Atlas VPN Review Kanggo 2022

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

AtlasVPN minangka ambegan hawa seger ing industri VPN. Dheweke kaget, lan mundhake ora mung mukjijat. Dadi perusahaan VPN sing relatif anyar, dheweke wis bisa nyedhiyakake layanan sing cukup apik kanggo para pelanggan. Malah fitur gratis kasebut minangka salah sawijining sing paling cepet ing antarane versi VPN gratis liyane! 

Saka $ 1.99 saben wulan

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Yen sampeyan bingung apa Atlas VPN worth utawa ora - kita bisa njamin sampeyan iku apik minangka pilihan VPN budget. Kanggo biaya minimal (saka $1.99 / sasi!), padha nyedhiyani layanan streaming gedhe ing kacepetan cepet. Sakabèhé, dheweke minangka perusahaan anyar nanging duwe akeh potensi kanggo nggayuh puncak ing wektu sing tepat.

Kita wis nyoba aplikasi atlas VPN, lan bener, kita kaget! Wektu kanggo sampeyan ngliwati kita Atlas VPN review lan nyoba dhewe saka kene!

Ringkesan Review Atlas VPN (TL;DR)
Rating
dirating 5 metu saka 5
Reregan
Saka $ 1.99 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
VPN gratis (ora ana watesan kacepetan nanging diwatesi ing 3 lokasi)
server
750+ server VPN kanthi kacepetan dhuwur ing 37 negara
Kebijakan Logging
Ora ana kabijakan log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Delaware, Amerika Serikat
Protokol / Enkripsi
WireGuard, IKEv2, L2TP/IPsec. Enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305
Torrenting
Enggo bareng file P2P lan torrent diidini (ora ana ing rencana gratis)
streaming
Streaming Netflix, Hulu, YouTube, Disney + lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
Piranti tanpa wates, bandwidth tanpa wates. Server Safeswap, Split tunneling & Adblocker. Streaming 4k ultra-cepet
Deal Saiki
Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

We kick miwiti kita Atlas VPN review kanggo 2022 karo sawetara Pros lan cons saka perusahaan VPN iki. Nalika padha duwe benteng lan zona sing ora kuwat, kita bakal fokus ing aspek penting ing layanan kasebut. 

Atlas VPN Pros lan Cons

Pros

  • Salah sawijining VPN sing paling cepet digunakake ing donya saiki
  • Opsi anggaran sing apik (salah sawijining VPN sing paling murah saiki)
  • Kalebu opsi privasi tambahan karo server SafeSwap
  • Dhaptar protokol sing ditipis (WireGuard & IPSec/IKEv2)
  • Fitur keamanan lan privasi sing apik banget (enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305)
  • Layanan dhukungan pelanggan sing prayoga
  • Akeh layanan streaming kasedhiya (Ultra-cepet 4k streaming)
  • Nerangake karo pamblokiran iklan, server SafeSwap, lan Server MultiHop +
  • Sambungan bebarengan tanpa wates karo akeh piranti sing disenengi

cons

  • Jaringan server VPN cilik
  • Kadhangkala switch mateni ora bisa digunakake 
  • Nerangake karo sawetara kewan omo cilik

DEAL

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Saka $ 1.99 saben wulan

Rega lan Rencana Atlas VPN

PlanpriceData
3-Taun$ 1.99 saben sasi ($ 71.49 / taun)Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
1-Taun$3.95 saben wulan ($47.40/taun)Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
1-Wulan$ 10.99Piranti tanpa wates, sambungan simultan tanpa wates
free$0Piranti tanpa wates (winates ing 3 lokasi)

Ngelingi kacepetan VPN atlas lan fitur kaya monitor pelanggaran data, kita kudu ujar manawa rencana rega Atlas VPN cukup murah. Nyatane, versi gratis atlas VPN nyedhiyakake layanan sing cukup akeh. 

nyanyi

Versi premium Atlas VPN nawakake sampeyan piranti tanpa wates lan sambungan tanpa wates bebarengan – ing biaya minimal. 

