Alternatif WooCommerce Terbaik (Fitur E-commerce Luwih Apik)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Piranti lunak e-dagang kaya WooCommerce gampang nggawe toko online. Aja salah paham, WooCommerce minangka pilihan sing apik amarga gratis, open-source, lan ekstensif, nanging ana pilihan sing apik Alternatif WooCommerce ⇣ metu ana, sampeyan kudu nimbang nggunakake.

Saka $ 29 saben wulan

Coba Shopify gratis sajrone 14 dina, ora dibutuhake kertu kredit

Wiwit Amazon wiwit adol luwih saka mung buku, jagad ecommerce wis njeblug - lan mayoritas tuku lan adol sing kedadeyan ing jagad iki bakal kedadeyan liwat platform online lan piranti lunak e-commerce, kaya WooCommerce.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Toko ⇣ minangka platform e-dagang basis web paling apik sing dilengkapi kanthi kabeh fitur penting sing dibutuhake kanggo miwiti toko online sing sukses.
  • Na balapan, Best sakabèhé: Bigcommerce ⇣ minangka piranti lunak e-dagang e-host kaya Shopify. Sing tak tresnani babagan Bigcommerce WordPress integrasi, sampeyan bisa entuk WordPress dadi frontend, lan Bigcommerce ing backend.
  • Pilihan gratis paling apik kanggo WooCommerce: Ecwid minangka grobag e-dagang sing digabung karo WordPress. Rencana sing gratis kanggo para pedagang sing adol produk sing diwatesi.
DEAL

Coba Shopify gratis sajrone 14 dina, ora dibutuhake kertu kredit

Saka $ 29 saben wulan

Alternatif WooCommerce Terbaik ing taun 2022

Iki minangka alternatif paling apik kanggo WooCommerce saiki:

1. Shopify

Shopify

Apa sing diarani Shopify?

shopify diluncurake ing taun 2004. Iki minangka salah sawijining platform e-commerce sing paling unggul saiki, lan salah sawijining alternatif sing bisa ditindakake para pangguna nalika ngalih saka WooCommerce. Yen sampeyan pengin gampang digunakake kanggo sampeyan lan pelanggan, Shopify minangka pilihan sing apik.

Apa sampeyan ngerti yen luwih saka 1 Yuta bisnis ing 175 negara nggawe dodolan luwih saka $ 155 Milyar USD ing Shopify

Shopify ngidini sampeyan mbangun situs e-dagang tanpa nulis kode siji baris. Dheweke mbantu ngatur kabeh kanggo sampeyan kalebu pangolahan pambayaran, ngasilake invoice, ngatur katalog lan kabeh sing sampeyan butuhake ing toko online sing sukses

fitur tombol:

  • Ditampa saka 70 gateway pambayaran, kalebu kertu kredit lan PayPal.
  • Sistem profesional penjual sing profesional kanthi fungsi online.
  • Analisis penipuan otomatis.
  • Maca sandi Review shopify kanggo fitur liyane.

Pros:

  • Shopify minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo mbangun toko online kanggo bisnis sampeyan.
  • Shopify ngurus pangopènan backend operasi nyimpen toko kanggo sampeyan.
  • Analisis penipuan otomatis kanggo transaksi sing menehi gendera.
  • 100+ tema profesional (loro gratis lan mbayar).
  • Kemampuan kanggo dhaptar jumlah produk tanpa watesan, lan bandwidth sing ora ana watesan.

cons:

  • Rencanane ora gratis, nanging regane bisa dibayar.
  • Shopify Lite (kanggo ponsel) bisa kurang fitur tinimbang karo versi lengkap.

Napa nggunakake Shopify tinimbang WooCommerce?

Cukup, Shopify luwih murah tinimbang WooCommerce ing jangka panjang - nanging iki ora bakal dadi siji-sijine alasan kanggo ngalih platform.

Shopify uga luwih gampang digunakake lan nawakake dhukungan pelanggan sing luwih apik sing kasedhiya yen sampeyan butuh - lan nawakake solusi pambayaran luwih akeh tinimbang pesaing e-commerce supaya bisa adol kanthi online dadi proses sing luwih gampang.

2. Wix

Wix

Apa Wix?

