WordPress vs Wix (Sing endi ✨ Pembangun Situs Web Paling Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan wis mikir nggawe situs web kanggo panggunaan pribadi utawa bisnis lan nyuda pilihan sampeyan WordPress lan Wix, artikel iki kanggo sampeyan. Iki WordPress vs perbandingan Wix bakal ngenalake sampeyan prabédan utama ing antarane rong raksasa lan mbantu sampeyan milih sing tepat (ora, WordPress ora sampurna kanggo kabeh wong).

Saka $ 16 saben wulan

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

TL; DR: Bentenipun utama antarane WordPress lan Wix gampang digunakake. WordPress minangka CMS open-source nalika Wix minangka pembangun situs web kanthi seret lan selehake kabeh bangunan situs web, hosting web, marketing, lan jeneng domain.

WordPress* wis unggul ing jagad bangunan situs web suwene wis pirang-pirang taun, nanging para pembangun situs web online kanthi layanan lengkap kaya Wix bubar nggawe perkara ing arena iki. Solopreneur lan pamilik bisnis cilik sing duwe katrampilan teknis sederhana utawa ora milih platform bangunan situs web sing tuan rumah kaya Wix kanggo ngirit wektu lan dhuwit.

* Tuan rumah WordPress.org, ora WordPresssitus.

WordPress vs Wix: Fitur Utama

FeatureWordPressWix
Hosting web gratisOra (platform sing dadi tuan rumah dhewe, tegese sampeyan kudu golek panyedhiya hosting sing cocog lan rencana kanggo sampeyan WordPress situs web)Ya (hosting web gratis kalebu ing kabeh rencana Wix)
Domain kustom gratisOra (sampeyan kudu tuku jeneng domain ing papan liya)Ya (kanthi langganan premium taunan lan mung setaun)
Koleksi desain situs web gedheYa (8.8k + tema gratis)Ya (500+ template gaweyan desainer)
Editor situs web sing gampang digunakakeYa (WordPress Editor)Ya (Wix Editor)
Fitur SEO internalYa (SEO ramah ing njaba kothak - .htaccess, robot.tx, pangalihan, struktur URL, taksonomi, Peta Situs + liyane)Ya (Robots.txt Editor, akeh pangalihan 301, optimasi gambar, cashing cerdas, tag meta khusus, Google Search Console & Google Integrasi Bisnisku)
Pemasaran email internalOra (nanging akeh lan gratis sing mbayar WordPress plugin pemasaran email)Ya (versi sing wis diinstal gratis nanging winates; luwih akeh fitur ing rencana premium Wix Ascend)
Aplikasi & pluginYa (59k + plugin gratis)Ya (250+ aplikasi gratis lan mbayar)
Analisis situs web integralOra (nanging ana akeh WordPress plugin analytics)Ya (kalebu ing paket premium Wix sing dipilih)
Aplikasi ponselYa (kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS; dhukungan WordPress situs sing mlaku WordPress 4.0 utawa luwih dhuwur)Ya (Aplikasi Pamilik Wix lan Spasi dening Wix)
situs resmiwww.wordpresssituswww.wix.com

Sanadyan WordPress minangka platform sing luwih populer, Wix nawakake kabeh paket: hosting web gratis, macem-macem template situs web sing dirancang kanthi profesional lan responsif, editor situs drag-and-drop sing ramah pemula, sawetara fitur SEO bawaan sing migunani, akeh aplikasi gratis lan mbayar kanggo fungsi situs sing optimal, lan perawatan pelanggan sing dipercaya.

Key WordPress fitur

WordPress minangka sistem manajemen konten (CMS) sing ngrayu jutaan pangguna kanthi:

  • Perpustakaan tema sing gedhe banget;
  • Direktori plugin sing nyengsemake;
  • Plugin SEO sing apik; lan
  • Kapabilitas blogging sing ora ana tandhingane.

Ayo ndeleng kanthi tliti babagan fitur kasebut.

