Alternatif Avira Paling Apik (Piranti Lunak Antivirus Sing Luwih Apik)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Piranti sing gegandhengan karo Internet minangka alat sing paling penting. Mula, sampeyan kudu nglindhungi piranti saka virus, malware, lan jinis program jahat liyane sing pengin nyolong data lan dhuwit. Ing artikel iki, entuk sing paling apik Alternatif Avira supaya sampeyan tetep aman lan direksa sawayah-wayah.

Saka $ 44.99 saben taun (5 piranti)

Diskon 50% kanggo rencana 1 taun. Ngirit nganti $ 60.

Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan 7 alternatif antivirus Avira paling dhuwur lan sampeyan bakal ngerti carane mbandhingake.

Ringkesan cepet:

  • Bitdefender Total Security - Alternatif Avira umume - Bitdefender Total Security minangka piranti lunak antivirus sing paling apik lan paling gampang digunakake saiki. Nawakake perlindungan online sing apik banget kanthi rega sing murah (kanthi diskon).
  • Norton 360 Deluxe - Runner-up paling umum - Yen sampeyan pengin duwe salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik ing pasar, sampeyan kudu nimbang Norton 360 Deluxe. Nduwe perlindungan paling dhuwur tumrap kabeh jinis virus, malware, ransomware, lan jinis ancaman online liyane. Ora mung piranti lunak antivirus, nanging uga duwe manager sandhi, VPN, kontrol parental, lan ngawasi web peteng.
  • Indandani Mac Internet Security X9 - Alternatif Avira paling apik kanggo Mac - Mac uga duwe virus. Lan piranti lunak antivirus sing paling apik kanggo Mac yaiku sing dirancang khusus kanggo sampeyan, kayata Intego Mac Internet Security X9.
  • McAfee Total Protection - Alternatif antivirus Avira paling murah - McAfee Total Protection minangka piranti lunak antivirus sing hebat sing nglindhungi nomer piranti tanpa wates karo virus lan malware nganti $ 69.99 / taun. Pilihan sing cocog kanggo kantor lan kulawarga, kenapa ora ..

Alternatif Avira Paling Apik ing taun 2022

1. Bitdefender Total Security (Paling apik ing kabeh antivirus)

bitdefender keamanan total

Fitur Keamanan Total Bitdefender  

Bitdefender Total Security minangka salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik sing kasedhiya ing taun 2022. Menehi perlindungan malware luwih maju plus fitur keamanan internet liyane, kabeh kalebu program sing padha. 

Bitdefender Total Security bisa digunakake kanthi apik ing piranti Windows, Mac, Android, lan IOS lan ora menehi pengaruh marang kinerja kabeh amarga teknologi Bitdefender Photon. 

Bitdefender Total Security dilengkapi fitur ekstra kanggo program antivirus liyane.

Kasedhiya macem-macem corong sing wis dirancang, sing bisa disesuaikan, nggawe corong penjualan iku gampang kanggo sapa wae sing duwe level pemrograman apa wae. Iki uga nawakake pemasaran email.

Pros

  • Iki menehi perlindungan saka umume jinis ancaman
  • Wis terjangkau
  • Pakaryan banget nglindhungi sistem operasi
  • Menehi perlindungan mikropon lan webcam

cons 

Rencana reregan

Bitdefender Total Security minangka piranti lunak antivirus sing terjangkau sing nyedhiyakake akeh fitur kanthi rega sing kompetitif. Yen sampeyan ora kepenak, dheweke duwe garansi dhuwit bali 30 dina.

Plan5 Piranti10 Piranti
taun 1 $ 39.89$ 49.99
2 taun $ 97.49$ 110.49
3 taun $ 129.99$ 149.49

Apa Bitdefender Total Security luwih apik tinimbang Avira Prime?

Bedane sing paling apik ing antarane yaiku rega. Bitdefender Total Security diwiwiti ing $ 39.89 / taun kanggo 5 piranti, dene Avira Prime dadi $ 69.99 kanggo kahanan sing padha.

