Best Google Formulir Alternatif (Formulir Luwih Luwih & Luwih Lanjut)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Google Formulir punika salah sawijining pembangun formulir online paling populer kasedhiya Wis 100% gratis, ing salawas-lawase, grapyak banget kanggo pangguna, lan gampang disiyapake. Nanging .. wujude dhasar lan ana watesan. Ing ngisor iki yaiku paling Google Formulir alternatif ⇣ kanthi fitur sing luwih apik lan luwih akeh.

Saka $ 35 saben wulan

Uji coba gratis - Coba formulir obrolan, survey, kuis + liyane

Google Formulir minangka pilihan gratis sing paling apik kanggo sapa wae sing kudu nggawe formulir sing gampang. Nanging, kanthi desain lan fungsionalitas sing winates, aku mikir sampeyan bakal luwih apik mbuwang sawetara dolar saben wulan kanggo nggawe formulir premium.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Tipe jinis ⇣ Iki minangka pembangun formulir sing paling disenengi amarga fleksibilitas, alat desain sing apik, lan antarmuka panganggo sing intuisi
  • Alternatif desain paling apik: JotForm Yen sampeyan lagi golek pembangun formulir sing fokus ing fleksibilitas desain, JotForm minangka pilihan sing apik banget.
  • Alternatif murah paling apik: Wufoo Sawetara tukang bangunan larang, nanging Wufoo nyedhiyakake layanan luar biasa kanthi rega sing kompetitif.
  • Best WordPress alternatif: WPForms ⇣ Sanajan ana akeh WordPress plugin kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nggawe formulir sing apik, WPForms cetha banget ing ndhuwur paket kasebut.
DEAL

Uji coba gratis - Coba formulir obrolan, survey, kuis + liyane

Saka $ 35 saben wulan

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh sing kudu ditindakake, nanging ing mripatku, Google Formulir mung duwe kakehan cacat.

Begjanipun, ana macem-macem opsi liyane ing pasar.

Sawetara sing paling apik Google Alternatif formulir wis digunakake akeh, nanging liyane ora dingerteni lan katon siap njeblug ing popularitas ing mangsa ngarep.

Best Google Formulir Alternatif ing 2022

Sakabèhé, sing paling apik Google Formulir alternatif yaiku Jenisform (paling umum), Wufoo (alternatif murah paling apik), JotForm (paling apik kanggo desain canggih), lan WPForms (paling apik kanggo WordPress).

1. Typeform (alternatif paling apik)

  • situs web: https://www.typeform.com
  • Wangun sing fleksibel banget, bisa disesuaikan
  • Sawetara template sing apik
  • Desainer bentuk interaktif
jinis

Jenisform yaiku salah sijine sing paling apik Google Formulir alternatif aku wis digunakake. Iku arang banget platform kuat sing ngidini sampeyan nggawe kabeh jinis formulir sing dikarepake.

Desainer bentuk super fleksibel, lan ana macem-macem template sing bisa digunakake kanggo miwiti.

integrasi jinis

Ing sisih ndhuwur iki, sampeyan bisa nggabungake formulir Typeform karo pilihan platform pihak katelu, kalebu Slack, MailChimp, Google Lembar, lan liya-liyane.

Malah ana rencana gratis dhasar sing bisa digunakake kanggo ngenalake platform kasebut, sing aku arep ndeleng.

Pro jinis:

  • Cithakan sing apik banget
  • Desainer bentuk logis
  • Integrasi karo macem-macem platform

Jenis kontra:

  • Cukup larang dibandhingake karo sawetara platform liyane
  • Bisa uga rada ndhuwur kanggo sawetara pangguna
  • Layanan pelanggan sub-par

Rencana rega jinis:

Penawaran jinis telung mbayar lan siji rencana selawase gratis. Regane regane $ 35 nganti $ 70 saben wulan kanthi bayaran saben wulan.

Diskon kasedhiya kanthi lengganan taunan, lan solusi khusus kasedhiya kanggo bisnis gedhe.

