ExpressVPN vs CyberGhost (VPN endi sing luwih apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Saben layanan VPN sing mbayar ana ngaku nawakake layanan sing paling apik, nanging mung sawetara sing entuk dhuwit. Iki tegese sampeyan kudu nemokake informasi sing paling akurat lan ora bias sadurunge sampeyan mbayar sen. Yen sampeyan nyoba milih antarane, ExpressVPN vs CyberGhost, Aku wis tak sampeyan dijamin.

Sajrone sawetara minggu kepungkur, aku wis nyoba loro layanan VPN kanggo mbantu nggawe review perbandingan sing paling rinci. Nggunakake pengalaman, aku bakal mbandhingake lan mbandhingake unsur ing ngisor iki ing artikel iki:

  • fitur tombol
  • Keamanan lan privasi
  • Reregan
  • dhukungan
  • Tambahan

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo ngrampungake kabeh, iki ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan milih langsung:

CyberGhost minangka VPN sing luwih apik kanggo pangguna sing ngupaya keamanan lan privasi online maksimal kanthi tarif terjangkau. ExpressVPN nduweni kinerja sing luwih dhuwur, kayata kacepetan, stabilitas, lan dhukungan.

Yen sampeyan mung butuh fitur keamanan premium kanthi anggaran, coba CyberGhost VPN.

Yen luwih seneng kinerja lan dhukungan sing optimal, coba ExpressVPN.

Sampeyan uga bisa mriksa review lengkap saka CyberGhost lan ExpressVPN.

ExpressVPN vs CyberGhost: Fitur Utama Layanan VPN

ExpressVPNCyberGhost
kacepetandownload: 54mbps – 65mbps
Upload: 4mbps – 6mbps
Ping: 7ms – 70ms
download: 16mbps – 30mbps
Upload: 3mbps – 15mbps
Ping: 16ms – 153ms
stabilitasStabilStabil
kompatibilitasAplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android, router, Chromebook, Amazon Fire
Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox
Layanan winates kanggo:
TV cerdas (Apple, Android, Chromecast, Firestick, Roku)

konsol game (PlayStation, Xbox, Nintendo)
Aplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android, router, Amazon Fire
Ekstensi kanggo: Chrome, Firefox
Layanan winates kanggo:
TV pinter (Apple, Android, LG, Samsung)

konsol game (PlayStation, Xbox)  
KonektivitasMaks. saka 5 pirantiMaks. saka 7 piranti
Caps DataUnlimitedUnlimited
Nomer LokasiNegara 94Negara 91
Antarmuka PanganggoArang banget kanggo digunakakeGampang kanggo nggunakake

Kaya produk piranti lunak sing gegandhengan karo internet, fitur sing mengaruhi kacepetan, stabilitas, lan kompatibilitas iku penting.

Aku nyoba panyedhiya VPN loro kasebut kanthi nggunakake seri uji coba praktis. Priksa asilku:

ExpressVPN

kacepetan

expressvpn-kacepetan

Aja ngrungokake ulasan VPN sing ngandhani yen VPN nambah kacepetan internet biasa. Klaim kasebut palsu amarga piranti lunak kudu nyuda kacepetan internet supaya bisa digunakake.

Yen kacepetan minangka prioritas sampeyan, paling apik sampeyan nggunakake VPN sing mung nyuda sampeyan kanthi jumlah sing ora bisa ditindakake.

Sawise mbukak sawetara tes kacepetan ing ExpressVPN, Aku nemokake ing ngisor iki:

  • Download: 54mbps - 65mbps
  • Unggahan: 4mbps - 6mbps
  • Ping: 7ms – 70ms

aku duwe ora masalah muter video game lan streaming video 4k liwat trowongan VPN, thanks kanggo kacepetan download dhuwur. Ping uga ora ala, sanajan ana sawetara fluktuasi.

Mung masalah nyata aku wis karo kacepetan upload. Jujur, iku perjuangan streaming karo.

