Alternatif McAfee Paling Apik (Perlindungan Antivirus & Anti-Malware sing Luwih Apik)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

McAfee Total Protection minangka salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik ing pasar, nanging ora mung siji. Ana uga sawetara program antivirus liyane sing nawakake fitur sing padha lan saingan karo McAfee Total Protection sing kabukten minangka alternatif McAfee paling apik ing pasar.

Saka $ 44.99 saben taun (5 piranti)

Diskon 50% kanggo rencana 1 taun. Ngirit nganti $ 60.

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake alternatif McAfee sing paling apik lan cara nggawe siji lan sijine.

Ringkesan cepet:

  • Norton 360 Deluxe - Alternatif paling apik - Norton 360 Deluxe nduweni fitur sing padha karo McAfee Total Protection lan uga duwe kaluwihan tinimbang McAfee.
  • Keamanan Total Bitdefender ⇣ - Pamenang kapindho - Bitdefender Total Security minangka salah sawijining program antivirus paling apik ing pasar. Sampeyan bisa mbela, ngenali lan mbusak sembarang jenis virus lan malware saka piranti sampeyan. 
  • Avira Perdana - Alternatif paling murah - Sanajan McAfee Total Protection minangka salah sawijining piranti lunak antivirus paling murah ing pasar kanthi rencana piranti tanpa wates, Avira Prime nawakake kesepakatan sing apik banget karo 25 rencana piranti.
  • Indandani Mac Internet Security X9 - Piranti lunak antivirus paling apik kanggo Mac - Mac bisa entuk virus, lan mbutuhake piranti lunak antivirus khusus Mac kanggo ngindhari. Intego Mac Internet Security X9 minangka piranti lunak antivirus paling apik ing pasar sing dikembangake khusus kanggo mbela Mac nglawan jinis virus lan malware.

TL; DR: McAfee iku salah siji sing paling piranti lunak antivirus populer ing pasar lan dipercaya dening jutaan pangguna ing saindenging jagad kanggo nglindhungi piranti lan informasi pribadhi. McAfee Total Protection minangka salah sawijining rencana paling apik sing nawakake kabeh sing bisa dijaluk saka piranti lunak antivirus. Iki menehi perlindungan sing luar biasa lan sawetara alat ekstra penting kanthi rega sing terjangkau.

DEAL

Diskon 50% kanggo rencana 1 taun. Ngirit nganti $ 60.

Saka $ 44.99 saben taun (5 piranti)

Alternatif paling apik kanggo Antivirus McAfee ing taun 2022

1. Norton 360 Deluxe (Alternatif Proteksi Total McAfee Terbaik)

Norton 360 Deluxe

Fitur Norton 360 Deluxe

  • Situs web resmi: https://norton.com/
  • Perlindhungan ancaman wektu nyata kanggo piranti sampeyan
  • VPN
  • Pemantauan web peteng
  • Pangatur tembung sandi
  • Serep maya 50 GB

Norton minangka merek terkenal ing industri antivirus sing nyedhiyakake sawetara perlindungan paling apik ing pasar luwih saka sepuluh taun.

Norton nawakake macem-macem piranti lunak antivirus, nanging Norton 360 Deluxe yaiku piranti lunak antivirus sing kaya fitur sing regane pancen larang regane. $ 49.99 saben taun, nglindhungi sampeyan saka kriminal cyber, ancaman online paling anyar, lan ngawasi web sing peteng kanggo info pribadi sampeyan

Norton 360 Deluxe bisa diinstal nganti 5 piranti Windows, Mac, Android, lan iOS ing rencana siji.

Regane sing diwenehake kanggo rega yaiku apa sing regane larang. Norton 360 Deluxe janji a Jaminan 100% kanggo nglindhungi malware, lan sejatine nindakake.

Saliyane nawakake keamanan sing luar biasa, uga duwe VPN lan manajer sandi tanpa wates.

