Toolkit The Remote Worker (10 Alat sing Wajib Diduweni Kanggo Makarya Saka Jarak Jauh ing 2022)

ditulis dening

Malah sadurunge pandemi diwiwiti, wong-wong wis kerja adoh. Nanging nalika pandhemen COVID-19 tekan, mula kerja remot dadi kabutuhan kanggo umume jagad. Ing kene aku bakal nuntun sampeyan liwat alat kerja remot sampeyan kudu kerja kanthi efisien saka omah utawa saka ngendi wae.

Panelusuran kerja kanggo kerja jarak jauh wis tambah 460% ing rong taun pungkasan minangka kacarita dening CNBC. Remot kerja ing kene kanggo tetep. miturut Gartner, 48% karyawan bakal kerja adoh paling ora sawetara wektu sanajan pandemi wis rampung. Golek liyane menarik statistik kerja remot kene.

10 Alat Kerja Jarak Jauh Paling Penting Kanggo 2022

1. Zoom

zoom
  • Koleksi: Konferensi video / rapat online
  • Alternatif: Google Meets
  • situs: www.zoom.us

Email apik kanggo obrolan cilik lan ringkesan. Nanging yen sampeyan pengin nerangake apa wae menyang tim sampeyan, sampeyan kudu nindakake kanthi pribadi. Opsi paling apik kaloro yaiku rapat video online. Zoom punika alat konferensi video sing nggawe rapat virtual gampang kaya jadwal tanggalan sampeyan.

Sisih paling apik babagan Zoom yaiku app konferensi video sing paling akeh digunakake ing saindhenging donya. Dadi, apa sampeyan ketemu wong ing tim utawa klien ing luar negeri, sampeyan bisa yakin manawa dheweke wis nggunakake Zoom.

Zoom nawakake rapat siji-kanggo-siji tanpa watesan kanthi a Watesan wektu 30 jam saben rapat gratis. Sampeyan uga bisa nindakake rapat kelompok nganti 100 peserta nganti 40 menit kanthi gratis. Yen sampeyan pengin rapat luwih suwe karo luwih akeh peserta, rega Zoom diwiwiti mung $14.99 saben wulan saben pangguna.

2 Slack

slack
  • Koleksi: Komunikasi tim / obrolan tim
  • Alternatif: Google kanca
  • situs: www.slack.com

slack is komunikasi tim ing steroid. Email alon lan kikuk. Slack ngidini kabeh tim sampeyan tetep sesambungan liwat olahpesen cepet. Iku ndadekake komunikasi karya gampang kaya ngomong karo kanca-kanca ing Facebook Messenger.

Sisih paling apik babagan Slack yaiku ngijini sampeyan nggawe sawetara kamar kanggo tim. Sampeyan bisa duwe siji kamar kanggo marketing ngendi sampeyan ngrembug kabeh marketing; lan liyane kanggo laporan bug. Slack ndadekake gampang supaya kabeh wong ing tim sampeyan tetep ing kaca sing padha. Iki uga nawakake olahpesen siji-kanggo-siji ing ngendi sampeyan bisa ngirim pesen menyang kanca-kanca kanthi pribadi.

Slack uga nawakake telpon swara lan video karo kanca-kanca liwat app. Rencana gratis mung nawakake obrolan siji-kanggo-siji liwat telpon, nanging rencana Pro ngidini telpon grup nganti 15 kanca.

Padha duwe rencana gratis sing ngidini sampeyan ngakses nganti 10,000 pesen paling anyar saka tim sampeyan. Sampeyan bisa nganyarke supaya bisa ngakses riwayat lengkap. Regane diwiwiti mung $6.67 saben wulan saben pangguna.

3 Trello

trellis

Trello ngidini sampeyan nggawe papan Kanban kanggo ngatur karya lan urip pribadi. Apa sampeyan kudu ngatur proyek siji utawa puluhan klien, Trello bisa nindakake kabeh.

Struktur Kanban Trello ngidini sampeyan ngawasi Macro lan Mikro proyek sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng kabeh kertu sing ana gandhengane karo proyek sampeyan ing sak panggonan lan ndeleng statuse.

Sisih paling apik babagan Trello yaiku nawakake atusan 'Power-Ups' sampeyan bisa nambah menyang Papan Panjenengan. Power-Ups nambah fungsi liyane kanggo Papan. Ana power-up sing kasedhiya kanggo integrasi kayata Jira, Asana, Gmail, Slack, lsp.

