Antivirus paling apik kanthi panggunaan CPU sing sithik (sing ora bakal alon-alon komputer)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Program piranti lunak antivirus modern nawakake fitur sing diarani mindhai wektu nyata sing bisa mindhai kabeh file ing komputer kanthi wektu nyata. Iki ngidini sampeyan nylametake sampeyan saka ndownload virus ing komputer. Nanging pemindaian wektu nyata iki bisa nambah panggunaan CPU lan alon-alon komputer amarga mbutuhake daya pangolahan.

Saka $ 39.99 saben taun (3 piranti)

Simpen nganti 30% nalika sampeyan mlebu dina iki

Yen sampeyan nggoleki antivirus sing ora bakal alon-alon komputer, mula sampeyan ana ing papan sing bener. Iki minangka dhaptar sing paling apik antivirus ing pasar sing duwe pengaruh paling murah ing kinerja PC.

Antivirus ing ngisor iki minangka sing paling apik babagan kinerja minangka dirating dening AV-Comparatives, perusahaan tes sing ora bias.

DEAL

Simpen nganti 30% nalika sampeyan mlebu dina iki

Saka $ 39.99 saben taun (3 piranti)

Apa antivirus paling apik kanthi panggunaan CPU lan sumber daya sing sithik ing taun 2022?

1. Kaspersky

Kaspersky
  • Kasedhiya kanggo Android, Mac, Windows, lan iOS.
  • Dampak banget ing kinerja.
  • Gratis 300 MB browsing VPN saben dina.

Kaspersky minangka salah sawijining perusahaan piranti lunak antivirus sing paling populer. Suite antivirus kasebut ora mung dilengkapi proteksi wektu nyata lengkap marang virus. Uga dilengkapi pangayoman marang ancaman online.

Nerangake karo an Ad Blocker sing ngalangi kabeh Iklan ing situs web sing dibukak lan aplikasi sing sampeyan gunakake. Uga dilengkapi layanan VPN kanggo ndhelikake identitas sampeyan. Uga dilengkapi browsing pribadi kanggo mblokir cookie pelacak lan manajer sandhi kanggo mbantu nggawe sandhi sing luwih apik tanpa kudu ngeling-eling.

Pros

  • Fitur proteksi online kayata Proteksi WebCam, Browsing Pribadi, lan Pamblokir Iklan.
  • Layanan VPN kanthi data gratis 300 MB saben dina.
  • Kontrol wong tuwa kanggo ngatur wektu layar bocah-bocah.
  • GPS Child-Locator bisa nemokake anak sampeyan 24/7.

cons

  • Perlindhungan iOS mung kasedhiya ing rencana sing paling larang.
  • Mung 300 MB browsing VPN saben dina sanajan ing rencana sing paling larang.

Reregan

Rega kanggo Kaspersky diwiwiti $59.99 saben taun kanggo proteksi dhasar marang virus. Yen sampeyan pengin pangayoman marang ancaman internet, sampeyan bisa njaluk pangayoman online lengkap kanggo $79.99 saben taun.

Yen sampeyan pengin manager sandi, pangayoman file, GPS Child-Locator, lan 5 piranti, sampeyan kudu njaluk Kaspersky Total Security.

2. panda

keamanan panda
  • Kasedhiya kanggo Mac, Windows, lan Android.
  • Nduwe pengaruh paling sithik ing kinerja komputer.
  • Tingkat deteksi virus paling apik ing industri.

Miturut laporan AV Comparatives sing kasebut ing ndhuwur, panda minangka antivirus paling cepet ing pasar lan duwe pengaruh paling sithik ing kinerja komputer.

miturut AV Comparatives '2020 laporan, ing tes kanggo "perlindungan donya nyata", Panda bisa ndeteksi 100% virus. Avast paling apik nomer loro mung bisa ndeteksi 99.7% virus. Dadi, sampeyan bisa ngomong yen sampeyan ora bisa salah karo Panda nalika nerangake keamanan.

Panda dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo nglindhungi piranti saka virus lan peretas. Sistem proteksi wektu nyata bakal ndeteksi lan mblokir virus sanalika mlebu ing sistem sampeyan. Nerangake karo manajer sandhi lan VPN kanggo nggawe pengalaman online luwih aman. Uga dilengkapi kontrol wong tuwa supaya sampeyan bisa nglindhungi anak saka konten sing ora dikarepake.

