Kinsta Review (Best Google Cloud Platform Powered WordPress Hosting)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan mbukak pisanan WordPress situs lan kudu golek premium sing dikelola WordPress host? Utawa, apa sampeyan duwe situs sing wis diadegake lan mikir babagan modhifikasi perusahaan kaya Kinsta sing mbukak luwih cepet, luwih aman, lan rame karo fitur?

Saka $ 35 saben wulan

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Ringkesan Tinjauan Kinsta (TL; DR)
Rating
dirating 3.7 metu saka 5
Reregan
Saka $ 35 saben wulan
Jinis Hosting
ngatur WordPress & Hosting WooCommerce
Kacepetan & Kinerja
Nginx, HTTP / 2, kontainer LXD, PHP 8.0, MariaDB. Cache level server. Cloudflare CDN
WordPress
Ngatur lan ngoptimalake kanthi WordPress tumpukan
server
Google Cloud Platform (GCP)
keamanan
SSL gratis. WordPress keamanan centric (Deteksi DDoS, firewall hardware + liyane)
Control Panel
MyKinsta (duweke)
Tambahan
Migrasi premium gratis. Teknologi mandhiri, optimalisasi DB Otomatis, ngilangi Hack lan malware. WP-CLI, SSH, lan Git
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Budapest, Hongaria)
Deal Saiki
Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Apa wae sing kedadeyan, kudu ngerti dadi akeh WordPress sarwa dumadi metu ana sumpah kanggo bisnis kabeh pemilik situs web, kalebu duweke dhewe.

Salah sawijining premium paling apik WordPress Sarwa dumadi metu saiki yaiku Kinsta. Yaiku a game-changer nalika nerangake kinerja kacepetan dhuwur lan keamanan sing dikelola WordPress hosting. Review Kinsta iki bakal nyritakake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan revolusioner iki WordPress solusi hosting.

Untung lan rugine

Kinsta Pros

  • Jaminan dhuwit bali 30 dina
  • Didukung karo Google Cloud Platform (teknologi sing padha Google migunakake)
  • Tumpukan server cepet & aman (PHP 8, HTTP / 2, NGINX, MariaDB)
  • Cadangan gratis & cache sisih server (ora prelu plugin caching kapisah)
  • SSL lan CDN gratis (integrasi KeyCDN)
  • WordPress keamanan centric (Deteksi DDoS, firewall hardware + liyane)
  • migrasi situs gratis Unlimited saka WP Engine, Flywheel, Pantheon, Cloudways lan DreamHost

Kinsta Cons

  • Ora ana hosting email
  • Rega premium ora kanggo kabeh wong
  • Ora ana dhukungan telpon
DEAL

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Saka $ 35 saben wulan

Aku bakal mriksa maneh Kinsta - premium ngatur WordPress hosting panyedhiya yaiku banget populer pilihan ing antarane WordPress pamilik situs (PS asil saka tesku kacepetan minangka sebab utama kenapa wong ❤️ Kinsta).

Kinsta nyemak ing twitter
Tinjauan positif sing luar biasa saka wong ing Twitter

Ing review Kinsta (update 2022) iki, aku bakal ndeleng fitur Kinsta sing paling penting, apa aku dhewe test speed lan njupuk sampeyan liwat pro lan kontra, kanggo mbantu sampeyan mutusake sadurunge mlebu karo wong-wong mau kanggo WordPress Situs.

Cukup wenehi wektu sepuluh menit, lan aku bakal menehi kabeh informasi lan kasunyatan sing "kudu ngerti".

Coba resiko Kinsta gratis sajrone 30 dina

Saiki dheweke nawakake migrasi gratis tanpa wates saka WP Engine, Flywheel, Pantheon, Cloudways, lan DreamHost

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Oke, dadi aku wis kasebut sadurunge WordPress pamilik situs seneng Kinsta…

Mangkene sawetara pangguna ujar babagan WordPress hosting, sing ditutup Grup Facebook kanthi luwih saka 9,000 anggota sing khusus kanggo WordPress hosting

webmaster tresna kinsta
Saran tanggepan sing luar biasa babagan WordPress Hosting Group Facebook

Kinsta Pros

Diadeg ing taun 2013, Kinsta digawe kanthi harapan bisa dadi sing paling apik WordPress platform hosting ing jagad iki.

review kinsta

Akibaté, padha ngripta tim sing duwé pengalaman WordPress pangembang sing nggawe tugas dadi fokus kanggo kecepatan, keamanan, lan stabilitas nalika hosting web.

Nanging apa padha paling apik ing donya?

Ayo dipikir.

1. Powered by Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta didhukung dening GoogleCloud Platform lan wis pindhah menyang GCP komputasi (C2) VM. Mangkene tembunge dhewe kenapa dheweke mutusake nggunakake GCP:

 

Napa Kinsta mutusake nggunakake eksklusif Google'S Cloud Platform, lan ora nawakake, contone, infrastruktur saka AWS lan Azure uga?

Sawetara taun kepungkur kita mutusake pindhah saka Linode. Ing wektu iki, Google Cloud Platform isih cilik, nanging kita seneng arah sing dituju. Saka rega, nganti kinerja, dheweke mriksa kabeh kothak nalika kita ngevaluasi panyedhiya maya (kalebu AWS lan Azure).

Google nindakake perkara sing apik banget, kayata migrasi langsung saka mesin virtual. Kajaba iku, Google minangka merek sing bisa dipercaya pelanggan. Kita ndeleng iki minangka cara sing apik kanggo ngiyatake regane layanan kita. Ing wektu iki, apa kita njupuk kabisan iman? Ing sawetara aspek ya, amarga kita iki sing pertama ngatur WordPress host kanggo nggunakake GCP khusus.

Nanging saiki, taun mengko, kabeh saingan kita pindhah menyang Google Cloud Platform. Supaya kita ngerti yen kita nggawe pilihan sing bener. We saiki duwe kauntungan minangka tim kita ngerti GoogleInfrastruktur luwih apik tinimbang sapa wae.

Alesan utama kita ora pengin nawakake macem-macem panyedhiya yaiku ngasilake dhukungan subpar ing saindenging papan. Kita pengin tim fokus ing siji platform lan dadi pengalaman paling apik kanggo klien.

Logo Kinsta

 

Kinsta nggunakake mesin virtual ing salah siji saka Google Pusat data kaping pirang-pirang Cloud Platform. Lan ya, tegese situs web sampeyan di-host ing piranti keras sing padha karo wong liya Google dhewe nggunakake.

