WordPress Hosting Kanggo Agensi (Opsi sing Bisa Dipercaya, Dipercaya & BEST)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ing artikel iki, aku arep kanggo nutupi seluk beluk WordPress hosting kanggo agensi, lan apa pilihan sing paling apik.

Saka $ 300 / sasi (host 20 situs)

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Yen sampeyan agensi web, kemungkinan sampeyan nggunakake WordPress kanggo mbangun situs web kanggo klien sampeyan.

WordPress minangka infrastruktur bangunan situs web sing paling populer ing donya, kanthi luwih saka 43.3% kabeh situs web ing saindenging jagad dibangun dening WordPress ing taun 2021. 

Akeh agensi nggabungake macem-macem alat lan solusi web kanggo mbangun lan ngatur situs web klien, lan sanajan ana keuntungan kanggo pendekatan campuran lan cocog iki, bisa uga rada kacau.

Bisa mbangun, skala, lan ngatur kabeh klien sampeyan WordPress situs saka wiwitan nganti rampung - malah kalebu tagihan lan invoice - ing atap sing padha pancen trep, mula aku wis nyusun dhaptar WordPress panyedhiya hosting sing ndadekake iku bisa kanggo nindakake iku.

Waca kanggo ngerteni luwih akeh babagan 6 paling apik WordPress hosting kanggo agensi.

Bandhingake cepet

Web HostPaling apikFitur KeyReregan
KinstaSakabèhéCepet, dipercaya, lan eCommerce-optimized kanthi apik piranti editing lan desain native.Wiwitan ing $ 25 / sasi lan agensi hosting miwiti ing $ 300 / sasi.
WP EnginePilihan Premium paling apikBisa disesuaikan banget, opsi Cithakan Premium gedhe kanggo WordPress, lan pilihan kanggo nggabungake sing direktori agensi gratis lan entuk manfaat.Wiwitan ing $ 25 / sasi kanggo biasa, ngatur WordPress hosting, lan $ 135 / sasi kanggo hosting khusus agensi sing kalebu alat manajemen tagihan lan invoice.
SiteGroundNilai paling apik kanggo dhuwitTon saka alat lan fitur pangembang majeng kanthi rega sing cukup larang.Rencana kanggo agensi kisaran saka $ 6.99 / wulan nganti $ 100 / wulan.
A2 HostingPaling apik kanggo Agensi CilikPiranti lan rencana asli sing dirancang khusus kanggo kabutuhan agensi butik cilik.Agensi plans miwiti ing $ 18.99 / sasi.
LanggengPilihan Kustomisasi paling apikMenehi agensi pilihan kanggo ngatur meh kabeh, saka pinten sampeyan mbayar rencana kanggo infrastruktur, lokasi server, lan CMS.rencana fleksibel miwiti ing $ 12 / sasi.
HostingerPilihan paling murahA dipercaya, cepet WordPress panyedhiya hosting kanggo agensi ing budget a.Rencana kanggo agensi mung diwiwiti $ 4.99 / sasi.

TL; DR
Ana macem-macem beda WordPress solusi hosting kanggo agensi ing pasar, kabeh duwe pro lan cons dhewe. Nanging, ana sawetara sing metu saka kompetisi.

Kinsta iku sing paling apik sakabèhé, nanging yen sampeyan lagi looking for pangaturan dhewe luwih maju utawa opsi desain banjur Langgeng or WP Engine bisa uga luwih pas. Kanggo agensi cilik, A2 Hosting iku pilihan apik. Lan kanggo agensi kanthi anggaran sing sithik, SiteGround or Hostinger bisa dadi solusi sing sampeyan goleki.

Best WordPress Hosting Kanggo Agensi ing 2022

Yen sampeyan nggoleki WordPress hosting kanggo agensi sampeyan, ana sawetara faktor penting sing kudu ditimbang.

Kaping pisanan lan paling penting yaiku kabutuhan agensi sampeyan dhewe, kalebu jinis klien sing sampeyan gunakake, ukuran agensi sampeyan, lan apa sing sampeyan butuhake kanggo nyedhiyakake klien sampeyan. 

Ngluwihi faktor individu kasebut, ana sawetara fitur penting sing kudu digoleki ing a WordPress layanan hosting kanggo agensi. 

