Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Remote Work From Statistik & Tren Ngarep taun 2022

ditulis dening

Pakaryan adoh wis njupuk sektor korporat global kanthi badai, meksa pengusaha tambah akeh kanthi cepet ”. Ing owah-owahan historis iki menyang remot, para pekerja kantor dibebasake saka belenggu perusahaan nalika kantor pusat sing gedhe uga ora ana gandhengane ing jaman kepungkur.

Miturut sing anyar Laporan Gallup, 7 saka 10 buruh kerah putih AS terus kerja adoh.

Apa sampeyan karyawan sing ngupayakake nyetel adaptasi paradigma utawa pamilik bisnis sing ngupayakake tren kerja jarak jauh sing dominan kanggo nambah praktik standar?

Ora preduli saka kategori apa sing sampeyan pilih, iki sawetara sorotan sing kalebu statistik paling kritis sing dilindhungi ing artikel iki supaya sampeyan bisa ngrampungake:

  • Nyambut gawe kanthi jarak adoh wis tambah dening 159% wiwit 2009
  • 99% wong sampeyan luwih seneng kerja ing jarak jauh sajrone urip
  • 88% organisasi wis nggawe kerja jarak jauh dadi wajib
  • Perusahaan AS bakal ngirit $ 500 B kanthi kerja jarak jauh ing jangka panjang
  • 65% buruh jarak jauh idin kanggo potongan gaji 5% kanggo terus kerja saka jarak jauh
  • Penghasilan pekerja jarak jauh ngluwihi pegawe ing situs dening $ 100,000

Remote Work Saka Statistik & Tren Ngarep Kanggo 2022

Mangkene babagan 19 karya remot sing menarik saka statistik omah sing nyedhiyakake pemahaman babagan model model karya hibrida - campuran kantor lan karya jarak jauh - lan apa sabanjure:

Makarya saka jarak adoh wis mundhak 159% wiwit taun 2009.

Sumber: Analytics Kerja Global ^

Pengusaha lan kerja ing omah duwe alasan dhewe-dhewe. Yen sampeyan nganggep iki mung amarga pandemi, malah bakal nambah terus wiwit taun 2009.

Sanajan pandemi global COVID-19 nyebabake luwih akeh perusahaan lan bisnis sing pegawe kerja saka omah, makarya saka jarak adoh dudu perkara anyar. Nyatane, akeh buruh lan uga pamilik bisnis isih ngrancang tetep kerja sithik sanajan wis COVID-19.

Miturut Global Workplace Analytics, rong sebab utama yaiku kemajuan teknologi sing ngidini wong nindakake tugas ing endi wae lan rasa tresna marang wong liya kanggo njaga keseimbangan lan fleksibilitas urip-kerja.

99% wong luwih seneng kerja ing jarak jauh sajrone urip.

Sumber: Buffer ^

Iki minangka salah sawijining statistik sing paling menarik ing arena kerja remot saiki. Wong-wong cenderung seneng karo keluwesan, kebebasan, lan keseimbangan urip sajrone pirang-pirang taun. Yen mung padha duwe kesempatan kanggo karya saka ngarep salawas-lawase, sanajan paruh wektu, mesthi bakal ditindakake. Iki mbuktekake manawa kerja jarak jauh ora mung dadi mode nanging kesempatan sing apik tenan kanggo kabeh wong.

Ana akeh mupangat liyane sing bisa diwenehake dening remot kanggo karyawan lan pengusaha. Kanggo sawetara wong, iki uga dadi tantangan. Nanging, tantangan utawa kekurangan pancen winates dibandhingake karo mupangat sing bisa diwenehake saka omah.

Umume buruh terpencil kalebu ing 3 industri paling utama: 15% saka layanan kesehatan, 10% saka teknologi, lan 9% saka layanan finansial.

Sumber: Owl Labs ^

Industri kasebut nggunakake kekuwatan teknologi lan aspek pemasaran digital kaya desain web, nggawe konten, lan pangembangan web. Perawatan kesehatan dominasi industri liyane ing kene. 

Intine yaiku manawa kesempatan ing omah ora mung diwatesi karo industri paling dhuwur sing kasebut ing kene. Perusahaan mesthi golek cara kanggo ngatasi bisnise kanggo ngirit dhuwit lan uga energi.

73% kabeh departemen dikarepake duwe karyawan ing omah utawa kontraktor independen ing taun 2028.

Source: Upwork ^

Kaya sing diramalake, kabeh tim diarepake duwe 73% tenaga kerja jarak jauh ing taun 2028. Paningkatan sing gedhe banget mung sawetara taun saiki bakal nuwuhake kesempatan kerja sing luwih fleksibel. Iki uga ateges manawa telecommuting dadi luwih populer malah ing macem-macem industri ing saindenging jagad.

Kutha sing duwe tingkat penghasilan dhuwur duwe kesempatan kerja luwih adoh.

Sumber: Pragati ^

Wong sing manggon ing kutha-kutha sing nduweni Skor Trend Penghasilan sing luwih dhuwur bisa gampang entuk piranti lunak lan hardware sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas kasebut. Iki luwih disenengi dening wong sing duwe pekerjaan meja sing gampang diakses posisi kerja remot.

65% buruh ing AS gelem njupuk potongan gaji 5% kanggo tetep adoh.

Sumber: Breeze ^

Miturut survey 1,000 buruh AS sing ditindakake dening Breeze, mayoritas peserta setuju kanggo ngethok gaji kanggo ngganti posisi remot ing jangka panjang.

Para pekerja ngentekake kurang saka 30 menit kanggo ngomong babagan topik sing ora kerja.