Saben mesin virtual (VM) duwe 96 CPU lan atusan gigabyte RAM digunakake kanggo sampeyan lan data situs web. Sumber daya iki bisa diakses kanthi dhasar sing dibutuhake, tegese bisnis sampeyan ora mung gampang ditindakake, malah ora bisa nyebabake kacepetan lan kinerja situs web sampeyan.

google platform maya

Kabeh sesambungan nggunakake Google Tingkat utama Cloud Platform, dadi ora ana ing ngendi pengunjung situs sampeyan ing jagad iki, situs sampeyan data dikirim kilat cepet. Iki penting kanggo ngerti amarga panyedhiya hosting liyane sing nggunakake Google Cloud Platform milih "tingkat standar" sing luwih murah, tegese pangiriman data sing luwih alon.

nggunakake Google Cloud Platform uga migunani amarga:

  • Nawakake jaringan paling gedhe ing donya (kabel trans-Pacific 9,000km yaiku kabel ngisor kapasitas paling dhuwur sing wis ana)
  • Sampeyan bisa milih pusat data luwih saka aman (elinga, Google dipercaya iku)
  • Nyedhiyakake rega sing luwih terjangkau kanthi tambahan tingkat menit, tegese sampeyan mung mbayar apa sing sampeyan gunakake, lan ora ana liyane
  • Google nawakake transfer mesin langsung supaya saben wektu ndandani, tembelan, utawa nganyari piranti lunak kudu ditindakake, proses kasebut dadi lancar.

Google Cloud Platform menehi pelanggan hosting yakin manawa data situs kasebut aman, aman, lan dilayani kanthi cepet.

kacepetan lan keamanan

2. Kecepatan Situs sing Serius

Situs sing mbukak alon-alon bisa uga ora ana ndhuwur ing sembarang ceruk. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Mesthekake tingkat kacepetan ndhuwur minangka salah sawijining tujuan utama.

mbukak kacepetan wektu

Kanggo miwiti, dheweke nawakake 24 beda database dumunung ing saindenging jagad - AS, Asia-Pasifik, Eropa, lan Amérika Kidul - lan sampeyan bisa milih sing kapisah kanggo saben sampeyan WordPress situs web yen sampeyan pengin.

Sabanjure, dheweke nawakake Rute Amazon 53 DNS premium kanggo kabeh pelanggan. Ing tembung liyane, padha nyedhiyakake suda lan rute geolokasi kanggo mbantu stabilitas, kecepatan lan kinerja online ing kabeh wektu.

Pungkasan, dheweke wis kerja sama KeyCDN, kiriman jaringan konten sing kuat, sing bakal ngirim konten statis kayata gambar, JavaScript, lan CSS langsung ora ana masalah ing endi wae ing lokasi pengunjung situs. Apike, kabeh rencana hosting kasedhiya bandwidth gratis.

Kudu luwih sithik? Kinsta uga kepengin ngerti sampeyan WordPress tumpukan PHP 7.4, Nginx, HTTP / 2, lan Maria DB mbantu nggawe situs sampeyan mujudake paling cepet.

Lan sampeyan ora kudu nglakoni apa-apa.

Dadi .. sepira cepet Kinsta?

Bagean penting saka review Kinsta iki yaiku nguji kinerja kanthi nindakake perbandingan situs web iki (host ing SiteGround) lan salinan sing tepat (nanging di-host ing Kinsta).

Iku:

  • Kaping pisanan, aku bakal nyoba kinerja situs web iki ing host saiki (SiteGround).
  • Banjur, aku bakal nyoba situs web sing padha (salinan kloning) ing Kinsta.

Kanthi nindakake tes iki, sampeyan bakal:

  • Ngerti sepira cepet situs sing dadi tuan rumah ing Kinsta akeh banget
  • Golek pitulung yen sampeyan kudu nimbang pindhah menyang dheweke

Mangkene carane homepage (ing situs iki - dadi tuan rumah ing SiteGround) nindakake Pingdom:

homepage siteground pingdom

Iki ngemot detik 1.24. Iki pancene cepet banget dibandhingake karo host liyane - Amarga SiteGround ora ana roket kanthi cara apa wae.

Pitakonane, apa Kinsta bisa ngalahake kacepetan iki? Ayo goleki…

homepage pingdom

Halaman utama sing padha ing Kinsta (aku nyakup kabeh situsku lan dadi host ing Kinsta) sing akeh detik 0.544.

Pancen apik tenan! Homepage ing Kinsta kathah ngemot 0.7 detik luwih cepet saka ing SiteGround.

Saiki iku apik tenan! (cathetan kanggo dhewe: nimbang pindhah situs iki menyang Kinsta)

Pripun GTmetrix, kacepetan situs web uga piranti kacepetan liyane sing terkenal?

Punika caranipun homepage (situs iki - dadi tuan rumah ing SiteGround) nindakake GTmetrix:

homepage siteground gtmetrix

Iki ngemot detik 2.2. Maneh, iki banget cepet dibandhingake karo akeh host liyane. Dadi, apa Kinsta?

gtmetrix ing omah

Halaman utama sing padha ing Kinsta (aku nyakup kabeh situsku lan dadi host ing Kinsta) sing akeh detik 1.5.

Maneh, asil dandan luwih cepet setengah liya! Kinsta uga menehi kinerja sing luwih apik babagan ukuran kaca sing luwih cilik lan kurang panjaluk.

Dadi apa sing kudu digawe kabeh iki?

Secara umum, aku pikir aman yen sampeyan milih dadi tuan rumah WordPress situs ing Kinsta banjur bakal mbukak kanthi cepet. Semono uga, amarga sampeyan mbayar kinerja premium lan layanan!

 

Coba Kinsta WordPress gratis risiko hosting sajrone 30 dina

 

Aku wis nggawe situs test sing dianakake ing Kinsta kanggo ngawasi wektu repon lan server nanggepi:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

3. Keamanan Keamanan Situs

Tambah kanggo kasunyatan sing Google Cloud Platform tansah dikunci, ngerti yen dheweke nganggep keamanan situs sampeyan kanthi serius kanthi ngetrapake sawetara alat lan kabijakan kanggo nglindhungi data situs sing di-host:

  • Ngawasi situs Langsung saben menit
  • Deteksi serangan DDoS yen kedadeyan
  • Nyegah proaktif kode jahat kanggo mlebu ing jaringan
  • Serep saben dina situs sampeyan
  • Gandhi hardware sing dibangun ing
  • Bukti asli 2 faktor kanggo nglindhungi login akun
  • IP nglarang sawise 6 upaya mlebu log
  • Garansi gratis hack (kanthi ndandani gratis yen ana sing mlebu)
  • Sijil sertifikat gratis kanthi instalasi klik siji
  • Bocah cilik otomatis WordPress patch keamanan ditrapake

Yen ana situs web, lan sampeyan kudu mulihake kanthi nggunakake serep, sampeyan bisa ngakses pilihan mulihake ing dashboard MyKinsta.

serep kinsta

Kaya sing sampeyan ngerteni, padha metu banget nalika entuk situs web lan file. Lan nalika sampeyan isih bisa milih nginstal langkah-langkah keamanan tambahan WordPress situs yen diluncurake, sampeyan bisa uga gampang ngaso kanthi kasunyatan manawa Kinsta uga mbantu sampeyan.

