Syarat & Ketentuan, Kebijakan Privasi & Cookie & Pambocoran Afiliasi

  1. Terms & Conditions
  2. Kebijakan Privasi
  3. Kebijakan Cookie
  4. affiliate pambocoran

Sarat lan Ketentuan

Sugeng rawuh ing websiterating.com situs web sing diwenehake dening Website Rating ("Website Rating", "situs web", "kita" utawa "kita").

Kanthi nggunakake informasi sing diklumpukake ing Website Rating situs web, sampeyan setuju kanggo kaiket karo Sarat lan Ketentuan ing ngisor iki, kalebu Kebijakan Privasi kita. Yen sampeyan ora pengin kaiket karo Sarat lan Ketentuan utawa Kebijakan Privasi, pilihan sampeyan mung ora nggunakake Website Rating Alexa.

Nggunakake konten websiterating.com

Kita utawa panyedhiya konten duwe kabeh konten ing situs web lan aplikasi seluler kita (secara kolektif minangka "Layanan"). Informasi diwenehake dening Website Rating dilindhungi dening Amerika Serikat lan hak cipta internasional lan hukum liyane. Kajaba iku, cara kita nyusun, ngatur, lan nglumpukake konten kita dilindhungi dening hukum hak cipta ing saindenging jagad lan pranata perjanjian.

Sampeyan bisa nggunakake isi ing Layanan kita mung kanggo pribadi, blanja non-komersial lan tujuan informasi. Nyalin, nerbitake, nyebarake, modifikasi, distribusi, utawa transmisi kanthi cara apa wae tanpa persetujuan tertulis sadurunge saka Website Rating dilarang banget. Website Rating judhul cadangan lan hak properti intelektual lengkap kanggo materi sing diundhuh utawa ditampa saka Layanan kasebut.

Kita kanthi iki menehi idin kanggo ngundhuh, nyithak, lan nyimpen bagean sing dipilih saka isi kita (kaya sing ditegesake ing ngisor iki). Nanging, salinan kasebut kudu kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial, sampeyan ora bisa nyalin utawa ngirim konten kasebut ing komputer jaringan apa wae utawa nyebarake ing media apa wae, lan sampeyan ora bisa ngowahi utawa ngowahi konten kasebut kanthi cara apa wae. Sampeyan uga ora bisa mbusak utawa ngganti kabar hak cipta utawa merek dagang.

The Website Rating jeneng lan tandha sing gegandhengan, kalebu nanging ora winates ing jeneng liyane, lambang tombol, teks, grafis, logo, gambar, desain, judhul, tembung utawa frase, klip audio, header kaca, lan jeneng layanan sing digunakake ing Layanan iki minangka merek dagang, layanan. tandha, jeneng dagang utawa properti intelektual liyane dilindhungi saka Website Rating. Bisa uga ora digunakake ing hubungane karo produk utawa layanan pihak katelu. Kabeh merek lan jeneng liyane minangka properti sing nduweni.

Owah-owahan kanggo syarat lan kahanan kita

Website Rating nduweni hak kanggo ngganti Sarat lan Ketentuan kita tanpa kabar utawa tanggung jawab kanggo pengunjung. Pengunjung kaiket dening modifikasi Sarat lan Ketentuan kita. Amarga kaca iki bisa diganti saka wektu kanggo wektu, disaranake pengunjung mriksa kaca iki kanthi periodik.

Wewenang tanggung jawab

Informasi sing diwenehake dening Website Rating sifate umum lan ora dimaksudake kanggo ngganti saran profesional. Kita nyedhiyakake konten ing Layanan kasebut minangka layanan kanggo sampeyan. Kabeh informasi diwenehake kanthi basis "kaya apa-apa" tanpa jaminan apa wae, manawa nyata, tersirat, utawa statutori. Penafian iki kalebu, nanging ora diwatesi, kabeh lan kabeh jaminan bisa didagang, kesesuaian kanggo tujuan tartamtu, lan ora nglanggar.

Nalika kita nyoba nyedhiyakake informasi sing akurat, kita ora nggawe pratelan, janji, utawa njamin babagan akurasi utawa jangkep informasi sing diwenehake dening Website Rating. Informasi diwenehake dening Website Rating bisa diowahi, direvisi, utawa diowahi sawayah-wayah tanpa kabar. Website Rating nolak tanggung jawab sing ana gandhengane karo informasi umum sing diwenehake ing salah sawijining kaca.