Kaya WordPress, Wix minangka platform sing paling dikenal kanggo mbantu wong nyiyapake situs web lan blog gratis kanggo merek lan bisnis.

Ora mung mbantu sampeyan nggawe situs web, nanging uga cara sing apik kanggo nggawe situs web e-dagang.

Ewonan wong milih Wix, lan wis dadi salah sawijining alternatif paling kuat ing sisih WooCommerce lan Shopify, sing saiki bisa nggunakake mayuta-yuta situs web ing saindenging internet.

fitur tombol:

  • Wix duwe rencana gratis lan alternatif mbayar kanggo wong sing pengin nyetel situs web e-commerce.
  • Pembangun Website Wix gampang digunakake, sanajan bisa mbatesi situs web sing luwih gedhe utawa pangguna sing luwih maju.
  • Wix ngidini sampeyan nggawe situs web miturut cithakan, sing apik kanggo pangguna sing isih golek kaki kanggo mbangun situs web.

Pros:

  • Wix gampang banget digunakake yen sampeyan durung nate nggawe situs web utawa e-commerce nyimpen sadurunge.
  • 100-an template lan seret-lan-selehake situs web sing digawe karo pamula. Situs web Wix gampang dikombinasikake, nanging ora ana kemampuan coding kanggo pangguna sing luwih maju sing wis ngerti apa sing pengin dibangun.
  • Tuku lan adol liwat platform exmerce Wix gampang.

cons:

  • Salah sawijining kontra pertama platform Wix yaiku kasunyatan manawa kabeh situs web sing digawe ing rencana gratis teka kanthi jelas "situs Wix" kanthi domain Wix - kajaba yen mbayar.
  • Mbayar Wix murah sawetara wulan pertama, nanging bisa uga bakal larang banget lumayan.
  • Wix ora utamane dibangun kanthi pikiran e-commerce, cukup winates ing papan iki.

Napa nggunakake Wix tinimbang WooCommerce?

WooCommerce minangka mitra e-commerce kanggo WordPress: Yen situs web sampeyan wis dipasang WordPress, sampeyan bisa uga pengin gabung karo WooCommerce - nanging yen sampeyan duwe situs Wix, sampeyan bisa uga pengin milih Wix kanggo situs web e-commerce sampeyan.

3. Bigcommerce

amba

Apa sing Bigcommerce?

Bigcommerce minangka solusi e-dagang sing bisa uga durung dirungokake dening akeh pangguna, nanging iki ora kekurangan fitur utawa fungsi.

Bigcommerce ngadeg dhewe, lan mung kuat kaya sing padha kayata Shopify - lan Bigcommerce apik banget kanggo usaha e-commerce sing ora pengin platform adol duwe akeh gaweyan.

fitur tombol:

  • Bigcommerce nggabungake WordPress, wis frontend powered by WordPress lan backend dening Bigcommerce.
  • Opsi nggabungake platform adol e-dagang karo macem-macem pilihan situs, apa situs utama sampeyan adhedhasar WordPress, Wix utawa opsi liyane sing ana ing kono.
  • Piranti lunak e-dagang sing bisa ditindakake lan cocog karo bisnis bisnis sing gedhe lan cilik.
  • Bigcommerce ndhukung sawetara pilihan pembayaran, dene sawetara opsi e-commerce diwatesi (utamane kanggo pelanggan utawa klien internasional).

Pros:

  • Bigcommerce nawakake program pelatihan kanggo sapa wae sing anyar ing bisnis e-dagang lan adol.
  • Platform Bigcommerce ngidini sampeyan pasar ing produk saka platform, nanging ora butuh tambahan.
  • Persiyapan lan desain nyimpen cukup gampang, sanajan kanggo wong anyar.

cons:

  • Mahal, utamane kanggo toko sing luwih gedhe lan pangguna jangka panjang.
  • Kritik amarga angel digunakake nalika nerangake fitur tartamtu kayata manajemen inventaris.
  • Bigcommerce luwih milih ekslusivitas: Utawa nggunakake utawa ngalih kanthi lengkap!

Napa nggunakake Bigcommerce tinimbang WooCommerce?