Kajaba saka kacepetan, kinerja, lan fitur keamanan sing kudu diduweni, a WordPress partner hosting kanggo agensi digital sampeyan uga kudu teka karo:

  • Labeling putih (merek klien)
  • Kanthi ngatur WordPress (nganyari, patch ing WordPress Inti)
  • Lingkungan pementasan
  • Kemampuan kanggo nambah anggota tim, kolaborator
  • Tagihan lan tagihan klien langsung
  • Deteksi lan ndandani hack lan malware

Dadi, tanpa ado maneh, ayo nyilem menyang sing paling apik WordPress panyedhiya hosting agensi lan ndeleng apa sing ditawakake saben wong.

1. Kinsta - Best Sakabèhé WordPress Host Kanggo Agensi

kinsta

Teka ing nomer 1 ing dhaptar sing paling apik WordPress hosting kanggo agensi punika Kinsta, sing nawakake rencana sing dirancang khusus karo kabutuhan agensi web. 

Nanging apa persis sing ndadekake Kinsta metu saka kompetisi?

Fitur Kinsta

fitur kinsta

Hosting web Kinsta kanggo agensi kebak fitur sing apik, kalebu migrasi situs web gratis, transfer situs web, lan alat labeling kanggo transfer kepemilikan sing gampang, lan gedhe Dashboard MyKinsta sing nggampangake ngatur situs web akeh klien ing panggonan sing padha.

Kinsta nerangake karo plugin cache cetha putih-label sing ngidini sampeyan nambah logo klien kanthi cepet lan gampang menyang situs web, uga Dhukungan SSL lan cache tingkat server. 

Nalika nerangake keamanan, Kinsta duwe sampeyan lan klien sampeyan scan malware otomatis lan serep saben dina, DDoS lan Cloudflare firewalls, lan optimasi database mingguan.

Kinsta didhukung dening Google Platform Cloud, tegese sampeyan ora bakal kuwatir babagan masalah lalu lintas utawa kacilakan sing dhuwur. Kinsta uga tampil ngawasi uptime saben 2 menit, dadi yen ana masalah, sampeyan bakal diwenehi tandha kanthi cepet.

Bisa uga salah sawijining penawaran sing paling unik yaiku DevKinsta, Suite nyengsemaken desain native lan alat pembangunan digawe khusus kanggo agensi web, freelancers, lan pangembang.

Kinsta Pros lan Cons

Pros:

  • Kilat cepet, thanks kanggo infrastruktur awan-powered
  • Nduweni jaminan wektu aktif 99.9%.
  • Dirancang kanggo nggampangake ngatur situs web akeh klien ing atap sing padha
  • eCommerce dioptimalake
  • Dhukungan pelanggan lan teknis sing apik
  • Piranti desain lan pangembangan asli sing apik tenan saka DevKinsta

cons:

  • Ora ana hosting email
  • Mesthine dudu pilihan sing paling murah ing pasar

Kinsta Plans lan Rega

rega agensi kinsta

Kinsta nawakake telung rencana agensi, plus pilihan kanggo hubungi departemen sales lan njaluk kutipan adat yen perlu.

Agensi 1: Rencana sing paling murah diwiwiti ing $ 300 sasi, lan nerangake karo 20 WordPress nginstal, 400,000 kunjungan, 50GB ruang disk, migrasi gratis, sertifikasi SSL gratis, Lan CDN gratis lan pementasan.

Agensi 2: Langkah sabanjure yaiku rencana Agensi 2, sing biaya $ 400 sasi lan kasedhiya karo 40 WordPress nginstal, 600,000 kunjungan, 100GB papan disk, lan padha free SSL / fitur CDN.

Agensi 3: Pungkasan, biaya rencana Agensi 3 $ 600 sasi lan kalebu 60 WordPress nginstal, 1,000,000 kunjungan, 150GB ruang disk, lan kabeh fitur standar liyane.

Kinsta Ringkesan

Sakabèhé, Kinsta paling apik ing bisnis nalika nerangake hosting agensi WordPress. Saka fitur keamanan kedap udara nganti alat pangembangan lan manajemen sing dirancang kanthi ati-ati kanggo agensi web, Kinsta nawakake gampang lan tentrem nalika ngatur situs web klien.

Dolan maring Kinsta.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi Kinsta review kanggo 2022

DEAL

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Saka $ 300 / sasi (host 20 situs)

2. WP Engine – Pilihan Hosting Agensi Premium Paling apik

wp engine

Liyane apik WordPress platform hosting kanggo agensi punika WP Engine, sing nawakake dening adoh pilihan premium paling apik ing pasar.

