Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

ClickFunnels Nuduhake Corong (Carane Gunakake Corong Siap Digawe)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Fitur ClickFunnels Share Funnels minangka cara sing apik kanggo promosi bisnis sampeyan lan nggawe wong tertarik karo apa sing sampeyan tawarake. Kanthi corong bareng, sampeyan bisa ngimpor corong kloning 1-klik uga nuduhake corong sampeyan karo wong liya.

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Nalika wong ngeklik link sing sampeyan gunakake, dheweke bakal digawa menyang kaca kebangkrutan sing bisa sinau luwih akeh babagan apa sing sampeyan tawarake.

Ayo dicritakake apa ClickFunnels Share Funnels lan carane bisa mbantu ningkatake tingkat konversi sampeyan.

DEAL

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Priksa review sandi ClickFunnels kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh fitur corong lan kaca, lan pro lan kontra.

Apa ClickFunnels "Share Corong" Fitur?

Yen sampeyan lagi mbukak bisnis online, kemungkinan sampeyan wis krungu saka ClickFunnels. ClickFunnels minangka sah software that allows you to create and manage your sales funnels.

Corong penjualan minangka proses ngowahi timbal dadi pelanggan.

ClickFunnels nggampangake nggawe lan ngatur corong penjualan sampeyan. Nduwe editor seret lan selehake lan template sing wis digawe sing bisa digunakake kanggo nggawe corong.

ClickFunnels uga duwe fitur sing diarani Share Corong. Kanthi Nuduhake Corong, sampeyan bisa nuduhake corong karo pangguna ClickFunnels liyane. Iki minangka cara sing apik kanggo miwiti ClickFunnels utawa njaluk bantuan saka komunitas ClickFunnels.

Yen sampeyan nggoleki cara kanggo miwiti ClickFunnels utawa njaluk bantuan saka pangguna ClickFunnels liyane, Share Funnels minangka pilihan sing apik.

Kepiye Cara Nuduhake Corong?

Yen sampeyan dadi pengusaha online, mula sampeyan mesthi golek cara anyar kanggo nggedhekake bisnis sampeyan. Lan yen sampeyan ora, sampeyan kudu.

Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku nggunakake Share Corong.

clone lan nuduhake corong

Nuduhake Corong minangka cara kanggo nuduhake kabeh corong karo wong liya. Iki tegese dheweke entuk akses menyang kabeh corong, kalebu kaca opt-in, kaca matur nuwun, lan kabeh email ing antarane.

Sampeyan uga bisa nuduhake kaca tartamtu saka corong, kayata kaca dodolan utawa formulir pesenan.

Napa aku pengin nuduhake corongku?

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan pengin nuduhake corong karo wong liya.

Pisanan, iki cara sing apik kanggo njaluk umpan balik ing corong sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng carane wong sesambungan karo corong sampeyan lan nggawe owah-owahan.

Kapindho, iku cara sing apik kanggo mbangun hubungan karo pengusaha online liyane. Yen sampeyan nuduhake corong karo wong liya, mesthine dheweke bakal bali maneh.

Lan yen sampeyan duwe hubungan sing kuat karo wong liya, dheweke luwih seneng promosi produk lan layanan sampeyan.

Pungkasan, nanging paling ora, iku cara sing apik kanggo nggawe penghasilan pasif. Yen sampeyan duwe corong sing ngowahi kanthi apik, sampeyan bisa ngisi biaya saben wulan kanggo wong liya kanggo nggunakake.

nuduhake corong

Saiki sampeyan ngerti apa ClickFunnels Share Funnels, ayo ngrembug cara kerjane.

Nuduhake Corong bisa digunakake kanthi menehi kemampuan kanggo nuduhake kabeh corong karo wong liya. Iki tegese dheweke entuk akses menyang kabeh corong, kalebu kaca opt-in, kaca matur nuwun, lan kabeh email ing antarane.

Sampeyan uga bisa nuduhake kaca tartamtu saka corong, kayata kaca dodolan utawa formulir pesenan.

Kanggo nuduhake corong, sampeyan mung butuh URL corong. Banjur, sampeyan bisa nuduhake liwat email, media sosial, utawa malah link ing situs web sampeyan.

Yen ana wong sing ngeklik link kasebut, dheweke bakal digawa menyang kaca sing sampeyan gunakake.

Key Takeaway: Nuduhake corong minangka alat sing kuat sing bisa nulungi bisnis sampeyan menyang tingkat sabanjure.