Bitdefender uga duwe VPN winates, nanging Avira ora duwe kontrol wong tuwa. Ing liyane, dheweke duwe fitur sing padha. Dadi, yen sampeyan pengin piranti lunak antivirus sing apik sing nawakake akeh fitur kanthi rega sing apik tenan, sampeyan kudu milih Bitdefender Total Security.

mriksa situs web Bitdefender kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

2. Norton 360 Deluxe (Pilihan umume paling apik)

Norton 360 Deluxe Kab

Fitur Norton 360 Deluxe

Norton minangka merek terkenal ing pasar antivirus sing nyedhiyakake macem-macem piranti lunak antivirus.

Nanging, Norton 360 Deluxe minangka salah sawijining piranti lunak antivirus sing paling apik lan fitur sing apik banget kanggo meh kabeh wong sing pengin dilindhungi saka macem-macem jinis virus lan malware.

Norton 360 Deluxe nglindhungi piranti Windows, Mac, Android, lan iOS tanpa nyuda lan menehi sampeyan jaminan proteksi malware 100% sing dakkarepake. 

Aku nganggep Norton 360 Deluxe minangka piranti lunak antivirus sing hebat amarga nawakake perlindhungan apik tenan kanggo piranti sampeyan lan ngawasi web peteng, kabeh iku regane kompetitif banget.

Alesan liya kenapa Norton 360 Deluxe minangka piranti lunak antivirus sing hebat yaiku nduwe VPN internal lan manajer tembung sandhi tanpa wates gratis, dadi sampeyan ora kudu mbayar tambahan kanggo siji.

Pros

  • Perlindhungan malware sing gedhe
  • Panyimpenan online 50GB gratis 
  • VPN Gratis Tanpa wates
  • Parental Control

cons

  • Saiki saya larang nalika panggunaan taun kapindho

Rencana reregan 

Norton 360 Deluxe nglindhungi nganti limang piranti kanggo $ 49.99 kanggo taun kapisan. Regane dadi $ 104.99 / taun sawise iku.

Apa Norton 360 Deluxe luwih apik tinimbang Avira Prime?

Tes laboratorium nuduhake manawa Norton 360 Deluxe bisa ngidentifikasi luwih akeh ancaman online tinimbang Avira lan uga serangan nol-dina. Norton ngawasi web peteng, sing ora ditindakake Avira.

Nalika nerangake rega, Norton luwih murah kanggo taun panggunaan kaping pisanan, nanging saya larang ing taun panggunaan kaping pindho. Ing wektu iki, sampeyan kudu milih yen sampeyan pengin mbayar tambahan kanggo taun kapindho. Aku mikir manawa Norton minangka pilihan sing luwih apik yen sampeyan pengin proteksi ndhuwur lan ngawasi web peteng. 

Priksa situs web Norton kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

3. McAfee Total Protection (Antivirus paling apik kanggo ngawasi web peteng)

mcafee total pangayoman

Fitur Perlindhungan McAfee Total 

McAfee minangka piranti lunak antivirus apik tenan sing dipercaya puluhan yuta pangguna ing saindenging jagad. Sing nggawe hebat banget yaiku proteksi ekstrem sing mblokir meh kabeh jinis virus lan malware kanggo nginfeksi piranti sampeyan tanpa mengaruhi kecepetan mlaku. 

Alasan liyane kenapa McAfee Total Protection minangka salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik ing pasar yaiku Perlindhungan Pencurian Identitas sing nggoleki situs web peteng kanggo informasi pribadi, kayata SSN, alamat, lan info kertu kredit.

Yen sampeyan nemokake informasi kasebut ing situs web peteng, sampeyan bakal langsung dilaporake. Nanging, fitur iki mung kasedhiya ing AS.

Kejaba dadi platform kabeh-ing-siji sing kuat, McAfee uga nawakake nyoba gratis 30 dina sing ngidini sampeyan nggunakake mayoritas fitur kanthi gratis, nanging kanthi sawetara watesan. Nanging, alat kasebut cukup kanggo nggawe bisnis online sing sukses.