4. Dashboard Mesra Pangguna

Wong biasane ora seneng nalika panyedhiya hosting nyasar saka cPanel utawa Pashk sing khas kanggo ngatur situs web sing dadi tuan rumah.

Nanging yen sampeyan salah sawijining wong, sampeyan bisa uga mikir sawise ndeleng Dashboard MyKinsta.

dashboard mykinsta

Ora mung intashive intuitif iki digunakake, lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ngatur situs, informasi akuntansi, lan liya-liyane, Dashboard MyKinsta dilengkapi karo:

  • Akses menyang tim dhukungan 24/7 liwat Intercom (ing Inggris lan Spanyol, kanthi luwih akeh basa sing bakal teka!)
  • Gampang nambah anyar WordPress situs
nambah anyar wordpress situs
  • Kemampuan kanggo ngluncurake migrasi, mriksa nganyari plugin, njupuk serep, lan malah mbusak cache
  • Navigasi gampang ing antarane lingkungan pementasan lan situs live
  • Manajemen jeneng domain (DNS) lengkap
  • WordPress pemantauan plugin, nolak IP, data CDN, lan log pangguna
  • Piranti kayata: Plugin cache Kinsta, sertifikat SSL, Pemantauan Relic Anyar, lan ngalih Mesin Engine
alat mykinsta

Lan kanggo mateni, Dashboard MyKinsta responsif kanthi desain kanthi otomatis, supaya sampeyan bisa ngakses kanthi nggunakake ponsel tanpa kalah.

Pungkasane, kita bakal kaget yen sampeyan nyingkirake papan pemilike properti iki, kaya saiki.

Amarga kabeh kejujuran, pancen gampang dienggo, duwe kabeh sing kudu diakses ing sak panggonan, lan katon apik banget.

5. Dhukungan Luhur

Yen sampeyan kaya aku, tujuane ora kudu - kudu ngobrol karo tim dhukungan host web sampeyan.

Nanging .. kita kabeh ngerti yen kedadeyan kasebut.

Kinsta bakal ngandhani yen tim dhukungan kasebut mung paling apik.

Dadi, apa tegese sampeyan persis?

Tegese ora bakal ana wektu yen ana anggota dhukungan kudu ngliwati sampeyan ahli khusus kanggo nggoleki wong sing ngerti jawaban kasebut.

Nanging, tim dhukungan kabeh digawe saka trampil WordPress pangembang lan insinyur Linux, sing terus terang, ngerti apa sing lagi ditindakake.

Kajaba iku, dheweke gumunggung kurang saka wektu tanggapan tiket 5 menit lan bakal nggayuh sampeyan menit padha ngerti yen salah.

tim dhukungan

Sampeyan bisa ngakses live chat ing Dashboard MyKinsta 24/7 nggunakake Intercom, fitur obrolan sing luwih maju sing ngidini sampeyan navigasi papan pemuka tanpa diikat menyang jendela tartamtu.

Lan yen sampeyan pengin, sampeyan mesthi bisa ngirim tiket dhukungan supaya masalah sampeyan wis rampung.

Penasaran ngerti sebabe dheweke ora menehi dhukungan langsung ing telpon? Inggih, dheweke duwe alasan sing apik:

  • Sistem tiket supaya bisa langsung ngerti sapa sampeyan lan rencana apa sampeyan duwe
  • Sistem olahpesen ngidini gambar, link, video, lan potongan kode kanggo nyathet masalah sing luwih apik
  • Pranala otomatis menyang Dhasar Kawruh bisa kedadeyan sajrone ngobrol
  • Kabeh tiket dhukungan lan chats disimpen yen sampeyan utawa tim dhukungan butuh kasebut ing ngarep

Kinsta pengin fokus kabeh upaya ing dhukungan online. Lan, amarga dheweke ngaku ora bisa langsung sesambungan karo sampeyan, lan pengin priksa manawa ora ana gangguan tambahan, mula ora bisa nduwe dhukungan langsung.

6. Pangembang-loropaken

Ya, sampeyan mikir.

Saliyane dadi pangguna sing gampang banget kanggo sing lagi wae miwiti host host web, Kinsta uga narik WordPress pangembang sing nggoleki panyedhiya hosting sing dipercaya.

Kasunyatane, amarga akeh wong ing Kinsta sing WordPress gawe, mung nggawe manawa priksa manawa dheweke nawakake fitur canggih ing rencana hosting kanggo wong-wong sing kaya pengalaman kaya dheweke.

Iki minangka sing bisa diarepake nalika sampeyan milih Kinsta kanggo kabutuhan hosting minangka pangembang web:

  • DevKinsta - desain, berkembang, lan masang WordPress situs kanthi lokal. DevKinsta gratis ing salawas-lawase, lan kasedhiya kanggo macOS lan Windows.
  • Ora ana kunci menyang siji WordPress konfigurasi supaya luwih fleksibilitas nginstal
  • Akses SSH lan GIT ing kabeh rencana Business 1 lan luwih dhuwur
  • WP-CLI (nginstal baris antarmuka) WordPress)
  • Kemampuan kanggo mbukak versi PHP beda ing antarane situs lan lingkungan pementasan
  • Serep otomatis mulihake ing situs pementasan uga
  • Dhukungan kanggo konfigurasi proxy mbalikke

Kajaba iku, pangembang duwe akses menyang tambahan premium kayata Elasticsearch, Cloudflare Railgun, lan Redis.

Sampeyan bisa nyana luwih akeh, amarga terus-terusan muter fitur-fitur apik tenan:

 

Kanthi akeh fitur anyar sing kasedhiya kanggo pangguna Kinsta, kayata backup saben jam, backup siji klik sing bisa didownload, akses multi pangguna, lan sistem ijin, apa sing bakal ditindakake radar Kinsta?

Ing ngisor iki dhaptar dhaptar sawetara perkara sing Q4:

- Integrasi sing luwih ketat karo dashboard MyKinsta lan mitra CDN.

- Pilihan tambahan supaya ngoper / ngaktifake HTTPS ing situs luwih gampang.

