VPN Tanpa Log sing Populer Dibandhingake (kanthi Fitur & Rega)

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Umume VPN ngaku ora nyimpen log - nanging kasunyatane akeh sing nindakake. Ing artikel iki, aku nganalisa ndhuwur 5 paling anonim ora-log VPN layanan saiki.

Apa sampeyan bisa percaya yen Edward Snowden mbabarake NSA lan afiliasine wolung taun kepungkur? Rasane kaya kedadeyan wingi, bisa uga amarga - preduli saka pengorbanan - pengawasan lan privasi online saiki dadi topik sing panas kaya ing taun 2013.

Yen sampeyan browsing web tanpa dilindhungi, sampeyan duwe jaminan pribadi yen The Man nonton sampeyan. Sugeng rawuh ing taun 1984, kanca-kanca.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan VPN. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Pisanan, deleng VPN sing aku temokake sing ora bakal nguciwani sampeyan babagan privasi. Punika sekilas:

  • NordVPN ⇣ - Bisa uga kabijakan tanpa log sing paling mantep saka VPN premium
  • Surfshark ⇣ - Kalebu tambahan keamanan praktis sing ora ditawakake VPN liyane
  • ExpressVPN ⇣ - Sakabèhé paling apik kanggo kacepetan lan efisiensi, kanthi keamanan nomer loro mung kanggo NordVPN.
  • CyberGhost - Keamanan kelas militer kanthi rega terjangkau
  • Akses Internet Pribadi ⇣ -  VPN sing dibunderaké kanthi opsi keamanan sing bisa disesuaikan

Sadurunge tekan VPN pisanan sing sampeyan temokake, sampeyan kudu ngerti manawa kabeh VPN bakal ngrekam sawetara informasi, ora preduli apa sing dicritakake ing kampanye pemasaran. Aku bakal njaluk menyang (lan menehi sampeyan kurang lengkap kenapa ora-log kabijakan VPN non-negotiable) ing wayahe.

VPN paling apik sing ora mlebu 2024

1. NordVPN

homepage nordvpn
  • AES 256-bit lan Enkripsi Generasi Sabanjure kanggo proteksi data sing ora bisa dicopot
  • Kabijakan Tanpa Log paling apik ing pasar
  • Otentikasi multi-faktor kanggo njaga akun sampeyan aman
  • Server obfuscated lan IP darmabakti kanggo privasi maksimum
  • Enkripsi NGE sing kompatibel karo seluler kanggo keamanan nalika lelungan
  • Dobel IP masking, killswitch, lan pamisah tunneling kanggo penak
  • Iklan CyberSec lan pamblokiran malware kalebu
  • situs web: www.nordvpn.com

Kabijakan Ora Ana Log

NordVPN bisa uga VPN paling apik sing ora bisa dilacak. Kabijakan no-log NordVPN adoh banget lan paling transparan, sing dipikirake kanthi apik. Ora mung ngandhani informasi apa sing disimpen, nanging uga nerangake apa data sampeyan diklumpukake, apa sing digunakake, lan suwene disimpen ing sistem Nord.

Mung ana rong alasan NordVPN bakal ngakses data sampeyan: manajemen akun lan optimasi situs. Supaya sampeyan duwe, njaga, lan nyambung menyang akun, NordVPN ora duwe pilihan kajaba nyimpen alamat email lan informasi pembayaran. Uga nggunakake cookie kanggo ngatur analytics, klik afiliasi, lan preferensi pangguna - kabeh implementasine bisa dingerteni.

Ngluwihi imposisi sing dibutuhake (utawa paling ora bisa ditampa), NordVPN nglacak sesi sampeyan kanggo ngetrapake watesan sambungan 6 piranti, nanging data iki bakal dibusak kanthi otomatis 15 menit sawise pedhot. Kajaba iku, uga nyathet interaksi layanan pelanggan yen kudu ngrujuk riwayat pemecahan masalah sampeyan. Sanajan NordVPN njaga komunikasi sampeyan sajrone rong taun, sampeyan bisa njaluk supaya bisa mbusak kapan wae.

Lan mekaten. NordVPN kanthi tegas nyatakake yen ana ing njaba yurisdiksi AS lan EU lan mulane, ora bakal menehi informasi sampeyan menyang panguwasa kasebut amarga ora perlu, lan ora ana sing bisa nggawe. Ok, iki ora akeh tembung, nanging iki inti.

Minangka cherry ing ndhuwur, sawijining auditor wis ngonfirmasi legitimasi lan keadilan kabijakan no-log NordVPN, sing sawetara VPN bisa gumunggung.

Enkripsi Utama Industri

Nalika VPN ngaku keamanan "Kelas Militer", tegese data sampeyan dilindhungi dening enkripsi AES 256-bit - ciphertext paling rumit sing kita duwe. Kanggo nggawe prespektif, bisa mbutuhake pirang-pirang milyar taun kanggo ngrusak kode AES 256-bit, saengga bisa dingerteni manawa para penjahat cyber bakal angel banget yen nyoba.

Enkripsi AES 256-bit, ing pirang-pirang cara, dadi standar industri, nanging NordVPN njupuk langkah luwih maju kanthi kalebu Enkripsi Generasi Sabanjure ing ndhuwur. 

Enkripsi sing wis ora bisa diowahi didhukung dening enkripsi SHA-384 lan tombol Diffie-Hellman 3072-bit. Trinitas keamanan data sing suci iki nggawe angel banget kanggo ngrusak kode sing ora bisa dingerteni.

Ora Ana Watu sing Ditinggalake Nalika Ngenani Privasi Sampeyan

NordVPN mung duwe akeh banget fitur sing apik kanggo dijlentrehake, nanging ana sawetara sing dakkarepake.

