25+ Statistik Pemasaran Email Kanggo 2022

ditulis dening

Email marketing minangka salah sawijining saluran distribusi konten sing paling efektif. Panliten ujar manawa ing taun 2023, meh setengah saka populasi donya bakal nggunakake email. Mangkene sing sampeyan kudu ngerti babagan paling anyar statistik pemasaran email kanggo taun 2022 ⇣.

Ringkesan sawetara statistik pemasaran email sing paling menarik, lan tren:

  • Saklawase 92% pangguna Internet diwasa maca email.
  • 58% saka individu maca email sadurunge mriksa media sosial lan warta.
  • A ngalahake 42.3% bakal mbusak email yen email ora dioptimalake kanggo telpon seluler.
  • Bisnis nglaporake manawa pemasaran email duwe rata-rata ROI $ 44 kanggo saben $ 1 sing digunakake.
  • Wolung sepuluh manajer pemasaran B2B nyebutake marketing email minangka saluran sing paling sukses kanggo distribusi konten.
  • Kira-kira 42% wong Amerika langganan buletin email kanggo entuk diskon lan penawaran adol.
  • Panliten nuduhake manawa 99% pangguna email mriksa email saben dina.
  • Luwih saka 60% pelanggan bali tuku produk sawise entuk email retargeting saka perusahaan.
  • Miturut survey Kampanye, organisasi nirlaba entuk tarif mbukak email paling dhuwur.
  • Email sing digunakake baris subjek pribadi ing subjek njaluk a 26% tarif mbukak email sing luwih dhuwur.

Sanajan tuwuh saka Google search lan media sosial, kampanye pemasaran email isih entuk investasi laba paling dhuwur ing antarane saluran pemasaran digital.

Pemasaran email wis siyap kanggo taun-taun kepungkur amarga nomer pangguna email aktif mundhak saben taun.

2022 Statistik & Tren Pemasaran Email

Mangkene koleksi statistik pemasaran email sing paling anyar kanggo menehi katrangan babagan kedadeyan ing taun 2022 lan sateruse.

ROI kampanye pemasaran email sing efektif yaiku 4400% - ngasilake $ 44 kanggo saben $ 1 sing digunakake kanggo pemasaran.

Sumber: Monitor Kampanye ^

Yen digunakake kanthi efektif, marketing email bisa ngasilake asil sing luar biasa.

Miturut panelitian Kampanye Monitor, pemasaran email minangka raja saluran pemasaran online kanthi ROI 4400% lan bali $ 44 kanggo saben $ 1 sing digunakake.

Pemasaran email minangka salah sawijining saluran distribusi konten sing paling dipercaya ing taun 2021.

Sumber: Kinsta ^

meh 87% bisnis-menyang-bisnis lan 79% pemasar bisnis-kanggo-konsumen gunakake email minangka metode distribusi konten utama. Tinimbang nggunakake situs web utawa blog, umume organisasi isih seneng email kanggo nyebar konten B2B.

Riset uga nuduhake manawa pemasaran email efektif amarga bisa ngasilake lan ngowahi ndadékaké kanggo sales luwih apik tinimbang cara liyane. Email uga misuwur minangka salah sawijining saluran corong penjualan B2C sing paling efektif.

Ana luwih saka 4 milyar pangguna email aktif sacara global.

Sumber: Statista ^

Email terus duwe peran integral ing urip kita. Ing taun 2025, meh setengah saka populasi donya bakal nggunakake email. Panaliten pungkasan nuduhake manawa ana udakara 4.15 milyar pangguna email sacara global. Nomer iki bakal saya akeh 4.6 milyar ing 2025.

Luwih saka 306 milyar email wis dikirim lan ditampa ing taun 2021. Nomer iki bakal nambah dadi 376 milyar sajrone patang taun ngarep. Pérangan email sing dikirim liwat ponsel uga saya tambah.

Rata-rata tarif mbukak email yaiku 18% lan rata-rata klik-tayang 2.6%.

Sumber: Monitor Kampanye ^

Bisnis bisa entuk pengembalian investasi sing apik banget liwat email marketing.