Pros

  • Perlindhungan malware sing gedhe
  • Panyimpenan online 50GB gratis 
  • VPN Gratis Tanpa wates
  • Parental Control 
  • Nduwe ngawasi web sing peteng

cons

  • Regane luwih akeh ing taun kaloro panggunaan

Rencana reregan

$ 49.99 kanggo taun kapisan, Norton 360 Deluxe nglindhungi nganti limang piranti. Sawise iku, regane mundhak dadi $ 104.99 saben taun.

Apa Norton 360 Deluxe alternatif McAfee Total Protection paling apik?

Norton 360 Deluxe minangka piranti lunak antivirus sing paling cedhak karo McAfee Total Protection nalika nerangake fitur. Dheweke duwe fitur sing padha, kalebu ngawasi web peteng. Nanging, pemantauan web peteng Norton kasedhiya ing luwih akeh negara kajaba AS.

Norton 360 Deluxe mung ndhukung limang piranti lan regane $ 10 luwih larang tinimbang rencana limang piranti McAfee taun suwene. Nanging regane limang piranti padha kanggo taun kapindho.

Dolan maring Situs web Norton saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

2. Bitdefender Total Security (Paling apik ing kabeh antivirus)

Bitdefender

Fitur Keamanan Total Bitdefender 

  • Situs web resmi: https://www.bitdefender.com/
  • VPN lan pangatur Sandi
  • Ngontrol wong tuwa
  • Perlindhungan piranti lunak liya
  • Perlindhungan webcam lan mikropon
  • Perlindhungan tumrap meh kabeh jinis virus lan malware

Bitdefender Total Security minangka salah sawijining program antivirus paling apik ing pasar. Sampeyan bisa mbela, ngenali lan mbusak sembarang jenis virus lan malware saka piranti sampeyan. 

Menehi pangayoman malware majeng uga fitur keamanan internet liyane, kabeh saka siji program.

Apa sing disenengi para pangguna babagan piranti lunak antivirus iki yaiku supaya bisa mlaku kanthi rutin wis dijadwalake mindai ing piranti.

Bitdefender Total Security bisa digunakake kanthi sampurna ing piranti Windows, Mac, Android, lan iOS lan ora ana pengaruhe tumrap prestasine amarga Teknologi Bitdefender Photon.

Bitdefender uga duwe luwih akeh fitur ekstra tinimbang meh kabeh program antivirus liyane.

Pros

  • Iki menehi perlindungan saka umume jinis ancaman
  • Wis terjangkau
  • Wis scan sing wis dijadwalake
  • Pakaryan banget nglindhungi sistem operasi
  • Menehi perlindungan mikropon lan webcam

cons

Rencana reregan

Amarga rega sing bisa diakses, perlindungan sing apik, lan fitur tambahan, Bitdefender Total Security minangka pilihan sing apik banget kanggo pangguna omah utawa kulawarga. Yen sampeyan ora wareg, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh amarga duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

Plan5 piranti10 piranti
taun 1 $ 39.89$ 49.99
2 taun $ 97.49$ 110.49
3 taun $ 129.99$ 149.49

Kepiye carane Bitdefender Total Security dibandhingake karo McAfee?

Bedane paling gedhe sing bakal dingerteni wong yaiku sanajan regane meh padha, McAfee dadi luwih larang ing taun kapindho. Ing babagan proteksi, Bitdefender duwe wates amarga duwe perlindungan ransomware.

Kangge, McAfee ngawasi web peteng, nanging mung kasedhiya ing AS. Bedane liyane yaiku Bitdefender duwe VPN winates, dene McAfee nawakake VPN tanpa wates. Pungkasan, aku nganggep Bitdefender Total Security minangka pilihan sing luwih apik ing babagan rega lan nilai.

