Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Apa Aku Perlu Antivirus kanggo Windows 11?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Dirilis ing Oktober 2021, Windows 11 njeblug ing adegan kanthi akeh penggemar. Antarmuka ditampa a mrikso sing dibutuhake banget lan menehi pengalaman pangguna sing luwih apik lan luwih ramping. Kita uga dianggep akeh widget anyar, aplikasi, lan pungkasane, kemampuan kanggo nggabungake karo piranti smartphone Android kita.

windows 11

Windows 10 teka karo "Windows Defender" wis diinstal, yaiku penawaran antivirus Microsoft. Nanging, ditemokake rada dhasar lan ora bisa nyedhiyakake proteksi lengkap marang ancaman malware.

Dadi, nalika Windows 11 teka, kabeh wong kepengin ngerti yen pungkasane bisa mbusak langganan antivirus sing mbayar. 

Microsoft claims sing Windows 11 minangka versi sistem operasi sing paling aman nanging iki kasus? Sadurunge sampeyan mbatalake proteksi antivirus, ayo deleng kepiye piranti lunak antivirus Windows 11 pancen apik.

TL; DR: Microsoft Defender minangka piranti lunak antivirus sing cukup kanggo pangguna rata-rata. Nanging, ora duwe fitur tambahan saka proteksi antivirus pihak katelu sing dibayar. Mulane, yen antivirus kuwat lan fitur pangayoman liyane penting kanggo sampeyan, sampeyan bakal entuk manfaat saka tuku pangayoman tambahan.

Ayo goleki apa antivirus Microsoft lan apa sing ditindakake supaya sampeyan bisa nggawe keputusan kanthi ngerti apa sampeyan butuh piranti lunak antivirus tambahan utawa ora.

Apa Aku Perlu Antivirus kanggo Windows 11?

Secara teknis, sampeyan ora mbutuhake antivirus tambahan kanggo Windows 11 (utawa Windows 10) amarga dilengkapi piranti lunak antivirus dhewe sing wis diinstal. 

Microsoft Defender yaiku piranti lunak antivirus Microsoft dhewe, lan wis ana ing iterasi Windows sadurunge cukup suwe. Yen sampeyan kepingin weruh kenapa sampeyan ora ngerti istilah kasebut, mula diarani "Windows Defender."

Bebarengan karo owah-owahan jeneng, Microsoft wis nambah penawaran keamanan kanggo Windows 11, lan saiki nindakake tugas sing apik. ndeteksi malware lan mblokir serangan. 

Kanthi ngandika, iku isih ora nindakake kabeh sing bisa ditindakake dening layanan sing dibayar, lan sampeyan bisa uga kurang ing sawetara wilayah (liyane mengko).

Nanging, yen sampeyan wis suwe nggunakake piranti lunak antivirus pihak katelu gratis lan sampeyan mung kasengsem ing perlindungan dhasar, Microsoft Defender cukup.

Apa sing ditindakake Microsoft Defender?

Microsoft Defender nindakake apa sing dikarepake piranti lunak antivirus setengah layak. Iku ndeteksi lan mblokir malware lan serangan lan ancaman ala liyane.

Sistem kasebut nindakake scan otomatis; Nanging, sampeyan bisa mindai kanthi manual kapan wae lan milih ing antarane:

  • Scan cepet
  • Scan lengkap
  • Pindai khusus (milih file lan area tartamtu kanggo dipriksa)
  • Microsoft Defender Antivirus (scan offline)

Opsi pungkasan nggunakake definisi ancaman sing paling anyar lan dirancang khusus kanggo nggoleki piranti lunak angkoro sing dikenal angel dibusak. Nindakake pindai iki mbutuhake sistem diwiwiti maneh, dene jinis scan liyane bisa mlaku ing latar mburi.

bek Microsoft

Sampeyan uga duwe sawetara fitur tambahan apik. Contone, kontrol wong tuwa ngidini sampeyan:

  • Setel watesan wektu
  • Batasi pilihan browsing
  • Lokasi trek
  • Filter isi
kontrol wong tuwa

Supaya piranti bisa mlaku kanthi optimal, sampeyan bisa nindakake pemeriksaan kesehatan dhasar, lan yen ana masalah sing dideteksi, sampeyan bisa ngatasi masalah lan ndandani.

