Apa Sampeyan kudu Ngamanake Internet nganggo Atlas VPN? Review saka Fitur, Rega & Performance

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

AtlasVPN minangka ambegan hawa seger ing industri VPN. Dheweke kaget, lan mundhak ora ana mukjijat. Dadi perusahaan VPN sing relatif anyar, dheweke wis bisa nyedhiyakake layanan sing cukup apik kanggo para pelanggan. Malah fitur gratis kasebut minangka salah sawijining sing paling cepet ing antarane versi VPN gratis liyane! 

Ringkesan Review Atlas VPN (TL;DR)
Rating
Reregan
Saka $ 1.82 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
VPN gratis (ora ana watesan kacepetan nanging diwatesi ing 3 lokasi)
server
1000+ server VPN kanthi kacepetan dhuwur ing 49 negara
Kebijakan Logging
Ora ana kabijakan log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Delaware, Amerika Serikat
Protokol / Enkripsi
WireGuard, IKEv2, L2TP/IPsec. Enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305
Torrenting
Enggo bareng file P2P lan torrent diidini (ora ana ing rencana gratis)
streaming
Streaming Netflix, Hulu, YouTube, Disney + lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
Piranti tanpa wates, bandwidth tanpa wates. Server Safeswap, Split tunneling & Adblocker. Streaming 4k ultra-cepet
Deal Saiki
Rencana 2 taun kanggo $ 1.82 / mo + 3 wulan ekstra

Key Takeaways:

Atlas VPN minangka panyedhiya VPN sing ramah anggaran sing nawakake kecepatan sambungan sing apik, fitur keamanan sing kuat, lan kinerja sing kuat kanggo streaming lan torrent.

Atlas VPN minangka salah sawijining VPN paling cepet ing donya lan pilihan anggaran sing apik, kanthi server SafeSwap kanggo privasi tambahan. Atlas VPN duwe alat keamanan lan privasi sing apik, kalebu enkripsi AES-256 lan ChaCha20-Poly1305.

Nalika Atlas VPN duwe akeh layanan streaming sing kasedhiya lan adblocking sing dibangun, ana jaringan server VPN cilik lan bisa uga ngalami bug cilik lan masalah karo switch mateni.

Yen sampeyan bingung apa Atlas VPN worth utawa ora - kita bisa njamin sampeyan iku apik minangka pilihan VPN budget. Kanggo biaya minimal (saka $1.82 / sasi!), padha nyedhiyani layanan streaming gedhe ing kacepetan cepet. Sakabèhé, dheweke minangka perusahaan anyar nanging duwe akeh potensi kanggo nggayuh puncak ing wektu sing tepat.

Kita wis nyoba aplikasi Atlas VPN, lan kasunyatane, kita kaget! Wektu kanggo sampeyan ngliwati kita Atlas review lan nyoba dhewe saka kene!

We kick miwiti kita Atlas VPN review kanggo 2024 karo sawetara Pros lan cons saka perusahaan VPN iki. Nalika padha duwe benteng lan zona sing lemah, kita bakal fokus ing aspek penting layanan kasebut. 

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan AtlasVPN. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Atlas VPN Pros

  • Salah sawijining VPN sing paling cepet digunakake ing donya saiki
  • Opsi anggaran sing apik (salah sawijining VPN sing paling murah saiki)
  • Kalebu opsi privasi tambahan karo server SafeSwap
  • Dhaptar protokol sing ditipis (WireGuard & IPSec/IKEv2)
  • Piranti keamanan lan privasi sing apik banget (enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305)
  • Layanan dhukungan pelanggan sing prayoga
  • Akeh layanan streaming kasedhiya (Ultra-cepet 4k streaming)
  • Nerangake karo pamblokiran iklan, server SafeSwap, lan Server MultiHop +
  • Sambungan bebarengan tanpa wates karo akeh piranti sing disenengi

Atlas VPN Cons

  • Kadhangkala switch mateni ora bisa digunakake 
  • Nerangake karo sawetara kewan omo cilik

