Syarat & Ketentuan, Kebijakan Privasi & Cookie & Pambocoran Afiliasi

  1. Terms & Conditions
  2. Kebijakan Privasi
  3. Kebijakan Cookie
  4. affiliate pambocoran

Sarat lan Ketentuan

Sugeng rawuh ing situs web websitehostingrating.com sing diwenehake dening Rating Situs Web ("Rating Situs Web", "situs web", "kita" utawa "kita").

Kanthi nggunakake informasi sing dikoleksi ing situs web Rating Situs Web, sampeyan setuju bakal tundhuk karo Syarat lan Ketentuan ing ngisor iki, kalebu Kebijakan Privasi. Yen sampeyan ora pengin kaiket karo Syarat lan Ketentuan utawa Kebijakan Privasi, pilihan sampeyan mung ora nggunakake informasi Rating Situs Web.

Nggunakake konten websitehostingrating.com

Kita utawa panyedhiya konten nduweni kabeh konten ing situs web lan aplikasi seluler (kanthi bebarengan "Layanan"). Informasi sing diwenehake dening Rating Situs web dilindhungi Amerika Serikat lan hak cipta internasional lan undang-undang liyane. Kajaba iku, cara nyusun, nyusun, lan nglumpukake konten dilindhungi undhang-undhang hak cipta ing saindenging jagad lan pranata perjanjian.

Sampeyan bisa nggunakake konten ing Layanan mung kanggo keperluan pribadi, blanja lan informasi pribadi. Nyalin, nerbitake, nyebarake, modifikasi, distribusi utawa ngirim kanthi cara apa wae tanpa idin tinulis Rating Situs Web sadurunge dilarang. Rating Situs Web nduweni judhul lan hak kekayaan intelektual lengkap kanggo materi sing diunduh utawa ditampa saka Layanan kasebut.

Kanthi mangkono, sampeyan ngidini sampeyan ndownload, nyithak lan nyimpen bagian konten sing wis dipilih (kaya sing dijlentrehake ing ngisor iki). Nanging, salinan kasebut kudu dienggo pribadi lan ora komersial, sampeyan ora bisa nyalin utawa ngirim konten ing komputer jaringan utawa nyiarake ing media apa wae, lan sampeyan ora bisa ngowahi utawa ngowahi konten kanthi cara. Sampeyan uga ora mbusak utawa ngganti cathetan hak cipta utawa merek dagang.

Jeneng Rating Situs web lan tandha sing ana gandhengane, kalebu nanging ora winates kanggo jeneng liyane, ikon tombol, teks, grafis, logo, gambar, desain, judhul, tembung utawa frase, klip audio, header kaca lan jeneng layanan sing digunakake ing Layanan kasebut minangka merek dagang , tandha layanan, jeneng perdagangan utawa properti intelektual liyane sing dilindhungi Rating Situs Web. Iki bisa uga ora digunakake gegayutan karo produk utawa layanan pihak katelu. Kabeh merek lan jeneng liyane minangka properti saka pamilike.

Owah-owahan kanggo syarat lan kahanan kita

Rating Situs web duwe hak kanggo ngowahi Sarat lan Ketentuan kita tanpa ana kabar utawa tanggung jawab marang para pengunjung. Pengunjung kudu ngowahi babagan Katentuan lan Ketentuan. Amarga kaca iki bisa ganti saka wektu ke wektu, disaranake supaya pengunjung mriksa kaca iki kanthi periodik.

Wewenang tanggung jawab

Informasi sing diwenehake dening Rating Situs Web umume umum lan ora dimaksudake kanggo ngganti saran profesional. Kita nyedhiyakake konten ing Layanan kasebut minangka layanan kanggo sampeyan. Kabeh informasi diwenehake kanthi basis "apa anane" tanpa jaminan babar pisan, kanthi ekspresi, tersirat utawa kukum. Penafian iki kalebu, nanging ora diwatesi, apa wae lan kabeh jaminan merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu lan ora nglanggar.

Nalika nyoba nyedhiyakake informasi sing akurat, kita ora nggawe klaim, janji, utawa jaminan babagan akurasi utawa kelengkapan informasi sing diwenehake dening Rating Situs Web. Informasi sing diwenehake dening Rating Situs Web bisa uga diowahi, diowahi utawa diowahi kapan wae tanpa ana kabar. Rating Situs Web mbatalake tanggung jawab sing ana gandhengane karo informasi umum sing diwenehake ing sawijining kaca.