- Anyar Google lokasi pusat data (Hong Kong, Zürich).

- Nggawe PHP 7.3 yen kasedhiya.

- Pangapikan ing sistem tagihan supaya luwih gampang ngatur akun, uga luwih gampang nangani mata uang tambahan kanggo klien internasional.

- Ngalih saka domain pangembangan menyang domain langsung bakal luwih gampang saka sadurunge.

- Ing mburine perbaikan sistem dhukungan bakal mbantu para Insinyur dadi luwih cepet tinimbang nulungi klien.

- Pangapikan kanggo UI Editor DNS kita.

PHP sing bisa ngobati awake dhewe, optimisasi database MySQL otomatis, lan firewall GCP.

Logo Kinsta

 

7. Kinsta dioptimalake kanggo WordPress

Kinsta tujuane kanggo ngoptimalake WordPress situs ngluwihi apa liyane WordPress sarwa dumadi. Dheweke pengin situs web sampeyan kanthi bener, mbukak kanthi cepet, lan pangguna sampeyan duwe pengalaman sing paling lancar.

Coba priksa apa sing ditindakake supaya kedadeyan:

  • Caching level-server. Nikmati cache kaca lengkap ing level server supaya data langsung dikirim menyang pengunjung situs. Gabungke iki karo solusi cache Kinsta eksklusif lan busak cache miturut syarat sampeyan dhewe.
dibangun ing server caching
  • Fungsionalitas eCommer. Dheweke ngerti manawa situs eCommerce njaluk akeh sumber daya lan nggunakake akeh data sing bakal ditindakake. Pramila dheweke wis kerja keras kanggo ngimbangi kinerja lan fungsine supaya pelanggan entuk apa sing dibutuhake, lan uga sampeyan.
  • Ngawasi Relasi Anyar Saben situs sing di-host ing Kinsta kalebu wektu 288 wektu mriksa mriksa thanks kanggo alat pemantauan kinerja Relasi Anyar. Iki menehi wektu tim dhukungan kanggo nanggapi lan ngandhani yen kapan wae ana curiga sing dideteksi. Iki uga mbantu nyathet wektu sing tepat supaya dhukungan bisa langsung ngrampungake masalah kasebut.

Yen sampeyan duwe WordPress situs web lan dadi tuan rumah situs karo wong-wong mau, sampeyan bisa milih apa sing bakal dioptimalake kanggo nggarap sistem manajemen konten tartamtu.

8. Migrasi situs gratis tanpa wates

Kinsta nawakake pelanggan anyar tanpa watesan migrasi gratis kanggo kabeh Langgeng, WP Engine, Flywheel, Pantheon, lan DreamHost pelanggan sing pengin nggawe langkah kasebut ing Kinsta.

Sing apik babagan tawaran iki yaiku ora dadi masalah yen sampeyan duwe WordPress situs utawa sèket, amarga tim migrasi ahli Kinsta kasedhiya kanggo mbantu migrasi WordPress situs utawa situs sing dituju.

Cara njupuk kauntungan saka penawaran migrasi situs gratis:

  1. Mlebu kanggo hosting karo Kinsta. Migrasi gratis kasedhiya kanggo kabeh rencana Kinsta, saka Starter to Enterprise, preduli saka pirang-pirang situs sing sampeyan duwe.
  2. Sawise sampeyan ndhaptar kanggo nggayuh tim dhukungan lan dheweke bakal kerja bareng sampeyan nglumpukake informasi sing dibutuhake kanggo miwiti proses migrasi situs.

9. Demo MyKinsta gratis

The MyKinsta Demo minangka akun 100% gratis kasedhiya kanggo sapa wae sing pengin menehi cobi pangguna lan panel kontrol khusus.

Dolan maring kinsta.com/mykinsta lan ndhaptar dhewe kanggo nggawe akun demo gratis.

Kanthi demo MyKinsta, sampeyan bisa nyoba fitur kayata:

  • WordPress nggawe situs.
  • Manajemen SSL.
  • Ngawasi kinerja.
  • Wilayah pementasan siji-klik
  • Nggoleki lan ngganti.
  • Switch versi PHP.
  • Integrasi CDN.
  • Manajemen serep situs web.

Kinsta Cons

Yen sampeyan wis entuk adoh, sampeyan bakal mikir manawa Kinsta bisa uga paling apik ing donya. Saiki, isih bisa uga, nanging sampeyan kudu ngerti yen ana sawetara kekurangan sing bisa nyebabake sampeyan mindhakake.

1. Ora Registrasi Jeneng Domain

Saiki, dheweke ora nawarake pendaptaran jeneng domain kayane akeh panyedhiya hosting web populer.

Iki tegese ora mung kudu ndhaptar jeneng domain karo perusahaan pihak katelu lan arahake marang dheweke (sing bisa angel kanggo pemilik situs web wong anyar), sampeyan uga ora entuk manfaat saka "registrasi jeneng domain gratis" akeh panyedhiya hosting web menehi pelanggan kanggo taun pisanan.

2. Ora Hosting Email

Sampeyan gampang nggawe panyedhiya hosting dadi akun email sampeyan uga. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe email nggunakake domain sampeyan (sing profesional lan apik kanggo merek), uga ngirim / nampa email lan ngatur akun saka akun hosting sampeyan.

Sayange, dheweke ora nawakake hosting email salah siji. Lan nalika sawetara wong ngucapake manawa hosting email ing server sing padha karo situs web sampeyan ana masalah (Sawise kabeh, yen server sampeyan mudhun, semono uga email sampeyan, lan sampeyan ora bisa ngubungi sapa wae, kalebu pelanggan), sawetara wong luwih seneng ngatur kabeh saka siji titik.

G Suite (sadurunge Google Aplikasi) saka $5 saben sasi saben alamat email, lan rackspace saka $ 2 saben wulan saben alamat email, yaiku rong alternatif email email sing apik.

3. WordPress Watesan Plugin

Amarga Kinsta ora bisa menehi layanan hosting sing luar biasa matesi panggunaan sawetara plugin amarga bakal konflik karo layanan.

Sawetara plugin populer sing ora bisa digunakake minangka pelanggan kalebu:

  • Wordfence lan Tembok Login
  • WP paling cepet Cache lan Cache Enabler (WP Rocket versi 3.0 lan luwih didhukung)
  • Kabeh plugin serep non-tambahan kaya WP DB Gawe serep, migrasi All-in One WP, Backup Buddy, BackWPup, lan Updateraft
  • Optimizer Gambar EWWW (kajaba sampeyan nggunakake Cloud Cloud Optimizer Image EWWW)
  • Plugin kinerja kaya Luwih apik WordPress Minimal, WP-Optimum, lan P3 Profiler

Pesaing kaya Liquid Web ngidini kabeh jinis plugin. Sanajan iki ora dadi masalah nyata, amarga Kinsta nyakup fungsi sing diwenehake plugins, sawetara wong luwih seneng nambah kontrol babagan kaya serep, keamanan situs, lan optimisasi gambar.

