Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Apa ClickFunnels Bisa Kanthi WordPress Situs?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa ClickFunnels bisa digunakake WordPress? Kabar apik yaiku ClickFunnels nggampangake nggawe lan nggabungake corong penjualan kanthi konversi dhuwur menyang sampeyan. WordPress situs. Ing kirim iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane nyiyapake akun ClickFunnels lan nyambungake menyang WordPress langkah demi langkah.

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Kita uga bakal ngrembug babagan keuntungan nggunakake integrasi iki lan kepiye cara kerja ClickFunnels WordPress rapi.

Priksa review sandi ClickFunnels kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh fitur corong lan kaca, lan pro lan kontra.

Apa ClickFunnels?

Yen sampeyan lagi mbukak bisnis online, kemungkinan sampeyan wis krungu saka ClickFunnels.

apa clickfunnels

ClickFunnels minangka piranti lunak corong penjualan populer sing ngidini bisnis bisa pasar, adol, lan ngirim produk lan layanan kanthi online.

nanging apa ClickFunnels bisa digunakake WordPress?

Jawabane ya! ClickFunnels nggabungake karo WordPress, nggawe gampang nggawe lan ngatur corong penjualan sampeyan.

Kajaba iku, kanthi ClickFunnels, sampeyan bisa instal a WordPress plugin kanggo nambah fungsi corong penjualan sampeyan.

(sumber)

Kepiye cara kerja ClickFunnels WordPress?

Yen sampeyan mikir babagan miwiti bisnis online, salah sawijining perkara sing kudu sampeyan lakoni yaiku mikir babagan carane nggawe situs web sampeyan.

Ana akeh pilihan sing beda-beda, nanging salah sawijining platform sing paling populer yaiku WordPress.

WordPress minangka sistem manajemen konten (CMS) sing ngidini sampeyan nggawe situs web utawa blog saka awal, utawa sampeyan bisa nggunakake tema sing wis digawe kanggo miwiti.

Apa wae, iku gampang digunakake lan ana akeh sumber daya sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan. Sawise nyiyapake situs web, sampeyan kudu mikir babagan carane sampeyan bakal ngasilake lalu lintas.

Ana macem-macem cara kanggo nindakake iki, nanging salah siji sing paling efektif yaiku liwat optimasi mesin telusur (SEO).

SEO minangka proses ngoptimalake situs web kanggo mesin telusur supaya sampeyan bisa peringkat luwih dhuwur ing asil panelusuran. Iki bisa dadi proses sing rumit nanging ana akeh sumber daya sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan.

Sawise sampeyan miwiti ngasilake lalu lintas menyang situs web, sampeyan kudu mikir babagan carane sampeyan bakal ngowahi lalu lintas kasebut dadi pelanggan.

Iki ngendi ClickFunnels mlebu.

ClickFunnels minangka piranti lunak sing ngidini sampeyan nggawe corong penjualan.

Apa iku sales funnel?

Corong penjualan minangka serangkaian langkah sing sampeyan mimpin pelanggan potensial supaya bisa tuku.

ClickFunnels nggampangake nggawe corong penjualan, lan uga nggabungake WordPress supaya sampeyan bisa nggunakake kanggo mbangun situs web sampeyan.

Ana akeh fitur apik sing ditawakake ClickFunnels, nanging salah siji sing paling apik yaiku ngidini sampeyan nglacak asil sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa digunakake lan apa sing ora.

Key Takeaway: ClickFunnels minangka alat sing apik kanggo mbangun corong penjualan lan nglacak asil. Iku nyawiji karo WordPress lan gampang digunakake.

ClickFunnels kanggo WordPress

ClickFunnels terintegrasi kanthi lancar WordPress.

Kaping pisanan, sampeyan nginstal lan aktifake plugin CF resmi saka WordPress repositori ing situs web sampeyan.

clickfunnels wordpress plugin

Banjur sampeyan ngaktifake ClickFunnels nggunakake kunci API sampeyan. Sampeyan bakal nemokake kunci ing setelan akun (saka ing akun ClickFunnels).

Gulung menyang WordPress API Lan klik Ngembangake Nyalin Panjenengan WordPress API kunci. Banjur Tempel menyang setelan Plugin.

clickfunnels wordpress api kunci

Mangkene sampeyan kudu nggunakake ClickFunnels ing WordPress Situs.

1. Gampang Gunakake lan Ngirit Wektu

Yen sampeyan ora ngerti ClickFunnels, iku alat sing ngidini sampeyan nggawe corong penjualan lan kaca kebangkrutan. Iki minangka cara sing apik kanggo nyepetake proses penjualan lan nggawe luwih efisien.