Informasi sing disedhiyakake ing situs web lan komponene mung ditawakake kanggo tujuan informasi. Pengunjung nggunakake Website Rating isi mung ing dhewe resiko. Situs iki ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akurasi, migunani, utawa kasedhiyan informasi sing dikirim utawa kasedhiya liwat situs. Ing acara ora bakal Website Rating tanggung jawab marang pihak katelu kanggo kerusakan sing ana hubungane karo nggunakake utawa ora nggunakake konten kasebut, manawa klaim kasebut ditindakake ing kontrak, tort, utawa teori hukum liyane.

Layanan kita ora bisa, lan ora, ngemot informasi babagan kondisi medis, diagnosa, utawa perawatan. Bisa uga ora ngemot kabeh informasi sing cocog karo kahanan pribadi sampeyan. Isi kasebut ora dimaksudake kanggo diagnosa lan ora bisa digunakake minangka pengganti konsultasi karo dokter.

Website Rating nyedhiyakake informasi sing ana ing situs web iki mung kanggo ngajari konsumen. Website Rating dudu pabrikan utawa bakul samubarang produk sing diterangake ing situs web iki. Website Rating ora nyetujui produk, layanan, bakul, utawa panyedhiya sing kasebut ing artikel utawa pariwara sing ana gandhengane. Website Rating ora njamin yen katrangan produk utawa konten liyane ing situs kasebut akurat, lengkap, dipercaya, saiki, utawa bebas kesalahan.

Kanthi nggunakake Layanan iki, sampeyan ngakoni manawa panggunaan kasebut ana ing resiko tunggal, kalebu tanggung jawab kanggo kabeh biaya sing ana gandhengane karo layanan utawa perbaikan peralatan apa wae sing sampeyan gunakake karo Layanan iki.

Minangka pertimbangan sebagean kanggo akses menyang Layanan lan panggunaan konten, sampeyan setuju Website Rating ora tanggung jawab marang sampeyan kanthi cara apa wae kanggo keputusan sing sampeyan lakoni utawa tumindak utawa non-tumindak sampeyan gumantung marang konten kasebut. Yen sampeyan ora marem karo layanan kita utawa isine (kalebu Katentuan Pangginaan supados langkung), obat tunggal lan eksklusif sampeyan kudu mandheg nggunakake Layanan kita.

Pilihan ukum

Kabeh masalah legal njedhul saka utawa related kanggo nggunakake Website Rating bakal ditaksir miturut hukum Negara Victoria, Australia tanpa preduli saka konflik prinsip hukum.

Yen pengadilan kanthi hak ukum nemokake manawa Ketentuan lan Ketentuan iki ora bener, panentu kasebut bakal dipisahake nanging ora bakal mengaruhi kesahihan saka Ketentuan lan Ketentuan kasebut.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

Kebijakan Privasi

Kita nganggep privasi pangguna kanthi serius. Kanthi nggunakake Website Rating isi, sampeyan nampa Sarat lan Ketentuan sing kalebu Kebijakan Privasi iki. Yen sampeyan ora pengin kaiket dening Website Rating' Kabijakan Privasi, utawa Sarat lan Ketentuan, mung obat sampeyan yaiku mungkasi nggunakake Website Rating'isi.

Informasi bareng

Website Rating njupuk privasi pengunjung kita banget serius. Website Rating ora nuduhake informasi sing diklumpukake, umum utawa pribadi, kanthi cara tartamtu karo pihak katelu tanpa idin pengunjung utawa kaya sing dibutuhake dening hukum.

Website Rating bisa ngumpulake:

(1) pribadi or

(2) gegandhengan pengunjung sing gegandhengan Alexa

(1) Informasi Pribadi (kalebu Email Address)

Website Rating ora bakal ngedol, nyewa utawa nuduhake informasi pribadhi, kalebu jeneng ngarep lan alamat email, karo pihak katelu.

Pengunjung ora bakal diwajibake nyedhiyakake informasi pribadhi kanggo panggunaan umum situs kasebut. Pengunjung bisa uga duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake Website Rating karo informasi pribadhi kanggo nanggepi ndhaptar Website Ratingbuletin. Kanggo ndhaptar buletin, pengunjung bisa uga kudu menehi informasi pribadhi kayata jeneng ngarep lan alamat email.

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data sing ditampilake ing bentuk komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

(2) Informasi Umum

Kaya situs web liyane, Website Rating nglacak informasi umum sing ana gandhengane karo pengunjung kanggo nambah pengalaman pengunjung kanthi nganalisa tren, ngatur situs, nelusuri gerakan pangguna ing situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi. Informasi sing dilacak iki, uga diarani file log, kalebu nanging ora diwatesi, alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedhiya Layanan Internet (ISP), wektu akses, situs web referensi, kaca metu, lan aktivitas klik. Informasi sing dilacak iki ora ngenali pengunjung kanthi pribadi (contone, kanthi jeneng).