Kinsta WordPress plans

Kinsta nawakake kanthi ngatur WordPress hosting kanggo agensi lan kanggo sapa wae sing duwe WordPress situs web.

Rencana kalebu saka $ 30 / sasi kanggo $ 900 / sasi, skala lan ukuran nalika rega saben wulan mundhak.

rencana rega kinsta

Kanggo menehi ide babagan saben rencana timbangan, kita bakal weruh telung rencana hosting sing kasedhiya:

  • Mbukak: Rencana iki kalebu siji WordPress nginstal, kunjungan saben wulan 25K, panyimpenan SSD 3GB, CDN 50GB, serep saben dina, dhukungan 24/7, papan pementasan, sertifikat SSL gratis, lan plugin caching kanggo $ 30 / sasi.
  • Pro: Rencana iki kalebu 2 WordPress nginstal, 50K kunjungan saben wulan, panyimpenan 6GB SSD, 100GB CDN, 1 situs gratis gratis, dhukungan Multisite, serep saben dina, dhukungan 24/7, area pementasan, sertifikat SSL gratis, kloning situs, lan plugin caching kanggo $ 60 / sasi.
  • Bisnis 1. Rencana iki kalebu 3 WordPress nginstal, pengunjung 100K saben wulan, panyimpenan 10GB SSD, 200GB CDN, 1 situs gratis gratis, dhukungan Multisite, serep saben dina, dhukungan 24/7, area pementasan, sertifikat SSL gratis, kloning situs, akses SSH, lan plugin caching kanggo $ 100 / sasi.
  • Bisnis 2. Rencana iki kalebu 10 WordPress nginstal, pengunjung 250K saben wulan, panyimpenan 20GB SSD, 300GB CDN, 1 situs gratis gratis, dhukungan Multisite, serep saben dina, dhukungan 24/7, area pementasan, sertifikat SSL gratis, kloning situs, akses SSH, lan plugin caching kanggo $ 200 / sasi.
  • Rencana liyane yaiku: Bisnis 3 ($ 300 / mo), Bisnis 4 ($ 400 / mo), Perusahaan 1 ($ 600 / mo) lan Perusahaan 2 ($ 900 / mo).

Kabeh rencana, ora ketompo sing sampeyan pilih, ngidini sampeyan milih salah siji saka 24 pusat data ing Google Cloud Platform, lan nampa dhukungan pakar, jaringan sing aman banget kanthi pemantauan saben dina lan langkah-langkah keamanan, lan fitur kabeh kacepetan sing dirancang kanggo ngirim konten situs kanthi cepet.

Yen sampeyan arep mbayar awal entuk 2 wulan gratis! Uga, kabeh rencana kasedhiya migrasi situs sarung tangan putih gratis.

 

Coba resiko Kinsta gratis sajrone 30 dina

 

Elinga yen dheweke ngisi kakehan yen situs sampeyan mbukak kunjungan saben wulan lan CDN gigabytes:

rega overage
Kunjungan panggunaan situs yaiku $ 1 / 1,000 kunjungan lan panggunaan CDN yaiku $ 0.10 / GB

Pungkasan, luwih becik ngerti yen Kinsta uga nawakake Hosting WooCommerce. Iki apik kanggo wong sing duwe WordPress situs sing mbukak toko online nggunakake platform WooCommerce sing populer.

Pitakonan Paling Sering

  1. Opo iku Kinsta? Kinsta minangka premium sing dikelola WordPress perusahaan hosting. Tumpukan teknologi kasebut didhukung dening Google Cloud – jaringan maya paling gedhe lan paling cepet lan paling disenengi ing donya. Kinsta didegake ing 2013 dening Mark Gavalda, sing dadi CEO perusahaan saiki. Dheweke kerja bareng karo perusahaan kayata Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift lan FreshBooks.
  1. Apa jinis rencana hosting sing kasedhiya karo Kinsta? Dheweke mung menehi ngatur WordPress hosting, kanthi dhukungan WooCommerce lan Enterprise.
  1. Apa panel kontrol sing digunakake? Dashboard MyKinsta khusus Kinsta duwe kabeh fitur cPanel lan Plesk, lan liya-liyane. Ngerteni luwih lengkap babagan MyKinsta alat manajemen situs.
  1. Aku bakal nampa sertifikat SSL? Ya, kabeh pelanggan nampa sertifikat SSL Ayo Ndhaptar kanthi gratis kanggo situs-situs kasebut. Kabeh rencana teka kanthi nggabungake SSL siji-klik
  1. Apa aku bisa dadi host akun email? Ora, Kinsta ora dadi tuan rumah akun email kanggo para pelanggan.
  1. Apa Kinsta nawakake registrasi jeneng domain? Ora, sampeyan kudu ngamanake jeneng domain karo perusahaan pihak katelu lan sambungake menyang Kinsta nalika mlebu salah sawijining rencana hosting.
  1. Apa Kinsta nawakake pembangun situs web? Ora, dheweke ora duwe internal Site situs. Yen jarene, amarga hosting kanggo WordPress, tukang gawe situs, kayata Unsur, Divi, Pembina Beaver, utawa Visual Composer bakal nggarap situs web sampeyan.
  1. Apa dhukungan pelanggan apa sing bakal aku ngarepake karo Kinsta? Kanthi Kinsta, sampeyan bisa ngakses dhukungan chatting live liwat dashboard MyKinsta 24/7. Sampeyan uga bisa ngirim panjaluk tiket, sing biasane dijawab sajrone 5 menit kiriman dening tim WordPress spesialis sing dirancang kanggo menehi kedudukan ndhuwur WordPress lan Kinsta dhukungan dhukungan.
  1. Apa dheweke menehi jaminan uptime lan mbalekake maneh kanggo wektu mudhun? Garansi wektu 99.9% sing didhukung dening persetujuan level layanan (SLA) sing bakal njamin kredit 5% saka total tagihan sampeyan supaya ora njamin 24 jam, 7 dina saben kasedhiyan layanan minggu. Dheweke uga duwe tanggapan kaping 30 menit kanggo kedadeyan darurat.
  1. Apa jaminan dhuwit bali? Yen sampeyan mbatalake akun hosting sajrone 30 dina pisanan layanan kasebut, dheweke bakal ngasilake mbalekaken lengkap.
  1. Opsi pembayaran sing ditawarake? Dheweke nampa kabeh kertu kredit utama; Visa, MasterCard, Discover, American Express (Ora Paypal)

Kinsta Review 2022 - Ringkesan

Aku menehi saran Kinsta?