Sawise liwat akeh review video Atlas VPN pangguna, kita bisa kanthi aman ujar manawa dheweke luwih seneng rencana 3 taun. Iki rencana banget biaya mung $1.99 saben sasi, nanging sampeyan bisa nyimpen sawetara dhuwit liyane dening mbayar $71.49 kanggo kabeh telung taun bebarengan. 

Saiki sampeyan bisa uga mamang babagan sambungan VPN utawa ora yakin kepiye cara kerja Atlas VPN, sing alami.

Kanggo sampeyan, dheweke duwe rencana jangka pendek kaya rencana tahunan sing kudu mbayar $3.95 saben wulan sajrone 12 wulan. Nanging, yen sampeyan pengin nyoba kanggo sasi, sampeyan kudu mbayar luwih akeh: $10.99 kanggo sasi siji. 

Versi premium Atlas VPN nduweni a Jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo rencana apa wae sing sampeyan pilih, supaya sampeyan duwe kamardikan kanggo nyoba metu lan pungkasanipun nggawe keputusan. Sampeyan bisa mbayar nggunakake google mbayar, PayPal, lan kertu kredit.

DEAL

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Saka $ 1.99 saben wulan

Versi Gratis Atlas VPN

Ora akeh perusahaan sing nyedhiyakake layanan VPN gratis, nanging Atlas VPN. Nyatane, versi VPN gratis kasebut pancen efisien yen sampeyan mung mbutuhake VPN kanggo sementara lan ora kerep nggunakake. 

vpn atlas gratis

Ana watesan data 10 GB kanggo versi gratis Atlas VPN, dadi ora kanggo pangguna biasa amarga server sing dioptimalake streaming utawa ndownload media ora bisa ditindakake kanthi rencana iki. 

Bukak kene lan download versi 100% gratis saiki (Windows, macOS, Android, iOS)

Kacepetan lan Kinerja

Ngleksanakake protokol WireGuard Tunneling makarya kaya sihir kanggo server Atlas VPN. Wiwit WireGuard dianggep minangka protokol sing cepet banget, iki njamin kacepetan download ora suda kanthi wates gedhe nalika VPN diuripake. 

Kasunyatane, sawise nindakake sawetara tes lan uji coba karo VPN iki, kita bisa yakin manawa kecepatan upload lan kacepetan download nganggo Atlas VPN cukup marem. Tingkat pangurangan kanggo kacepetan download meh 20%, dene tingkat pengurangan kacepetan unggahan meh 6%.

Atlas VPN teka kanthi kacepetan sing padhet amarga wis ngganti IKEv2 lawas kanthi protokol sing luwih cepet, WireGuard. Iki uga nggawe Atlas VPN luwih aman tinimbang sadurunge.

Iku ndadekake dheweke luwih cepet tinimbang layanan VPN populer kaya StrongVPN utawa SurfShark, nanging isih ana ing mburi NordVPN lan ExpressVPN. Nanging, amarga saiki wis dipikolehi dening keamanan Nord, mula kahanan kasebut bakal saya tambah akeh!

Ing review Atlas VPN 2022, kita wis ngukur kinerja sakabehe adhedhasar sawetara layanan benchmarking. Situs web SpeedTest, SpeedOF.me, lan nPerf kabeh nulungi kita. 

Asil tes kacepetan Atlas VPN (nggunakake Sydney amarga paling cedhak karo lokasi fisikku)

Nyatane, kabeh mau teka kanthi asil sing padha sanajan ditindakake saka lokasi server sing beda. Sanajan sawise nindakake tes kasebut ing pirang-pirang alamat IP, kacepetan tetep padha. 

Nalika sambungan internet lan lokasi server lokal minangka faktor ing bedo kacepetan, kita pungkasanipun bisa ngomong sing Atlas VPN nduweni kacepetan lan kinerja sing cukup prayoga minangka layanan VPN anyar.

