Kepiye Nonton TV UK ing Australia?

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan mantan Inggris sing nemokake omah nomer loro ing Australia? Ya, sampeyan mesthi ora piyambak: miturut data saka laporan PBB 2019, Australia minangka negara nomer 1 sing paling populer kanggo warga Inggris sing bisa dipindhah, kanthi watara 1.2 yuta warga Inggris sing saiki manggon ing tanah ing ngisor iki.

Saka $ 8.32 saben wulan

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Yen sampeyan lagi kangen omah (utawa mung penggemar televisi Inggris), sampeyan bisa uga kepingin weruh carane sampeyan bisa stream acara televisi Inggris favorit lan program saka Australia.

Sampeyan bisa uga wis nyoba stream konten saka BBC iPlayer utawa Netflix UK lan entuk pesen kesalahan sing nguciwani sing ngandhani yen sampeyan ana ing njaba wilayah layanan.

bbc iplayer mung dianggo ing UK
"BBC iPlayer mung dianggo ing UK" pesen kesalahan

Dadi .. Kepiye carane sampeyan bisa ngatasi iki?

Yen sampeyan ana ing Australia, cara paling apik kanggo ngatasi watesan geo lan ngukus konten Inggris favorit sampeyan yaiku nggunakake VPN.

TL; DR

Nggunakake VPN karo server sing ana ing Inggris mung 100% cara sing efektif kanggo mbukak blokir lan nonton televisi Inggris lan layanan streaming kaya Netflix UK, BBC iPlayer, Sky Go, lan ITV Hub (sadurunge ITV Player). VPN paling apik kanggo streaming konten ing 2022 yaiku ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, lan Surfshark.

VPN paling apik kanggo Nonton TV UK ing Australia

Ana akeh panyedhiya VPN ing pasar saiki, lan ora kabeh bakal bisa mbukak kunci platform streaming sing diblokir geo.

Kanggo mbatesi kabeh, aku wis nyusun dhaptar papat panyedhiya VPN paling apik kanggo streaming TV Inggris ing Australia ing 2022.

1. ExpressVPN (#1 VPN paling apik kanggo Nonton TV UK ing Australia)

expressvpn UK

Nomer siji ing dhaptarku yaiku ExpressVPN. Didegaké ing 2009 lan nglayani mayuta-yuta pelanggan ing luwih saka 180 negara, ExpressVPN minangka salah sawijining VPN paling apik ing pasar saiki. Nerangake karo kacepetan super-cepet, bandwidth Unlimited, fitur keamanan kuwat, lan njamin dhuwit-bali 30 dina.

Ing babagan kacepetan, ExpressVPN angel dikalahake. Kasunyatan sing kondhang yen nggunakake VPN bakal nyuda lalu lintas internet sampeyan, nanging ExpressVPN umume ngatasi masalah iki kanthi nggunakake bandwidth saka panyedhiya Tier-1.

Kacepetan minangka faktor sing penting banget nalika ngakses platform streaming liwat VPN, lan ExpressVPN ora nguciwani.

kacepetan expressvpn

ExpressVPN uga nduweni keamanan lan enkripsi sing kuwat lan ora tau nglacak utawa ngrekam aktivitas utawa data pribadhi. Ngundhuh menyang komputer minangka app lan kompatibel karo Piranti Mac, Windows, Linux, Android, lan iOS. Sampeyan uga duwe ekstensi browser kanggo Chrome lan Firefox.

Ing babagan konten streaming, ExpressVPN kanthi gampang mbukak blokir BritBox, BBC iPlayer, Netflix, lan akeh platform streaming liyane. Iku uga salah siji saka VPN paling pangguna-loropaken ing pasar, karo proses instalasi gampang lan antarmuka intuisi sing narik kawigaten kanggo pamula lan pengalaman kedhaftar VPN padha.

lokasi server expressvpn uk

ExpressVPN duwe telung lokasi server ing Inggris: London, Docklands, lan London Timur. Sampeyan bisa milih salah siji saka telu iki, utawa sampeyan mung bisa milih "Inggris Raya" lan ngidini ExpressVPN milih server sing kasedhiya paling cepet kanggo kabutuhan sampeyan.

