Alternatif ExpressVPN Paling Apik (Pesaing sing Luwih Apik & Murah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ExpressVPN VPN sing apik sing dikirim ing meh kabeh wilayah. Jaringan VPN cepet, aman, mbukak blokir Netflix lan ndhukung arus. Nanging ana sing luwih apik Alternatif ExpressVPN ⇣ kanggo milih saka.

Saka $ 3.29 saben wulan

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Aja salah paham. ExpressVPN minangka layanan VPN sing luar biasa nanging sampeyan uga kudu ngerti manawa ana pesaing ExpressVPN sing nawakake fitur sing luwih apik / luwih akeh lan rega sing luwih murah.

Ringkesan cepet:

  • Alternatif ExpressVPN paling umum: NordVPN ⇣ duwe kabeh sing dikarepake saka VPN sing apik kalebu privasi, keamanan, kacepetan lan pirang-pirang lokasi lan server.
  • Runner up - Paling umum: CyberGhost dipercaya karo luwih saka 30 yuta pangguna lan minangka salah sawijining layanan VPN paling populer ing saindenging jagad.
  • Alternatif ExpressVPN sing paling murah: IPV ⇣ yaiku VPN sing cepet banget sing njaga privasi sampeyan kanthi enkripsi end-to-end kanggo kabeh piranti kanthi rega murah banget.

Alternatif ExpressVPN paling apik ing taun 2022

Iki dhaptar 8 alternatif ExpressVPN paling apik saiki kanggo ngakses Internet kanthi anonim lan aman.

DEAL

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Saka $ 3.29 saben wulan

1. NordVPN

nordvpn
  • Situs web resmi: www.nordvpn.com
  • Luwih saka 5,500+ server VPN ing saindenging jagad ing macem-macem negara.
  • Rega paling murah sampeyan bisa nemokake ing Internet. (Saka $3.29 saben wulan)

Napa Gunakake NordVPN Nanging ExpressVPN

NordVPN dirating kanthi terus-terusan minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar, mula saiki dadi wektu paling apik kanggo ndhaptar kanthi rega murah!

  • Kecepatan cepet petir kanggo streaming, torrenting, game, lan browsing tanpa lag.
  • 5,530 server cepet ing 59 lokasi.
  • SmartPlay DNS mbukak blokir meh kabeh situs streaming - sanajan Netflix.
  • Privasi dijamin - ora ana log kegiatan pangguna.
  • 6 sambungan simultan.
  • Streaming - mbukak blokir Netflix, Hulu, lsp.
  • Pemblokiran iklan lan malware internal.
  • Server khusus kayata P2P, Bawang liwat VPN, VPN kaping pindho.
  • 24/7 manggon chatting.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.

Ora ana akeh panyedhiya layanan VPN ing Internet sing bisa ngalahake rega NordVPN. Umume layanan VPN kalebu ExpressVPN ngisi $ 100 kanggo rencana setaune.

Nanging kanthi NordVPN, sampeyan bisa entuk layanan 3 taun kanthi mung $ 100.

Dheweke duwe ewu server ing saindenging jagad lan ngidini sampeyan milih negara sing pengin disambungake. NordVPN, mratelakake panemume, minangka alternatif paling apik kanggo ExpressVPN.

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging NordVPN

ExpressVPN duwe luwih akeh lokasi sing kudu dipilih saka NordVPN. Aplikasi kasebut kalebu kabeh piranti lan platform kalebu Smart TV, PlayStation, Android, lan iOS.

2. CyberGhost

cyberghost vpn
  • Situs web resmi: www.cyberghostvpn.com
  • Pemenang Penghargaan BestVPN.com.
  • Kebijakan tanpa log ketat sing bisa dipercaya
  • Liwat 6000 server ing 90+ negara

CyberGhost ngirimake kacepetan cepet lan fitur privasi sing kuwat nggunakake alamat IP khusus anonim. Entuk streaming lan browsing kanthi luwih cepet nalika ngamanake sambungan Internet ing sisih ndhuwur iki Layanan VPN.

Napa Gunakake CyberGhost tinimbang ExpressVPN

CyberGhost nawakake antarmuka sing gampang lan gampang digunakake, dadi luwih gampang nggunakake layanan sadurunge. Dheweke nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti kalebu Android, iPhone, Windows, lan Mac. Rating rata-rata layanane 9.4 ing TrustPilot. Waca sandi CyberGhost review kene

Napa Gunakake ExpressVPN tinimbang CyberGhost

ExpressVPN nawakake aplikasi sing bisa nutupi privasi sampeyan ing kabeh piranti sing digunakake. Dheweke nawakake aplikasi kanggo liwat platform lan piranti sing beda-beda kalebu Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV, lan liya-liyane.