Pros 

  • Perlindhungan sing luar biasa saka virus 
  • Kasedhiya VPN lan manajer sandi internal 
  • Nduwe ngawasi web sing peteng

cons 

Rencana reregan

Jumlah PirantiRega (Taun kapisan)
1 piranti $ 34.99
5 piranti $ 39.99
10 piranti $ 44.99
Piranti tanpa wates $ 69.99

McAfee Total Security minangka pilihan sing kuat kanggo wong sing golek piranti lunak antivirus sing dipercaya sing ora bakal ngilangi bank.

Sanajan McAfee Total Security kayane regane murah banget ing taun kapisan, regane mundhak pirang-pirang taun sawise iku. McAfee Total Protection uga duwe Jaminan dhuwit bali dina 30 dina.

Kepiye McAfee Total Security dibandhingake karo Avira Prime?

Salah sawijining prabédan utama ing antarané loro yaiku McAfee Total Security nduwéni ngawasi web peteng, sanajan mung kasedhiya ing AS. Kalorone nawakake perlindungan antivirus sing apik banget lan dilengkapi fitur sing padha. 

Bedane paling gedhe yaiku rega. Perlindhungan McAfee Total bisa diinstal ing nomer piranti tanpa wates kanthi rega sing padha karo biaya Avira Prime kanggo 5 piranti. Yen sampeyan pengin piranti lunak antivirus sing apik lan terjangkau kanggo kantor, sampeyan kudu nganggep McAfee Total Security.

mriksa metu situs web McAfee kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

4. Kaspersky Internet Security (Antivirus paling apik kanggo blanja lan perbankan online sing aman)

keamanan internet kaspersky

Fitur Kaspersky Internet Security 

  • Situs web resmi: https://www.kaspersky.com/internet-security
  • Digawe kanggo ngamanake pembayaran online lan info perbankan
  • Firewall rong arah digunakake kanggo nambah keamanan 
  • Perlindhungan webcam
  • Nglindhungi komputer saka ancaman online canggih kayata ransomware lan nyolong data
  • Adblocker

Yen proteksi perbankan online minangka prioritas utama, Kaspersky Internet Security minangka piranti lunak antivirus kanggo sampeyan. Kanthi Kaspersky Internet Security, sampeyan bisa tuku online kanthi aman tanpa sumelang yen apus-apus utawa informasi bank sampeyan dicolong.

Ing njaba perlindungan perbankan online sing luar biasa, Kaspersky Internet Security nglindhungi Windows, Mac, lan Android saka jinis malware, ransomware, spyware, virus, lan uga serangan nul dina.

Kaspersky Internet Security fitur piranti lunak antivirus sing sugih sing nawakake manajer tembung sandi, kontrol wong tuwa, lan VPN ing ndhuwur virus, malware, lan proteksi perbankan online paling dhuwur.

Aku uga seneng babagan Kaspersky Internet Security yaiku nyoroti tautan sing mbebayani kanggo menehi informasi babagan situs web sing ora aman.

Pros

  • Perlindhungan sing luar biasa tumrap kabeh jinis virus lan ransomware
  • Perlindhungan webcam 
  • Ngidini sampeyan blanja kanthi online kanthi kapercayan 
  • Mesin pertahanan telung lapis

cons

  • VPN winates sing bisa diupgrade dadi VPN Unlimited udakara $ 30 / taun
  • Ora duwe ngawasi web sing peteng 
  • Ora ndhukung piranti IOS

Rencana reregan 

Plan1 Piranti2 Piranti3 Piranti5 Piranti10 Piranti
taun 1 $ 44.49$ 52.49$ 59.99$ 74.99$ 112.49
2 taun $ 62.24$ 71.99$ 89.99$ 112.49$ 169.49

Aku nganggep Kaspersky Internet Security minangka pilihan sing kuat kanggo sapa wae sing pengin aman online.