Siji cara Website Rating ngumpulake informasi umum iki liwat cookie, file teks cilik karo senar ngenali unik saka karakter. Cookies mbantu Website Rating nyimpen informasi babagan preferensi pengunjung, ngrekam informasi khusus pangguna babagan kaca sing diakses pangguna lan ngatur konten web adhedhasar jinis browser pengunjung utawa informasi liyane sing dikirim pengunjung liwat browser.

Sampeyan bisa mateni cookie ing browser web supaya cookie ora disetel tanpa ijin sampeyan. Elinga yen mateni cookie bisa mbatesi fitur lan layanan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Cookie sing Website Rating set ora kaiket karo informasi pribadhi. Informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser kasebut.

Situs liyane

Website RatingKebijakan Privasi mung ditrapake kanggo Website Rating isi. Situs web liyane, kalebu sing ngiklanake Website Rating, link menyang Website Rating, utawa sing Website Rating pranala menyang, bisa duwe kawicaksanan dhewe.

Nalika ngeklik iklan utawa tautan kasebut, pengiklan utawa situs pihak katelu iki kanthi otomatis nampa alamat IP sampeyan. Teknologi liyane, kayata cookie, JavaScript, utawa beacon web, bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadi konten pariwara sing sampeyan tingali.

Website Rating ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab, cara situs web liyane iki ngumpulake utawa nggunakake informasi sampeyan. Sampeyan kudu takon karo kabijakan privasi server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik kasebut uga kanggo instruksi babagan cara milih metu saka praktik tartamtu.

GoogleCookies panah kaping pindho

Minangka vendor pariwara pihak katelu, Google bakal nyelehake cookie DART ing komputer nalika sampeyan ngunjungi situs nggunakake DoubleClick utawa Google iklan AdSense. Google nggunakake cookie iki kanggo nglayani iklan khusus kanggo sampeyan lan kapentingan sampeyan. Iklan sing ditampilake bisa uga ditargetake adhedhasar riwayat telusuran sadurunge. cookie DART mung nggunakake informasi non-pribadi dikenali. Dheweke ora nglacak informasi pribadhi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, alamat fisik, nomer telpon, nomer jaminan sosial, nomer rekening bank utawa nomer kertu kredit. Sampeyan bisa nyegah Google saka nggunakake cookie DART ing komputer kanthi ngunjungi Google kabijakan privasi jaringan iklan lan konten.

Google Pelacakan konversi AdWords

Situs web iki nggunakake 'Google Program iklan online AdWords, khususe fungsi pelacakan konversi. Cookie tracking konversi disetel nalika pangguna ngeklik iklan sing dikirim dening Google. Cookie iki bakal kadaluwarsa sawise 30 dina lan ora menehi identifikasi pribadhi. Yen pangguna ngunjungi kaca tartamtu ing situs web iki lan cookie durung kadaluwarsa, kita lan Google bakal ndeteksi manawa pangguna wis ngeklik iklan lan dialihake menyang kaca iki.

Owah-owahan kabijakan

Wigati dimangerteni supaya bisa ngganti Kebijakan privasi kita. Pangguna bisa ndeleng Kebijakan Privasi paling anyar kapan wae kanthi ngunjungi kaca iki.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

Kebijakan Cookie

Iki minangka Kebijakan Cookie kanggo websiterating.com yaiku ("Website Rating", "situs web", "kita" utawa "kita").

Nglindhungi informasi pribadhi iku penting banget kanggo kita lan dadi strategi kanggo mbantu sampeyan, pengunjung. Disaranake sampeyan maca Kebijakan Privasi sing rinci babagan cara ngumpulake, nggunakake lan nglindhungi informasi pribadhi.

Apa sing dadi cookie?

Cookie minangka file komputer cilik, sing bisa didownload menyang hard drive komputer nalika ngunjungi situs web. Cookie minangka file sing ora bahaya sing bisa mbantu sampeyan nambah pengalaman nggunakake situs web yen diidini preferensi browser. Situs web bisa nyetel operasine kanggo kabutuhan, disenengi, lan sing ora disenengi kanthi nglumpukake lan ngelingi pilihan online sampeyan.

