100+ Statistik Internet lan Fakta Kanggo 2022

ditulis dening

statistik internet 2022

2022 wis teka lan pamilik situs web kabeh jinis - dadi blogger, pemasar, perusahaan, utawa pemilik toko online - wis siyap kanggo taun anyar kanthi pangarep-arep supaya bisa dadi sing paling sukses.

Artikel iki minangka ringkesan sawetara sing paling menarik statistik internet kanggo 2022.

Aku nemokake manawa mbiyantu nuduhake statistik lan fakta sing paling penting babagan donya online karo sapa wae sing pengin ngerti.

Kiriman iki asline diterbitake ing 2018, nanging wis dianyari kanggo nyakup statistik internet sing paling relevan kanggo 2022

bab 1

Statistik & Fakta Internet

Iki minangka koleksi statistik lan fakta internet kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Ing wulan Januari 2022, ana 5,152,254,587 (5.1+ milyar) pangguna internet.
  • Rata-rata pangguna Internet global mbuwang 6 jam lan 43 menit online saben dina.
  • Ing tanggal 18 Desember 2021, ana luwih saka 1.9 milyar situs web.
  • Penjualan eCommerce eceran global dijangkepi $ 5.4 triliun ing 2022.

Deleng referensi

statistik internet

Pira wong sing nggunakake internet ing taun 2022? Ing tanggal 31 Maret 2021, ana 5,168,780,607 (5.1+ milyar) pangguna internet ing saindenging jagad. Kanggo nggambarake paningkatan gedhe ing panggunaan internet, ana 3.42 milyar pangguna sing direkam ing pungkasan taun 2016.

Rata-rata pangguna internet global mbuwang 6 jam lan 43 menit online saben dina. Iku luwih saka 100 dina ngginakaken online ing saindhenging taun.

Asia terus dadi tren kanthi jumlah pangguna internet paling akeh ing donya, nggawe 53.4% saka donya internet. Balapan mlayu kalebu Eropa (14.3%), Afrika (11.5%), lan Amerika Latin / Karibia (9.6%).

Apike, Amerika Utara mung nggawe 6.7% kabeh pangguna internet ing saindenging jagad.

Ing Asia, China mrentah paling dhuwur nalika nerangake gadhah nomer paling gedhe pangguna internet aktif: 989,080,566. Tengen ing mburi iku India karo 755,820,000 pangguna. Negara paling cedhak sabanjure kalebu Amerika Serikat kanthi luwih saka 302 yuta pangguna internet (jumlah iki samesthine bakal tuwuh dadi 307.34 yuta pangguna internet ing 2022) lan Rusia kanthi 124 yuta pangguna internet.

Ing tanggal 18 Desember 2021, ana 333,834,210 wong sing manggon ing Amerika Serikat. Saklawasé kaping telu jumlah wong sing nggunakake internet ing China, sing nduwe pedunung 1,447,433,079.

Amerika Lor nduweni tingkat seng nembus paling dhuwur 93.9% saka sawijining masarakat nggunakake internet. Amerika Utara disusul Eropa (88.2%), Amerika Latin/Karibia (75.6%), Timur Tengah (74.9%), lan Australia/Oseania (69.9%).

Pira situs web sing ana ing 2022? Ing tanggal 31 Desember 2021, ana liwat 1.9 milyar situs web ing internet. Diterbitake tanggal 6 Agustus 1991, info.cern.ch minangka situs web pisanan ing internet.

Ing tanggal 31 Maret 2021, donya duwe rata-rata tingkat seng nembus internet 65.6% (dibandhingake 35% ing taun 2013).

Nalika ndeleng penetrasi internet miturut wilayah, Eropah Lor lan Kulon ana ing ndhuwur dhaftar. Ing April 2021, Eropa Lor nduwe tingkat penetrasi paling dhuwur 97% saka wong-wong sing manggon ing wilayah iki duwe akses internet. Eropah Kulon nduweni tingkat seng nembus internet saka 93%.

Ing wiwitan 2021, Kapuloan Falkland (Islas Malvinas) lan Islandia nduweni tingkat penetrasi paling dhuwur ing donya: saben 99%. Nanging, penting kanggo nyorot manawa populasi cilik (masing-masing 3,627 lan 344,474 tanggal 18 Desember 2021) nggawe tingkat penetrasi sing luwih gampang digayuh.

Google saiki proses 5.6 milyar pitakon telusuran saben dina ing saindenging jagad. Rata-rata pangguna internet nindakake antarane 3 lan 4 Google telusuran saben dina.