Nalika tarif mbukak, tarif klik-tayang, lan tarif unsubscribe beda-beda gumantung saka industri. Tolok ukur email rata-rata kanggo kabeh industri yaiku:

  • Rata-rata tarif mbukak: 18.0%
  • Tingkat klik-tayang rata-rata: 2.6%
  • Tarif klik-kanggo-mbukak rata-rata: 14.1%
  • Tingkat langganan rata-rata: 0.1%
benchmark email miturut industri
Sumber: https://www.campaignmonitor.com/resource/guides/email-marketing-benchmarks/

Kira-kira 35% panampa email mbukak email adhedhasar subyek.

Sumber: HubSpot ^

Pemasar kudu nggunakake judhul sing apik lan judhul sing apik kanggo narik perhatian para pangguna email.

Penting amarga meh 58% pangguna mriksa email kanthi cepet sawise padha tangi, lan 35% wong mbukak email adhedhasar jejer subyek.

Baris subjek sing apik uga bisa dingerteni amarga siji saka limang pangguna email mriksa email kaping lima dina.

Judhul sing apik bisa uga nambah tarif mbukak. Riset uga nuduhake manawa email sing kalebu jeneng ngarep panampa duwe tarif klik-tayang sing luwih dhuwur.

Email khusus nambah tarif mbukak email nganti 50%.

Sumber: Marketing Dive ^

Email sing duwe baris subjek email sing dipersonalisasi bakal dingerteni. Panaliten lengkap dening perusahaan penerbitan, Marketing Dive, nuduhake manawa email khusus nawakake tarif mbukak 21% dibandhingake 14% tarif mbukak ing email sing ora dipersonalisasi.

Email sing nawakake a sentuhan pribadi nyebabake 58% tarif klik-kanggo-mbukak sing luwih dhuwur. Baris subyek sing dipersonalisasi uga bakal nambah KPI kanthi dramatis.

Email dikirim sakjam sawise ninggali keranjang belanja dadi 6.33%.

Sumber: Backlinko ^

Pelanggan target ulang, sing ninggali keranjang belanja online, bisa mbantu situs web ngranggeh klien sing ilang. Ngelingi yen tarif mbukak tarif nilarake kranjang iku 40.14%, sampeyan bisa ngarepake 6.33% pembeli sing tuku produk kasebut.

Email dikirim sakjam sawise ditinggalake kranjang ngasilake sing luwih apik. Ngirim telung email sing ditinggalake kranjang ngasilake 67% asil sing luwih apik tinimbang email ninggali keranjang siji.

Pelanggan potensial sing target maneh bisa dingerteni amarga luwih saka 50% konsumen bakal tuku soko tindakake email pemasaran paling ora sepisan saben wulan.

Sepertiga pemasar email nggunakake utawa ngrencanakake nggunakake email interaktif.

Sumber: Hubspot ^

Email interaktif dadi populer amarga nawakake pengalaman positif ing pesen email.

meh 23% merek nggunakake email interaktif minangka bagean saka kampanye pemasaran. Saklawasé 32% pemasar email uga ngrancang nggunakake email interaktif ing kampanye email mbesuk.

Interaktif email bisa beda-beda. Bisa uga kalebu elemen interaktif cilik kayata efek hover utawa pengalaman sing luwih ramping kayata ngidini pelanggan email nambah produk menyang kranjang belanja virtual.

63% perusahaan nggunakake alat pihak katelu kanggo nganalisa asil pemasaran email.

Sumber: Litmus ^

Nomer pemasaran email sing saya akeh nggunakake alat canggih kanggo nganalisa asil kampanye pemasaran.

mung 37% perusahaan nggunakake dashboard sing disedhiyakake dening panyedhiya layanan email. Perusahaan sing isih ana nggabungake alat pihak katelu kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kinerja email.

Nambahake video menyang email sampeyan bisa nambah tarif klik-tayang email nganti 300%.

Sumber: AB Sedhep ^

Para ahli nggunakake video ing kampanye email kanggo ningkatake tarif konversi. Sampeyan bisa tambahake tarif mbukak email nganti 80% kanthi nyakup tembung "video" ing email. Asil nuduhake manawa video ing email uga bisa nyuda tingkat langganan 75%.

Akeh organisasi nggunakake email video kanggo ngembangake kapercayan ing antarane pamirsa. Perusahaan pemasaran email uga luwih seneng video ing email amarga nambah SEO lan nuduhake media sosial.

Meh 42% pangguna mbukak email ing ponsel.