Otentikasi multi-faktor minangka salah sawijining cara sing gampang nanging efektif kanggo ngamanake akun sampeyan nganggo VPN, luwih nglindhungi akun utawa jaringan saka serangan hack. Gabungke iki karo IP khusus Nord - tegese yen sampeyan nggunakake IP sing ditugasake liwat NordVPN, sampeyan mung siji sing nggunakake - lan kemungkinan data sampeyan dibajak ora ana.

Banjur, ana server obfuscated NordVPN sing nggawe sampeyan nggunakake VPN iki meh ora bisa dideteksi. Iki migunani yen sampeyan ora pengin ISP, moderator, utawa platform kaya Netflix ngerti yen sampeyan lagi masang IP masking.

Kanggo luwih maju, NordVPN kompatibel karo browser anonim (kaya TOR), mbisakake masking IP kaping pindho, lan kalebu switch mateni. Iku uga kompatibel karo seluler lan nawakake tunneling pamisah supaya sampeyan bisa ndhelikake data kanggo tugas sing dipilih nalika sampeyan browsing umum kanggo wong liya.

Fitur banget ing Papan

Mung amarga sampeyan pengin VPN tanpa log, ora ateges sampeyan kudu milih siji adhedhasar keamanane. NordVPN terus-terusan rangking minangka salah sawijining, yen dudu VPN sing paling apik, lan jujur ​​​​aku ora bisa mbantah.

NordVPN duwe luwih saka 5300 server ing saindenging jagad, saengga konten sing bisa diakses meh ora ana watesan. Kacepetan dhuwur minangka pilar kanggo streaming lan game, lan kalebu CyberSec kanggo mblokir pelacak, iklan, lan ancaman menyang komputer sampeyan.

Sampeyan uga kudu nyebutake manawa antarmuka lan operasi NordVPN ramah pangguna kanggo masker IP pamula. Nanging, yen ana, dhukungan langsung 24/7 kasedhiya yen sampeyan lagi ndandani lan mbutuhake pitulungan langsung.

fitur nordvpn

Pros

  • Keamanan lan privasi sing paling dhuwur - ora ana kabijakan log sing apik
  • Kompatibel karo kabeh piranti utama, sistem operasi, lan browser - nyambung nganti 6 bebarengan
  • Sambungan sing luar biasa cepet lan stabil
  • Nampa cryptocurrency minangka cara pembayaran kanggo dagang sing ora bisa dilacak
  • Jaringan server ekstensif

cons

  • Disusupi ing taun 2019. Sanajan, minangka bukti keamanan NordVPN, ora ana data pangguna sing dikompromi ing serangan kasebut

Reregan

Saben wulan1 Year2 Taun
$ 12.99 saben sasi$ 4.59 saben sasi$ 3.99 saben sasi

Saiki, Entuk OFF 68% + 3 wulan GRATIS

Kunjungi NordVPN saiki – utawa mriksa metu sandi rinci Review NordVPN

2. Surfshark

papan selancar
  • Kabijakan tanpa log sing prasaja nanging padhet
  • Sambungan piranti tanpa wates 
  • CleanWeb kanggo pamblokiran iklan sing dibangun
  • RAM mung server
  • Mode kamuflase ndhelikake VPN saka ISP
  • situs web: https://surfshark.com

Bocah Anyar ing Blok

Surfshark mung diadegake wiwit taun 2018, nanging aja disepelekake. Iki digawe sawetara gelombang serius (pun kanthi tujuan) wiwit diluncurake amarga - kaya CyberGhost, lan ing tingkat tartamtu, PIA - iku VPN premium kanthi rega anggaran, lan wong-wong padha mangan. Nanging kepiye babagan babagan privasi?

Iku mriksa metu. Ora ana log Surfshark ora kudu dirayakake, lan VPN bisa uga mbutuhake wektu luwih akeh kanggo entuk kredibilitas, nanging kabeh bebek wis rapi. Iki mung nyimpen email lan informasi tagihan, lan transparan babagan apa sing dilacak: data panggunaan anonim, laporan kacilakan, lan gagal sambungan.

Surfshark adhedhasar ing Kapuloan Virgin Inggris, ing njaba yuridiksi pengawasan, lan fungsi khusus ing server mung RAM, tegese kegiatan sampeyan ora bakal disimpen, kaya - kaya ExpressVPN - data sampeyan bakal dibusak saben server dianyari.

VPN Tanpa Watesan

Umume VPN ora ana watesan kanthi cara siji utawa liyane, biasane nganggo bandwidth, transfer data, utawa aksesibilitas. Surfshark dadi mil ekstra kanggo menehi sambungan piranti tanpa watesan - prestasi sing apik banget.

Ngelingi carane terjangkau Surfshark, iki minangka titik adol utama. Mesthi, sampeyan ora mbutuhake sambungan sing ora ditutup yen sampeyan mung browsing utawa streaming. Nanging VPN iki ndadekake donya beda (lan bakal ngirit ton dhuwit) yen sampeyan kudu nutupi akeh mesin, Contone, yen sampeyan mbukak bisnis.

Isine Kabeh Bases

Surfshark larang regane - luwih akeh tinimbang VPN liyane. Ngluwihi panggunaan tanpa watesan, sampeyan entuk tambahan sing bisa ngirit, luwih akeh, awis lan ngoptimalake browsing.

Conto sing paling apik yaiku fitur Multihop sing unik. Nggunakake iki, sampeyan bisa nyambung liwat sawetara negara kanggo anonimitas ekstra. Sampeyan bisa nyetel sawetara aplikasi kanggo ngliwati VPN kanthi standar (versi Surfshark saka pamisah tunneling), lan mesthi, ana sing biasane: killswitch lan enkripsi kelas militer.