Essentials

$ 35 / sasi

Professional

$ 50 / sasi

Premium

$ 70 / sasi

Typeform vs Google Formulir:

Typeform nawakake sawetara fleksibilitas desain sing paling apik Aku wis ndeleng ing antarane para pembangun formulir populer.

Yen sampeyan pengin nggawe formulir sing disesuaikan banget, Aku Highly Rekomendasi considering iki Google Formulir saingan.

2. JotForm (alternatif desain paling apik)

  • situs web: https://www.jotform.com
  • Cithakan formulir sing bisa disesuaikan banget
  • Ngidini sampeyan nggabungake fungsi sing kuat
  • Macem-macem fitur otomatis tugas
wangun jot

Kaya Typeform, JotForm minangka platform nggawe canggih sing nggawe prioritas fleksibilitas desain lan integrasi kuat.

Kasedhiya macem-macem template, lan desainer drag-and-drop tegese sampeyan mung bakal winates karo imajinasi sampeyan.

formulir pembayaran jotform

Siji bab sing misuwur babagan JotForms yaiku integrasi panrima pembayaran. Beda karo akeh pesaing, pancen ngidini sampeyan nglumpukake pembayaran langsung liwat formulir kasebut.

Cithakan populer kalebu pilihan kanggo lengganan bola-bali, pesenan online, lan sumbangan.

Pro JotForm:

  • Nampa pembayaran online
  • Tukang nggawe seret lan culake
  • Perpustakaan desain lan template apik banget

Kontra JotForm:

  • Ora bisa disesuaikan adhedhasar tanggapan formulir
  • Milih template bisa dadi angel
  • Dhukungan pelanggan paling apik

Rencana rega JotForm:

JotForm nggunakake model pembayaran adhedhasar langganan sing terus-terusan.

Ana rencana gratis sing fungsi lengkap (kanthi watesan limang formulir) sing bisa digunakake kanggo nyoba platform, lan malah ana jaminan dhuwit bali lengkap sajrone 30 dina yen sampeyan ganti mikir sawise tuku.

Kasedhiya telung rencana mbayar, yaiku $ 29 nganti $ 99 saben wulan ($ 24 nganti $ 79 kanthi langganan taunan). Kabeh duwe watesan formulir, pengajuan saben wulan, lan panyimpenan.

tembaga

$ 29 / sasi

Silver

$ 39 / sasi

emas

$ 99 / sasi

JotForm vs Google Formulir:

Pembuat seret lan selehake JotForm, perpustakaan template sing apik banget, lan opsi desain liyane nggawe pilihan apik kanggo sing golek Google Wangun mung sethitik banget prasaja.

3. Wufoo (alternatif murah paling apik)

  • situs web: https://www.wufoo.com
  • Alternatif sing regane kompetitif
  • Tukang nggawe fleksibel banget
  • Kasedhiya karo macem-macem alat otomatisasi alur kerja
wuto

Wufoo iku salah siji saka alternatif favorit kanggo Google Formulir, lan kanthi alasan sing apik.

Iku luwih terjangkau tinimbang akeh opsi liyane ing dhaptar iki, nawakake fungsi sing apik banget lan nggunakake panyimpenan maya sing aman banget kanggo mesthekake data sing diklumpukake aman ing kabeh wektu.

fitur wufoo

Siji bab sing dak tresnani yaiku Wufoo dhukungan kanggo kabeh jinis informasi.

Sampeyan bisa nggabungake formulir karo panyedhiya pembayaran sing dipilih kanggo nampa pembayaran, njaluk wong ngunggah file sing dibutuhake, lan liya-liyane.

Uga ana macem-macem integrasi lan alat kanggo mbantu sampeyan otomatis alur kerja.

Pro Wufoo:

  • Piranti otomatisasi alur kerja sing apik banget
  • Nglumpukake macem-macem jinis informasi
  • Analisis data nganggo laporan khusus

Kekurangan Wufoo:

  • Antarmuka pangguna rada mbingungake
  • Bisa dadi angel
  • Sawetara watesan babagan jumlah info sing bisa dikoleksi

Rencana rega Wufoo:

ana papat rencana mbayar bebarengan karo pilihan dhasar sing gratis gratis.