Rencana & Harga

PlanpriceData
2-Taun$ 1.82 saben sasi ($ 49.19 / taun)Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
1-Taun$3.29 saben wulan ($39.42/taun)Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
1-Wulan$10.99Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
free$0Piranti tanpa wates (winates ing 3 lokasi)

Ngelingi kacepetan lan fitur Atlas VPN kaya monitor pelanggaran data, kita kudu ujar manawa rencana rega Atlas VPN cukup murah. Nyatane, versi gratis Atlas VPN nyedhiyakake layanan sing cukup akeh. 

nyanyi

Versi premium Atlas VPN nawakake sampeyan piranti tanpa wates lan sambungan tanpa wates bebarengan – ing biaya minimal. 

Sawise ngliwati akeh review video Atlas VPN pangguna, kita bisa kanthi aman ujar manawa luwih seneng rencana 2 taun. Iki rencana banget biaya mung $1.82 saben sasi, nanging sampeyan bisa nyimpen dhuwit liyane kanthi mbayar $49.19 kanggo loro taun bebarengan. 

Saiki sampeyan bisa uga mamang babagan sambungan VPN utawa ora yakin kepiye cara kerja Atlas VPN, sing alami.

Kanggo sampeyan, dheweke duwe rencana jangka pendek kaya rencana tahunan ing ngendi sampeyan kudu mbayar $3.29 saben wulan sajrone 12 wulan. Nanging, yen sampeyan pengin nyoba kanggo sasi, sampeyan kudu mbayar luwih akeh: $10.99 kanggo sasi siji. 

Versi premium Atlas VPN nduweni a Jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo rencana apa wae sing sampeyan pilih, supaya sampeyan duwe kamardikan kanggo nyoba metu lan pungkasanipun nggawe keputusan. Sampeyan bisa mbayar nggunakake google mbayar, PayPal, lan kertu kredit.

Versi free

Ora akeh perusahaan sing nyedhiyakake VPN gratis, nanging Atlas VPN. Nyatane, versi VPN gratis kasebut pancen efisien yen sampeyan mung mbutuhake VPN kanggo sementara lan ora kerep nggunakake. 

vpn atlas gratis

Ana watesan data 10 GB kanggo versi gratis Atlas VPN, dadi ora kanggo pangguna biasa amarga server sing dioptimalake streaming utawa ndownload media ora bisa ditindakake kanthi rencana iki. 

Bukak kene lan download versi 100% gratis saiki (Windows, macOS, Android, iOS)

Kacepetan lan Kinerja

Ngleksanakake protokol WireGuard Tunneling makarya kaya sihir kanggo server Atlas VPN. Wiwit WireGuard dianggep minangka protokol sing cepet banget, iki njamin kacepetan download ora suda kanthi wates gedhe nalika VPN diuripake. 

Kasunyatane, sawise nindakake sawetara tes lan uji coba karo VPN iki, kita bisa yakin manawa kecepatan upload lan kacepetan download nganggo Atlas VPN cukup marem. Tingkat pangurangan kanggo kacepetan download meh 20%, dene tingkat pengurangan kacepetan unggahan meh 6%.

Atlas VPN teka kanthi kacepetan sing padhet amarga wis ngganti IKEv2 lawas kanthi protokol sing luwih cepet, WireGuard. Iki uga nggawe Atlas VPN luwih aman tinimbang sadurunge.

Iku ndadekake dheweke luwih cepet tinimbang akeh panyedhiya VPN populer kaya StrongVPN utawa SurfShark, nanging isih ana ing mburi NordVPN lan ExpressVPN. Nanging, amarga saiki wis dipikolehi dening Nord Security, mula kahanan kasebut bakal saya tambah akeh!

Kita wis ngukur kinerja sakabèhé adhedhasar sawetara layanan benchmarking. Situs web SpeedTest, SpeedOF.me, lan nPerf kabeh nulungi kita. 

Asil tes kacepetan Atlas VPN (nggunakake Sydney amarga paling cedhak karo lokasi fisikku)

Nyatane, kabeh mau teka kanthi asil sing padha sanajan ditindakake saka lokasi server sing beda. Sanajan sawise nindakake tes kasebut ing pirang-pirang alamat IP, kacepetan tetep padha. 