Nggawe kaca kebangkrutan lan corong dodolan bisa mbutuhake wektu, nanging ClickFunnels nggawe gampang. Kanthi mung sawetara klik, sampeyan bisa nggawe kaca sing katon profesional sing dioptimalake kanggo konversi.

2. Integrasi karo WordPress

Yen sampeyan nggunakake WordPress kanggo situs web sampeyan, sampeyan bakal seneng ngerti yen ClickFunnels nggabungake WordPress. Tegese sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe kaca kebangkrutan lan corong dodolan, banjur sijine ing WordPress Situs.

3. Nawakake Fitur Kuat

ClickFunnels dilengkapi akeh fitur kuat sing bakal mbantu sampeyan ngedongkrak tingkat konversi. Contone, sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe formulir pesenan lan upsell kaca.

Sampeyan uga bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe situs anggota, situs kursus, lan corong peluncuran produk.

Lan yen sampeyan lagi adol produk, sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe bump pesenan sing bakal nambah nilai pesenan rata-rata.

4. Terjangkau

Yen sampeyan duwe anggaran, ClickFunnels minangka pilihan sing apik amarga regane terjangkau. Sampeyan bisa miwiti karo ClickFunnels kanthi sethithik $ 97 saben wulan.

5. Dhukungan gedhe

Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung karo ClickFunnels, tim dhukungan mesthi seneng mbantu. Dheweke duwe basis kawruh, bagean FAQ, lan dhukungan email.

Sakabèhé, ClickFunnels minangka alat sing apik kanggo bisnis online. Iku gampang kanggo nggunakake, nyawiji karo WordPress, lan dilengkapi akeh fitur kuat.

Lan banget terjangkau, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo bisnis kanthi anggaran.

Key Takeaway: ClickFunnels minangka alat sing apik kanggo bisnis online sing pengin nyepetake proses dodolan lan nggawe samubarang luwih efisien.

Keuntungan saka ClickFunnels kanggo WordPress

Ana sawetara keuntungan nggunakake ClickFunnels karo WordPress. Muga-muga keuntungan sing paling jelas yaiku bisa ngirit akeh wektu lan gaweyan kanggo nyetel corong penjualan.

Kanthi ClickFunnels, sampeyan mung kudu milih cithakan banjur atur miturut sing dikarepake. Iki minangka ngirit wektu sing gedhe banget dibandhingake karo nyetel corong penjualan saka awal.

Manfaat liyane nggunakake ClickFunnels karo WordPress yaiku bisa mbantu sampeyan ngatur pimpinan kanthi luwih efektif. Kanthi ClickFunnels, sampeyan bisa kanthi gampang nambah petunjuk anyar menyang database banjur nglacak kemajuane liwat corong penjualan. Iki minangka cara sing apik kanggo nglacak pimpinan sampeyan lan mesthekake yen dheweke mlaku liwat corong kanthi cara sing dikarepake.

Pungkasan, ClickFunnels uga bisa mbantu sampeyan nambah tingkat konversi. Kanthi menehi sampeyan cara sing gampang kanggo nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur, sampeyan bisa nambah kemungkinan pengunjung bakal nindakake tumindak sing dikarepake. Iki bisa nyebabake luwih akeh dodolan lan luwih akeh pelanggan kanggo bisnis sampeyan.

Key Takeaway: ClickFunnels minangka cara sing apik kanggo ngirit wektu lan nambah konversi nalika nyetel corong penjualan.

kesimpulan

Kepiye cara kerja ClickFunnels WordPress? ClickFunnels minangka pembangun corong penjualan sing ngidini sampeyan nggawe, ngatur, lan ngotomatisasi corong penjualan. 

Kanthi ClickFunnels, sampeyan bisa kanthi gampang nambah formulir opt-in, formulir pesenan, upsells, kaca matur nuwun, lan liya-liyane. WordPress situs tanpa kudu kode apa dhewe.

Kajaba iku, kabeh ing corong sampeyan wis terintegrasi dadi ora perlu kuwatir babagan nyiyapake plugin utawa integrasi sing beda kanggo saben langkah proses kasebut.

Kanggo nyambungake ClickFunnels karo WordPress, sampeyan kudu nginstal plugin gratis sing diarani Konektor CF7.

Plugin iki bakal ngidini langkah Clickfunnel (disebut "Tindakan") ditambahake minangka kiriman formulir kontak Contact Formulir 7 - salah sawijining plugin formulir kontak sing paling populer kanggo WordPress.

Priksa rega ClickFunnels paling anyar ing kene.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.