Para ahli ngendika a kacepetan 10mbps cukup apik kanggo live streaming ing paling platform, lan saka pengalaman, Aku setuju banget.

stabilitas

Kedadeyan sing khas yaiku sambungan VPN kadang-kadang dipotong, utamane nalika internet sampeyan ana gangguan. Kemampuan VPN sampeyan kanggo njaga sambungan ing kasus iki biasane nemtokake stabilitas.

ExpressVPN ana Stabil kanggo sisih paling. Ana sawetara kedadean ngendi sambungan dropped, utamané nalika aku sijine laptop ing mode turu.

kompatibilitas

ExpressVPN ndhukung kabeh jinis piranti seluler. Aku digunakake loro Android lan iOS, lan layanan kasebut nawakake aplikasi VPN kanggo dheweke. Aku uga digunakake kanggo PC, kang nganggo ing Windows Sistem Operasi.

Dheweke uga duwe aplikasi khusus kanggo Linux, macOS, Chromebook, Amazon Fire, lan malah router!

Ekstensi browser bisa ngirit akeh wektu lan papan panyimpenan. ExpressVPN nduweni ekstensi kanggo Chrome, Firefox, lan Edge - telung browser populer.

Banjur ana fitur MediaStreamer. Mbukak kunci konten sing diwatesi geo ing layanan streaming populer.

Sampeyan malah ora perlu nyambungake piranti streaming kaya TV sing cerdas (contone, Android TV) lan game nyenengake (contone, PlayStation) langsung menyang piranti lunak VPN.

MediaStreamer nyenengake kanggo nggunakake, nanging aku ngeweruhi manawa gadget sing digunakake minangka bagean saka piranti sing disambungake. Liyane babagan iki sabanjure.

Konektivitas

Umume panyedhiya VPN sing mbayar mbatesi jumlah piranti sing bisa disambungake menyang akun sampeyan bebarengan. Aku ngerti, iku nyedot, nanging iku kasunyatan.

ExpressVPN ngidini a maksimum limang sambungan bebarengan saben akun.

Cap data

Praktek VPN liyane sing ora apik yaiku nyelehake data lan bandwidth kanggo pelanggan sing mbayar. Semalat, iki ora umum.

ExpressVPN wis ora ana tutup data.

Lokasi Server

expressvpn-uk-server-lokasi

Distribusi server penting nalika milih panyedhiya VPN. Iku mengaruhi kacepetan, stabilitas, lan migunani.

ExpressVPN wis liwat 3000 server ing 94 negara beda.

Antarmuka Panganggo

VPN kanthi antarmuka sing apik ora mbutuhake sampeyan duwe kemampuan teknis sing luwih maju. ExpressVPN ketemu tandha iki ing werna mabur minangka iku gampang banget digunakake.

Priksa alternatif ExpressVPN kene.

CyberGhost

CyberGhost

kacepetan

Sawise mlaku tes kacepetan kanggo nemtokake CyberGhost iku kacepetan sambungan internet, aku entuk informasi ing ngisor iki:

  • Download: 16mbps - 30mbps
  • Unggahan: 3mbps - 15mbps
  • Ping: 16ms – 153ms

Senajan ora cepet kaya ExpressVPN kang, kacepetan download tansah cukup kanggo kula kanggo stream video 4k lan UHD. Netflix ngandika sampeyan kudu paling 15mbps kanggo nindakake iki, supaya aku pracaya sampeyan bakal duwe pengalaman padha.

Where CyberGhost saestu sumunar yaiku kacepetan unggahan. Kanthi maksimal 15mbps (aku ngalami kecepatan sing luwih cepet nalika nggunakake protokol WireGuard), aku ora duwe masalah streaming langsung. Sanajan ping kasebut rada dhuwur, nanging ora ngganggu aku.

stabilitas

Piranti lunak VPN apik banget Stabil seringe. Ana sawetara wektu nalika sambungan VPN mudhun, nanging sakabèhé, aku ora duwe masalah serius.

kompatibilitas

CyberGhost wis mac lan iOS aplikasi. Ana uga app kanggo Windows, Linux, Amazon Fire, lan Android piranti. Kaya ExpressVpN, padha duwe app router darmabakti.