WP Engine fitur

wp engine fitur

WP Engine nawakake sing ngatur WordPress hosting sing bisa uga ora perlu kanggo sampeyan minangka agensi (nganggep iku Panjenengan tugas kanggo ngatur klien sampeyan WordPress situs), nanging ora ateges ora ana sing bisa ditawakake agensi. 

Ing nalisir, WP Engine nawakake macem-macem alat sing dirancang khusus kanggo agensi, kalebu akun pangembang gratis, dhaptar ing direktori agensi, komisi rujukan, opsi adol bareng, tagihan merek bareng, lan liya-liyane.

Sing paling apik, gratis kanggo ndhaptar akun hosting agensi lan miwiti entuk keuntungan.

WP Engine uga nawakake alat desain kayata Plugin lan tema Genesis lan pamblokiran bangunan selaras sing ngirit wektu lan mbantu sampeyan nggumunake klien kanthi desain situs web sing apik lan ramah pangguna.

Dening adoh, fitur sing mranata WP Engine loro saka kompetisi paling iku sawijining Pilihan premium kanggo WordPress tema. WordPress Tema premium dilengkapi akeh fitur sing migunani, kalebu:

  • Fitur premium kaya tombol media sosial, template eksklusif lan bisa disesuaikan banget kanggo menehi klien situs web sing luwih unik, SEO sing luwih apik, lan widget sing bisa disesuaikan.
  • Nganyari reguler kanggo ndandani kewan omo utawa masalah uga nambah fitur tambahan.

WP Engine menehi pangguna akses menyang Premium iki WordPress fitur lan ngidini agensi sampeyan nggawe situs web sing luwih apik, serba guna, lan ora bisa dilalekake kanggo klien sampeyan.

WP Engine Untung lan rugine


Pros

  • Antarmuka pangguna-loropaken lan dashboard karo persiyapan cepet lan gampang
  • Nerangake karo opsi Premium kanggo WordPress
  • Dhukungan pelanggan sing mbiyantu lan responsif
  • Highly customizable

cons

WP Engine Rencana lan Reregan

wp engine agensi web

Senajan mlebu kanggo WP Engineprogram mitra agensi gratis (lan dilengkapi akeh keuntungan tambahan), nggunakake desain lan alat manajemen situs mbutuhake langganan.

Saliyane standar (lan luwih murah) ngatur WordPress rencana hosting, WP Engine nawakake rencana khusus kanggo agensi web sing diarani Pertumbuhan Suite Plans

Powered by Flywheel, plans iki dimaksudaké kanggo freelancers lan agensi lan uga dilengkapi ton fitur apik kanggo branding, tagihan klien, lan ngatur akun.

wp engine rega flywheel

freelance: Rencana Suite Wutah pisanan diwiwiti ing $ 135 / sasi lan ngijini sampeyan kanggo ngatur nganti Situs web 10.

agensi: Rencana iki dimaksudaké khusus kanggo agensi lan ngidini nganti Situs web 30 kanggo $ 330 / sasi.

Yen sampeyan pengin nggarap WP Engine nanging kudu luwih, sampeyan bisa hubungi perusahaan kanggo njaluk penawaran rega khusus. Sinau luwih lengkap babagan WP Engine rencana lan rega ing kene.

WP Engine Summary

sakabèhé, WP Engine iku ngalangi WordPress hosting alat karo ton saka keuntungan sisih gedhe kanggo agensi, saka anggota lan listing ing direktori agensi partner

kanggo akses menyang Premium WordPress opsi lan alat kanggo tagihan lan manajemen akun klien dibangun karo langganan sampeyan.

Bukak WPEngine.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi WP Engine review kanggo 2022

3. SiteGround - Nilai paling apik kanggo Agensi Dhuwit WordPress hosting

siteground agensi wordpress hosting

Didegaké ing Bulgaria ing 2004, SiteGround wis dibangun reputasi kanggo dhewe minangka ngalangi, dipercaya WordPress panyedhiya hosting. 

Malah wis resmi disaranake dening WordPress, sing wis menehi cap persetujuan.

Senajan padha biasane spesialis ing ngatur WordPress hosting, SiteGround nawakake macem-macem rencana sing cocog kanggo agensi web sing golek rega sing apik kanggo dhuwit.