Rega kalebu $ 19 nganti $ 249 saben wulan, kanthi diskon 25% kanggo lengganan taunan.

wiwitan

$ 19 / sasi

Professional

$ 39 / sasi

Linuwih

$ 99 / sasi

Ultimate

$ 249 / sasi

Apa Wufoo alternatif apik kanggo Google Formulir:

WuFoo minangka alternatif murah sing paling disenengi kanggo Google wangun. Mesthi, isih cukup larang, nanging luwih murah tinimbang pesaing sing padha.

4. WPForms (paling apik WordPress alternatif)

  • situs web: https://wpforms.com
  • Pilihan sing apik kanggo WordPress kedhaftar
  • Majeng banget WordPress-fitur khusus
  • Ndhukung nggawe bentuk kompleks kanthi cepet
wpforms

Yen sampeyan lagi nggoleki kuat WordPress tukang gawe, sampeyan ora bisa kliwat liwat WPForms.

Plugin kuat iki didhukung dening macem-macem fitur canggih, sing ngidini sampeyan nggawe kabeh saka formulir kontak sing sederhana nganti poling lan survey, lan formulir pembayaran.

fitur wpforms

Kajaba iku, ana macem-macem fitur sing bisa digunakake ningkatake fungsi formulir sampeyan.

Entuk notifikasi instan, gawe formulir responsif seluler, nampa unggahan file yen dibutuhake, lan gunakake tukang nggawe seret lan culake.

Proyek WPForms:

  • Fitur canggih sing paling apik
  • Integrasi langsung karo WordPress situs
  • Alur kerja cerdas kanggo mbantu bangunan formulir sing kompleks

WPForms kontra:

  • Kudu nggunakake rencana larang kanggo mbukak kunci sawetara fitur
  • Dirancang khusus kanggo WordPress situs
  • Kustomisasi bisa diwatesi sawayah-wayah

Rencana rega WPForms:

WPForms minangka pilihan sing terjangkau, kanthi rega kasebut papat rencana mulai $ 39.50 nganti $ 299.50 saben taun.

Nanging, rega dobel nganyari maneh, lan ora ana rencana gratis utawa nyoba gratis.

dhasar

$ 39.50 / taun

Plus

$ 99.50 / taun

saben

$ 199.50 / taun

Elite

$ 299.50 / taun

Napa WPForms minangka alternatif sing apik Google Formulir:

Aku wis nyoba pilihan sing ora kaetung, lan aku bisa ngucapake kanthi kepenak WPForms paling apik WordPress plugin formulir sing wis ditemokake.

Rentang fitur canggih sing dikombinasikake karo rega sing regane cukup murah dadi proposisi sing apik banget.

5. Formulir Gravitasi

  • situs web: https://www.gravityforms.com
  • Langsung wae WordPress tukang gawe
  • Bangunan bentuk sing gampang lan ramah kanggo pamula
  • Integrasi karo macem-macem platform pihak katelu
bentuk gravitasi

Siji liyane sing paling disenengi WordPress plugins pembangun formulir yaiku Forms Gravity.

Senajan WordPress industri plugin minangka papan sing kejem, pilihan populer iki tetep dadi pimpinan luwih saka sepuluh taun - sing ngandhani yen kudu pilihan sing apik.

gravitasi wujud featuress

Lan pikiranku didhukung dening kabeh sing ditawakake Gravity forms. Iki alternatif populer kanggo Google Formulir nampilake kabar langsung, alat nyimpen formulir, lan editor visual sing ramah pamula.