Yen sampeyan nggunakake WooCommerce saiki, bisa uga pengin ngalih menyang Bigcommerce mung amarga luwih gampang: Nalika Bigcommerce wis nampa kritik amarga angel navigasi, bisa uga ujar kanggo WooCommerce.

Yen sampeyan pengin platform sing gampang digunakake lan dudu ngipi elek, bisa uga paling apik: Pilih Shopify!

4. Ecwid

Ecwid

Apa sing diarani Ecwid?

Ecwid minangka salah sawijining pilihan e-dagang sing luwih cetha (lan bisa uga ora misuwur kaya Shopify utawa WooCommerce), nanging wis dadi pilihan sing bisa nahan bobot yen dibandhingake liyane.

fitur tombol:

  • Proses sade otomatis wiwit wiwitan rampung kanthi sithik banget.
  • Keramahan seluler, yaiku sawetara platform e-commerce sing ora bisa diarani platform adol.
  • Persediaan gampang, ora prakara pirang-pirang barang sing adol.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang sync lan adol ing situs web, media sosial, lan pasar kaya Etsy lan Amazon.

Pros:

  • Rencana "Gratis Selawase" migunani kanggo sapa wae sing pengin miwiti toko online.
  • Alat sade sing gampang digunakke, nanging mung yen sampeyan bakal entuk barang.
  • Manajemen persediaan luwih gampang liwat Ecwid tinimbang liwat platform e-dagang komparatif sing ana ing njaba kayata WooCommerce.

cons:

  • Sanajan Ecwid minangka pesaing WooCommerce sing kuwat kanggo opsi adol utama, isih entuk akeh kritik amarga luwih angel digunakake tinimbang platform kaya Shopify.
  • Ecwid duwe rencana "Free Forever", nanging iki winates banget kanggo pangguna majeng sing pengin ngontrol saben aspek proses adol.
  • Ndhaptar karo Ecwid iku murah, nanging yen sampeyan pengin entuk luwih akeh, sampeyan uga bakal mbayar luwih akeh.

Napa nggunakake Ecwid, tinimbang WooCommerce?

Yen sampeyan nggunakake WooCommerce saiki, malah uga rencana gratis Ecwid minangka pilihan sing luwih apik tinimbang opsi mbayar kanggo WooCommerce.

Ing babagan kontrol lan fungsionalitas, opsi kaya Ecwid lan Shopify luwih apik tinimbang sing sampeyan gunakake yen sampeyan pangguna WooCommerce tradisional.

5. eCommerce WP

WP Perdagangan nganggo piranti elektronik

Apa ePommer WP?

WP Perdagangan nganggo piranti elektronik minangka salah sawijining pilihan e-dagang sing paling apik kanggo mlebu yen sampeyan anyar ing bisnis kasebut (utawa pengin ngganti opsi dagang saka apa sing sampeyan duwe saiki).

Kerjane apik kanggo pangguna maju lan wong anyar nanging bisa larang yen sampeyan pengin luwih akeh fungsi.

fitur tombol:

  • WP eCommerce gampang digunakake nalika nyiyapake platform lan adol.
  • Fitur tambahan WP eCommerce kalebu pilihan kanggo nambah kode coupon lan barang sing migunani kanggo pangguna.
  • Pangguna seluler bisa nemokake cara ing platform kasebut tanpa duwe fitur sing kasedhiya kanggo kena pengaruh iki.

Pros:

  • Salah sawijining perkara paling apik babagan WP eCommerce yaiku kasunyatan manawa gampang disiyapake lan gampang digunakake, apa sampeyan duwe toko cilik utawa sing gedhe.
  • Penambahan fitur migunani kayata kupon kanggo pelanggan ndadekake WP eCommerce apik.
  • Dhukungan pelanggan sing ditawakake WP eCommerce layak, nanging sayangé "sopan" mung bisa diandharake.

cons:

  • Yen sampeyan mikir ngalih saka WooCommerce, mula eCommerce meh padha karo sing migunani.
  • WP eCommerce gampang digunakake, nanging dadi luwih angel nggunakake luwih sampeyan pengin: Toko sing luwih gedhe tegese luwih akeh gaweyan.
  • WP eCommerce minangka pilihan sing dadi larang yen sampeyan milih level munggah ngluwihi rencana gratis.
  • Desaine rumangsa ketinggalan jaman lan kayane durung suwe dianyari.