3. IPVanish

ipvanish
  • Situs web resmi: www.sampunas.com
  • 40,000+ alamat IP sing dienggo ing saindhenging Globe.
  • Log lalu lintas Zero.

IPVanish ngirim VPN cepet sing njaga privasi sampeyan kanthi enkripsi end-to-end kanggo kabeh piranti. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo streaming media lan browsing sing aman.

Napa Gunakake IPVanish Nanging ExpressVPN

IPVanish wis ditampilake ing akeh situs populer kayata CNN, NBC News, Mashable, TechRadar, lan PCMag.com.

Yen sampeyan pengin layanan VPN sing ora duwe log lalu lintas menyang server sing ana, mula pindhah karo IPVanish. Kanthi kebijakan Log Log Zero, sampeyan bisa yakin manawa ora ana kegiatan online sing wis dipasang.

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging IPVanish

ExpressVPN cukup gampang digunakake tinimbang IPVanish. Yen sampeyan nggunakake piranti sing akeh lan pengin aplikasi prasaja, mula ExpressVPN minangka cara sing paling apik.

4. SurfShark

papan selancar
  • Situs web resmi: www.surfshark.com
  • Dirating rata-rata 9.3 pangguna dening TrustPilot.
  • Swara 800 server ing 50+ negara ing saindenging jagad.
  • Salah sawijining VPN premium paling murah ing pasar.

Surfshark minangka salah sawijining VPN paling apik ing sisih tengen lan ora menehi fitur premium paling akeh ing industri.

Napa Gunakake SurfShark tinimbang NordVPN

SurfShark duwe akeh fitur sing ditawakake tinimbang NordVPN. Fitur properti kayata CleanWeb ningkatake privasi sepuluh kali ganda.

sing Fitur CleanWeb ngilangi kabeh iklan lan pelacak ing situs web. Ndeleng sandi Tinjauan Surfshark kanggo fitur liyane.

Napa Gunakake NordVPN Nanging SurfShark

Rencana tahunan NordVPN, dwi-tahunan, lan 3 taun regane luwih murah tinimbang SurfShark. Nawakake aplikasi sing nutupi platform / piranti liyane.

5. VyprVPN

vyprvpn
  • Situs web resmi: www.karajingan.com
  • Disaranake lan digunakake dening Administrator System of Reddit.
  • Ora ana kabijakan log.

Napa Gunakake VyprVPN Nanging ExpressVPN

Aplikasi VyprVPN kasedhiya kanggo kabeh platform lan piranti kalebu Linux, Windows, iOS, Android, Mac, lan uga router sampeyan. Kabijakan ora ana logging ngidini sampeyan browsing Internet tanpa ngambah sikil.

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging VyprVPN

ExpressVPN rada gampang sinau nanging biaya luwih akeh tinimbang VyprVPN. Dheweke nawakake sampeyan akses jaringan luwih saka 3000 server VPN ing saindenging jagad. Iki tegese sampeyan bisa nyambung menyang Internet saka negara sing pengin.

6. Akses Internet Pribadi (PIA)

privateinternetaccess
  • Situs web resmi: www.privateinternetaccess.com
  • Salah sawijining layanan VPN paling tuwa lan dipercaya.
  • Dipercaya dening merek gedhe kayata MSN Money, Wired, Gizmodo, lan Yahoo !.

Napa Gunakake Akses Internet Pribadi Dadi ExpressVPN

Akses Internet Pribadi wis ditampilake ing majalah online kayata PCMag, Tom's Guide, lan Cnet. Dheweke ngidini sampeyan nggunakake layanan VPN ing 10 piranti bebarengan. Dheweke uga ngidini sampeyan milih sawetara gateway VPN.

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging Akses Internet Pribadi

Beda karo Akses Internet Pribadi, ExpressVPN minangka perusahaan sing adhedhasar ing Kepulauan Virgin Inggris. Iki tegese, dheweke ora duwe data panyimpenan peraturan kanggo tindakake.

7. PeluruVPN

peluru
  • Situs web resmi: www.bulletvpn.com
  • Kebijakan Logging Zero.
  • Jaringan global server VPN ngidini sampeyan milih negara sing pengin sampeyan akses menyang Internet.