Dolan maring Situs web Bitdefender saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

3. Avira Prime (Alternatif paling apik kanggo kantor)

Avira Perdana

Fitur Avira Prime 

  • Situs web resmi: https://www.avira.com/
  • Perlindhungan email
  • Perlindhungan piranti lunak liya
  • Perlindhungan web
  • VPN lan pangatur Sandi
  • PC luwih resik

Sawetara taun kepungkur, Avira dadi piranti lunak antivirus paling apik ing pasar, lan iki dadi misuwur nganti saiki.

Saiki, Avira isih dianggep salah siji sing paling apik lan paling gampang digunakake piranti lunak antivirus ing pasar saiki. Sanajan Avira wis kasedhiya luwih akeh paket, aku nganggep Avira Prime, sing dadi versi paling apik, mung siji sing regane dhuwit.

Avira Perdana kalebu kabeh fitur Avira sing ditawakake, yaiku manajer tembung sandhi, VPN, pembersih PC, lan sawetara fitur liyane. Avira Perdana uga duwe browsing aman fitur sing mung kasedhiya ing browser Opera.

Siji wilayah sing dadi unggulan Avira Prime yaiku optimalisasi sistem. Iki tegese kanthi otomatis ndandani masalah cilik kayata sambungan printer, sambungan WiFi, lan sawetara masalah jaringan liyane. Kasedhiya uga perlindungan webcam lan mikropon.

Apa sing dijanjeni Avira Prime yaiku nemokake tawaran lan kupon sing ngirit dhuwit nalika sampeyan blanja kanthi online.

Pros

  • Nduwe VPN lan manajer sandi
  • Sampeyan nglindhungi sampeyan saka tautan mbebayani ing lampiran email

cons

Rencana reregan

Plantaun 12 taun3 taun
5 piranti $ 69.99$ 132.99$ 195.99
25 piranti $ 90.99$ 174.99$ 251.99

Avira Prime dianjurake kanggo wong lan kantor sing butuh piranti lunak antivirus sing gampang digunakake kanggo ndeteksi virus lan malware kanthi otomatis lan mbenerake masalah jaringan cilik.

Apa Avira Prime luwih apik tinimbang McAfee Total Protection?

Avira lan McAfee minangka perusahaan perangkat lunak antivirus paling gedhe ing saindenging jagad. Salah sawijining prabédan utama antara loro yaiku McAfee Total Security kalebu ngawasi web peteng, sing mung kasedhiya ing Amerika Serikat. 

Kalorone nyedhiyakake perlindungan antivirus sing apik banget lan duwe fitur sing padha. Bentenane sing paling signifikan yaiku biaya. Perlindhungan Total McAfee bisa diinstal ing pirang-pirang piranti kanthi rega sing padha karo Avira Prime kanggo limang piranti.

McAfee Total Security lan Avira Prime minangka piranti lunak antivirus sing larang banget lan cukup murah kanggo kantor.

Dolan maring Situs web Avira saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

4. Intego Mac Internet Security X9 (Antivirus paling apik kanggo Mac)

Intego Security Internet kanggo Mac

Fitur Intego Mac Internet Security X9 

Mitos umum manawa "Mac ora bisa entuk virus" lan piranti lunak antivirus ora ana gunane wis salah ngerteni pangguna Mac sajrone puluhan taun. Kasunyatane yaiku kabeh piranti rentan, lan virus modern lan malware bisa nginfeksi jinis piranti apa wae. Luwih elek tinimbang iku, dheweke ora mung pengin sabotase Mac; dheweke pengin informasi pribadi lan dhuwit sing sensitif uga.

Kanthi Intego Mac Internet Security X9, Mac lan informasi sensitif sampeyan aman.

Intego minangka salah sawijining perusahaan pertama sing nyedhiyakake piranti lunak antivirus kanggo komputer Mac. Wis ditindakake wiwit taun 1997 lan dadi salah sawijining panyedhiya piranti lunak antivirus Mac paling apik wiwit iku. 

Intego Mac Internet Security X9 bisa ndeteksi lan ngrusak sembarang jenis virus utawa malware sing bisa nyerang Mac tanpa mengaruhi kinerjane.

