lingkungan, sing wis ngganti pola blanja. 

Riset pasar GWI ketemu sing luwih saka 50% saka pelanggan wanted (lan isih pengin) daur ulang utawa kurang packaging karo barang sing. Uga ditemokake yen 48% pengin barang sing ramah lingkungan sing luwih terjangkau. Kajaba iku, 44% pelanggan pengin barang-barange luwih alami. 

Pengusaha bisa nyedhiyakake layanan ijo online. Contone, agensi pemasaran utawa iklan digital fokus ing industri sing ramah lingkungan lan ekonomi ijo. Pengusaha anyar bisa nggawe bisnis ritel online sing ramah lingkungan. 

Elinga yen bisnis anyar mbanjiri industri kelestarian, dadi angel kanggo para pelanggan golek dalan. Pengusaha anyar bisa nggunakake iki kanggo nggawe layanan pendidikan kanggo mbantu para pelanggan kasebut. 

Bayi lan wong tuwa

Sektor bisnis online liyane sing berkembang yaiku industri parenting lan bayi. Ing NPD ketemu yen wong tuwa mbuwang dhuwit akeh kanggo barang kanggo anak-anake. Ing taun 2020, organisasi kasebut nemokake manawa industri iki ngasilake $ 7.35 milyar. 

Ing 2020, wong tuwa mbuwang $587.5 yuta kanggo produk safety kanggo anak-anake. Jumlah iki mundhak 35% saka 2019. Produk kasebut kalebu gerbang bayi lan produk kesehatan lan dandan liyane.  

Ana uga mundhak 17% saka 2019 ($952.1 yuta) ing dodolan mebel bayi lan bocah. Sing paling laris kalebu perabotan bayi, kasur bayi, lan boks bayi. 

Wong tuwa uga mbuwang $963.6 yuta kanggo produk kanggo nyenengake anak-anake. Iki kalebu ayunan lan kursi / jumper. 

Produk kecantikan pria 

Industri kecantikan tansah dadi industri sing berkembang. Umume wong bakal mikir yen pelanggan nomer siji ing industri yaiku wanita. Nanging revenue sing paling signifikan ing industri asalé saka produk sing dituju kanggo pelanggan lanang. 

Riset Pasar Sekutu nemokake manawa industri dandan pria "tuwuh kanthi eksponensial sajrone dekade kepungkur lan kudu tekan $ 166 milyar dening 2022. " 

Miturut Laporan CBS News, firma riset global Mintel nemokake manawa umume pria Gen Z ing AS pengin produk kecantikan sing bebas jender. Dheweke uga ora kasengsem karo produk sing dikemas kanthi warna lanang biasa. 

Laporan kasebut nyatakake yen "9% wong Gen Z ujar manawa nggunakake dandanan sing luwih entheng, 'tanpa dandanan', apa iku pelembab warna, krim BB utawa krim CC (koreksi warna).

Ana akeh panjaluk kanggo produk kecantikan sing luwih aman lan ora beracun. Miturut a Laporan Brand Essence, industri kaendahan "resik" samesthine bakal tuwuh saka $5.4 milyar ing 2020 dadi $11.6 milyar ing 2027. 

Tren iki tegese ana kesenjangan ing pasar sing bisa ditindakake dening para pengusaha anyar. Bisnis online ing industri kecantikan bisa kalebu toko eceran online khusus ing produk kecantikan lan dandan pria utawa produk kecantikan sing resik. 

Food

Yen sampeyan wis mesthi duwe passion kanggo panganan enak nanging nemokake miwiti restoran larang banget, banjur aku nyaranake sampeyan nggawe food truck utawa bisnis hantu (dapur virtual). 

Pawon hantu utawa virtual bisa dianggep minangka pawon kapisah sing digunakake bisnis mung kanggo pesenan pangiriman. Nalika pandemi meksa akeh restoran kanggo nutup lawang, pawon kasebut entuk bathi. Kauntungane yaiku pawon kasebut bisa menehi layanan pangiriman lan pangiriman panganan kanggo para pelanggan.

Artikel ing Majalah QSR nedahake manawa pawon hantu bisa digunakake tanpa biaya ing "lokasi premium."

Renovasi omah lan dekorasi 

Wiwit pandemi COVID-19, luwih akeh wong sing kerja saka omah. Luwih akeh wong sing kerja saka omah bisa nyebabake dheweke pengin nambah lingkungane.

miturut Grup NPD, ing 2020, buruh mbuwang dhuwit kanggo nganyarke jedhing lan pawon. Klompok uga nemokake yen dodolan cat tambah 16%, lan revenue saka dodolan dandan omah tambah 22%. 

Tambah dodolan tegese pengusaha anyar bisa nggawe toko online unik utawa platform layanan online kanggo nulung konsumen. Amarga kerja remot ana ing kene kanggo tetep ana utawa tanpa pandemi, toko lan layanan online sing nulungi konsumen ing industri iki bakal saya suwe saya suwe. 

Toys

Industri dolanan minangka industri liyane sing janjeni kanggo para pengusaha online anyar. Miturut NPD, dodolan eceran dolanan terus berkembang. Ing taun 2020, dodolan dolanan ngasilake bathi $25.1 milyar. Mayoritas dodolan kasebut rampung kanthi online, sing mundhak 75% antarane 2019 nganti 2020. 

Dolanan paling laris kalebu set bangunan (+26%), game (+29%), boneka fashion lan aksesoris (+56%), dolanan olahraga sing duwe skuter, skateboard, lan skate (+31%), lan musim panas. dolanan (+24%). 

NPD nyaranake supaya pengecer dolanan nawakake pilihan pickup online, pickup in-store (BOPIS), utawa pinggir pinggir dalan amarga iki bakal luwih trep kanggo wong tuwa sing kesusu. 

Summary

Internet minangka papan sing kebak kesempatan bisnis lan gagasan kanggo hustles sisih online. Sampeyan ora kudu nglampahi dhuwit cilik kanggo miwiti bisnis online lan miwiti entuk dhuwit. Sampeyan mung kudu nindakake riset, golek idea sing cocog karo skills lan gaya urip, lan muter iku pinter.

Umume ide bisnis online sing kasebut ing ndhuwur menehi sampeyan kesempatan kanggo miwiti cilik lan mundhak yen sampeyan nggawe identitas merek sing kuwat.

Elinga: sukses online sing terus-terusan butuh wektu, mula sabar minangka kabecikan sing penting kanggo kabeh pengusaha.

Home » produktivitas » Bisnis Online Paling Apik Kanggo Diwiwiti Ing 2022 (Biaya Murah & Berbasis Online)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.