Nanging, sampeyan uga entuk CleanWeb - pamblokir iklan lan aplikasi anti-malware sing dibangun ing phishing, lan pelacak. Sampeyan bisa milih protokol sampeyan (salah siji IKEv2/IPsec utawa OpenVPN), lan Mode Camouflage bakal ndhelikake Panggunaan VPN saka ISP sampeyan.

Ana luwih akeh fitur, nanging kita bakal ana ing kene kabeh dina yen aku kudu dhaptar kabeh. Intine Surfshark bisa uga ora cepet, pangguna-loropaken, utawa efisien kaya para pemain top, nanging menehi ganti rugi kanthi dikempalken karo fitur sing bakal nglayani sampeyan ngluwihi tetep aman online.

Reregan

Saben wulan1 Year2 Taun
$ 12.95 saben sasi$ 3.99 saben sasi$ 2.49 saben sasi

Saiki, Entuk OFF 85% + GRATIS 2 Wulan

Kunjungi Surfshark saiki – utawa mriksa metu sandi rinci Tinjauan Surfshark

Pros

  • Nilai dhuwur kanggo dhuwit
  • Sampeyan bisa milih protokol sampeyan
  • Ora ana watesan babagan pirang-pirang piranti sing bisa disambungake (lan bandwidth tanpa watesan uga)
  • CleanWeb mblokir iklan lan nyegah malware, virus, lan pelacakan
  • Sampeyan bisa nyetel app sing ngliwati VPN tanpa pamisah tunneling saben wektu
  • Independen diaudit

cons

  • Ora cepet kaya VPN liyane
  • Iki relatif anyar - mbutuhake wektu luwih akeh kanggo nggayuh pesaing kanthi stabilitas lan efisiensi.

3. ExpressVPN

expressvpn
  • Enkripsi AES 256-bit sing unggul ing industri
  • Teknologi TrustedServer nglindhungi saben server saka serangan
  • Bagéyan saka Alliance ioXT
  • DNS pribadi lan enkripsi ing saben server
  • Kompatibel karo akeh piranti
  • Kalebu killswitch lan pamisah tunneling
  • Dilengkapi tes kacepetan sing dibangun (lan bandwidth tanpa wates)
  • situs web: www.expressvpn.com

Pancen Pusat Kepercayaan

Yen kita ngomong babagan VPN sing paling cerah ing cybersecurity, ExpressVPN bakal njupuk emas. Kaya NordVPN, iku salah siji saka sawetara aplikasi sing bakal disertifikasi kanthi aman ioXT Alliance - bebarengan karo pemain penting kalebu Avast, Logitech, lan Google dhewe. Nanging ExpressVPN njupuk langkah luwih maju, sawise ngrancang Android Ringkesan pangayoman lan Lab Keamanan Digital. Iki menehi akeh penekanan kanggo riset lan validasi keamanan siber lan VPN.

Ora kanggo sebutno ExpressVPN dihormati minangka favorit lan terus-terusan diklasifikasikake minangka VPN paling apik ing donya. Cetha, pangguna ora bisa nyukupi, lan akeh banget.

Kanggo kabijakan ora ana log, pancen apik. Jujur, ora ana sing kudu ditulis ing omah, nanging ExpressVPN duwe kabeh bebek keamanan kanthi berturut-turut. 

Iki janji ora bakal mlebu log IP, riwayat telusuran utawa kegiatan, pitakon DNS, utawa metadata lalu lintas. Ing sisih liya, bakal mlebu nalika aplikasi ExpressVPN (lan versi) diaktifake, tanggal sing disambungake, server sing sampeyan pilih, lan jumlah total data sing sampeyan transfer saben dina.

Titik pungkasan yaiku sing entuk perak. Nalika kabeh log kasebut dibenerake lan ana alesan, nelusuri jumlah data sing sampeyan transfer katon rada… uncalled kanggo, yen sampeyan takon kula.

Sing jarene, ora ana celah utawa cara sing ExpressVPN ngubengi apa tegese ora ana log.

Fitur Keamanan Paling Apik ing Kelas

Nalika nerangake fitur keamanan, ExpressVPN mriksa saben kothak. Iki nggunakake enkripsi AES 256-bit (kaya sing dikarepake) lan nduweni "ekstra sing apik" sing kudu dilebokake kabeh VPN nanging asring ora, kayata tunneling pamisah, DNS pribadi lan enkripsi ing saben server, lan killswitch.

Kanggo ngrampungake kabeh, ExpressVPN nggunakake Teknologi TrustedServer dhewe, sing njamin kabeh server tetep dianyari lan, sing paling penting, bakal dibusak saben-saben dianyari, luwih nyegah serangan hack lan bocor.

Keamanan Sederhana kanggo Ramah pangguna

ExpressVPN minangka pilihan kanggo gampang digunakake. Ora amarga iku utamané gampang kanggo njaluk nggantung saka ing lan saka dhewe, nanging rodo amarga nempatno pangguna guide saben langkah saka dalan, dadi kanggo keamanan utawa hiburan.

Salah sawijining conto yaiku pandhuan olahraga. Manawa, saran babagan olahraga stream "Gunakake VPN kita", nanging Express njupuk wektu kanggo jadwal kabeh acara olahraga penggemar ora pengin kantun. Ing cathetan luwih serius, rincian VPN persis apa sing kudu dilakoni kanggo njaga dhewe aman online, lan bisa dianggep a sumber uga app.

fitur expressvpn

E kanggo Efisiensi

Ora jelas pira jumlah server ExpressVPN, nanging duwe 190 lokasi server ing 94 negara, mula kita ngerti manawa ana jangkauan.