WordPress Perpustakaan Tema

wordpress perpustakaan tema

WordPress bangga karo awake dhewe direktori tema pinunjul. WordPress pangguna bisa milih luwih saka 8,000 tema gratis lan bisa diowahi diklompokaké dadi 9 kategori utama, kalebu blog, E-Commerce, Education, Hiburan, Lan Portfolio.

WordPress mbantu sampeyan nemokake tema paling apik (lan loading cepet). kanggo situs pribadi utawa bisnis kanthi nggunakake filter fitur uga. CMS sing populer mung bisa nampilake tema kanthi pola editor blok, latar mburi kustom, gambar sing ditampilake, editing situs, dhukungan basa RTL, komentar utas, widget sikil, lsp.

saringan perpustakaan tema

The WordPress tema mung dhasar. WordPress nyedhiyakake pelanggan karo fleksibilitas lan kebebasan desain sing apik. Nanging, mung pangguna sing nggunakake teknologi sing bisa nggunakake fleksibilitas iki amarga kudu nambah pirang-pirang plugin lan ekstensi kanggo nggawe ide situs web tartamtu urip.

Yen sampeyan duwe pengetahuan teknis sing dibutuhake, sampeyan uga bisa nggawe tema situs web!

WordPress Direktori Plugin

wordpress perpustakaan plugin

WordPress situs web ora dilengkapi akeh fitur integral, nanging ora perlu kuatir amarga sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal plugin lan ekstensi kanggo ngatur situs sampeyan. WordPress duwe ewu plugin gratis lan mbayar sing bisa mbantu sampeyan nambah fungsi situs lan ningkatake pengalaman pangguna ing situs.

Contone, yen sampeyan pengin fokus ing upaya pemasaran konten ing buletin email, sampeyan bisa milih salah siji saka puluhan plugin marketing email paling dhuwur. Sawetara iki ngidini sampeyan nggawe formulir langganan khusus, ngatur dhaptar kontak, lan nglacak statistik pemasaran email liwat dashboard laporan wektu nyata.

Sampeyan kudu eling sampeyan kudu duwe sawetara skills technical kanggo nginstal lan nganyari plugins lan ekstensi ing WordPress situs. Sampeyan bisa sinau dhasar kanthi pitulung forum komunitas, tutorial, lan situs web, nanging bisa uga butuh sawetara wektu minangka kurva sinau kanggo WordPress cukup tajem.

WordPress Plugin SEO

wordpress plugin seo

Optimisasi mesin telusuran (SEO) minangka komponen penting kanggo sukses saben situs web. WordPress dihargai amarga dadi SEO-friendly langsung metu saka kothak, nanging ana uga akeh plugin pihak katelu sing bakal mbantu sampeyan nambah visibilitas ing asil mesin telusuran organik.

Kanggo munggah Panjenengan WordPress Game SEO, sampeyan bisa milih saka pirang-pirang plugin sing wis digunakake lan regane paling dhuwur, kalebu:

yoo seo

Yoast SEO paling utama WordPress Plugin SEO. Nduweni luwih saka 5 yuta instalasi aktif lan rating lintang.

Plugin iki dilengkapi macem-macem fitur sing migunani, kalebu nggawe peta situs XML canggih, URL kanonik otomatis lan tag meta, templat judhul lan meta deskripsi kanggo konsistensi lan merek optimal, kontrol lengkap babagan breadcrumbs situs, lan wektu mbukak situs web sing cepet.

Yoast SEO kasedhiya loro minangka versi gratis lan minangka plugin premium (sing terakhir mbukak kunci fitur sing luwih kuat).

WordPress blogging

wordpress blogging

WordPress paling misuwur amarga dadi platform blogging nomer siji ing donya. Saliyane ing atusan tema blog sing kompatibel gratis, ramah SEO, lan lintas-browser, WordPress uga ngidini pangguna nambah kategori, tag, lan RSS (Sindikasi Sederhana Sederhana - feed web kanggo nuduhake lan nyebarke konten) menyang blog.

