Mailchimp vs Sendinblue (Sing endi sing luwih apik .. lan luwih murah?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

MailChimp nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake alat pemasaran email sing gampang digunakake kanthi fitur sing apik. sendnblue minangka pilihan liyane sing apik yen sampeyan golek alat sing gampang digunakake, fitur padhet, lan rega sing luwih murah - amarga Sendinblue, beda karo Mailchimp, ora bisa ngatasi kontak lan mung mbayar saben email sing dikirim. Mailchimp vs Sendinblue ⇣.

iki Perbandingan Mailchimp vs Sendinblue ndeleng loro piranti lunak pemasaran email paling apik sing saiki wis ana.

fiturMailChimpsendnblue
logo mailchimplogo sendinblue
SummaryMailChimp nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake editor email sing gampang digunakake lan fitur sing apik. sendnblue pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki alat sing gampang digunakake kanthi fitur padhet. Sendinblue ora menehi tandha kontak lan biaya saben jumlah email sing dikirim. Nalika ngirim kampanye email umume, Rega sendinblue luwih murah.
situswww.mailchimp.comwww.sendinblue.com
priceRencana Penting wiwit $ 9.99 / wulan (500 kontak & 50,000 email)Lite Plan diwiwiti saka $ 25 / wulan (kontak tanpa wates & 40,000 email)
Rencana GratisRencana Gratis $ 0 Selawase (2,000 kontak & 10,000 email saben wulan)Rencana Gratis $ 0 (kontak tanpa wates & 9000 email saben wulan)
Ease🥇🥇
Cithakan Email🥇⭐⭐⭐⭐
Formulir & Kaca Landing⭐⭐⭐⭐🥇
Otomatis & Autoresponder⭐⭐⭐⭐🥇
Ngasilake Email⭐⭐⭐⭐🥇
Aplikasi & Integrasi🥇⭐⭐⭐⭐
Value for Money⭐⭐⭐⭐🥇
Dolan maring Mailchimp.comDolan maring Sendinblue.com

Ing dina iki lan umur, sampeyan bisa uga nganggep email minangka perkara sing kepungkur. Nanging, data ujar liyane.

miturut oberlo.com, jumlah pangguna email terus tuwuh, amarga 100 yuta akun digawe saben taun. Kira-kira luwih saka 300 milyar email dikirim lan ditampa saben dina, lan angka kasebut mung bakal terus nambah.

Sanajan pentinge pemasaran media sosial ora bisa dilalekake, email isih dadi instrumen utama kanggo bisnis cilik lan menengah sing pengin tuwuh. Kaya sing dilaporake dening Emirat, udakara 80% SMB isih gumantung saka email kanggo entuk akeh pelanggan lan bisa nahan maneh.

Email ana ing kene, lan dheweke bisa tetep nginep.

Saiki kita ngerti yen email isih dadi alat sing relevan lan penting kanggo ningkatake kesadaran merek. Nanging wektu kanggo ngomong babagan marketing email. Cukup, marketing email minangka tumindak promosi produk utawa layanan liwat email.

Dadi luwih saka ngirim email pelanggan babagan produk sampeyan. Sampeyan uga kudu ngembangake hubungan karo dheweke. Iki kalebu nggawe rasa nyenengake kanthi menehi informasi kanthi pesen sing selaras.

Masalahe yaiku amarga ewonan utawa luwih pelanggan sing pengin sampeyan tekani, ora becik yen nangani email siji-siji. Pramila sampeyan butuh alat email sing paling apik kanggo mbantu ngrampungake.

Dadi, apa alat kasebut, lan apa sing kudu sampeyan gunakake? Kita bakal ndeleng loro pesaing utama: Mailchimp lan Sendinblue.

Apa sing Mailchimp lan Sendinblue?

Mailchimp lan Sendinblue yaiku sing asring diarani layanan email akeh. Sampeyan ora mung bisa ngirim email menyang ewu wong sekaligus, nanging alat kasebut uga bisa digunakake autoresponders. Dheweke bisa kanthi otomatis ngirim email sing bener miturut kegiatan pelanggan.