ExpressVPN rada larang tinimbang liyane ing dhaptarku, nanging larang regane. Iku nawakake telung plans pembayaran: Siji sasi ($ 12.95 / sasi), Enem sasi ($ 9.99 / sasi), lan rolas sasi ($ 8.32 / sasi). Kabeh rencana didhukung kanthi jaminan dhuwit bali 30 dina, mula ora ana risiko kanggo nyoba.

Umumé, ExpressVPN minangka salah sawijining VPN paling apik ing pasar kanggo ngliwati pamblokiran geo lan ngakses konten Inggris favorit saka Australia. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan kenapa aku nyaranake ExpressVPN, mriksa review ExpressVPN sandi.

DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

2. NordVPN (VPN paling cepet kanggo Nonton TV Inggris ing Australia)

nordvpn UK

NordVPN minangka panyedhiya VPN liyane sing apik sing nawakake pengalaman streaming konten sing lancar lan keamanan kedap udara.

Kaya ExpressVPN, NordVPN ndhelik kabeh aktivitas internet sampeyan, scrambling supaya ora ana sing bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni. Kaya kabeh VPN, iku nyamar alamat IP supaya komputer katon ing panggonan liyane fisik.

NordVPN duwe 5334 server ing saindenging jagad lan luwih saka 440 server ing Inggris (kabeh dumunung ing sak panggonan, sanajan iki ora kudu ala). Cukup nyambung menyang samubarang iki supaya nonton TV UK gampang.

NordVPN uga nawakake tunneling pamisah, fitur sing ngidini sampeyan mbukak lalu lintas internet liwat VPN ing aplikasi tartamtu nanging ora liyane (secara harfiah pamisah sambungan internet dadi rong trowongan).

Kanthi tembung liyane, yen sampeyan lagi streaming BBC utawa BritBox ing Chrome nanging mriksa email sampeyan ing Firefox, sampeyan bisa milih mung duwe lalu lintas internet saka Chrome sing nyamar ing mburi VPN.

NordVPN bisa mbukak kunci BBC iPlayer, BritBox, Netflix UK, ITV Hub, Sky Go, lan Kabeh 4, antara liya (uga main apik karo platform streaming Amerika Hulu). Cepet banget, dadi sampeyan ora bakal kuwatir babagan buffering.

Akhire, sampeyan bisa nyambung lan mbukak NordVPN ing nganti 5 piranti bebarengan, tegese siji akun bisa uga cukup kanggo kabeh kulawarga.

Saliyane fitur NordVPN sing apik, regane cukup terjangkau: rencana diwiwiti $ 3.99 / wulan ($ 95.76 ditagih saben taun) kanggo rencana 2 taun. Yen sampeyan rumangsa ora siyap mlebu suwene rong taun, sampeyan bisa milih mbayar $ 4.99 / sasi ($ 59.88 / taun) kanggo rencana 1 taun.

NordVPN minangka salah sawijining VPN paling apik kanggo nonton TV UK ing Australia lan yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh, mriksa sandi NordVPN review.

3. Surfshark (VPN Paling Murah kanggo Nonton TV Inggris ing Australia)

surfshark UK VPN

Didegaké ing British Virgin Islands ing 2018, Surfshark minangka pilihan liyane sing apik kanggo streaming acara UK favorit saka Australia. Nerangake karo macem-macem fitur standar lan protokol keamanan, uga sawetara fitur khusus sing mbedakake saka kompetisi.

Salah sijine yaiku kemampuan kanggo nyambungake lan nggunakake VPN ing akeh piranti sing dikarepake, tanpa watesan. Bener: Surfshark nawakake proteksi piranti tanpa watesan, tanpa watesan bandwidth utawa sambungan bebarengan.

Fitur unik liyane yaiku multi-hop, sing ngarahake sambungan sampeyan liwat luwih saka siji server sing aman. Iki nambah lapisan proteksi liyane amarga luwih nyamar alamat IP sampeyan saka aktor jahat sing bisa nyoba nyolong data sampeyan.

