Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Apa Aku Bisa Nggawe Situs Keanggotaan ing ClickFunnels?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan pengin nggawe situs anggota, ClickFunnels minangka pilihan sing apik. Sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe situs anggota sing kuat, gampang digunakake, bisa disesuaikan kanthi lengkap, lan duwe kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe situs sampeyan sukses. Kepiye carane bisa mbangun situs anggota ing ClickFunnels?

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nggawe manawa situs keanggotaan dibangun ing dhasar padhet. Iki tegese duwe pesen dodolan sing jelas lan ringkes, tawaran sing kuat, lan corong penjualan sing dirancang kanthi apik. Yen sampeyan ora duwe barang kasebut, situs keanggotaan sampeyan bakal gagal.

Sawise sampeyan duwe dhasar kasebut, kalebu nyetel seri autoresponder, nggawe sistem kanggo nangani dhukungan pelanggan, lan nyetel sistem kanggo ngatur konten sampeyan. ClickFunnels bisa nulungi kabeh perkara kasebut.

Priksa review sandi ClickFunnels kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh fitur corong lan kaca, lan pro lan kontra.

DEAL

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Nanging kepiye carane bisa mbangun situs anggota ing ClickFunnels? Maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Apa Situs Keanggotaan?

Situs anggota minangka komunitas online sing nawakake konten eksklusif lan akses mung kanggo anggota. Kanggo dadi anggota situs, siji biasane kudu ndhaptar lan mbayar ragad.

nggawe situs anggota karo clickfunnels

Isi ing situs anggota biasane gated, tegese mung bisa diakses dening anggota. Isi iki bisa maneka warna wujud, kayata video, artikel, e-kursus, lan liya-liyane.

Situs anggota asring nawakake aspek komunitas, ing ngendi anggota bisa sesambungan karo saben liyane lan staf situs kasebut.

Apa Aku Bisa Nggawe Situs Keanggotaan ing ClickFunnels?

Yen sampeyan pengin mbangun situs anggota ing ClickFunnels, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan lakoni kanggo miwiti.

conto situs anggota clickfunnels

Pisanan, sampeyan kudu nggawe corong ing ClickFunnels sing bakal dadi situs anggota sampeyan. Corong iki kudu duwe formulir ndhaptar lan gateway pambayaran sing dipasangake supaya wong bisa ndhaptar lan mbayar keanggotaan sampeyan.

Sawise sampeyan nggawe corong, sampeyan kudu promosi supaya wong bisa nemokake lan ndhaptar. Sampeyan bisa promosi corong liwat macem-macem saluran marketing, kayata media sosial, marketing email, utawa pariwara mbayar.

Sawise sampeyan duwe wong sing ndhaptar dadi anggota, sampeyan kudu ngirim konten kanthi rutin. Iki bisa ditindakake liwat email, blog, utawa area mung anggota ing situs web sampeyan.

Yen sampeyan ngirim konten sing berkualitas menyang anggota sampeyan, dheweke bakal luwih seneng langganan situs anggota lan terus mbayar biaya saben wulan.

Key Takeaway: Yen sampeyan pengin nggawe situs anggota ing ClickFunnels, sampeyan kudu nggawe corong lan promosi supaya wong bisa mlebu. Sawise sampeyan duwe anggota, sampeyan kudu ngirim isi kualitas kanggo wong-wong mau kanthi rutin supaya bisa langganan.

Keuntungan saka Mlaku Situs Keanggotaan

Mlaku anggota ngidini sampeyan duwe komunitas eksklusif, nawakake konten eksklusif, lan duwe aliran revenue sing terus-terusan.

Sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanggo nggawe situs anggota kanthi nggunakake template situs anggota.

Nanging penting kanggo elinga yen iki dudu peluru sihir. Ora ana jaminan yen situs anggota sampeyan bakal sukses mung amarga sampeyan nggunakake ClickFunnels.