ExpressVPN dilengkapi tes kacepetan sing dibangun, sing tansah migunani, lan bandwidth tanpa wates sing ngliwati throttling, lags, lan buffering ngganggu. Sampeyan bisa nggunakake ExpressVPN ing nganti 5 piranti simultaneous, lan iku kompatibel karo kabeh sistem operasi utama lan piranti - kalebu router lan Kindles, kang cukup apik.

Sampeyan uga bisa mbayar nggunakake macem-macem cara, kalebu bitcoin yen sampeyan nggoleki privasi total.

Pros

  • Favorit perusahaan - Dikira minangka VPN sing paling dipercaya ing saindenging jagad
  • Ora mungkin dadi korban serangan hack, ngelingi Teknologi TrustedServer
  • Lab Keamanan Digital ndadekake ExpressVPN luwih dhisik tinimbang VPN liyane
  • Kebijakan tanpa log sing solid lan transparan 
  • Pangguna loropaken lan kompatibel karo kabeh piranti utama

cons

  • ExpressVPN minangka sing paling larang saka kabeh VPN ing pasar. 

Reregan

Saben wulan6 Sasi1 Year
$ 12.95 saben sasi$ 9.99 saben sasi$ 6.67 saben sasi

Saiki, Entuk OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Kunjungi ExpressVPN saiki – utawa pindhah lan mriksa metu sandi review saka ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost vpn
  • Ing njaba aliansi 3,5 lan 9 mata
  • Enkripsi 256-bit AES, kanthi telung protokol keamanan sing bisa dipilih
  • DNS lan IP proteksi bocor kalebu
  • Jaringan kalebu 6900+ server
  • Kompatibel ing meh kabeh piranti lan sistem operasi
  • situs web: https://cyberghostvpn.com

Asu Lawas, Trik Anyar

CyberGhost wis ana wiwit taun 2011, nanging saiki wis ana kepala. Napa sampeyan takon? Amarga iku stared Nord lan ExpressVPN mudhun, cocog kualitas, nanging kenek metu saka taman ing terjangkau.

Uga nduweni sikap babagan cara kerjane. CyberGhost khusus milih Romania minangka papan asal amarga iku njaba aliansi pengawasan, lan mulane, VPN ora diwajibake — kabeh — kanggo log apa wae.

Data sing disimpen CyberGhost mung alamat email, preferensi cookie, lan informasi pembayaran sampeyan. Dheweke ora nyimpen barang liya. Ora IP, panggunaan data, utawa sambungan.

Dadi, kepiye, apa mung nomer telu ing dhaptar iki? Amarga kaya CyberGhost, ora duwe audit utawa akreditasi mandiri ing njaba dhewe. Sanadyan, yen kepenak, VPN wis janji bakal ngeculake laporan transparansi saben telung wulan.

Macem-macem Fitur Migunani

CyberGhost duwe macem-macem fitur sing menarik - sawetara standar, sawetara sing luar biasa. 

Iki nggunakake enkripsi AES 256-bit, lan pangguna bisa ngalih ing antarane telung protokol gumantung saka kabutuhan: OpenVPN, IKve2, utawa Wireguard. Iki kalebu proteksi bocor DNS lan IP, tunneling pamisah, lan keamanan sing dikuatake kanthi killswitch.

Nduwe jaringan server sing ekstensif, kalebu 113 lokasi server ing 91 negara, kanthi total 7000 server. Tim dhukungan langsung 24/7 kasedhiya, lan sampeyan bisa nggunakake CyberGhost ing nganti 7 piranti bebarengan, ing kabeh piranti utama. Ora kanggo sebutno sampeyan entuk bandwidth tanpa watesan.

Great Beyond Keamanan

Wigati dicathet yen CyberGhost minangka favorit nalika nerangake anonimitas ing hiburan, kanthi penekanan ing game lan streaming.

CyberGhost ngaku minangka salah sawijining VPN paling cepet ing pasar, nanging sing luwih penting, server kasebut dioptimalake kanggo kecepatan download sing dhuwur, streaming lancar, lan game tanpa lag.

Nduwe server khusus kanggo streaming lan torrent lan kompatibel karo konsol game Playstation, Nintendo, lan Xbox.

game vpn

Pros

  • Luwih murah ing jangka panjang dibandhingake karo saingan
  • Adhedhasar ing Romania, njaba hukum ndjogo
  • Jaringan server ekstensif kanggo aksesibilitas liyane
  • Rilis laporan transparansi saben wulan 
  • Kompatibel karo meh kabeh piranti, kalebu nyenengake game

cons

  • CyberGhost ora diaudit kanthi mandiri lan ora duwe akreditasi eksternal.

Reregan

Saben wulan1 Year2 Taun
$ 12.99 saben sasi$ 4.29 saben sasi$ 2.23 saben sasi

Saiki, Entuk OFF 83% + Entuk GRATIS 3 wulan!

Dolan maring CyberGhost saiki – utawa mriksa metu sandi CyberGhost review

5. Akses Internet Pribadi

akses internet pribadi
  • Terjangkau banget kanthi komitmen 3 taun
  • Open-source kanggo kontrol pangguna liyane
  • Rekam jejak sing kabukten "ora logging"
  • Aplikasi antivirus, anti-malware, lan pamblokiran iklan sing dibangun
  • Nganti 10 sambungan simultan
  • situs web: https://privateinternetaccess.com

VPN Tanpa Log Sejati?