Pros

  • Pangatur sandi sing dibangun ing.
  • Kontrol wong tuwa kanggo ngatur panggunaan internet anak.
  • Piranti pangoptimal PC kanggo ndandani masalah kinerja.
  • 100% tingkat deteksi virus.
  • Antivirus paling apik kanggo PC low end

cons

  • Ora ana aplikasi kanggo iPhone lan iPad.

Reregan

Rega Panda diwiwiti $4.99 saben wulan utawa $35.99 saben taun kanggo rencana Penting. Rencana penting dilengkapi karo dhasar sing dibutuhake kanggo ngamanake piranti saka virus.

Yen sampeyan pengin kontrol Parental, nerangake karo rencana Lanjut kanggo $5.99 saben sasi utawa $42.74 saben taun. Yen sampeyan pengin VPN premium lan dhukungan 24/7, sampeyan kudu entuk panda premium.

3. AVG

AVG
  • Versi gratis kasedhiya.
  • Kasedhiya kanggo Android, iOS, Mac, lan Windows.
  • Piranti tuneup kanggo mbusak bottlenecks ing kinerja komputer.

Antivirus AVG nawakake pangayoman lengkap marang virus lan ancaman online kanggo kabeh piranti. Nerangake karo layanan VPN sing ngidini sampeyan browsing web kanthi anonim lan aman. Uga dilengkapi alat tuneup kayata Startup Optimizer kanggo nyepetake PC.

Yen sampeyan mung pengin nglindhungi PC saka virus, sampeyan bisa nggunakake versi gratis AVG. Iku nglindhungi PC saka paling virus. Sisih paling apik babagan rencana premium AVG yaiku, ora kaya pesainge, dheweke ora duwe watesan bandwidth ing layanan VPN.

Pros

  • AVG VPN nawakake bandwidth data tanpa watesan.
  • Fitur privasi kayata Kunci Aplikasi, Perlindhungan Webcam, lan Perisai Data Sensitif.
  • Nglindhungi piranti Android, iOS, Mac, lan Windows.
  • Piranti lunak antivirus sing apik kanggo PC low end

cons

  • Ora ana proteksi kanggo linux.

Reregan

AVG nawakake versi antivirus gratis sing bisa sampeyan coba. Nawakake proteksi dhasar kanggo PC sampeyan.

rencana premium AVG kang miwiti $69.99 lan nawakake fitur kayata VPN, alat TuneUp, Kunci Aplikasi, Anti-Maling, lan liya-liyane. Kabeh rencana kasebut diwenehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

4. Avast

avast
  • Versi gratis kasedhiya.
  • Nglindhungi piranti Windows, Mac, Android, lan iOS.

Salah sawijining piranti lunak antivirus sing paling populer ing pasar. Iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan dipercaya jutaan pangguna ing saindenging jagad. Antivirus gratis Avast nawakake pangayoman dhasar marang virus kanggo kabeh piranti.

Rencana premium Avast nawakake gratis Layanan VPN sing ndhelikake identitas online lan mbukak blokir konten sing dikunci wilayah. Sampeyan bisa nggunakake VPN kanggo nonton konten Netflix sing ora kasedhiya ing negara sampeyan kanthi ngganti negara sampeyan ing VPN. Sisih paling apik yaiku VPN nawakake bandwidth tanpa wates.

Sampeyan uga entuk alat tune-up kanggo ndandani masalah kinerja piranti. Ndandani bottlenecks sing bisa nyebabake sistem sampeyan. Uga dilengkapi fitur privasi liyane kayata pamblokiran cookie.

Pros

  • Bandwidth VPN tanpa wates kanthi 55 lokasi.
  • Versi gratis kasedhiya.
  • Proteksi WebCam, pamblokiran cookie, lan akeh fitur privasi liyane.

cons

  • Mung 5 piranti sing diidini ing rencana premium $99.99 saben taun.
  • Ora ana pamblokiran iklan sing dibangun.

Reregan

Avast nawakake versi antivirus gratis sing bisa didownload kanggo nyoba banyu. Yen sampeyan pengin proteksi lengkap online lan nglawan virus, rencana perlindungan lengkap yaiku $99.99 saben taun.