Kinsta minangka luar biasa ngatur WordPress solusi hosting sing duwe kabeh sing perlu kanggo mbukak cepet lan aman WordPress situs web.

Ing tembung dhewe:

Apa sing mbedakake Kinsta saka kompetisi nalika nerangake telung hosting S, kacepetan, keamanan lan dhukungan?

Sanajan panyedhiya liyane saiki wis digunakake Google Platform Cloud, kita isih nganggep iki minangka kauntungan kanggo Kinsta. Nopo nopo Amarga kita bisa langsung muter pusat data anyar nalika kasedhiya. Saiki kita duwe 24 pusat data lan ngitung.

Kita uga kalebu Google's jaringan undakan premium (dudu undakan standar) kanggo kabeh rencana. Yen panyedhiya ora nyebutake jaringan sing digunakake, mesthine dheweke nyoba ngirit dhuwit kanthi mbukak pilihan sing luwih alon. Jaringan tingkat premium njamin latensi cepet kanggo kabeh klien.

Kinsta migunakake wadhah Linux terisolasi teknologi, tegese kabeh WordPress situs rampung diisolasi. Iki njamin kinerja lan keamanan kanthi desain. Ora ana sumber sing dituduhake lan saben situs duwe PHP dhewe, Nginx, MySQL, MariaDB, sapiturute Iki uga ngidini skala otomatis kanggo lonjakan lalu lintas kanthi cepet amarga CPU lan memori kanthi otomatis diwenehake dening mesin virtual kita yen dibutuhake.

We partner karo KeyCDN, salah sawijining panyedhiya CDN HTTP / 2 paling cepet ing industri iki kanggo turbocharge aset klien (media, JS, CSS) ing saindenging jagad. Nalika Cloudflare apik banget, lan akeh klien nggunakake, iku dudu CDN nyata nanging layanan proksi + WAF (bisa digunakake kanthi cara sing padha). Amarga iku, Cloudflare nerangake sawetara overhead (tambahan TTFB) amarga kasunyatane lungguh ing antarane situs lan host. Kanggo klien, kita pengin latensi paling cepet lan kacepetan jaringan ora diwatesi saka inter-inter.

Kita ndhukung bukti asli rong faktor, Watesan geoIP, otomatis Larangan mbaleni IP (liwat ambang tartamtu), lan ngetrapake sandhi kuwat ing kabeh nginstal anyar. We malah duwe IP nolak alat ing dashboard kita sing ngidini klien ngalangi IP kanthi manual yen perlu. Kita duwe firewall hardware, keamanan aktif lan pasif, lan fitur canggih liyane kanggo nyegah akses menyang data. Lan kanggo kabeh klien Kinsta, kita nawakake mbecike hack gratis yen ana kesempatan sing dipateni, situs kasebut dikompromi.

We sing paling cepet ngatur WordPress inang kanggo push versi PHP paling anyar nalika kasedhiya. Iki ora mung dibutuhake kanggo alasan keamanan, nanging uga kanggo kinerja. Kita duwe CEO (pangembang kanthi perdagangan) sing kepengin banget karo kinerja, mula manawa kita nglakokake piranti lunak paling anyar yaiku tim sing kudu ditindakake kanthi serius.

Kinsta ndukung sethithik beda tinimbang liyane, lan sejatine sing mbedakake kita. We nawakake Dhukungan 24 × 7 liwat Intercom. Nanging kita ora duwe wakil dhukungan tingkat beda. Kabeh anggota tim dhukungan minangka Insinyur Linux sing trampil lan WordPress pangembang Iki njamin manawa klien kita ora bouncing lan masalahe bisa diatasi kanthi cepet.

Kita wektu tanggapan tiket rata-rata kurang saka limang menit, biasane kurang saka loro. Kita uga ngawasi wektu aktif ing kabeh situs klien 24 × 7 lan bangga bisa dadi proaktif. Yen situs mati amarga ana sebab, gegandhengan karo server utawa malah gegandhengan karo plugin, kita bakal langsung nggayuh. Kaping pirang-pirang sadurunge sampeyan ngerti yen ana sing salah.

Logo Kinsta

Lan kanggo mateni, kanthi dhukungan pelanggan stellar, panel kontrol panel sing ramah pangguna, lan alat sing ramah pangembang, WordPress pemilik situs web akeh sing bisa ditampa kanthi nggunakake hosting Kinsta.

Kasunyatane, ana sing nggoleki fitur kasebut bisa uga mung percaya Kinsta paling apik Google Cloud WordPress solusi hosting ing donya.

Ngandika, jinis hosting iki bisa uga sithik sithik kanggo pamilik situs web pamula. Lan ing rega regane $ 30 / wulan kanggo layanan hosting sing paling dhasar, wong-wong sing duwe anggaran sing nyenyet bisa uga ora pengin kabeh wong, nanging ora kaya ngapa.

Dadi, yen sampeyan lagi ana ing pasar kanggo ngatur kabeh WordPress hosting lan mikir babagan nganyarke menyang panyedhiya hosting liyane, mriksa Kinsta lan ndeleng apa sing sampeyan seneng. Sampeyan ora tau ngerti, fitur, kecepatan, keamanan, lan dhukungan pelanggan bisa uga mung apa sing sampeyan goleki.

DEAL

Coba Kinsta GRATIS 30 dina

Saka $ 35 saben wulan

Pangguna Anggota

Dhukungan pelanggan sing luar biasa

dirating 5 metu saka 5
Muga 2, 2022

Dhukungan pelanggan Kinsta luwih apik tinimbang host web liyane ing kana. Dasbor kasebut gampang banget digunakake lan tim dhukungan mesthi siyap mbantu sampeyan. Situsku cepet banget lan aku bisa milih pusat data kanggo situsku sing ana ing negaraku. Sing paling akeh host web ora ngidini sampeyan nindakake.

Avatar kanggo Kimmi
Kimmi

WordPress hosting!

dirating 4 metu saka 5
April 27, 2022

Apa aku kaya Kinsta iku ndadekake miwiti lan ngatur a WordPress situs web pancene gampang. Yen sampeyan minangka wong kaya aku sing ora ngerti babagan komputer, aku bakal menehi saran banget kanggo nggunakake Kinsta kanggo situs web sampeyan. Siji-sijine sing aku ora seneng yaiku sithik papan lan bandwidth sing sampeyan entuk kanggo tag rega premium. Yen sampeyan dadi tuan rumah akeh video lan gambar ing situs web sampeyan, siyap ndeleng sawetara biaya overage ing invoces sampeyan.