Akeh wong sing percaya Akses Internet Pribadi (utawa singkatan PIA) dadi siji-sijine VPN sing ora ana log amarga, ora kaya liyane, ora ngumpulake apa-apa. VPN malah dadi adoh kanggo gumunggung yen pratelan ora ngawasi pangguna utawa kegiatan ngrekam wis ditahan ing pengadilan kaping pirang-pirang.

Sampeyan bisa uga mikir kenapa iki dudu rekomendasi sing paling apik. Ya, kabijakan privasi PIA kanthi jelas nyatakake yen ngumpulake jeneng lan alamat email sampeyan kanggo konfirmasi akun, korespondensi pelanggan, lan data pembayaran. Kabeh iku mriksa metu, tengen? mesthi. Nanging, uga nyatakake yen, lan aku ngutip,  "Bisa ngumpulake negara, lan kode pos kanggo mesthekake selaras karo kewajiban pajak statutori kita lan kanggo deteksi penipuan ".

PIA minangka VPN sing ora nyimpen data sampeyan. Sanalika sampeyan metu, iku wipes slate. Nanging, ora bisa njaga sampeyan kanthi anonim. Sampeyan ora bakal bisa nggunakake yen ana.

Deleng, PIA minangka VPN sing apik banget. Iku wis watara kanggo 10-taun aneh, wis basis pelanggan manut 15 yuta+ pangguna, lan wis buktiaken keamanan wektu lan wektu maneh. Nanging kaya sing dakkandhakake, ora ana VPN sing 100% ora ana log. PIA, mbok menawa, minangka cedhak.

VPN Komunitas

Langsung kalor, Akses Internet Pribadi — utawa PIA kanggo short - stands metu amarga iku 100% open source. Iki tegese sampeyan bisa ngowahi VPN lan keamanan sing bisa ditawakake, kaya sing dibutuhake. Siji-sijine kekurangan ing kene yaiku sampeyan butuh pengalaman teknis supaya bisa ngoptimalake, nanging yen ana kekarepan, ana cara. 

Yen sampeyan ngrasakake tantangan kasebut, sampeyan bisa - kanthi harfiah - duwe kontrol lengkap babagan keamanan sampeyan.

Keamanan sing bisa dioptimalake

Kanthi PIA, sampeyan bisa milih antarane enkripsi 128-bit lan 256-bit. Loro-lorone apik banget, sanajan kudu dicritakake yen sing pertama diusir dening sing terakhir, sing wis nutupi meh kabeh cara. Iku becik sing njaluk ngomong, sanadyan.

Kanggo sing ngerti, PIA uga nawakake sawetara server proxy. Yen sampeyan ora mikir mbuwang wektu kanggo nyetel dhewe, iki minangka cara sing apik (yen ora biasa) kanggo nyuda keamanan sampeyan.

Kanggo protokol, WireGuard, OpenVPN, lan IPsec iOS kabeh kasedhiya liwat PIA, dadi VPN sing paling bisa disesuaikan kabeh.

Great Beyond Keamanan

PIA negesake banget babagan ora ana log lan keamanan, mula kepiye carane bisa ngluwihi? Banget uga, bener. Iki minangka VPN sing disepelekake sing aku ora bisa ngendhaleni keamanane lan ngedol fitur sing asli.

Ya, duwe killswitch, tunneling pamisah, lan kabijakan ora ana log sing ketat, nanging sampeyan ngerti apa sing menehi sampeyan? IP darmabakti dhewe. Iki tegese sampeyan bisa tetep anonim tanpa risiko server sing rame lan pengalaman browsing sing luwih konsisten. Iku Fantastic!

Uga kalebu pamblokiran iklan lan malware, lan bisa disambungake menyang 10 piranti bebarengan - luwih akeh.

Pungkasan, kudu dicritakake manawa PIA diarani duwe jaringan server paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi sawetara laporan nyatakake yen ana luwih saka 30,000 server ing ndonya. PIA ora ngumumake nomer sing tepat, nanging cukup sumber sing ndhukung klaim iki supaya aku bisa percaya.

Fitur PIA

Pros

  • Komitmen 3 taun luwih murah tinimbang meh kabeh VPN liyane
  • Sampeyan entuk IP khusus dhewe
  • Gunakake PIA kanggo nyiyapake server proxy yen perlu
  • Keamanan sing bisa disesuaikan banget - iku VPN open-source
  • Pilihan ing enkripsi 128-bit utawa 256-bit

cons

  • Kabijakan ora ana log kasebut rada dibesar-besarkan. PIA kalebu ing yurisdiksi AS.

Reregan

Saben wulantaun 13 Taun
$ 11.99 saben sasi$ 3.33 saben sasi$ 2.19 saben sasi

Saiki, Entuk OFF 83% + Entuk GRATIS 3 wulan!

Bukak Akses Internet Pribadi saiki utawa mriksa metu sandi Review PIA VPN kene.

VPN paling awon (sing kudu sampeyan nyingkiri)

Ana akeh panyedhiya VPN ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing bisa dipercaya. Sayange, ana uga akeh panyedhiya VPN ala sing nawakake layanan subpar lan malah nindakake praktik teduh kaya logging data pangguna utawa adol menyang pihak katelu.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya VPN sing biso dipercoyo, penting kanggo nindakake riset lan priksa manawa sampeyan milih layanan sing dipercaya. Kanggo mbantu sampeyan, aku wis nggawe dhaptar dhaptar panyedhiya VPN paling awon ing 2024. Iki minangka perusahaan sing kudu dihindari ing kabeh biaya:

1. Sugeng VPN

halo vpn

Halo VPN ora ana ing antarane VPN paling populer sing ora ana log ing dhaptar iki. Lan ana sawetara alasan kanggo iku. Kawitan, versi gratis VPN dudu VPN. Iku layanan peer-to-peer sing ngarahake lalu lintas antarane pangguna lan dudu server. Apa sampeyan krungu lonceng weker ing sirahmu saiki? Sampeyan kudu! Iku layanan sing ora aman. Amarga sapa wae saka kanca-kanca kasebut bisa dikompromi lan bisa ngakses data sampeyan.