Apa Kaspersky Internet Security luwih apik tinimbang Avira Prime?

Kaspersky Internet Security luwih apik tinimbang Avira Prime kanggo nglindhungi piranti sampeyan saka ancaman online.

Kaspersky minangka pilihan paling apik kanggo nglindhungi info perbankan ing pasar saiki. Yen sampeyan prihatin, sampeyan kudu milih Kaspersky Internet Security amarga regane meh padha.

mriksa metu situs web Kaspersky kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

5. Intego Mac Internet Security X9 (Antivirus paling apik kanggo Mac)

intego mac keamanan internet x9

Fitur Intego Mac Internet Security X9

Sawetara taun kepungkur, masarakat umume ujar manawa Mac ora butuh piranti lunak antivirus amarga dilindhungi saka virus lan malware apa wae. Nyuwun pangapunten, bilih Macs mbetahaken antivirus. 

Salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik ing pasar saiki sing digawe khusus kanggo Mac yaiku Intego Mac Internet Security X9.

Intego minangka salah sawijining perusahaan pertama sing nawakake program antivirus khusus Mac. Wis rampung wiwit taun 1997 lan dadi salah sawijining panyedhiya piranti lunak antivirus Mac paling apik wiwit iku.

Intego Mac Internet Security X9 saged ndeteksi jinis virus lan malware apa wae sing bisa nyerang Mac lan ngrusak tanpa kudu mudhun alon-alon.

Pros 

  • Gampang kanggo nggunakake 
  • Perlindhungan antivirus Mac 100% 
  • Ora alon-alon Macs

cons 

  • Sanajan bisa digunakake kanggo piranti Windows kanthi rega premium $ 10 / taun, versi Windows ora efektif kanggo nglawan virus lan malware 
  • Ora duwe perlindungan mikropon lan webcam 
  • Iku mung program antivirus, lan ora duwe VPN utawa pangatur tembung sandhi

Rencana reregan 

Plan1 Piranti3 Piranti5 Piranti
taun 1 $ 39.99$ 74.99$ 59.99
2 taun $ 74.99$ 99.99$ 124.99
Perlindhungan Ganda (Mac lan Windows)Ekstra $ 10 Ekstra $ 10 Ekstra $ 10 

Intego Mac Internet Security X9 minangka antivirus paling apik kanggo Mac, lan rega sing kompetitif banget. Mesthi wae, iki bisa uga ora duwe akeh fitur, nanging tugas utamane - nglindhungi Mac saka virus lan malware.

Kepiye Intego Mac Internet Security beda karo Avira Prime?

Bedane mung Intego Mac Internet Security X9 lan Avira Prime yaiku Intego luwih apik kanggo Mac lan Avira luwih apik kanggo Windows. Kabeh gumantung apa sampeyan duwe Mac utawa PC.

mriksa metu situs web Intego kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

6. TotalAV Total Security (Gampang digunakake alat alat proteksi online)

totalav total keamanan

Fitur TotalAV Total Security 

TotalAV Total Keamanan minangka salah sawijining piranti lunak antivirus sing paling gampang digunakake ing pasar, lan bisa digunakake banget ing piranti Windows, Mac, Android, lan iOS tanpa kena pengaruh kacepetan operasi.

Nglindhungi piranti sampeyan saka virus, malware, ransomware, lan spyware minangka prioritas TotalAV Total Security, lan pancen apik banget.

TotalAV Total Keamanan dudu mung program antivirus. Uga duwe VPN, pangatur tembung sandhi, lan pamblokir iklan. Sampeyan uga ngidini sampeyan mbusak kabeh file duplikat kanthi gampang saka piranti.