Ing babagan keamanan sing luwih standar, Surfshark dilengkapi karo saklar mateni otomatis, kabijakan tanpa log, DNS pribadi lan proteksi bocor, Lan fitur kamuflase sing ndadekake panyedhiya internet ora bisa ngandhani yen sampeyan nggunakake VPN.

Lan, amarga Kapuloan Virgin Inggris ora duwe undang-undang panyimpenan data, Surfshark lan VPN liyane sing adhedhasar ing kana (kalebu ExpressVPN) bisa nyetel protokol keamanan dhewe sing ora kalebu nyimpen data sampeyan.

Surfshark kompatibel karo Mac, Windows, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, lan Edge. Cepet banget lan ora bakal mengaruhi kemampuan sampeyan kanggo streaming video. Iki kanthi efektif mbukak blokir umume layanan streaming, kalebu Netflix UK lan BBC iPlayer.

rencana Surfshark kang miwiti ing $ 2.49 / wulan kanggo rencana 2 taun (dibayar $ 59.76). Dheweke uga nawarake Rencana 6 wulan kanggo $ 6.49 / wulan lan rencana saben wulan $ 12.95 / wulan.

Yen nindakake rencana sing luwih dawa ora dadi masalah kanggo sampeyan, mula rencana 2 taun Surfshark minangka kesepakatan sing apik banget sing angel dicocogake. Perusahaan kasebut uga nawakake mbalekaken lengkap sajrone 30 dina pisanan, dadi sampeyan duwe akeh wektu kanggo nyoba lan priksa manawa bisa digunakake karo platform streaming favorit.

Kanggo luwih lengkap kenapa Surfshark minangka salah sawijining panyedhiya VPN paling dhuwur ing pasar saiki, mriksa review Surfshark lengkap.

4. CyberGhost (VPN paling gampang kanggo Streaming TV Inggris ing Australia)

cyberghost UK VPN

CyberGhost pilihan liyane apik kanggo nonton TV UK saka Australia. Kanthi luwih saka 6,800 server ing saindenging jagad (lan 370 ing Inggris), cepet lan aman, lan bisa digunakake kanthi apik kanggo mbukak blokir layanan streaming kayata BBC iPlayer, BritBox, lan Netflix UK.

CyberGhost kompatibel karo Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Android TV, lan Amazon Fire. Sampeyan uga duwe ekstensi browser kanggo Chrome lan Firefox.

Kaya kabeh VPN ing dhaptarku, CyberGhost ngutamakake keamanan. Iki minangka panyedhiya tanpa log, tegese ora bakal nglacak data pribadhi, lan digunakake Enkripsi 256-bit AES supaya aktivitas internet sampeyan aman saka prying eyes.

Iku uga nerangake karo ngalih mateni otomatis sing ndeteksi nalika VPN sampeyan gagal lan kanthi otomatis medhot komputer saka internet.

Sing paling apik, antarmuka sing ramah pangguna CyberGhost nggawe pengalaman tanpa repot kanggo sapa wae sing nyoba VPN kanggo pisanan.

Sampeyan bisa nggunakake CyberGhost VPN ing nganti 7 piranti beda bebarengan, sing ndadekake pilihan apik kanggo kulawarga utawa omah karo macem-macem piranti. Dheweke nawakake dhukungan pelanggan liwat email lan 24/7 live chat.

Rega CyberGhost diwiwiti kanthi murah banget $ 2.29 / sasi, sanajan kanggo ngakses rega iki, sampeyan kudu mlebu kanggo a Rencana 3 taun + 3 wulan (dibayar $89.31 saben 3 taun).

Sampeyan uga bisa milih kanggo mbayar a Rencana 12 wulan kanthi $ 4.29 / wulan (dibayar $ 51.48 / taun) or saben wulan ing $ 12.99 / sasi.

