Apa Wix Website Builder Pancen Gratis?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Wix dipercaya dening ewonan pamilik situs web ing saindenging jagad. Platform pembangun situs web minangka salah sawijining sing paling gampang lan dipercaya. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbangun apa wae saka portofolio fotografi menyang toko online lengkap sing saingan langsung karo raksasa ing industri sampeyan.

Saka $0 nganti $16 / sasi

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Umume wong sing nemoni Wix wiwit nggunakake rencana gratis sing ora ngerti kepiye ilang…

Aja salah, rencana gratis minangka titik wiwitan sing apik yen sampeyan durung nate nggawe situs web sadurunge. Nanging yen sampeyan pemilik bisnis serius, sampeyan ora duwe bisnis tetep ing rencana gratis.

Rencana Wix katon gratis, nanging bisa uga biaya bisnis sampeyan ing jangka panjang.

DEAL

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Saka $0 nganti $16 / sasi

Apa Sampeyan Entuk ing Rencana Gratis

Rencana gratis Wix apik nalika sampeyan lagi miwiti lan pengin nyoba banyu. Sampeyan entuk subdomain gratis ing ndhuwur jeneng domain Wix.

Lan sampeyan bisa muter-muter karo pembangun situs web kanggo ndeleng manawa cocog kanggo bisnis sampeyan. Wix menehi akses menyang puluhan template situs web sing beda-beda kanthi gratis.

Napa Rencana Gratis Wix Ora Patut

Yen sampeyan nyoba kanggo mbangun bisnis serius, sampeyan kudu fokus ing mbangun ngarsane profesional langsung saka wiwitan.

Butuh wektu suwe kanggo entuk pijakan ing SEO. Yen sampeyan miwiti Dina iki, sampeyan bakal matur nuwun marang awak dhewe (lan aku) ing mangsa ngarep.

Rencana gratis Wix ora ngidini sampeyan nggunakake domain khusus sampeyan dhewe. Nggawe situs web bisnis sampeyan ing subdomain ing situs web liya minangka salah sawijining ide sing paling ala.

Sampeyan ora duwe subdomain. Bisa dicopot kapan wae Wix teka karo owah-owahan kabijakan.

Ora mung iku, nanging yen lan nalika sampeyan mindhah situs web menyang jeneng domain khusus, sampeyan bakal kelangan kabeh karma apik sing sampeyan entuk ing mripate. Google.

Lan suwene sampeyan ana ing rencana gratis, luwih suwe Wix bakal nampilake iklan ing situs web sampeyan. Iki bisa katon aneh yen sampeyan nyoba mbangun bisnis online sing nyata.

Kajaba iku, yen situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik lan wiwit entuk akeh lalu lintas, Wix bisa nundha akun sampeyan kapan wae amarga nglanggar kabijakan panggunaan sing adil.

Yen sampeyan ora yakin rencana rega sing cocog kanggo sampeyan, waca review babagan Rencana rega Wix. Iki bakal mbusak kebingungan sampeyan babagan rencana rega.

Fitur Wix Premium

Yen sampeyan ana ing rencana gratis Wix, aku bakal nuduhake sampeyan fitur premium sing ilang:

Atusan Cithakan Premium

Yen sampeyan pengin entuk pijakan ing pasar sampeyan, sampeyan kudu ngadeg metu. Salah siji cara sing gampang kanggo ngadeg metu yaiku nduwe situs web sing katon beda lan luwih apik tinimbang umume situs web liyane ing pasar sampeyan.

Iki ngendi atusan template premium Wix bisa mbantu. Cithakan premium Wix dibangun supaya katon ...

Padha dirancang dening perancang profesional.

template wix

Wix duwe puluhan template premium kanggo saben industri sing bisa dibayangake sing bakal mbantu sampeyan metu saka wong akeh.

Ora mung Wix sing ngidini sampeyan ngatur kabeh aspek tema kasebut nalika sampeyan ana ing rencana premium.

Desain, Bukak, lan Ngatur Toko Online Saka Siji Panggonan

Wix nawakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo miwiti toko online.

Apa sampeyan pengin ngowahi hobi seni & kerajinan dadi bisnis cilik, utawa sampeyan pengin pelanggan bisa pesen saka katalog atusan produk sampeyan, Wix bisa ngatasi.

Wix ora mung mbantu sampeyan desain lan bukak toko e-commerce online sampeyan, uga mbantu sampeyan ngatur kanthi lengkap. Kanthi Wix, sampeyan ora mbutuhake piranti lunak liya kanggo ngatur toko online:

wix e-dagang

Wix ngidini sampeyan ngatur kabeh babagan toko online saka sak panggonan kalebu produk, inventaris, pesenan, invoice, pelanggan, lan liya-liyane.

Adol Layanan Sampeyan Online

Ora kaya platform liyane, Wix ora mung menehi kemampuan kanggo adol lan ninggalake sampeyan gantung. Iku mbantu sampeyan ngatur jadwal, kasedhiyan, lan pembayaran kabeh saka sak panggonan.

Iki mung alat sing sampeyan butuhake kanggo ngedol wektu kanthi online. Apa sampeyan pengin mulang kelas fitness online utawa adol janjian, sampeyan bisa kanthi gampang miwiti nindakake ing 20 menit.

wix jadwal online

Wix ora mung mbantu sampeyan njupuk pembayaran, nanging uga bakal mbantu nyetel kabeh saka jadwal nganti ngirim pranala Zoom.

Pelanggan sampeyan bakal bisa ndeleng kasedhiyan sampeyan adhedhasar jadwal tanggalan lan nyetel janjian dhewe.