Nalika sambungan internet lan lokasi server lokal minangka faktor ing bedo kacepetan, kita pungkasanipun bisa ngomong sing Atlas VPN nduweni kacepetan lan kinerja sing cukup prayoga minangka layanan VPN anyar.

Keamanan lan Privacy

Kanggo ngandhani sing bener babagan privasi lan fitur keamanan Atlas VPN, kita kudu ujar manawa dheweke duwe enkripsi lan protokol tunneling sing apik, lan sampeyan bisa aman lan yakin karo layanane. Layanan keamanan utama kalebu:

Ora Logging

Perusahaan prides dhewe ing sawijining 'no-logging policy.' Miturut Atlas VPN, dheweke ora nate nglumpukake rincian babagan kegiatan, data, utawa pitakon DNS pangguna apa wae. 

Atlas VPN privasi privasi cetha nyatakake "Kita ora ngumpulake informasi sing bakal ngidini kita nglacak panggunaan Internet ing VPN bali menyang pangguna individu."

Padha mung ngumpulake jumlah minuscule data sing pancen perlu kanggo wong-wong mau kanggo mbukak layanan - lan ora ana liyane. Sampeyan malah ora kudu nggawe akun kanggo nggunakake versi Free – sing ngandika kathah bab layanan sing.

Kabeh data kasebut dienkripsi, mula peretas ora bakal bisa ngakses riwayat browser utawa data kanthi cara apa wae. Amarga nalika nerangake privasi, Atlas VPN serius banget supaya pangguna tetep anonim. 

Protokol sing Didhukung (WireGuard)

Protokol VPN penting kanggo njamin kacepetan sing cocog kanggo layanan VPN apa wae. Untunge, Atlas VPN diberkahi karo WireGuard, salah sawijining protokol sing paling apik. 

atlas vpn wireguard

Iku ora mung cepet; iku banget aman lan menehi pangguna premium lan pangguna gratis layanan banget ing kabeh cara. Nanging, protokol iki isih durung siyap kanggo IOS lan macOS, mula pangguna kudu tetep nganggo protokol sadurunge, IKEv2. 

Metode Enkripsi

nalika Google Play Store utawa situs web resmi Atlas VPN ora duwe level enkripsi sing kadhaptar, kita bisa entuk level enkripsi. Dhukungan pelanggan Atlas VPN cukup responsif kanggo ngandhani yen dheweke nggunakake Tingkat enkripsi AES-256, padha karo institusi finansial lan militer. 

privasi vpn atlas

Enkripsi iki dianggep ora bisa dipecah – mula keamanan ora kudu dadi masalah karo layanan VPN iki. 

Sawise sampeyan nyambungake karo enkripsi iki, ora ana sing bisa nglacak kegiatan sampeyan. Pamblokir tracker uga duwe peran sing apik. Kajaba iku, perusahaan uga ngleksanakake Authenticator Poly1305 bebarengan karo cipher ChaCha20 minangka sarana kanggo njamin pangayoman ekstra. 

DNS pribadi

Kita wis mriksa ekstensif DNS Pribadi, amarga akeh VPN sing ana bocor DNS utawa Ipv6. Untunge, dheweke ora duwe bocor kaya ngono amarga duwe layanan perlindungan bocor sing apik. 

Sanajan sawise nindakake audit keamanan mandiri, kita bisa ndeleng manawa lokasi kita ora nate muncul. Sakabèhé, paling ora kita bisa yakin manawa Atlas VPN bisa digunakake lan ora menehi alamat kanthi cara apa wae.

lokasi server vpn atlas

Kacepetan, keamanan, lan privasi minangka faktor penting sing kudu ditimbang nalika milih VPN. Dadi aku takon marang Atlas VPN apa sing mbedakake saka kompetisi nalika nerangake kacepetan, keamanan, lan alat privasi. Mangkene jawabane:

Apa sampeyan bisa ngandhani babagan kacepetan, keamanan, lan fitur privasi sampeyan?