Ancaman Apa Microsoft Defender Nglindhungi Pirantiku?

Sampeyan bisa ngarepake Microsoft Defender nglindhungi saka ancaman ing ngisor iki:

  • virus
  • ransomware
  • Trojan
  • File ala lan link download
  • Situs phishing
  • Situs angkoro
  • Serangan lan eksploitasi jaringan

Apa Microsoft Defender bisa digunakake ing Kabeh Jinis Piranti?

Microsoft Defender mung bisa digunakake ing piranti sing mbukak Windows 10 utawa 11.

Sayange, sampeyan ora bisa nyambungake macem-macem piranti menyang Microsoft Defender utawa mbukak ing hardware non-Microsoft utawa versi Windows lawas.

Apa Microsoft Defender Cukup Apik?

Nalika Microsoft Defender nggawe antivirus dhasar sing apik, wis akeh dilaporake yen tingkat deteksi Malware kurang dibandhingake karo panyedhiya antivirus liyane.

Lan senadyan antarmuka panganggo anyar sing apik Windows 11, aku nemokake yen aku kudu lunga nggoleki macem-macem antivirus lan alat proteksi awit iku ora langsung ketok ngendi padha.

Fungsi mriksa kesehatan is fitur becik, nanging iku kurang alat kanggo nindakake reresik sistem lengkap, lan sampeyan ora duwe pilihan ngendi sampeyan bisa ngedongkrak kinerja sistem.

Salah sawijining masalah sing nggegirisi sing aku nemoni yaiku nalika aku ngaktifake kontrol parental, mula sejatine diblokir saben browser supaya ora bisa digunakake, kajaba Microsoft Edge.

Kaya saben wong liya ing planet iki, kita nggunakake Chrome, lan supaya bisa digunakake, Aku kudu pindhah menyang setelan lan mbukak blokir kanthi manual. Semono uga kanggo Firefox lan kabeh aplikasi non-Microsoft liyane.

Pungkasan, nalika mbandhingake Microsoft Defender karo antivirus pihak katelu, aku nemokake akeh kekurangan fitur ekstra sing dadi umum karo langganan antivirus mbayar.

Tuladhane, Microsoft Defender ora kalebu VPN, proteksi nyolong identitas, utawa manajer sandhi.

Apa Aku Mbutuhake Antivirus Pihak Katelu kanggo Windows 11?

Dadi, pitakonan utama yaiku, apa sampeyan pancen butuh lunak antivirus pihak katelu kanggo Windows 11 karo Windows Defender mlaku?

Inggih inggih. Nanging uga ora.

Yen sampeyan mung siji-sijine pangguna piranti sampeyan, aja njelajah internet ngluwihi situs sing kondhang, lan ngerti luwih apik tinimbang ngeklik tautan lan file sing cerdik, banjur Microsoft Defender mbokmenawa cukup proteksi kanggo sampeyan.

Nanging, yen sampeyan pengin samubarang ing ngisor iki, sampeyan isih bakal entuk manfaat banget saka produk antivirus pihak katelu:

Piranti Lunak Antivirus Paling Apik kanggo Windows 11

Yen sampeyan wis mutusake sampeyan bakal entuk manfaat saka piranti lunak antivirus tambahan, Sampeyan mbokmenawa saiki kepingin weruh sing nawakake nilai paling apik lan pangayoman. 

Pancen, ana panyedhiya antivirus sing akeh banget, nanging aja wedi. Aku wis ngumpulake sing paling apik sing ditawakake.

Telung favoritku kanggo 2022 yaiku:

1. Bitdefender

BitDefender duwe sawetara rencana kabeh-ing-siji sing komprehensif sing ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo piranti sing dilindhungi kanthi lengkap lan pengalaman browsing.

Kajaba tingkat proteksi sing dhuwur banget, sampeyan uga entuk VPN, proteksi nyolong identitas, pangoptimal piranti, kontrol wong tuwa, lan liya-liyane.

Rencana premium uga duwe transaksi bank lan proteksi kertu lan proteksi 401K.

Paling apik, saben rencana ngidini sampeyan nggunakake BitDefender karo nganti sepuluh piranti sing biasane cukup kanggo kulawarga rata-rata.