Umume cookie dihapus yen sampeyan nutup browser - iki diarani cookie sesi. Liyane, sing dikenal minangka cookie sing terus-terusan, disimpen ing komputer nganti sampeyan mbusak utawa kadaluarso (deleng pitakon 'Kepiye cara ngontrol utawa mbusak cookie kasebut?' Ing ngisor iki babagan cara mbusak cookie).

Kita nggunakake cookie log lalu lintas kanggo ngenali kaca sing digunakake. Iki mbantu kita nganalisa data babagan lalu lintas kaca web lan ngapikake situs web kanggo disesuaikan karo kabutuhan pangguna. Kita mung nggunakake informasi iki kanggo tujuan analisis statistik banjur data bakal dicopot saka sistem kasebut.

Kita uga nggarap pihak katelu nyedhiyakake layanan ing situs web lan bisa nyetel cookie ing komputer minangka bagian saka aransemen iki.

Kepiye cara nggunakake cookie?

Umumé, cookie sing digunakake dening websiterating.com dadi telung klompok:

Critical: Kuki kasebut dibutuhake supaya sampeyan bisa nggunakake situs web. Tanpa cookie kasebut, situs web kita ora bakal bisa mlaku kanthi bener lan sampeyan ora bisa nggunakake.

Interaksi pangguna lan analytics: Iki mbantu kita ndeleng artikel, alat lan tawaran sing paling sampeyan minat. Informasi kabeh dikumpulake kanthi anonim - kita ora ngerti sapa sing nindakake.

Iklan utawa nelusuri: Kita ora ngidini pariwara nanging promosi menyang situs pihak katelu lan nggunakake cookie supaya sampeyan ngerti babagan apa sing sampeyan minat, adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web. Cookie mbantu kita ngerti sepira efektife kita nindakake iki lan matesi kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng promosi. Kita uga kalebu link menyang jaringan sosial kayata Facebook, lan yen sampeyan sesambungan karo konten iki, jaringan sosial bisa nggunakake informasi babagan interaksi sampeyan kanggo target pariwara kanggo sampeyan ing situs web.

Kue cookie sing ora digunakake kanggo nggawe pengalaman sampeyan menyang lan nggunakake situs web kanthi luwih apik mung menehi statistik babagan cara pangguna, umume, navigasi situs web. Kita ora nggunakake informasi sing ditemokake saka cookie kanggo ngenali pangguna individu.

Kita audit jinis cookie sing digunakake ing situs web kita, nanging kemungkinan layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane. Sawetara layanan, utamane jaringan sosial kayata Facebook lan Twitter, ngganti cookie kanthi rutin. Kita mesthi nuduhake sampeyan babagan informasi sing saiki, nanging bisa uga ora bisa nuduhake pangowahan ing kabijakan kita langsung.

Kepiye cara ngontrol utawa mbusak cookie kasebut?

Mayoritas browser web kanthi otomatis ngaktifake cookie minangka setelan gawan. Kanggo mungkasi cookie supaya disimpen ing komputer mbesuk, sampeyan kudu ngowahi setelan browser internet. Sampeyan bisa nemokake pandhuan babagan cara iki kanthi ngeklik 'Pitulung' ing garis menu, utawa ngetutake iki pandhuan browser-by-browser saka AboutCookies.org.

kanggo Google cookie Analytics sampeyan uga bisa mungkasi Google saka ngumpulake informasi kanthi ngundhuh lan nginstal Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Yen sampeyan pengin mbusak cookie sing ana ing komputer, sampeyan kudu nemokake file utawa direktori sing disimpen ing komputer - iki carane mbusak cookie informasi kudu mbantu.

Wigati dicathet kanthi mbusak cookie utawa mateni cookie sing bakal teka, sampeyan ora bisa ngirim pesen ing forum. Informasi luwih lengkap babagan mbusak utawa ngontrol cookie kasedhiya ing AboutCookies.org.

Cookie sing Gunakake

Bagean iki rinci babagan cookie sing digunakake.

Kita nyoba kanggo mesthekake dhaptar iki mesthi wae, nanging bisa uga layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane lan kita ora bisa nuduhake pangowahan kasebut ing kabijakan iki.

Cookie Situs Web

Kabar Cookie: Yen sampeyan lagi anyar ing situs web, sampeyan bakal weruh pesen cookie sing menehi ngerti carane lan kenapa nggunakake cookie. Kita nyelehake cookie kanggo mesthekake yen sampeyan mung ndeleng pesen iki sapisan. Kita uga nyelehake cookie kanggo menehi kabar yen ngalami masalah ngeculake cookie sing bisa nyebabake pengalaman sampeyan.