Atlas VPN nawakake kabeh fitur penting sing bisa diarepake pangguna saka layanan VPN lan liya-liyane. Kanggo njamin privasi lan keamanan pangguna, kita nggunakake protokol IPSec/IKEv2 lan WireGuard® kelas donya, uga enkripsi AES-256. Nggunakake protokol mutakhir kaya WireGuard ditambah karo 1000+ server VPN ing 49 lokasi ing saindenging jagad mbantu kita njamin kacepetan dhuwur kanggo streaming, game, lan pengalaman browsing sakabèhé.

Gumantung saka pilihan pangguna, kita nawakake server khusus sing dioptimalake streaming uga server kanthi fitur privasi sing luwih maju. Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen kita duwe kabijakan tanpa log sing ketat, tegese kita ora nyathet utawa nyimpen rincian babagan aktivitas pangguna utawa data liyane sing bisa disambungake menyang pangguna.

Ruta Cizinauskaite - Manajer PR ing Atlas VPN

Streaming lan Torrenting

Umume wong nggunakake VPN kanggo mbukak blokir layanan streaming lan/utawa ndownload film liwat torrents. Iki minangka faktor penting, lan nggumunake Atlas VPN cukup efisien babagan iki!

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

streaming

streaming lancar

youtube

Akeh wong sing percaya yen Youtube duwe akeh konten gratis, mula ora butuh VPN kanggo nonton konten sing diwatesi. Sing nyenengake, video sing eksklusif utawa diwatesi wilayah ora mung permata. 

Saka klip NBA sing langka nganti video sing dilarang ing wilayah geografis sampeyan - sampeyan bisa ndeleng kabeh nggunakake Atlas VPN. Kita wis nguji kanthi lengkap, lan mbukak blokir youtube katon kaya kue kanggo dheweke.

BBC iPlayer

BBC iPlayer minangka layanan streaming mung kasedhiya ing sawetara wilayah sing dipilih. Akeh wong sing golek aplikasi VPN sing bisa mbukak blokir layanan iki, lan Atlas VPN sukses. Padha mbukak blokir BBC iPlayer, lan sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake tanpa buffering utawa gagap.

Netflix

Iki minangka syarat dhasar kanggo VPN apa wae kanggo mbukak blokir Netflix ing macem-macem wilayah amarga duwe konten khusus kanggo lokasi geografis tartamtu. Atlas VPN ngaku bisa mbukak blokir perpustakaan Netflix sing beda-beda, lan kita wis nyoba kanggo nemokake klaim kasebut bener.

Torrenting

Atlas VPN nawakake macem-macem fitur, nanging padha kaget meneng babagan kemampuan torrent. Nalika padha ora duwe server P2P darmabakti lan ora Panggenan layanan iki banget, kita wis nyoba lan dites torrent karo wong-wong mau, lan iku bisa.

Miturut pengalaman pisanan kita, kita bisa ndeleng sing kacepetan 32-48 Mbps (4-6 MB / S), lan njupuk kita watara 6-7 menit kanggo download file 2.8 GB. 

Asil beda-beda gumantung saka seeders / leechers lan kacepetan internet sampeyan. Nanging, kita bisa ndeleng manawa kecepatan Atlas VPN nalika torrent cukup apik. Nalika sampeyan ora entuk kacepetan sing padha ing server gratis Atlas VPN, sampeyan isih bisa ndownload liwat torrent.

Fitur Key

Saiki sampeyan ngerti babagan karakteristik Atlas VPN, wektune sampeyan kudu ndeleng fitur-fitur utama.

AmanBrowse

Kanthi tembung sing gampang, SafeBrowse nglindhungi sampeyan saka malware apa wae. Nalika nggunakake Atlas VPN, yen sampeyan nemokake kaca web kanthi ancaman malware - Atlas bakal langsung ngalangi. 

Fitur kasebut mung kasedhiya ing aplikasi Android lan IOS, sing dadi masalah amarga ancaman malware biasane ana ing browser Windows, nanging aplikasi Windows ora duwe SafeBrowse. Sing dikandhakake, dheweke lagi nggarap, lan ing sawijining dina, fitur iki bakal kasedhiya kanggo macOS lan Windows.