Kapan Google iki dibukak ing September 1998, iku diproses kira-kira 10,000 pitakon telusuran saben dina.

Ing 2021, Google Chrome mrentah paling dhuwur ing antarane pangguna internet 64.5% saka pasar browser web global. Browser internet populer liyane kaya ing ngisor iki - Safari (18.86%), Firefox (3.61%), Edge (3.58%), Samsung Internet (3.12%), lan Opera (2.24%).

Ing Oktober 2021, 61.8% pedunung ing jagad iki nggunakake internet. Ing taun 1995, kurang saka 1% saka populasi donya duwe sambungan internet.

Luwih akeh wong sing ngakses internet liwat piranti seluler tinimbang liwat komputer desktop. Ing kuartal pisanan 2021, piranti seluler (ora kalebu tablet) ngasilake 54.8% lalu lintas situs web global.

Ing separo pisanan 2021, 64% kabeh lalu lintas internet yaiku lalu lintas otomatis (39% teka saka bot ala lan 25% digawe dening bot apik). Manungsa nyumbang 36%.

Pira jeneng domain ing 2022? Ing pungkasan kuartal pisanan 2021, ana 363.5 yuta jeneng domain kadhaptar antarane kabeh domain tingkat paling dhuwur (TLD).

Wiwit tanggal 31 Maret 2021, basis jeneng domain .com gunggunge 154.6 yuta registrasi, nalika basis jeneng domain .net gunggunge 13.4 yuta registrasi.

bab 2

Statistik lan Fakta Advertising Online

Iki minangka koleksi statistik lan fakta iklan online lan pemasaran internet kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Pengeluaran iklan digital global samesthine bakal dadi $524.31 milyar ing taun 2022.
  • Ing kuartal pisanan 2021, 74% saka Google klik iklan telusuran ing AS adhedhasar seluler (digawe liwat piranti seluler).

Deleng referensi

statistik iklan online

Para ahli prédhiksi iki $524.31 milyar bakal dileksanakake kanggo iklan online sacara global ing taun 2022.

Telusuri belanja iklan digambarake kanggo jumlah udakara $ 183 milyar ing 2021.

Metu saka $ 198.3 milyar ngginakaken ing pariwara media online ing AS ing 2021, $ 66.2 milyar padha samesthine kanggo ngginakaken ing telusuran.

Google wis samesthine kanggo duwe kontrol meh 29% saka belanja iklan digital global ing 2021.

Ing kuartal pertama 2021, 74% kabeh Google telusuran klik iklan ing AS digawe liwat piranti seluler.

Facebook's total revenue iklan tekan $28.2 milyar ing kuartal kaping telu 2021, menehi tandha Tambah saka 33% dibandhingake triwulan III 2020.

Ing 2021, ing rata-rata mbuwang iklan telusuran saben pangguna internet diproyeksikan tekan $ 37.13.

Snapchat wis mbangun platform iklan seluler sing bisa dilayani dhewe ing ngendi bisnis kabeh ukuran bisa nggawe iklan ing macem-macem format (iklan gambar utawa video siji, iklan koleksi, iklan crita, pengalaman AR lensa, iklan, lan saringan), miwiti kampanye, lan nglacak kinerja. Iki minangka masalah gedhe amarga ing kuartal kaping telu 2021, 306 yuta wong rata-rata nggunakake app saben dina.

bab 3

Statistik & Fakta Blogging

Iki minangka koleksi statistik lan fakta blog kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Riset paling anyar nuduhake yen 7.5 yuta kiriman blog diterbitake saben dina.
  • Ing wiwitan taun 2021, udakara 600 yuta blog di-host ing WordPress, Tumblr, lan GoogleBlogger kang.
  • 46% wong njupuk rekomendasi saka blogger menyang akun.

Deleng referensi

statistik blogging

Pira kiriman blog sing diterbitake saben dina ing 2022? Miturut data paling anyar, 7.5 yuta kiriman blog njaluk diterbitake saben dina.

Carane akeh blog ana? Ing wiwitan taun 2021, meh 600 yuta blog padha tuan rumah ing WordPress, Tumblr, lan GoogleBlogger kang.

Posting blog wangun dawa ngasilake 9 kaping luwih timbal tinimbang kiriman blog sing cendhak.