Pro Formulir Gravitasi:

  • Terjangkau WordPress tukang gawe
  • Integrasi karo macem-macem platform pihak katelu
  • Pandhuan Quickstart sing ramah kanggo pemula

Formulir Gravitasi kontra:

  • Ora Ana manggon chatting utawa dhukungan telpon
  • Mung bisa digunakake karo WordPress
  • Integrasi bisa uga angel

Rencana rega Formulir Gravitasi:

ana kasedhiya telung rencana, kanthi lisensi regane saka $ 59 nganti $ 259 saben taun. Sayange, ana ora ana pilihan selawase utawa nyoba gratis.

dhasar

$ 59 / taun

saben

$ 159 / taun

Elite

$ 259 / taun

Napa Bentuk Gravitasi minangka alternatif sing apik kanggo Google Formulir:

Senajan ana akeh situs kaya Google Formulir sing bisa digunakake kanggo nggawe formulir lan survey, Formulir Gravitasi minangka salah sawijining sing paling apik.

Iku pilihan sing apik banget kanggo WordPress pangguna sing pengin tukang gawe bentuk tanpa prima digawe dening fitur canggih.

6. Formulir Microsoft

Formulir Microsoft

Microsoft Forms minangka aplikasi populer saka ekosistem Microsoft sing luwih gedhe. Sanajan ora kuwat banget kaya opsi liyane ing dhaptar iki, iku pilihan sing terjangkau banget.

Fitur formulir Microsoft

Lan sanajan ora ana fitur canggih, isih akeh sing disenengi ing kene. Contone, sampeyan bisa nggunakake formulir kanggo nglumpukake informasi bisnis sing terkenal, minangka bagean saka proses pengajaran, lan liya-liyane.

Dibangun ing Piranti AI dirancang kanggo nglancarake proses nggawe formulir, lan sampeyan bakal bisa ndeleng asil liwat portal analisis.

Pro Microsoft Forms:

  • Dhukungan multibahasa sing nyengsemake
  • Dhukungan desktop lan seluler
  • Rega kompetitif banget

Kekurangan Microsoft Forms:

  • Kurang akeh fitur canggih
  • Piranti kolaborasi winates
  • Ora ngrekam formulir bakal dibukak tanpa dikirim

Rencana rega Microsoft Forms:

Kanggo ngakses Formulir Microsoft, sampeyan butuh langganan Office 365 Education utawa langganan Microsoft 365 Business. Uga kasedhiya kanggo sing duwe akun Hotmail, Live, utawa Outlook.com.

Regane diwiwiti saka $ 5.00 saben wulan kanthi langganan Microsoft 365 Business Basic, lan uga kasedhiya uji coba gratis sak wulan.

Microsoft Forms vs Google Formulir:

Yen sampeyan kerja kanthi rutin ing Ekosistem Microsoft, Microsoft Forms bisa dadi alternatif sing apik. Kanthi langganan Microsoft 365 sing wis ana, sampeyan ora kudu mbayar sen!

7. 123 Formulir Pambangun

  • situs web: https://www.123formbuilder.com
  • Tukang bangunan sing apik banget nampilake pirang-pirang template
  • Integrasi akeh pihak katelu
  • Warta analisis data canggih lan portal kompilasi
123 tukang gawe

Senajan 123 Formulir Pambangun dudu pilihan sing paling populer ing pasar, nanging iki pilihan sing cocog kanggo dhaptar kasebut. Aku wis nggunakake sawetara kaping kepungkur, lan aku seneng karo saben aspek layanane.

123 fitur tukang bangunan

Kanggo wiwitan, 123 Form Builder ndhukung nggawe streamline, ngidini sampeyan nerbitake formulir pisanan sajrone sawetara menit.

Nanging ing ndhuwur iki, sampeyan uga bisa ngatur desain sampeyan kanthi akeh kanthi panyeret seret lan selehake, mbuwang-mbuwang yen dibutuhake supaya bener.

123 Pro Builder Form:

  • Dhaptar integrasi majeng
  • Wangun multi-basa didhukung
  • Editor seret-lan-selehake sing apik banget

123 Konstruk Formulir Cons:

  • Ora kabeh fitur kalebu rencana sing luwih murah
  • Sawetara aspek tukang nggawe bisa mbingungake
  • Watesan formulir sing mbatesi

123 Rencana rega Builder Formulir:

Ana rong rencana mbayar, pilihan sing ora ana gandhengane, lan solusi khusus level perusahaan sing ditargetake kanggo bisnis kanthi ukuran.

