Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

20 + Google Statistik & Fakta Mesin Telusur Kanggo 2022

ditulis dening

Yen sampeyan butuh wangsulan kanggo pitakonan, menyang endi? Kanggo Google, mesthi! Dominasi mutlak wis nggawe mesin telusur paling gedhe njawab milyaran pitakon saben dina. Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan sing paling anyar Google Statistik Mesin Telusur kanggo 2022 ⇣.

Ringkesan sawetara sing paling menarik Google statistik mesin telusur, lan tren:

  • Google kontrol liwat 91% pasar mesin telusuran global.
  • GoogleAsil saka perusahaan induk Alphabet Inc. ing 2020 yaiku 182.5 milyar dolar AS.
  • Google pangolahan meh 70,000 pitakon telusuran saben detik.
  • Luwih saka setengah saka pedunung jagad iki aktif nggunakake Google mesin telusuran
  • Wiwit diluncurake, volume telusuran ing Google wis mundhak luwih saka 10% saben taun.
  • Saben taun, ing Google pangolahan mesin telusur 16% nganti 20% tembung kunci anyar.
  • Saklawase 35% telusuran produk ing donya wiwit ing Google.
  • meh 8% of Google pitakon telusuran yaiku pitakonan.
  • Kata kunci sing paling digoleki ing Google is YouTube.
  • Luwih saka 60% saka Google telusuran wis rampung nggunakake ponsel.
  • Udakara setengah saka Tembung kunci "cedhak kula" on Google asil ing kunjungan toko.

wiwit GoogleDiluncurake ing taun 1998, mesin telusur wis ndominasi industri kaya sawetara liyane ing sejarah modern. Meh sangang saka sepuluh Pangguna internet ing donya gumantung ing Google kanggo ngakses informasi penting.

Prestasi sing apik banget didhukung dening teknologi canggih. Saben pitakon pangguna nggunakake 1000 komputer ing 0.2 detik, lan pitakon data lelungan udakara 1,500 mil kanggo nyedhiyakake informasi migunani marang pangguna.

2022 Google Statistik & Tren Mesin Telusur

Punika koleksi paling up-to-date Google statistik mesin telusur kanggo menehi sampeyan kahanan saiki babagan apa sing kedadeyan ing 2022 lan sabanjure.

Ing 2020, Google's revenue ana 182.5 milyar dolar AS.

Sumber: Abjad ^

Ing 2020, Google's induk perusahaan Alphabet kui Penghasilan 182,527 milyar dolar. GooglePendapatan saka iklan umume yaiku 146.9 milyar dolar AS ing taun 2020.

Google pangolahan 3.9 milyar telusuran saben dina.

Sumber: Internet Live Stats ^

Google proses liwat 3.9 milyar telusuran saben dina. Yen sampeyan ngilangi statistik sing luar biasa iki, tegese Google pangolahan rata-rata liwat 91,100 pitakon telusuran saben detik.

Ing comparison, bali ing 1998 nalika Google diluncurake, iki ngolah luwih saka 10,000 pitakon telusuran saben dina. Ing mung liwat 20 taun Google wis ora dikenal dadi bagian integral saka saben dinane para pencari, ing saindenging jagad.

Google ngenggoni pangsa pasar 91.45% saka pasar mesin telusur global.

Sumber: Oberlo ^

Meh sangang saka sepuluh pangguna ing donya nggunakake Google kanggo nggoleki Internet. Telu pesaing paling cedhak, Bing, Yahoo, lan Baidu, mung makili 5% saka total lanskap mesin telusur.

Google's dominasi ing Amerika Serikat merata nyengsemaken. Ing AS, 87.78% pangguna luwih seneng Google. Mesin telusur uga ngolah kira-kira 94.21% kabeh pitakon telusuran ing ponsel.

Asil panelusuran ndhuwur ing Google nampa tingkat klik-tayang 37.1%.

Sumber: Backlinko ^

Entuk posisi paling dhuwur ing Google iku worth gaweyan (ora Google Ads). Asil pisanan narik papat pengunjung saka saben sepuluh pengunjung menyang kaca. Statistik uga suggest sing asil ndhuwur ing Google SERP bakal entuk lalu lintas organik sepuluh kaping luwih saka asil nomer sepuluh. Ngalih siji titik ing sepuluh asil panelusuran paling dhuwur bakal nambah tingkat klik-tayang nganti meh 30.8%.

Lima posisi paling dhuwur entuk meh 80% klik organik. Entuk papan paling dhuwur uga bisa dingerteni amarga umume pengunjung ing Google mesin telusur kanthi naluri ngeklik asil pisanan.

Ing 2020, 64.82% telusuran ing Google yaiku "ora ana telusuran klik".