Nalika rencana saben wulan umume menehi hasil sing luwih elek kanggo dhuwit, yen sampeyan lelungan kanggo wektu sing cendhak ing Australia lan mung pengin nonton acara TV favorit nalika sampeyan lagi preian (lan ora rencana nggunakake VPN. kanggo apa wae) banjur luwih becik mbayar saben wulan.

CyberGhost uga dilengkapi karo loman Jaminan dhuwit bali 45 dina, dadi ora ana resiko kanggo nyoba.

Kanggo gambaran lengkap babagan fitur lan kinerja CyberGhost, mriksa review lengkap CyberGhost.

FAQs

Apa aku bisa njaluk VPN gratis?

Ana panyedhiya VPN gratis teknis sing bisa digunakake kanggo nyambung menyang Inggris lan stream konten. Nanging, aku banget menehi saran supaya ora nggunakake VPN gratis. Ora mung bisa dadi luwih alon lan kurang efektif, nanging akeh panyedhiya VPN gratis bisa mbebayani.

Sampeyan ngerti paribasan "ora ana sing diarani nedha awan gratis"? Inggih, iki mesthi bener ing internet. Akeh panyedhiya VPN gratis entuk dhuwit kanthi adol data menyang pihak katelu. Paling apik, dheweke asring duwe enkripsi sing ora apik sing bakal nyebabake data sampeyan dicolong nalika sampeyan nyambungake.

Apa kabeh panyedhiya VPN bisa digunakake kanggo streaming konten video?

Streaming video mbutuhake sambungan cepet banget, lan ora kabeh panyedhiya VPN bisa terus. Kajaba iku, sawetara VPN "muter apik" karo platform streaming tartamtu nanging ora liyane. Contone, nggunakake VPN tartamtu, sampeyan bisa uga stream Netflix nanging ora Hulu.

Umume platform streaming nggunakake teknologi anti-VPN sing ndeteksi nalika alamat IP didhelikake ing mburi VPN lan mblokir, mula sampeyan butuh VPN kanthi fitur sing tepat lan nomer akeh server kanggo njaluk watara iki.

Kanthi bilih, kabeh papat panyedhiya VPN ing dhaptarku bisa digunakake kanthi apik kanggo nonton TV saka platform streaming Inggris kaya BBC iPlayer, ITV Hub, Lan BritBox (ndeleng pandhuanku ing carane nonton BritBox saka ngendi wae)

Apa nggunakake VPN ngendheg sambungan Internetku?

Ing cendhak, ya. Kabeh VPN bakal nyuda kacepetan internet nganti sawetara derajat, nanging nggunakake VPN premium kaya ExpressVPN utawa NordVPN bakal nggawe iki ora katon. Anggere ora ana masalah karo WiFi utawa panyedhiya internet, sampeyan ora perlu kuwatir bab kacepetan loading alon utawa buffering ngganggu.

Umumé, luwih prayoga kanggo mbayar luwih akeh lan entuk VPN sing cepet, aman lan bisa dipercaya.

Kepiye carane nonton TV Inggris ing Australia?

Layanan streaming Inggris sing populer kalebu BritBox ($ 6.99 / wulan), Netflix UK ($ 8 / wulan), BBC iPlayer (gratis kanggo ndhaptar, nanging $ 197 / taun kanggo lisensi TV), ITV Hub ($ 5.34 / sasi), lan SkyGo (gratis kanggo pelanggan Sky TV).

Kabeh VPN ing dhaptarku efektif kanggo mbukak kunci platform streaming iki lan ngidini sampeyan nonton saka Australia. Yen sampeyan nggoleki acara utawa program tartamtu, sampeyan bisa uga kudu Google goleki ngendi sampeyan bisa nemokake iku.

Cathetan: Kabeh rega ing artikel iki kadhaptar ing USD lan nggambarake kurs nalika nulis nanging bisa uga dikenani biaya ing pound sterling.

DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

Cathetan Suku

https://www.homeaffairs.gov.au/research-and-statistics/statistics/country-profiles/profiles/united-kingdom

https://www.express.co.uk/travel/articles/1535702/expats-top-10-countries-Brits-move-to-evg

BritBox Australia

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.