Pira Biaya WooCommerce?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan mikir babagan nggunakake WooCommerce, sampeyan bisa uga mikir pira sampeyan kudu mbayar. Ing kene aku nerangake pira regane mbangun toko online nganggo WooCommerce.

Gratis (nanging paling realistis $20/bln)

Miwiti toko online ing WordPress saiki!

WooCommerce minangka plugin sumber terbuka gratis kanggo WordPress sing ngidini sampeyan ngatur lan nambah fungsi eCommerce menyang situs web sampeyan. Kaya WordPress, Piranti lunak WooCommerce 100% gratis kanggo diundhuh. 

Nanging sadurunge sampeyan seneng banget, ana sing nyekel: sanajan WooCommerce gratis metu saka kothak, fitur gratis meh mesthi ora cukup kanggo situs web sampeyan. 

Tegese sampeyan kudu mbayar kanggo fitur tambahan, kayata tema, plugin tambahan, lan liya-liyane.

dadi, pinten bakal mbangun toko online kanthi biaya WooCommerce? 

Kanggo ngetung pira sing kudu sampeyan ngarepake anggaran kanggo situs WooCommerce, ayo dicritakake kepiye carane WooCommerce bisa digunakake lan fitur apa sing kudu sampeyan bayar.

Ringkesan: Pira regane mbangun situs nganggo WooCommerce?

  • Sanajan WooCommerce gratis WordPress Plugin, supaya bisa digunakake kanthi lengkap kanggo situs web sampeyan, sampeyan kudu nambah plugin, ekstensi, lan fitur keamanan.
  • Sampeyan kudu budget paling $10 sasi kanggo dhasar sing dibutuhake supaya WooCommerce bisa digunakake kanggo situs sampeyan.
  • Ing ndhuwur iku, yen sampeyan pengin fitur lan kustomisasi luwih maju kanggo situs sampeyan, sampeyan bisa kanthi gampang mbayar tambahan $200 utawa luwih saben taun.
  • Sampeyan uga kudu faktor ing biaya rencana web hosting, kang bisa sawetara saka $ 2 - $ 14 saben wulan kanggo dhasar WordPress rencana hosting.

Apa Sejatine WooCommerce?

kaca ngarep woocommerce

WooCommerce punika WordPress plugin eCommerce, tegese dirancang khusus kanggo nambah kemampuan eCommerce menyang situs web sing dibangun WordPress.

Pisanan diluncurake ing 2011, WooCommerce nggampangake nguripake sampeyan WordPress situs dadi situs eCommerce kanthi fungsi. 

Iki minangka piranti lunak serbaguna sing kompatibel karo toko online cilik lan gedhe, saengga becik kanggo bisnis sing miwiti cilik nanging prioritas skalabilitas cepet lan gampang.

WooCommerce minangka piranti lunak open-source, tegese gratis kanggo didownload lan diinstal ing piranti sampeyan WordPress Situs.

Nanging, iki ora ateges nyiyapake toko eCommerce sampeyan bakal gratis.

Ana biaya tambahan sing sampeyan kudu nimbang, uga liyane WordPress plugins lan ekstensi sing kamungkinan bakal perlu.

Rega WooCommerce

Nalika nerangake anggaran sampeyan, salah sawijining mupangat paling gedhe nggunakake WooCommerce tinimbang nggawe situs web eCommerce liyane yaiku kustomisasi: kaya piranti lunak, rega WooCommerce uga bisa disesuaikan.

Iku tegese sampeyan bisa mbayar minangka akeh utawa minangka sawetara fitur sing perlu. 

Iki uga tegese umume biaya WooCommerce angel amarga biaya bakal beda-beda gumantung saka spesifik situs web sing lagi dibangun.

Nanging, nalika sampeyan nimbang biaya sakabèhé, ana sawetara faktor sing kudu dipikirake saben wong.

Rega WooCommerceNgira
Web hostingAntarane $ 2.95 - $ 13.95 saben wulan
Jeneng domainAntarane $ 10 - $ 20 setaun (utawa bisa uga gratis, yen kalebu ing rencana hosting sampeyan)
temaAntarane $0 - $129 (biaya siji-off, nanging dhukungan dibayar saben taun)
keamananAntarane $0 – $300 saben taun
SSL certificateAntarane $ 0 - $ 150 setaun (utawa bisa uga gratis, yen kalebu ing rencana hosting sampeyan)
Plugin & ekstensi
Pembayaran
Shipping
Customer service
keamanan
Marketing
desain
Antarane $0 – $299 saben taun
DEAL

Miwiti toko online ing WordPress saiki!