Sumber: SparkToro ^

A dhaftar asil panelusuran peringkat dhuwur ing Google bisa uga ora njamin klik. GoogleAsil telusuran tambah akeh nuduhake jawaban cepet, cuplikan unggulan, kothak kawruh, lsp.

Akibaté, 2/3 saka kabeh telusuran digawe ing Google rampung tanpa ngeklik properti web ing asil panelusuran.

60% SEO ujar manawa saiki angel nggawe SEO tinimbang 5 taun kepungkur.

Sumber: Tabel Babak SEO^

Optimasi mesin telusuran dadi luwih angel Google algoritma wis dadi luwih rumit lan luwih akeh kompetisi ing asil panelusuran.

1,000 profesional SEO disurvei yen SEO "luwih gampang, luwih angel, utawa angel" saiki kaya 5 taun kepungkur, supaya bisa nggayuh asil / target ing proses SEO sing ditindakake. Ora kaget, 60% SEO nanggapi manawa SEO saiki angel ditindakake tinimbang limang taun kepungkur.

Gambar 12 kaping luwih kerep katon ing a Google telusuran seluler.

Sumber: SEMrush ^

Yen sampeyan pengin produk utawa gambar katon ing Google kaca asil mesin telusur, nggawe situs web sing ramah seluler. Dibandhingake karo pangguna desktop, gambar 12.5x luwih kerep katon ing ngarep pangguna nggunakake seluler. Kajaba iku, video bakal katon kaping 3 luwih kerep ing seluler.

Ing kontras, bisa uga luwih larang kanggo entuk asil sing luwih apik kanggo video ing desktop. Video katon 2.5x kaping luwih kerep ing Google asil desktop tinimbang telusuran seluler. Panelusuran desktop uga luwih apik kanggo nggunakake cuplikan sing ditampilake, sing bisa kedadeyan kaping pindho ing desktop.

Ing 2020, 61% saka Google pangguna diakses Google liwat telpon seluler.

Sumber: Statista & BroadbandSearch.net ^

Miturut Statista, Google nduweni persentase paling dhuwur saka kabeh lalu lintas seluler mesin telusur utama. Ing 2013, ponsel mung nyumbang 16.2% lalu lintas, sing mboko sithik mundhak dadi 53.3% ing 2019.

Ing pitung taun pungkasan, lalu lintas seluler ing Internet wis tambah 222%. dina iki, Google lalu lintas mesin telusur nggambarake owah-owahan iki minangka 61% lalu lintas ing Google teka saka ponsel lan tablet.

Regane kurang 38% kanggo ngiklanake Google search engine saka Google jaringan tampilan.

Sumber: WordStream ^

Biaya rata-rata saben konversi ing Google jaringan telusuran $56.11. Tingkat konversi luwih apik tinimbang Google jaringan tampilan, sing biaya pengiklan $90.80 saben konversi. Industri mobil lan lelungan ngowahi kanthi tingkat sing luwih murah ing $26.17 lan $27.04.

Penelitian nuduhake manawa Google jaringan telusuran nawakake tarif sing luwih apik ing kabeh sektor kajaba luang lan keuangan. Pengiklan ing industri luang lan finansial asring entuk asil sing luwih apik liwat jaringan tampilan Googe.

Pengiklan entuk bathi $8 kanggo saben $1 sing digunakake Google telusuran iklan lan Google asil panelusuran mesin.

Source: Google Pengaruh Ekonomi ^

Google's pangareping ekonomi, Hal Varian, prédhiksi sing iklan ing Google mesin telusur ngasilake bathi kaping wolu kanggo saben dolar iklan sing dibelanjakan Google.

Iki asumsi babagan Google statistik adhedhasar kasunyatan sing bisnis umume nampa limang klik ing Google asil panelusuran dibandhingake siji klik ing Google iklan.

Wiwit wiwitan Milenium, Google pitakon panelusuran tambah 10% saben taun.

Sumber: Internet Live Stats ^

Nalika diluncurake ing taun 1998, Google nampa mung 10,000 pitakon panelusuran saben dina. Saiki, wutah staggering saka Google gunggunge 40,000 pitakon telusuran saben detik. Nomer iki nerjemahake kira-kira 3.5 milyar telusuran saben dina.

Kanggo njaga supremasi, perusahaan nyebarake teknologi paling maju ing donya. Saben pitakon dikirim ing Google nggunakake 1000 komputer ing 0.2 detik kanggo njupuk jawaban. Rata-rata, saben inquiry lelungan 1,500 mil menyang pusat data lan bali kanggo menehi jawaban marang pangguna mesin telusur.

46% pangguna ing Google mesin telusur nggoleki informasi lokal.