Corong Keanggotaan ClickFunnels Gratis

Iki minangka dhaptar template corong anggota ClickFunnels gratis sing bisa digunakake (nuduhake corong sampeyan bisa ngimpor lan nggunakake kanthi bebas)

Pros lan Cons saka ClickFunnels

Ana akeh perkara sing disenengi babagan ClickFunnels. Corong anggota sing dibangun minangka salah sawijining fitur paling apik sing bisa mbantu sampeyan ngowahi prospek dadi anggota sing mbayar.

The rencana pembayaran telung sasi uga apik kanggo bisnis ukuran apa wae.

apa clickfunnels

Nanging, ana sawetara kontra kanggo ClickFunnels sing kudu dingerteni.

Pisanan, uji coba gratis 14 dina rada cendhak kanggo nyoba kabeh fitur.

Kapindho, rega saben wulan bisa nambah kanthi cepet yen sampeyan kudu nggunakake macem-macem fitur.

Sakabèhé, ClickFunnels minangka alat sing apik kanggo mbangun corong lan ngembangake bisnis online sampeyan. Yen sampeyan lagi nggoleki solusi situs anggota, ClickFunnels minangka pilihan sing apik.

Kekurangan Nggunakake ClickFunnels kanggo Situs Keanggotaan Sampeyan

Yen sampeyan mikir babagan nggunakake ClickFunnels kanggo situs anggota, sampeyan bisa uga mikir yen ana kekurangan.

Nalika ClickFunnels minangka alat gedhe sing bisa mbantu tuwuh bisnis online, ana sawetara bab kanggo mbudidaya sadurunge nggunakake kanggo situs anggota.

Pisanan, ClickFunnels dirancang kanggo marketing lan sales funnels, saengga bisa uga ora dadi alat sing paling apik kanggo situs anggota sing nduweni akeh konten.

Kajaba iku, ClickFunnels minangka layanan langganan saben wulan, dadi sampeyan kudu nglebokake anggaran sampeyan.

Pungkasan, ClickFunnels ora mung alat sing bisa digunakake kanggo mbangun situs anggota. Ana pilihan liyane ing kana, dadi manawa kanggo nindakake riset sadurunge manggon ing platform.

Carane Nggawe Corong Keanggotaan

Corong anggota ngidini sampeyan nyedhiyakake akses aman menyang konten liwat akun anggota sing dilindhungi sandi.

Kanthi corong anggota, sampeyan bakal bisa nuduhake konten sampeyan kanthi aman karo pelanggan.

Nggawe corong anggota gampang lan mung butuh sawetara menit.

  1. Mlebu menyang akun Clickfunnels.
  2. Klik ing tab "Funnels" banjur klik tombol "Gawe Corong Anyar".
  3. Pilih opsi "Keanggotaan Corong".
  4. Wenehi jeneng corong banjur klik tombol "Gawe Corong".
  5. Sampeyan saiki bakal dialihake menyang kaca pembangun corong. Ing kene, sampeyan kudu milih cithakan kanggo corong anggota.
  6. Sawise sampeyan wis milih cithakan, sampeyan bakal bisa ngowahi corong kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu.
  7. Yen wis rampung nyunting corong, klik tombol "Simpen".
  8. Corong anggota sampeyan saiki wis siyap. Cukup nuduhake URL karo pelanggan lan bakal bisa ngakses konten sampeyan liwat akun anggota sing dilindhungi sandi.

kesimpulan

Apa sampeyan bisa mbangun situs anggota ing ClickFunnels? ya wis.

ClickFunnels minangka pilihan sing apik kanggo situs anggota. Wis kabeh sing perlu kanggo nggawe situs sukses, kalebu cithakan, autoresponders, lan liyane.

Nanging, penting kanggo elinga yen ora ana jaminan sukses mung amarga sampeyan nggunakake ClickFunnels. Sampeyan isih kudu ngupayakake supaya situs sampeyan sukses.

DEAL

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Waca liyane:

https://help.clickfunnels.com/hc/en-us/articles/360006015354-Create-A-Membership-Funnel

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.