Cloudways vs WP Engine comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ana akeh pilihan sing bisa dipilih nalika hosting situs web. Cloudways vs WP Engine minangka perbandingan populer ing antarane para webmaster. Aku ora ngomong babagan panyedhiya sing beda-beda nanging uga jinis hosting sing kasedhiya ing pasar. Umume kita kenal karo shared, VPS, lan hosting khusus nanging dina iki kita bakal ngomong babagan ngatur awan maya.

Punika a head-to-head Cloudways vs WP Engine comparison sing ndeleng fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane - kanggo mbantu sampeyan milih antarane rong pimpinan industri kasebut ing manajemen WordPress papan hosting.

Pengin nyilem langsung? Banjur mlumpat langsung menyang Cloudways lan WP Engine, utawa langsung menyang ringkesan perbandingan.

Nanging luwih dhisik, ayo ndeleng dhisik awan WordPress hosting…

Apa Clouding Hosting?

Beda karo hosting tradisional, jaringan cloud nggunakake jaringan server kanggo dadi tuan rumah situs kasebut. Terus ngalih preferensi jaringan gumantung saka beban sing ditanggung server sekaligus. Sumber daya dikelola lan dituduhake liwat jaringan kanggo mesthekake uptime lan kinerja maksimum.

Mula, host awan dianggep minangka cara hosting web sing dhuwur lan loro bisnis cilik lan gedhe sing pindhah situs menyang jinis hosting iki.

Napa Sampeyan Perlu Hosting Cloud Ngatur?

Ngatur server minangka tugas sing angel lan malah programer apik nemokake tantangan kanggo ngatur lan ngatur server kanthi efektif. Ngomong babagan individu sing dudu teknis, iki bisa dadi luwih elek.

Pelayanan ing negara mentah ora duwe GUI kanggo sesambungan lan umume tugas kudu dikodhei ing cangkhange. Iki mbutuhake administrator sistem pakar sing regane $ $.

Hosting awan sing diurus njupuk kuatir ngatur server sing cocog kanggo bisnis cilik lan wiwitan kanthi sumber daya lan modal sing winates. Kanthi hosting awan sing wis diurus, bisa entuk kinerja, uga tugas sing gegandhengan karo server sing kompleks, dijaga dening panyedhiya.

Cloudways vs WP Engine - Kanthi Ngatur WordPress Hosting vs Ngatur Hosting

Ana rong istilah sing umum digunakake ing industri hosting awan. ngatur WordPress hosting (yaiku Langgeng) lan kanthi ngatur WordPress hosting (yaiku WP Engine). Kaya jenenge, ngatur kabeh sing ngurus kabeh kalebu sampeyan WordPress Situs.

Ngatur server uga WordPress situs kasebut yen sampeyan nemoni masalah sing gegandhengan karo aplikasi. Ngatur Kanthi WordPress panyedhiya hosting duwe tim WordPress ahli sing bisa mbantu ngurus sampeyan WordPress situs kayata gawe serep, hack, nganyari, lan masalah sing gegandhengan karo situs liyane.

Ing sisih liya, host awan sing ngatur ora menehi dhukungan ahli ing level aplikasi. Sanajan wis ngatur server kanggo sampeyan lan gumantung saka level dhukungan, sampeyan uga bisa ngurus sampeyan WordPress situs nanging dudu bagean saka layanane.

Layanan ngatur kanthi lengkap, luwih saka hosting sing ngatur kanthi gampang. Yen sampeyan kepenak kanthi mbayar kurang lan ngatur WordPress dhewe banjur pilihan kapindho bisa uga cocog kanggo sampeyan.

Cloudway - Diatur WordPress Platform Hosting

cloudways

Langgeng yaiku PaaS sing dikembangake ing teknologi paling anyar kanggo nyedhiyakake hosting awan kanthi kinerja dhuwur WordPress, Magento, Joomla lan aplikasi basis PHP liyane.

Langgeng minangka platform hosting sing akeh digunakake sing nawakake akeh layanan kanggo macem-macem personas. Pelanggane kalebu agensi kreatif, startup, freelancers, blogger, lan pamilik bisnis.

