20+ Statistik Sosial & Fakta Kanggo 2022

ditulis dening

Media sosial ngowahi urip lan ngowahi cara sesambungan karo kanca, kulawarga, komunitas, lan bisnis. Mangkene sing sampeyan kudu ngerti babagan paling anyar statistik media sosial kanggo taun 2022 ⇣.

Ringkesan sawetara statistik media sosial sing paling menarik, lan tren:

  • Saklawase setengah saka pedunung jagad iki nggunakake media sosial.
  • Pangguna rata-rata nggunakake luwih saka Jam 2 saben dina ing media sosial.
  • meh 40% bisnis cilik gunakake iklan media sosial kanggo ngasilake penghasilan.
  • Konten visual yaiku kaping 40 luwih cenderung dituduhake dening pangguna ing media sosial.
  • meh 9 saking 10 merek nggunakake luwih saka siji saluran media sosial.
  • Rata-rata, pangguna Facebook kaya 12 kiriman lan komentar ing 4 kiriman saben sasi.
  • Ing AS, luwih saka 85% merek nawakake layanan pelanggan ing Twitter.
  • Keterlibatan iklan Instagram yaiku 10 kaping luwih tinimbang Facebook.
  • YouTube yaiku paling gedhe nomer loro mesin telusur ing mburi Google.
  • 100 yuta aplikasi kerja dikirim ing LinkedIn saben wulan.

Media sosial ngowahi urip lan ngowahi cara komunikasi karo komunitas lan bisnis

Pengaruh kasebut kabukten dening kasunyatan manawa luwih saka separo jagad nggunakake media sosial. Yen Facebook minangka negara, bakal dadi negara paling gedhe ing saindenging jagad.

Semono uga, simbah simbah minangka pangguna paling cepet ing Twitter. Wiwit janjian virtual karo dokter nganti mbukak akun bank lan nanggapi bencana alam, media sosial ngowahi urip kita.

Mangkene ringkesan babagan malang sing owah lan kepiye komunitas kita ngrasa pengaruh media sosial.

2022 Statistik & Tren Media Sosial

Mangkene koleksi statistik media sosial paling anyar kanggo menehi katrangan babagan kedadeyan ing taun 2022 lan liya-liyane.

Kira-kira 4.2 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad.

Sumber: Laporan Ringkesan Global Digital 2021 ^

Data paling anyar nyaranake meh 53.6% pedunung global nggunakake paling ora siji platform media sosial.

Sanajan tuwuh terus saluran media sosial, pasar tetep ngrembaka, ngembang 13% ing antarane taun 2020 lan 2021. Statistik uga nuduhake manawa jumlah pangguna meh tikel kaping loro saka 2.31 milyar ing taun 2016 dadi 4.20 milyar ing taun 2021.

Para ahli ngubungake popularitas media sosial kanthi panggunaan ponsel sing akeh amarga meh 4.15 milyar pangguna nggunakake ponsel kanggo ngakses platform media sosial sing disenengi.

Pangguna khas ngenteni meh 2 jam 25 menit saben dina ing media sosial.

Sumber: Kita Sosial ^

Kanthi saben taun kepungkur, kita nggunakake luwih akeh wektu ing media sosial. Ing 2015, rata-rata pangguna nggunakake 1 jam lan 51 menit ing platform sosial. Suwene wis tambah 30.65% dadi 2 jam lan 25 menit ing taun 2021.

Wektu sing ditindakake pangguna ing macem-macem negara beda-beda. Tren kasebut luwih katon ing negara berkembang.

Contone, pangguna rata-rata ing Filipina ngenteni 4 jam 15 menit ing saluran media sosial tinimbang nggunakake 51 menit saben dina ing Jepang.

Facebook minangka saluran sosial sing paling akeh digunakake dening 2.7 milyar pangguna aktif. Sumber: Analisis Kepios ^

Facebook, YouTube, lan WhatsApp minangka telung platform media sosial paling populer sing digunakake ing global. YouTube lan WhatsApp duwe meh 2 milyar pangguna. WeChat minangka merek paling populer non-AS sing duwe luwih saka 1 milyar pangguna aktif.

TikTok, QQ, Douyln, lan Sina Weibo minangka merek liyane sing dudu AS sing kalebu 10 dhaptar paling dhuwur. Ora kabeh perusahaan ngumumake nomer kasebut. Mula, para ahli gumantung marang basis pangguna sing aktif lan pamirsa pariwara sing bisa ditrapake kanggo entuk statistik sing bisa diukur.