Ing jagad sing umume wong ora pengin data kasebut ana ing server web, sapa sing pengin data streaming ing macem-macem pangguna peer-to-peer.

Saiki, sanajan aku ora nate nyaranake nggunakake layanan gratis Hola VPN kanthi alasan apa wae, ora adil yen aku ora ngomong babagan layanan VPN premium. Layanan premium kasebut sejatine VPN. Iku dudu layanan peer-to-peer kaya versi gratis.

Sanajan layanan premium kasebut sejatine minangka layanan VPN, aku ora nyaranake nggunakake amarga akeh alasan. Yen sampeyan tuku langganan VPN amarga alasan privasi, mula sampeyan ora kudu mikir babagan Hola. Yen sampeyan ndeleng kabijakan privasi, sampeyan bakal weruh manawa dheweke ngumpulake akeh data pangguna.

Iki mbuwang privasi adhedhasar VPN metu saka jendhela. Yen sampeyan pengin VPN amarga alasan privasi, ana akeh panyedhiya liyane sing duwe kabijakan nol-log. Sawetara malah ora njaluk sampeyan mlebu. Yen privasi sampeyan pengin, adoh saka Hola VPN.

Siji bab sing kudu dielingi babagan versi premium layanan kasebut yaiku meh padha karo layanan VPN nyata amarga nduweni enkripsi sing luwih apik tinimbang versi gratis, TAPI isih gumantung ing jaringan peer-to-peer sing didhukung komunitas. Dadi, isih ora padha karo VPN.

Layanan VPN liyane kayata Nord duwe server dhewe. Hola ngidini sampeyan nggunakake jaringan komunitas kanca-kanca tanpa nyumbang apa-apa. Ora padha karo layanan VPN "nyata". Mung soko kanggo mbudidaya.

Lan yen sampeyan mikir yen layanan premium Hola bisa uga apik kanggo nonton acara tv lan film sing diblokir wilayah, pikirake maneh… Sanajan layanan kasebut bisa mbukak blokir situs web lan konten sing diblokir wilayah, umume server sing akeh luwih alon saka saingan.

Dadi, sanajan sampeyan bisa mbukak blokir situs web, ora bakal nyenengake nonton amarga buffering. Ana layanan VPN liyane sing meh nul lag, tegese server kasebut cepet banget, sampeyan ora bakal weruh bedane kacepetan nalika sampeyan nyambungake.

Yen aku nggoleki layanan VPN, Aku ora bakal ndemek layanan gratis Hola VPN kanthi kutub sepuluh kaki. Iku riddled karo masalah privasi lan dudu layanan VPN nyata. Ing sisih liya, yen sampeyan mikir tuku layanan premium, sing rada upgrade, aku nyaranake mriksa sawetara pesaing Hola sing luwih apik. Sampeyan ora mung bakal nemokake rega sing luwih apik nanging uga layanan sakabèhé sing luwih apik lan luwih aman.

2. Singidaken My Ass

hidemyass vpn

HideMyAss biyen dadi salah sawijining layanan VPN sing paling populer. Dheweke biyen nyeponsori sawetara panyipta konten sing gedhe banget lan disenengi dening internet. Nanging saiki, ora dadi luwih. Sampeyan ora krungu akeh pujian babagan dheweke kaya biyen.

Sing tiba saka sih-rahmat bisa uga amarga padha duwe sawetara sajarah ala nalika nerangake privasi. Dheweke duwe riwayat nuduhake data pangguna karo pemerintah, Iki ora dadi masalah karo sawetara panyedhiya VPN liyane amarga padha ora nyathet data babagan sampeyan.

Yen sampeyan peduli karo privasi lan mulane sampeyan ana ing pasar kanggo VPN, Singidaken Bokongku mbokmenawa ora kanggo sampeyan. Padha uga dumunung ing UK. Dipercaya kula, sampeyan ora pengin panyedhiya layanan VPN sampeyan ana ing Inggris yen sampeyan ngurmati privasi. Inggris minangka salah sawijining negara sing ngumpulake data pengawasan massal lan bakal nuduhake karo negara liya yen takon babagan…

Yen sampeyan ora peduli babagan privasi lan mung pengin stream konten sing diblokir wilayah, ana kabar apik. Singidaken Bokongku misale jek bisa ngliwati kunci wilayah kanggo sawetara situs. Kadhangkala kerjane nanging ora bisa digunakake kanthi alesan sing ora jelas. Yen sampeyan nggoleki VPN kanggo streaming, iki bisa uga dudu sing paling apik.

Alesan liya kenapa Singidaken Bokongku bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo streaming yaiku kacepetan server ora paling cepet. Server kasebut cepet banget, nanging yen sampeyan mung nggoleki sethithik, sampeyan bakal nemokake layanan VPN sing luwih cepet.

Ana sawetara perkara sing apik babagan Singidaken Bokongku. Salah sijine yaiku duwe aplikasi kanggo meh kabeh piranti kalebu Linux, Android, iOS, Windows, macOS, lsp. Lan sampeyan bisa nginstal lan nggunakake Singidaken Bokongku ing nganti 5 piranti bebarengan. Liyane sing apik babagan layanan iki yaiku duwe luwih saka 1,100 server sing nyebar ing saindenging jagad.