Siji bab sing kudu dikatutake babagan Intego Mac Internet Security X9 yaiku ora duwe fitur ekstra kayata VPN utawa manajer tembung sandhi. Iki tegese sampeyan kudu mbayar kanthi kapisah yen sampeyan milih piranti lunak antivirus iki.

  • Gampang kanggo nggunakake
  • Perlindhungan antivirus Mac 100%
  • Ora mengaruhi kinerja Mac

cons

  • Sanajan bisa digunakake kanggo piranti Windows kanthi rega premium $ 10 / taun, versi Windows ora efektif kanggo nglawan virus lan malware
  • Ora duwe perlindungan mikropon lan webcam
  • Iku mung program antivirus, lan ora duwe VPN utawa pangatur tembung sandhi

Rencana reregan

Plan1 piranti3 piranti5 piranti
taun 1 $ 39.99$ 74.99$ 59.99
2 taun $ 74.99$ 99.99$ 124.99
Perlindhungan Ganda (Mac lan Windows)Ekstra $ 10 Ekstra $ 10 Ekstra $ 10 

Intego Mac Internet Security X9 minangka antivirus paling apik kanggo Mac, lan terjangkau banget. Mesthi wae, ora duwe akeh fitur, nanging tugas mbelo Mac saka virus lan malware.

Apa sing mbedakake Keamanan Internet Intego Mac saka McAfee Total Protection? 

Bentenipun mung antarane Intego Mac Internet Security X9 lan McAfee Total Protection yaiku Intego luwih cocog karo Mac, nanging McAfee luwih cocog karo Windows.

Kabeh gumantung yen sampeyan duwe Mac utawa PC. Intego bisa uga ora duwe fitur ekstra utama, nanging perlindungan Mac luwih unggul tinimbang piranti lunak antivirus liyane.

Dolan maring Situs web Intego saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

5. Kaspersky Internet Security (Antivirus paling apik kanggo blanja lan perbankan online)

Kaspersky

Fitur Kaspersky Internet Security 

  • Situs web resmi: https://www.kaspersky.com/
  • Ngamanake pembayaran online lan info perbankan
  • Firewall rong arah
  • Perlindhungan webcam
  • Perlindhungan saka ancaman online canggih kayata ransomware lan nyolong data
  • Adblocker

Yen nglindhungi Panjenengan banking online minangka salah sawijining masalah utama, Kaspersky Internet Security minangka piranti lunak antivirus sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nggawe tuku online aman kanthi Kaspersky Internet Security tanpa wedi yen apus-apus utawa informasi bank sampeyan dicolong.

Kejaba keamanan internet banking sing apik banget, Kaspersky Internet Security nglindhungi piranti Windows, Mac, lan Android sampeyan saka malware, ransomware, spyware, virus, lan uga serangan nul dina.

Kaspersky Internet Security ora mung program antivirus sing jelas. Uga kalebu a manager sandi, kontrol wong tuwa, lan VPN.

Aku uga seneng babagan Kaspersky Internet Security yaiku browsing aman fitur sing nyoroti tautan sing bisa mbebayani kanggo menehi informasi babagan situs web sing samar nalika browsing.

Pros

  • Perlindhungan sing luar biasa tumrap kabeh jinis virus lan ransomware
  • Perlindhungan webcam
  • Nglindhungi informasi perbankan online nalika blanja online
  • Mesin pertahanan telung lapis

cons

  • VPN winates sing regane $ 30 / taun kanggo nganyari VPN Unlimited
  • Ora duwe ngawasi web sing peteng
  • Ora kasedhiya kanggo piranti IOS

Rencana reregan

Plan1 piranti2 piranti3 piranti4 piranti5 piranti10 piranti
taun 1 $ 44.49$ 52.49$ 59.99$ 67.49$ 74.99$ 112.49
2 taun $ 62.24$ 71.99$ 89.99$ 97.49$ 112.49$ 169.49

Aku nganggep Kaspersky Internet Security minangka pilihan sing kuat kanggo wong sing peduli karo perlindungan perbankan online lan pengin dilindhungi saka ancaman online apa wae.