Napa nggunakake ePomme WP tinimbang WooCommerce?

WP Perdagangan nganggo piranti elektronik bisa uga nawakake alternatif sing luwih gampang kanggo navigasi menyang WooCommerce, nanging kasunyatane isih dikelola lan diduweni WordPress. Iki minangka kasunyatan sing ora disengaja tegese sampeyan ora bisa nguntungake yen sampeyan pangguna WooCommerce!

6. E-dagang kothak

kothak

Apa Square?

Square dikenal kanthi terminal POS nanging uga nindakake piranti lunak e-dagang. Square minangka platform e-commerce sing apik kanggo para pendatang anyar sing ana ing ruang jual online. Platform sing gampang dilayari bisa dilebokake menyang situs web utama mung sawetara menit - lan gampang adol barang nggunakake platform utama yen wis mlaku.

fitur tombol:

  • Rencana gratis sing kasedhiya karo panyimpenan 500MB, lan pembayaran ditindakake liwat Square.
  • Rencana e-dagang e sing gratis utawa mbayar sing cocog kanggo toko gedhe utawa cilik.
  • Pilihan sade lan tuku sing ramah ing seluler ndadekake bathi iki.
  • Rencana upgrade kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nggayuh fitur, jaringan lan fitur sing kasedhiya.

Pros:

  • Square gampang digunakake, dilengkapi rencana gratis lan cocog kanggo toko e-dagang volume kanthi sithik.
  • Salah sawijining pros utama nggunakake Square yaiku kasunyatan manawa platform nuntun sampeyan ing langkah pertama persiyapan ing ngendi akeh platform dagang liyane sing sampeyan nggawe peteng.
  • Akeh fitur sing migunani bisa ditambahake kanggo para pelanggan, kalebu diskon, tawaran khusus, lan kode coupon kanthi mung klik.
  • Akeh opsi pambayaran didhukung liwat Square, kalebu PayPal.

cons:

  • Cukup, Square ora paling murah lan luwih milih alternatif kaya Shopify yen sampeyan duwe anggaran.
  • Kadhangkala, Square bisa angel kanggo navigasi kanggo pangguna anyar.
  • Fitur winates, pangaturan dhewe lan pilihan pembayaran.
  • Dhukungan tech ora mesthi migunani kaya kudune.

Napa nggunakake Square tinimbang WooCommerce?

Yen sampeyan nggunakake WooCommerce saiki, nimbang saklar menyang Square: Yen dibandhingake karo opsi gratis, sampeyan isih luwih seneng nggunakake fungsi WooCommerce amarga sampeyan entuk luwih akeh - nanging yen sampeyan miwiti babagan pilihan mbayar, Square dadi luwih apik kanggo dhuwit.

7. Aliran Web

E-dagang Web aliran

Apa aliran Web

Webflow durung suwe anggere opsi liyane kayata WooCommerce lan Shopify, nanging wis entuk potongan sing akeh banget pangsa pasar umume. Kanthi E-commerce Webflow, sampeyan bisa nggawe lan ngrancang toko online, ngatur saben detail situs web, keranjang belanja, lan pengalaman checkout.

fitur tombol:

  • Pambangun visual "no-coding" Webflow ngidini sampeyan ngatur saben detail situs web, keranjang belanja lan pengalaman checkout.
  • Pilihan kanggo dhaptar jumlah item sing ora bisa didol liwat persediaan.
  • Kode Kupon lan tawaran khusus utawa diskon kanggo pelanggan, sing bisa ditambahake mung sawetara klik.
  • Rencana gratis utawa rencana mbayar gumantung karo apa sing sampeyan goleki.