SiteGround fitur

siteground fitur

SiteGround's plans teka dikempalken karo fitur migunani, kalebu Sertifikasi SSL, WordPress caching, CDN, email gratis, Lan paket ngalangi saka protokol keamanan.

SiteGroundotomatis alat tukang situs web lan dashboard pangguna-loropaken nggawe iku bisa kanggo miwiti saka nul lan njaluk website munggah lan mlaku ing sawetara menit.

Sampeyan entuk akses menyang alat pangembang maju kaya WordPress pementasan, WP-CLI, SSH, kontrol versi PHP, lan manajer MySQL, Uga WordPress caching, nganyari otomatis, IP blocker, lan liyane. 

Ing tembung liyane, SiteGround ndadekake sampeyan bisa ngontrol lan ngidini sampeyan ngatur lan ngembangake situs web klien kanthi gampang.

Kajaba iku, rencana Cloud lan GoGeek ngidini ndhaptar klien minangka pangguna ing akun sampeyan nalika menehi label putih akses menyang Alat Situs, SiteGroundalat editing. 

Iki tegese klien sampeyan ora bakal weruh SiteGround branding ing piranti panyuntingan internal, menehi agensi sampeyan katon luwih profesional.

SiteGround Untung lan rugine

Pros:

  • Plans teka chock-kebak fitur gedhe ing prices luar biasa kurang
  • Resmi disaranake dening WordPress
  • Dashboard sing gampang digunakake lan alat gawe situs otomatis
  • Wektu lan kacepetan sing apik
  • Labeling putih diaktifake

cons:

SiteGround Rencana lan Reregan

siteground reregan

SiteGround nawakake telung WordPress hosting plans kanggo agensi ing prices gedhe sing teka karo ton saka fitur migunani.

GrowBig: Kanggo mung $6.99 / wulan, sampeyan njaluk situs web tanpa watesan, 20GB ruang web, 100,000 kunjungan unik saben wulan, kemampuan kanggo nambah kolaborator, SiteBuilder gratis, SSL gratis, CDN Cloudflare gratis lan akun email, serep saben dina, lan liyane.

GoGeek: At $10.69 / wulan, rencana GoGeek nerangake karo kabeh fitur padha plus 50GB ruang web, 400,000 pengunjung saben wulan, label putih (kalebu manajemen situs kanthi label putih), sumber daya tingkat paling dhuwur, lan dhukungan majeng.

Awan: SiteGround's rencana paling majeng, Cloud, diwiwiti ing $ 100 / wulan. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk kabeh fitur plus 4+ inti CPU, memori 8+GB, SSD 40+Gb, sumber daya sing bisa disesuaikan, pilihan skala otomatis, lan liya-liyane. 

Sanajan rencana Cloud mesthi mundhak rega sing katon, jumlah fitur sing apik tenan sing kalebu isih menehi hasil sing apik kanggo dhuwit sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan SiteGround plans lan prices kene

Kabeh SiteGroundrencana teka karo a Jaminan dhuwit 30-dina, supaya sampeyan bisa mriksa metu resiko-free lan njupuk wektu kanggo netepake yen SiteGround iku paling pas kanggo kabutuhan agensi sampeyan.

SiteGround Summary

SiteGroundRencana sing dilengkapi fitur nggawe gampang kanggo nggawe situs web sing berkualitas kanggo klien sampeyan, lan rega sing ora bisa dipercaya nggawe rega paling apik kanggo dhuwit sampeyan.

Dolan maring SiteGround.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi SiteGround review kanggo 2022

4. A2 Hosting - Pilihan Paling apik kanggo Agensi Cilik

a2 hosting

Didegake kabeh bali ing taun 2001, A2 Hosting minangka salah sawijining sing paling tuwa WordPress panyedhiya hosting ing dhaptar.

Iki entuk reputasi sing apik ing lapangan, lan sanajan dudu pilihan sing paling apik, dilengkapi akeh fitur sing nggawe pilihan apik kanggo agensi cilik.

A2 Hosting Fitur

A2 Hosting ngrancang sawijining WordPress agensi hosting produk karo pangembang ing pikiran, nggawe gampang kanggo sampeyan nggawe situs web sing dipercaya kanggo klien sampeyan. 