Sawise milih tema, sampeyan bisa langsung nggawe konten nganggo WordPress editor. The WordPress Editor nyedhiyakake pengalaman pasca bangunan sing luar biasa amarga saben elemen ing kiriman duwe blok dhewe sing bisa diowahi, disesuaikan, lan dipindhah tanpa ngrusak jajaran lan organisasi pos umum.

Apa maneh, minangka WordPress pamilik situs, sampeyan bisa nambah upaya blogging kanthi nginstal plugin kanggo tata letak postingan blog sing apik, galeri, komentar, filter, formulir kontak, jajak pendapat, konten sing gegandhengan, posting lan penjadwal otomatis media sosial, lan akeh fitur praktis liyane.

Yen sampeyan pengin monetize Panjenengan WordPress blog, CMS ngidini sampeyan nampilake iklan saka iklan populer lan jaringan afiliasi seneng Google AdSense, Amazon, Booking.com, Ezoic, lan liya-liyane kanthi nginstal plugin iklan.

Sampeyan uga bisa adol ebook, nawakake kursus online lan keanggotaan, lan, mesthi adol barang dagangan kanthi nggunakake WordPress Plugin WooCommerce.

Kaya sing awakmu weruh, WordPress menehi kesempatan kanggo ngontrol saben aspek miwiti blog.

Fitur Wix Kunci

Wix dikemas kanthi lengkap fitur sing migunani (sing dakcritakake kanthi rinci ing review Wix), nanging sing paling narik kawigaten 200 yuta pangguna yaiku:

  • Pustaka template situs web gedhe;
  • Wix ADI Builder;
  • Editor Situs Wix;
  • Piranti SEO internal; lan
  • Pasar App Wix.

Ayo ndeleng apa sing dadi.

Cithakan situs web Wix

template wix

Minangka pemilik situs Wix, sampeyan duwe akses menyang luwih saka 500 template situs web HTML5 sing gratis, dirancang profesional, lan bisa dikustomisasi.

Wix nyedhiyakake para pelanggan desain web sing cocog kanggo macem-macem jinis bisnis lan layanan, toko online, fotografer, desainer grafis lan web, perancang busana, portofolio, resume lan CV, sekolah lan universitas, organisasi nirlaba, lan blog blog .

Sayange, Wix ora ngidini sampeyan ngoper template situs sampeyan sing ora cilik WordPress (sampeyan bisa ngganti WordPress tema tanpa kelangan konten utawa ngrusak kabeh situs web sampeyan).

Nanging, sampeyan bisa ngindhari pilihan sing salah kanthi nggunakake Wix rencana gratis utawa nyoba gratis 14 dina kanggo rencana premium. Rong minggu luwih saka cukup wektu kanggo njelajah pilihan lan nemokake cithakan sampurna.

Yen sampeyan wis milih template, sampeyan ora seneng, sampeyan bisa nggawe situs anyar nggunakake template sing luwih apik banjur transfer rencana premium menyang situs kasebut.

Elinga yen solusi iki ora sampurna amarga sampeyan ora bakal bisa ngirim aplikasi premium, rencana lan fitur Ascend, kontak, pesen kothak mlebu, Toko Wix, Invoice Wix, pemasaran email, lan fitur penting liyane.

Yen sampeyan ora bisa nemokake desain web sing cocog karo konsep situs tartamtu ing kategori utama Wix, sampeyan bisa ketik tembung kunci menyang garis telusuran lan browsing asil utawa miwiti saka ngeruk kanthi milih cithakan kosong. Pilihan liyane sing apik yaiku pembangun Wix ADI. Ngomong…

Wix ADI Builder

tukang bangunan wix adi

The Wix ADI (Intelijen Desain Ponggawa) minangka alat sing migunani banget kanggo pemula lan sapa wae sing pengin urip sanalika bisa.