Plans kasedhiya saka $ 59.99 / taun, lan sampeyan bisa njupuk kauntungan saka nyoba gratis 30 dina.

2. Norton360

Norton wis ana pirang-pirang dekade lan duwe sawetara rencana kabeh-ing-siji banget ing prices banget cukup. Sampeyan bisa milih kanggo nutupi antarane 5, 10, utawa malah piranti tanpa watesan, kalebu panyimpenan serep awan sing akeh banget.

Kajaba iku, sampeyan duwe kontrol wong tuwa, fitur wektu sekolah (supaya bocah tetep fokus sajrone sesi sinau online), keamanan webcam, proteksi nyolong identitas, proteksi penipuan bank lan kertu, ditambah VPN lan monitor privasi.

Kanggo ndhuwur iku kabeh mati, Norton wis a 100% janji pangayoman virus.

Rencana saka $ 49.99 / taun lan sampeyan bisa nyoba metu gratis kanggo 7 dina.

3. Kaspersky

Rencana premium Kaspersky kalebu kabeh, plus padha teka karo taun Safekids free . Iki paket kontrol Parental lengkap sing ngidini anak kanggo aman browsing internet lan ngawasi aktivitas.

Sampeyan uga bisa seneng proteksi identitas, VPN, reresik lan optimalisasi sistem lengkap, lan dhukungan sistem remot kapan sampeyan butuh bantuan.

Rencana diwiwiti saka $ 19.99 / taun, bebarengan karo jaminan dhuwit bali 30 dina.

Sampeyan bisa maca babak lengkap saka panyedhiya piranti lunak antivirus paling apik ing kene.

Pitakonan Paling Sering

Apa Windows 11 duwe piranti lunak antivirus?

Windows 11 duwe antivirus sing diarani Microsoft Defender. Iku nglindhungi Windows 11 piranti saka malware lan serangan angkoro liyane. Uga nduweni kontrol parental dhasar lan mriksa kesehatan piranti.

Ing tangan liyane, iku kurang akeh fitur lan pangayoman lengkap sing sampeyan entuk nganggo langganan antivirus pihak katelu sing mbayar.

Apa aku kudu tuku antivirus kanggo Windows 11?

Sampeyan kudu tuku antivirus kanggo Windows 11 yen pengin pangayoman ancaman luwih dipercaya lan duwe macem-macem piranti sing mbutuhake pangayoman antivirus.

Salajengipun, yen sampeyan pengin fitur tambahan kayata kontrol wong tuwa (ora diwatesi kanggo produk Microsoft), proteksi nyolong identitas, manajer sandi, lan VPN, banjur sampeyan mung bakal entuk iki kanthi tuku antivirus saka panyedhiya pihak katelu.

Apa aku bisa nggunakake Windows Defender karo piranti lunak antivirus liyane?

Ya, sampeyan bisa amarga Windows Defender ora konflik karo program antivirus liyane. Nanging, kanggo mesthekake yen kinerja komputer sampeyan ora kena pengaruh dening mbukak macem-macem program antivirus.

Disaranake sing sampeyan mung kudu ngaktifake proteksi wektu nyata mung kanggo siji program (IE Windows Defender UTAWA Bitdefender/Norton/Kaspersky etc – ora kanggo loro).

putusan

Penawaran antivirus Microsoft ora apa-apa, lan raksasa tech wis miwiti kanggo nggawe strides ing nyediakake pangayoman nyukupi kanggo sawijining kedhaftar. Nanging, iku isih kurang ngendi tarif pangayoman ancaman lan fitur ngangap.

uga, lack of versatility saka Microsoft Defender bakal mumetake kanggo akeh. Kita kabeh nggunakake lan mbutuhake pangayoman kanggo macem-macem piranti, dadi kasunyatan sing mung bisa digunakake kanggo piranti Windows banget matesi.

Iku tetep katon yen Microsoft bakal terus nambah penawaran antivirus. Windows 11 isih relatif anyar, mula bisa uga kita ngarep-arep pangembangan sabanjure.

Ing sawetoro wektu, ana sawetara panyedhiya piranti lunak antivirus pihak katelu sing apik banget ing pasar, kabeh ing prices cukup. Dadi, yen sampeyan ora pengin ngetrapake watesan sing ana ing Microsoft Defender, Aku nyaranake menehi siji.

Cathetan:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.