Sampeyan entuk VPN tanpa watesan, proteksi online, lan alat tuneup. Avast nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina lan uga nawakake uji coba gratis 30 dina kanggo antivirus premium.

5. K7

k7
  • Salah sawijining rega paling murah saka kabeh antivirus ing dhaptar iki.
  • Proteksi kanggo Android, iOS, MacOS & Windows.

The Antivirus K7 wis luwih saka 3 dekade pengalaman karo keamanan internet. Produk kasebut minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar. Perlindhungan antivirus kalebu kabeh saka Kontrol Parental nganti Perlindhungan Anti Maling. Bisa uga nganggo antivirus apa wae ing dhaptar iki babagan proteksi.

Salah sawijining pembeda paling gedhe kanggo K7 yaiku nawakake Rencana Seumur Hidup sing ndhukung nganti 5 piranti. Sawise sampeyan tuku rencana iki, ora perlu gawe anyar. tau!

Sanajan sampeyan arep milih salah sawijining rencana taunan, rencana K7 minangka sing paling murah ing pasar wiwit mung $34 saben taun.

Pros

  • Luwih murah tinimbang antivirus liyane ing dhaptar iki.
  • Fitur privasi sing nglindhungi WebCam lan mikropon supaya ora disusupi.
  • Perlindhungan kanggo kabeh piranti sampeyan.
  • Piranti serep lan pamulihan data.

cons

  • Ora ana layanan VPN sing kalebu.

Reregan

K7 Security nawakake uji coba antivirus gratis sing bisa didownload ing piranti apa wae kanggo nyoba banyu. Dheweke nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo kabeh rencana.

6. ESET

eset
  • Proteksi kanggo Windows, macOS, Android.
  • Nyoba 30 dina gratis.

Antivirus Eset nawakake pangayoman lengkap loro offline lan online. Nerangake karo fitur proteksi privasi kayata proteksi Webcam, Antispam, lan proteksi Botnet. Uga dilengkapi fitur proteksi online kayata Firewall, Inspektur Jaringan, Perlindhungan Serangan Jaringan, lan Perlindhungan Pembayaran Online.

Rencana premium Eset Antivirus dilengkapi Pangatur Sandi sing mbantu sampeyan nggawe sandhi sing aman lan gampang ngatur.

Pros

  • Pangatur Sandi mbantu nggawe lan ngatur sandhi sing aman.
  • Proteksi webcam lan fitur privasi liyane.
  • Alat kontrol Parental kanggo nglindhungi anak online.

cons

  • Ora ana pangayoman kanggo piranti iOS.
  • Ora ana layanan VPN gratis.

Reregan

Eset nawakake uji coba gratis 30 dina kanggo antivirus, supaya sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku langganan. Regane diwiwiti $59.99 saben taun kanggo siji piranti lan nganti $99.99 saben taun kanggo 5 piranti.

7. Bitdefender

bitdefender
  • Proteksi kanggo iOS, Android, Mac, lan Windows.
  • VPN karo watesan data 200 MB/dina.

Bitdefender minangka salah sawijining Antivirus sing paling populer ing pasar. Nawakake luwih saka proteksi virus dhasar. Nerangake alat tune-up sing mbantu nyepetake piranti sampeyan. Uga dilengkapi teknologi panyaring web sing nyegah sampeyan ngunjungi situs web sing kena virus.

Bitdefender dilengkapi VPN sing nggawe sampeyan anonim lan nggawe angel kanggo para pengiklan nglacak sampeyan. Uga dilengkapi fitur Anti-Phishing, Anti-Spam, lan Anti-Fraud kanggo nglindhungi pengalaman browsing web.

Pros

  • VPN ndhelikake lokasi sampeyan lan ngidini sampeyan ndeleng konten sing dikunci wilayah.
  • Fitur privasi kayata proteksi Webcam lan Mikropon.
  • Kontrol wong tuwa kanggo ngatur paparan internet bocah-bocah.
  • Pangatur sandi sing dibangun ing.

cons

  • VPN mung ngidini 200 MB data saben dina.

Reregan

Bitdefender nawakake nyoba gratis 30 dina. Regane diwiwiti $89.99 saben taun kanggo proteksi lengkap lan kalebu manajer sandi, VPN, lan alat tune-up.