Kaya sing sampeyan kira-kira wis ngira-ngira, tukang sing nganggo daya AI nggawe situs web kanggo sampeyan mung sawetara menit nggunakake informasi sing diwenehake. Sadurunge nggawe sihir, Wix ADI bakal takon sawetara pitakon babagan situs mangsa sampeyan:

  • Apa sing sampeyan butuhake ing situs web anyar sampeyan? (ngobrol, forum, formulir langganan, blog, acara, musik, video, lsp)
  • Apa jeneng toko online sampeyan? (yen sampeyan milih jinis situs web iki)
  • Apa sampeyan pengin ngimpor gambar lan teks? (yen sampeyan wis duwe ngarsane web)

Sawise nyedhiyakake wangsulan sing dibutuhake, sampeyan kudu milih font lan combo warna sing sederhana lan desain beranda. Tukang bangunan Wix ADI uga bakal mecut sawetara kaca tartamtu kanggo sampeyan, kalebu Babagan awake dhewe, FAQ, Lan Ketemu Team. Sampeyan bisa nambah akeh utawa sithik sing dikarepake.

Aja kuwatir - desain pungkasan bisa disesuaikan supaya sampeyan ora kudu mandhiri unsur siji sing sampeyan ora seneng.

Editor Situs Wix

editor situs wix

The WixEditor iku sawijining editor situs seret lan selehake sing ora kabentuk, tegese sampeyan bisa nambah isi lan unsur desain ing ngendi wae sing cocog. Iki tegese sampeyan bisa nggawe saben ide situs web bisa urip kanthi nyata.

Kanthi Editor Situs Wix, sampeyan bisa:

  • Ngatur lan nambah kaca omah, blog, toko, lan dinamis;
  • Atur menu navigasi utama lan tambahake submenu gulung mudhun;
  • Tambah teks, gambar, galeri, tombol, kothak, dhaptar, musik, formulir kontak, bar media sosial, lan elemen liyane;
  • Owahi tema warna lan teks sampeyan;
  • Pilih video kanggo latar mburi kaca;
  • Gawe lan atur postingan blog sampeyan;
  • Ngatur galeri produk lan ngatur pesenan;
  • Tambah aplikasi gratis lan mbayar saka Wix App Market, lsp.

Salah sawijining fitur favoritku saka Wix Site Editor yaiku 'Goleki Gagasan Teks' pilihan Wix bisa ngasilake judhul teks lan paragraf kanggo situs web sampeyan.

Sampeyan mung kudu ngeklik bagean teks sing pengin diganti / diisi konten sing berkualitas, klik tombol 'Entuk Ide Teks', banjur pilih baris bisnis lan topik sampeyan.

Sawise sampeyan mriksa saran Wix, sampeyan bisa ngetrapake langsung menyang elemen teks utawa nyalin sing paling disenengi lan digunakake ing papan liya ing situs sampeyan.

Pungkasane, Editor Wix nduweni fitur fungsi autosave sing ngirit wektu, njamin sampeyan ora bakal kelangan kemajuan sing penting, lan mbantu proses nggawe situs web kanthi lancar.

Piranti SEO Wix

alat wix seo

SEO (optimasi mesin telusur) minangka departemen liyane sing Wix ora nguciwani. Situs Wix dilengkapi toolset SEO kuat sing kalebu:

  • Pola SEO - Alat SEO iki ngirit wektu kanthi ngidini sampeyan mbangun strategi SEO sistematis kanggo kabeh situs web sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa nyiyapake pola SEO kanggo kabeh kaca situs, produk toko online, postingan blog, kategori blog, tag blog, lan kaca arsip blog. Alat Pola SEO ngidini sampeyan ngatur cara mesin telusuran lan platform media sosial nuduhake kaca situs sampeyan kanthi nyunting tag judhul, deskripsi meta, judhul og, deskripsi og, lan gambar og. Sampeyan uga bisa ngatur setelan nuduhake Twitter, struktur URL kaca produk lan kiriman blog, markup data sing wis kabentuk, lan tag meta tambahan.
  • Manajer Pangalihan URL - Wix's URL Redirect Manager ngidini sampeyan nyiyapake 301 pangalihan saka URL lawas menyang sing anyar yen sampeyan wis mindhah situs web menyang platform iki. Iki carane sampeyan bakal nggawe manawa pengunjung sampeyan ora ilang, pranala sing padhet, lan peringkat SERPs (kaca asil mesin telusur) situs sampeyan tetep utuh.
  • Editor Robots.txt - Pangguna Wix bisa sunting file robot.txt situs web kanggo ngandhani mesin telusuran kaca web sing kudu disusup. Iki minangka fitur SEO canggih, tegese sampeyan kudu nggunakake kanthi tliti.
  • Optimisasi Gambar - Kanggo nyepetake wektu loading kaca lan nggawe pengalaman pangguna ing situs sing luwih apik, Wix kanthi otomatis kompres gambar gedhe. Pambangun situs online kanthi otomatis ngonversi gambar menyang Format WebP amarga cara kompresi iki nggawe gambar sing luwih cilik lan luwih apik.
  • Google Integrasi Bisnisku - SEO lokal minangka bagean penting kanggo sukses SEO saben perusahaan. Wix ngidini pangguna kanggo pratelan lan ngoptimalake sing free Google Daftar Bisnisku langsung liwat dashboard Wix. Sawise nyiyapake profil GMB, sampeyan bakal bisa nambah rincian bisnis kaya sing dikarepake, kalebu situs web perusahaan, informasi lokasi, jam operasi, nomer telpon, foto, logo, lan ulasan pelanggan.

Pasar Wix App

pasar aplikasi wix

The Pasar Wix App dhaptar luwih saka 250 aplikasi sing kuat dikembangake dening Wix lan pihak katelu. Sawetara aplikasi iki 100% gratis, sawetara duwe rencana gratis, sawetara nawakake uji coba gratis x-dina, dene liyane mbutuhake sampeyan duwe rencana Wix premium supaya bisa nginstal.

Macem-macem iki pancen apik, amarga sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo njelajah lan nyoba-drive sawetara alat tanpa mbuwang dhuwit.

Sawetara aplikasi paling apik sing kasedhiya ing toko aplikasi Wix yaiku:

  • Wix Chat (ngidini sampeyan melu pengunjung situs, nyekel petunjuk, lan penawaran sing cedhak);
  • Umpan Media Sosial (ngidini sampeyan streaming konten media sosial ing feed langsung kanggo nambah wektu sing ditindakake ing situs sampeyan);
  • Formulir Pembuat & Pembayaran (ngidini sampeyan nggawe kontak, penawaran, lan formulir pesen uga nampa pembayaran nganggo PayPal utawa Stripe);
  • WEB-STAT (ngidini sampeyan nganalisa lalu lintas situs web kanthi menehi laporan sing ramah pangguna babagan pengunjung, wektu kunjungan pungkasan, lokasi geo, peralatan sing digunakake, wektu sing digunakake ing saben kaca, lsp.);
  • Pengunjung Analytics (nglacak pengunjung, konversi, durasi sesi, lalu lintas kaca, piranti, rujukan, lan liya-liyane tanpa nggunakake cookie); lan
  • Weglot Translate (mbantu sampeyan bisa ditemokake ing saindenging jagad kanthi nerjemahake situs Wix menyang pirang-pirang basa lan ngetrapake Googlepraktik SEO multibahasa paling apik).

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

Wix! Sanajan pangembang situs web sing populer duwe akeh ruang dandan (luwih becik yen ndeleng opsi blog sing luwih maju ing wektu cedhak), menang ing babak iki amarga antarmuka panganggo sing apik, suite SEO sing kuat, lan toko aplikasi sing sugih.

WordPress ilang perang iki utamane amarga mbutuhake ilmu teknis kanggo nginstal lan sukses nganyari plugin kanggo nambah fungsi situs.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

WordPress vs Wix: Keamanan & Privasi

Fitur KeamananWordPressWix
Hosting web sing amanOra (sampeyan kudu tuku rencana hosting ing papan liya)Ya (hosting gratis kanggo kabeh rencana)
SSL certificateOra (sampeyan kudu nginstal plugin sertifikat SSL utawa tuku rencana hosting nganggo SSL)Ya (keamanan SSL gratis kanggo kabeh rencana)
Pemantauan keamanan situs webOra (sampeyan kudu nginstal plugin keamanan)Ya (24/7)
Backup situsOra (sampeyan kudu ngatur cadangan dhewe)Ya (opsi serep manual + fitur Riwayat Situs)
Konfirmasi faktor 2Ora (sampeyan kudu nginstal plugin)Ya

WordPress Keamanan & Privasi

Atusan audit pangembang profesional WordPress'software inti kanthi rutin kanggo mesthekake yen aman. Nanging, minangka a WordPress pamilik situs, sampeyan kudu nindakake sawetara langkah kanggo nglindhungi situs web sampeyan saka malware lan peretas.