Keamanan minangka masalah utama kanggo agensi web, lan Protokol keamanan A2 Hosting bisa mbantu sampeyan tenang

Saliyane enkripsi standar lan proteksi DDoS, padha nggunakake server dilindhungi dening Hackscan, program sing mindai terus-terusan kanggo serangan malware lan kanthi cepet ngatasi masalah sing bisa kedadeyan.

A2 duwe alat gawe situs web dhewe, A2 SiteBuilder, sing mbantu sampeyan nggawe situs klien sampeyan kanthi cepet. 

Langganan uga dilengkapi karo macem-macem alat umum sing diandelake pangembang, kalebu sawetara versi Apache, SQL, Python, lan PHP, Uga server mundur lan akses tingkat admin menyang kabeh server.

Kabeh rencana hosting agensi A2 Hosting dilengkapi label putih, tegese sampeyan bisa nggunakake merek agensi sampeyan ing panel kontrol pelanggan, piranti lunak tagihan, lan server jeneng. 

A2 Hosting Pros lan Cons

Pros:

  • Windows lan Linux-kompatibel
  • Klik-siji WordPress instalasi
  • Highly customizable
  • "Kapan wae" njamin dhuwit bali
  • Kacepetan loading kaca kanthi cepet lan wektu aktif sing dipercaya

cons:

  • Lompat rega sing signifikan nalika nganyari maneh

Rencana Hosting lan Rega A2

reregan

A2 Hosting dilengkapi karo rong rencana "turbo" biasa lan loro, sing kabeh dirancang kanthi ati-ati karo kabutuhan agensi web.

Kickstart: Rencana Kickstart A2 Hosting cocog kanggo agensi cilik sing diwiwiti WordPress hosting web 

kanggo $ 18.99 / sasi (kanthi prasetya 36 sasi), sampeyan entuk Panyimpenan SSD 60GB, kapasitas transfer 600GB, sertifikat SSL gratis, cPanel/WHM kanthi label putih, lan Blesta gratis (alat tagihan lan tagihan sing populer kanggo pangembang web).

Turbo Kickstart: kanggo $24.99 / wulan, Turbo Kickstart dilengkapi kabeh fitur sing kadhaptar ing ndhuwur plus Kacepetan 20x luwih cepet lan kemampuan kanggo nangani lalu lintas 9x luwih akeh amarga server LiteSpeed, panyimpenan NVMe SSD 60GB, lan Cache Turbo

Bukak: kanggo $ 24.99 / sasi sampeyan njaluk Panyimpenan SSD 100GB, kemampuan transfer 100GB, sertifikat SSL gratis, WHMCS utawa Blesta gratis, cPanel/WHM berlabel putih, lan liyane.

Turbo Bukak: kanggo $32.99 / wulan, sampeyan entuk kabeh fitur Bukak lan kacepetan didhukung dening server LiteSpeed, uga 2x luwih papan memori.

Kabeh rencana A2 Hosting kalebu dhukungan 24/7/365 saka "kru guru," dadi sampeyan ora bakal nate digantung yen sampeyan duwe masalah. Sinau luwih lengkap babagan Opsi rega A2 Hosting ing kene.

Padha uga teka karo unik jaminan dhuwit bali kapan wae, tegese sampeyan bisa ngganti pikiran kanthi harfiah kapan wae lan mbalekake dana sampeyan. 

A2 Hosting Ringkesan

Sanajan A2 Hosting bisa uga ora kalebu sawetara fitur kustomisasi sing luwih canggih sing ditemokake karo liyane WordPress panyedhiya hosting.

Rencana regane cukup mbendel kabeh fitur sing dibutuhake kanggo ngatur akun klien ing sak panggonan, dadi pilihan sing paling apik ing pasar saiki kanggo agensi cilik.

Dolan maring A2Hosting.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi A2 Hosting review kanggo 2022

5. Cloudways - Pilihan Kustomisasi Paling apik

cloudways

Kanggo akeh agensi web, keluwesan iku kabeh. Yen sampeyan lagi looking for a WordPress panyedhiya hosting karo pilihan pangaturan dhewe gedhe, katon ora luwih saka Langgeng.

Fitur Cloudways

fitur awan

Langgeng WordPress hosting nempatno kontrol ing tangan karo ton saka fitur pangaturan dhewe gedhe, kalebu kemampuan kanggo milih platform hosting pengin. 

Sampeyan bisa milih saka limang opsi, kang kalebu Google Platform Cloud lan Layanan Web Amazon. 