Avatar kanggo BennyB
BennyB

Mesthine pindhah luwih cepet

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Aku wis dadi pelanggan mbayar karo Kinsta suwene 3 taun kepungkur. Kualitas layanane terus saya apik saben taun. Situsku entuk akeh lalu lintas saben dina lan server Kinsta bisa ngatasi kabeh tanpa kringet. Malah ing dina nalika aku entuk sekitar 20,000 pengunjung saben dina saka Iklan Facebook, Kinsta bisa ngatasi beban kasebut.

Avatar kanggo Tobias
Tobias

Banget larang regane

dirating 2 metu saka 5
September 23, 2021

Bisa uga duwe sawetara fitur canggih khusus kanggo Kinsta nanging regane larang banget kanggo aku. Aku luwih seneng karo panyedhiya hosting web saiki. Nuwun sewu nanging iki review jujur ​​ing kene.

Avatar kanggo Jacob J
Yakub J

Trial free

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Tawaran uji coba gratis Kinsta sajrone 30 dina ngidini aku ndeleng Kinsta paling apik. Ndhukung dhukungan teknis tanpa cacat, teknologi apik tenan, lan kacepetan sing luwih unggul. Aku seneng menehi saran iki kanggo sampeyan kabeh!

Avatar kanggo Ryan Jackson
Ryan Jackson

Upselling Ngganggu

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Rencana premium Kinsta duwe akeh gangguan. Rega malah luwih dhuwur tinimbang biasane kanggo macem-macem alat sing diunggahake perusahaan. Aku sengit. Pancen ngganggu aku.

Avatar kanggo Joyce Royce
Joyce Royce

Ora, dudu sing paling apik ing jagad iki

dirating 3 metu saka 5
Februari 8, 2021

Kanggo rega sing dikenani biaya lan antarmuka premium sampeyan ngira bisa nulungi sampeyan kanthi tingkat sih-rahmat sing padha. Sayang ora. Dheweke kudu sadhar dadi sing paling apik ing donya sing uga kudu kuwatir karo para pelanggan. Duwe produk sing apik tanpa dhukungan sing apik isih ndadekake perkara sing ala.

Avatar kanggo Kaitlin
Kaitlin

SEMPURNO

dirating 5 metu saka 5
Januari 14, 2021

Kinerja sing apik banget, 100% uptime wiwit dina kaping pisanan. Aku wis kerja sama karo TON panyedhiya sadurunge lan ora ana siji wae sing bisa cocog karo fitur lan layanan sing diwenehake dening Kinsta. Dheweke ana nalika sampeyan butuh. Ora usah golek liya, golek Kinsta.

Avatar kanggo Jane Lee
Jane Lee

Kinsta, ora ketompo!

dirating 1 metu saka 5
Oktober 13, 2020

War bei Kinsta mit 5 Website (kostet etwa so viel wie 10 Seiten bei Wpengine) und - apa ana wong liya? 1.6 Saka wektu nganggur sajrone Konektivitas Server. Uga ngobrol lan ora ngobrol karo Standardantworten lan Pranala sing kasedhiya, ing Jeneng paling anyar, pangembang sing digawe pangembang. Yen sampeyan wis milih Manajer ing ngisor iki, aku bakal duwe topi sing ora bisa digunakake, lan bisa uga dadi anakku. Aku ora ngerti. Bin direkt zu einem Mitbewerber und siehe da. 500ms statt 1.6 sekunden. Komplette Seite ing 2 Sekunden geladen. Aku Vergleich zu 3.2 karo Kinsta. Kann es daher nicht empfehlen. Dhukungan Schlechter kudu digunakake. Ora ana wong sing golek pengembang alb zuverlässige Anbieter. (Diterjemahake menyang Inggris: Wis karo Kinsta kanthi 5 situs (regane udakara 10 kaca ing Wpengine) lan - apa sing bisa dakkandhakake? 1.6 detik wektu idle kanggo konektivitas server. Dadi obrolan lan cukup kanggo njaluk jawaban standar lan link menyang artikel sing ngandhani yen sampeyan kudu nggawa Pangembang. Aku malah ngobrol ing kono karo manajer sing dikandhani maneh, aku kudu lunga menyang papan liya. Langsung menyang pesaing lan delengen ing kana. 500ms tinimbang 1.6 detik. Kaca lengkap ing 2 detik dimuat. Dibandhingake karo 3.2 ing Kinsta. Ora bisa menehi saran. Dhukungan sing ora apik yen penting. Lan luwih larang tinimbang panyedhiya liyane.)

Avatar kanggo Dennis
Dennis

Best WordPress hosting

dirating 5 metu saka 5
Juli 12, 2020

My Wordpress situs mlaku kanthi cepet. Aku ora ngerti yen dheweke mlaku alon-alon sadurunge pindhah menyang Kinsta, lah. Layanan gedhe lan perusahaan. Aku seneng yen ana perusahaan hosting sing bisa dipercaya sing katon peduli karo para pelanggan. Keandalan minangka penting banget nalika urusan karo situs web, luwih-luwih yen sampeyan dadi host situs web kanggo klien.

Avatar kanggo Steve Wright
Steve Wright

Cepet .. Gampang Gunakake .. Apik kanggo Blogs!

dirating 5 metu saka 5
Juni 16, 2020

Aku duwe 11 blog sing ngatur lan aku ngalih menyang Kinsta amarga kecepatan lan efisiensi lan aku duwe pengalaman apik. Wong-wong sing duwe teknologi minangka kedudukan ndhuwur lan ora bisa ditampilake. Aku bakal menehi 100/100!

Avatar kanggo Gary
Gary

Kinsta ora murah nanging sampeyan entuk sing mbayar $$

dirating 4 metu saka 5
Juni 9, 2020

Desain backend sing dipikir apik - Dhukungan 24/7 sing apik banget - Ora Ana Upgrade Sales Sales

Avatar kanggo Ed L.
Ed L

Kinsta yaiku 10/10

dirating 5 metu saka 5
Juni 1, 2020

Aku wis urip karo Kinsta 12 wulan saiki lan saya seneng banget. Dhukungan saya cepet lan situsku akeh cepet lan wektu upahku wis ana 100%. Luwih regane larang regane.

Avatar kanggo Dave
Dave

WP Situs Hosting!

dirating 5 metu saka 5
Muga 25, 2020

WP Hosting paling apik sing bisa ditemokake !! Situsku mlaku kanthi cepet - YAY!