Strategi pemasaran konten sing paling populer kalebu - blogging (65%), media sosial (65%), lan studi kasus (64%). Kajaba iku, 78% panuku B2B nggunakake studi kasus nalika nliti tumbas, disusul kertas putih, webinar, e-book, lan laporan analisis pihak katelu.

blog sing salah siji saka telung wangun utama media digunakake ing strategi marketing isi saiki. Nanging, iku dudu sing paling umum digunakake - video.

6.7 yuta wong ngetokake postingan ing blogging situs web kanthi rutin, kanthi 12 yuta blog ing media sosial.

81% konsumen dipercaya informasi sing ditemokake ing blog. Nyatane, 61% konsumen online AS nggawe tuku adhedhasar rekomendasi saka blog.

46% wong njupuk rekomendasi saka blogger / vlogger.

75% wong ora tau nggulung liwat kaca pisanan asil panelusuran lan 80% wong nglirwakake Google iklan.

Google pangolahan 5.6 milyar pitakon telusuran saben dina ing saindenging jagad. Rata-rata pangguna internet nindakake antarane 3 lan 4 Google telusuran saben dina.

Ing 2021, 82% saka pemasar wis kacarita sing lagi aktif nggunakake marketing konten. Iku mundhak 70% saka taun kepungkur.

Jumlah tembung rata-rata isi peringkat dhuwur ing Google is antarane 1,140 lan 1,285 tembung.

bab 4

Statistik Jeneng lan Fakta

Iki minangka koleksi statistik lan fakta jeneng domain kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Ing pungkasan Maret 2021, ana 363.5 yuta jeneng domain sing didaftar ing kabeh domain tingkat paling dhuwur (TLD).
  • Cars.com minangka jeneng domain paling laris sing dicathet; iku didol kanggo $872 mayuta-yuta.

Deleng referensi

stats jeneng domain

Ing pungkasan kuartal pisanan 2021, ana 363.5 yuta jeneng domain sing didaftar ing kabeh domain tingkat paling dhuwur (TLDs).

TLDs .com lan .net nduweni total gabungan 168 yuta registrasi jeneng domain ing pungkasan Maret 2021. Dibandhingake karo kuartal kaping papat 2020, owah-owahan kasebut dadi 1.7%.

Ing pungkasan Maret 2021, ana 11.6 yuta .com lan .net registrasi jeneng domain anyar.

Secara total, ana sekitar 364 yuta pendaptaran jeneng domain ing saindenging jagad, lan angka kasebut saiki saya tambah kanthi cepet, kira-kira 1% saben taun.

Lima ekstensi jeneng domain sing paling populer saiki yaiku .com (154.6 yuta), .cn (24.7 yuta), .tk (27.5 yuta), .de (16.6 yuta), lan .net (13.4 yuta).

Cars.com minangka jeneng domain paling laris sing dicathet. Iku dadi $ 872 mayuta-yuta.

Yahoo.com, Google.com, Facebook.com, Youtube.com, lan Live.com mrentah donya registrasi domain.

Situs niche duwe luwih saka 1,000 ekstensi jeneng domain kanggo dipilih amarga jenuh situs.

GoDaddy minangka registrar jeneng domain paling gedhe. GoDaddy ngatur liwat 84 yuta jeneng domain lan wis luwih saka 20 yuta pelanggan.

bab 5

Statistik Web Hosting lan Fakta

Iki minangka kumpulan web hosting statistik lan kasunyatan kanggo taun 2022

Panganan kunci utama:

  • 40% konsumen bakal ninggalake kaca sing butuh luwih saka telung detik kanggo dimuat.
  • 43% kabeh situs web ing internet didhukung dening WordPress sistem manajemen konten.
  • Situs web pertama ing donya diterbitake tanggal 6 Agustus 1991 dening Tim Berners-Lee.

Deleng referensi

statistik web hosting

Ing tanggal 2 Januari 2021, ana situs 1,826,089,359, munggah saka 906,616,188 ing Januari 2016.

Situs web pertama ing dunya diterbitake ing Agustus 6, 1991 dening fisikawan Inggris Tim Berners-Lee.

Sistem manajemen konten (CMS) sing paling populer kalebu WordPress, Shopify, Joomla, lan Drupal, karo WordPress duwe pangsa pasar watara 65%.

43% kabeh situs web ing internet sing powered by WordPress, sistem manajemen konten sumber terbuka.

51.3% kabeh situs web ing internet ora nggunakake sistem manajemen konten.

50% kabeh situs web saiki dadi tuan rumah Apache utawa Nginx, loro server web open-source sing gratis kanggo nggunakake.

Situs sing paling misuwur nggunakake WordPress sing The New York Times, Forbes, lan Blog Facebook.