Kanggo ekstensi browser, aku mung nemokake piranti lunak kanggo Chrome lan Firefox. Kanthi fitur DNS pinter, aku seneng keuntungan VPN ing sandi TV pinter lan nyenengake game.

Konektivitas

Saben CyberGhost akun nduweni hak kanggo a maksimum pitung sambungan bebarengan - sing rada luwih apik tinimbang apa ExpressVPN ngidini.

Cap data

ana ora ana watesan data karo CyberGhost VPN.

Lokasi Server

Perusahaan VPN duwe 7800+ server sing ana ing 91 negara.

Ketoke, duwe luwih akeh server ora njamin kinerja sing luwih apik amarga ana faktor liyane sing diputer, kayata kualitas server (server mung RAM paling dhuwur sing paling apik) lan frekuensi pangopènan.

Antarmuka Panganggo

CyberGhost app lan ekstensi gampang digunakake, sanajan antarmuka ora gampang kaya ExpressVPN.

🏆 Pemenang yaiku: ExpressVPN

ExpressVPN nuduhake apa iku panyedhiya VPN ndhuwur ing industri, thanks kanggo kacepetan rada unggul lan ease saka nggunakake.

ExpressVPN vs CyberGhost: Keamanan Sambungan VPN & Privasi

ExpressVPNCyberGhost
Teknologi EnkripsiStandar AES - Campuran Lalu Lintas
Protokol VPN: Lightway, OpenVPN, L2TP/IPsec, lan IKEv2
standar AES  
Protokol VPN: OpenVPN, WireGuard, lan IKEv2
Kebijakan Tanpa LogOra 100% - log ing ngisor iki:
Data pribadi: alamat email, info pembayaran, lan riwayat pesenan
Data Anonim: Versi aplikasi sing digunakake, lokasi server sing digunakake, tanggal sambungan, jumlah data sing digunakake, laporan kacilakan, lan diagnostik sambungan
Ora 100% - log ing ngisor iki:  
Data pribadi: alamat email, jeneng, info pembayaran, negara, lan riwayat pesenan  
Data Anonim: setelan & info versi browser, diagnostik sambungan, sifat metadata, statistik panggunaan, lan ID iklan
IP MaskingYaYa
Kill SwitchSistem-wideSistem-wide
Blok-adAnaBrowser mung
Proteksi MalwareAnaSitus web mung

Sing dikarepake para pangguna VPN yaiku akses internet sing luwih aman lan pribadi. Mula, aku mutusake kanggo ngaturake kabeh kategori kanggo nganalisa fitur keamanan loro-lorone ExpressVPN lan CyberGhost.

ExpressVPN

Keamanan ExpressVPN

Teknologi Enkripsi

Mangkene ringkesan babagan carane VPN sing aman kudu bisa digunakake:

  1. Pangguna VPN nyambungake piranti menyang piranti lunak
  2. Iki nggawe trowongan VPN sing dienkripsi
  3. Kabeh lalu lintas jaringan pangguna liwat trowongan 
  4. Mung server VPN sing bisa napsirake protokol enkripsi lan tunneling saka trowongan - pihak katelu ora bisa

Kanggo keamanan data sing optimal lan privasi online, sampeyan mung kudu nggunakake layanan VPN kanthi enkripsi standar AES.

ExpressVPN Efesus Enkripsi standar AES 256-bit. Iki kelas militèr lan salah siji sing paling sampeyan bisa tuku.

Panyedhiya VPN uga nyampur lalu lintas jaringan sampeyan karo pangguna liyane malah ora bisa mbedakake data sampeyan saka wong liya.