Langkah-langkah kasebut kalebu njaga WordPress inti, tema, lan plugin sing dianyari; nggunakake sandhi sing kuwat; tuku ngalangi WordPress rencana hosting saka host web sing misuwur;

nginstal plugin serep; nyetel sistem audit lan ngawasi; nggunakake firewall aplikasi web (WAF); ngaktifake otentikasi rong faktor; lan, mesthine entuk sertifikat SSL.

Aku ngerti, aku ngerti, ana akeh barang keamanan sing kudu sampeyan jaga dhewe, sing ora kaya Wix.

Keamanan & Privasi Wix

Wix kalebu cepet, stabil, lan hosting web aman ing kabeh rencana gratis. Kajaba iku, kabeh situs web Wix duwe HTTPS (Protokol Transfer Teks Hyper Hyper Aman) aktif kanthi otomatis tanpa biaya tambahan sing divalidasi dening SSL certificate. Iki njamin data sampeyan lan pengunjung dienkripsi lan akibate, luwih aman.

Sampeyan sing pengin nyiyapake toko online bakal seneng ngerti manawa Wix uga njaga standar PCI-DSS (Standar Keamanan Data Industri Kertu Pembayaran) yaiku kudu nampa lan ngolah kertu pambayaran.

Wix uga duwe tim ahli keamanan web sing ngawasi sistem 24/7 kanggo njamin perlindungan privasi pangguna lan pengunjung.

Lapisan keamanan Wix liyane sing nyedhiyakake yaiku Fitur Riwayat Situs sing ngijini sampeyan bali menyang versi lawas saka situs kapan pengin. Ditambah maneh, tukang situs online ngidini sampeyan nggawe cadangan manual situs web kanthi diduplikasi liwat dashboard Wix.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

Wix! Tukang situs online duwe ngetrapake kabeh langkah-langkah keamanan sing penting dadi ora usah. Iki mbebasake akeh wektu kanggo sampeyan fokus ing ngrancang situs lan ngisi konten sing paling dhuwur. WordPress, ing sisih liyane, sampeyan menehi akeh peer.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

WordPress vs Wix: Rencana Harga

Rencana RereganWordPressWix
trialOra (amarga WordPress gratis kanggo didownload, nginstal, lan digunakake)Ya (14 dina + garansi dhuwit bali)
Rencana gratisYa (WordPress gratis kanggo didownload lan diinstal)Ya (nanging fitur diwatesi lan sampeyan ora bisa nyambung jeneng domain khusus menyang situs sampeyan)
Rencana situs webOra AnaYa (Sambungake Domain, Combo, Unlimited, lan VIP)
Rencana bisnis & eCommerceOra AnaYa (Business Basic, Business Unlimited, lan Business VIP)
Multiple siklus tagihanOra (WordPress gratis kanggo didownload lan diinstal)Ya (saben wulan, tahunan, lan tahunan)
Biaya langganan saben wulan paling murah/$7
Biaya langganan saben wulan paling dhuwur/$ 40
Diskon lan kuponOra (WordPress gratis kanggo didownload lan diinstal)10% OFF rencana premium saben taun suwene 12 wulan (diskon iki ora valid kanggo paket Connect Domain lan Combo)

WordPress Rencana Harga

WordPress minangka piranti lunak open-source sing artine kabeh wong bisa ndownload lan nginstal kanthi gratis. Dadi, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana WordPress rencana reregan. Nanging, ora ateges sampeyan bisa nyiyapake situs sing katon profesional lan fungsional tanpa mbuwang siji dolar.