Multiple Cloud Provider

panyedhiya hosting maya

Cloudways wis nggawa lima utama panyedhiya hosting maya ing sangisore payon. Pangguna Cloudways duwe pilihan kanggo milih saka dhaptar panyedhiya paling dhuwur nalika seneng platform lan layanan sing gampang digunakake kanggo nyuda manajemen server ing tingkat pangguna.

Cloudways nawakake server saka panyedhiya ing ngisor iki:

  • DigitalOcean
  • Linode
  • Vultr
  • Google Platform Cloud
  • Amazon Web Services

Pusat Data Global

pusat data global

Kanthi Cloudways, sampeyan bisa milih 60 + pusat data ing ndonya sing diwenehake dening limang panyedhiya hosting awan ndhuwur. Pusat data iki nyakup kabeh wilayah lan kutha utama sing njamin jangkoan maksimal ing saindenging jagad. Dadi, karo Cloudways sampeyan ora perlu kuwatir babagan pusat data sing cedhak karo target pasar sampeyan.

Stack sing dioptimalake

Minangka platform Cloudways sukses amarga teknologi sing dibangun kasebut bisa menehi layanan kanthi kinerja dhuwur kanthi kualitas skalabilitas lan upgrade. Platform kasebut nggunakake macem-macem alat kanggo mekanisme caching canggih kaya Nginx, Varnish kanggo reverse proxying lan Redis kanggo caching pitakon database.

tumpukan teknologi optimized

Ndhukung MySQL lan MariaDB kanggo database lan mbukak aplikasi ing versi PHP paling anyar.

CDN

Jaringan Konten Konten Biso dipercoyo kanggo situs sing duwe pamirsa ing pirang-pirang wilayah. Iki nambah pangiriman isi statis lan dinamis. Wis dipasang ing Cloudways Platform sing bisa diaktifake kanthi mung siji klik.

awan maya cdn

Sertifikat SSL gratis

Cloudways nawakake sertifikat SSL gratis kanggo pangguna liwat Ayo Encrypt. SSL penting kanggo keamanan situs web lan keaslian ing macem-macem browser web. Iki uga nambah peringkat SEO situs sampeyan.

Fitur lanjutan

Minangka platform, Cloudways diwasa banget lan menehi perhatian kanthi rinci. Iku uga dilengkapi karo fitur sing dibutuhake dening macem-macem personel. Ayo nyilem jero kanggo njelajah platform sing ditawakake.

Aplikasi kaping pirang-pirang

aplikasi server

Ing Cloudways, pangguna ora diwatesi kanggo aplikasi siji: macem-macem aplikasi bisa diluncurake ing server siji lan kalebu aplikasi macem-macem jinis. Contone, ing siji server aku bisa nginstal WordPress, Magento lan aplikasi PHP bebarengan.

Kloning

Fitur iki ngidini pangguna kanggo kloning aplikasi sing padha lan menyang server liyane effortlessly. Cloudways uga ngidini pangguna nggawe tiron lengkap server. Kloning aplikasi/situs web becik kanggo pangembang sing bisa nggawe pirang-pirang klon lan ngowahi gumantung saka syarat klien.

Migrasi Situs

Migrasi gampang banget karo Platform Cloudways. Plugin migrasi bisa digunakake kanggo migrasi apa wae WordPress situs saka sembarang lokasi menyang server Cloudways.

alat migrasi

Lingkungan Lingkungan

Cloudways bubar ngluncurake fitur pementasan lengkap ing ngendi file lan database bisa di-push lan ditarik saka aplikasi kasebut. Iki minangka fitur sing apik amarga ngidini pangguna bisa nggarap situs kasebut kanthi nyaman tanpa kloning utawa migrasi kabeh situs saka lingkungan pangembangan menyang lingkungan produksi.

cloudways pementasan

Fitur iki saiki isih ana ing negara beta lan saiki wis dites dening Cloudways Team lan para pelanggan. Pentas minangka solusi sing cocog kanggo kabeh pangembang web kanggo nyoba fitur anyar ing situs kasebut lan milih milih utawa narik kode kanthi tanpa mengaruhi situs langsung.

Kajaba iku, Cloudways uga nawakake URL pementasan kanggo nguji situs web sing bisa dikloning menyang server produksi nalika proses pangembangan rampung.

ngawasi

Ngawasi server penting supaya bisa ngerti konsumsi kapan wae. Iki ngidini sampeyan nyetel biaya lan sumber daya luwih apik karo ROI. Cloudways nduwe modul pemantauan lengkap sing bisa ndeleng statistik ing wektu nyata uga duwe integrasi sing kasedhiya kanggo New Relic.