Sumber: EmailMonday ^

Ponsel minangka lingkungan sing paling umum digunakake kanggo mriksa email. Luwih saka 80% pangguna smartphone rutin mriksa email.

Nalika smartphone minangka medium sing paling umum digunakake, pamirsa diwasa uga seneng nggunakake tablet. Dibandhingake karo pria, wanita nggunakake luwih akeh wektu kanggo sesambungan karo email ing ponsel.

Nggunakake emoji ing baris subjek email bakal nambah CTR dadi 93%.

Sumber: Outreach & Swiftpage ^

Emojis bisa ngasilake pengaruh positif marang kampanye email. Sinau Swiftpage nemokake iku nggunakake emoji bisa nambah tarif mbukak unik nganti 29%.

Kajaba iku, survey Experian nyimpulake yen nggunakake pesawat terbang utawa emoji payung ing baris subjek email bakal nambah tarif mbukak nganti meh 56%. Pemasar uga kudu nggunakake cara liya kanggo nambah kualitas konten.

Nalika nggunakake penargetan lan pamisahan pelanggan sing tepat, para pemasar bisa ngasilake luwih saka 3 kali tinimbang dibandhingake karo email sing disiarake.

Sumber: Backlinko ^

Target pelanggan liwat segmentasi email bisa ngasilake asil sing positif. Email sing dipisahake entuk tarif klik-tayang sing luwih dhuwur 100.95% dibandhingake karo email sing ora dipisahake.

Riset uga ngandhakake manawa personalisasi email nawakake penghasilan lan transaksi kaping enem luwih dhuwur. Nggunakake email sing ditarget, sampeyan uga bisa nambah penghasilan nganti 760%.

Saklawasé 34% pelanggan email ngeklik email sajrone sakjam nampa.

Sumber: GetResponse ^

Pelanggan email mesthi ngenteni tawaran anyar lan penjualan flash. Yen sampeyan mbukak tawaran sensitif wektu, penting kanggo ngerti yen jam pisanan ngirim email iku penting amarga sepertiga pangguna bisa uga mbukak email sajrone sak jam. Suwe-suwe, laju mbukak email mudhun sithik.

Sawise nem jam ngirim email, meh setengah saka pelanggan bakal mbukak email. Mula, sampeyan bisa uga bakal entuk wangsulan sing luwih apik kanthi milih maneh pelanggan sawise sawetara jam ngirim email dhisikan.

Apple iPhone lan Gmail minangka rong klien email sing paling populer.

Sumber: Litmus Analytics ^

Apple iPhone duwe pangsa pasar klien email 37%. Gmail, ing tangan liyane, ana 34%. Perhitungan kasebut adhedhasar 1.2 milyar bukaan sing dilacak dening Litmus Email Analytics ing wulan Agustus 2021.

74% Baby Boomer mikir email minangka saluran sing paling pribadi kanggo nampa komunikasi saka merek, banjur 72% Gen X, 64% Milenial, lan 60% Gen Z.

Sumber: Bluecore, 2021 ^

Miturut riset, email isih dadi cara sing paling disenengi lan paling pribadi kanggo kabeh konsumen demografi melu merek favorit. Iki luwih ateges manawa Millennial wis dingerteni nglampahi wektu ing media sosial, iki ora ateges minangka saluran sing paling apik kanggo merek kanggo dodolan.

Rata-rata, tarif klik-tayang email paling dhuwur menyang industri jasa Konsultasi 25%.

Sumber: Kontak Konstan ^

Amarga industri jasa Konsultasi paling dhuwur ing tingkat klik-tayang email, layanan Dhukungan Administratif lan Bisnis entuk pangkat nomer loro ing 20%. Layanan Ngarep lan Bangunan ngetutake kanthi rangking nomer telu yaiku 19%.

Iki nuduhake manawa ngirim email menyang dhaptar sing dipisahake, gawe email kanthi cekak kanthi ajakan tumindak sing jelas. Iki bakal nggawe langganan mudhun nalika nambah tarif klik-tayang.

99% pangguna email mriksa kothak mlebu saben dina, kanthi sawetara mriksa 20 kali saben dina. Saka wong kasebut, 58% konsumen mriksa email dhisik esuk.