Setengah milyar dolar ilang saben taun amarga situs web sing alon, kanthi tingkat konversi mudhun 7% minangka asil. Iki bisa dicegah nggunakake a perusahaan hosting web sing dipercaya.

40% konsumen bakal ninggalake kaca sing njupuk luwih saka telung detik kanggo mbukak. Lan 79% pembeli sing ora puas karo kinerja situs ujar manawa dheweke cenderung ora tuku maneh saka situs sing padha.

Squarespace, Wix, lan Weebly sing paling akeh tukang situs web sing populer kanggo nggawe situs karo. Nanging, miturut builtwith.com, situs digawe dening a Site situs mung make up 5.6% saka ndhuwur 1 yuta situs nèng Internèt.

bab 6

Statistik lan Fakta

Iki minangka koleksi statistik lan fakta eCommerce kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Penjualan eCommerce samesthine bakal tekan $ 4.9 triliun ing 2021.
  • Penjualan eCommerce eceran global dijangkepi $ 5.4 triliun ing 2022.
  • Amazon tanggung jawab luwih saka 49% kabeh dodolan online lan sekitar 5% kabeh dodolan ing Amerika Serikat.

Deleng referensi

statistik e-dagang

A tundha sak detik ing kacepetan loading kaca bisa biaya sampeyan 7% saka konversi eCommerce.

Situs ing kaca pisanan saka Google search asil duwe rata-rata kacepetan mbukak kaca saka kurang saka 2,000 milliseconds.

Miturut Pingdom, situs web paling cepet nganti saiki yaiku bhphotovideo.com, banjur hm.com lan bestbuy.com, kabeh nduweni kecepatan muat kaca kurang saka 0.5 detik.

Penjualan eCommerce tekan $ 2.29 triliun ing 2017 lan samesthine bakal tekan $ 4.9 triliun ing 2021. Experts nyana nomer iki munggah kanggo $ 5.4 triliun ing 2022.

Penjualan ritel online global saya suwe saya akeh lan kira-kira bisa dirambah 21.8% saka kabeh dodolan eceran ing saindenging jagad ing 2024. Ing taun 2021, China samesthine bakal duwe dodolan eCommerce paling dhuwur, disusul AS, Inggris, Jepang, lan Korea Selatan.

47.3% saka populasi donya samesthine tuku online ing 2020.

Ing taun 2020, cara pembayaran online sing paling populer ing saindenging jagad yaiku dompet digital. Nyatane, watara 45% kabeh transaksi pembayaran eCommerce digawe karo dompet digital lan seluler. Angka iki dijangkepi mundhak luwih saka 50% ing 2024.

Blanja grosir online bakal tekan $ 100 milyar dening 2025, nggayuh 20% saka pasar grosol.

Experts samesthine 72.9% kabeh dodolan eCommerce eceran ing 2021 bakal digawe liwat perdagangan seluler (m-dagang). Ing 2016, perdagangan seluler nggawe 52.4% saka kabeh dodolan eCommerce, tegese dodolan perdagangan ritel seluler global wis tambah luwih saka 20% sajrone 5 taun kepungkur.

Siji saka patang wong bakal terus toko ing online paling ora seminggu, lan durung mung 28% saka bisnis cilik US sade produk kanthi online.

71% utawa tukang toko yakin dheweke bakal entuk hasil luwih online tinimbang toko.

28% saka bakul online bakal nglirwakake troli yen biaya pengiriman luwih dhuwur.

Ing 2019, diramal bakal ana 224 yuta pembeli digital ing Amerika Serikat mung.

Nggunakake video produk bisa nambah tumbas produk dening nyengsemaken 144%.

47% kabeh pesenan online kalebu gratis ongkir.

Pembeli online bakal mbuwang 30% luwih saben order nalika pengiriman gratis kalebu.

Nalika mayoritas pamilik smartphone lan tablet (68%) nyoba nggawe tuku ing piranti, rong pertiga (66%) gagal ngrampungake transaksi amarga alangan sing ditemokake sajrone checkout.

Pengangkatan grobag kanggo Dodolan $ 18 milyar ilang saben taun.

Tingkat pengabdian kanggo cart shopping mobile 97% dibandhingake 70-75% kanggo cart desktop.

Rata-rata panuku B2B yaiku ing umur 35.

71% kabeh pembeli diwiwiti telusuran sing durung umum.