Keamanan lan Privacy

Kanggo nyritakake babagan privasi lan fitur keamanan Atlas VPN, kita kudu ujar manawa dheweke duwe protokol enkripsi lan tunneling sing apik, lan sampeyan bisa aman lan yakin karo layanane. Layanan keamanan utama kalebu:

Ora Logging 

Perusahaan prides dhewe ing sawijining 'no-logging privasi.' Miturut Atlas VPN, dheweke ora nate nglumpukake rincian babagan kegiatan, data, utawa pitakon DNS pangguna apa wae. 

Atlas VPN privasi privasi cetha nyatakake "Kita ora ngumpulake informasi sing bakal ngidini kita nglacak panggunaan Internet ing VPN bali menyang pangguna individu."

Padha mung ngumpulake jumlah minuscule data sing pancen perlu kanggo wong-wong mau kanggo mbukak layanan - lan ora ana liyane. Sampeyan malah ora kudu nggawe akun kanggo nggunakake versi Free – sing ngandika kathah bab layanan sing.

Kabeh data kasebut dienkripsi, mula peretas ora bakal bisa ngakses riwayat browser utawa data kanthi cara apa wae. Amarga nalika nerangake privasi, Atlas VPN serius banget supaya pangguna tetep anonim. 

Protokol sing Didhukung (WireGuard)

Protokol VPN penting kanggo njamin kacepetan sing cocog kanggo layanan VPN apa wae. Untunge, Atlas VPN diberkahi karo WireGuard, salah sawijining protokol sing paling apik. 

Iku ora mung cepet; iku banget aman lan menehi pangguna premium lan pangguna gratis layanan banget ing kabeh cara. Nanging, protokol iki isih durung siyap kanggo IOS lan macOS, mula pangguna kudu tetep nganggo protokol sadurunge, IKEv2. 

Metode Enkripsi 

nalika Google Play Store utawa situs web resmi Atlas VPN ora duwe level enkripsi sing kadhaptar, kita bisa entuk level enkripsi. Dhukungan pelanggan Atlas VPN cukup responsif kanggo ngandhani yen dheweke nggunakake Tingkat enkripsi AES-256, padha karo institusi finansial lan militer. 

Enkripsi iki dianggep ora bisa dipecah – mula keamanan ora kudu dadi masalah karo layanan VPN iki. 

Sawise sampeyan nyambungake karo enkripsi iki, ora ana sing bisa nglacak kegiatan sampeyan. Pamblokir tracker uga duwe peran sing apik. Kajaba iku, perusahaan uga ngleksanakake Authenticator Poly1305 bebarengan karo cipher ChaCha20 minangka sarana kanggo njamin pangayoman ekstra. 

DNS pribadi

Kita wis mriksa ekstensif DNS Pribadi, amarga akeh layanan VPN sing ana bocor DNS utawa Ipv6. Untunge, dheweke ora duwe bocor kaya ngono amarga duwe layanan perlindungan bocor sing apik. 

Sanajan sawise nindakake audit keamanan mandiri, kita bisa ndeleng manawa lokasi kita ora nate muncul. Sakabèhé, paling ora kita bisa yakin manawa Atlas VPN bisa digunakake lan ora menehi alamat kanthi cara apa wae.

lokasi server vpn atlas

Kacepetan, keamanan, lan privasi minangka faktor penting sing kudu ditimbang nalika milih VPN. Dadi aku takon Atlas VPN apa sing mbedakake saka kompetisi nalika nerangake fitur kacepetan, keamanan, lan privasi. Mangkene jawabane:

Apa sampeyan bisa ngandhani babagan kacepetan, keamanan, lan fitur privasi sampeyan?