Sampeyan uga bisa mbayar nalika sampeyan lunga, tegese sampeyan bisa ngirit dhuwit lan mung nggunakake fitur tartamtu saka saben rencana yen perlu. 

Nalika mlebu a nyoba gratis 3 dina, Cloudways ngidini sampeyan mbangun situs web kanthi gratis, entuk manfaat tambahan sing apik sing ngidini sampeyan ngrasakake layanan hosting sadurunge nglakoni.

Cloudways kabeh babagan kustomisasi lan pilihan. Dheweke menehi pangguna pilihan kanggo milih ing antarane sawetara sistem manajemen konten sing paling populer saliyane WordPress, kalebu Drupal, Joomla, lan Magento.

Dheweke malah nggawe kontrol ing tangan sampeyan nalika nerangake server: pangguna bisa milih lokasi server, uga mutusake antarane a macem-macem pilihan infrastruktur sing apik, kalebu DigitalOcean, Layanan Web Amazon, Google Cloud Platform, Linode, lan liya-liyane.

Cloudways Pros lan Cons

Pros:

  • Skalabilitas lan kustomisasi sing apik ing kabeh rencana
  • 24/7/365 layanan pelanggan
  • Persiyapan cepet lan gampang
  • Fitur kloning situs sing migunani

cons

  • Email minangka biaya tambahan
  • Ora ana opsi persiyapan domain utawa domain gratis

Cloudways Plans lan Rega

reregan awan

Cloudways nawakake macem-macem rencana mbayar sing relatif akeh, sing kabeh teka karo opsi nyoba gratis.

Plans kanggo agensi miwiti ing $ 12 saben sasi lan munggah menyang $ 160 kanggo tambah RAM, bandwidth, panyimpenan, lan prosesor CPU.

Kabeh rencana Cloudways kalebu:

  • Sertifikat SSL gratis
  • Migrasi situs gratis
  • Cloudflare Add-on
  • Layanan pelanggan kasedhiya 24/7/365
  • Firewall khusus
  • Gawe serep otomatis
  • Instalasi aplikasi tanpa wates
  • Server sing diaktifake HTTP/2
  • Alat manajemen tim
  • Lingkungan pementasan

Cloudways uga nawakake pilihan saka panyimpenan serep offsite ing biaya $0.033 saben GB saka papan panyimpenan.

Cloudways Ringkesan

Cloudways bisa uga ora sampurna WordPress panyedhiya hosting (ora duwe sawetara opsi sing jelas kaya kemampuan kanggo nyiyapake domain utawa email gratis), nanging sumunar nalika nerangake kustomisasi. 

Ora liya WordPress panyedhiya hosting nempatno cukup minangka akeh kontrol ing tangan pangguna, lan yen agensi sampeyan nggoleki keluwesan kaya iki kanthi kustomisasi, Cloudways mesthi dadi panyedhiya kanggo sampeyan.

Bukak Cloudways.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi Review Cloudways kanggo 2022

6. Hostinger - Paling murah WordPress Hosting Kanggo Agensi

hosting agensi hosting

Hostinger iku dipercaya, pengalaman WordPress panyedhiya hosting sing nawakake rencana sing dibangun khusus kanggo hosting agensi kanthi rega murah sing ora bisa dikalahake.

Fitur Hostinger

Yen sampeyan lagi agensi web looking for a solid WordPress host sing ora bakal break budget, katon ora luwih. Hostinger dilengkapi fitur sing apik kanthi rega sing luwih gedhe, nggawe pilihan sing paling murah ing dhaptarku.

Hostinger minangka super-cepet WordPress host karo jaminan uptime nyengsemaken kanggo boot. Iku panyedhiya tanpa embel-embel, nanging apa sing kurang ing fitur pangaturan dhewe majeng, iku ndadekake kanggo linuwih, kacepetan, lan keamanan.

Sanajan rega rencana sing luwih murah nggodha, agensi kudu eling bandwidth relatif kurang lan panyimpenan winates sing teka karo rencana kasebut, sing bisa nyebabake masalah loading lan operasional kanggo situs klien sing luwih gedhe.