The alasan paling dhuwur kanggo nglirwakake grobag kalebu: biaya pengiriman dhuwur banget, ora siyap kanggo tuku, ora nduweni kanggo free shipping, biaya kapal ditampilake kasep ing proses tuku, lan website loading alon banget.

Shopify (delengen kene) daya liwat 1 yuta pedagang. Ing pungkasan kuartal kaping telu 2021, Shopify's GMV kumulatif (volume barang dagangan reged) tekan $400 milyar, nalika total revenue kanggo Juli, Agustus, lan September 2021 ana $1.1 milyar. Shopify minangka pengecer online paling gedhe nomer telu ing Amerika Serikat, sawise Amazon lan eBay.

Paling taun, 174 yuta Amerika sing blanja antarane Black Friday lan Cyber ​​Senin nglampahi rata-rata $ 335 saben wong.

Opsi checkout ponsel saya tambah suwe 84% wong duwe paling siji badhan karo nglanggar data lan blanja online.

Amazon tanggung jawab luwih saka 49% kabeh dodolan online lan udakara 5% kabeh dodol eceran ing Amerika Serikat.

80% wong diwasa ing Amerika Utara nggunakake pamblokiran iklan. Yen ora ana sing ditindakake kanggo ngatasi pamblokiran iklan, dikira ing taun 2020 biaya bisnis $ 75 milyar saben taun.

Diperkirakan sing 1.92 milyar wong bakal tuku soko online.

Video bakal diarepake 80% kabeh lalu lintas ing internet.

bab 7

Statistik Internet lan Fakta Ponsel

Iki minangka koleksi statistik lan fakta internet seluler kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Ing Oktober 2021, 5.29 milyar wong nggunakake ponsel, yaiku 67.1% saka populasi donya.
  • Piranti seluler nyathet luwih saka setengah saka kabeh wektu sing kita gunakake online; bagean wektu internet yaiku 50.1%.
  • 80% kabeh pangguna internet duwe ponsel.

Deleng referensi

statistik internet mobile

Google ndadekake staggering 32.4% saka total pengeluaran iklan ponsel, karo Facebook dadi nomer loro cedhak karo 24.6%.

About 53% kabeh email dibukak ing piranti seluler, karo 25% luwih kasempatan dibukak yen padha duwe baris subyek pribadi.

91% wong sing manggon ing Uni Emirat Arab ngakses internet ing telpon, diikuti dening Singapura ing 88% lan Arab Saudi ing 86%. Amerika Serikat ana ing 57% wong sing ngakses internet liwat piranti seluler.

Ing Maret 2019, 80% situs web Alexa paling apik kanggo seluler.

70% pangguna seluler laporan ora seneng iklan seluler, sanajan tetep digunakake dening bisnis.

80% kabeh pangguna internet duwe ponsel.

Wong-wong mbuwang 89% wektu media seluler ing aplikasi lan 11% liyane ing situs web.

Tablet duwe tarif tambahan-cart paling dhuwur situs eCommerce at 8.58%.

wong diwasa Amérika wis samesthine kanggo nglampahi 3 jam lan 35 menit ing piranti seluler rata-rata.

lalu lintas seluler wis ngluwihi lalu lintas desktop, karo 54.8% kabeh lalu lintas online teka saka piranti seluler.

Perdagangan ritel seluler global samesthine bakal ngasilake $ 3.56 milyar ing dodolan ing 2021.

bab 8

Statistik Sosial & Fakta

Iki minangka koleksi statistik lan fakta media sosial kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Ing Oktober 2021, ana 4.55 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad.
  • Ing kuartal kaping pindho taun 2021, Facebook duwe 2.89 milyar pangguna saben wulan aktif, lan Instagram duwe 1 milyar pangguna.
  • Salah sawijining ramalan paling anyar nuduhake manawa pangguna Instagram saben wulan bakal tekan 1.13 milyar ing 2022.

Deleng referensi

Dikira-kira ana 4.55 milyar pangguna media sosial aktif ing ndonya, munggah saka 2.46 milyar taun 2017.

81% saka pemasar nemokake manawa tambah lalu lintas kedadeyan sithik 6 jam saben minggu nandur modal ing pamasaran media sosial.

Infografis disenengi lan dituduhake ing media sosial 3 kaping luwih saka jinis konten liyane.

Rata-rata rentang perhatian ing taun 2000 yaiku 12 detik. Taun iki, ing span perhatian rata-rata mung 8 detik. Sing kurang saka span manungsa waé 9 detik saka iwak emas rata-rata.