Pros 

  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka 
  • Klebu alat sing aman supaya sampeyan aman ing online 
  • Dianyari kanthi aktif kanggo nyedhiyakake perlindungan paling apik saben dina 
  • Nduwe sidhang gratis 7 dina lan garansi dhuwit bali 30 dina

cons

  • Ora duwe kontrol wong tuwa 
  • Ana sawetara upaya upsell nalika tuku 
  • Iku luwih larang ing taun kapindho

Rencana reregan 

TotalAV Total Keamanan mung duwe siji rencana saiki, lan saiki uga $ 59 / taun kanggo taun kapisan kanggo nglindhungi nganti 6 piranti. Kayane kaya nyang-nyangan, nanging regane luwih murah ing taun kapindho.

Apa bedane TotalAV Total Security lan Avira Prime?

TotalAV Total Security meh padha karo Avira Prime amarga duwe fitur sing meh padha kayata VPN, manager password, blocker iklan, lan PC cleaner.

Biayane padha kanggo taun kapisan, nanging TotalAV regane luwih akeh ing taun kapindho. Kalorone minangka program antivirus sing hebat, nanging Avira Prime nawakake kesepakatan sing luwih apik kanggo macem-macem piranti

mriksa metu TotalAV kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

7. BullGuard Internet Security (Antivirus paling apik kanggo tukang game online)

keamanan internet bullguard

Fitur keamanan Internet BullGuard

BullGuard wis dadi pilihan piranti lunak antivirus sing paling apik kanggo para pemain online sajrone pirang-pirang taun.

BullGuard Internet Security uga ora dikecualian. Sing nggawe apik banget kanggo para pemain game online yaiku fitur Game Booster sing ngidini para gamer ngarahake luwih akeh kekuwatan CPU menyang game nalika lagi diputer.

Fitur iki uga mblokir kabar nalika main game supaya ora ngganggu sampeyan. Sanajan fitur iki ndadekake game sampeyan luwih lancar lan luwih cepet, nanging ora kompromi virus lan nglindhungi malware piranti sampeyan.

Keamanan Internet BullGuard minangka piranti lunak antivirus sing kuat sing nglindhungi piranti Windows, Mac, lan Android saka kabeh jinis virus, malware, lan uga serangan nol-dina.

Fitur Browsing Aman mriksa saben tautan lan nyorot link sing mbebayani supaya sampeyan ora bisa ngakses situs web sing mbebayani utawa dadi korban penipuan phishing

Pros

  • Regane ora mundhak taun kapindho 
  • Nduwe garansi dhuwit bali 30 dina 
  • Ndeteksi serangan nol-dina

cons

  • Ora ndhukung piranti IOS 
  • Sawetara fitur-fitur kasebut uga ora tampil ing Mac kaya sing ditindakake ing piranti Windows
  • VPN kudu dituku kanthi kapisah

Rencana reregan 

Jumlah Piranti3 Piranti5 Piranti10 Piranti
Rega kanggo 1 taun $ 59.99$ 83.99$ 140.99
Regane suwene 2 taun $ 99.99$ 134.99$ 225.99
Regane suwene 3 taun $ 119.99$ 167.99$ 281.99

Apa bedane antara Keamanan Internet BullGuard lan Avira Prime?

BullGuard minangka pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan yen seneng main game online. BullGuard dilengkapi Game Booster, sing dadi titik jual sing penting kanggo para pemain game online.

Nalika nerangake rega, BullGuard rada larang, lan VPN ora kalebu, nanging duwe perlindungan luar biasa tumrap kabeh jinis virus lan malware.

mriksa metu situs web Bullguard kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

Apa Avira?

alternatif avira

Fitur Avira Prime

  • Situs web resmi: https://www.avira.com/en/prime 
  • Perlindhungan email 
  • Perlindhungan piranti lunak liya 
  • Perlindhungan web 
  • VPN lan pangatur Sandi
  • Mbusak file duplikat 

Nalika semana, Avira dadi piranti lunak antivirus paling apik ing pasar, lan iki dadi misuwur nganti saiki. 

Saiki, Avira isih dadi salah sawijining piranti lunak antivirus paling apik ing pasar, nanging saiki wis ora sampurna. Avira Prime minangka versi paling apik sing kasedhiya karo kabeh sing ditawakake Avira. Iki kalebu VPN, pangatur tembung sandhi, lan sawetara fitur liyane.