Senajan ana sawetara bab sing aku seneng babagan Singidaken Bokongku, nanging akeh sing ora dakkarepake. Yen sampeyan nggoleki VPN kanggo masalah privasi, goleki ing papan liya. Dheweke duwe sejarah ala nalika nerangake privasi.

Layanan kasebut uga ora paling cepet ing industri kasebut. Sampeyan ora mung bakal ngadhepi lag nalika streaming, sampeyan bisa uga ora bisa mbukak blokir konten regional sing ora kasedhiya ing negara sampeyan.

Napa Penting Ora Ana Logging

Sampeyan pengin VPN paling apik ora ana log amarga siji alasan sing gampang: kegiatan online sampeyan bisa dilacak maneh. Iku ngluwihi tweets getun saka taun sadurunge teka bali kanggo angker sampeyan, lan Yen sampeyan mikir iki ora sing menehi hasil gedhe amarga sampeyan dudu cybercriminal, sampeyan ora bisa dadi luwih salah.

Coba pikirake. Yen wong liya bisa ngakses data sampeyan, dheweke bisa nyebarake - tanpa sampeyan ngerti. Ora ana log VPN dadi prioritas amarga:

  • Aktivitas sampeyan ora bisa dilacak, dipantau utawa didol, mula pengiklan lan spam ora bisa nargetake sampeyan
  • Yen informasi sampeyan ora disimpen, ora bisa disusupi utawa dibajak. Iki nyegah penipuan, kejahatan cyber liyane, lan bocor data.
  • Apa sing sampeyan lakoni online ora bisa digunakake kanggo sampeyan. Umume wong standar kanggo "panguwasa ora bisa nanggung sampeyan tanggung jawab kanggo prilaku online", nanging sampeyan wis mikir sing cybercriminals ora bisa blackmail utawa dox sampeyan?
  • Ora ana logging tegese identitas sampeyan ora bisa dibukak, nyegah gangguan.

Informasi sampeyan dilampirake ing identitas sampeyan, dadi yen sampeyan ninggalake jejak online - lan tiba ing tangan sing salah - sampeyan bisa kena pengaruh banget. VPN sing ora ana log bisa diringkes ing siji ukara: padha njaga sampeyan aman, ing lan offline.

Aliansi Pengawasan Ora Mesthi Elek

Ya, VPN sing ora ana log nyegah pamrentah kanggo spying sampeyan, nanging ing jaman saiki, iki sing paling sampeyan prihatin. Kayane surem, ana alesan kenapa dheweke nonton kita. Pamrentah, utamane aliansi 5-mripat, 9-mripat, lan 14-mata, ngawasi prilaku online kita kanggo nyegah lan neliti ancaman sosial, cyber utawa liya-liyane.

Nalika iku nyenengake kanggo ngerti sing ndjogo serves waé, Aku duwe loro masalah karo. Pisanan, yen Big Brother bisa ndeleng sampeyan, uga wong liya.

Kapindho, ana laporan sing ora kaetung saka aliansi 5 mata sing nyalahake apa sing dimaksudake minangka perkara sing apik. Conto laporan 2013 dening The Guardian, nggambarake carane Inggris nggawe kesepakatan karo AS supaya NSA bisa Spy wong Inggris lan ngumpulake informasi rahasia. Iku salah siji crita saka akeh.

Aliansi iki kudu dadi perhatian sampeyan amarga wis ngluwihi apa sing paling apik kanggo kabeh wong. padha do nglindhungi kita, supaya kita ora mbuwang kakehan sengit marang cara. Nanging dheweke uga ngeksploitasi kita, kanthi terang-terangan nglanggar hak privasi kita.

Sawetara Prekara kudu Dicathet

Kabeh iki ngandika, ora ana uwal bener saka ndjogo. VPN kudu nyimpen sawetara cathetan ing sampeyan, dadi penting kanggo ngerti apa sing ora apa-apa lan apa sing ora.

Umume, VPN "ora ana log" bakal nyathet data akun amarga sampeyan ora bisa mlebu utawa nggunakake aplikasi kasebut yen sampeyan ora ana ing sisihe. Sawetara bisa uga mlebu nalika sampeyan nggunakake aplikasi, umume kanggo njaga watesan sambungan. Yen ngono, goleki VPN sing ngilangke sambungan nalika sampeyan metu (ExpressVPN lan Surfshark, sing nggunakake server mung RAM).

Ora umum yen VPN nyimpen cathetan komunikasi sampeyan karo dheweke, yen sampeyan duwe masalah karo akun sampeyan utawa perlu ngatasi masalah.

Gendéra abang kalebu:

  • IP logging (Intine VPN yaiku kanggo nutupi iki. Yen dheweke nyimpen cathetan babagan iki, mula dicurigai)
  • Klaim kandel tanpa bukti sing ndhukung. Yen VPN nyatakake yen wis diaudit, nanging ora bakal ngomong sapa utawa ngeculake asil audit, bisa uga dheweke mbengkongake bebener.
  • Ora cukup nul log. Sawetara VPN nyamar dadi nol log VPN nanging ora. PribadiVPN minangka conto lintang iki. Iki nyatakake yen ora ngumpulake informasi sampeyan ing njaba apa sing dibutuhake kanggo njaga akun sampeyan, nanging amarga adhedhasar ing Swedia, ana klausa ing kabijakan privasi sing nerangake carane bisa lan bakal nyimpen utawa nuduhake informasi sampeyan nalika tuntutan hukum. iku.

VPN liyane sing nyathet informasi sampeyan kalebu:

  • PureVPN - dirilis aktivitas pangguna rinci kanggo mbantu FBI ing 2017 sanajan nuntut kabijakan ora ana log.
  • BoleHVPN - Bakal ngaktifake log data kanggo ngawasi kegiatan utawa pelanggan sing curiga. VPN kasebut transparan, nanging mbantah pratelan homepage sing "ora ana logging kegiatan pangguna."