AmanSwap

atlasvpn safeswap lan server multihop

Duwe SafeSwap tegese Atlas VPN nyedhiyakake pirang-pirang alamat IP nalika sampeyan pindhah saka siji kaca menyang kaca liyane. Iku fitur unik lan ora kasedhiya ing akeh server VPN liyane. 

Saben SafeSwap dilengkapi sawetara alamat IP lan dituduhake ing antarane pangguna sing beda-beda kanggo mesthekake rotasi IP ora bisa diprediksi. Atlas VPN nawakake SafeSwap lan njamin kacepetan ora bakal mudhun sajrone pertukaran kasebut.

Sampeyan bisa milih saka Singapura, AS, lan Walanda minangka lokasi SafeSwap. Perusahaan kasebut ngrancang nambah jumlah server, lan yen dheweke dadi salah sawijining panyedhiya VPN sing paling apik, bisa uga ditindakake. Fitur iki kasedhiya ing kabeh platform kajaba macOS, sing bakal diluncurake kapan wae wiwit saiki.

Pangreksan Hack

Fitur iki mung kasedhiya ing versi premium lan penting kanggo mriksa yen data wis katon ing monitor pelanggaran data. 

Ing skenario nalika sampeyan ngalami pelanggaran data, sampeyan bakal diwenehi instruksi babagan data apa wae sing dicethakaké dadi gampang kanggo sampeyan nglacak persis ing ngendi pelanggaran data kasebut diwiwiti. Iki uga mbantu sampeyan njamin keamanan ing kabeh akun online. 

Proteksi Bocor Data

atlas vpn dns tes bocor

Server Atlas VPN bangga karo siji bab - padha nyegah bocor data ing kabeh cara. Yen sampeyan pengin layanan VPN sing aman lan aman, mula disaranake Atlas VPN mung amarga padha sukses nyegah bocor data. Mangkene carane kita ngukur:

Kita wis nyoba nemokake bocor data babagan alamat IP lan ora bisa ditemokake amarga alamat kasebut dienkripsi kanthi apik. Sabanjure, kita nggoleki bocor DNS lan ora bisa nemokake ing kono. WebRTC, server komunikasi P2P, uga duwe risiko mbukak IP sampeyan kanthi ora sengaja. 

Kita uga wis nyoba, lan ora ana bocor sing dideteksi. Kita uga nggoleki bocor data IPv6, yaiku data sing ora dikirim liwat trowongan VPN. Untunge, Atlas VPN mateni IPv6 kanthi lengkap, nyuda risiko kebocoran data kanthi minimal.

Split Tunneling

Iki minangka fitur Atlas VPN sing menarik banget. Apa sing kedadeyan karo VPN sing biasa yaiku kabeh lalu lintas online liwat server VPN. Iki menehi pilihan kanggo milih jinis data sing pengin dilebokake ing server Atlas VPN. 

atlasvpn pamisah tunneling

Iki nggawe luwih gampang pangguna bisa digunakake, utamane nalika mbukak akeh tugas - amarga, kanthi tunneling pamisah, sampeyan bisa browsing konten ing jaban rangkah lan lokal sekaligus lan sering nyambung menyang jaringan asing lan lokal. Iku uga nyimpen kacepetan ngedongkrak dening kathah.

Akeh pangguna ngadhepi masalah umum karo VPN, yaiku, nalika konten sing diwatesi gampang kasedhiya, konten lokal saya suwe banget kanggo mbukak. Split tunneling minangka obat gedhe kanggo nyegah masalah kasebut.

Saiki, fitur iki mung kasedhiya kanggo piranti Android, pamisah tunneling kanggo Windows 10 (lan versi liyane) bakal teka.

Kill Switch

Kajaba saka proteksi data sing biasa, Kill Switch Atlas VPN uga cukup efektif. Iku alat prasaja sing bakal mateni kabeh lalu lintas internet yen ana gangguan. We wanted kanggo mriksa fitur iki sak tenane, supaya kita tindak kanggo test umum.

atlas vpn killswitch

Kita pisanan mateni sambungan internet saka router, lan switch mateni bisa digunakake kanthi apik. Iku mateni sambungan nalika akses server diblokir. 