Informasi sing diwenehake ing situs web lan komponen kasebut ditawakake mung kanggo informasi. Pengunjung nggunakake konten Rating Situs web kanthi resiko dhewe. Situs iki ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akurasi, migunani utawa kasedhiya informasi sing dikirim liwat situs kasebut. Ora ana peringkat Rating Situs Web sing bakal dikenai tanggung jawab marang pihak katelu amarga ana kerusakan sing ana gandhengane karo nggunakake utawa ora nggunakake konten kasebut, apa wae pratelan kasebut maju ing kontrak, tort, utawa teori hukum liyane.

Layanan kita ora bisa, lan ora, ngemot informasi babagan kondisi medis, diagnosis utawa perawatan. Sampeyan bisa uga ora ngemot kabeh informasi sing ditrapake kanggo kahanan pribadi. Konten ora kanggo diagnosis lan ora bisa digunakake minangka pengganti konsultasi karo dokter.

Rating Situs Web nyedhiyakake informasi sing ana ing situs web iki kanggo ndhidhik konsumen mung. Rating Situs web dudu pabrikan utawa adol produk sing diterangake ing situs web iki. Rating Situs Web ora ndhukung produk, layanan, adol, utawa panyedhiya apa wae sing kasebut ing artikel utawa pariwara sing gegandhengan. Rating Situs web ora njamin yen katrangan produk utawa konten situs liyane akurat, lengkap, andal, saiki, utawa bebas kesalahan.

Kanthi nggunakake Layanan iki, sampeyan ngakoni manawa panggunaan kasebut ana ing resiko tunggal, kalebu tanggung jawab kanggo kabeh biaya sing ana gandhengane karo layanan utawa perbaikan peralatan apa wae sing sampeyan gunakake karo Layanan iki.

Minangka pertimbangan sebagean kanggo akses menyang Layanan lan panggunaan konten, sampeyan setuju yen Rating Situs web ora tanggung jawab marang sampeyan kanthi cara apa wae kanggo njupuk keputusan utawa tumindak utawa tumindak sing ora gumantung karo konten. Yen sampeyan ora marem karo layanan utawa konten (kalebu kalebu Syarat lan Ketentuan panggunaan), obat sampeyan lan eksklusif ora bakal digunakake nggunakake Layanan.

Pilihan ukum

Kabeh masalah hukum sing timbul saka utawa ana gandhengane karo panggunaan Rating Situs Web bakal kabiji miturut ukum Negara Bagian Victoria, Australia ora preduli saka konflik prinsip hukum.

Yen pengadilan kanthi hak ukum nemokake manawa Ketentuan lan Ketentuan iki ora bener, panentu kasebut bakal dipisahake nanging ora bakal mengaruhi kesahihan saka Ketentuan lan Ketentuan kasebut.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, hubungi kita.

401 dalan Collins
Melbourne VIC 3000
 

Kebijakan Privasi

Kita nggawe privasi para pengguna kanthi serius. Kanthi nggunakake konten Rating Situs Web, sampeyan nampa Katentuan lan Ketentuan sing kalebu Kebijakan Privasi iki. Yen sampeyan ora pengin kaiket karo Kebijakan Privasi Rating Situs Web, utawa Syarat lan Ketentuan, siji-sijine obat sampeyan yaiku mandheg nggunakake konten Rating Situs Web.

Informasi bareng

Rating Situs Web nggawe privasi para pengunjung kanthi serius. Rating Situs Web ora nuduhake informasi sing dikumpulake, umum utawa pribadi, kanthi cara tartamtu karo pihak katelu tanpa idin pengunjung utawa kaya sing diwajibake miturut ukum.

Rating Situs web bisa uga diklumpukake:

(1) pribadi or

(2) gegandhengan pengunjung sing gegandhengan Alexa

(1) Informasi Pribadi (kalebu Email Address)

Rating Situs Web ora bakal adol, nyewa utawa nuduhake informasi pribadi, kalebu jeneng ngarep lan alamat email, karo pihak katelu.

Pengunjung ora diwajibake menehi informasi pribadi kanggo panggunaan umum situs kasebut. Pengunjung bisa uga duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake Rating Situs Web karo informasi pribadhi kanggo nanggepi dhaptar buletin Rating Situs Web. Kanggo ndhaptar newsletter, pengunjung bisa uga menehi informasi pribadi kayata jeneng ngarep lan alamat email.

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data sing ditampilake ing bentuk komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

(2) Informasi Umum

Kaya situs web liyane, Rating Situs Web nglacak informasi umum sing gegandhengan karo pengunjung kanggo nambah pengalaman pengunjung kanthi nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs kasebut, lan nglumpukake informasi demografi. Informasi iki sing dilacak, uga diarani file log, kalebu nanging ora diwatesi, alamat protokol internet (IP), jinis browser, Panyedhiya Layanan Internet (ISP), wektu akses, ngrujuk situs web, kaca metu, lan kegiatan klik. Informasi sing dilacak iki ora bisa ngidentifikasi pengunjung kanthi pribadi (contone, miturut jeneng).

