Antivirus, Anti Malware vs Keamanan Internet - Apa Bedane?

ditulis dening

Antivirus lan anti-malware minangka istilah sing asring digunakake, nanging sejatine, kalorone beda banget.

Siji-sijine, virus minangka Bentuk malware nalika malware nuduhake kabeh piranti lunak angkoro. Saiki, ing ngendi keamanan Internet mlebu?

Ing artikel saiki, aku bakal nuntun sampeyan liwat macem-macem level proteksi sing sampeyan entuk saka Antivirus, Anti-malware, lan Keamanan Internet lan kekurangan kabeh perkara sing bakal nggawe telusuran internet SAFE kabeh wektu.

Kaping pisanan, Apa Bedane Virus lan Malware?

virus

Kaya virus ing awak sampeyan sawise udan udan deres, virus kasebut nyebar saka siji sistem komputer menyang virus liyane kanthi nduplikasi awake dhewe lan ngowahi pemrograman file sampeyan.

cathetan virus iku yaiku kode lan replika dhewe!

Macem-macem virus komputer bisa nyebabake lan nyebabake kerusakan PC sampeyan.

malware

Malware umume nuduhake piranti lunak sing ala. Aku ngelingake sampeyan: bocah-bocah ala iki nggawa piranti ora waras lan malah nyolong informasi saka sampeyan!

Utawa, pikirake malware minangka istilah payung sing kalebu Trojan, cacing, lan uga virus sing ana ing gelembung!

Antivirus vs Anti Malware: Apa padha?

Wangsulan cekak yaiku NO.

antivirus kaya sampeyan solusi umum kanggo jinis ancaman klasik. Mesthi wae, program antivirus target virus, nanging ora mung winates!

Iki minangka pertahanan sing apik tumrap macem-macem jinis malware lan "lawas" lan liyane "jinis ancaman tradisional kaya cacing lan serangan phishing sing bisa ditemokake saka mbukak lampiran email sing curiga.

anti-malware, ing sisih liyane, menehi hasil karo jinis ancaman sing luwih anyar lan luwih mbebayani. Pikirake perlindungan malware iki kaya adhine remaja sampeyan sing terus-terusan ngupayakake tren paling anyar.

Program anti-malware kanthi agresif nglindhungi piranti kanthi nyoba terusake ancaman sing paling anyar lan nulis maneh buku perang supaya ngerti cara pertempuran mungsuh kanthi efektif ing internet.

Nalika antivirus lan antimalware duwe jinis virus lan malware tartamtu kanggo perang, kalorone nawakake keamanan sing apik kapan sampeyan net.

Kepiye Cara muter Internet Security?

Keamanan Internet yaiku Umum istilah sing nerangake piranti lunak keamanan kanggo nglindhungi piranti komputer saka barang sing salah internet.

Sampeyan uga bisa nggolongake program antivirus ing Keamanan Internet.

Nalika sampeyan entuk sawetara jinis bebaya babagan ancaman kanthi program antivirus, piranti lunak Internet Security tetep dadi ekstra mil kanggo mblokir tautan beboyo iki kabeh.

Sawetara fitur proteksi sing ditemokake ing Keamanan Internet yaiku firewall lan anti-spyware.

Piranti lunak Keamanan Internet uga nggawe manawa kabeh data penting sing dilebokake ing internet, kayata sandhi lan uga nomer kertu kredit, wis aman!

Bedane antivirus lan program keamanan Internet yaiku sing bisa rada larang dibandhingake karo program anti-virus mandiri sing ditemokake ing komputer.

Nanging aku pitutur marang kowe, fitur keamanan ekstra sing disedhiyakake ing piranti lunak suite keamanan internet AKAN LAYU LARA WONG LAMA kanggo ngindhari sampeyan saka lara ati lan sirah ing mbesuk.