Sumber: OptinMonster ^

Asil nuduhake yen email tetep dadi cara sing apik kanggo nggayuh pamirsa. Iki ora gumantung karo klompok umur apa wae. Kasedhiyan lan aksesibilitas email saka piranti seluler malah nggawe email luwih populer kanggo masarakat ing macem-macem industri.

40% konsumen ujar duwe paling ora 50 email sing durung diwaca ing kothak mlebu.

Sumber: Sinch ^

Riset Sinch nuduhake manawa konsumen ora bisa ninggalake pesen seluler sing durung diwaca, 40% konsumen ujar duwe paling ora 50 email sing durung diwaca. Kajaba iku, meh 1 saka 10 ngakoni duwe luwih saka 1000 email sing durung diwaca.

Ngirit wektu minangka mupangat otomatisasi pemasaran paling gedhe, yaiku 30%.

Sumber: Amazon AWS ^

Miturut laporan kasebut, nalika ngirit wektu minangka mupangat otomatisasi pemasaran paling gedhe, ana akeh mupangat liyane sing sabanjure. Iki diikuti karo generasi timbal ing 22%. Pendapatan sing luwih dhuwur sabanjure dibandhingake 17%.

Retensi pelanggan kena 11%. Keuntungan liyane kalebu ngawasi kampanye pemasaran 8% lan nyepetake siklus penjualan 2%.

Wektu paling apik kanggo ngirim email pemasaran yaiku antarane 6 esuk nganti 2 sore.

Sumber: Kinsta ^

Kampanye pemasaran email nampa tarif mbukak email paling dhuwur ing wayah esuk lan sajrone jam kerja kantor.

Sinau komprehensif dening GetResponse nyaranake umume pangguna mriksa emaile jam 6 esuk nganti 2 sore. Sajrone wolung jam kasebut, tarif mbukak email tetep konsisten.

Sawise jam 2 sore, tarif mbukak email wiwit mudhun kanthi cepet. Statistik kasebut nuduhake manawa para pemasar email ngirim email nalika esuk kanggo entuk tarif tanggapan sing luwih apik.

18% email dikirim dina Kemis, 17% dina Setu, 16% ing dina Rebo.

Sumber: Kinsta ^

Saka 14 panelitian, kabeh entuk asil sing padha yen dina paling apik ing minggu kasebut kanggo ngirim email kanthi tarif mbukak paling dhuwur yaiku dina Kamis 18%. Yen sampeyan ngirim email kaping pindho saben minggu, dina sing paling apik nomer loro dina Selasa yaiku 17%. Rebo mbesuk. Nalika dina Sabtu minangka dina favorit liyane, ngirim kampanye pemasaran e-mail ing dina Setu ora bakal menehi pengaruh sing padha kaya ing telung dina paling ndhuwur.

61% pelanggan / pelanggan pengin nampa email promosi saben minggu, 38% - luwih asring.

Sumber: Kinsta ^

Wong-wong langganan dhaptar email amarga pengin nampa tawaran promosi saka perusahaan sampeyan, apa saben minggu utawa malah saben dinane. Ing AS, 91% wong Amerika pengin nampa email promosi saka perusahaan sing bisnis.

Baris subyek email sing duwe enem utawa pitung tembung nampa klik maksimum.

Sumber: Marketo ^

Baris subyek email penting banget kanggo sukses kampanye pemasaran email. Penelitian nuduhake manawa tim pemasaran kudu fokus nggawe header sing apik yaiku enem utawa pitung tembung.

Tingkat klik-kanggo-mbukak kanggo jinis email yaiku meh 40% luwih apik tinimbang email sing nggunakake wolung utawa luwih saka wolung tembung ing baris subjek. Cacah rata-rata karakter kanggo jinis kampanye sing paling sukses udakara 40 tembung.

Tombol ajakan-kanggo-tumindak ing pungkasan baris subyek email nyebabake tingkat klik-tayang luwih saka 28%.

Sumber: Monitor Kampanye ^

Umume wong mindai email tinimbang maca. Mula, nggunakake tombol ing pungkasan baris subjek email minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten.

Tombol duwe atribut unik, sing ndadekake dheweke beda karo teks. Sampeyan bisa ngganti ukuran, warna, lan desain tombol sing cocog karo kampanye email sampeyan. Sawetara ahli wis nglaporake kenaikan luwih saka 100% ing RKT nalika nggunakake tombol ing header email.

sumber:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.