Apa Kaspersky Internet Security luwih apik tinimbang McAfee Total Protection?

Sekilas, Kaspersky kayane larang banget tinimbang McAfee, nanging amarga McAfee dadi larang ing taun kapindho, regane dadi padha banget.

Keuntungan gedhe Kaspersky Internet Security duwe proteksi perbankan online amarga iki minangka fitur sing penting banget saiki. Umumé, Kaspersky nawakake perlindungan saka luwih akeh jinis ancaman online lan duwe rega sing apik banget.

Dolan maring Situs web Kaspersky saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

6. TotalAV Total Security (Gampang nggunakake piranti lunak antivirus kanthi alat ekstra)

Total AV

Fitur TotalAV Total Security 

  • Situs web resmi: https://www.totalav.com/
  • Kasedhiya karo manajer VPN lan Sandi
  • Perlindhungan scam phishing
  • Perlindhungan piranti lunak liya
  • Proteksi nyata wektu
  • Virus sing wis disetel lan pindai malware
  • Total AdBlock

TotalAV Total Keamanan iku salah siji sing paling pangguna-loropaken program antivirus ing pasar, lan bisa digunakake kanthi sampurna ing piranti Windows, Mac, Android, lan iOS tanpa alon-alon.

Misi TotalAV Total Security yaiku nglindhungi piranti sampeyan saka virus, malware, ransomware, lan spyware paling anyar kanggo mesthekake 100% aman saben dina. Kanthi TotalAV Total Security, sampeyan ora kudu mbukak saben pindai kanthi manual saben-saben amarga nawakake pindai virus lan malware prasetel.

TotalAV Total Security luwih saka mung piranti lunak antivirus. Uga duwe VPN, pangatur tembung sandhi, pamblokir iklan, lan ngresiki PC. TotalAV Total Security uga kalebu fitur ngawasi web peteng dhasar.

Pros 

  • Antarmuka sing ramah pangguna 
  • Klebu alat sing aman supaya sampeyan aman ing online 
  • Kerep dianyari kanggo menehi perlindungan paling apik saben dina 
  • Nduwe sidhang gratis 7 dina lan garansi dhuwit bali 30 dina 

cons

  • Ora duwe kontrol wong tuwa 
  • Ana sawetara upaya upsell nalika tuku 
  • Regane mundhak taun kapindho

Rencana reregan

TotalAV Total Security saiki mung nawakake siji rencana, sing regane $ 59 / taun kanggo taun kapisan lan nglindhungi nganti enem piranti. Kayane apik banget, nanging regane luwih murah ing taun kapindho.

Apa sampeyan milih TotalAV Total Security tinimbang McAfee Total Protection?

Loro-lorone minangka piranti lunak antivirus sing hebat sing nyedhiyakake perlindungan sing luar biasa, nanging beda-beda ing pirang-pirang aspek. TotalAV luwih gampang digunakake lan ora mengaruhi kinerja piranti babar pisan, dene McAfee janji bakal nglindhungi luwih becik.

Nanging, TotalAV Total Security bisa nglindhungi sampeyan saka ransomware lan apus-apus phishing lan uga ngawasi web peteng dhasar. Sakabèhé, TotalAV Total Security minangka pilihan sing cocog kanggo kulawarga utawa pangguna omah.

Dolan maring Situs web TotalAV saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

7. BullGuard Internet Security (Antivirus paling apik kanggo tukang game online)

penjaga banteng

Fitur keamanan Internet BullGuard 

Wis pirang-pirang taun, BullGuard dadi pilihan piranti lunak antivirus sing paling apik kanggo para pemain game online. BullGuard Internet Security uga ora dikecualian. Ing Game booster fitur, sing ngidini para gamer ngarahake luwih akeh kekuwatan CPU menyang game nalika main, yaiku sing nggawe game apik banget kanggo para pemain game online.

