Top 20 Google Statistik & Tren Iklan kanggo 2022

ditulis dening

Yen sampeyan nemoni iki, bisa uga sampeyan wis duwe pemahaman awam babagan pariwara bayar-per-klik (PPC) lan platform pariwara utamane Google Ads - resmi diarani minangka Google AdWords

Iklan PPC tetep dadi alat nomer 1 kanggo para pemasar global, ora preduli anggarane, amarga efektifitas biaya lan target sing akurat, dibandhingake karo cara pemasaran liyane.

Yen sampeyan ora yakin babagan apa Google Iklan (sadurunge Google AdWords) minangka investasi sing apik kanggo bisnis sampeyan ing taun 2022 lan sabanjure, ing ngisor iki sawetara sorotan sing kalebu paling kritis. Google Statistik iklan sing dicakup ing artikel iki supaya sampeyan bisa ngatasi:

  • Luwih saka 80% bisnis global dipercaya Google Iklan kanggo kampanye PPC
  • Rata-rata Google CTR iklan kanggo iklan sing diselehake ing posisi pisanan yaiku 7.94%
  • Wong kaping papat luwih cenderung ngeklik iklan Google (63%) tinimbang jaringan pariwara liyane
  • Google nyaranake saben dina Google Anggaran kampanye iklan dibatesi $50

2022 Google Statistik Iklan & Tren

Roundup kita ing 20 Google Statistik iklan lan tren bisa mbantu sampeyan ngerteni apa sing bakal dikarepake yen sampeyan miwiti pisanan Google Kampanye iklan PPC:

Google ngasilake 97% saka revenue saka Google Ads

Sumber: Mripat Perusahaan ^

wiwit Google dadi direktori utama kanggo wong sing nggoleki bisnis lokal, iklan telusuran tembung kunci wis entuk lompatan gedhe. Miturut laporan pungkasan, Google ngasilake proporsi gigantic (97%) saka revenue saka Google iklan piyambak.

Luwih saka 80% bisnis global dipercaya Google Iklan kanggo kampanye PPC

Sumber: WebFX ^

Sanajan alternatif liyane, 80% bisnis ing saindenging jagad dipercaya mbayar Google iklan kanggo kampanye PPC, miturut laporan 2020.

Ing 2019, Google njupuk luwih saka 2.3 milyar akun iklan

Sumber: Search Engine Land ^

Kanggo ngatasi pelanggaran kebijakan, Google mbusak luwih saka 2.3 milyar iklan ing taun 2019, nggunakake kabijakan toleransi nol kanggo nglanggar pedoman babagan manajemen iklan.

Kampanye mbayar dorong 65% klik sing ditampa dening Google Ads

Sumber: WordLead ^

Statistik PPC anyar nuduhake menawa penawaran lan tuku tembung kunci minangka kontributor utama kanggo jumlah klik sing ditampa dening Google Iklan, makili luwih saka 65% saka total klik.

Google Iklan bakal duwe bagean 29% saka total belanja iklan ing 2021

Sumber: eMarketer ^

Google akeh dianggep minangka pimpinan pasar nalika nerangake iklan online. Laporan Analisis eMarketer nyaranake Google Iklan bakal nduwe 29% bagean saka belanja iklan digital ing taun 2021.

Penerbit entuk 68% saka revenue yen iklan katon ing Google Ads

Sumber: CNBC ^

Miturut laporan 2021, Googlekira-kira. 2 yuta penerbit sing disetujoni nampa 68% saka revenue iklan nalika konten ditampilake Google.

Google's induk perusahaan —Alphabet, digawe $147 milyar ing revenue liwat Google Iklan ing 2020

Sumber: Statis Investor Abjad ^

Alphabet-utamane perusahaan induk kanggo Google netted $183 milyar ing revenue ing 202, $147 milyar kang padha kui liwat Google Iklan, makili luwih saka 80% saka total revenue.

Luwih saka 80% pengiklan nggunakake utawa ngrencanakake nggunakake Iklan Telusuran Responsif

Sumber: Jurnal Mesin Telusuran ^

Iklan Panelusuran Responsif ngidini pangguna nggawe iklan teks sing efektif, mulane GoogleIklan telusur responsif sing paling anyar wis cepet dadi tren sing berkembang, kanthi luwih saka 84% pengiklan nuduhake minat sing kuat.

Rata-rata Google CTR iklan kanggo iklan sing diselehake ing posisi pisanan yaiku 7.94%

Sumber: Acuracast ^

Sorotan riset Google Tarif klik-tayang iklan saben posisi; dicethakaké ana iklan katon ing posisi pisanan saka Google hasil mesin telusuran duwe rata-rata klik-tayang 7.94%.