Atlas VPN nawakake kabeh fitur penting sing bisa diarepake pangguna saka layanan VPN lan liya-liyane. Kanggo njamin privasi lan keamanan pangguna, kita nggunakake protokol IPSec/IKEv2 lan WireGuard® kelas donya, uga enkripsi AES-256. Nggunakake protokol mutakhir kayata WireGuard ditambah karo macem-macem pilihan server ing 37 lokasi ing saindenging jagad mbantu kita njamin kecepatan sing dhuwur kanggo streaming, game, lan pengalaman browsing sakabèhé.

Gumantung saka pilihan pangguna, kita nawakake server khusus sing dioptimalake streaming uga server kanthi fitur privasi sing luwih maju. Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen kita duwe kabijakan tanpa log sing ketat, tegese kita ora nyathet utawa nyimpen rincian babagan aktivitas pangguna utawa data liyane sing bisa disambungake menyang pangguna.

Ruta Cizinauskaite - Manajer PR ing Atlas VPN
DEAL

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Saka $ 1.99 saben wulan

Streaming lan Torrenting

Umume wong nggunakake VPN kanggo mbukak blokir layanan streaming lan/utawa ndownload film liwat torrents. Iki minangka faktor penting, lan nggumunake Atlas VPN cukup efisien babagan iki!

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
CrunchyrollDAZNPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenRaiPlay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo6play

streaming

youtube

Akeh wong sing percaya yen Youtube duwe akeh konten gratis, mula ora butuh VPN kanggo nonton konten sing diwatesi. Sing nyenengake, video sing eksklusif utawa diwatesi wilayah ora mung permata. 

Saka klip NBA sing langka nganti video sing dilarang ing wilayah geografis sampeyan - sampeyan bisa ndeleng kabeh nggunakake Atlas VPN. Kita wis nyoba kanthi lengkap, lan mbukak blokir youtube katon kaya kue kanggo dheweke.

BBC iPlayer

BBC iPlayer minangka layanan streaming mung kasedhiya ing sawetara wilayah sing dipilih. Akeh wong sing golek aplikasi VPN sing bisa mbukak blokir layanan iki, lan Atlas VPN sukses. Dheweke mbukak blokir BBC iPlayer, lan sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang tanpa buffering utawa gagap.

Netflix

Iki minangka syarat dhasar kanggo VPN apa wae kanggo mbukak blokir Netflix ing macem-macem wilayah amarga duwe konten khusus kanggo lokasi geografis tartamtu. Atlas VPN ngaku bisa mbukak blokir perpustakaan Netflix sing beda-beda, lan kita wis nyoba kanggo nemokake klaim kasebut bener.

DAZN

DAZN bisa uga salah sawijining layanan streaming sing paling rumit kanggo mbukak blokir, lan sayangé, Atlas VPN uga gagal nindakake apa-apa. Nalika isih nggarap, sampeyan ora bakal bisa ngakses DAZN nggunakake server Atlas VPN saiki.

Torrenting

Atlas VPN nawakake macem-macem fitur, nanging padha kaget meneng babagan kemampuan torrent. Nalika padha ora duwe server P2P darmabakti lan ora Panggenan layanan iki banget, kita wis nyoba lan dites torrent karo wong-wong mau, lan iku bisa.

Miturut pengalaman pisanan kita, kita bisa ndeleng sing kacepetan 32-48 Mbps (4-6 MB / S) lan njupuk kita watara 6-7 menit kanggo download file 2.8 GB. 

Asil beda-beda gumantung saka seeder/leecher lan kacepetan internet sampeyan. Nanging, kita bisa ndeleng manawa kecepatan Atlas VPN nalika torrent cukup apik. Nalika sampeyan ora entuk kacepetan sing padha ing server gratis Atlas VPN, sampeyan isih bisa ndownload liwat torrent.

DEAL

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Saka $ 1.99 saben wulan

Fitur Utama Atlas VPN

Saiki sampeyan ngerti babagan karakteristik Atlas VPN, wektune sampeyan kudu ndeleng fitur-fitur utama.