8. McAfee

mcafee
  • Antivirus paling tuwa kabeh.
  • Proteksi kanggo macOS, iOS, Android, lan Windows.

John McAfee sing kondhang nggawe piranti lunak Antivirus pisanan ing taun 1987. McAfee minangka piranti lunak antivirus paling tuwa ing kabeh. Mayuta-yuta wong isih nggunakake antivirus iki kanggo nglindhungi piranti.

Paket antivirus McAfee dilengkapi VPN kanggo ndhelikake identitas online. Uga dilengkapi Firewall lan Safe Browsing kanggo mesthekake yen piranti sampeyan ora kena infeksi saka situs web sing dibukak. Uga dilengkapi alat Optimasi PC kanggo nyepetake PC. McAfee nawakake proteksi kabeh-ing-siji kanggo kabeh piranti sampeyan.

Pros

  • Fitur privasi kayata File Shredder.
  • Fitur kontrol Parental.
  • Bandwidth VPN tanpa wates.
  • Firewall, Safebrowsing, lan Pangatur Sandi kanggo ngamanake pengalaman online sampeyan.

cons

Reregan

McAfee Total Protection kang rega wiwit $104.99 saben taun. Nerangake karo VPN, pangayoman nyolong identitas fitur, lan antivirus premium. McAfee nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina.

9. Norton

norton
  • Proteksi kanggo Android, Windows, lan Mac.
  • Asuransi gratis kanggo nyolong identitas.

Norton populer ora mung karo pangguna omah nanging uga karo perusahaan perusahaan. Dheweke nawakake antivirus lengkap lan piranti proteksi online. Iki kalebu layanan VPN, Monitor Privasi, proteksi WebCam, lan Kontrol Parental.

Salah sawijining sebab kenapa wong seneng karo Norton amarga nawakake asuransi gratis kanthi kabeh rencana. Dheweke nawakake jangkoan nganti $1 yuta kanggo pengacara lan ahli yen sampeyan butuh bantuan babagan nyolong identitas.

Pros

  • Pangatur tembung sandi kanggo mbantu nggawe lan ngatur sandhi sing aman.
  • 100 GB panyimpenan maya gratis kanggo nggawe serep file penting.
  • Asuransi nganti $1 yuta kanggo nyolong identitas.
  • Ngawasi kredit sampeyan.

cons

  • Ora ana pangayoman kanggo piranti iOS.
  • Mung uji coba gratis 7 dina.

Reregan

Rega saka Norton wiwit $149.99 saben taun nganti 5 piranti. Dheweke nawakake uji coba gratis 7 dina supaya sampeyan bisa nyoba Norton Antivirus sadurunge tuku.

FAQ

Apa piranti lunak antivirus nyuda komputer?

Piranti lunak antivirus sing sampeyan gunakake bisa alon-alon komputer. Iku program piranti lunak lan nggunakake daya pangolahan PC utawa Mac. Sawetara piranti lunak antivirus kembung lan iki bakal alon komputer sampeyan.

Antivirus endi sing nggunakake CPU paling sithik?

Miturut laporan saka AV-Comparatives lan AV-Test, panda lan Kaspersky duwe impact paling ing kinerja CPU Panjenengan.

Apa antivirus paling apik kanggo PC murah?

Saka kabeh antivirus ing dhaptar iki, panda antivirus nduweni tapak paling cilik ing kinerja komputer. Nerangake karo kabeh sing perlu kanggo njaga piranti aman.

Summary

Piranti lunak antivirus kudu terus-terusan nglacak file ing komputer kanggo nglindhungi sampeyan saka virus. Piranti lunak antivirus ala njupuk kabeh memori lan slows mudhun komputer nalika nindakake iki.

Untunge, kabeh antivirus ing dhaptar kita duwe pengaruh sing cilik banget lan ora bisa dingerteni ing kinerja. Sampeyan ora bisa salah karo piranti lunak antivirus ing dhaptar iki.

Yen kacepetan mung badhan sampeyan, banjur Kaspersky lan panda gampang dadi pilihan sing paling apik. Iku antivirus paling cepet ing pasar lan duwe impact paling ing kinerja komputer.

Home » Keamanan Online » Antivirus paling apik kanthi panggunaan CPU sing sithik (sing ora bakal alon-alon komputer)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.