WordPress yaiku CMS sing di-host dhewe, tegese saben WordPress pangguna kudu tuku paket hosting lan jeneng domain khusus. Untunge, ana akeh host web sing nawakake WordPress rencana hosting kanthi rega sing terjangkau. WordPress nyaranake Bluehost sing duwe 3 WordPress paket hosting: Basic, Plus, lan Choice Plus.

BluehostBiaya Rencana Dhasar diwiwiti ing $ 2.95 saben sasi lan kalebu jeneng domain gratis sajrone setaun, keamanan SSL gratis, otomatis WordPress nginstal, lan dhukungan pelanggan 24/7. Yen sampeyan pengin nggawe toko online, sampeyan bisa entuk manfaat saka Paket Pilihan Plus.

Kanggo sethithik minangka $ 4.95 sasi, sampeyan bakal entuk ruang situs web sing ora diukur, jeneng domain gratis sajrone setaun, lan serep otomatis Bluehostfitur standar lan penting.

Elinga yen iki rega promosi, yaiku mung valid kanggo istilah pisanan. Bluehostkisaran tarif biasa saka $ 10.99 saben wulan nganti $ 20.99 saben wulan.

Sanajan sampeyan bisa urip kanthi rencana hosting dhasar, jeneng domain unik, lan gratis WordPress Tema, kemungkinan sampeyan kudu tuku sawetara plugin supaya situs sampeyan luwih ramah lan luwih lancar. Mesthi iki bakal nambah biaya kanggo persiyapan lan pangopènan.

Rencana Harga Wix

Kejaba a rencana gratis winates lan Uji coba gratis 14 dina kanthi jaminan dhuwit bali, Wix uga nawakake 7 paket premium. Papat yaiku rencana situs web (Connect Domain, Combo, Unlimited, lan VIP), lan 3 liyane dibangun kanggo bisnis lan toko eCommerce (Business Basic, Business Unlimited, lan Business VIP).

Rencana situs web Wix cocog kanggo panggunaan pribadi, solopreneur, lan freelancers. Perusahaan uga bisa nggunakake, nanging ora bakal bisa adol online lan nampa pambayaran sing aman. Yen nyiyapake toko online iku kudu sampeyan, sampeyan kudu tuku salah sawijining rencana bisnis & eCommerce Wix.

Rega Wix kalebu saka $ 7 saben wulan nganti $ 40 saben wulan karo langganan saben wulan. Kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, kabeh rencana Wix dilengkapi hosting web gratis lan keamanan SSL. Nanging, ora kabeh paket kalebu voucer domain khusus gratis sajrone setaun.

Contone, Connect Premium Premium Plan, ngidini sampeyan nyambung jeneng domain sing unik menyang situs Wix, nanging sampeyan kudu tuku saka Wix utawa ing panggon liya. Sampeyan uga kudu nampa pariwara Wix ing situs web sampeyan.

Wix ngidini pangguna nganyari situs kanthi rencana rega sing luwih dhuwur kanggo nyengkuyung pertumbuhane kanthi alat lan fitur sing luwih maju.

Pengin sinau luwih lengkap babagan rencana premium Wix? Banjur priksa artikelku ing Rega saka Wix ing 2022.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

WordPress! WordPress ngalahake Wix ing babak iki mung amarga iku luwih murah kanggo nyiyapake lan mbukak a WordPress situs. Ana akeh sing terjangkau lan fitur lengkap WordPress hosting plans, uga ewu free WordPress tema lan plugin.

Wix App Market, ing sisih liya, ora nampilake akeh aplikasi pihak katelu gratis. Kajaba iku, Wix kalebu fitur eCommerce mung ing paket bisnis sing dibayar.

WordPress vs Wix: Dhukungan Pelanggan

Jinis Dhukungan PelangganWordPressWix
manggon chattingOra AnaIng panggonan tartamtu mung
Dhukungan emailOra AnaYa
Dhukungan telponOra AnaYa
Artikel lan FAQYaYa

WordPress Dhukungan pelanggan

wiwit WordPress minangka sistem manajemen konten sumber terbuka sing gratis kanthi teknis, iku ora nawakake dhukungan pelanggan resmi.