AmanBrowse

Kanthi tembung sing gampang, SafeBrowse nglindhungi sampeyan saka malware apa wae. Nalika nggunakake Atlas VPN, yen sampeyan nemokake kaca web kanthi ancaman malware - Atlas bakal langsung ngalangi. 

Fitur kasebut mung kasedhiya ing aplikasi Android lan IOS, sing dadi bummer amarga ancaman malware biasane ana ing browser windows, nanging aplikasi windows ora duwe SafeBrowse. Sing dikandhakake, dheweke lagi nggarap, lan ing sawijining dina, fitur iki bakal kasedhiya kanggo macOS lan Windows.

AmanSwap

atlasvpn safeswap lan server multihop

Duwe SafeSwap tegese atlas VPN nyedhiyakake pirang-pirang alamat IP nalika sampeyan pindhah saka siji kaca menyang kaca liyane. Iku fitur unik lan ora kasedhiya ing akeh server VPN liyane. 

Saben SafeSwap dilengkapi sawetara alamat IP lan dituduhake ing antarane pangguna sing beda-beda kanggo mesthekake rotasi IP ora bisa diprediksi. Atlas VPN nawakake SafeSwap lan njamin kacepetan ora bakal mudhun sajrone pertukaran kasebut.

Sampeyan bisa milih saka Singapura, AS, lan Walanda minangka lokasi SafeSwap. Perusahaan kasebut ngrancang nambah jumlah server, lan yen dheweke dadi salah sawijining panyedhiya VPN sing paling apik, dheweke uga bisa nindakake. Fitur iki kasedhiya ing kabeh platform kajaba macOS, sing bakal diluncurake kapan wae wiwit saiki.

Pangreksan Hack

Fitur iki mung kasedhiya ing versi premium lan penting kanggo mriksa yen data wis katon ing monitor pelanggaran data. 

Ing skenario nalika sampeyan ngalami pelanggaran data, sampeyan bakal diwenehi instruksi babagan data apa wae sing dicethakaké dadi gampang kanggo sampeyan nglacak persis ing ngendi pelanggaran data kasebut diwiwiti. Iki uga mbantu sampeyan njamin keamanan ing kabeh akun online. 

Proteksi Bocor Data

atlas vpn dns tes bocor

Server Atlas VPN bangga babagan siji perkara - padha nyegah data bocor ing kabeh cara. Yen sampeyan pengin layanan VPN sing aman lan aman, mula kita nyaranake atlas VPN mung amarga padha sukses nyegah bocor data. Mangkene carane kita ngukur:

Kita wis nyoba nemokake bocor data babagan alamat IP lan ora bisa ditemokake amarga alamat kasebut dienkripsi kanthi apik. Sabanjure, kita nggoleki bocor DNS lan ora bisa nemokake ing kono. WebRTC, server komunikasi P2P, uga duwe risiko mbukak IP sampeyan kanthi ora sengaja. 

Kita uga wis nyoba, lan ora ana bocor sing dideteksi. Kita uga nggoleki bocor data IPv6, yaiku data sing ora dikirim liwat trowongan VPN. Untunge, Atlas VPN mateni IPv6 kanthi lengkap, nyuda risiko kebocoran data kanthi minimal.

Split Tunneling

Split Tunneling minangka fitur sing menarik banget saka Atlas VPN. Apa sing kedadeyan karo layanan VPN sing biasa yaiku kabeh lalu lintas online liwat server VPN. Split Tunneling menehi pilihan kanggo milih jinis data sing pengin dilebokake ing server Atlas VPN. 

Iki nggawe luwih gampang pangguna bisa digunakake, utamane nalika mbukak akeh tugas - amarga karo tunneling pamisah, sampeyan bisa browsing konten ing jaban rangkah lan lokal sekaligus lan sering nyambung menyang jaringan asing lan lokal. Iku uga nyimpen kacepetan ngedongkrak dening kathah.

Akeh pangguna ngadhepi masalah umum karo VPN, yaiku, nalika konten sing diwatesi gampang kasedhiya, konten lokal saya suwe banget kanggo mbukak. Split tunneling minangka obat gedhe kanggo nyegah masalah kasebut.