Platform media sosial utama bakal terus dikuwasani.

Sumber: Laporan Tren Media Sosial Talkwalker 2021 ^

Tren paling anyar nuduhake platform media sosial utama bakal terus narik kawigaten pangguna. Merek paling ndhuwur duwe kemampuan lan teknologi kanggo njaga dominasi.

Raksasa media sosial iki bisa adaptasi kanthi cepet karo tren sing ganti lan nyegah popularitas saluran liyane. Facebook, Twitter, lan Instagram bisa nyedhiyakake pamirsa sing sadar sosial lan mungkasi panyebaran informasi. Ukuran besar pasar konsumen AS lan Eropa tegese tren media sosial paling dhuwur ing wilayah kasebut bakal terus mbentuk lanskap global.

48.6% pangguna internet global ujar manawa tetep kontak karo kulawarga lan kanca-kanca minangka sebab utama wong nggunakake media sosial.

Sumber: DataReportal ^

Miturut Data Reportal, survey sing ditindakake kanggo pangguna internet global umur 16 nganti 64 taun nuduhake alasan utama kenapa masarakat nggunakake media sosial yaiku supaya tetep berhubungan karo kulawarga lan kanca. Iki nyumbang 48.6% pangguna internet global.

Alesan liya sabanjure kaya ngisi wektu luang (36.3%), maca crita berita (35.2%), nemokake konten sing nyenengake utawa nyenengake (30.9%), ndeleng apa sing dibahas (29.3%), nemokake inspirasi kanggo nindakake lan tuku (27.5%), golek produk sing bakal dituku (26.1%). Dhaptar terus karo alasan liyane. Nderek selebriti utawa pengaruh (20.7%) minangka alasan pungkasan kanggo survey.

40 yuta wong nggunakake LinkedIn kanggo nggoleki proyek amarga iki minangka jaringan sosial sing paling dipercaya ing AS.

Sumber: Status Brew ^

Miturut Status Brew lan adhedhasar warta LinkedIn, 40 yuta wong nggunakake LinkedIn kanggo nelusuri kerja saben minggu, kanthi telu nganti patang wong dipekerjakake saben menit. LinkedIn nglaporake maneh yen ana 81 aplikasi kerja sing dikirim menyang platform saben detik.

Warta LinkedIn luwih lanjut nglaporake manawa 210 yuta aplikasi kerja dikirim saben wulan. Luwih saka 8 yuta anggota nggunakake bingkai foto #OpenToWork. Iki uga nuduhake manawa LinkedIn minangka jaringan sosial sing paling dipercaya ing AS.

59% pengiklan mikir manawa Instagram nawakake tingkat keterlibatan paling dhuwur ing antarane saluran media sosial.

Sumber: Bangsa Viral ^

Merek tambah akeh nggunakake saluran media sosial kanggo narik kawigaten para pamirsa lan komunikasi karo para pelanggan. Riset nyaranake Instagram bisa nawakake pengiklan luwih akeh kesempatan kanggo melu klien.

Daripada ora seneng karo postingan lan nuduhake konten, platform Instagram kanthi cepet ngirim pesen sing apik, nyebabake komunikasi sing efektif. Facebook lan Twitter ngetutake Instagram minangka saluran sing paling cocog kanggo narik pelanggan.

Ing sisih liya saka spektrum, mung 4% ahli sing milih YouTube minangka saluran paling efektif kanggo melu pamirsa.

Meh 89% pemasar ngakoni manawa ROI saka marketing influencer luwih apik utawa bisa dibandhingake karo cara pemasaran liyane.

Sumber: MediaKix ^

Pemasaran influencer minangka jinis pemasaran media sosial sing nggunakake pangguna media sosial populer kanggo ngiklanake produk. Ing taun-taun pungkasan, pemasaran influencer entuk daya tarik sing gedhe banget. Tambah ing anggaran pemasaran utamane minangka asil saka laba-investasi sing luwih signifikan saka metode iki.

meh 17% pemasar nggunakake luwih saka setengah anggaran pemasaran ing pemasaran influencer. Asile, umume pemasar nganggep manawa marketing influencer luwih apik tinimbang marketing liyane ing media sosial.

Pinterest duwe total 454 yuta pangguna aktif saben wulan global.