Siji cara Rating Situs Web nglumpukake informasi umum iki yaiku liwat cookie, file teks cilik kanthi string karakter sing unik. Cookie mbantu Rating Situs Web nyimpen informasi babagan preferensi pengunjung, nyathet informasi khusus pangguna babagan kaca sing diakses pangguna lan ngatur konten web adhedhasar jinis browser pengunjung utawa informasi liyane sing dikirim pengunjung liwat browser.

Sampeyan bisa mateni cookie ing browser web supaya cookie ora disetel tanpa idin. Elinga yen mateni cookie bisa matesi fitur lan layanan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Cookie sing disetel Rating Rating Situs web ora gegandhengan karo informasi pribadi. Informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser.

Situs liyane

Kebijakan Privasi Rating Situs Web mung ditrapake kanggo konten Rating Situs Web. Situs web liyane, kalebu sing ngiklanake Rating Situs Web, link menyang Rating Situs Web, utawa tautan Rating Situs Web menyang, bisa uga duwe kabijakan dhewe.

Nalika ngeklik iklan utawa tautan kasebut, pengiklan utawa situs pihak katelu iki kanthi otomatis nampa alamat IP sampeyan. Teknologi liyane, kayata cookie, JavaScript, utawa beacon web, bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadi konten pariwara sing sampeyan tingali.

Rating Situs web ora bisa ngontrol lan ora tanggung jawab, cara situs web liyane nglumpukake utawa nggunakake informasi sampeyan. Sampeyan kudu takon kabijakan privasi masing-masing saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik uga instruksi cara milih praktik tartamtu.

Cookie panah Doubleclick Google

Minangka vendor iklan pihak katelu, Google bakal nyelehake cookie DART ing komputer nalika sampeyan ngunjungi situs nggunakake iklan DoubleClick utawa Google AdSense. Google nggunakake cookie iki kanggo nyedhiyakake iklan khusus kanggo sampeyan lan kapentingan. Iklan sing ditampilake bisa uga ditargetake adhedhasar riwayat telusuran sadurunge. Cookie DART mung nggunakake informasi sing ora dingerteni pribadi. Dheweke ora nglacak informasi pribadi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, alamat fisik, nomer telpon, nomer jaminan sosial, nomer rekening bank utawa nomer kertu kredit. Sampeyan bisa ngalangi Google nggunakake cookie DART ing komputer kanthi ngunjungi kabijakan privasi jaringan iklan Google.

Pelacak konversi Google Adwords

Situs web iki nggunakake program pariwara online 'Google AdWords', khusus fungsi pelacakan konversi. Kunci pelacakan konversi wis disetel nalika pangguna ngeklik iklan sing dikirim dening Google. Cookies iki bakal entek sawise 30 dina lan ora ngasilake identifikasi pribadi. Yen pangguna ngunjungi kaca tartamtu saka situs web iki lan cookie durung kadaluwarsa, kita lan Google bakal nemokake manawa pangguna wis ngeklik iklan kasebut lan dialihake menyang kaca iki.

Owah-owahan kabijakan

Wigati dimangerteni supaya bisa ngganti Kebijakan privasi kita. Pangguna bisa ndeleng Kebijakan Privasi paling anyar kapan wae kanthi ngunjungi kaca iki.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, hubungi kita.

401 dalan Collins
Melbourne VIC 3000
 

Kebijakan Cookie

Iki minangka Kebijakan Cookie kanggo websitehostingrating.com yaiku ("Rating Situs Web", "situs web", "kita" utawa "kita").

Nglindhungi informasi pribadhi iku penting banget kanggo kita lan dadi strategi kanggo mbantu sampeyan, pengunjung. Disaranake sampeyan maca Kebijakan Privasi sing rinci babagan cara ngumpulake, nggunakake lan nglindhungi informasi pribadhi.

Apa sing dadi cookie?

Cookie minangka file komputer cilik, sing bisa didownload menyang hard drive komputer nalika ngunjungi situs web. Cookie minangka file sing ora bahaya sing bisa mbantu sampeyan nambah pengalaman nggunakake situs web yen diidini preferensi browser. Situs web bisa nyetel operasine kanggo kabutuhan, disenengi, lan sing ora disenengi kanthi nglumpukake lan ngelingi pilihan online sampeyan.