Napa Gunakake BulletVPN Nanging ExpressVPN

BulletVPN nawakake kabijakan Zero Logging. Tegese, dheweke ora mlebu log kegiatan sampeyan ing server. Iki nambah privasi sampeyan lan ora ninggalake jejak.

Napa Gunakake ExpressVPN tinimbang BulletVPN

Yen sampeyan nggunakake macem-macem piranti kanggo browsing Internet, ExpressVPN minangka pilihan sing paling apik. Dheweke nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti lan platform kalebu PlayStation, Android, iOS, Mac, lan TV Smart.

8. Mulvad

mulvad
  • Situs web resmi: www.mullvad.net
  • Layanan VPN dibangun kanggo para pangembang lan piranti lunak.
  • Ora ana log kegiatan.

Napa Gunakake Mullvad Nanging ExpressVPN

Mullvad minangka majeng Layanan VPN kanggo wong sing ngerti apa sing ditindakake lan pengin dadi Ghost ing Internet. Mullvad ora njaluk sampeyan email utawa informasi pribadi.

Nanging, sampeyan entuk nomer akun banjur nggunakake nomer akun kasebut kanggo nyambung menyang Mullvad lan mbayar layanan kasebut. Dheweke kasurung pambayaran kanthi awis utawa Bitcoin supaya tetep dadi identitas pribadi.

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging Mullvad

Yen sampeyan dudu pangguna canggih, aja adoh saka Mullvad. Iki dibangun kanggo pangguna sing ngerti apa sing ditindakake. ExpressVPN minangka pilihan sing luwih apik yen pengin persiyapan klik siji kanggo kabeh piranti.

Apa ExpressVPN

alternatif expression

ExpressVPN ngirim ing saben wilayah. Jaringan VPN sing cepet, aman, lan mbukak blokir Netflix lan ndhukung stream.

ExpressVPN minangka VPN layanan sing ngidini sampeyan njelajah Internet kanthi anonim. Nalika sampeyan nggunakake VPN, ora ana sing bisa nglacak lokasi utawa aktivitas online sampeyan. Ora malah panyedhiya layanan utawa pamrentah negara sampeyan.

Mupangat ExpressVPN

ExpressVPN nyedhiyakake layanan VPN sing gampang kanggo mbantu sampeyan ngamanake kabeh piranti lan browsing Internet kanthi anonim tanpa wong sing ngerti. Dheweke nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti lan platform kalebu Smart TV, Android, iOS, PlayStation, lan piranti Internet.

Fitur utama kalebu:

  • Kawicaksanan "ora ana logging" sing ketat.
  • 160 lokasi server VPN ing 94 negara ing saindenging jagad.
  • Fitur test kecepatan sing wis dibangun.
  • Enkripsi kelas 256-bit paling apik ing kelas AES.
  • IP anonim, kompatibel Kill-Switch, Netflix lan P2P.
  • Masking alamat IP.
  • Gunakake 3 piranti kanthi 1 langganan.
  • Maca sandi rinci review ExpressVPN

Apa ExpressVPN bisa dipercaya? Yen keamanan minangka salah sawijining masalah utama, sampeyan bisa yakin manawa ExpressVPN nganggep keamanan kanthi serius. Umume pangguna mung butuh default "(lan paling aman)" OpenVPN ", ExpressVPN uga ndhukung protokol SSTP, L2Tp / IPsec, lan PPTP.

Yen nggunakake layanan VPN, sampeyan bisa ngakses situs web sing diblokir ing negara sampeyan utawa ISP sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

Apa ExpressVPN?

ExpressVPN minangka panyedhiya layanan jaringan pribadi virtual (VPN) premium sing cepet lan aman kanthi luwih saka 3000 lokasi server ing 94+ negara.

Apa alternatif ExpressVPN paling apik?

NordVPN minangka alternatif sing paling apik. NordVPN luwih cepet, luwih akeh server global sing bisa dipilih, lan dadi pilihan sing luwih apik yen sampeyan pengin fitur keamanan ekstra lan layanan sing luwih terjangkau.

Apa ExpressVPN sah?

ExpressVPN minangka salah sawijining VPN sing paling misuwur ing pasar. Diduweni dening perusahaan sing ndaftar ing Kepulauan Virgin Inggris, Express VPN International Ltd.

Apa ExpressVPN gratis?

Ora, ExpressVPN minangka layanan VPN premium sing diwiwiti saka $ 8.32 saben wulan, kabeh rencana dijamin karo jaminan dhuwit bali 100% tanpa repot sajrone 30 dina pertama layanan.