Gratis (nanging paling realistis $20/bln)

web Hosting

bluehost hosting woocommerce

Biaya: $ 2.95 - $ 13.95 saben wulan

Amarga WooCommerce minangka plug-in, sampeyan kudu luwih dhisik WordPress situs kanggo plug menyang, kang tegese sampeyan kudu nimbang biaya hosting lan registrasi domain kanggo sampeyan WordPress Situs.

Ana akeh panyedhiya hosting web sing nawakake WordPress-rencana hosting tartamtu, kayata SiteGround, Bluehost, Hostgator, Hostinger, Lan GreenGeeks.

Perusahaan hosting iki WordPress hosting plans sawetara saka $ 2.95 - $ 13.95 saben wulan lan teka karo free lan gampang WordPress instalasi lan gawe situs web.

Mesthi, gumantung saka ukuran situs web lan jumlah lalu lintas sing ditampa, sampeyan bisa uga mbuwang luwih akeh kanggo hosting. 

Nanging, ing WordPress-rencana hosting sing dioptimalake sing ditawakake perusahaan kasebut cukup kanggo umume situs web ukuran cilik nganti medium.

Nalika sampeyan milih host web kanggo WordPress Situs, Penting kanggo ndeleng faktor kayata review (saka pelanggan lan profesional), jaminan wektu aktif, jinis server, lan fitur keamanan.

Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang biaya nganyari maneh utawa biaya saben wulan rencana sampeyan sawise taun pisanan. 

Rega sing kadhaptar ing situs web perusahaan hosting umume diskon rega sing dimaksudake kanggo narik pelanggan, lan sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan bisa mbayar host web ngluwihi mung taun pisanan.

Domain Pendaftaran

Biaya: $10-$20 setaun (utawa bisa uga gratis, yen kalebu ing rencana hosting sampeyan)

Sawise sampeyan milih host, sampeyan uga kudu mbayar jeneng domain kanggo situs sampeyan. 

Akeh perusahaan hosting web nawakake rencana sing kalebu jeneng domain gratis (utawa gratis kanggo taun pisanan, seneng Bluehostsitus), supaya sampeyan bisa uga ora perlu faktor ing sembarang biaya tambahan kanggo iki, paling ing wiwitan.

Nanging, yen host web sampeyan ora menehi jeneng domain gratis, sampeyan bisa nyana kanggo nglampahi watara $10-$20 taun kanggo jeneng domain situs.

Tema

tema woocommerce

Biaya: $ 0 - $ 129

Tema sejatine minangka template kanggo situs web sampeyan sing dadi prasarana dhasar babagan tampilan, sing banjur bisa disesuaikan kanthi macem-macem derajat.

Nalika hosting lan registrasi domain minangka biaya wajib, mbayar ekstra kanggo tema iku opsional. 

Iki amarga ana sawetara tema WooCommerce gratis sing bisa disesuaikan sing bisa diinstal tanpa nambah biaya tambahan kanggo anggaran sampeyan.

Nanging, yen sampeyan milih mbayar tema premium, sampeyan kudu ngrancang mbuwang ing ngendi wae antarane $20 - $129 saben taun.

Ana tema sing dirancang khusus kanggo kabeh ceruk utawa industri sing bisa sampeyan bayangake, kabeh bisa disesuaikan karo kabutuhan bisnis sampeyan. 

Yen sampeyan nemoni alangan ing dalan, WooCommerce duwe perwakilan layanan pelanggan sing bisa mbantu sampeyan bisa tekan liwat email utawa obrolan langsung.

keamanan

Biaya: $0 - $300 saben taun.

Nalika sampeyan mbukak situs web eCommerce, keamanan kudu dadi salah sawijining prioritas utama. 

Situs sampeyan nampa lan ngolah informasi pribadhi lan pambayaran pelanggan, lan kanggo njaga kapercayan, situs sampeyan kudu njaga tingkat keamanan sing dhuwur.

WordPress situs umume dikenal kanggo keamanan, lan WooCommerce ora beda. 

Nanging, penting kanggo njupuk langkah-langkah tambahan kanggo mesthekake yen keamanan situs sampeyan minangka kedap udara. 

Ayo priksa sawetara langkah penting sing bisa ditindakake kanggo njamin keamanan situs web sampeyan.

SSL Certificate

Biaya: $0 - $150 saben taun

SSL (Secure Sockets Layer) minangka protokol enkripsi sing wis dadi standar industri kanggo nglindhungi situs sampeyan saka serangan hacking lan malware.