RESAP: Bedane Antivirus vs Anti-malware vs Software Keamanan Internet

Saiki aku wis ngerti babagan dhasar program kasebut, ing bedane utama sing sampeyan entuk saben proteksi sampeyan bisa nglawan macem-macem ancaman lan macem-macem bentuk malware.

Program Antivirus menehi perlindungan klasik ing jinis virus "tradisional". Nanging, yen virus kasebut dadi luwih anyar lan luwih rumit, sampeyan kudu pindhah menyang Antimalware kanggo pertahanan sing luwih apik.

Antivirus lan antimalware uga keajaiban ing keamanan kanggo piranti lan sistem.

Nanging yen sampeyan kudu njaga ekstra INTERNET ancaman, kaya bisa uga fitur firewall, sampeyan butuh program keamanan internet.

Sawetara program, kayata McAfee Total Protection, luwih adoh karo menehi sampeyan suite keamanan premium sing kalebu lengkap nimbali protokol kaya "proteksi akun cryptocurrency lan panyimpenan cadangan online."

Piranti lunak iki uga bisa nutupi proteksi paling ora 10 pangguna. Kanthi bundel iki, sampeyan bisa njaga kabeh kluwarga wis aman!

Apa Aku Perlu Antivirus lan Anti Malware?

Umume luwih apik kanggo duwe sistem keamanan berlapis sing nglawan Loro-lorone virus tradisional sampeyan (yaiku piranti lunak antivirus sampeyan) lan bagean liyane kanggo mateni jinis malware sing luwih anyar (yaiku antimalware sampeyan).

Piranti lunak antivirus lan antimalware kaloro program keamanan sing efektif banget sing bisa nambah perlindungan komputer nganggo ilmu sing ana ancaman dadi luwih rumit lan luwih rumit saben wektu.

Luar biasa mikir yen kabeh beda-beda piranti lunak antivirus lan antimalware terus tangan kanggo menehi komputer proteksi maksimum sing dibutuhake.

Apa Piranti Lunak Antivirus Paling Apik?

Piranti lunak antivirus sing apik mesthine ora mung nduwe nyata-wektu mindhai kanggo mriksa keamanan sistem kanthi rutin, nanging uga kudu kemampuan kanggo nganyari pertahanan kanggo ngatasi jinis virus sing luwih anyar lan nyopot kanthi efektif!

The Antivirus Webroot SecureAnywhere asring minangka piranti lunak antivirus kanthi peringkat paling dhuwur sing mbukak cepet banget kanggo keamanan piranti lan uga fitur proteksi ransomware iku.

Sampeyan uga bisa njaluk McAfee Antivirus Plus utawa Norton Antivirus Plus - kalorone nyedhiyakake keamanan luar biasa tumrap situs web sing bisa nyolong data penting kaya tembung sandhi.

Apa Piranti Lunak Anti Malware Paling Apik?

Kaya Antivirus, piranti lunak Anti-malware nawakake pertahanan sing apik tumrap jinis ancaman paling anyar sing ana ing internet.

Norton 360 Deluxe minangka program lengkap sing ora mung nyedhiyakake keamanan saka tautan sing curiga, nanging uga duwe alat penghapusan malware supaya piranti sampeyan aman.

Kanthi cara sing padha, piranti lunak liyane sing dipercaya kaya Bitdefender Total Keamanan lan Malwarebytes Gratis proses mindhai cepet supaya bisa ngilangi malware sing ora becik saka piranti sampeyan.

Sadurunge Mangkat

Internet minangka papan sing apik, nanging bebaya sing luar biasa isih ana.

Paling apik yen dilengkapi suite keamanan sing nglindhungi sampeyan saka macem-macem bentuk serangan malware lan virus komputer sing wis lawas.

Muga-muga wacan cekak iki mbantu sampeyan mutusake jinis perlindungan sing dibutuhake kanggo piranti sampeyan.

Simpen dhewe saka ngelu ing mangsa ngarep lan lindhungi dhewe proteksi TODAY!

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.