Alternatif ExpressVPN paling apik 2022: Ringkesan

Nalika sampeyan ndeleng soko munggah ing Google, ISP sampeyan ngerti persis apa sampeyan Googled lan saka ngendi lokasi. Ana tansah wong tengah looking liwat aktivitas Internet sampeyan. A jaringan pribadi virtual (VPN) encrypts lalu lintas internet lan ndhelik lan nglindhungi identitas online.

Yen sampeyan pengin alternatif ExpressVPN sing luwih murah, coba terus NordVPN. Iki minangka alternatif paling apik kanggo ExpressVPN ing pasar. Rencana 3 taun regane kurang saka rencana ExpressVPN 1 taun.

Yen sampeyan pengin privasi lengkap, banjur bukak Mullvad. Ati-ati, iku platform canggih lan ora cocog kanggo pamula, mula aja ndhaptar kajaba sampeyan duwe komputer sing apik.

Dheweke ora njaluk informasi pribadhi supaya anonim sampeyan online lan ngidini pambayaran nganggo Bitcoin.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.nordvpn
www.nordvpn.com
Rating maneh
  • NordVPN minangka alternatif ExpressVPN paling apik
  • Kacepetan sing apik banget lan dioptimalake kanggo streaming lan torrenting
  • Luwih saka 5,000 server ing saindenging jagad kanggo ngliwati watesan geo
  • Enkripsi tingkat militer lan kabijakan no-log sing kuwat
  • Pateni-ngalih lan blocker iklan
  • Dhukungan chatting 24/7
  • Jaminan dhuwit 30-dina
Mangerteni liyane
2.cyberghost vpn
www.cyberghostvpn.com
Rating maneh
  • Sambungan kecepatan tinggi lan bandwidth tanpa wates kanggo streaming
  • Alamat IP khusus anonim
  • Kebijakan tanpa log ketat sing bisa dipercaya
  • Liwat 6,000 server ing 90+ negara
  • Tombol mateni VPN sing bisa dipercaya
  • Dhukungan live chat 24/7 lan garansi dhuwit 45 dina
Mangerteni liyane
3.ipvanish
www.sampunas.com
Rating maneh
  • Pilihan sing cocog kanggo streaming media lan browsing sing aman
  • Aplikasi sing ramah pangguna kanggo kabeh piranti
  • Enkripsi end-to-end AES 256-bit lan log lalu lintas nol
  • OpenVPN lan protokol VPN L2TP / IPsec
  • Popular karo pangguna Android, Firestick & Kodi
  • Dhukungan obrolan langsung lan jaminan dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
4.papan selancar
www.surfshark.com
Rating maneh
  • Rega murah kanthi fitur premium
  • Enkripsi lan fitur privasi sing kuwat
  • Ekstensi Chrome & Firefox
  • Pateni-Ganti lan kacepetan streaming sing apik banget
  • Kebijakan tanpa log 100% lan VPN Kill Switch
  • Dhukungan live chat 24/7 lan garansi dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
5.vyprvpn
www.karajingan.com
Rating maneh
  • Kacepetan cepet banget lan keamanan sing kuwat
  • 70+ lokasi server ing saindenging jagad
  • Enkripsi Dhuwur / Firewall NAT kalebu
  • Protokol anti-sensor kepemilikan
  • Dhukungan obrolan langsung lan jaminan dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
6.akses internet pribadi
www.privateinternetaccess.com
Rating maneh
  • VPN pribadi kanthi kecepatan banget & fitur keamanan canggih
  • Enkripsi kelas militer
  • Setuju karo kabijakan no-log
  • Server VPN sing cepet banget ing saindenging jagad
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Kill Switch pilihan kalebu
Mangerteni liyane
7.peluru
www.bulletvpn.com
Rating maneh
  • Kacepetan dhuwur, bandwidth tanpa wates, lan ngidini P2P torrenting
  • Smart DNS, Kill switch, lan Bullet Shield
  • Garansi mbayar maneh 30 dina
  • Server ing 30 negara
  • Kebijakan ngangkut barang nol
Mangerteni liyane
8.mulvad vpn
www.mullvad.net
Rating maneh
  • Ndhaptar pribadi tanpa email utawa informasi pribadi
  • Kebijakan tanpa logging lan kabijakan privasi sing ketat
  • Ndhukung OpenVPN lan WireGuard
  • Layanan sing apik banget kanthi fokus ing privasi
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.