Kahanan kaya ngono entuk sertifikat SSL kanggo situs web eCommerce sampeyan perlu kanggo ngundhakake keamanan lan nggawe pikirane pelanggan luwih gampang.

Sanajan sampeyan ora ngerti apa iku, sampeyan bisa uga wis ndeleng sertifikat SSL sadurunge - iku simbol kunci cilik sing katon ing sisih kiwa URL situs web ing bar telusuran.

Kabar apik iku, sing umume perusahaan hosting web nawakake sertifikat SSL gratis karo rencana hosting. 

Yen sampeyan kaya ngono, mula entuk sertifikasi SSL kanggo situs web sampeyan ora bakal entuk biaya tambahan.

Yen host web sampeyan ora nawakake fitur iki, sampeyan kudu mbayar sertifikat SSL liwat sumber alternatif, kayata Namecheap.

ana sing cara kanggo entuk sertifikasi SSL gratis kajaba liwat host web sampeyan, nanging sertifikat SSL gratis ora bakal menehi proteksi tingkat dhuwur sing dibutuhake situs eCommerce lan mulane ora disaranake.

Piranti Keamanan liyane

Biaya: $2.49 sasi nganti $500+ setahun

Entuk sertifikat SSL minangka papan sing apik kanggo miwiti, nanging ora cukup kanggo njaga situs web lan pelanggan kanthi aman. 

Perlombaan senjata antarane peretas lan e-security saya mundhak saben dina, lan kanthi aktor ala ing internet ngembangake cara sing luwih canggih, keamanan situs sampeyan kudu kedap udara supaya bisa terus maju.

Akeh perusahaan web hosting nawakake paket alat anti-malware canggih kanggo nggawe pikiran sampeyan kepenak. 

Tuladhane, BluehostAlat anti-malware SiteLock kalebu fitur mbusak malware otomatis, Google pemantauan daftar ireng, pemindaian file, perlindungan skrip XSS, lan liyane. Prices miwiti ing $ 23.88 setahun lan munggah menyang $ 499.99 setahun kanggo rencana paling maju. 

Alat sing padha yaiku SiteGroundScanner Situs SG, yaiku tambahan mbayar opsional kanggo rencana hosting kanthi rega diwiwiti $2.49 sasi saben situs

Kaya Bluehostiku anti-malware rencana, SG Site Scanner kalebu mindhai malware saben dina lan mbusak otomatis, Uga tandha langsung lan email saben minggu supaya sampeyan nganyari keamanan situs web sampeyan.

Keamanan Internet minangka industri sing berkembang kanthi cepet, lan ana akeh alat sing apik ing pasar kanggo mbantu njaga situs sampeyan kanthi aman.

Plugins & Extensions

plugin woocommerce

Ekstensi, utawa tambahan, minangka biaya tambahan sing kudu sampeyan anggaran kanggo nambah fitur sing dibutuhake kayata pangolahan pembayaran lan pengiriman menyang situs web sampeyan.

Amarga fitur-fitur kasebut umume kudu kanggo toko online, sampeyan bisa uga ora bakal bisa mbayar.

Ekstensi Pembayaran

Biaya: $ 0 - $ 30 saben wulan

Salah sawijining ekstensi sing paling penting yaiku kemampuan kanggo ngolah pembayaran liwat gateway sing beda kayata PayPal, Visa, lan/utawa Stripe. 

Nampa macem-macem bentuk pambayaran nggawe blanja saka toko dadi lancar lan gampang kanggo para pelanggan lan mula dadi barang sing ora kudu dilewati utawa dilalekake.

Ekstensi sing beda-beda umume dibutuhake supaya situs sampeyan bisa nampa macem-macem bentuk pembayaran, lan saben ekstensi kasebut beda-beda ing biaya saben wulan lan biaya transaksi. 

Nanging, panggonan kang gedhe kanggo miwiti karo Pembayaran WooCommerce. 

Ekstensi iki gratis (amarga ora ana biaya saben wulan) lan mung ngisi ragad transaksi 2.9% + $0.30 kanggo saben tuku sing digawe ing situs web saka kertu AS. (kanggo kertu internasional, ana tambahan 1% ragad).

PayPal uga nawakake ekstensi gratis supaya situs sampeyan bisa nampa pembayaran lan njupuk biaya transaksi sing padha karo Pembayaran WooCommerce. 