Sumber: Airtasker ^

Survei saka Airtasker taun 2020 nuduhake manawa karyawan sing kerja ing omah lagi ngenteni nganti 30 menit luwih sithik mbahas topik non-kerja. Dheweke nglaporake ngadhepi gangguan sing luwih sithik saka kolega amarga kahanan kerja sing adoh.

Survei Deloitte nemokake "njaga budaya" minangka keprigelan manajemen utama ing kahanan kerja jarak jauh.

Sumber: Deloitte ^

A Survei Deloitte saka 275 eksekutif, njaga budaya organisasi muncul minangka keprihatinan paling gedhe. Keprihatinan kasebut tuwuh ing pangembangan strategi kantor jarak jauh / hibrida ing taun 2021.

83% buruh nganggep model kerja hibrida optimal ing mbesuk.

Sumber: Accenture ^

Ing survey babagan masa depan kerja, 83% saka 9,000 buruh nganggep model kerja hibrida minangka penting. Laporan kasebut nyaranake perjalanan saben dina suwene lan jam kerja luwih suwe dadi sebab sentimen nyebar.

77% tenaga kerja jarak jauh negesake produktivitas nalika kerja ing omah.

Sumber: CoSo Cloud ^

Ana prekara sing dianggep guyu sadurunge COVID wis cepet dadi kasunyatan sing nyata - kedadeyan anyar produktivitas tangi saka makarya saka omah.

CoSo Cloud Survei Pekerja Kolaboratif Jauh atribut nemokake iki kanggo kurang stres, kesehatan sing luwih apik, lan tingkat motivasi sing luwih dhuwur.

Buruh jarak jauh ngasilake $ 100,000 / taun luwih akeh tinimbang para pekerja ing lokasi.

Sumber: Owl Labs ^

Lab Owl Laporan kerja negara Remote ngumumake manawa para pekerja jarak jauh entuk luwih saka $ 100,000 tinimbang rekane ing situs, sing luwih saka kaping pindho.

20% karyawan sing kerja ing jarak adoh, nyatakake kesepian minangka tantangan sing paling gedhe.

Sumber: Buffer ^

Pakaryan adoh ana kekurangane, lan kekurangan komunikasi pribadi minangka salah sawijining. negara buffer kang alat kerja remot laporan nemokake manawa karyawan rumangsa ora marem amarga ora ana interaksi pribadi.

54% profesional TI percaya manawa buruh jarak jauh duwe risiko keamanan luwih gedhe tinimbang karyawan ing lokasi.

Sumber: OpenVPN ^

Amarga organisasi njaga kontrol sing kurang kanggo karyawan sing kerja ing njaba situs, infrastruktur keamanan dadi rentan. Kuwi ditemokake OpenVPN Survei Cybersecurity Tenaga Kerja Remote, ing ngendi profesional IT nampilake keprihatinan babagan tantangan keamanan sing timbul saka karyawan sing nyambung adoh.

Manajer pangrekrutan 68% ujar manawa makarya saka jarak adoh bisa digunakake luwih becik kanggo dheweke.

Source: Upwork ^

Miturut laporan tuwuhing tim remot dening Upwork - raksasa pasar lepas, manajer sing nyewa nglaporake rapat sing kurang penting lan fleksibilitas jadwal sing luwih apik amarga dadi sebab sukses kerja jarak jauh.    

Miturut survey 669 CEO, 78 persen duwe pandangan manawa kolaborasi jarak jauh kudu dianggep minangka strategi bisnis jangka panjang.

Sumber: Flexjobs ^

Yen dideleng saka perspektif jangka panjang, kerja jarak jauh bisa ditindakake amarga ngatasi biaya. Iki uga ngidini bisnis nyebarke tenaga kerja akeh tanpa menehi dana kanggo ruang kantor, menehi wawasan kenapa umume CEO seneng.

88 persen organisasi nggawe wajib utawa nyengkuyung karyawan supaya kerja ing omah COVID-19.

Sumber: Gartner ^

Miturut survey Gartner, 88 persen perusahaan ing saindenging jagad wis menehi mandat utawa ngajak karyawane kerja ing omah wiwit virus wiwit nyebar. Kajaba iku, 97 persen organisasi langsung nyetop kabeh lelungan sing gegandhengan karo kerja.

72% karyawan pengin terus kerja ing omah sanajan bisa bali menyang kantor.

Sumber: Apollotechnical.com ^

72% karyawan lan pengusaha sing disurvei ujar manawa pengin kerja paling ora rong dina seminggu sanajan ing papan kerja kanthi aman dibukak maneh lan bisa bali menyang kantor kanthi lengkap.

Perusahaan AS bisa ngarep-arep ngirit luwih saka $ 500B Setahun kanthi kerja jarak jauh.

Sumber: Staffingindustry ^

Ora preduli pangeluaran Modal awal (CapEx) amarga owah saka kerja jarak jauh, perusahaan-perusahaan AS tetep entuk keuntungan finansial. Nanging, mbutuhake implementasi model kerja hibrida sing sukses, miturut analitik ing papan kerja Global. 

Pakaryan jarak jauh bakal nyuda jarak tempuh nganti 70 nganti 140 milyar.

Sumber: KPMG ^

Miturut laporan riset perusahaan akuntansi KPMG, kanthi kira-kira 13 nganti 27 yuta wong sing kerja saka omah, jarak tempuh bisa dipotong nganti 70 nganti 140 milyar saben taun ing taun 2025.

Remote Work Saka Statistik Omah: Ringkesan

Karya jarak jauh ngasilake asil sing durung pernah ana sadurunge lan wis kabukten duweni potensi gedhe. Otonomi, kamardikan, lan kalebu luwih akeh wanita lan tenaga kerja cacat nunjukake masa depan ing papan kerja hibrida bakal umum.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.