Avira minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing pengin piranti lunak antivirus sing terjangkau sing nglindhungi piranti Windows, Mac, Android, lan iOS kanthi apik.

Avira Perdana bisa ngenali tautan sing mbebayani nalika browsing ing browser Opera lan nglindhungi sampeyan saka ransomware, lan scam phishing. 

Siji wilayah sing unggul ing Avira Prime yaiku optimalisasi sistem. Iki tegese kanthi otomatis ndandani masalah cilik kayata printer, sambungan WiFi, lan sawetara masalah jaringan liyane. Uga kasedhiya karo perlindungan webcam lan mikropon.

Pros

  • Nduwe VPN lan manajer sandi 
  • Ndeteksi link sing mbebayani ing lampiran email

cons

  • Perlindhungan antivirus ora sampurna
  • Ora duwe kontrol wong tuwa
  • Browsing Aman mung ing Opera

Rencana reregan

Plan1 Year2 Taun3 Taun
5 piranti $ 69.99$ 132.99$ 195.99
25 piranti $ 90.99$ 174.99$ 251.99

Avira Prime dianjurake kanggo wong sing pengin duwe piranti lunak antivirus sing bisa ndeteksi virus, malware lan nglindhungi sampeyan saka apus-apus phishing.

FAQ

Apa Avira?

Avira (Avira Operations GmbH & Co. KG) minangka perusahaan keamanan internet Jerman sing nggawe piranti lunak antivirus. Avira nggawe versi gratis (Avira Free Security) lan versi mbayar (Avira Prime). 

Apa alternatif Avira sing paling apik?

Saingan paling apik kanggo piranti lunak antivirus Avira yaiku Bitdefender, Norton (alternatif PC paling apik), lan Integ (Mac alternatif).

Apa piranti lunak antivirus sing luwih larang luwih apik?

Umume, fitur-fitur kasebut luwih akeh tinimbang fitur sing luwih murah, kayata ngawasi web peteng, firewall, lan janjeni level perlindungan sing luwih apik. Yen sampeyan kepengin duwe, iku migunani kanggo sampeyan.

Apa alternatif sing luwih murah regane?

Ya padha. Umume panyedhiya antivirus nawakake piranti lunak antivirus sing luwih murah kanggo wong sing proteksi antivirus penting nanging ora pengin nggunakake akeh dhuwit. Dheweke bisa uga ora duwe fitur canggih, nanging menehi perlindungan sing apik banget.

Apa luwih akeh wong bisa nuduhake langganan antivirus sing padha?

Ya bisa. Lengganan bisa digunakake dening luwih akeh wong (kulawarga, pasangan, kantor) yen ora ngluwihi jumlah lisensi sing ana.

Apa aku bisa nggunakake piranti lunak antivirus sing padha kanggo Mac lan Windows?

Ya, sampeyan bisa. Nanging, piranti lunak antivirus khusus Mac disaranake kanggo Mac, nanging jinis liyane uga bisa digunakake.

Summary

Muga-muga sampeyan wis nemokake artikel iki kanthi informatif lan sampeyan wis ngidentifikasi sing paling apik Alternatif Avira kanggo sampeyan. Elinga yen piranti lunak antivirus panyedhiya sing kalebu ing artikel iki uga nawakake piranti lunak antivirus liyane. Kanggo artikel iki, aku wis milih versi sing nawakake fitur lan nilai paling apik.

Ora kabeh piranti lunak antivirus digawe padha. Kabeh duwe macem-macem fitur lan nawakake macem-macem jinis perlindungan. Penting, pilih sing dipercaya sing nawakake kabeh fitur sing sampeyan pengin lan proteksi paling dhuwur.

DEAL

Diskon 50% kanggo rencana 1 taun. Ngirit nganti $ 60.

Saka $ 44.99 saben taun (5 piranti)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.