Fitur iki uga mateni kabeh kabar nalika lagi main game supaya ora kesusu. Sanajan fitur iki nambah kelancaran lan kacepetan game sampeyan, nanging ora kena pengaruh pangayoman virus lan malware piranti sampeyan.

BullGuard Internet Security minangka program antivirus kuat sing ngamanake piranti Windows, Mac, lan Android saka virus, malware, lan malah serangan nul dina.

sawijining Aman Browsing fungsionalitas mindai saben tautan lan menehi panji sing mbebayani, ngalangi sampeyan ngunjungi kaca web sing ora aman utawa dadi korban penipuan phishing.

Pros

  • Regane tetep padha taun suwene
  • Nduwe garansi dhuwit bali 30 dina
  • Ndeteksi serangan nol-dina

cons

Rencana reregan

Jumlah piranti3 piranti5 piranti10 piranti
Rega kanggo 1 taun $ 59.99$ 83.99$ 140.99
Regane suwene 2 taun $ 99.99$ 134.99$ 225.99
Regane suwene 3 taun $ 119.99$ 167.99$ 281.99

Apa bedane antara Keamanan Internet BullGuard lan McAfee Total Protection?

Fitur Game Booster minangka titik jual utama BullGuard kanggo tukang game online. Iku mung siji-sijine wong sing nganggep fitur kasebut migunani, lan dheweke minangka mayoritas pangguna BullGuard Internet Security.

Mesthi wae, duwe fitur liyane lan uga nglindhungi antivirus. Sampeyan kudu milih BullGuard Internet Security yen seneng main video game, nanging McAfee Internet Security minangka pilihan sing luwih apik yen ora.

Dolan maring Situs web BullGuard saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

Apa McAfee Total Protection (Antivirus Paling Apik Kanggo Multiple Piranti)?

McAfee Total Protection

Fitur Perlindhungan McAfee Total 

  • Situs web resmi: https://www.mcafee.com/
  • McAfee® Aman Sambung VPN
  • Dhukungan chatting 24/7
  • Pangatur tembung sandi
  • Perlindhungan Maling Identitas
  • Pemantauan web peteng

McAfee minangka program antivirus banget sing digunakake dening puluhan yuta wong ing saindenging jagad. Sing nggawe apik banget yaiku perlindungan sing luar biasa, sing meh nyegah jinis virus utawa malware apa wae saka nginfeksi piranti tanpa nyuda alon-alon.

Alesan liya McAfee Total Protection kalebu piranti lunak antivirus paling apik ing pasar yaiku Perlindhungan Maling Identitas, sing mriksa situs web peteng kanggo informasi rahasia, kayata SSN, alamat, lan informasi kertu kredit.

Yen nemokake data kasebut ing situs web peteng, sampeyan bakal langsung ngandhani. Nanging, fitur iki mung kasedhiya ing Amerika Serikat.

Pros

  • Perlindhungan sing luar biasa saka virus
  • Nduwe VPN lan manajer sandi
  • Nduwe ngawasi web sing peteng
  • Nduwe salah sawijining rega paling murah ing antarane piranti lunak antivirus (paling ora kanggo taun kapisan)

cons

  • Fitur ngawasi web peteng mung kasedhiya ing AS
  • Ora duwe perlindungan mikropon lan webcam
  • Saiki tambah larang ing taun kapindho

Rencana reregan

Jumlah pirantiRega (Taun kapisan)
1 piranti $ 34.99
5 piranti $ 39.99
10 piranti $ 44.99
Piranti tanpa wates $ 69.99

McAfee Total Security minangka pilihan sing cocog kanggo kabeh wong sing golek piranti lunak antivirus sing paling larang. Sanajan McAfee Total Security katon rega murah banget ing taun kapisan, rega kasebut mundhak ing taun-taun sabanjure.

McAfee Total Protection uga menehi jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo sapa waé sing nyoba nyoba tanpa risik.