Saiki, pamisah tunneling mung kasedhiya kanggo piranti Android, pamisah tunneling kanggo Windows 10 (lan versi liyane) bakal teka sakcepete.

Kill Switch

Kajaba saka proteksi data sing biasa, Kill Switch Atlas VPN digawe uga cukup efektif. Iku alat prasaja sing bakal mateni kabeh lalu lintas internet yen ana gangguan. We wanted kanggo mriksa fitur iki sak tenane, supaya kita lunga kanggo test umum.

atlas vpn killswitch

Kita pisanan mateni sambungan internet saka router, lan switch mateni bisa digunakake kanthi apik. Iku mateni sambungan nalika akses server diblokir. 

Nalika dheweke ora menehi kabar marang pangguna babagan aktivasi switch mateni, nanging isih bisa digunakake. Kita uga mateni klien nalika switch mateni diuripake, lan kerjane apik. Dadi, ana sawetara keluhan pelanggan babagan switch mateni sing ora bisa digunakake - nanging ora kedadeyan karo kita. 

Zero-Logging

Kaya umume layanan VPN liyane, Atlas VPN duwe kabijakan ora ana log, tegese ora nyimpen informasi pribadi klien. Sing luwih apik yaiku kebijakan kasebut ditrapake kanggo versi premium lan versi gratis. 

Atlas VPN privasi privasi cetha nyatakake "Kita ora ngumpulake informasi sing bakal ngidini kita nglacak panggunaan Internet ing VPN bali menyang pangguna individu."

Kajaba iku, yen sampeyan mbusak instal atlas VPN lan pengin akun sampeyan dibusak kanthi permanen, sampeyan bisa njaluk salinan data sing ana ing sampeyan - mesthine bakal menehi informasi kasebut.

Dhukungan pelanggan

Nalika Atlas VPN nawakake fitur kaya njamin dhuwit bali 30 dina utawa sambungan simultan tanpa watesan, kita kudu ujar manawa situs web kasebut ora duwe informasi sing cukup babagan akeh perkara. 

Kanggo wiwitan, ora ana cukup artikel utawa blog kanggo nutupi pitakonan paling dhasar sing bisa ditindakake pangguna potensial babagan layanan VPN. Kajaba iku, sawetara artikel ora duwe isi sing cukup.

Contone, bagean Ngatasi masalah ora duwe solusi sing cukup kanggo masalah sing kerep kedadeyan karo layanan VPN. Dheweke uga ora duwe dhukungan obrolan langsung, dadi yen sampeyan lagi nemoni masalah - cara paling apik kanggo hubungi yaiku liwat e-mail. 

Kanggo nguji sepira efisien layanan pelanggan, kita ngirimake pitakon dhasar kaya yen duwe blocker tracker lan yen protokol atlas VPN wis aman utawa ora. 

Butuh sawetara jam kanggo mangsuli kita, sing cukup prayoga, jujur. Tanggepan kasebut uga cetha lan ringkes, mula kita kudu ujar manawa wektu nanggepi lan kualitas layanan pelanggan sakabèhé cukup marem.

Pitakonan Paling Sering

Apa bisa nggunakake Atlas VPN kanggo Netflix?

Apa Atlas VPN bisa mbukak blokir Netflix? Iki tetep dadi salah sawijining pitakonan sing paling umum babagan layanan VPN, lan sampeyan bisa yakin - versi premium bisa digunakake karo Netflix.

Kita digunakake karo macem-macem lokasi sing disedhiyakake atlas VPN - lan kita bisa nonton Netflix UK, AS, lan Kanada! Nyatane, VPN katon sampurna kanggo mbukak blokir layanan streaming kaya pamuter BBC, Amazon Prime, Hulu, utawa HBO Max uga.

Apa Atlas VPN ndhukung torrent?