Analytics: Iki Google Cookie Analytics mbantu kita ngerti lan nambah pengalaman pangguna ing situs web kita. Kita nggunakake Google Analytics kanggo nglacak pengunjung ing situs iki. Google Analytics nggunakake cookie kanggo ngumpulake data iki. Kanggo tundhuk karo peraturan anyar, Google kalebu a amandemen pangolahan data.

komentar: Yen sampeyan nggunakake komentar ing situs iki, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo kepenak sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Kuki iki bakal setaun suwene setaun. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

Cookie pihak katelu

Yen nggunakake situs web, sampeyan bisa ndeleng cookie sing dikirim dening pihak katelu. Informasi ing ngisor iki nuduhake cookie utama sing sampeyan deleng lan menehi panjelasan ringkes babagan apa sing ditindakake saben cookie.

Google Analytics: Kita nggunakake iki kanggo mangerteni carane situs web digunakake lan diakses kanggo nambah pengalaman pangguna - data pangguna kabeh anonim. Google nyimpen informasi sing diklumpukake cookie ing server ing Amerika Serikat. Google bisa uga nransfer informasi iki menyang pihak katelu yen dibutuhake dening hukum, utawa ngendi pihak katelu kuwi proses informasi ing Googleatas jenenge. Informasi apa wae sing digawe dening cookie iki bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan Googlekabijakan privasi lan kabijakan cookie.

Facebook: Facebook nggunakake cookie nalika nuduhake konten saka situs web ing Facebook. Kita uga nggunakake Facebook Analytics kanggo ngerti kepiye cara nggunakake kaca Facebook lan situs web lan ngoptimalake kegiatan pangguna Facebook adhedhasar pangguna sing ngobrol karo konten Facebook. Data pangguna kabeh anonim. Informasi apa wae sing digawe dening cookie kasebut bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan kabijakan privasi Facebook lan kabijakan cookie.

Twitter: Twitter nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Twitter.

Linkedin: Linkin nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Linkin.

Pinterest: Pinterest nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Pinterest.

Situs liyaneKajaba iku, nalika sampeyan ngeklik sawetara tautan menyang situs web liyane saka situs web, situs web kasebut bisa nggunakake cookie. Cookie bisa diselehake dening pihak katelu sing nyedhiyakake tautan sing kita ora bisa ngontrol. Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten tertanam (contone video, gambar, artikel, lsp). Konten semen saka situs web liyane kanthi cara sing padha karo manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane. Situs web kasebut bisa nglumpukake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu, lan ngawasi interaksi sampeyan karo konten sing ana, kalebu nelusuri interaksi karo konten sing wis ditemtokake yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web kasebut.

Suwene kita tetep data

Google Cookie Analytics _ga disimpen suwene 2 taun lan digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google Cookie Analytics _gid disimpen suwene 24 jam lan uga digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google cookie Analytics _gat disimpen kanggo 1 menit lan digunakake kanggo throttle tingkat request. Yen sampeyan pengin milih-metu lan nyegah data saka digunakake dening Google Kunjungan Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan wis ninggalake komentar, sampeyan bisa njaluk nampa data pribadi sing diekspor kanggo sampeyan, kalebu data sing diwenehake menyang kami. Sampeyan uga bisa njaluk supaya bisa ngilangi data pribadi sing dakgayuh babagan sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib kita simpen kanggo tujuan administratif, legal, utawa keamanan.

Yen sampeyan pengin milih metu saka Google cookie Analytics banjur ngunjungi https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sampeyan bisa njaluk data pribadi kapan wae kanthi ngubungi [email dilindhungi]

Carane kita nglindhungi data sampeyan

Server kami dadi host aman ing pusat data paling dhuwur lan nggunakake protokol HTTPS enkripsi lan otentikasi (HyperText Transfer Protocol Secure) lan protokol SSL (Secure Socket Layer).

Ngirim data

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

affiliate pambocoran

Iki minangka situs review independen sing nampa ganti rugi saka perusahaan sing produke ditinjau. Ana link eksternal ing situs web iki sing "link afiliasi" yaiku tautan sing duwe kode pelacakan khusus.

Iki tegese kita bisa nampa komisi cilik (tanpa biaya tambahan) yen sampeyan tuku soko liwat tautan kasebut. Kita nguji saben produk kanthi tliti lan menehi tandha-tandha dhuwur kanggo paling apik. Situs iki diduweni kanthi mandiri lan pendapat sing ditulis ing kene dhewe.

Kanggo rincian liyane, waca pambocoran afiliasi kita

Maca proses mriksa kita