Apa Wix Apik & Gampang Digunakake kanggo Pamula?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Wix minangka alat gawe situs web sing ramah pamula. Iki minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling populer ing pasar. Yen sampeyan nonton akeh video YouTube, sampeyan bisa uga wis ndeleng iklan kasebut kaping pirang-pirang saiki.

Saka $0 nganti $16 / sasi

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Pembangun situs web iki digawe kanthi mikir para pamula nanging nawakake akeh fitur canggih kanggo para profesional. Wix dipercaya dening ewonan pamilik situs web ing saindenging jagad.

Nanging apa Wix apik kanggo pamula?
Apa iku duwe kurva learning tajem?
Kepiye carane nggawe situs web liyane?

Aku bakal mangsuli kabeh pitakon kasebut ing artikel iki…

Ing pungkasan, sampeyan bakal ngerti manawa Wix kanggo sampeyan utawa ora…

DEAL

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Saka $0 nganti $16 / sasi

Fitur Wix Kanggo Pamula

800+ Cithakan Profesional

Wix nawakake salah sawijining koleksi template situs web paling gedhe ing pasar. Kabeh template dirancang dening desainer profesional. Lan ana template kanggo saben kategori:

template wix

Koleksi template sing gedhe iki nggawe gampang mbukak situs web pertama sampeyan.

Tinimbang kudu miwiti saka awal utawa malah karo template wiwitan, sampeyan kudu milih template sing cocog karo industri sampeyan.

Sawise sampeyan milih cithakan sing disenengi, sampeyan bisa ngatur ing sawetara menit nggunakake antarmuka seret lan selehake Wix sing gampang.

Miwiti Toko Online

Apa sampeyan mikir miwiti toko online?

Ora ana papan sing luwih apik tinimbang Wix kanggo miwiti toko online yen sampeyan pamula. Wix dibangun kanggo pamula lan nggampangake ngatur toko online sampeyan.

Apa sampeyan adol produk fisik utawa kursus online, pembangun situs web iki duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti lan tuwuh toko online sing sukses.

toko online wix

Sisih paling apik babagan fitur eCommerce Wix yaiku nawakake akeh fitur khusus industri.

Kayata, yen sampeyan mbukak restoran, sampeyan bisa ngidini pelanggan kanggo Book Tabel online. Lan yen sampeyan mbukak bisnis sing mbutuhake janjian, Wix uga bisa nulungi sampeyan adol.

Lan mesthi, sampeyan entuk akses menyang atusan tema eCommerce kanggo dipilih:

Cithakan e-dagang wix

Wix duwe puluhan tema kanggo saben kategori toko online sing bisa sampeyan pikirake ...

Bukak situs web sampeyan dina iki

Tinimbang kudu sinau babagan cara kerja macem-macem teknologi web, sampeyan bisa miwiti situs web Dina iki ing wayah sore nggunakake Wix.

Sanajan Wix nawakake akeh fitur canggih kanggo ngatur situs web sampeyan, ora ana kurva sinau sing curam.

Sampeyan bisa nguwasani Wix sajrone sawetara menit. Ya, iku sing prasaja!

iku wix sembarang apik

Lan yen sampeyan ora pengin nggawe situs web sampeyan dhewe, sampeyan bisa nggunakake alat Wix's ADI (Artificial Design Intelligence) kanggo nggawe situs web kanggo sampeyan.

Sampeyan mung kudu mangsuli sawetara pitakon babagan bisnis sampeyan, lan kanthi otomatis bakal nggawe situs web kanggo sampeyan.

Banjur, sampeyan bisa ngapiki kabeh sing dikarepake. Wix ayo ngatur kabeh aspek situs web sampeyan.

Alat Marketing

Wix minangka solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun, ngluncurake, lan ngembangake situs web sampeyan. Sampeyan ora mung njaluk alat kanggo mbangun lan miwiti situs sampeyan, nanging sampeyan uga entuk alat kanggo tuwuh.

Alat marketing email sing kuat Wix ora mung bakal mbantu sampeyan nggawe dhaptar email nanging uga entuk manfaat sing paling akeh.

Iki menehi editor email sing kuat lan gampang digunakake kanggo nggawe kampanye pemasaran sing apik sing ngowahi pelanggan email dadi pelanggan:

alat marketing wix

Lan mesthi, sampeyan entuk puluhan template email profesional kanggo dipilih.

Wix uga menehi akses menyang alat otomatisasi sing ngidini sampeyan ngotomatisasi email sampeyan funnel...

automasi email

Iki ngidini sampeyan ngotomatisasi proses penjualan online.

Sampeyan uga entuk akses menyang alat marketing kanggo nggawe kiriman media sosial sing narik kawigaten lan nggawe Iklan Facebook. Sampeyan uga entuk alat sing dibutuhake kanggo nurture lead klien lan ngatur klien sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem ing Wix, sampeyan kudu maca kanthi jero Wix 2022 review. Iki bakal mbantu sampeyan mutusake apa Wix minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan ...

Rencana Rega Wix

Wix nawakake rong tingkat rega sing beda. Sing pertama - Rencana Situs Web - mung ngidini sampeyan nggawe situs web.

Yen sampeyan pengin nambah fitur eCommerce menyang situs web, sampeyan kudu ndhaptar salah sawijining Rencana Bisnis lan eCommerce.