Ana uga power-up sing nggampangake ngatur proyek sampeyan kayata approvals power-up sing populer sing ngidini sampeyan entuk persetujuan kertu saka kanca-kanca.

Salah sawijining sebab kenapa wong seneng banget karo Trello yaiku komunitas Trello. Sampeyan bisa nemokake template kanthi gampang kanggo meh kabeh:

Ana ewonan wong sing nggunakake Trello kanggo ngatur urip pribadi lan kabiasaan maca. Sampeyan bisa nggunakake template Trello kanthi gratis.

4. Evernote

evernote

Evernote iku sawijining aplikasi cathetan kabeh-ing-siji sing mbantu sampeyan ngatur kabeh saka karya-urip kanggo urip pribadi lan kabeh ing antarane.

Evernote bisa uga katon kaya aplikasi cathetan dhasar nalika sepisanan nanging luwih akeh tinimbang iku. Sampeyan bisa nggunakake kanggo njupuk cathetan sak telpon klien. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngatur proyek sampeyan. Utawa sampeyan bisa nggunakake minangka jurnal pribadi. Kemungkinan ora ana pungkasan.

Sisih paling apik babagan Evernote yaiku aplikasi seluler nawakake fitur panangkepan cepet sing nggawe gampang banget kanggo nulis pikirane lan langsung njupuk apa wae sing regane.

5. Sync.com

sync.com

Sync iku salah siji saka platform paling apik kanggo panyimpenan maya aman. Yen sampeyan nggarap tim, sampeyan ngerti pentinge ing kaca sing padha. Yen sampeyan nuduhake file karo kanca-kanca liwat email, sampeyan kudu nuduhake maneh lan maneh, saben-saben sampeyan nggawe pangowahan.

Iki ngendi SyncFitur enggo bareng wis sumunar. Sampeyan bisa nuduhake file lan folder karo kabeh tim kanthi mung nuduhake link. Iki uga ngidini kanca tim menehi komentar babagan file individu kanggo menehi saran.

Salah sawijining alasan kok aku tresna Sync iku keamanan tingkat perusahaan. File sampeyan aman kaya sing bisa ditindakake Sync.com. Sync dilengkapi aplikasi kanggo kabeh piranti sing ngidini sampeyan ngakses file panyimpenan maya saka ngendi wae. pCloud iku runner up lan sampeyan bisa sinau carane Sync.com vs pCloud mbandhingake kene.

6. Tenun

tenun
  • Koleksi: Rekaman layar video / olahpesen video
  • Alternatif: Camtasia
  • situs: www.loom.com

Loom punika aplikasi ngrekam video layar sing nggampangake sampeyan kolaborasi karo klien lan kanca. Iku ndadekake proses saka njupuk layar sampeyan gampang kaya ngeklik sawetara tombol

Sisih paling apik babagan Loom yaiku nawakake macem-macem alat nggambar interaktif kayata pena kanggo mbantu sampeyan nggambarake poin ing video sampeyan. Alasan liyane kenapa kita tresna iku ngidini sampeyan nuduhake rekaman layar kanthi nuduhake link.

Ora perlu diunggah menyang layanan panyimpenan maya utawa dilampirake menyang email. Cukup ngirim link menyang klien lan kanca-kanca. Ora kaya liyane rekaman layar aplikasi, Loom nambahake pasuryan sampeyan menyang rekaman supaya luwih pribadi.

Loom bisa nggawe gampang kanggo sampeyan menehi tanggapan kanggo bolo lan nerangake bab marang klien sampeyan. Iki minangka kabutuhan ing jagad sing adoh.

7. Toggl Track

trek toggl
  • Koleksi: Nelusuri wektu / manajemen wektu
  • Alternatif: Panen
  • situs: www.toggl.com

Toggl Track punika alat nelusuri wektu sing ngidini sampeyan nglacak wektu lan nganalisa ing ngendi sampeyan mbuwang.

Yen sampeyan freelancer, Toggl iku kudu-kudu. Iku ngijini sampeyan kanggo rekam wektu, label, lan kategorisake. Iki uga ngidini sampeyan nglacak wektu sing sampeyan gunakake ing proyek klien.

Ora mung iku, nanging uga ngijini sampeyan kanggo ngirim wong invoice kanggo wektu sampeyan langsung saka app Toggl.

Sisih paling apik babagan Toggl sing migunani kanggo kabeh buruh remot yaiku ngidini sampeyan ngatur wektu sampeyan. Kanthi ngukur apa sing sampeyan gunakake, sampeyan bisa miwiti ndeleng pola sing bakal ngidini sampeyan ngatur wektu kanthi luwih apik.