Sumber: SocialMediaToday ^

Saklawasé setengah saka Google pangguna golek informasi lokal ing Internet. Luwih penting, meh 30% saka Google pangguna seluler miwiti pitakon telusuran nggoleki produk sing cedhak karo omah. Rong pertiga saka konsumen sing nggoleki bisnis lokal pungkasane ngunjungi toko ing limang mil saka omahe.

Kanggo bisnis lokal, penting kanggo nuduhake lokasi amarga 86% wong nggunakake Google Peta kanggo nemokake alamat bisnis. Meh 76% wong bakal ngunjungi toko sajrone sedina, lan 28% bakal tuku produk sing dikarepake.

Ngapikake online Google rating bintang saka 3 kanggo 5 lintang bakal generate 25% luwih klik.

Sumber: Lokal sing Padhang ^

reviews konsumen lan Google rating bintang main peran kritis ing sukses bisnis. Tren paling anyar nuduhake yen sampeyan bakal entuk luwih saka 13,000 lead kanthi nambah rating bintang kanthi 1.5.

Rating bintang ing Google uga kritis amarga mung 53% saka Google pangguna nimbang nggunakake bisnis karo kurang saka 4-lintang. Mung 5% saka perusahaan ing Google duwe rating kurang saka 3-lintang.

15% kabeh telusuran ing Google unik.

Sumber: BroadBandSearch.net ^

Saben dina, Google ngolah 15% unik sing ora tau digoleki sadurunge tembung kunci. Rata-rata, pangguna bakal nindakake patang nganti limang telusuran saben dina. Ing Google Gambar nggawe 20% kabeh pitakon telusuran, sing nuduhake manawa wong-wong wis sinau babagan panggunaan mesin telusuran.

Kanggo pengiklan, mundhak ing Google Panelusuran gambar tegese bisa nggawe konten ing sekitar gambar lan data visual kanggo entuk peringkat ndhuwur ing Google.

URL sing ngemot tembung kunci entuk tingkat klik-tayang 45% luwih dhuwur Google.

Sumber: Backlinko ^

Miturut riset anyar sing nyakup luwih saka 5 yuta pitakon panelusuran lan 874,929 kaca ing Google, tembung kunci ing judhul bakal nyengkuyung pangguna kanggo ngeklik kaca. Tingkat CTR dhuwur adhedhasar kabeh pitakon telusuran. Iki tegese pamilik situs web kudu nyoba nyakup kabeh tembung kunci ing URL.

Google algoritma mesin telusur nganggep CTR dhuwur minangka refleksi saka kualitas kaca web. Nggunakake tembung kunci ing judhul bakal ngasilake lalu lintas luwih akeh lan mbantu situs web peringkat luwih dhuwur.

Backlinks minangka salah sawijining faktor peringkat paling kritis kanggo entuk posisi dhuwur ing Google mesin telusuran

Sumber: Ahrefs & SearchEngineLand ^

Pakar saka Google nuduhake manawa backlink minangka salah sawijining telung faktor sing paling penting kanggo nggayuh pangkat sing luwih dhuwur. Dadi, yen sampeyan pengin entuk visibilitas maksimal lan entuk posisi sing luwih dhuwur Google, nyoba kanggo nggabungake akeh backlinks kualitas dhuwur sabisa.

Umume, luwih akeh backlink kaca kasebut, luwih akeh lalu lintas organik Google. Pamilik situs web uga kudu nindakake bangunan link amarga ngidini situs web entuk lalu lintas saka situs web peringkat dhuwur liyane.

Meh 48% konsumen nggunakake telusuran swara kanggo pitakon telusuran umum.

Sumber: Backlinko & SearchEngineLand ^

Analisis 10,000 Google Asil telusuran ngarep nuduhake yen 41% jawaban teka saka cuplikan sing ditampilake. Kajaba iku, kacepetan kaca nduweni peran penting, lan Google luwih milih jawaban singkat kanggo pitakonan. Wangsulan khas dawane 29 karakter.

37% saka sepuluh situs web paling dhuwur ilang visibilitas ing browser seluler.

Sumber: SEMrush ^

Dadi penting banget kanggo pamilik situs web kanggo nyetel situs web kanggo telusuran seluler. Panaliten panelitian anyar babagan situs web adhedhasar AS nyaranake meh 37% situs web sing katon ing 10 asil ndhuwur desktop ora katon ing telusuran seluler.

Umume jawaban digawe saka domain resmi. Asil uga nuduhake yen Google seneng konten sing dawa amarga rata-rata kaca asil panelusuran swara yaiku 2,312 tembung.

sumber:

google statistik mesin telusur

Home » Research » 20 + Google Statistik & Fakta Mesin Telusur Kanggo 2022

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.