Pros:

  • Webflow menehi kebebasan desain lengkap, minangka platform e-commerce sing bisa disesuaikan.
  • Platform sade kanggo Aliran Web gampang digunakake.
  • Integrasi iku gampang lan rapi, manawa sampeyan ngerti HTML utawa ora - lan apa sampeyan wis biasa dagang platform adol utawa ora.
  • Webflow ndhukung sawetara cara pembayaran luwih saka platform sade liyane.

cons:

  • Webflow dibangun utamane kanggo desainer web ngluncurake situs web, kapabilitas e-dagang ditambah mengko.
  • Sampeyan luwih becik milih opsi dhewe nanging ora ngandelake dhukungan pelanggan Webflow utawa helpline kanggo mbantu sampeyan.
  • Webflow nduweni kekurangan fitur serius kanggo dhuwit sing mbayar nalika sampeyan pindhah menyang pilihan sing dibayar.
  • Priksa dhaptar iki alternatif kanggo Webflow.
  • Saiki sampeyan mung bisa nggunakake Stripe utawa PayPal minangka panyedhiya pembayaran, lan ora ana POS.
  • The Struktur rega webflow rada mbingungake.

Napa nggunakake Webflow tinimbang WooCommerce?

Nalika mbandhingake Webflow karo WooCommerce, sampeyan bisa mbandhingake loro kasebut dadi pangguna WooCommerce saiki. Sidhang limang menit saderhana Piranti lunak e-commerce Webflow kanggo nyoba iku kudu cukup kanggo pitutur marang kowe kenapa Webflow luwih apik lan luwih gampang digunakake.

Apa Software Ecommerce?

Piranti lunak e-dagang ngidini sapa nyetel toko lan wiwit adol: Ewonan bisnis wis diwiwiti kanthi cara iki, lan akeh merek sing sukses lan mantep nambah tingkat sukses kanthi ngisinake e-dagang bebarengan (utawa malah) bisnis bata-lan-mortir usaha.

WooCommerce digunakake dening atusan ewu adol saben dina. Iki minangka platform piranti lunak e-commerce sing paling populer saiki. Miturut Builtwith.com WooCommerce duwe kekuwatan 26% saka kabeh toko online ing kabeh Internet.

stats panggunaan woocommerce
Sumber: https://trends.builtwith.com/shop

Nanging kasunyatane babagan WooCommerce yaiku nalika akeh wong sing terus nggunakake, akeh pangguna sing kekurangan fitur - lan nemokake manawa WooCommerce entuk potongan dhuwit sing ditawakake.

Yen sampeyan wis nggunakake WooCommerce sawetara minggu utawa wulan (utawa sampeyan nembe mlebu), sampeyan bisa uga wis ngerti manawa sebagian besar kontra sing kasebut ing ndhuwur pancen bener.

Warta sing apik yaiku ana macem-macem alternatif lan pesaing WooCommerce ing kana.

Shopify ndadekake salah sawijining alternatif paling apik menyang WooCommerce sing bisa ditemokake. Luwih gampang lan luwih murah digunakake tinimbang piranti lunak ecommerce liyane (kalebu WooCommerce dhewe).

liyane alternatif kalebu Wix, Bigcommerce, lan Ecwid.

Apa WooCommerce?

WooCommerce yaiku seduluré dagang saka WordPress.

WooCommerce yaiku WordPress plugin sing gampang nggabungake kemampuan e-dagang karo sing ana WordPress situs, gratis, open-source lan ekstensible.

situs kaya woocommerce

Wis ana ing bisnis wiwit taun 2011, lan ditawakake minangka plugin situs web sing gampang digunakake kanggo situs web sing ngidini sampeyan nyiyapake toko mung sawetara menit.

Kanggo gagasan babagan carane populer WooCommerce, statistik internet wiwit taun 2022 ujar manawa 26% kabeh situs e-commerce ing Internet dikendhaleni dening WooCommerce.

Pros lan Cons saka WooCommerce

Pro WooCommerce yaiku gampang didaftar, gampang digunakake lan murah diwiwiti - nanging sawise nggunakake WooCommerce sawetara minggu, bisa uga sampeyan miwiti golek alternatif kanggo Ekosistem WooCommerce.