Nalika dheweke ora menehi kabar marang pangguna babagan aktivasi switch mateni, nanging isih bisa digunakake. Kita uga mateni klien nalika switch mateni diuripake, lan kerjane apik. Dadi, ana sawetara keluhan pelanggan babagan switch mateni sing ora bisa digunakake - nanging ora kedadeyan karo kita. 

Zero-Logging

Kaya umume VPN liyane, Atlas VPN duwe kabijakan ora ana log, tegese ora nyimpen informasi pribadi klien. Sing luwih apik yaiku kebijakan kasebut ditrapake kanggo versi premium lan versi gratis. 

Atlas VPN privasi privasi cetha nyatakake "Kita ora ngumpulake informasi sing bakal ngidini kita nglacak panggunaan Internet ing VPN bali menyang pangguna individu."

Kajaba iku, yen sampeyan mbusak Atlas VPN lan pengin akun sampeyan dibusak kanthi permanen, sampeyan bisa njaluk salinan data sing ana ing sampeyan - mesthine bakal menehi informasi kasebut.

Dhukungan pelanggan

Nalika Atlas VPN nawakake fitur kaya njamin dhuwit bali 30 dina utawa sambungan simultan tanpa watesan, kita kudu ujar manawa situs web kasebut ora duwe informasi sing cukup babagan akeh perkara. 

dhukungan atlasvpn

Kanggo wiwitan, ora ana cukup artikel utawa blog kanggo nutupi pitakonan paling dhasar sing bisa ditindakake pangguna potensial babagan VPN. Kajaba iku, sawetara artikel ora duwe isi sing cukup.

Contone, bagean Ngatasi masalah ora duwe solusi sing cukup kanggo masalah sing kerep kedadeyan karo VPN. Dheweke uga ora duwe dhukungan obrolan langsung, dadi yen sampeyan lagi nemoni masalah - cara paling apik kanggo ngubungi dheweke yaiku liwat e-mail. 

Kanggo nguji sepira efisien layanan pelanggan, kita ngirimake pitakon dhasar kaya yen dheweke duwe blocker tracker lan yen protokol Atlas VPN wis aman utawa ora. 

Butuh sawetara jam kanggo mangsuli kita, kang cukup prayoga, jujur. Tanggepan kasebut uga cetha lan ringkes, mula kita kudu ujar manawa wektu nanggepi lan kualitas layanan pelanggan sakabèhé cukup marem.

Fitur tambahan

Kajaba saka keamanan sing kuat, Atlas VPN uga nawakake macem-macem fitur sing nggawe panyedhiya VPN sing ramah pangguna. Pisanan, Atlas VPN duwe loro ekstensi browser lan aplikasi desktop, sing trep kanggo browsing lan streaming.

VPN uga nawakake blocker iklan lan bagean asisten, sing menehi pandhuan langkah-langkah kanggo pangguna babagan carane nggunakake fitur tartamtu. Kanthi akses internet pribadi lan kasedhiyan server premium, Atlas VPN nawakake sambungan sing luwih aman kanggo pangguna.

Kajaba iku, app nerangake karo a antarmuka panganggo streamlined sing nggawe pengalaman pangguna sakabèhé luwih nyenengake. Kanthi rencana langganan lan email marketing, pangguna bisa seneng terjangkau lan dianyari ing nawakake eksklusif.

Pungkasan, platform streaming Atlas VPN ngidini pangguna nonton acara favorit nalika nyambung menyang server app. Kanthi tombol sambungake, pangguna bisa nyambung menyang server paling cepet kasedhiya kanthi siji klik. Sakabèhé, fitur tambahan saka Atlas VPN ndadekake panyedhiya VPN sing kuat kanggo pangguna anyar lan pangguna sing ngerti teknologi.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Atlas VPN, nawakake layanan gratis lan premium, dikenal kanthi fitur keamanan sing kuwat, kalebu masalah bocor DNS sing ditanggulangi, lan ndhukung sambungan simultan tanpa wates. Nduwe fitur sing ramah pangguna kaya switch mateni lan tunneling pamisah (saiki mung ing Android).