8.TeamViewer

timviewer

TeamViewer minangka salah sawijining alat sing paling apik kanggo kolaborasi tim. Iku ngijini sampeyan kanggo tampilan lan ngontrol komputer wong liya. Yen sampeyan lan kanca-kanca wis diinstal ing komputer, sampeyan bisa ngontrol mouse lan keyboard kanca saka komputer.

Mbantu wong ngatasi masalah liwat email bisa mbuwang luwih saka jam. Nindakake kanggo wong-wong mau liwat TeamViewer bisa nyuda wektu kasebut dadi setengah.

TeamViewer migunani sanajan sampeyan ora perlu ngontrol komputer wong liya. Teknologi sing ndadekake iku pilihan sing paling apik kanggo ndeleng layar wong liya. Ora kaya aplikasi liyane sing ngidini nuduhake layar, karo TeamViewer, ora ana lag lan kabeh katon bening.

9. Canva

canva
  • Koleksi: Desain web / desain grafis online
  • Alternatif: VistaCreate (biyen Crello)
  • situs: www.canva.com

Canva iku sawijining desain web online lan platform desain grafis lan minangka cara paling gampang kanggo nggawe gambar sing katon profesional media sosial lan marketing isi tanpa nyewa profesional.

Iki ngidini sampeyan nggawe gambar media sosial dhewe kanthi alat sing gampang digunakake tanpa pengalaman sadurunge. Iki digunakake dening tim profesional ing saindhenging donya kanggo ngirit wektu lan ngasilake konten sing bermutu.

Sisih paling iku nerangake karo ewu desain web cithakan sampeyan bisa nggunakake kanggo meh kabeh. Pengin ngirim kutipan inspirasi ing Instagram? Padha duwe atusan cithakan kanggo. Perlu gambar cilik anyar kanggo sampeyan Video YouTube? Padha duwe atusan cithakan kanggo. Padha kanggo Facebook lan Twitter.

Canva uga dilengkapi kanthi apik fitur kolaborasi tim. Sampeyan bisa ngowahi dokumen desain sing padha karo kanca-kanca kanthi kolaborasi wektu nyata. Mung nuduhake link karo wong-wong mau. Iki uga ngidini sampeyan ngidini kanca-kanca ninggalake umpan balik.

10. NordVPN

nordvpn

NordVPN iku salah siji saka layanan VPN kanthi rating paling dhuwur ing Internet. Iku ora mung ngijini sampeyan kanggo ngganti lokasi lan ndhelikake identitas sampeyan online, uga bisa nggawe browsing web luwih aman lan luwih aman.

Saben sampeyan ngunjungi situs web, Panyedhiya Layanan Internet bisa ndeleng apa sing sampeyan deleng. Ora mung iku, panyerang uga bisa ndeleng yen ana sambungan sing ora aman. NordVPN tunnel lalu lintas liwat server kanthi enkripsi. Kanthi cara iki, ISP utawa panyerang ora bisa ndeleng situs web sing dibukak.

paling layanan VPN alon lan nggawe pengalaman surfing web luwih elek. Sing luwih elek yaiku umume layanan VPN ora bisa ngirim video kanthi bener ing jaringan. NordVPN ing sisih liya iku salah siji sing paling cepet ing bisnis lan ora bakal alon mudhun kacepetan sambungan.

Ringkesan - Alat Kerja Jarak Jauh Paling Apik 2022

Alat kerja saka omah sing adoh iki ora mung bakal nambah produktivitas nanging uga bakal nggawe urip luwih gampang.

Saka ngatur klien nganti nelusuri wektu, alat iki kabeh sing dibutuhake kanggo nelukake karya remot.

  • Yen sampeyan freelancer, sampeyan mesthi mbutuhake Toggl Track, Sync, lan Loom.
  • Yen sampeyan nggarap tim, Sync, Loom, TeamViewer, lan Trello bakal nylametake sampeyan puluhan jam bolak-balik.
  • Yen sampeyan nindakake sembarang jenis karya remot, sampeyan kudu Zoom, NordVPN, lan Evernote.
  • Yen sampeyan iku online sisih hustler, sampeyan perlu Trello, Sync, lan NordVPN.

Home » produktivitas » Toolkit The Remote Worker (10 Alat sing Wajib Diduweni Kanggo Makarya Saka Jarak Jauh ing 2022)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.