Pros WooCommerce kalebu:

  • WooCommerce dhewe minangka plugin gratis (nanging ana biaya kanggo nggunakake WooCommerce minangka sampeyan kudu mbayar kanggo a layanan hosting web, biasane uga tema premium lan ekstensi).
  • Sumber terbuka sing tegese kemungkinan pangaturan dhewe ora ana watese. Ora nggumunake manawa WooCommerce nyebut awake dhewe minangka "platform e-commerce paling disesuaikan ing donya".
  • Ewonan sing apik banget, siap-siap lan responsif mobile WordPress tema ana kanggo WooCommerce.
  • WooCommerce minangka pilihan apik kanggo pamilik toko sing trampil saka teknologi sing pengin pendekatan sing pas.

Kontra saka WooCommerce yaiku:

  • Kekurangan dhukungan pelanggan kanggo klien lan pelanggan sing butuh bantuan langsung utawa cepet.
  • WooCommerce bakal larang regane kanthi pilihan sing dibayar, lan pilihan gratis wis kabukten adoh banget kanggo pangguna.
  • Sistem WooCommerce gampang digunakake lan disiyapake nanging dadi luwih angel kanggo ngupayakake bisnis commerce utawa toko sing luwih gedhe.
  • Uneg-uneg keamanan njalari luwih akeh pangguna supaya bisa ngalih menyang platform liyane.
  • Apa tegese dadi host dhewe sing kudu ngurus "kode", sing beda karo Shopify sing ngurus pangopènan teknis nyade toko kanggo sampeyan.
  • Biaya pengiriman kanthi rata-rata antarane $ 0 - $ 108 saben taun. Biaya gerbang mbayar kanthi rata-rata 2.9% + 0.30 sen saben didol ditambahake ragad bulanan $ 0 - $ 30 saben wulan.

Pitakonan Paling Sering

Apa Pros WooCommerce?

WooCommerce yaiku WordPress plugin sing gratis, open-source lan extensible. WooCommerce bisa ditambahi lan disesuaikan, tegese kode lan konten bisa diganti kanggo cocog, ngowahi lan ngatur situs e-commerce sampeyan kanthi lengkap.

Apa kontone WooCommerce?

Yen sampeyan nemokake WordPress angel digunakake banjur WooCommerce ora platform e-dagang paling apik kanggo sampeyan. Amarga karo WooCommerce, sampeyan ngatur backend lan kode, tegese sampeyan ngatur web hosting, WordPress tema, lan plugin.

Apa alternatif WooCommerce sing paling apik?

Alternatif paling apik kanggo WooCommerce yaiku Shopify lan Bigcommerce. (Shopify minangka alat sing paling apik lan paling gampang digunakake kanggo mbangun toko kanthi online. Bigcommerce minangka detik sing cedhak, ditambah uga nggabungake WordPress.) Alternatif paling free Ecwid lan Square Online.

Alternatif WooCommerce Paling apik 2022: Ringkesan

WooCommerce minangka platform e-commerce sing fantastis, iku piranti lunak e-commerce paling populer ing kene WooCommerce nguwasa 26% kabeh toko online ing Internet kabeh.

Nanging ana alternatif WooCommerce sing apik. Milih WooCommerce nglawan piranti lunak e-dagang liyane bakal gumantung marang rong perkara; yen sampeyan wis duwe situs web, utawa durung miwiti, lan liya-liyane kepiye produk sing arep adol.

  • Yen sampeyan durung miwiti toko online, mula Shopify minangka pilihan paling mutlak sampeyan. Shopify minangka e-commerce ing basis kabeh sing paling utama platform sing dilengkapi karo kabeh fitur penting sing kudu diluncurake ing toko online sing sukses.
  • Yen sampeyan ora duwe situs web lan mung arep adol sawetara produk kanthi online, mula Wix minangka pilihan sing paling cerdas. Wix iku gampang digunakake seret lan selehake gawe situs web sing uga nduweni kapabilitas e-commerce sing gedhe.
  • Yen sampeyan wis duwe WordPress situs lan pengin miwiti toko online, mengko Bigcommerce minangka alternatif WooCommerce sing paling apik amarga wis nggabungake WordPress (tegese sampeyan bisa nggunakake WordPress minangka frontend, minangka Bigcommerce minangka backend).
DEAL

Coba Shopify gratis sajrone 14 dina, ora dibutuhake kertu kredit

Saka $ 29 saben wulan

Home » Situs web Builders » Alternatif WooCommerce Terbaik (Fitur E-commerce Luwih Apik)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.