Email jinis kasebut mung bisa nganggu wong yen sampeyan ora nggawe pesen khusus kanggo cocog karo kahanan kasebut. Kanthi alat kasebut, Nanging, sampeyan bisa target wong sing bener, ing wektu sing tepat, kanthi pesen sing sampurna. Kanthi cara kasebut, ana kemungkinan luwih cilik yen email sampeyan bakal dianggep spam.

Yen ora ana gandhengane, ayo ngobrol babagan saben layanan.

MailChimp minangka salah sawijining platform pemasaran email sing paling populer. Diluncurake ing taun 2001, layanan kasebut nggawe luwih gampang kanggo bisnis cilik lan midsize supaya bisa entuk marketing email profesional sing dibutuhake.

Salah sawijining fitur Mailchimp sing apik yaiku pesen transaksional. Sampeyan bisa nggawe jinis pesen khusus sing kalebu transaksi, kayata kabar pesenan. Sanajan, sawetara fitur kaya iki ora bisa diakses kanthi gratis.

MailChimp

Ngelingi luwih akeh pesaing sing mlebu pasar, kita meh ora bisa ujar manawa Mailchimp minangka pilihan paling apik saiki. Masarakat ujar manawa kanggo entuk fitur Mailchimp paling apik, sampeyan kudu mbayar rega premium. Sawetara layanan liyane, kayata Sendinblue, luwih murah lan ditawakake fitur liyane tinimbang Mailchimp.

sendnblue minangka layanan sing luwih anyar sing diluncurake ing taun 2012. Sampeyan bisa nindakake akeh sing ditindakake Mailchimp, uga sawetara perkara liyane. Contone, saliyane marketing email, sampeyan uga bisa nindakake marketing SMS lan marketing obrolan.

Fitur kasebut kudu mbantu sampeyan yen pengin kalebu media olahpesen liyane kanggo masare barang. Kajaba iku, email transaksional khusus, dipicu dening tumindak utawa ora aktif panampa.

sendnblue

MailChimp luwih populer lan duwe sejarah luwih akeh sendnblue. miturut Google Trends, Mailchimp isih dominasi pasar. Grafik ing ngisor iki nuduhake tingkat telusuran saben wong loro ing limang taun kepungkur:

mailchimp vs sendnblue google tren

Nanging, kita ora mung bisa ndeleng pamilike pasar amarga layanan sing luwih lawas biasane luwih populer. Kanggo entuk layanan sing cocog, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor. Untunge, bisa mbantu sampeyan ing telusuran kanggo nemtokake pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

MailChimp vs Sendinblue - Kemudahan panggunaan

Ing babagan gampang digunakake, loro-lorone Mailchimp lan Sendinblue loro-lorone cukup prayoga. Mailchimp, umpamane, duwe kontrol backend intuisi kanggo kegiatan sing luwih trep. Nanging, sawetara fungsi penting bisa uga ora bisa ditemokake, kayata nyetel kaca kebangkrutan.

Nanging umume, Mailchimp minangka pilihan sing marem yen sampeyan pengin duwe platform sing gampang digunakake kanggo nggawe kampanye sampeyan.

Nanging, sendnblue ora ketinggalan ing departemen iki. Sampeyan bakal dikenalake fungsi drag & drop kanggo nyunting komponen kampanye, bebarengan karo opsi sing wis disetel sing nggawe gaweyan luwih sederhana tinimbang saiki. Yen sampeyan ora kepenak kepiye tampilan, sampeyan bisa bali menyang versi sadurunge. Mangkene carane:

Antarmuka pangguna sendinblue

Ner Winner yaiku: Ikat

Loro menang! Mailchimp lan Sendinblue gampang dijupuk. Sanajan, sampeyan bisa milih Sendinblue yen sampeyan pamula lengkap kanggo antarmuka sing luwih minimalis lan luwih gampang digunakake.

MailChimp vs Sendinblue - Cithakan email

Cithakan ana kanggo nggawe email sampeyan apik. Dadi, template sing siap digunakake kanggo diwenehake manawa sampeyan ora pengin desain dhewe. Amarga pengin milih template sing cocog karo pilihan sampeyan, luwih akeh pilihan, luwih becik.