Keuntungan Nggunakake Corong Dibagi

Yen sampeyan dadi pengusaha online, mula sampeyan mesthi golek cara kanggo nyepetake bisnis sampeyan lan nggawe luwih efisien. Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku nggunakake Share Corong.

apa clickfunnels

Nuduhake Corong minangka cara sing apik kanggo ngirit wektu lan dhuwit nalika nerangake bisnis online sampeyan. Kanthi nggunakake Share Corong, sampeyan bisa nuduhake corong karo pengusaha liyane, supaya bisa digunakake kanggo bisnis dhewe.

Mangkene sawetara keuntungan nggunakake Share Corong.

1. Ngirit Wektu

Kanthi nggunakake Share Corong, sampeyan bisa ngirit wektu akeh amarga ora perlu nggawe corong dhewe saka ngeruk. Nanging, sampeyan mung bisa nggunakake corong wong liya lan ngatur supaya cocog karo bisnis sampeyan.

2. Ngirit Dhuwit

Nggawe corong dhewe bisa larang banget, utamane yen sampeyan nyewa desainer kanggo nindakake kanggo sampeyan. Kanthi Nuduhake Corong, sampeyan bisa ngirit dhuwit akeh amarga sampeyan bisa nggunakake corong wong liya kanthi gratis.

3. Njaluk More Leads

Nalika sampeyan nuduhake corong karo pengusaha liyane, sampeyan bakal entuk luwih akeh timbal amarga dheweke bakal bisa ndeleng corong sampeyan lan mutusake yen pengin digunakake kanggo bisnis dhewe.

4. Tambah Konversi

Kanthi nggunakake Share Corong, sampeyan bisa nambah tingkat konversi sampeyan amarga sampeyan bakal bisa nggayuh luwih akeh wong kanthi pesen sampeyan.

5. Mbangun Hubungan

Nalika sampeyan nuduhake corong karo pengusaha liyane, sampeyan bakal bisa mbangun hubungan karo dheweke lan sinau saka pengalamane.

Key Takeaway: Nuduhake Corong minangka cara sing apik kanggo ngirit wektu lan dhuwit nalika nerangake bisnis online sampeyan.

Miwiti Kanthi Corong Dibagi

Share Corong iku ateges kaca kebangkrutan lan corong penjualan sing wis digawe sing bisa digunakake kanggo bisnis sampeyan dhewe.

Iku sampurna kanggo wong sing lagi miwiti, utawa kanggo wong-wong sing pengin ngirit wektu kanthi ora kudu nggawe corong dhewe saka awal.

Ana macem-macem Corong Enggo bareng sing kasedhiya, lan sampeyan bisa nemokake ing situs web ClickFunnels.

Kanggo nggunakake Corong Enggo bareng, pilih wae sing pengin digunakake banjur klik tombol "Gunakake Corong Iki".

Yen wis rampung, sampeyan bakal bisa ngatur corong supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa ngganti werna, teks, gambar, lan malah urutan kaca.

Sawise sampeyan seneng karo corong, sampeyan bisa nyimpen lan nggunakake kapan wae sampeyan pengin. Sampeyan mung kudu nuduhake link kasebut karo sapa wae sing sampeyan mikir bakal kasengsem nggunakake.

Key Takeaway: Nuduhake Corong minangka cara sing apik kanggo ngirit wektu lan dhuwit nalika nggawe kaca landing lan corong penjualan.

Sapa sing Kudu Gunakake Share Corong?

  1. Bisnis sing golek cara anyar kanggo nambah dodolan lan ngembangake bisnis.
  2. Bisnis sing berjuang kanggo ngasilake timbal lan ngowahi dadi pelanggan.
  3. Bisnis sing pengin ngirit wektu lan dhuwit kanthi nuduhake corong dodolan karo bisnis liyane.
  4. Bisnis sing pengin nggawe aliran penghasilan pasif kanthi nuduhake corong penjualan karo bisnis liyane.

Yen sampeyan kalebu ing salah sawijining kategori ing ndhuwur, mula sampeyan kudu nimbang nggunakake fitur ClickFunnels Share Funnels.

Iku cara sing apik kanggo njupuk bisnis menyang tingkat sabanjure lan miwiti ndeleng sawetara asil apik tenan.

DEAL

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Dhaptar Corong Enggo bareng Gratis (Sampeyan bisa ngusap lan ngimpor)

Corong Share Komunitas Anggota Gratis

kesimpulan

Kanthi ClickFunnels Share Funnels sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan sing kalebu informasi babagan produk utawa layanan sampeyan banjur bareng karo wong liya.

Nalika wong ngeklik link sing sampeyan gunakake, dheweke bakal digawa menyang kaca kebangkrutan sing bisa sinau luwih akeh babagan apa sing sampeyan tawarake.

DEAL

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Liyane maca

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.