Takeaway yaiku kanggo riset VPN sing sampeyan pikirake sadurunge ndhaptar. Ora kabeh padha aman kaya sing digawe, lan yen sampeyan salah milih, sampeyan bakal ngilangi tujuan duwe VPN ing wiwitan.

Enkripsi apa sing kudu digunakake VPN?

Ora ana jawaban lengkap babagan iki, amarga ana macem-macem cara enkripsi sing bener. Sing jarene, enkripsi AES 256-bit yaiku sing digunakake pemerintah kanggo ndhelik data. Iku apik banget, dadi yen bisa, golek VPN sing nawakake.

Kanggo protokol, ora ana sing sampurna, nanging sawetara luwih apik tinimbang liyane. Ngindhari PTTP yen sampeyan bisa. Iki paling ora aman. Minangka sing paling apik, OpenVPN lan IKEv2 bisa uga paling apik kanggo keamanan lan kacepetan.

Cara Nemokake Kebijakan Log Data REAL VPN

Umumé, VPN bakal nglukis log-nol ing cahya sing paling apik ing kaca dodolan, nanging cetakan sing apik bakal nyritakake crita sing beda. Ana trik prasaja kanggo sinau ing ngendi dheweke pancene ngadeg: waca kabijakan privasi.

PrivateVPN minangka conto sing apik babagan iki. Salinan kasebut ujar manawa ora tau nyathet apa wae, nanging wewaler kasebut ngandhani manawa bisa uga ana sawetara perkara, kadhangkala, yen pamrentah njaluk. Sapa sing ora maca print sing apik bisa uga ora ngerti yen dheweke bisa (lan nindakake) ngawasi sampeyan ing yurisdiksi Swedia.

Napa VPN Ngapusi babagan VPN Logging?

Kaping pisanan, kudu dikandhakake yen ora kabeh ngapusi, umume mung exaggerate. Nanging wong liya pancen ora ngerti babagan kabijakan nol log sing kedap banyu. Jujur, aku ora bisa ngomong kanggo wong-wong mau, nanging teoriku yaiku dheweke ngapusi kanthi alasan sing padha karo perusahaan liyane: dhuwit.

Kanthi cara sing padha, kabeh panyedhiya ngaku yen VPN sing paling cepet, kabeh VPN bakal ngaku paling aman. Kanggo umume wong, ora ana log = aman, lan VPN sing ora aman mung ora adol - paling ora.

Apa VPN gratis paling apik tanpa log?

Ana sawetara VPN gratis tanpa log sing apik banget. Mangkene sawetara VPN anonim sing paling apik:

  • Proton VPN Gratis: Proton VPN minangka panyedhiya VPN sing dihormati sing nawakake rencana gratis kanthi data lan bandwidth tanpa watesan. Rencana gratis ora duwe akeh fitur kaya rencana sing dibayar, nanging nawakake kabijakan tanpa log sing ketat lan server kanthi kacepetan dhuwur.
  • Windscribe Gratis: Windscribe minangka panyedhiya VPN populer liyane sing nawakake rencana gratis kanthi data 10GB saben wulan. Rencana gratis uga kalebu akses menyang sawetara server sing winates, nanging nawakake switch mateni lan blocker iklan.
  • TunnelBear Gratis: TunnelBear minangka panyedhiya VPN sing ramah pangguna sing nawakake rencana gratis kanthi data 500MB saben wulan. Iki minangka salah sawijining layanan VPN paling apik sing ora nyimpen log. Rencana gratis kalebu akses menyang sawetara server sing winates, nanging nawakake switch mateni lan proteksi bocor.

Ringkesan: VPN Ora Log paling apik ing 2024

VPN ora ana logging ora ireng lan putih kaya sing bakal dipercaya panyedhiya VPN. Pengawasan duwe rap ala amarga alasan sing jelas, nanging kita ora bisa nolak manawa perlu. Apa iku kanggo mungkasi kegiatan pidana, utawa supaya perusahaan bisa ngatur akun karo wong-wong mau, sampeyan kudu ilang sawetara informasi, malah kanggo VPN.

Sing jarene, penting kanggo ndeleng kepiye VPN ngetrapake kabijakan nol log. Aku wis nutupi limang sing sampeyan ora bakal salah karo, nanging yen sampeyan pengin mbatesi luwih, kene 3 VPN sing ora bakal mbuwang sampeyan ing bis:

  • Kabijakan privasi sing kedap banyu lan transparan: NordVPN

Aku nyaranake NordVPN minangka sing paling apik kanggo privasi. Kabijakan kasebut langsung lan ditindakake nalika diuji.

  • Kebijakan tanpa log sing diaudit kanthi mandiri: Surfshark

Deloitte, salah sawijining perusahaan audit Big Four, wis njamin manawa kabijakan ora ana log Surfshark tundhuk.

  • Keamanan canggih kanthi fitur tingkat pertama: ExpressVPN

Yen sampeyan pengin tetep ing ndhuwur cybersecurity, aku nyaranake ExpressVPN. Usaha ing riset lan pangembangan digabungake karo efisiensi lan kualitas tetep dadi pimpinan industri.

  • Affordable lan njaba aliansi pengawasan: CyberGhost

Yen sampeyan nggoleki VPN sing log minimal, aku nyaranake CyberGhost. Iku tumiba ing njaba kabeh negara ndjogo, lan uga bakal ngirit dhuwit.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » VPN » VPN Tanpa Log sing Populer Dibandhingake (kanthi Fitur & Rega)

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...