Umume cookie dihapus yen sampeyan nutup browser - iki diarani cookie sesi. Liyane, sing dikenal minangka cookie sing terus-terusan, disimpen ing komputer nganti sampeyan mbusak utawa kadaluarso (deleng pitakon 'Kepiye cara ngontrol utawa mbusak cookie kasebut?' Ing ngisor iki babagan cara mbusak cookie).

Kita nggunakake cookie log lalu lintas kanggo ngenali kaca sing digunakake. Iki mbantu kita nganalisa data babagan lalu lintas kaca web lan ngapikake situs web kanggo disesuaikan karo kabutuhan pangguna. Kita mung nggunakake informasi iki kanggo tujuan analisis statistik banjur data bakal dicopot saka sistem kasebut.

Kita uga nggarap pihak katelu nyedhiyakake layanan ing situs web lan bisa nyetel cookie ing komputer minangka bagian saka aransemen iki.

Kepiye cara nggunakake cookie?

Umumé, cookie sing digunakake dening websitehostingrating.com dadi telung klompok:

Critical: Kuki kasebut dibutuhake supaya sampeyan bisa nggunakake situs web. Tanpa cookie kasebut, situs web kita ora bakal bisa mlaku kanthi bener lan sampeyan ora bisa nggunakake.

Interaksi pangguna lan analytics: Iki mbantu kita ndeleng artikel, alat lan tawaran sing paling sampeyan minat. Informasi kabeh dikumpulake kanthi anonim - kita ora ngerti sapa sing nindakake.

Iklan utawa nelusuri: Kita ora ngidini pariwara nanging promosi menyang situs pihak katelu lan nggunakake cookie supaya sampeyan ngerti babagan apa sing sampeyan minat, adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web. Cookie mbantu kita ngerti sepira efektife kita nindakake iki lan matesi kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng promosi. Kita uga kalebu link menyang jaringan sosial kayata Facebook, lan yen sampeyan sesambungan karo konten iki, jaringan sosial bisa nggunakake informasi babagan interaksi sampeyan kanggo target pariwara kanggo sampeyan ing situs web.

Kue cookie sing ora digunakake kanggo nggawe pengalaman sampeyan menyang lan nggunakake situs web kanthi luwih apik mung menehi statistik babagan cara pangguna, umume, navigasi situs web. Kita ora nggunakake informasi sing ditemokake saka cookie kanggo ngenali pangguna individu.

Kita audit jinis cookie sing digunakake ing situs web kita, nanging kemungkinan layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane. Sawetara layanan, utamane jaringan sosial kayata Facebook lan Twitter, ngganti cookie kanthi rutin. Kita mesthi nuduhake sampeyan babagan informasi sing saiki, nanging bisa uga ora bisa nuduhake pangowahan ing kabijakan kita langsung.

Kepiye cara ngontrol utawa mbusak cookie kasebut?

Mayoritas browser web kanthi otomatis ngaktifake cookie minangka setelan gawan. Kanggo mungkasi cookie supaya disimpen ing komputer mbesuk, sampeyan kudu ngowahi setelan browser internet. Sampeyan bisa nemokake pandhuan babagan cara iki kanthi ngeklik 'Pitulung' ing garis menu, utawa ngetutake iki pandhuan browser-by-browser saka AboutCookies.org.

Kanggo Google Analytics cookie sampeyan uga bisa nyegah Google ngempalaken informasi kanthi ndownload lan nginstal Google Analytics Opt-out Browser Tambah.

Yen sampeyan pengin mbusak cookie sing ana ing komputer, sampeyan kudu nemokake file utawa direktori sing disimpen ing komputer - iki carane mbusak cookie informasi kudu mbantu.

Wigati dicathet kanthi mbusak cookie utawa mateni cookie sing bakal teka, sampeyan ora bisa ngirim pesen ing forum. Informasi luwih lengkap babagan mbusak utawa ngontrol cookie kasedhiya ing AboutCookies.org.

Cookie sing Gunakake

Bagean iki rinci babagan cookie sing digunakake.

Kita nyoba kanggo mesthekake dhaptar iki mesthi wae, nanging bisa uga layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane lan kita ora bisa nuduhake pangowahan kasebut ing kabijakan iki.

Cookie Situs Web

Kabar Cookie: Yen sampeyan lagi anyar ing situs web, sampeyan bakal weruh pesen cookie sing menehi ngerti carane lan kenapa nggunakake cookie. Kita nyelehake cookie kanggo mesthekake yen sampeyan mung ndeleng pesen iki sapisan. Kita uga nyelehake cookie kanggo menehi kabar yen ngalami masalah ngeculake cookie sing bisa nyebabake pengalaman sampeyan.