Pemirsa B2B umume milih LinkedIn (82%), Twitter (66%), YouTube (64%), Facebook (41%), lan SlideShare (38%) minangka platform media sosial sing disenengi.

71% saka konsumen sing wis pengalaman layanan media sosial sing apik karo merek kamungkinan menehi saran kanggo wong liya.

Facebook saiki duwe 2.89 miliar pengguna aktif saben wulan.

Facebook nuduhake statistik eCommerce media sosial paling kuat, ngirim massive 60% kabeh rujukan eCommerce suwene taun kepungkur.

Top merek ing Instagram lagi ndeleng a tingkat keterlibatan saben-pengikut 4.21%, yaiku 58 kaping luwih dhuwur tinimbang ing Facebook lan 120 kaping luwih dhuwur tinimbang ing Twitter.

Twitter saiki duwe 336 yuta pangguna aktif saben wulan. Angka iki dijangkepi mundhak dadi luwih saka 340 yuta ing taun 2024.

Ing wulan Oktober 2021, Twitter paling populer ing AS, disusul Jepang, India, Brasil, Inggris, lan Indonesia.

Instagram wis 1 miliar kedhaftar. Jumlah iki samesthine bakal tekan 1.13 milyar ing 2022.

LinkedIn duwe meh 800 yuta pangguna ing saindenging jagad.

Wong nggunakake rata-rata 2 jam lan 25 menit saben dina ing jaringan media sosial.

Facebook Messenger lan WhatsApp minangka layanan olahpesen ndhuwur 50% pangguna internet nggunakake siji utawa liyane.

Riset paling anyar nuduhake manawa Snapchat duwe 306 yuta pangguna aktif saben dinane ing ndonya.

Panggunaan Snapchat paling dhuwur ing antarane milenial lan Gen Z (75% nggunakake).

Swara 500 yuta wong sesambungan karo Instagram Stories saben dina.

Luwih saka 2 milyar pesen diijolake antara merek lan pangguna saben wulan, kanthi 45.8% wong sing ujar manawa luwih ngubungi bisnis liwat olahpesen tinimbang email.

Swara 90% pemasar sing nggunakake strategi marketing influencer ing media sosial percaya yen sukses.

bab 9

Statistik & Fakta Keamanan Internet

Iki minangka kumpulan statistik cybersecurity lan fakta kanggo 2022

Panganan kunci utama:

  • Kerusakan cybercrime dikira regane nganti $6 triliun saben taun ing taun 2021.
  • 1 ing saben 131 email ngemot malware mbebayani kayata ransomware lan serangan phishing.
  • CMS paling disusupi yaiku WordPress, nggawe luwih saka 90% kabeh upaya hack.

Deleng referensi

statistik keamanan internet

73% serangan cyber ditindakake kanthi alasan ekonomi.

Kerusakan cybercrime padha samesthine kanggo biaya $ 6 triliun saben taun 2021, munggah saka $3 triliun mung setaun sadurunge.

Biaya ransomware wis diprediksi ngluwihi $5 milyar ing 2017, munggah saka $325 yuta ing 2015.

4,000 serangan ransomware dumadi saben dina.

Serangan Ransomware wis mudhun meh 30% ing taun iki kanthi infèksi cryptominer mundhak 44.5%.

Rata-rata jumlah sing dituntut sawise serangan ransomware yaiku $ 1,077.

Sacara global, cybercrime minangka laporan nomer loro sing paling akeh cybersecurity kadurjanan.

1 ing saben 131 email ngandhut malware

Ing 2021, biaya nglanggar data tekan $4.24 yuta. Pakaryan adoh amarga pandemi COVID-19 nambah biaya rata-rata, dene kredensial sing dikompromi nyebabake pelanggaran paling akeh.

Ing taun sing padha, model keamanan kepercayaan nul mbantu nyuda biaya nglanggar data rata-rata $1.76 yuta.

93% pelanggaran data kedadeyan sajrone sawetara menit, lan 83% ora ditemokake sajrone pirang-pirang minggu.

Pelanggaran data paling gedhe kedadeyan ing 2013 nalika 3 milyar nomer telpon pangguna Yahoo, tanggal lair, lan pitakonan keamanan padha disusupi.

Mupangate tembung sandhi sing lemah utawa dicolong minangka taktik sing paling umum ing antarane para penjahat cyber. 81% serangan cyber adhedhasar sandhi sing ringkih utawa dicolong.

Luwih saka 40% serangan cybercrime target bisnis cilik.

Home » Research » 100+ Statistik Internet lan Fakta Kanggo 2022

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.