Skalabilitas

Gumantung ing server, pangguna Cloudways bisa menehi ukuran menyang server kanthi vertikal kanthi cepet. Iki ora mbutuhake persetujuan saka tim dhukungan lan bisa ditindakake kanthi nggunakake platform kasebut dhewe.

Rencana lan Reregan

Cloudways nduwe paket sing kasedhiya kanggo kabeh jinis pelanggan. Cloudways hosting paket nampung blogger, freelancers, pamilik bisnis gedhe lan cilik. Paket paling murah yaiku server 1GB saka DigitalOcean wiwit $ 10 / bln sing bisa nahan lalu lintas 30K plus pengunjung. Paket liyane dilengkapi macem-macem perangkat keras lan panyedhiya.

rencana rega awan

Aplikasi Utilitas

Hosting awan sing ngatur nggawe urip luwih gampang lan iki pancene ditindakake Cloudways. Akeh fitur rumit sing bisa dikelola kanthi mung siji klik.

Contone, yen sampeyan kudu miwiti a WordPress situs kanthi kapabilitas WooCommerce banjur sampeyan bisa milih WordPress kanthi conto WooCommerce saka gulung mudhun lan situs kasebut bakal diluncurake karo WooCommerce. Ora mung setelan sing varnis uga bakal diatur miturut kasebut.

Kajaba iku, WordPress multisite uga bisa diluncurake kanthi mung siji klik sing rampung kanthi manual bisa nggawe bingung kanggo pamula.

Dhukungan Pakar 24/7

Pangguna Cloudways bisa manggon ngobrol kanthi dhukungan ahli 24/7. Kanggo masalah sing kurang cepet, dhukungan tiket uga bisa dibukak lan dheweke uga duwe dhukungan dhasar sing diatur.

WP Engine - Kanthi Ngatur WordPress hosting

wp engine

WP Engine minangka perusahaan sing dikenal kanthi kinerja lan fitur-fitur canggih. Padha dikelola kanthi lengkap WordPress panyedhiya hosting. Dheweke dadi pionir sing dikelola WordPress hosting lan sajrone wektu wis entuk jeneng gedhe amarga para pelanggan kayata SoundCloud, WPBeginner lan WebDev Studios.

Penyedhiya Awan

WP Engine nggunakake server saka Google Platform Cloud lan Layanan Web Amazon. Loro-lorone minangka panyedhiya hosting paling dhuwur. WP Engine pangguna bisa milih server saka loro panyedhiya iki gumantung kabutuhan.

Multiple Pusat Data

WP Engine wis 18 pusat data sak ndonya. Gumantung ing target pasar; pangguna bisa milih pusat data sing paling cedhak karo papane.

wp engine pusat data

Tumpukan Lanjut

Kaya Cloudways, WP Engine dibangun ing teknologi nglereni-pinggiran uga. Iki nguwasani server nggunakake alat sing berkinerja tinggi kaya Nginx, Varnish, lan Memcached. Pangguna bisa nggunakake basa pamrograman sing disenengi kayata PHP, Python lan Ruby.

Fitur-Friendly Fitur

Dadi salah sawijining panyedhiya hosting sing dipercaya, WP Engine nawakake fitur sing perlu kanggo manajemen lan kinerja a WordPress situs. Ayo goleki sawetara fitur sing nawakake.

Migrasi Situs

Alat migrasi ndadekake WordPress migrasi saka sembarang inang kanggo WP Engine gampang. Alat kasebut wis dibangun ing platform. Nganggo kabeh migrasi kanthi otomatis.

Situs panggung

Ana bedane antarane situs pementasan lan pementasan. Kita wis weruh apa pementasan ing Cloudways. WP Engine ora ndhukung pementasan ndhukung fitur Situs Pementasan sing bisa dikloning menyang server produksi nalika pembangunan rampung. Fitur iki bisa digunakake kanggo nyoba fitur anyar lan mengko bisa ditrapake ing situs ing lingkungan produksi.