MailChimp nawakake luwih saka 100 template responsif sing sampeyan pilih, sing cocog kanggo pangguna seluler lan PC. Sampeyan bisa ngowahi yen perlu. Yen sampeyan pengin golek template tartamtu, goleki miturut kategori lan sampeyan apik kanggo pindhah.

template email

Ing nalisir, sendnblue ora nyedhiyani akeh template pilihan. Aja salah yen isih ana, padha isih nyedhiyakake macem-macem template kanggo miwiti.

Yen ora, sampeyan bisa nggunakake template sing wis ana. Utawa nggawe dhewe utawa nggunakake desain saka sumber liyane. Cukup nyalin lan nempelake HTML template menyang editor Sendinblue kanggo digunakake.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

amarga Mailchimp nawakake pilihan liyane kanggo nggawe, ngrancang, lan nempatake gaya unik kanggo template email.

MailChimp vs Sendinblue - Formulir dhaptar lan kaca kebangkrutan

Yen sampeyan duwe situs web, sampeyan ora bisa ninggalake formulir langganan nalika ngobrol babagan pemasaran email. Alat iki bisa nggawe proyek nggawe dhaptar email dadi luwih gampang. Untunge, loro platform kasebut dikirim.

Kanthi Mailchimp, sampeyan bisa uga mung nindakake. Nanging, bisa uga ora gampang amarga ora ana cara sing jelas nalika sampeyan anyar ing platform kasebut. Kanggo informasi sampeyan, formulir kasebut bisa ditemokake ing tombol 'Gawe'.

formulir mailchimp

Babagan jinis formulir, ana sawetara opsi sing bisa dipilih. Bisa dadi formulir pop-up, formulir sing dipasang, utawa kaca kebangkrutan signup. Kelemahane paling gedhe karo formulir Mailchimp yaiku responsif, durung cocog kanggo pangguna seluler.

Saiki, iki minangka bagean ing ngendi Sendinblue metu ing ndhuwur. Ora mung nawakake desain responsif sing apik nanging uga nambah fitur tambahan sing ora ana ing Mailchimp. Nalika pangguna ndhaptar newsletter, dheweke bisa milih kategori sing pengin langganan.

Kayata, pangguna mung bisa dadi minat email babagan adhedhasar topik tartamtu. Proses seret lan selehake nggawe siji uga cepet proses kabeh.

formulir sendinblue

Ner Winner yaiku: Sendinblue

amarga Sendinblue nyedhiyakake cara sing luwih intuisi kanggo nggawe formulir nalika ngirim asil sing luwih apik.

MailChimp vs Sendinblue - Otomatisasi lan Autoresponder

loro-lorone Mailchimp lan Sendinblue gumunggung otomatis minangka bagean saka layanan. Nalika iki bener, jurusan kasebut ora padha. Kanggo Mailchimp, sawetara wong bisa nemokake manawa mbingungake. Alesane dadi alur kerja sing kudu ditindakake ora jelas.

Maneh, Sendinblue duwe kauntungan. Kanthi platform, sampeyan bisa nggawe kampanye majeng sing memicu tumindak adhedhasar data kayata prilaku pelanggan.

Iki gampang digunakake amarga sampeyan bisa nggunakake 9 autoresponders adhedhasar gol kanggo macem-macem kahanan, kayata sawise customer tuku produk utawa ngunjungi kaca tartamtu.

alur kerja automasi sendinblue

Sampeyan uga bisa nyoba kampanye sadurunge ngaktifake lan uga ana 'wektu paling apik' fitur. Nggunakake learning machine, bisa mutusake kapan ngirim email adhedhasar kampanye sadurunge.

Siji bab pungkasan, Sendinblue nyedhiyakake otomatisasi lan autoresponder sing maju kanggo kabeh paket - sing kalebu gratis. Iki minangka salah sawijine sing kudu dibayar sadurunge bisa digunakake ing Mailchimp.

autoresponder automatis sendinblue

Ner Winner yaiku: Sendinblue

Kanggo otomatis, Sedindblue menang kanthi longsor yen kita uga nimbang reregan.

MailChimp vs Sendinblue - Analisis, pelaporan, lan tes A / B

Alat uji coba & analisis dibutuhake yen sampeyan pengin entuk investasi sing paling apik.