Nanging, kekurangan potensial kanggo ekstensi PayPal gratis yaiku pelanggan sampeyan bakal dialihake menyang situs web PayPal kanggo ngrampungake pembayaran.

Ekstensi Pengiriman

Ekstensi Pengiriman WooCommerce

Biaya: $0 - $299 saben taun

Salah sawijining fitur WooCommerce sing apik tenan minangka kalkulator pajak lan tarif pengiriman langsung sing dibangun ing dashboard WooCommerce, sing ndadekake sampeyan ora kudu kuwatir babagan mbayar extension kanggo faktor penting kasebut.

Malah luwih apik, WooCommerce Shipping gratis kanggo nginstal, lan ngidini sampeyan nyithak label pengiriman tanpa biaya tambahan.

Kanthi kabeh fitur gratis iki, kenapa sampeyan kudu mbuwang dhuwit kanggo ekstensi pengiriman?

Ana atusan ekstensi beda sing bisa diinstal kanggo pengiriman (sawetara gratis lan sawetara sing mbayar), lan sampeyan kudu ndeleng endi sing perlu kanggo bisnis tartamtu. 

Salah siji sing paling migunani yaiku Ekstensi Pelacakan Pengiriman WooCommerce, sing biaya $ 49 setahun lan ngidini pelanggan nglacak produk ing lelungan saka toko menyang ngarep lawang.

Ekstensi liyane sing apik (sanajan rada larang). Tabel Tarif Pengiriman, kang regane $ 99 setahun lan ngijini sampeyan kanggo kuotasi rega sing beda-beda kanggo pengiriman adhedhasar faktor kayata jarak, bobot barang, lan jumlah barang sing dituku.

Ekstensi Layanan Pelanggan

Biaya: $0 - $99 saben taun

Kanggo bisnis cilik, penting kanggo responsif marang pitakon lan komentar pelanggan. 

Kanggo mbantu sampeyan tetep gampang digayuh, WooCommerce nawakake sawetara ekstensi layanan pelanggan gratis sing apik tenan sing ngaktifake fitur obrolan langsung ing situs web sampeyan, kayata LiveChat lan JivoChat.

Yen sampeyan nggoleki fitur layanan pelanggan sing luwih lengkap, sampeyan bisa mriksa plugin Bantuan Scout, sing regane $99 saben taun.

Ekstensi Booking

Yen bisnis sampeyan ana ing industri layanan, ngidini pelanggan nggawe janjian kanthi online bisa nambah bathi.

WooCommerce nawakake ekstensi janjian-pemesanan, nanging sampeyan bakal mbayar: ing $ 249 setahun, WooCommerce Bookings temtunipun ora extension paling budget-ramah. 

Nanging, diwenehi potensial kanggo nambah pesenan (lan kanthi mangkono bathi), bisa uga dadi investasi sing migunani kanggo bisnis sampeyan.

Plugins

Biaya: $0 - $120 saben taun

Plugin meh padha karo ekstensi, lan kanggo tujuan praktis, ora ana bedane. 

Intine, ekstensi WooCommerce minangka plugin sing dirancang kanggo bisa digunakake mung lan khusus karo WooCommerce, dene plugins (kayata WooCommerce) luwih umum dirancang kanggo nggarap sembarang jenis WordPress situs web.

WordPress nggunakake plugin kanggo nambah macem-macem fitur lan kapabilitas menyang situs web, lan sanajan WooCommerce minangka salah sawijining teknis, ana liyane Plugin sing bakal dibutuhake kanggo nggawe situs web sampeyan dadi situs eCommerce sing berfungsi kanthi apik.

Dadi, plugin apa sing perlu ditambahake menyang situs WooCommerce sampeyan?

Marketing Plugins

plugin marketing woocommerce

Salah sawijining investasi sing bisa migunani yaiku plugin marketing

Plugin marketing ngidini sampeyan nindakake macem-macem barang sing keren, kayata nggawe diskon lan kupon nyimpen, mbisakake fitur laporan canggih, lan nambahake media sosial lan integrasi email menyang kampanye pemasaran sampeyan.

Sawetara plugin marketing gratis, kayata TrustPilot, sing ngidini pelanggan ninggalake review sing wis diverifikasi lan katon umum. 

WooCommerce Google Analytics uga gratis kanggo ndownload lan menehi akses gratis menyang eCommerce dhasar lan analytics prilaku konsumen.

Liyane luwih larang lan umume nawakake fitur sing luwih maju. 