Ing cendhak, ya. Atlas VPN bakal ngidini sampeyan nggunakake lalu lintas P2P, lan sampeyan bakal bisa torrent kanthi anonim nggunakake server. Kacepetan download prayoga, ngomong paling, lan kabeh Atlas takon sampeyan nggunakake P2P tanggung jawab.

Apa Atlas VPN gratis?

Sampeyan bisa ngakses versi gratis Atlas VPN, nanging sayangé, ora ngidini data tanpa watesan. Sampeyan bakal diwenehi 10 GB data saben wulan kanggo digunakake ing versi gratis, sing ora akeh yen sampeyan kerep nggunakake VPN.

Apa Atlas VPN cepet?

Ya, sanajan karo server gratis, dheweke cukup cepet lan entheng. Nyatane, layanan gratis kasebut asring dianggep luwih cepet tinimbang versi premium, nanging dheweke kerja keras kanggo nambah kahanan kasebut.

Apa Atlas VPN aman?

Yen kita nganggep enkripsi tingkat militer, tunneling super-aman, lan kabijakan sing ora ana log, kita bisa ujar manawa Atlas VPN minangka salah sawijining VPN sing paling aman. Kajaba iku, fitur tambahan kaya SafeSwap lan Kill Switch nambahake keamanan VPN iki. 

Atlas VPN Review 2022 - Ringkesan

Apa sing mbedakake AtlasVPN saka layanan VPN liyane?

Kita minangka salah sawijining layanan VPN sing paling terjangkau ing pasar. Nanging, kita nawakake akeh fitur privasi lan keamanan canggih sing ngluwihi fungsi VPN dhasar. Contone, kita nawakake Tracker Blocker sing mblokir malware, pelacak pihak katelu, lan iklan.

Fitur Data Breach Monitor menehi tandha marang pangguna nalika informasi pribadhi bocor online. Kajaba iku, insinyur kita wis ngembangake fitur privasi unik sing diarani SafeSwap, sing ngidini pangguna duwe akeh alamat IP sing diganti kanthi otomatis nalika browsing internet kanggo nambah anonimitas.

Ruta Cizinauskaite - Manajer PR ing Atlas VPN

Atlas VPN dadi misuwur kanthi layanan gratis sing cepet banget. Pancen versi premium mbutuhake dandan, nanging kasunyatane duwe aplikasi sing ramah pangguna kanggo kabeh platform mesthi nggawe pilihan anggaran sing layak. 

Kajaba iku, layanan kasebut minangka salah sawijining sing paling cepet ing saingan, lan yen kita nganggep keamanan sing diwenehake - Atlas VPN katon kaya pilihan sing apik.

Nalika dhukungan pelanggan ing situs web cukup winates, kita wis ngerti manawa dheweke duwe wektu nanggepi cepet. Kakurangan kanggo dheweke yaiku ora duwe akeh fitur kaya layanan VPN ndhuwur liyane. 

Sing dikandhakake, dheweke isih anyar ing bisnis kasebut lan duwe kesempatan kanggo tuwuh dadi powerhouse VPN sajrone sepuluh taun. Kanggo sampeyan, disaranake sampeyan nyoba paling ora versi Atlas VPN gratis lan ndeleng kepiye sampeyan. Tetep aman; nggunakake VPN kanthi ati-ati!

DEAL

Entuk 82% OFF Atlas VPN (saka $1.99/bln)

Saka $ 1.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Dadi murah - Dadi apik

dirating 5 metu saka 5
Februari 14, 2022

Iki minangka layanan VPN sing apik banget kanggo rega sing murah banget. Aku bungah aku mlebu!

Avatar kanggo Alejandro
Alejandro

Kirim Review

Cathetan Suku

https://www.trustpilot.com/review/atlasvpn.com

https://www.linkedin.com/company/atlas-vpn/

https://apps.apple.com/us/app/atlas-vpn-secure-fast-vpn/id1492044252

https://twitter.com/atlas_vpn

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.