Luwih asring ora, WordPress pangguna nemokake jawaban kanggo pitakonan umum ing WordPress' artikel rinci lan FAQ, uga ing forum komunitas. Nanging, ndandani masalah super-spesifik bisa dadi angel amarga mbutuhake perawatan pelanggan sing ahli.

Dhukungan Pelanggan Wix

Wix ngurus pelanggan kanthi kalebu Dhukungan pelanggan 24 / 7 ing kabeh rencana premium (paket gratis menehi hak kanggo perawatan pelanggan non-prioritas).

Pamilik situs web Wix bisa njaluk dhukungan telpon ing sawetara basa, kalebu Jepang, Italia, Spanyol, Jerman, lan, mesthi uga, Inggris. Paling ora, nanging paling ora, Wix duwe akeh artikel jero sing njawab pitakonan umum sing gegandhengan karo situs web.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

Wix, tanpa mangu! Yen duwe akses menyang a tim customer care dipercaya sampeyan kudu, Wix minangka tukang situs web sing kudu sampeyan lakoni.

Sampeyan kudu ngliwati utas forum yen mbutuhake informasi tartamtu ASAP cukup ngganggu, luwih-luwih yen ana macem-macem solusi sing disaranake.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Pitakonan Paling Sering

Apa Wix utawa WordPress Luwih apik

Iki bisa uga dadi pendapat sing ora populer, nanging aku yakin Wix minangka platform nggawe situs web sing luwih apik, utamane kanggo pemula. Wix nyedhiyakake kebebasan kustomisasi sing luar biasa, macem-macem alat internal, lan perawatan pelanggan sing apik. Ya, sampeyan bisa uga mbuwang luwih akeh dhuwit kanggo entuk kabeh fitur sing sampeyan butuhake, nanging penakeane larang regane.

Apa Wix utawa WordPress Luwih gampang digunakake?

100% Wix! Pembangun situs web iki nduweni editor seret lan selehake sing ramah pamula sing ngidini sampeyan nambah konten lan unsur desain ing ngendi wae. WordPress, ing sisih liyane, mbutuhake sampeyan duwe ilmu teknis kanggo nginstal lan nganyari piranti lunak lan plugin sing sampeyan pilih.

Apa Sampeyan Bisa Transfer Wix menyang WordPress?

Ya, sampeyan bisa. Sampeyan bisa ngrampungake kanthi nggunakake feed Wix RSS kanggo mindhah kabeh kiriman menyang WordPress. Nanging, sampeyan isih kudu migrasi kaca web lan media kanthi manual, sing ndadekake kabeh proses butuh wektu. Elinga yen sampeyan bisa nggunakake pilihan iki mung yen sampeyan nggawe situs web Wix ing Blog Wix Lawas. Yen sampeyan nggunakake Blog Wix Anyar (dikenalake ing 2018), sampeyan bisa nindakake transfer nganggo plugin migrasi otomatis.

Apa Wix Situs sing Apik kanggo Blogging?

Ya wis. Wix minangka platform blogging sing apik amarga template desain situs web sing ramah blog, kapabilitas SEO terintegrasi, lan fungsi post-scheduling blog. Nanging, Wix ora bisa ngalahake WordPress- piranti lunak utama kanggo blogging.

Wix vs. WordPress 2022 comparison: Ringkesan

Aku ngerti manawa akeh sing ora setuju karo aku, nanging aku yakin yen Wix minangka pesaing sing luwih kuat ing kene. Nggawe situs web sing nyenengake lan fungsional kanthi Wix luwih trep lan luwih gampang amarga sampeyan ora kudu golek rencana hosting web kanthi jeneng domain gratis lan sertifikat SSL utawa njelajah cara kanggo ngatur serep lan keamanan.

Wix ngurus kabeh aspek teknis situs web sampeyan supaya sampeyan bisa nyalurake wektu lan gaweyan kanggo ngrancang kaca lan nggawe konten sing berkualitas.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.