Wong kaping papat luwih cenderung ngeklik iklan Google (63%) tinimbang jaringan pariwara liyane

Sumber: BClutch.co ^

Survei pemasaran sing ditindakake ing taun 2019 nemokake manawa pangguna udakara kaping papat kemungkinan mbukak iklan Google tinimbang jaringan iklan liyane.

Industri eCommerce duwe rata-rata BPK paling murah ($ 1.16), dene sektor hukum duwe rata-rata BPK paling dhuwur ($ 6.75)

Sumber: Statista ^

Miturut Statista, kalorone 'Pengacara' lan 'Pengacara' ana ing dhaptar 10 tembung kunci paling larang ing ndhuwur Google, amarga volume telusuran sing akeh banget, mula ora kaget yen sektor hukum duwe BPK rata-rata paling dhuwur. 

Total bagean revenue iklan Amazon samesthine bakal mundhak dadi 15.9% ing 2021, dene Google's diproyeksikan kanggo kontrak nganti 70.5%

Sumber: eMarketer ^

Kacarita sanadyan Google bakal tetep dadi pemain pasar sing dominan ing mangsa ngarep, pangsa pasar kasebut mudhun amarga luwih akeh telusuran produk saiki diwiwiti ing Amazon.

Google Iklan duwe ROI 8: 1 (Return on Investment)

Source: Google Pengaruh Ekonomi ^

Google Penerbit iklan nampa pengembalian investasi nganti 8: 1. Ing tembung liyane, pengiklan nampa 8 dolar kanggo saben dolar sing dibuwang.

Pangguna sing ngunjungi situs web liwat Google Iklan PPC iklan 50% luwih cenderung tuku

Sumber: NMoz ^

Survei dening perusahaan SEO - MOZ, ujar manawa pangguna internet 50% luwih seneng tuku saka situs web tartamtu yen nemoni liwat. Google Iklan. Ing tembung liya, pangguna luwih cenderung tuku saka situs web tinimbang sing nemokake liwat telusuran organik.

Google entuk luwih saka 95% saka klik iklan sing dibayar liwat smartphone

Sumber: Business Insider ^

Miturut laporan Business Insider, lalu lintas smartphone ngalahake desktop lan tablet. Laporan kasebut nyoroti google nyopir luwih saka 95% saka klik iklan sing dibayar ing smartphone ing kuartal pisanan 2016.

Luwih saka 1.2 yuta bisnis gumantung Google Iklan kanggo pasar produk lan layanan

Sumber: Wishpond ^

Tokoh liyane sing nuduhake Google'S stature minangka entitas dominan ing iklan digital iku Google nampilake pariwara saka luwih saka 1.2 yuta bisnis ing saindenging jagad.

Rata-rata tarif konversi Ads kanggo "telusuran" ing kabeh industri 3.75%

Sumber: Wordstream ^

Google ngalahake pesaing sing paling cedhak - Bing, kanthi wates kanthi tingkat konversi 3.75% kanggo panelusuran ing kabeh industri, kanthi tingkat konversi Bing Ads ing 2.94%.

Google Iklan ngasilake bathi $8 kanggo saben $1 mbuwang

Source: Google Pengaruh Ekonomi ^

Kanthi 8: 1 bali ing investasi (ROI), iku ora mangu sing Google Iklan terus dadi jaringan iklan sing dominan ing Internet.

SMB mbuwang rata-rata $ 9000- $ 10,000 Google Kampanye iklan

Sumber: WebFX ^

Usaha cilik nganti menengah nyedhiyakake nganti $ 10,000 kanggo Google Anggaran iklan, njupuk potongan saka anggaran pemasaran sakabèhé.

Google nyaranake saben dina Google Anggaran kampanye iklan dibatesi $50

Source: Google dhukungan ^

Google nyaranake $ 10- $ 50 minangka budget saben dina kanggo a Google Kampanye iklan; kanggo pamula utawa bisnis sing ora duwe pengalaman kanggo nandur modal Google Iklan kanggo pisanan.

Google Statistik Iklan: Ringkesan

Yen sampeyan pengin njelajah Google Iklan luwih lanjut, pandhuan wiwitan bisa menehi wawasan raksasa panelusuran babagan carane nerusake. Statistik kasebut bisa mbantu sampeyan ngukur Google Iklan kanggo bisnis sampeyan, nanging kaya platform liyane, sampeyan ora bakal ngerti efektifitas sing bener, nganti sampeyan miwiti nggunakake.

sumber

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.