Versi gratis diwatesi dadi 20 kiriman saben wulan, lan opsi premium miwiti $ 19.99 saben wulan.

individu

$ 19.99 / sasi

Team

$ 49.99 / sasi

Enterprise

Saka $ 199.99 / taun

Napa 123 Form Builder minangka alternatif sing apik kanggo Google Formulir:

123 Formulir Pambangun is pilihan sing apik banget kanggo sampeyan sing pengin akses menyang integrasi sing akeh, tukang sing kuat, lan fitur canggih.

8. Formsable Formsable

  • situs web: https://formidableforms.com
  • Plugin pembangun formulir sing kuat kanggo WordPress
  • Tukang nggawe drag-and-drop sing ramah pemula
  • Kustomisasi HTML lengkap kasedhiya
wujude awrat

Agung Forms is sing ampuh WordPress plugin sing dirancang kanggo sampeyan sing pengin njupuk formulir kanthi luwih maju.

Didhukung dening suite fitur canggih, kalebu akses kode HTML lengkap kanggo sing duwe katrampilan teknologi sing luwih maju.

fitur formidable form

Siji bab sing dakkarepake kanggo Formsable Forms yaiku perpustakaan template sing apik banget.

Bebarengan karo formulir kontak sing diarepake lan template survey, sampeyan bakal nemokake desain khusus kanggo WooCommerce, koleksi pembayaran, lan liya-liyane.

Pro Formableable Pro:

  • Customizability banget ing papan
  • Akses kode HTML lengkap
  • Sangat gampang digunakake

Formsable Forms cons:

  • Ora ana forum komunitas kanggo dhukungan
  • Sawetara integrasi penting ora ana
  • Kadhangkala bisa uga mbingungake

Rencana reregan Formsable Formsable:

Yen sampeyan pengin nggunakake Formsable Forms, sampeyan bisa milih salah siji saka papat rencana premium.

Kabeh didhukung a Jaminan dhuwit 14-dina, lan malah ana sing kapisah versi gratis sing kasedhiya kanggo diunduh.

dhasar

$ 49.50 / taun

Plus

$ 99.50 / taun

Bisnis

$ 199.50 / taun

Elite

$ 299.50 / taun

Napa Formidable Forms minangka alternatif sing apik kanggo Google Formulir:

Yen sampeyan nggoleki WordPress tukang bangunan sing nawakake fleksibilitas desain sing apik sing didhukung karo harga kompetitif lan fitur canggih, Formsable Forms minangka pilihan sing tepat.

9. Wujud Zoho

wujud zoho

Nemokake tukang gawe sing kuat kanggo bisnis sampeyan bisa uga angel, nanging Formulir Zoho nggawa akeh kanggo partai.

Aku wis nggunakake kaping pirang-pirang ing jaman mbiyen, lan aku rumangsa intuisi nanging kuat, kombinasi sing sampurna kanggo wong-wong sing duwe alangan wektu sing sithik.

tukang mbentuk zoho

Siji perkara sing paling apik kanggo kula ing kene yaiku kekuwatan saka Zoho Forms. Tukang bangunan kalebu ing antarane paling apik, sampeyan bisa nyiyapake kabar cepet, lan platform analisis data kudu bisa dipercaya.

Zoho Forms pro:

  • Alat analisis data sing apik
  • SMS instan utawa kabar email
  • Piranti pangaturan dhewe sing nyengsemake kanggo nambah merek perusahaan sampeyan

Kekurangan Zoho Forms:

  • Bisa glitchy karo komputer endhek
  • Pustaka template bisa luwih apik
  • Sawetara fitur canggih ora ana

Rencana rega Zoho Forms:

Ana rencana selawase gratis, nanging iki diwatesi dadi 3 formulir lan 500 kiriman saben wulan. Opsi sing dibayar antara $ 10 nganti $ 100 saben wulan, kanthi diskon 20% sing kasedhiya kanthi pembayaran tahunan.