Kebijakan Tanpa Log

Umume layanan VPN ngaku ora nyimpen log browsing pangguna lan panggunaan piranti lunak. Aku tansah mamang babagan klaim kasebut amarga meh ora bisa diverifikasi.

Siji-sijine kasempatan yaiku perusahaan VPN ngirim audit pihak katelu. ExpressVPN ngandika padha nyimpen sawetara data pribadhi kayata alamat email lan info pesenan. Data liyane sing diklumpukake anonim (pirsani tabel ing ndhuwur).

Aku bakal njupuk sing 100% logless pratelan karo gandum saka uyah yen aku sampeyan, utamané amarga padha adhedhasar British Virgin Island - panggonan karo aturan privasi data biasa.

sing kabijakan ora ana log ora 100%, nanging info sing diklumpukake ora bisa mbebayani.

IP Masking

Kanggo nggawe angel kanggo wong liya nglacak sampeyan utawa lokasi sampeyan, sampeyan kudu ndhelikake alamat IP sampeyan. IP masking minangka fitur VPN sing entuk iki kanthi ngganti alamat IP sampeyan menyang alamat sing ora bisa disambungake karo sampeyan.

ExpressVPN nawakake IP masking.

Kill Switch

Kaya sing dakkandhakake nalika ngrembug stabilitas, sambungan VPN kadhangkala bisa mudhun. Yen kedadeyan kasebut, privasi lan keamanan online sampeyan bakal rentan.

Iki sebabe switch mateni ana. Iku ngethok akses internet, lan kabeh lalu lintas jaringan ditahan nganti sambungan aman dibalèkaké.

ExpressVPN nggunakake kuwi a switch mateni sistem-wide.

Pamblokir Iklan

Iklan mung mbiyantu nalika moderat. Sayange, sawetara pengiklan ora ndeleng kaya ngono. VPN tartamtu duwe fitur kanggo mbantu iki, kalebu pamblokir iklan sing nglindhungi browser, aplikasi, utawa loro-lorone.

Aku wagol kanggo nemokake iku ExpressVPN nawakake ora ad-blocker ing sawijining fitur.

Proteksi Malware

Sawetara VPN uga duwe fitur keamanan sing njaga sampeyan aman saka malware nalika sampeyan browsing situs web utawa ndownload file saka internet.

I ora nemokake fitur kanggo proteksi malware karo ExpressVPN.

CyberGhost

Keamanan CyberGhost

Teknologi Enkripsi

CyberGhost VPN trowongan sing ndhelik miturut ing AES 256-bit standar. Sampeyan bisa yakin manawa data sampeyan ora bakal dicegat.

Kebijakan Tanpa Log

Senajan CyberGhost ngaku duwe kabijakan ora ana log, priksa kaca privasi sing jero nuduhake manawa dheweke nyimpen sawetara data pribadhi lan anonim (ndeleng tabel ing ndhuwur).

Ana sawetara sih-rahmat, sanadyan. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti manawa perusahaan kasebut adhedhasar ing Romania, ing ngendi undang-undang panyimpenan data relatif santai.

Kapindho, dheweke nerbitake laporan transparansi triwulanan sing nyorot komitmen kanggo njaga data pangguna VPN adoh saka pihak katelu, kalebu pemerintah.

Sawetara panyedhiya VPN bisa nindakake iki. Sampeyan bisa ngundhuh laporan paling anyar kene.

Aku bakal ngomong padha ora kurban 100% kabijakan ora-log.

IP Masking

CyberGhost nawakake IP masking menyang kabeh profil pangguna aktif.

Kill Switch

Dheweke uga nawarake saklar pembunuh kunci jaringan sistem-wide.

Pamblokir Iklan

Aku seneng nemokake manawa, ora kaya ExpressVPN, CyberGhost duwe pamblokiran iklan dibangun dadi fitur sing diarani "Pamblokir Konten." Iku mung nglindhungi browser Panjenengan.

Proteksi Malware

Fitur blocker konten uga mbantu supaya sampeyan metu saka situs web karo malware.