Kanthi Sendinblue, sampeyan bisa entuk akses lancar menyang tes analytics lan A / B miturut macem-macem komponen kayata konten pesen, garis subyek, lan email ngirim wektu. Fitur 'wektu paling apik sing kita sebut sadurunge uga kasedhiya kanggo sampeyan ing paket tartamtu.

kampanye jadwal sendinblue

Ing kaca ngarep, sampeyan bisa ndeleng laporan statistik kalebu tarif klik, tarif mbukak, lan langgananku. Fitur kasebut langsung digunakake, lan kabeh paket kalebu undhangan gratis duwe akses menyang.

Nanging, tiar sing luwih dhuwur kalebu laporan sing luwih maju. Data kasebut ditampilake minangka grafik mewah, saengga sampeyan bisa ngerteni laporan kanthi luwih jelas.

Kanthi ujar kasebut, Mailchimp uga nawakake pengalaman lengkap babagan tes A / B. Kajaba iku, sampeyan entuk alat uji A/B sing luwih maju kanthi rega sing cocog. Contone, kanthi $ 299 saben sasi, sampeyan bisa nyoba 8 kampanye beda lan ndeleng endi sing paling efektif.

Isih, bisa uga larang banget kanggo bisnis sing luwih anyar, sanajan sampeyan bisa ngatasi 3 varian kanthi rencana sing luwih murah.

Salajengipun, mboten wonten mesin sinau ing Mailchimp, kados Sendinblue. Pelapor isih kasedhiya sanajan ora ana ing diagram saengga ora trep. Siji bab Mailchimp duwe Sendinblue ora kemampuan kanggo mbandhingake laporan sampeyan miturut pathokan industri.

Ner Winner yaiku: Sendinblue

sendnblue. Nawakake laporan visual sing apik lan uji coba A / B nalika luwih murah. Nanging, Mailchimp duwe piranti liyane sing bisa uga kasengsem yen sampeyan pengin mbayar luwih akeh.

MailChimp vs Sendinblue - Bisa Ngirim

Desain lan konten email ora mung penting. Sampeyan kudu priksa manawa email sing dikirim menyang palanggan teka ing kothak layang kasebut kaya ing kothak mlebu utami utawa paling ora sekunder sekunder tinimbang folder spam.

Dhaptar, keterlibatan, lan reputasi sing resik minangka sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika nggawe kampanye pemasaran email.

Iki mbantu nyegah email sampeyan dianggep spam. Kejaba saka kuwi, dheweke nemokake manawa tingkat pangiriman saka macem-macem platform beda-beda. Priksa tabel iki sing diwenehake alat tes:

MailChimp vs Sendinblue pangiriman

Saka asil iki, kita bisa ngerti yen Sendinblue wis mburine Mailchimp sajrone taun kepungkur. Nanging, bisa dingerteni manawa wis entuk Mailchimp bubar kanthi wates gedhe.

Nyatane, Sendinblue duwe tingkat pangiriman paling apik ing antarane buletin sing misuwur ing tes paling anyar.

Kajaba iku, email saka Sendinblue kurang dianggep spam. Adhedhasar sumber sing padha, mung 11% Sendinblue email diklasifikasikake minangka spam dening panyedhiya email kaya Gmail utawa Yahoo, nalika email spam saka Mailchimp tekan 14.2%.

Aspek iki ora bisa dilalekake amarga ora bakal entuk bisnis yen email sampeyan wis teka minangka spam, sanajan sukses dikirim.

Ner Winner yaiku: Sendinblue

Adhedhasar data pungkasan (wiwit Jan 2019 nganti Jan 2022), Sendinblue menang dening wates cilik kanthi rata-rata. Ora mung ing babagan pangiriman nanging uga tingkat spam.

MailChimp vs Sendinblue - Integrasi

Mailchimp kompatibel karo luwih saka 230 alat integrasi. Iki tegese sampeyan bisa nyambung karo plugins liyane kayata Tumbuh lan WordPress.

integrasi mailchimp

Ing kahanan sing beda, Sendinblue mung nyedhiyakake 51 integrasi nganti saiki. Sanajan, ana sawetara sing terkenal sing ora duwe Mailchimp Shopify, Google Analytics, lan Facebook Lead Ads.

integrasi sendinblue

Ner Winner: Mailchimp

Kanthi 230+ alat, Mailchimp menang babak iki. Yen sampeyan pengin ngerti plugin endi sing kasedhiya kanggo saben plugin, iki link kanggo MailChimp lan sendnblue.