AtlasVPN: Mbukak Kunci Kebebasan Online Sampeyan
Saka $ 1.82 saben wulan

AtlasVPN nawakake campuran imbang privasi lan fitur kinerja karo plans free lan premium sawijining. Nyedhiyakake enkripsi AES-256, protokol WireGuard, lan fitur SafeSwap unik kanggo muter alamat IP, nambah anonimitas pangguna. Kanthi 750 server ing 37 lokasi, ndhukung sambungan simultan tanpa watesan, layanan streaming kaya Netflix, lan torrent peer-to-peer. Antarmuka sing ramah pangguna, langkah keamanan sing kuat kaya switch mateni otomatis, lan dhukungan pelanggan sing responsif nggawe Atlas VPN dadi pilihan sing kompetitif kanggo pangguna sing golek layanan VPN sing dipercaya.

Kinerja ing streaming lan game misuwur, kanthi versi premium kanthi efektif mbukak blokir platform utama kaya Netflix lan HBO Max lan nyedhiyakake kecepatan sing apik kanggo game, sanajan ora ndhukung konsol game.

Jaringan server Atlas VPN relatif cilik dibandhingake karo pesaing, nanging kalebu server khusus kaya SafeSwap lan MultiHop Plus kanggo keamanan sing luwih apik. Kacepetan layanan kasebut dipuji, utamane karo introduksi server 10Gbps. Nalika antarmuka pangguna bisa ndeleng sawetara dandan, layanan kasebut umume gampang digunakake.

Dandan & Update paling anyar

Atlas VPN terus-terusan nganyari VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Bukak lan Fitur Server Anyar: Bukak server 10Gbps anyar, nambah kapasitas jaringan lan njaga kacepetan tanpa kemacetan. Pambuka fitur VPN Pause kanggo pangguna Windows, supaya gampang mateni sambungan.
  • Peningkatan Pengalaman Pangguna: Kabar pangopènan server sing ditambahake kanggo pangguna iOS, Mac, Android, lan Windows. Expansion saka pilihan pembayaran, kalebu iDeal kanggo pangguna basis Walanda.
  • Fitur Redesign lan Expansion: Ganti SafeBrowse karo Shield, blocker tracker anyar sing nawakake pemantauan lan pamblokiran pelacak pihak katelu sing luwih apik. Ngrancang maneh dhaptar server ing aplikasi Android, sawise nganyari sing padha kanggo iOS, kanggo antarmuka sing luwih ramah pangguna.
  • Liyane Streaming lan Kapabilitas Gaming: Versi gratis Atlas VPN nduweni kemampuan streaming sing winates, utamane ndhukung HBO Max kanthi watesan data saben wulan 5GB. Versi premium, Nanging, bisa digunakake karo paling platform streaming utama kaya Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, lan liya-liyane. Kanggo game, nawakake kecepatan sing apik lan tingkat ping sing sithik ing server sing cedhak, dadi pilihan sing apik kanggo tukang game, sanajan ora bisa diinstal ing konsol game utawa router.Gg.
  • Jaringan lan Kacepetan Server sing luwih apik: VPN nduweni jaringan server sing relatif cilik dibandhingake karo sawetara pesaing, kanthi 750 server ing 38 negara. Rencana premium kalebu akses menyang streaming lan server 10Gbps kanggo kecepatan sing luwih apik. Kacepetan umume nyengsemaken, kanthi mundhut minimal sanajan ing server sing adoh.
  • Bukak saka Shield: Pelaporan rinci babagan pelacak sing diblokir, nyedhiyakake informasi babagan jumlah pelacak sing diblokir saben sesi lan data kumulatif.
  • Audit Keamanan Aplikasi Windows: Review independen dening MDSec dikonfirmasi ora ana masalah dhuwur utawa kritis ing aplikasi Windows. Implementasi kabeh rekomendasi audit, njamin keamanan lan linuwih.