Rencana situs web

Rencana Situs Web Wix ngidini sampeyan mbangun lan ngluncurake situs web nggunakake pembangun situs web sing gampang digunakake. Rencana kasebut minangka rencana wiwitan kanggo mbantu sampeyan miwiti…

Nanging ora ateges dheweke kekurangan apa-apa. Rencana kasebut kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti lan ngembangake situs web sampeyan.

Yen sampeyan mikir mbukak situs web pisanan, iki minangka papan sing paling apik kanggo miwiti. Ndaftar, pilih template, atur, lan boom! Situs web sampeyan urip!

rencana wix

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa miwiti Wix gratis. Sampeyan bakal entuk subdomain Wix.com sing bisa nggawe situs web kanggo nyoba banyu.

banjur, yen wis siyap, kanggo $5.50 sasi, sampeyan bisa mindhah situs web menyang jeneng domain khusus.

Saka ing kono, kabeh sing kudu sampeyan lakoni kanggo skala situs web sampeyan yaiku nganyarke rencana sampeyan…

Rencana Bisnis lan eCommerce

Ngluncurake toko online bisa dadi lara banget yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan lakoni. Ora mung kuwi, butuh pirang-pirang wulan kanggo entuk kawruh teknis sing dibutuhake kanggo njaga situs eCommerce tradisional.

Bejo kanggo sampeyan, Wix nggawe gampang kanggo mbangun lan mbukak toko online sampeyan. Sampeyan bisa mbukak toko ing 20 menit sabanjure nganggo Wix.

Rencana kasebut terjangkau lan dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo mbangun toko online sing sukses:

rencana bisnis wix

Apa sampeyan pengin adol lan ngirim produk fisik kanthi online utawa adol janjian menyang klinik, sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi gampang Wix…


Wix ora mung nggawe gampang mbangun lan mbukak toko online, nanging uga gampang ngatur toko sampeyan.

Nerangake karo fitur manajemen persediaan sing dibangun. Ngidini sampeyan nambahake akeh produk sing dikarepake menyang toko online.

Sisih paling apik yaiku dilengkapi puluhan lan puluhan fitur kanggo kasus panggunaan tartamtu. Mangkene sawetara sing bisa ditindakake karo Wix:

  • Jual janjian online.
  • Ngatur leladen lan pesenan kanggo restoran online.
  • Ngatur leladen hotel.
  • Solusi lengkap kanggo ngatur Gym sampeyan.
  • Jual tiket acara.

Apa wae sing pengin didol kanthi online, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang karo Wix.

Cukup pilih cithakan sing cocog karo bisnis sampeyan, atur, lan urip!

Yen rega Wix mbingungake sampeyan, waca pandhuanku sing jero Rencana rega Wix. Iki bakal mbantu sampeyan milih rencana Wix sing paling apik kanggo kabutuhan bisnis sampeyan.

Wix Pros lan Cons

Sanajan Wix gampang dadi salah sawijining tukang situs web sing paling apik ing pasar, sadurunge sampeyan ndhaptar, sampeyan kudu njaga pro lan kontra lan pikirane.

Sampeyan uga kudu mriksa artikelku ing Alternatif Wix.com. Iki menehi sawetara alternatif sing paling apik kanggo Wix sing menehi dhuwit paling gedhe kanggo sampeyan.

Pros

  • Domain Gratis Kanggo Taun Kapisan: Kabeh rencana mbayar Wix kajaba rencana Connect Domain dilengkapi jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Dhukungan Pelanggan 24/7: Yen sampeyan nate macet ing proses nggawe situs web utawa duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan pelanggan Wix kapan wae sampeyan pengin.
  • Sertifikat SSL gratis: Sertifikat SSL ngidini situs web sampeyan mbukak ing protokol HTTPS sing aman. Yen situs web sampeyan ora duwe sertifikat SSL, bakal rentan kanggo serangan saka peretas.
  • 14-Dina Jaminan Dhuwit Mbalik: Yen sampeyan ora puas karo layanan iki ing 14 dina pisanan, sampeyan bisa njaluk mbalekaken.
  • Nggawe toko online kanthi gampang: Wix nggampangake mbangun, lan ngatur toko online. Antarmuka intuisi lan gampang sinau.

cons

  • Rencana Domain Sambungake ora nawakake akeh fitur kanggo tag rega $5.50.
  • Rencana Domain Sambungake $ 5.50 ora mbusak iklan Wix saka situs web sampeyan.

Ringkesan - Apa Wix Apik Kanggo Pamula?

Wix minangka salah sawijining tukang situs web sing paling gampang ing pasar. Nawakake atusan template profesional sing bisa dipilih kanggo saben kategori lan industri sing bisa dibayangake.

Yen sampeyan lagi miwiti, Wix minangka papan sing apik kanggo miwiti situs web pisanan sampeyan. Gampang digunakake lan ora mbutuhake kawruh teknis. Sampeyan uga entuk dhukungan pelanggan 24/7, supaya sampeyan bisa nyedhaki dheweke yen sampeyan macet utawa duwe pitakon.

Ing sisih liyane, yen sampeyan pengin mbukak toko online, sampeyan ora perlu nggoleki luwih saka Wix. Iki menehi kabeh alat sing dibutuhake kanggo adol produk kanthi online, ngatur inventaris, lan ngatur bisnis sampeyan.

DEAL

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Saka $0 nganti $16 / sasi

Cathetan:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.