Kiriman tambahan bisa dituku kanthi rega $ 10 saben wulan saben 10,000, lan panyimpenan tambahan uga kasedhiya kanthi $ 5 saben 5GB.

dhasar

$ 10 / sasi

Standard

$ 25 / sasi

Professional

$ 50 / sasi

Premium

$ 100 / sasi

Napa Formulir Zoho minangka alternatif sing apik kanggo Google Formulir:

Yen sampeyan lagi nggoleki alternatif kanggo Google Formulir sing kuat nanging intuisi, aku menehi saran banget ndeleng kanthi luwih cepet Formulir Zoho.

apa Google Formulir?

paling google wangun alternatif

Singkat, Google Forms minangka platform gratis sing ngidini sampeyan nggabungake formulir sing disesuaikan kanggo macem-macem panggunaan.

Iki minangka pilihan sing cocog kanggo kabutuhan dhasar, nanging iku kurang daya saka situs pesaing kaya Google Formulir aku wis mbatesi ing dhaftar iki.

Contone, cukup hard kanggo nggawe pribadhi tampilan a Google Formulir.

Sampeyan umume bakal kaiket template umum, sing adoh banget kanggo sing pengin nambah merek dhewe utawa nggawe survey utawa poling sing rumit.

Ing sisih ndhuwur iki, integrasi diwatesi, sampeyan ora bakal bisa nampa pembayaran, lan akeh fitur canggih ora ana.

Ing sisih plus, Google Formulir dilengkapi fitur kolaborasi sing apik banget. Kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, 100% gratis, selawase, lan uga dilengkapi alat tanggepan lan alat analisis sing lumayan.

google Wangun

Google Fitur formulir lan rega

Google Formulir 100% gratis, forever. Beda karo akeh Google Mbentuk saingan, sampeyan ora bakal kudu mbayar rencana premium utawa kanggo fitur sing luwih maju.

Nanging, pangguna bisnis bisa uga pengin tuku a Google Langganan papan kerja kanggo entuk manfaat saka kolaborasi lan alat keamanan sing kuat.

Kanthi tuku, sampeyan uga bakal entuk tambahan Google Drive panyimpenan maya, dhukungan saka Google tim, lan akun email bisnis sing aman.

Google Rega ing papan kerja saka $6 nganti $18 saben pangguna, saben wulan, kanthi solusi Enterprise kasedhiya kanggo pangguna kelas atas.

Keuntungan lan kontra saka Google Forms

The standout kanggo Google Formulir minangka kasunyatan manawa gratis.

Ing pengalamanku, sawetara pangembang formulir gratis liyane (yen ana) sing luwih cedhak nawakake level layanan lan fleksibilitas sing padha.

Ing sisih plus, ana macem-macem template sing kasedhiya ing macem-macem kategori, kalebu kanggo pendhidhikan, panggunaan pribadi, lan panggunaan kerja.

Nanging, kabeh iki cukup simplistis, lan pungkasane, pancen padha karo kolom input sing beda.

Liyane sing positif yaiku kekuwatan kolaborasi of Google Formulir. Minangka karo Google Docs, Sheets, utawa Slides, sampeyan bisa nuduhake karya karo wong liya kanthi nuduhake link utawa ngundang wong nganggo alamat email.

Nanging, sayang, tukang dhewe luwih saka sethithik winates. Nggunakake antarmuka editing adhedhasar blok sing ngidini sampeyan nambah utawa mbusak kolom, nyusun ulang unsur, lan ngganti skema warna dhasar.

Ora duwe fitur keamanan canggih kayata reCAPTCHA, tegese iku dudu pilihan sing apik kanggo nglumpukake data sensitif.

sampeyan ora bakal bisa njupuk pembayaran ing antarmuka formulir, lan tata letak bisa uga katon kaping sawetara ora logis lan ora profesional.

Kudu nggawe pribadi luwih akeh maneh? Lali babagan iki.

Pitakonan Paling Sering

apa Google Formulir?

Google Formulir minangka pembangun formulir online gratis sing dadi luwih gedhe Google ekosistem. Sanajan minangka salah sawijining pilihan sing luwih gampang ing pasar, nanging menehi solusi sing cocog kanggo sing duwe kabutuhan dhasar.