Sampeyan bisa uga sync jadwal Wix sampeyan nganggo aplikasi tanggalan favorit. Iki bakal nampilake janjian langsung ing app tanggalan lan malah nampilake kabar kanggo janjian kasebut ing telpon.

Sampeyan malah bisa adol paket anggota kanggo kelas utawa gym utawa kursus online. Sampeyan malah bisa nggawe situs web anggota kanthi konten gated sing mung kasedhiya kanggo anggota sing mbayar.

Atur Staff Sampeyan Saka Wix

Wix menehi sampeyan kemampuan kanggo nambah staf lan menehi akun supaya bisa mbantu sampeyan ngatur bisnis sing berkembang.

manajemen staf

Yen sampeyan adol kelas utawa sesi, sampeyan bisa nemtokake sesi utawa wektu tartamtu kanggo anggota tim lan ngotomatisasi kabeh…

Kuat Analytics

Alat analytics Wix gampang banget kanggo sinau lan digunakake, nanging ing wektu sing padha, kuat banget.

analisis wix

Bisa mbantu sampeyan ngerteni apa wilayah sing bisa sampeyan tambah. Iki uga bisa mbantu sampeyan nganalisa apa sing paling apik lan ora.

Contone, bisa menehi pitutur marang sampeyan apa layanan utawa produk sing paling laris, lan sing paling adol.

Iki uga bakal menehi tampilan mripat manuk babagan keuangan bisnis sampeyan.

ningkataké

alat marketing wix

Wix Pros lan Cons

Wix dipercaya dening ewonan pamilik situs web, lan ana sebabe; padha dipercaya…

nanging Wix bisa uga ora cocog kanggo saben bisnis.

Dadi, sadurunge sampeyan ndhaptar layanan, priksa manawa sampeyan mriksa sawetara alternatif Wix paling apik.

Lan elinga pro lan kontra iki:

Pros

  • Jeneng Domain Gratis: Kabeh rencana Wix kajaba rencana Connect Domain dilengkapi jeneng domain gratis. 
  • Solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun bisnis online: Wix nawakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo mbangun lan ngembangake bisnis online. Nawakake puluhan alat kanggo ngotomatisasi alur kerja sampeyan. Contone, sampeyan bisa ngotomatisasi bisnis kanthi lengkap yen adhedhasar adol janjian utawa sesi.
  • Sertifikat SSL gratis: Sertifikat SSL ndadekake situs web sampeyan katon luwih profesional. Dibutuhake yen sampeyan pengin situs web sampeyan nganggo protokol HTTPS sing luwih aman.
  • Jual Langganan: Sampeyan bisa adol lengganan kanggo produk sampeyan utawa malah nggawe situs web langganan basis langganan sing mbayar konten premium.
  • Bandwidth tanpa wates: Sampeyan ora bakal dihukum amarga sukses banget, cepet banget!
  • Dhukungan Pelanggan 24/7: Sampeyan bisa nyedhaki tim dhukungan Wix sing nggumunake kapan wae sampeyan kena alangan. Dheweke wis dilatih kanthi apik lan bisa mbantu ngrampungake meh kabeh masalah situs web kanthi gampang lan sajrone sawetara menit.
  • Produk Unlimited: Kabeh rencana eCommerce ngidini sampeyan nambah jumlah produk tanpa watesan menyang situs web sampeyan.
  • Adol tiket kanggo acara sampeyan: Ngedol nomer Unlimited karcis.
  • Entuk Pesenan lan Reservasi Kanggo Restoran Online ing Situs Web.
  • Solusi lengkap kanggo profesional fitness: Apa sampeyan adol langganan gym utawa sesi pelatihan, sampeyan bisa ngotomatisasi kabeh nganggo Wix. Sawise sampeyan nyiyapake, wong bakal bisa nggawe buku lan mbayar kanthi online tanpa mbutuhake perhatian sampeyan.

cons

  • Rencana domain sambungan ora mbusak iklan: Rencana $5 paling murah saben wulan mung ngidini sampeyan nyambungake jeneng domain khusus. Ora mbusak iklan saka situs web sampeyan.
  • Wix ngisi biaya layanan 2.5% kanggo tiket.

Ringkesan - Apa Wix Gratis?

Rencana gratis Wix apik kanggo sapa wae sing lagi miwiti. Yen sampeyan mung pengin ndeleng manawa pembangun situs web kanggo sampeyan, mula iku pilihan sing apik ...

Nanging yen sampeyan lagi mbangun bisnis serius, banjur iku pilihan nggegirisi. Wix bakal nuduhake iklan ing situs web sampeyan saben wong ngunjungi situs web sampeyan. Ora bakal menehi kesan sing apik kanggo para pelanggan.

Lan luwih elek tinimbang iku, URL situs web sampeyan dudu duweke dhewe. Iku jeneng subdomain sing diduweni dening Wix. Padha bisa njupuk adoh kapan padha arep yen padha tau ngganti kawicaksanan.

Yen sampeyan pemilik bisnis serius, sampeyan kudu nimbang upgrade. Wix ora mung nggawe situs web. Iku platform kabeh-ing-siji kanggo mbangun bisnis online. Iku bakal mbantu sampeyan njupuk pembayaran kanggo layanan, lan adol kabeh jinis produk.

Yen sampeyan kasengsem ing Wix, nanging isih ora yakin apa iku kanggo sampeyan utawa ora, priksa nyilem jero-jero. review Wix. Iku bakal mbusak kabeh mamang.

DEAL

Miwiti situs GRATIS nggunakake 500+ template sing bisa disesuaikan

Saka $0 nganti $16 / sasi

Cathetan Suku:

https://support.wix.com/en/article/free-vs-premium-site

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.