Tuladhane, Poin lan Ganjaran WooCommerce ($ 129 saben taun) minangka plugin keren sing ngidini sampeyan menehi kasetyan lan poin ganjaran adhedhasar tuku sing bisa ditebus dening pelanggan kanthi diskon. 

Desain lan Wutah Plugins

plugin kustomisasi woocommerce

Biaya: $0 - $300 saben taun.

Ana uga pirang-pirang plugin sing dirancang kanggo nggedhekake desain lan potensial pertumbuhan situs web sampeyan. 

Ora ana sing dibutuhake, nanging yen ana ing anggaran sampeyan, sampeyan kudu dipikirake.

Kanggo mbatesi sethithik, ing ngisor iki sawetara plugin desain sing bisa dipriksa dhisik:

  • Pangaturan WooCommerce. Plugin gratis iki nggawe nyunting situs web luwih gampang kanthi nggawe kaca "setelan" lan ngilangi kabutuhan nulis kode nalika nggawe njiwet desain.
  • Tab Produk Kustom. Plugin gratis liyane sing apik, Tab Produk Kustom nambah pengalaman pelanggan ing toko eCommerce kanthi nambahake teks, gambar, lan tab link menyang kaca produk sampeyan.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin ngembangake bisnis eCommerce ing saindenging jagad, sampeyan bisa uga pengin ndeleng salah sawijining plugin terjemahan WooCommerce.

Sanajan WooCommerce biyen nawarake alat terjemahan multibasa gratis sing diarani WooCommerce Multilingual, sayangé wis dihentikan. 

Saiki, ora ana plugin penerjemah multibahasa sing gratis, tegese sampeyan kudu milih saka Webis Multilingual ($49 setaun) lan Multilingual Press ($99 saben taun).

The Nyurung kanggo WooCommerce plugin uga mbiyantu njupuk situs eCommerce internasional.

Amarga kalebu kemampuan kanggo nerjemahake prices menyang cantik akeh sembarang itungan global, kalkulator kurs, lan pilihan kanggo nggawe diskon negara-tartamtu ing produk.

Pilihan Anggaran: Cara Ngurangi Biaya WooCommerce

Yen sampeyan wiwit hiperventilasi, ambegan jero: akeh biaya tambahan iki opsional, lan bisa uga ora perlu ing kabeh kanggo cilik- kanggo toko eCommerce medium-ukuran.

Ana akeh pilihan anggaran sing bisa sampeyan gunakake karo WooCommerce, lan akeh cara kanggo njaga biaya sakabèhé. Tuladhane:

  • Pilih salah siji saka telung tema gratis WooCommerce tinimbang tema premium.
  • Pilih versi plugin lan ekstensi gratis.
  • Pilih perusahaan hosting web kanthi wicaksana. Coba pilih salah siji sing dilengkapi fitur tambahan gratis kaya jeneng domain lan sertifikasi SSL.
  • Be realistic. Mungkasi kanggo nimbang apa fitur utawa ekstensi sing larang iku pancene perlu kanggo situs web sampeyan saiki, utawa bisa ngenteni nganti situs sampeyan (lan bathi) wis berkembang.

Yen sampeyan ati-ati lan pragmatis, nggunakake WooCommerce bisa dadi cara sing ramah anggaran mbangun situs web eCommerce sampeyan.

Ringkesan: Biaya Nyata WooCommerce

Dadi, apa tegese kabeh iki? Sepira sampeyan kudu mbayar kanggo WooCommerce?

Yen sampeyan ora nimbang biaya hosting web, mula biaya nggunakake WooCommerce bisa dadi $ 10 saben wulan ($ 120 saben taun) yen sampeyan ora milih ekstensi utawa plugin sing larang.

Yen sampeyan mutusake manawa situs eCommerce sampeyan butuh fitur sing luwih canggih, banjur ing ndhuwur sing $120 sampeyan bisa gampang katon ing tambahan $200-$400 taun.

Ing cendhak, WooCommerce pancen apa sing sampeyan lakoni. Rega sing luar biasa fleksibel, lan kemampuan kanggo ngatur lan mbayar mung sing sampeyan butuhake lan ora liya, mula akeh wong sing seneng WooCommerce tinimbang tukang situs web eCommerce liyane.

Nanging, yen sampeyan ora yakin manawa WooCommerce minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, kabar apik ana ton alternatif WooCommerce sing apik ing pasar, Kayata Shopify lan Wix.

DEAL

Miwiti toko online ing WordPress saiki!

Gratis (nanging paling realistis $20/bln)

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.