🏆 Pemenang yaiku: CyberGhost

CyberGhost iku blocker iklan, proteksi malware, lan transparansi tanpa log menehi pinggiran sing dibutuhake kanggo menang ing babak iki.

ExpressVPN vs CyberGhost: Rencana Rega

ExpressVPNCyberGhost
Rencana GratisAnaAna
Durasi LanggananSewulan, Nem Wulan, SetaunSewulan, Setaun, Rong Taun, Telung Taun
Plan paling murah$ 8.32 / sasi$ 2.29 / sasi
Rencana Bulanan Paling Larang$ 12.95 / sasi$ 12.99 / sasi
Kesepakatan paling apik$99.84 kanggo SATU taun (ngirit 35%)$89.31 suwene telung taun (ngirit 82%)
Diskon paling apikRencana Bayar 12 Sasi + 3 Sasi GratisRencana Bayar 36 Wulan + 4 Wulan Gratis Rencana Bayar 12 Wulan + 6 Wulan Gratis
Privasi mbalekakendina 30dina 45

Pira regane aku nggunakake layanan kasebut? Ayo goleki.

ExpressVPN

ExpressVPN-rega-rencana

Padha nawakake telung rencana:

  • 1 Sasi ing $ 12.95 / sasi
  • 6 Sasi ing $ 9.99 / sasi
  • 12 Sasi ing $ 8.32 / sasi

Aku biasane bakal milih Rencana 12 wulan langsung saka kaca rega kanggo ngirit 35%. Nanging matur nuwun,

Aku mriksa diskon dhisik…

ExpressVPN nawakake coupon sing menehi kula ekstra 3 free sasi nalika aku tuku rencana 12 sasi. Senajan iki ana tawaran winates, sampeyan bisa mriksa yen isih kasedhiya ing Kaca kupon ExpressVPN.

CyberGhost

Rega saka CyberGhost

Layanan kasebut nawakake papat rencana:

  • 1 Sasi ing $ 12.99 / sasi
  • 1 Taun ing $ 4.29 / sasi
  • 2 Taun ing $ 3.25 / sasi
  • 3 Taun ing $ 2.29 / sasi

Alami, aku bakal milih Rencana 3 taun lan nyimpen 82%. Kajaba iku, aku ora kudu kuwatir babagan langganan VPN nganti pirang-pirang taun.

Nanging, aku ngaku 79% diskon ing Kaca kupon CyberGhost. Iku menehi kula rencana setahun karo nem sasi free.

🏆 Pemenang yaiku: CyberGhost

The Roh duwe rencana sing luwih murah, opsi liyane, tawaran sing luwih apik, lan wektu mbalekaken maneh. Pemenang sing jelas.

ExpressVPN vs CyberGhost: Dhukungan Pelanggan

ExpressVPNCyberGhost
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponAnaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimbangetRata-rata

Dhukungan penting kanggo kabeh produk SaaS. Ing kene, aku mbandhingake CyberGhost karo ExpressVPN ing aspek iki.

ExpressVPN

Dhukungan Pelanggan Express vpn

Layanan nawakake Dhukungan lan dhukungan email 24/7. Aku nyoba nyedhaki tim dhukungan kaping pindho lan entuk tanggapan sajrone 24 jam kaping pindho.

Ana uga sawetara swadaya FAQs lan tutorial ing situs web.

Kanggo mesthekake pangguna liyane padha nampa perawatan kualitas padha, Aku mriksa metu ExpressVPN kang reviews support customer ing Trustpilot.

Saka 20 paling anyar, 19 review apik banget, lan 1 rata-rata. Aman ngomong, ExpressVPn wis dhukungan pelanggan banget.

CyberGhost

Panyedhiya VPN iki uga nawakake Dhukungan lan dhukungan email 24/7. Nanging, nalika aku nyoba tekan tim dhukungan, butuh wektu luwih suwe kanggo entuk tanggapan saka dheweke (luwih saka 24 jam).