Reviewing AtlasVPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Opo

AtlasVPN

Pelanggan mikir

Ransel Ramah Anggaranku Liwat Firewall Gedhe Watesan Geo (lan Dataku!)

Januari 1, 2024

Oke, dadi bisa uga Atlas VPN dudu Sherpa sing berpengalaman kaya PIA, nanging kanggo lelungan sing duwe anggaran kaya aku, iki wis dadi penyelamat (lan ngirit dompet!). Mbukak blokir Netflix ing lokal sing eksotis? Mrikso. Nyusup liwat pager geo sing sial kanggo nonton pertandingan bal-balan paling anyar? Mriksa pindho. Kabeh nalika njaga dataku kanthi aman lan apik, kaya kunci perjalanan sing dipercaya kanggo urip digitalku.

Mesthi, jaringan server ora jembar kaya sawetara, lan kadhangkala kacepetan sambungan kesandhung ing dalan cobblestone ing kana. Nanging hey, kanggo rega, aku ora bisa sambat! Kajaba iku, antarmuka cukup gampang kanggo petualang sing paling tantangan (guilty!).

Sakabèhé, Atlas VPN kaya hostel ramah sing sampeyan temokake ing pojok internet sing apik banget. Bisa uga ora kabeh lonceng lan whistles saka resort kemewahan, nanging entuk kabeh sing perlu kanggo ngulandara digital aman lan terjangkau. Mung elinga, Pack sabar kanggo kacepetan sok-sok, lan sampeyan bakal apik kanggo pindhah!

(P.S. Aja lali mriksa diskon siswa - backpacker kudu tetep bebarengan!)

Avatar kanggo Backpacker Stevo
Backpacker Stevo

Layanan VPN sing nguciwani

April 28, 2023

Aku mlebu munggah kanggo Atlas VPN karo dhuwur pangarep-arep, nanging sayangé, Aku wis wagol karo layanan. Kacepetan sambungan alon banget, sing ndadekake angel digunakake kanggo apa wae kajaba browsing web dhasar. Aku uga ngalami sambungan sambungan sing kerep lan masalah karo server tartamtu sing ora kasedhiya. Aku wis ngubungi dhukungan pelanggan, nanging dheweke ora bisa ngrampungake masalahku. Sakabèhé, aku ora nyaranake Atlas VPN.

Avatar kanggo Katie H.
Katie H.

VPN sing apik, nanging bisa uga luwih apik

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Atlas VPN kanggo sawetara minggu saiki, lan aku umume wareg karo layanan. App gampang kanggo navigasi lan kacepetan sambungan apik. Nanging, aku sok dong mirsani sawetara irungnya sambungan sok-sok, kang bisa mumetake. Uga, jumlah server sing kasedhiya bisa ditambah, amarga aku nemokake sawetara lokasi sing alon utawa ora kasedhiya. Sanajan masalah kasebut, aku mikir Atlas VPN minangka pilihan sing kuat kanggo layanan VPN.

Avatar kanggo Michael B.
Michael B.

Layanan VPN sing apik banget!

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Atlas VPN kanggo sawetara sasi saiki, lan aku banget kesengsem karo layanan. Iku gampang kanggo nggunakake, lan aku wis ngeweruhi ora nyuda ing kacepetan internet nalika nggunakake. Aku uga ngapresiasi keamanan lan privasi sing ditambahake. Dhukungan pelanggan wis responsif banget kanggo pitakon utawa keprihatinan sing dakkarepake. Sakabèhé, aku banget nyaranake Atlas VPN kanggo sapa wae sing mbutuhake layanan VPN sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya.

Avatar kanggo Sarah J.
Sarah J.

Dadi murah - Dadi apik

Februari 14, 2022

Iki minangka layanan VPN sing apik banget kanthi rega sing murah. Aku bungah aku mlebu!

Avatar kanggo Alejandro
Alejandro

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Home » VPN » Apa Sampeyan kudu Ngamanake Internet nganggo Atlas VPN? Review saka Fitur, Rega & Performance

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...