Hostinger Pros lan Cons

Pros:

  • Rega super murah kanggo rencana agensi web
  • 99.99% njamin wektu aktif lan kecepatan loading sing apik
  • Akeh pusat data ing Eropa, Asia, lan AS
  • 24/7/365 layanan pelanggan

cons:

  • Panyimpenan lan bandwidth winates kanggo rencana sing luwih murah
  • Prices mundhak nalika nganyari maneh
  • Kurang sawetara opsi pangaturan dhewe

Rencana lan Rega Hostinger

rega hostinger

Hostinger nawakake papat rencana kanggo agensi, miwiti ing rega unbelievably kurang saka $4.99 sasi.

Agensi wiwitan: Kanggo $ 4.99 sasi, sampeyan njaluk 100 situs web, panyimpenan SSD 200GB, 100,000 kunjungan saben wulan, email lan SSL gratis, domain gratis, WordPress alat pementasan lan akselerasi, server jeneng sing dilindhungi Cloudflare, database tanpa watesan, serep saben dina, lan liyane.

Awan Agensi: Kanggo $9.99 saben wulan, sampeyan entuk kabeh fitur iki plus 300 situs web, panyimpenan SSD 200GB, RAM 3 GB, 2 inti CPU, migrasi situs web gratis, lan macem-macem pusat data.

Agensi Pro: Ing undakan pembayaran sabanjuré saka $18.99 saben wulan, sampeyan entuk fitur sing padha plus 250GB panyimpenan SSD, 6GB RAM, lan 4 intine CPU.

Agensi Pro+: Pungkasan, biaya rencana Agensi Pro + $ 69.99 sasi lan nerangake karo kabeh fitur plus 300GB panyimpenan SSD lan 12 GB RAM.

Kabeh rencana teka karo Jaminan dhuwit 30-dina lan akses menyang 24/7/365 layanan pelanggan. Sinau luwih lengkap babagan rencana lan rega nawakake Hostinger.

Hostinger Ringkesan

Hostinger bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik babagan kustomisasi, nanging angel mbantah regane. Yen agensi sampeyan nggoleki dipercaya WordPress hosting ing budget, Hostinger mesthi dadi taruhan sing paling apik.

Bukak Hostinger.com kanggo rincian liyane … Utawa priksa sandi Review Hostinger kanggo 2022

Apa Agensi WordPress Hosting?

Ayo padha ngadhepi: umume wong ora ngerti teknologi, nanging saiki, meh kabeh bisnis, freelancer, utawa malah artis kudu duwe situs web kanggo sukses. Kaya mangkono, akeh wong sing pindhah menyang agensi kanggo mbangun lan ngatur situs web. 

Manajemen agensi wis saya populer, nanging yen sampeyan kerja ing utawa ngatur agensi, sampeyan ngerti apa sing bisa dadi pusing kanggo nyoba ngatur kabeh situs web klien sampeyan ing platform sing beda-beda lan karo host web sing beda-beda.

Mangkene hosting agensi mlebu: hosting agensi dirancang khusus karo agensi ing pikiran, kanthi tujuan supaya luwih gampang agensi ngatur situs web klien.

Istilah agensi WordPress hosting mung nuduhake WordPress solusi hosting dirancang kanggo agensi. 

Kanthi agensi WordPress panyedhiya hosting, sampeyan bisa ngatur kabeh situs web klien, kalebu milih rencana lan ngatur tagihan liwat akun individu ing siji panyedhiya. 

Iki nyederhanakake samubarang lan mbebasake wektu agensi sampeyan kanggo fokus ing perkara sing luwih penting kayata desain lan pangembangan.

Summary

Kabeh saka WordPress panyedhiya hosting ing dhaptarku duwe akeh sing bisa ditawakake agensi web. 

Kabeh padha duwe wilayah sing padha ngadeg, uga wilayah sing kurang, nanging sing paling penting, saben-saben menehi sing unik lan beda. 

Kinsta iku sing paling apik sakabèhé, nanging yen sampeyan lagi looking for pangaturan dhewe luwih maju utawa opsi desain banjur Langgeng or WP Engine bisa uga luwih pas. Kanggo agensi cilik, A2 Hosting iku pilihan apik. Lan kanggo agensi kanthi anggaran sing sithik, SiteGround or Hostinger bisa dadi solusi sing sampeyan goleki.

Ing pungkasan, paling apik WordPress solusi hosting kanggo sampeyan bakal cocog karo kabutuhan individu lan kabutuhan klien sampeyan dhewe.

DEAL

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Saka $ 300 / sasi (host 20 situs)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.