Avatar kanggo Lori Eichel
Lori Eichel

Kinsta pancen apik tenan WordPress inang

dirating 5 metu saka 5
Muga 23, 2020

Pos apik! Aku setuju Kinsta pancen luar biasa WordPress inang nyediakake premium biasa lan Google Platform Cloud WordPress hosting

Avatar kanggo Alex
Alex

Ora kesengsem banget

dirating 3 metu saka 5
Muga 12, 2020

Aku ditarik menyang Kinsta amarga hosting kasebut "didayakake dening Google platform awan”. Aku ngarep-arep kacepetan situs "cepet kilat" sing dijanjekake, nanging aku ora bisa ngerteni apa bedane antarane Kinsta lan hosting lawas ing Dreamhost. Tim dhukungane apik banget, nanging ing pungkasan dina, hosting iki overpriced.

Avatar kanggo Raven
Raven

Apike (kajaba rega)

dirating 4 metu saka 5
April 3, 2020

Aku milih Kinsta minangka panyedhiya hosting kanggo situs agensi. Wiwit dina iki aku ditiup kanthi wektu tanggapan sing cocog, dhukungan lan gampang nggunakake backend. Mung yen rega ora larang banget, aku bakal ninggalake rating bintang 5. Sakabèhé aku seneng banget lan ngarepake ngembangake bisnis ing ngarep!

Avatar kanggo Tommy Loe
Tommy Loe

Permata iki didhelikake pantes diwenehi perhatian!

dirating 5 metu saka 5
April 2, 2020

Ngalih menyang Kinsta dadi napas hawa seger! Pitakon teknologiku sing dijawab kanthi cepet lan hosting dadi cepet lan aman. Pantes saben sen!

Avatar kanggo ELAINE
LAYANG

Hosting mewah, dhukungan sing ora apik

dirating 2 metu saka 5
Maret 30, 2020

Aku entuk layar sing katon aneh nalika nyoba pindhah ing host, tim dhukungan terus menehi pitunjuk kanggo mbusak cache kasebut. Ya, ora bisa, dadi pungkasane aku duwe otak sing bisa nulungi aku. Kinda frustasi amarga aku ngerteni $ 30 + saben wulan ing host iki.

Avatar kanggo Quentin
Quentin

EKSTRA DIKANGEN KANGGO SUPLEMA Luwih Luwih Trampil

dirating 1 metu saka 5
Maret 25, 2020

Dheweke ujar manawa situsku entuk 10K hits ing server miturut analytics, nanging ora bisa nuduhake data kasebut !! Aku wis bola-bali nelpon lan padha ngomong wis sijine tiket kanggo nuduhake kula data log, nanging padha ora bali kanggo kula! Ing mburi sandi Google Analytics Aku ora weruh kenaikan lalu lintas menyang situsku! Tetep adoh saka wong-wong iki, padha mung ana kanggo njupuk $$ Panjenengan! Ora luwih apik tinimbang rencana hosting sing murah!

Avatar kanggo Pat
stalemate

Dhukungan ora paling gedhe

dirating 2 metu saka 5
Februari 14, 2020

Yen duwe rencana sing paling murah, dhukungan kayane ora peduli karo masalahku Wordpress sing akeh. Kayane menehi respons singkat, skrip. Mbok menawi aku mbuwang dhuwit luwih akeh, dheweke mesthi bakal luwih kuwatir.

Avatar kanggo Gio C.
Gio C.

Rasa ngowahi proses pementasan tanpa ngandhani

dirating 2 metu saka 5
Januari 25, 2020

Nyoba ngetutake video kasebut nanging nalika nelpon dhukungan, dheweke ujar manawa beda, dheweke ora nganyari video proses pementasan kaya sing kudu lan ing pungkasan aku entuk liwat tech support siji liyane. Dheweke koyok bingung kaya aku.

Avatar kanggo Lee
Lee

Paling apik!

dirating 5 metu saka 5
Desember 3, 2019

Kinsta duwe kabeh fitur sing dikarepake saka panyedhiya hosting. Migrasi saka panyedhiya hosting sadurunge (Siteground) prasaja, amarga Kinsta ngurus kabeh lan mbiyantu banget nalika migrasi situs. Ing endi Kinsta sing paling misuwur yaiku kawruh lan responsif tim dhukungan.

Avatar kanggo Steve NYC
Steve NYC

Good

dirating 4 metu saka 5
November 25, 2019

Ngormati migrasi gratis saka host lawas. Nanging wektu ngenteni wis suwe ing wektu saya nyoba hubungi dhukungan. Muga-muga bisa nyewa staf dhukungan luwih akeh.

Avatar kanggo Clint Eubanks
Clint Eubanks

Google Server awan

dirating 4 metu saka 5
September 4, 2019

Love Kinsta - iku apik banget wordpress host web. Backend powered by Google Platform awan minangka alesan utama kanggo aku. Dadi cepet lan apik banget!

Avatar kanggo Maya TX
Maya TX

Sailing Gamelan

dirating 4 metu saka 5
Agustus 1, 2019

Becike bisa kerja karo Adam liwat obrolan, dheweke pancen mbiyantu lan malah ngilangi sawetara garis kode kanggo aku, sing dakgayuh kanthi akeh manawa katrampilan coding aku ora paling apik. Rega luwih dhuwur tinimbang akeh perusahaan hosting liyane.

Avatar kanggo Morgan Richards
Morgan Richards

Ati-ati! Waca TOS

dirating 3 metu saka 5
Juni 20, 2019

Maca syarat layanan kasebut. Dheweke mbusak situs yen sampeyan ora mbayar tagihan sawise 14 dina. Iki tenan nyusut, utamane yen jaman saiki angel. Aku seneng sing hosting sanadyan.

Avatar kanggo R. Murphy
R. Murphy

Kirim Review

Nganyari maneh

  • 10/12/2021 – Nganyari cilik (Amerika Kidul DC)
  • 24/03/2021 - Mbukak pusat data Warsawa
  • 20/01/2021 - DevKinsta - alat pangembangan lokal gratis kanggo macOS lan Windows
  • 01/01/2021 - Kinsta pricing edit
  • 15/09/2020 - Kinsta nambah PHP sing bisa ngobati awake dhewe, optimisasi database MySQL otomatis, lan firewall GCP
  • 31/08/2020 - Kinsta pindhah menyang GCP ngoptimalake komputer (C2) VM
  • 15/06/2020 - Kinsta duwe 24 datacenter
  • 10/12/2019 - Rencana rega dianyari

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.