Apa pros Google Formulir?

Gratis, langgeng. Didhukung dening daya saka Google ekosistem. Fitur kolaborasi sing apik banget. Banget pamula-loropaken wangun builder. Cithakan sing siap digunakake kasedhiya.

Apa kontra saka Google Formulir?

Editor dhasar banget. fleksibilitas desain winates. Lack fitur majeng. Sawetara integrasi karo aplikasi pihak katelu. Ora ana dhukungan tanpa a Google Langganan papan kerja.

Apa alternatif sing paling apik kanggo Google Formulir?

Alternatif paling apik kanggo Google formulir kalebu Typeform (paling sakabèhé), JotForm (fleksibilitas desain paling apik), Wufoo (paling apik kanggo budget), lan WPForms (paling apik kanggo WordPress).

Google Formulir Alternatif 2022 – Ringkesan

Google Formulir minangka pilihan sing cukup wajar kanggo sapa wae sing kudu nggawe formulir sing sederhana tanpa fitur utawa integrasi canggih.

Nanging, fleksibilitas desain diwatesi lan ora ana alat sing ditawakake supaya bisa menehi saran.

paling Google Alternatif formulir rada larang Nanging, nggarap sawetara dolar saben wulan kanggo pembangun formulir premium pancen pantes.

Maksudku, rega platform paling akeh diwiwiti kanthi rega pirang-pirang kopi saben wulan, sing sejatine ora ala, bener?

Kanggo pilihan sing kuwat banget, aku luwih becik milih Jenisform.

JotForm minangka alternatif sing apik yen sampeyan butuh keluwesan desain maksimal, nanging aku bakal nimbang Wufoo yen sampeyan duwe anggaran sing murah.

Ana akeh WordPress gawe plugin pembangun, nanging WPForms misuwur banget.

Liyane saka Google Formulir alternatif uga mesthi worth considering, lan Aku saranake njupuk kauntungan saka rencana gratis utawa uji coba gratis sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan milih pilihan sing paling cocog kanggo kabutuhan.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.jinis
  • situs web: https://www.typeform.com
  • Wangun sing fleksibel banget, bisa disesuaikan
  • Sawetara template sing apik
  • Desainer bentuk interaktif
  • Sambungan otomatisasi lan API sing apik banget
Mangerteni liyane
2.wangun jot
  • situs web: https://www.jotform.com
  • Cithakan formulir sing bisa disesuaikan banget
  • Ngidini sampeyan nggabungake fungsi sing kuat
  • Macem-macem fitur otomatis tugas
Mangerteni liyane
3.wuto
  • situs web: https://www.wufoo.com
  • Alternatif sing regane kompetitif
  • Tukang nggawe fleksibel banget
  • Kasedhiya karo macem-macem alat otomatisasi alur kerja
Mangerteni liyane
4.wpforms
  • situs web: https://wpforms.com
  • Pilihan sing apik kanggo WordPress kedhaftar
  • Majeng banget WordPress-fitur khusus
  • Ndhukung nggawe bentuk kompleks kanthi cepet
Mangerteni liyane
5.bentuk gravitasi
  • situs web: https://www.gravityforms.com
  • Langsung wae WordPress tukang gawe
  • Bangunan bentuk sing gampang lan ramah kanggo pamula
  • Integrasi karo macem-macem platform pihak katelu
Mangerteni liyane
6.wujud microsoft
Mangerteni liyane
7.123 tukang gawe
  • situs web: https://www.123formbuilder.com
  • Tukang bangunan sing apik banget nampilake pirang-pirang template
  • Integrasi akeh pihak katelu
  • Warta analisis data canggih lan portal kompilasi
Mangerteni liyane
8.wujude awrat
  • situs web: https://formidableforms.com
  • Plugin pembangun formulir sing kuat kanggo WordPress
  • Tukang nggawe drag-and-drop sing ramah pemula
  • Kustomisasi HTML lengkap kasedhiya
Mangerteni liyane
9.wujud zoho
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.