Sumber: Datareportal ^

Selaras karo Datareportal, iki adhedhasar laporan laba investor paling anyar pungkasan Juli 2021 sing ana 454 yuta pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad lan isih akeh. Iki ndadekake Pinterest entuk rangking nomer 14 kanggo platform sosial paling aktif ing donya.

Adhedhasar data sing padha, Facebook entuk rangking kaping pisanan kanthi 1 yuta pangguna. Iki diikuti dening YouTube kanthi 2853 yuta pangguna. Sabanjure yaiku Whatsapp kanthi 2291 yuta pangguna aktif. Instagram entuk rangking nomer 2000 kanthi 4 yuta pangguna aktif. FB Messnger nggayuh papan nomer 1386 kanthi 5 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad.

Jumlah pangguna media sosial diproyeksikan bakal tuwuh dadi 4.41 milyar ing taun 2025.

Sumber: Statista ^

Miturut Statista, jumlah kasebut adhedhasar asil 2020 amarga duwe luwih saka 3.6 milyar pangguna media sosial ing saindenging jagad. Diproyeksikan bakal tuwuh meh 4.41 milyar pangguna media sosial aktif ing taun 2025.

Antisipasi iki adhedhasar kasedhiyan piranti seluler murah lan pangembangan infrastruktur. Panganggone piranti seluler sing saya akeh nggawe pengaruh positif kanggo tuwuhing media sosial global.

82% wong cenderung ngetutake rekomendasi mikro-influencer.

Sumber: Mediakix ^

Miturut Mediakix, rekomendasi mikro-influencer bisa mengaruhi 82% wong kanthi positif. Iki bisa uga kudu 7X luwih akeh keterlibatan karo pandhereke tinimbang karo pengaruh influencer sing luwih gedhe.

Terminologi Standar ing Pemasaran Influencer (STIM) nggolongake limang jinis influencer. Iki sing Celebrity utawa Mega influencer, Makro influencer, Mid-tier influencer, micro-influencer, lan nano-influencer. Saben duwe pro lan kontra sing kudu dievaluasi ing strategi pemasaran.

Wektu tanggepan sing kurang apik minangka panyebab utama ngilangi merek ing media sosial.

Sumber: Sinau Pengalaman Pelanggan Digital & Eptica Digital ^

Meh 56% konsumen ing media sosial nyaranake yen bakal ngilangi merek yen ora entuk layanan pelanggan sing apik. Contone, wektu respons rata-rata ing Facebook meh rong jam, sing ora bisa ditampa.

Suwene wektu nanggapi ing media sosial ora praktis amarga umume pangguna ngarepake merek bakal nanggapi sajrone 30 menit. Yen dibandhingake, wektu respons ing Twitter mung 33 menit, luwih cedhak karo pangarepan konsumen.

Kira-kira 57% pelanggan seneng nggunakake platform media sosial kanggo ngubungi layanan pelanggan.

Sumber: Ameyo ^

Pentinge njawab pitakon pelanggan liwat media sosial saya penting. Mung 23% pelanggan seneng interaksi tatap muka nalika nggoleki masalah layanan pelanggan sing rumit.

Mula, teknologi canggih bisa mbantu ngatasi 67% pitakon media sosial tanpa nggunakake saluran layanan pelanggan liyane. Situs web sing ramah seluler bisa mbantu amarga meh sepertiga konsumen nggunakake ponsel kanggo ngrampungake masalah.

Panggunaan media sosial suda kanthi tuwa.

Sumber: Panaliten Pew ^

Miturut Pew Research, 90% pangguna media sosial ing Amerika Serikat umur antara 18 lan 29 nggunakake paling ora siji situs media sosial. Yen dibandhingake, mung 7% pangguna ing klompok umur iki nggunakake paling ora siji platform media sosial ing taun 2005.

Panggunaan media sosial suda kanthi umure dadi 69% pangguna umur antara 50 lan 64 nggunakake paling ora siji situs web media sosial dibandhingake karo 82% pangguna umure antara 30 lan 49. Sampeyan uga menarik yen mung 40% pangguna media sosial umur 65 lan luwih nggunakake media sosial.

Luwih akeh wanita tinimbang pria nggunakake situs media sosial.

Sumber: Hootsuite ^

Wanita tambah akeh nggunakake situs web media sosial. Sawetara situs web kayata Snapchat lan Instagram terus nglaporake partisipasi pamirsa wanita sing luwih dhuwur tinimbang pria.