Analytics: Kuki Google Analytics kasebut mbantu kita ngerti lan nambah pengalaman pangguna ing situs web. Kita nggunakake Google Analytics kanggo nglacak pengunjung ing situs iki. Google Analytics nggunakake cookie kanggo nglumpukake data iki. Supaya bisa tundhuk karo peraturan anyar, Google nyakup a amandemen pangolahan data.

komentar: Yen sampeyan nggunakake komentar ing situs iki, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo kepenak sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Kuki iki bakal setaun suwene setaun. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

Cookie pihak katelu

Yen nggunakake situs web, sampeyan bisa ndeleng cookie sing dikirim dening pihak katelu. Informasi ing ngisor iki nuduhake cookie utama sing sampeyan deleng lan menehi panjelasan ringkes babagan apa sing ditindakake saben cookie.

Google Analytics: Kita nggunakake iki kanggo ngerti kepiye situs web digunakake lan diakses kanggo nambah pengalaman pangguna - data pangguna kabeh anonim. Google nyimpen informasi sing dikoleksi dening cookie ing server ing Amerika Serikat. Google uga bisa ngirim informasi iki menyang pihak katelu sing kudu ditindakake miturut ukum, utawa ing pihak katelu ngolah informasi kasebut atas jenenge Google. Informasi sing digawe dening cookie kasebut bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan kabijakan privasi Google lan kabijakan cookie.

Facebook: Facebook nggunakake cookie nalika nuduhake konten saka situs web ing Facebook. Kita uga nggunakake Facebook Analytics kanggo ngerti kepiye cara nggunakake kaca Facebook lan situs web lan ngoptimalake kegiatan pangguna Facebook adhedhasar pangguna sing ngobrol karo konten Facebook. Data pangguna kabeh anonim. Informasi apa wae sing digawe dening cookie kasebut bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan kabijakan privasi Facebook lan kabijakan cookie.

Twitter: Twitter nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Twitter.

Linkedin: Linkin nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Linkin.

Pinterest: Pinterest nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Pinterest.

Situs liyaneKajaba iku, nalika sampeyan ngeklik sawetara tautan menyang situs web liyane saka situs web, situs web kasebut bisa nggunakake cookie. Cookie bisa diselehake dening pihak katelu sing nyedhiyakake tautan sing kita ora bisa ngontrol. Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten tertanam (contone video, gambar, artikel, lsp). Konten semen saka situs web liyane kanthi cara sing padha karo manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane. Situs web kasebut bisa nglumpukake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu, lan ngawasi interaksi sampeyan karo konten sing ana, kalebu nelusuri interaksi karo konten sing wis ditemtokake yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web kasebut.

Suwene kita tetep data

Cookie Google Analytics _ disimpen ing 2 taun lan digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google Analytics cookie _gid disimpen sajrone 24 jam lan uga digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google Analytics cookie _gat disimpen ing 1 menit lan digunakake kanggo tingkat panyuwunan throttle. Yen sampeyan pengin milih metu lan nyegah data ora bisa digunakake ing riko Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan wis ninggalake komentar, sampeyan bisa njaluk nampa data pribadi sing diekspor kanggo sampeyan, kalebu data sing diwenehake menyang kami. Sampeyan uga bisa njaluk supaya bisa ngilangi data pribadi sing dakgayuh babagan sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib kita simpen kanggo tujuan administratif, legal, utawa keamanan.

Yen sampeyan pengin milih metu saka cookie Google Analytics, bukak https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sampeyan bisa njaluk data pribadi kapan wae kanthi ngubungi [email dilindhungi]

Carane kita nglindhungi data sampeyan

Server kami dadi host aman ing pusat data paling dhuwur lan nggunakake protokol HTTPS enkripsi lan otentikasi (HyperText Transfer Protocol Secure) lan protokol SSL (Secure Socket Layer).

Ngirim data

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, hubungi kita.

401 dalan Collins
Melbourne VIC 3000
 

affiliate pambocoran

Iki minangka situs review independen sing nampa ganti rugi saka perusahaan sing produke ditinjau. Ana link eksternal ing situs web iki sing "link afiliasi" yaiku tautan sing duwe kode pelacakan khusus.

Iki tegese kita bisa nampa komisi cilik (tanpa biaya tambahan) yen sampeyan tuku soko liwat tautan kasebut. Kita nguji saben produk kanthi tliti lan menehi tandha-tandha dhuwur kanggo paling apik. Situs iki diduweni kanthi mandiri lan pendapat sing ditulis ing kene dhewe.

Kanggo rincian liyane, waca pambocoran afiliasi kita

Maca proses mriksa kita