Untunge, dheweke wis kebak FAQs lan tutorial.

Mriksa Trustpilot, Aku ketemu 9 apik banget, 9 ala, lan 2 review rata-rata. Saka pengalamanku lan pangguna liyane, CyberGhost duwe dhukungan pelanggan rata-rata.

🏆 Pemenang yaiku: ExpressVPN

antarane CyberGhost lan ExpressVPN, sing terakhir nawakake dhukungan pelanggan sing luwih apik.

ExpressVPN vs CyberGhost VPN: Ekstra

 ExpressVPNCyberGhost
Mecah TunnelingYaYa
Nyambung PirantiAplikasi Router lan MediaStreamerAplikasi router
Layanan Streaming sing Bisa Dikunci20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, BBC iPlayer, lan Hulu20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, BBC iPlayer, lan Hulu
Alamat IP DedicatedOra AnaYa

Apa fitur ekstra apa CyberGhost lan ExpressVPN nggawa menyang meja?

ExpressVPN

Split tunneling minangka fitur VPN apik sing ngidini sampeyan mung nyetel piranti lunak (contone, aplikasi bank, aplikasi kerja, layanan streaming) sing bakal nggunakake sambungan VPN kanggo ngakses internet.

ExpressVPN nawakake tunneling pamisah.

Uga, sampeyan bisa nyambungake game, IoT, lan piranti streaming menyang VPN liwat app router utawa MediaStreamer.

kanthi ExpressVPN, sampeyan bakal entuk server obfuscated sing bisa ngliwati tembok konten sing diwatesi geo lan entuk konten saka 20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, BBC iPlayer, lan Hulu.

CyberGhost

CyberGhost uga nawakake pamisah tunneling, lan sampeyan bisa nyambungake piranti nggunakake app router. Aku digunakake kanggo ngakses kabeh platform streaming populer tanpa masalah.

Sing paling penting layanan ekstra punika IP darmabakti. Sampeyan ora kudu nuduhake IP karo pangguna VPN acak liyane yen sampeyan tuku iklan iki.

IP darmabakti sampurna kanggo nggarap situs perusahaan sing ora seneng karo owah-owahan IP. Iki uga bakal njamin reputasi resik saka alamat IP sampeyan.

🏆 Pemenang yaiku: CyberGhost

Duwe alamat IP darmabakti marang CyberGhost menang panah liwat ExpressVPN.

FAQ

Apa ExpressVPN VPN Paling Apik?

ExpressVPN luwih apik tinimbang umume layanan VPN, lan kita nganggep minangka salah sawijining sing paling cepet lan paling dipercaya. Nanging, ora mungkin menehi tag VPN minangka sing paling apik amarga kegunaane subyektif.

Apa CyberGhost minangka VPN Cepet?

Kanthi kacepetan download saka 16mbps nganti 30mbps lan kecepatan upload nganti 15mbps, CyberGhost cukup cepet.

Apa ExpressVPN Diduweni dening China?

Ora ana cathetan babagan pamrentah China sing duwe ExpressVPN. Iku perusahaan sing adhedhasar ing British Virgin Islands.

Apa CyberGhost bisa mbukak blokir Netflix?

Ya, CyberGhost VPN cukup maju kanggo mbukak blokir konten Netflix sing diwatesi geo.

Summary

Dadi, kanggo putusan pungkasan. Aku pracaya CyberGhost minangka VPN sing luwih apik kanggo pangguna VPN biasa, keamanan-minded. Nawakake proteksi premium kanthi tarif terjangkau.

Ora ujar manawa ora ana kedadeyan nalika milih ExpressVPN bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Yen sampeyan luwih seneng kinerja sing luwih apik kanggo game kanthi kompetitif utawa download, sampeyan kudu nyoba layanan ExpressVPN.

Yen ora, aku bakal menehi saran supaya sampeyan nyoba CyberGhost. Loro-lorone nawarake mbalekaken, dadi ora ana gunane.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.