Ing negara maju kayata Amerika Serikat, Skandinavia, Eropa Barat, lan Australia, luwih akeh wanita nggunakake media sosial tinimbang pria. Bentenipun, partisipasi wanita ing Asia Kidul lan Timur Tengah tetep kurang.

Ing Asia Kidul, 76% lanang nggunakake situs web media sosial dibandhingake mung 24% wanita. Iki kontras banget karo Eropa Lor, sing wanita kalebu 53% pangguna media sosial.

LinkedIn lan Facebook tetep dadi pilihan utama komunitas bisnis kanggo narik pelanggan.

Sumber: Hootsuite ^

LinkedIn minangka pilihan sing paling disenengi kanggo nggawe hubungan B2B. Lan akeh banget 86% organisasi nganggep LinkedIn minangka pilihan sing paling apik kanggo ningkatake kemitraan B2B. Bentenipun, 98% perusahaan milih Facebook kanggo pemasaran media sosial.

Sanajan ana pilihan, umume manajer bisnis mikir yen dheweke angel nyoba ngukur ROI saka belanja media sosial. Kurang wektu lan tetep nganyari ing media sosial uga kalebu masalah utama manajer media sosial.

Kanggo nggayuh pelanggan anyar, biaya media sosial luwih murah tinimbang saluran tradisional.

Sumber: Digital Asset ^

Nggunakake media sosial mung regane $ 75 kanggo nggayuh 2000 calon pelanggan. Iki luwih apik tinimbang pariwara lan penyiaran majalah tradisional, regane $ 500 lan $ 150 kanggo nggayuh pamirsa sing padha.

Supaya klien tetep terlibat, luwih saka setengah perusahaan ngirim saben dina ing situs web media sosial. Akeh merek nggunakake luwih saka siji platform media sosial kanggo nggayuh target pemasaran. Contone, umume merek nggunakake LinkedIn lan Facebook bebarengan kanggo komunikasi karo komunitas bisnis lan nggawe publisitas.

Twitter minangka saluran media sosial sing tetep dianyari babagan peluncuran produk anyar lan warta anyar.

Pitakonan Paling Sering

Napa sampeyan kudu nggunakake media sosial?

Media sosial minangka alat sing apik kanggo nganyari babagan produk favorit sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo entuk kabar cepet sing gegandhengan karo update anyar lan peluncuran produk.

Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan kudu nggunakake paling ora siji platform media sosial kanggo njaga pamirsa supaya tetep aktif. Media sosial uga ngidini bisnis bisa komunikasi lan komunikasi karo pelanggan liwat kiriman media biasa.

Platform media sosial sing endi sing kudu sampeyan gunakake?

Pilihan platform media sosial utamane gumantung karo merek sing sampeyan pengin tindakake. Nanging, platform media sosial tartamtu luwih disenengi amarga ana sebab tartamtu.

Contone, Twitter bisa dadi pilihan sing luwih apik yen sampeyan kepengin weruh kabar lan nganyari produk. Facebook dikenal nggawe kesetiaan merek amarga bisa uga luwih gampang komunikasi karo merek kasebut. Instagram dadi pilihan utama kanggo konten visual. Kajaba iku, LinkedIn luwih disenengi dening bisnis kanggo interaksi B2B. YouTube tetep dadi pilihan utama kanggo video isi.

Sepira kerepe sampeyan ngirim ing media sosial?

Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan bisa ngirim paling sethithik sepisan seminggu. Umume bisnis mapan ngirim saben dina profil media sosial. Gumantung ing industri, sampeyan uga bisa ngirim telu nganti kaping papat seminggu.

Amarga pirang-pirang produk lan nganyari, umume perusahaan gedhe ngirim kaping pirang-pirang dina. Bentenipun, bisnis anyar luwih seneng miwiti alon-alon lan nambah frekuensi kirim nalika tuwuh usahane.

Apa wektu paling apik kanggo ngirim ing media sosial?

Para ahli nyaranake yen dina paling apik kanggo narik kawigaten para pamirsa yaiku dina Selasa lan Jumuah. Wektu paling apik kanggo sesambungan karo klien sampeyan antara 8 esuk nganti 2 sore sajrone jam kerja.

Sanajan katone aneh, nanging ing akhir minggu lan jam kerja asring ora efektif amarga umume wong nggunakake wektu kasebut kanggo nggayuh kulawarga lan tugas sing isih ana.

sumber:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.