Dolan maring Situs web McAfee saiki kanggo sinau luwih lengkap + entuk kabeh tawaran paling anyar

FAQ

Apa alternatif Perlindhungan Total McAfee paling apik saiki?

Gumantung saka apa sing sampeyan goleki. Kanggo nglindhungi antivirus, antimalware, lan anti-virus lengkap, mula pesaing McAfee paling apik yaiku Norton 360. Alternatif gratis McAfee sing paling apik yaiku Avira lan pilihan sing paling apik kanggo pangguna Mac yaiku Intego.

Apa keuntungan saka McAfee Total Protection?

McAfee Total Protection minangka piranti lunak antivirus sing apik sing bisa digunakake dening macem-macem wong. Kasedhiya karo akeh fitur lan menehi perlindungan antivirus sing gedhe kanggo para pangguna. Sawetara pro yaiku VPN, Manager Sandi, proteksi nyolong ID, AdBlocker, lan nglindhungi sampeyan saka ransomware lan apus-apus phishing, lan grapyak banget kanggo pangguna.

Apa kekurangan McAfee McAfee Total Protection?

Negatif paling gedhe yaiku Total Protection ora nawakake versi gratis. Nanging, ana versi nyoba gratis McAfee. Sampeyan bisa ndownload lan nyoba 30 dina sadurunge mutusake apa regane dhuwit kasebut. Letasan liyane yaiku kontrol wong tuwa diwatesi lan ora efektif.

Kepiye milih piranti lunak antivirus paling apik?

Milih piranti lunak antivirus kudu dadi keputusan sing dipikirake sing nyebabake analisis macem-macem faktor. Sampeyan kudu milih piranti lunak antivirus sing gampang digunakake, nawakake tarif proteksi dhuwur, regane cukup lan nawakake regane dhuwit, ndhukung jinis lan piranti sing pengin dilindhungi, lan duwe fitur ekstra.

Apa piranti lunak antivirus gratis?

Umume, piranti lunak antivirus gratis gagal nglindhungi piranti sampeyan saka ancaman canggih lan ora bisa nindakake uga piranti lunak antivirus sing mbayar. Aku rumangsa ora ana gandhengane, lan aku saranake sampeyan milih antivirus sing dibayar yen sampeyan pengin aman online.

Apa aku kudu milih antivirus sing nawakake fitur ekstra?

Aku nganggep sampeyan kudu milih antivirus sing nawakake sawetara fitur ekstra kayata VPN, blocker iklan, PC cleaner, utawa manager sandi yen bisa amarga nggawe sampeyan luwih gampang nalika browsing ing web.

Alternatif McAfee Terbaik: Ringkesan

Muga-muga sampeyan wis bisa nemokake artikel iki lan sampeyan wis nemokake piranti lunak antivirus sing paling apik. Nanging yen sampeyan ora bisa mutusake piranti lunak antivirus loro utawa telu, coba nyoba gratis sadurunge milih sing cocog karo kebutuhan sampeyan luwih becik.

Yen piranti lunak antivirus tartamtu ora nyoba gratis, kabeh piranti lunak antivirus sing kalebu ing kene duwe jaminan dhuwit maneh, lan sampeyan ora bakal kelangan dhuwit yen ora marem. Sampeyan kudu ngerti manawa kabeh panyedhiya piranti lunak antivirus sing kalebu ing artikel iki uga duwe paket liyane.

Kanggo artikel iki, aku milih paket sing nawakake fitur lan nilai paling apik kanggo dhuwit sampeyan. Nanging sampeyan bisa mikir alternatif McAfee liyane sing ditawakake panyedhiya sing kalebu ing kene yen cocog karo kebutuhan sampeyan kanthi luwih apik.

DEAL

Diskon 50% kanggo rencana 1 taun. Ngirit nganti $ 60.

Saka $ 44.99 saben taun (5 piranti)

Home » Keamanan Online » Alternatif McAfee Paling Apik (Perlindungan Antivirus & Anti-Malware sing Luwih Apik)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.