MailChimp vs Sendinblue - Rencana lan Rega

Saiki, bagean iki bisa uga sing paling disenengi wong. Kanggo perusahaan cilik utawa anyar, anggaran bisa dianggep minangka prioritas utama. Sampeyan kudu mbuwang kanthi efisien kanggo entuk bathi sing paling akeh sing bakal ditindakake minangka bisnis wiwitan.

Kanggo iki, Sendinblue lan Mailchimp begja nawakake paket gratis. Saka tataran iki, sampeyan bisa ngirim nganti 2000 email saben dina karo Mailchimp. Iki nomer ora becik kanggo layanan gratis.

Nanging, sampeyan mung bisa duwe maksimal kontak 2000 lan meh kabeh fitur canggih ora kasedhiya, kajaba otomatis otomatis 1 klik.

Sendinblue, ing tangan liyane, nyedhiyakake luwih akeh fitur kanggo awis nol. Sampeyan bakal duwe akses menyang panyimpenan kontak tanpa wates, segmen majeng, email transactional, lan kemampuan kanggo nambah template HTML kode khusus.

Fungsi-fungsi kasebut ora kasedhiya ing paket gratis Mailchimp. Sayange, platform kasebut duwe watesan kirim 300 email sedina. Ora nomer sing cocog dadi adil.

Mesthi, sampeyan bakal entuk luwih akeh alat lan luwih akeh kuota kanthi versi mbayar. Kanggo ndeleng perbandingan rencana sing luwih apik ing antarane loro kasebut, deleng tabel iki:

mailchimp vs sendinblue rencana mbandhingake

Kanggo ngringkes, Sendinblue minangka pilihan sing paling apik kanggo sing pengin duwe nomer kontak tanpa watesan nanging ora kerep ngirim email.

Sampeyan bisa ngirim email luwih akeh saben dhuwit karo Mailchimp, nanging sampeyan kudu mbayar dhuwit sing akeh yen sampeyan pengin miwiti nggunakake fitur-fitur canggih. Iki minangka perkara sing bisa sampeyan entuk kanthi gratis karo Sendinblue.

Value Nilai paling apik kanggo dhuwit yaiku: Sendinblue

sendnblue. Ora kontes! Dheweke nawakake luwih akeh fitur kanggo rega sing luwih murah.

MailChimp vs Sendinblue - Pro lan kontra

Ayo dipikirake maneh apa pro lan konten ing Mailchimp lan Sendinblue.

Minangka salah sawijining platform sing paling terkenal, Mailchimp ora bisa dadi pilihan sing salah. Kanthi alat sing luwih lengkap, saka fungsionalitas sakabehe nganti jumlah integrasi, Mailchimp minangka pemenang yen kita ngilangi rega saka persamaan kasebut. Sayange, iku ora realistis.

Ing tembung liyane, Mailchimp ora nyedhiyakake nilai paling apik saben dolar, utamane kanggo sing duwe anggaran winates.

Beda, Sendinblue minangka alat sing luwih gampang sing ora nindakake fungsi. Sampeyan bisa uga ora dadi layanan sing paling canggih nanging isih nyedhiyakake alat canggih sing dibutuhake kanggo biaya sing luwih murah.

Mailchimp vs Sendinblue 2022 - Ringkesan

Kita wis ngerti manawa jeneng gedhe ora njamin solusi sing paling apik kanggo kabeh wong. Kanggo entuk layanan sing paling apik, evaluasi sing tepat kanggo kabeh pilihan kasebut bisa nemokake sampeyan alat sing paling efisien lan efektif.

Nggayuh kabeh mau, kita percaya yen Sendinblue paling apik eplatform marketing mail saka loro, utamané kanggo bisnis anyar. Yen sampeyan isih ora yakin, sampeyan bisa nindakake eksperimen DIY Mailchimp vs Sendinblue.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.