Dhukungan Ahli

wordpress support

WP Engine nawakake dhukungan banget nalika nerangake WordPress. Dheweke duwe ahli ing papan sing bisa melu manawa pangguna ngadhepi masalah ing servere utawa WordPress situs web.

Ngatur Keamanan

wp engine fitur keamanan

WP Engine ngaku nglindhungi situs sampeyan saka kerentanan keamanan kanthi ngenali serangan sadurunge. Iku nggunakake sistem aktif kanggo nglindhungi situs saka serangan bisa lan nyedhiyani akeh fitur keamanan kanggo luwih harden keamanan.

Gawe serep lan Recovery

Serep perlu kanggo kabeh WordPress situs lan WP Engine ngatur kanggo sampeyan. Iku tansah serep offsite file terkenal database lan perpustakaan media supaya ing acara sembarang mundhut data Recovery bisa digawe gampang. Padha uga kurban Recovery bilai langsung kanggo nyilikake sembarang jenis mundhut ing mburi customer.

ngawasi

Kanggo ngawasi server, WP Engine uga nggunakake kabisan New Relic. Uga nggunakake Spark lan Qubole kanggo analytics. Ngawasi konsumsi sumber daya server, panyimpenan, lan database. Tim kasebut proaktif kanggo ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo server sing ditandhani dening sistem pemantauan.

Rencana lan Reregan

WP Engine nawakake papat paket kanggo macem-macem pangguna. Paket pambuka diwiwiti saka $ 28.00 sing bisa ngunjungi nganti 25K pengunjung lan duwe bandwidth 50GB.

wp engine rencana pricing

Aplikasi Utilitas

aplikasi lan alat

Saliyane ngatur server sampeyan, WP Engine mbantu pangguna kanggo ngoptimalake WordPress situs lan nawakake fitur kaya kinerja kaca sing mbantu nambah kinerja sampeyan WordPress Situs.

Alat iki digabung menyang Dashboard lan bisa digunakake kanggo ngawasi kinerja situs lan menehi wawasan sing larang regane. Fitur liyane sing apik yaiku analisis kinerja konten. Alat iki mbantu pangguna supaya ngerti lan nganalisa konten lan nemtokake cara sing ditindakake ing macem-macem saluran.

WordPress dhukungan

Kita wis ngerti ahli kasebut WordPrdhukungan ess WP Engine nawakake kanggo pangguna. Iku uga nawakake obrolan langsung lan dhukungan bot liwat platform lan pelanggan uga bisa njupuk kauntungan saka FAQ ing situs web.

Liyane bab gedhe WP Engine sing ditawakake yaiku akses menyang Genesis Framework lan premium 35+, WordPress Tema studioPress sing teka kalebu kabeh rencana.

Cloudways vs WP Engine comparison

 LanggengWP Engine
Penyedhiya AwanGCE, AWS, Linode, Vultr, DigitalOceanGCE, AWS
Pusat data60 +18
RereganSaka $ 12 / wulanSaka $ 35 / wulan
dhukunganNgobrol langsung, Dhasar kawruh, Tiket, CloudwaysBotObrolan Live, Tiket
StagingYaYa
aplikasiWordPress, Joomla, Magento, PHP, DrupalWordPress
OSLinuxLinux
Gratis SSL CertificateYaYa
CDNYaYa
URL pementasanYaYa
KloningYaYa
Kanthi Kanthi Ngatur HostingOra AnaYa
Dhukungan Pakar WPOra AnaYa
MigrasiYaYa
Gawe serep SitusYaYa
Aplikasi UnlimitedYaOra Ana
PHP 7YaYa
IP Daftar putihYaOra Ana
ngawasiYaYa
Info liyaneDolan maring Cloudways.comDolan maring WPEngine.com

Cloudways vs WP Engine takeaway

Cloudways lan WP Engine bisa duwe beda lan podho dhewe. Cloudways nawakake rencana rega sing ramah anggaran. Iki nyedhiyakake alat kanggo sampeyan WordPress kacepetan murub situs ing mung bagian sekedhik saka biaya.

WP Engine apik yen sampeyan pengin panyedhiya iki ngurus kabeh kanggo sampeyan. Nanging, sampeyan kudu mbayar biaya luwih akeh tinimbang biasane kanggo layanan kasebut. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti sapa sing menang nyata ing Cloudways vs WP Engine comparison, iku mesthi Cloudways!

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.